Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Ahoj holky
heladoma
| 11. 3. 2008 08:53
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Nevím co mám dělat. ted jeste ze misto tisice chce dva. No ale inkaso tatka plati 4000 když to vemete děleno 4 je to tisíc. JIdlo si kupuju sama a jeste dfelam vsem kravu...peru zehlim uklizím varim. Tak nevím když jsem rekla z dam dva ale budu tady jak opravdu v najmu delat si jen pro sebe a pritele. ...TAk misto podpory jsem od přitele slyšela, že vyvolávám jen peklo. No nejspíš by se všem libilo mit doma služku která jim platí
Takové krásné slunečné pondělí a nakonec mě tolika bolí srdíčko, že to zase vypadá na bulení do polštáře místo spinkání
Neschopná a nedostatečná.
já na sobě ty půlkilečka a kilečka prostě nevidím a to je tak demotivující! 
Tak si tady zase krapánek vylévám bolístku, promiňte, ale když já teď nemam komu a ono to přeci jen trochu pomůže... a hlavně jak jsem mezi vámi, vždycky mě to nakopne a dá sílu nevzdat se!
, ale já jdu teprve domů z práce .......
a krásné sny
a děkuju moc za podporu, doufám, že to zítra bude lepší a budu mít lepší den než dnes a doufám, že Vy všechny taky
. Tak holky něco o mě: je mi 22 let, pracuju jako operátorka v call centru. Doma mám dva mazliky, jeden je dvounohej a bezvadnej přítel
.)Ale pak přišel ortel, že musím na operaci a tím to všechno padlo, v nemocnici jsem si jidlo vybírat nemohla a pak, když jsem byla doma tak jsem musela jen ležet a jíst co mi můj přinesl nebo co dokázal ukuchtit. Teď už jsem zase mezi "schopnýma" a tak jdu do toho znovu, ale dělenku už nechci. Takže zdravá strava bude lepší řešení. abych nezapomněla, taky jsem cvičila, ale jen doma podle DVD se Cindy Crowford, to mě baví, ale ještě měsíc jí musím chudinku nechat zahálet, páč ještě cvičit nesmim. A samozřejmě jste mě hrozně nakoply vy všechny tady. Já když ty příspěvky louskala, tak jsem kolikrát skončila i ve čtyři ráno, ale aspoň jsem trochu v obraze. Teď nevím jestli tady neplácám pátý přes devátý, snad tomu budete rozumnět. a ještě jednou dík za přivítání, holky jste úúúúúžasný 
Nechtěla bych tady lítat po doktorech! Tak se mějte hezky kočky. Mimochodem dnes má svátek Viktorie (myslím). Takže to je takový náš společný
a třeba si dá říct.
, ale