Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Ahoj holky
heladoma
| 10. 3. 2008 16:07
Přeju krásný slunečný den.

Jé já mam radost konečně jsou dětičky zdravé a já dnes dostala prášky na ty moje nalitý prsa. Teď mám jenom hrůzu s toho ,že mi po nich bude zle, no snad to zvládnu.

A zítra už konečne zase najedu na svůj jídelníček a cvičení pít se zatím bojím hodně ,aby se mi ještě víc nenalily prsa.

Tak se mějte Viktorky ještě večer mrknu
ahojyk
jandula76
| 10. 3. 2008 15:55
Tak po víkendu zpět
a celkem to šlo, na to že tam byla oslava narozeninek apod, asi jsem to vytančila na plese

A dnes makám od samého rána , ted jsem si sedl k jídlu(brambory a zeleninka) a už mi vstává to moje velké mimino, tak jdeme zase ven hrabat

No na dietu ideální sport

Zdravíme na vinohrad, to jsou moc hezké úspěchy, mě konečně po 3 měsících hubnutí někdo na plese oznámil, že si myslí, že jsem zhubla, jééé já byla štastnátaky po 8 kilech už by to sakryšky mělo být vidět, ne?

Bvítám nově příchozí a s chutí a námi do toho a je to hned hotovo

Tak všem statečným z víkendu gratuluji, a těm co trošinku zhřešili přeju pevnou vůli do nového týdne, večer si vás tu všechny pročtu, nestíhám

papapa a hezký sluníčkový den Jana
gratulace
taisha
| 10. 3. 2008 15:06
Ahoj Niky,
strašně moc Ti gratuluji. Jsi skvělá, že jsi to dokázala. Na mě momentálně v mém snažení přišla hrozná krize. Už měsic ani kilo dolů. Přestávám věřit. Ale já to nevzdám.
daly jste mě pěkně zabrat..
Lucisha
| 10. 3. 2008 15:05
.. teda, já než to za ten týden všechno přelouskala...
Na lyžáku bylo skvěle, každý den jsme lyžovali, ale jak já žrala.. Poslední týdny jsem neměla na hubnutí vůbec sílu, měla jsem pořád náladu pod psa, no děs.. Ale teď mě ty hory pěkně nakoply, takže hlásím, že se do toho opět pouštím na plný plyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sice si myslím, že v pátek nahlásím váhu stejnou.. Ale to mi nevadí. Spousta lidí mě chválí, že mi to teď sluší.. Ale já chci být ještě hezčí.. Pořád to není to pravé ořechové.

Dokonce jsem si už musela koupit nové rifle- ty rok staré stáhnu zapnuté Sice nejsou o moc menší, ale menší jsou!
Takže znovu hurá do hubnutí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Určitě jsem nabitá energií i díky krásnému počasí..

