Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

krásně
ilona
| 9. 3. 2008 09:41
Ahoj holky!! Krásny den vám přeji!! Tady vypadá,že bude nádherné počasí. Tak se chystáme odpoledne na kola!!Jinak to kysané zelíčko vypadá fakt super.Určitě provedu mnam. A kde všecky ste? No jo neděle,tak se vyspává že?
hubnuti
Suzi
| 8. 3. 2008 21:57
Ahoj holky. Dneska jsem měla cvičení, posilovnu všechno při jednom. S přítelem jsme se pustili do štukování kuchyně.Do večera jsem jenom hladila, hladila a hladila štuk. Ale máme to. Zítra ještě vymalovat a máme hotovo. JInak jsem ráno hupsla na váhu a mám o půl kila míň. Tak doufám, že příští pátek to bude rovné kilčo.
Přeju pěknou dobrou noc papa
Dekuji
Stefani
| 8. 3. 2008 21:23
Ja vim holky taky kazdy den zpevnuju s Hankou Kynychovou Ale po tech tydnech uz nejaky ten centak ubyl i na tom brichu
Stefani
domasovanda
| 8. 3. 2008 21:13
holky jste všechny kočky a Stefani myslím,že to bříško se zpevní po cvičení na břišní svaly,přesně jak psala "Sonisek",jinak Vám všem přeji vše nej k MDŽ,já jdu do hajan protože mě z toho dřeva strašně bolí ruka,tak si jdu lehnou,aby si ručička odpočinula-doufám,že mě nechá vyspad,protože bolí jak čert
kysané zelí, čerstvé mléko
485586033
| 8. 3. 2008 21:01
jinak co se týče jídelníčku se mi osvědčila samozřejmě střídmost a pravidelnost, často používám kysané zelí (podle mě učiněný zázrak) - dá se použít na tisíc způsobů a při hubnutí je ideální - například smíchám nadrobno nakrájené brambory, kysané zelí, nadrobno nakrájené osmahnuté kuřecí maso, okořením (kmín, paprika, pepř, sůl) a peču asi na 250 - přikryté - až jsou brambory změklé, přeliju mlékem s vajíčkem a peču odkryté ještě tak 10 minut - věřte, je to bomba a je to superrychlé! a objevila jsem ještě jednu super věc - čerstvé mléko (ne trvanlivé) - četla sem totiž, že dostatek vápníku hodně přispívá k hubnutí - piju denně asi 2 dcl - netloustnu a navíc mám krásně pevné nehty
malá rada
485586033
| 8. 3. 2008 20:51
ahoj holky, občas vás čtu a moc vám fandím, nikdy by mě nenapadlo, že by se mohla nějaká diskuse takhle rozjet a protože jsem si všimla, že tu několikrát píšete i o různých cvičeních na dvd, chtěla bych vám poradit něco, co používám já (měla jsem 60kg, teď si váhu držím na 50kg) - buď fit s čt! všechny díly se dají kdykoliv pustit (zdarma samozřejmě) na www.ceskatelevize.cz - tam zadáte "iVysílání" a najdete si v seznamu potřebný pořad

tak hodně štěstí viktorky, jste super
Stefani
SONISEK
| 8. 3. 2008 20:43
Vždyť jsi fakt .To bříško se dá určitě vypracovat.Moje dcera to teď taky řešila ,začala na břicho cvičit a po šeti týdnec tu máš na ukázku výsledek a to má dvě děti.Tak to určitě půjde i Tobě.Držím palečky
Ahoooj
Stefani
| 8. 3. 2008 20:19
Ahojky devcatka tak uz jsme se konecne vratila z hor,bylo skvele a papani jsem dodrzovala tak jak se ma Ted jsem prelouskala vsechny vase prispevky(trvalo mi to 2hodiny )Jinak Ladi a Surino ja bydlim v Kopřivnici urcite to budete znat protoze bilovec a trnavka je kousek Jinak posilam Vám fotecku z leta(vypadam tam hrozne moje nejtezsi partie je bricho a je to tam videt
foto
Lilimi
| 8. 3. 2008 20:07
No moje prvni velikonoce bez maminky takže i moje prvni samostatná vyzdoba... no nebudte moc kritičtí věnec na okne u dveří
super
Lilimi
| 8. 3. 2008 18:14
Tak to je super z toho vypliva ze mi utekli jen dva dili to se snad bude dát sehnat. JIank dneska mám strašné chutě pravě jsem snědla saček rozinek. to je mislim dobrá nehražka za cukroví. Jinak ukazkově piju ted už dva a půl litru mám v sobě. Vyzdoba je hotová pak se pokusím sem hodit fotky.
pro bobika
domasovanda
| 8. 3. 2008 17:13
Mirko to vůbec nevadí,já jsem stejně pře 14 dny začala chodit do školy a ještě do toho ten pohřeb,takže by mi to stejně asi nevyšlo,ale v květnu se domluvíme,zatím se měj a ahojda-doufám,že teď se nám ozveš častěji.
Ahoj
domasovanda
| 8. 3. 2008 17:12
holky,zdravím Vás,já jsem dneska kaput od rána do teď jsem s taťkem dělala dřevo,pořezali jsme 10m(čtverečních)a ještě poklídili do sklepa,takže jsem to měla dneska cvičení,aerobik,posilovnu všechno dokupy,ale ukázkově jsem u toho pila,takže to bude spálenejch KJ,ale ty ruce,nohy a záda-vůbec necejtím.Tak se mějte jdu ještě k tetě pro papriky a musím je ještě rozsázet,tak papa možná sem kuknu večer jestli neodpadnu
Krásný slunečký den
Hibiscus
| 8. 3. 2008 15:26
Zdravím všechny holky ze slunečné Moravy. Dopoledne jsem hrabala zahradu, prala a baštila masíčko s bramborem a zeleninkou. Je moc hezky, teď půjdu ještě žehlit, tak asi dneska cvičit nebudu.
Jinak to cvičení je opravdu 1.-4. díl s Hankou, 5.-8 s Vaškem a možná budou vycházet cvičení další třeba s někým jiným. S Vaškem se mi taky moc líbí a myslím, že zpětně seženete i předchozí díl. Všechno se určitě neprodá, tady v Ostravě je třeba na jednou místě k prodeji různé druhy DVD co se prodávají s novinami a koupiš si už jen DVD, cvičení tam měli všechny díly. Projdi novin.prodejny a určitě to ještě seženeš.

