Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Ahoj holky
heladoma
| 10. 3. 2008 16:07
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Ale já to nevzdám.

Poslední týdny jsem neměla na hubnutí vůbec sílu, měla jsem pořád náladu pod psa, no děs.. Ale teď mě ty hory pěkně nakoply, takže hlásím, že se do toho opět pouštím na plný plyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- hodně zeleninky, rybičky, jogurty, ovoce.....s pitím je to horší, ale mám tu u sebe uvařený čajík, tak se musím polepšit.Holky já dneska pokořila hranici 53 kg!!! Ráno jsem ze zvědavosti stoupla na váhu a měla jsem 52,9kg!!!! Sláva - dokázala jsem to. Říkala jsem si, že skončím, až budu mít 52 kg. Tohle byl můj cíl a já ho dosáhla. Jen si to udržet. Tolik jsem vážila kdysi a byla jsem moc spokojená. Centimetříky se mi taky pohly - skoro o 4 cm přes boky i v pase. Už to jde znát, kalhoty jsou mi volnější a to je moc fajn. A tohle všechno jsem dokázala díky vám!!!! Jste moje zlatíčka. Nevzdávejte se!!! Verča
a vazim asi 49 kg,ale to neni jisty,nebot nase domaci vaha je takova vselijaka..), ale hlavne zpevnit a vubec chci konecne uplne zmenit svuj zivotni styl ke zdravejsimu, nebot sem takhle dosti nestastna a nemam se rada a mam pocit,ze na me vsecko pada a ze jsem neschopna. Nasledujicich asi 14 dni budu mit dost frmol ve skole a vsude, takze verejne prohlasuju,ze na cestu za lepsimi zitrky vyrazim 31.brezna!! Je to az za 3 tydny, do ty doby si ale hodlam precist celou vasi uzitecnou diskusi pekne od zacatku, opisu si nejaky receptiky, sezenu si nejakou normalni vahu a poridim bezecky botky!!! Huraaa,uz se moc tesim
.
Papa
Hlavně nožky - tam mi nabývají svalíky a na obvod je to minimální rozdíl, trochu mě to štve, už bych chtěla mít krapátek lepší pocit. Mam hloupí typ postavy, přesípačky jako blázen - pas útlý, ale ruce a nohy bytelné... štíhle budu vypadat asi opravdu jedině pod těmi šedesáti kilečky
no už aby to bylo!
, ale nic s tím nedělám.Doufám, že vy jste přežily víkend lépe než já a přeju úspěšný příští týden.