Mějte se krásně
ahojky
nika2411
| 10. 3. 2008 14:57
Ahojky holky, já snad umřu - 4 dny makám, všecko mě bolí, záda necítím, leze na mě rýma, ruky mám rozedrané do krve. No jo, holt vinohrad je tvrdá dřina. Ale korunky budou... Mám velikánský výdej ( ještě do toho cvičím 45minut )a a na jídlo nemám skoro ani pomyšlení. A když už jo, tak papám samé zdravé jídla - hodně zeleninky, rybičky, jogurty, ovoce.....s pitím je to horší, ale mám tu u sebe uvařený čajík, tak se musím polepšit.Holky já dneska pokořila hranici 53 kg!!! Ráno jsem ze zvědavosti stoupla na váhu a měla jsem 52,9kg!!!! Sláva - dokázala jsem to. Říkala jsem si, že skončím, až budu mít 52 kg. Tohle byl můj cíl a já ho dosáhla. Jen si to udržet. Tolik jsem vážila kdysi a byla jsem moc spokojená. Centimetříky se mi taky pohly - skoro o 4 cm přes boky i v pase. Už to jde znát, kalhoty jsou mi volnější a to je moc fajn. A tohle všechno jsem dokázala díky vám!!!! Jste moje zlatíčka. Nevzdávejte se!!! Verča
Holky, jste jednicky a mate muj obdiv!
n
| 10. 3. 2008 12:08
Ahoj ahoj!! Musim rict, ze do vasi diskuse obcas mrknu a dneska je tak krasne a na me zaclo pusobit jaro, ze sem se pevne odhodlala neco se sebou taky uz konecne udelat, abych vam nemusela zavidet vas zdravej zivot!! Takze se chci zeptat, jestli se k vam taky muzu pridat?? Potrebovala bych trosku zhubnout (merim 153 cm a vazim asi 49 kg,ale to neni jisty,nebot nase domaci vaha je takova vselijaka..), ale hlavne zpevnit a vubec chci konecne uplne zmenit svuj zivotni styl ke zdravejsimu, nebot sem takhle dosti nestastna a nemam se rada a mam pocit,ze na me vsecko pada a ze jsem neschopna. Nasledujicich asi 14 dni budu mit dost frmol ve skole a vsude, takze verejne prohlasuju,ze na cestu za lepsimi zitrky vyrazim 31.brezna!! Je to az za 3 tydny, do ty doby si ale hodlam precist celou vasi uzitecnou diskusi pekne od zacatku, opisu si nejaky receptiky, sezenu si nejakou normalni vahu a poridim bezecky botky!!! Huraaa,uz se moc tesim
o5 zde
makyky
| 10. 3. 2008 09:03
Ahoj děvčata,

já sem byla opět nemocná, už mě to štve.. bolelo mě bříško, tak sem nic nedělala, necvičila a měla jsem jenom dietu.

Ale už je to lepší, ale cvičit si ještě netroufám, i když bych ráda. No než sem si vás všechny zase pročetla, tak to byla docela makačka

Jo
Lili6,
já o "přesýpačku" usiluju, ale jsem bohužel typ jablko. Veškerej tuk se mi usazuje v břiše, co bych za to dala mít větší prsa a boky než břicho.. Ono sice pod věcma vypadám k světu, ale zato v plavkách je to hrozný

Co se týče retrívra, tak známí ho maj v baráku. Mě se strašně líbí, je to fajn pes, ale já bych ho asi nechtěla. V bytě si myslím, že by byl chudák a jestli jsi zvyklá na čistý koberce, tak s retrívrem bys měla práce nad hlavu. Strašně pouští chlupy a je jedno ve kterym ročním období. Ale je to jenom můj názor, nikomu ho nevnucuju, tak se prosím neuraž.
krásné ranko
Lilimi
| 10. 3. 2008 06:32
Jejda ted jsem zapomela kdo se ptal na toho retrivra v bytě. Teta hjo má v 3+1 a v pohodě. ROny je spokojenej pes. Chodí s ním asi 3 x denně venčit a pak seč snaží minimalne 1 za 2 dny na delší vychazku nebo nejake blbnutí venku. Myslím že retrivr je do bytu dobrej pes.
Ahoj Kočičky!
bobik
| 10. 3. 2008 04:03
Já jsem se taky mrkla na netu na Buď fit, ale mám tady tak pomalé připojení, že mi jede jen zvuk a potom zase jen obraz a to by z toho cvičení tedy moc nebylo. Tak se dnes zase vrhnu na Vášu.

Ještě včera mě bolely svalíky na zadečku a bříšku. Tak se mi to s ním docela líbí. Je to zase něco jiného než jsem cvičila do teď a hlavně když to člověk vidí, tak ví, že to dělá dobře.

Jinak orbitrek pořád ještě nemám spravený a dost už mi chybí. Slíbili mi ho na pondělí , tak snad to bude pravda .

Jinak papáníčko už zase dodržuji a pitný režim taky.
Musím říct, že všechny věci mi teď začínají být hrozně volné, což je prima pocit. Jen budu muset asi kompletně vyměnit šatník. Ale ten můj říkal, že když budu krásná, tak to je to poslední .

Každé ráno a večer se masíruju Enja-Lift gelem od Garnieru a cenťáčky jdou asi dolů i když kilečka moc ne.
Ale nevzdám to a budu bojovat. Alespoň na těch 65 kg bez výkyvů.

Teď mi říkala jedna známá co poctivě celý život sportuje a ve svých 60 letech vypadá úžasně, že člověk si po hubnutí tu váhu musí udržet minimálně rok, aby nedošlo k jo-jo efektu a znovunabrání. Tak to holky prosím nevzdávejte.
buď fit
Lili6
| 9. 3. 2008 23:54
Buď fit s čt je bezva program, občas jsem ho zahlédla v TV, ale ještě podle něj necvičila nikdy. Taky zkusím ten net.
Je to na pár minut teda, ale když si pustíte víc dílů za sebou, bude to ok a u neaerobikových dílů se dají pochytit i bezva nové posilovací cviky

DVD s Vášou nemam ani jedno, je mi krapet nesympatický, tak mě to nějak odradilo Ale Hanky mam všechny, kdyby se někomu nepovedlo dosehnat na stánkách.

Tak ale už hají, nebo zítra nevstanu Papa
a víkend je zas fuč
Lili6
| 9. 3. 2008 23:48
Krásný den kočky !!!
Počítám vás co to jde, ale nějak nestíhám zase psát - i tak jste mi ale velikou oporou!

Jsem moc ráda, že se nám Bobik "neztratila" Vítám nováčky a přeji hodně pevné vůle a kileček dole!

Mám za sebou další vzorný víkend (ty mi poslední dobou kupodivu nějak vyházejí, ale to jen díky příznivým okolnostem).
Ikdyž jsem teda v pátek zhřešila čokoškou a taťkovo zabijáckou bramborovou plackou - a bříško pěkně protestovalo, jako by mi na něj hodili kámen a ještě skákali placky víckrát ne!

A dneska mě dost mrzelo, jak se do mě mamka zase pustila, že nejim co ona navaří (byl guláš s knedlíkem ), že jsem blázen, že na ní kašlu když to nejim a všelijaké vydírací metody no... Prostě naši vědí, jak mě zdeptat a podlomit v úsilí, ale vydržela jsem, dělám to pro sebe, oni se za mě pak v plavkách propadat studem nebudou!

Vážím se teď jen jednou za těch 14 dní s vámi, je to mnohem napínavější, míň stresující a víc to pak potěší, případný úbytek. Doufám že teď v pátek taky nějaký zaznamenám, kdyby tak další kilo bylo pryč! No ještě máknu v týdnu. V pátek jdu na ples s kamarádkou a chtěla jsem mít původně do téhle doby 65, ale to počítám že stihnu tak nejdřív do konce března - i tak je to ale pěkné, jaro se blíží a kabátek mě za chvilku už nezachrání

Nevidím teď na sobě žádné výsledky. Skořicák mi teda hezky vylepšil tonus, centimetříky se vždycky alespoň někde pohnou a kg taky začaly zase klesat... ale připadám si pořád stejně! Hlavně nožky - tam mi nabývají svalíky a na obvod je to minimální rozdíl, trochu mě to štve, už bych chtěla mít krapátek lepší pocit. Mam hloupí typ postavy, přesípačky jako blázen - pas útlý, ale ruce a nohy bytelné... štíhle budu vypadat asi opravdu jedině pod těmi šedesáti kilečky no už aby to bylo!

Tak ať se vám vydaří pondělí a celý týden, aby jsme se mohly z tabulky všechny jen radovat!!!
Holky
Surina
| 9. 3. 2008 23:02
Já jsem úplná ostuda. Můj víken byl jedna velká párty. Spala jsem za tři dny dohromady tři hodiny! Zítra vstávám v 7. Myslím, že to bude můj konec. No bylo mnoho alkoholu i dobrého jídla. Ale jsem na sebe opravdu naštvaná. Mám hrozné břicho, jak ve třetím měsíci . Tento týden se budu opravdu snažit. Slibuju. Jak sleduju vaše úspěchy, tak mi to dává energii. Jste holky šikulky!
Jinak k těm dvd. Já jsem zaúkolovala taťku, ať mi je kupuje, ale taky mi chybí ty první s Hankou. Díky za radu s tím Buď fit s ČT! To mě nenapadlo. Hned zítra se na to vrhnu!
Tak já jdu spinkat. Snad to zítra zvládnu! Papapa a dobrou noc
neděle
adel
| 9. 3. 2008 22:42
Tak tenhle víkend jsem vůbec nezvládla.Přežíračka, žádný pohyb a samo čokoládka, protože jdu v úterý na zkoušku.Stydím se, stydím, ale nic s tím nedělám.Doufám, že vy jste přežily víkend lépe než já a přeju úspěšný příští týden.
pejsci
adel
| 9. 3. 2008 22:38
Já myslím, že při dobré vůli se pejsek vejde i do menšího bytu.Pokud nebudeš volit malamuta nebo bernardýna, tak může být v bytě skoro každý pes.Záleží na tom, jak na něj budete mít čas a jak aktivně se mu budete věnovat.Retrívr nebo labrador je celkem fajn volba.
Pozdravek
taisha
| 9. 3. 2008 19:31
Ahojky holky, tak jsem se vratila z vikendu. No zase byla prežíračka pizza, čina,...fuj....musím se vrátit ke své stravě ...zelenina .... no už se těším na pondělí na indoory
pejsci
jannika
| 9. 3. 2008 18:05
Ahojky holky,jen se chci zeptat vy co máte pejsky.Bydlíme v bytě 3+1 a uvažujeme o koupy pejska,ale nějak nevíme jakýho.Takový ty malý rasy moc nemusíme,já bych ráda třeba zlatýho retrývra nemáte někdo zkušenost s touhle rasou v bytě?
Jinak dneska je u nás krásně svítí sluníčkouž aby bylo pořád teplíčko.Včera sme byli s kamarády v pizzerii a dala jsem si kousek pizzy,jak mě bylo těžko,tělo si zvyklo na jinou stravu a ted protestuje
Ahojky Viktorky
heladoma
| 9. 3. 2008 18:00
Konečně jsem se také dostala k netu, od čtvrtka je to u nás hrůza. Nejdřív my marodilo jedno dítě vypadalo takhle
tak jsem jenom převlékala a převlékala a nejhorší na tom je ,že jsem ho nemohla kojit, tak jsme rovnou odstavily. Teď mi mohou prasknout prsa, no snad to do zítra zvládnu a skočím pro prášky.

No a aby toho nebylo málo tak v sobotu začal druhej a ten vypadal takhle , teď už leží i manžel a mě také není zrovna nejlíp , ale musím to překousnout kvůli dětem.

Už aby byly všichni zdraví tři noci jsem nespala a k tomu ty bolaví prsa no děs.

Mějte se fajn a hlavně lépe jak já, jdu se zase věnovat marodům.
cvičení na DVD
KajsaV
| 9. 3. 2008 17:50
Ahojky, zdravím všechny
Co se týče těch DVD s cvičením, zkuste třeba kouknout do Alberta jestli ho máte někde poblíž. Tam taky mají veškerá DVD i s filmy a tak a prodávají je tam samostatně bez těch novin v kterých to bylo.
Lilimi
Merci
| 9. 3. 2008 17:37
To budeš zlatíčko. Potom se ozvi na : marcela.hubackova@seznam.cz a domluvíme se. Děkuji mockrát.
a tady
domasovanda
| 9. 3. 2008 17:29
ten chlapák nás hlídá když je děda celej týden pryč
jééé
domasovanda
| 9. 3. 2008 17:27
zapoměla jsem fotku
vím
domasovanda
| 9. 3. 2008 17:25
že je to blbé chodit na jaře s podzimníma fotkama,ale podívejte jak se nám na podzim vybarvil přísavník
Merci
Lilimi
| 9. 3. 2008 17:24
POkud seženu ty dva předešlé budu se snažit i pro tebe ty příští bych ti koupit mohla taky nebo jen prepalit...tak se ozvi
sluníčko
domasovanda
| 9. 3. 2008 17:20
u nás dneska tak krásně svítí,že jsem od rána venku,dopoledne jsem poklízela v garáži-máme tam nastěhované všechny kytky ze zahrady a děda foukal kola u kol.No a po oběd jsem šla hrabat zahradu,naštěstí ji nemáme tak velkou(možná už jste ji viděli v mém deníčku),natrhala jsem si vrbu na velikonoční vyzdobu,v týdnu ještě vlezu do skalky a jarní úklid bude hotov,pak už stačí jen vytáhnout bazén a pak už jen lehárko
DVD s Vaškem
Merci
| 9. 3. 2008 16:54
Tak zase mám smůlu. Už jsem se dle rady Žanetky těšila jak budu objednávat, ale bohužel. Musela bych být předplatitel a potom by to šlo. U nás bohužel v některých trafikách tyto dvd vůbec neberou a jinde když jsem se ptala, tak prý je prodali už o půl šesté ráno. Že by všichni chtěli, tak hrozně cvičit?? Na internetu jsem je také nenašla. Děvčata byl by velký problém je pro mne koupit a zaslat?? Penízky bych připsala i za poštovné, ochotu a samozřejmě i za dvd ještě před odesláním na účet??
Lilimi
SONISEK
| 9. 3. 2008 12:53
Tak si to pořádně užijte
ahoj
Lilimi
| 9. 3. 2008 12:46
U nas taky svití oskar Takže jdeme s přítele a se psem na prochazku a večer zkusim nejake to cvičeni z toho fit s čt a uvidím tak zatím ahojky
Zdravím děvčata
SONISEK
| 9. 3. 2008 12:32
Tak tady u nás na západě bylo ráno pěkně ošklivo,ale už leze Já teď dovařila ,ten můj chtěl knedlo,zelo,jednou za čas si ho dá rád a já sobě něco dietního.Když tu byla zmíňka o kys.zelí,tak já si dělám zapečené kuřecí paličky(nebo naporc.kuře) s kys.zelím.Naleju celou sklenici do pekáče,zamíchám do toho trochu rýže natural,je tvrdší,tak tomu ta doba pečení nevadí a podlévám vodou.Občas to promíchám,aby ta rýže byla měkká.A můžu Vám říct Alespoň pro mě.Tak zatím
oprava
Zanetka
| 9. 3. 2008 11:47
blbě jsem to napsala.... je to komlet 4 DVD s Vaškem za 155 Kč
hezký den
Zanetka
| 9. 3. 2008 10:10
Krásnou neděli přeji všem Viktorkám.
Holky ten začátek je tak těžký, já včera měla pořád jen hlad, ale zvládla jsem to, pořád jsem ukusovala zeleninu a vypila jsem něco přes 2 litry, což je u mě zázrak... do včerejška jsem tak zvládla vypít maximálně půl litru.

Tak dneska už piju a piju, na oběd si udělám brokolici zapečenou s vajíčkem, ještě že mám ráda tu zeleninu. Akorát mám trochu problém s vařením sama pro sebe, když ostatním musím vařit normálně, ale na to si snad také zvyknu....
Jinač
ohledně cvičení s Hankou a Vaškem....první dva díly s Hankou mi taky utekli, ale Vaška si můžete doobjednat kompletDVD za 155Kč na dobírku na www.klubdnes.cz a platí to do 23. 3.

Já sice mám některá ta DVD ale až teprve včera jsem se konečně odhodlala i cvičit s Hankou a dalo mi to docela zabrat .... moc se mi do cvičení nechce, ale pak si řeknu ....musím .... Viktorky to taky zvládají a jsou šikovné a cvičí... já musím taky . Tak dík za podporu a mějte se hezky ....páááááá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
18. 12. 2025 19:52
15777
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26