Moc vás zdravím a držte se, já mám taky teď své "oblíbené" dny a zblijzla jsem kousek čokolády, tak nevím jak dopadne následující pátek...
Krejčík
ozdinka
| 8. 3. 2008 14:55
Ahojda holky,musím vás uvést na pravou míru. To DVD s Vaškem je teprve 2 díl,ty predchozí jsou s Hankou Kynychovou a tohle je pokračování. Vím to,protože si to každý pátek kupuju. A myslím,že to jde doobědnat,ale to nevím jistě,ale mám pocit,že jsem něco takového četla. Zatim
jídelníček a spalování energie
bobik
| 8. 3. 2008 14:47
Jo a ještě na tom přebalu ve kterém je to dvd je docela dobrý jídelníček na celý týden a pak taky tabulka seznamu jídel a jak dlouho musíte cvičit , aby jste je spálili.
Třeba bílý jogurt 3% tuku musíte 10 minut vytrvale šlapat do schodů, aby jste ho spálili nebo 13 minut drhnout podlahu.
Nejhůř jste na tom , když sbaštíte vepřový řízek nebo smažák s tatarkou. To už bych si tedy nedala, i když smažák miluji.
Pro Lilimi
bobik
| 8. 3. 2008 14:43
I ja jsem si toho Vaška Krejčíře všimla až u 5.dílu. Dávali to v nějaké reklamě v televizi. Včera jsem si to zacvičila a musim říct, že dobrý. Zadek mě bolel a ani jsem nezvladla úplně všechno jaka to byla makačka .
I na břicho se mi cviky líbili. Je to zase něco jiného než jsem cvičila já. Tak to je bezva. A hlavně člověk ví, že to dělá dobře. Budu muset někoho z rodiny ukecat, aby mi koupil alespoň ty zbývjící tři díly. Ale doporučuji. Já měla strach , že je to jóga - ta mě moc nebere.

Jinak gratuluji k narozeninám chlapečka a vítám nově příchozí.
sakra
Lilimi
| 8. 3. 2008 13:54
A není tady někdo kdo to kupoval od prvního dílu a byl by ochotný to přepalit a poslat. Samozřejmně bych to zaplatila...Co? moc prosím
lilimi
Rakkra
| 8. 3. 2008 13:42
není to cvičení s kamilem, ale s Vaškem Krejčíkem. Ted v pátek vyšel 6. díl a je jich celkem 8. Já jsem to bohužel taky zaregostrovala pozdě a kupuju si to od min. týdne, takže od 5. dílu. Vychází to každý pátek v MF. Zatím jsem si pouštěla jen 5. díl a docela se mi to líbí, i s protažením je tam 60min. a jak jsem koukala na obal 6. dílu tak dokonce 115min.
Dneska jsem zhřešila, já se prostě víkendy nemůžu udržet, jak jsem doma...a pořád něco ujídám . V pátek jsem hupsla na váhu a mám zase o 1kg méně tak doufám, že příští týden to bude další a v tabulce budu mít -2.
Tak se mějte pa
vítáme
jandula76
| 8. 3. 2008 11:48
Jinak vítáme všechny nové příchozí to nám to půjde když nás tu tolik bude nebudeme se bát vlka nic

a už musím běžet, papapa Jana
narozeninky:-))
jandula76
| 8. 3. 2008 11:46
Dobré skoro poledne, jdu se vám jen pochlubit, že můj Vojtíšek dnes v 15.15 oslaví své druhé narozeninky
Takže chystám oslavu a do toho se ještě večer chystáme na ples, tam vytančím vše co na té oslavě, samozřejmě nedopatřením sním....

Tak Vojtíšku všechno nejlepší a at ti zůstane úsměv na tváři i nadále přejí máma s tátou
papapa Jana
cvičeni
Lilimi
| 8. 3. 2008 11:09
hele jak jste se bavili o tom cvičení s tím kamilem? to zas vychazí v MF? Jo? a kolik to má dílu? a jaktože to nevím? co? co? co?
dietka
Mullik
| 8. 3. 2008 11:01
Našla jsem zajímavý článek. Aspon tu bude něco rozumného ke čtení.

http://www.super.cz/…si-postavu-.html
vydržat
ilona
| 8. 3. 2008 10:46
Ahoj holky!Tak u nás je tak nejak sluníčko zastřeno,ale snad jěště vyleze.Ten žaludek mě už přešel,ale pořád to jěště není ončo!Lucipajdo neabys to vzdala!To by byla velká škoda!Ono se to pohne neboj.Taky sem na tom byla podobně.Já myslím,že každá to tak máme,že si časem řeknem,že to nestojí zato.Ale vydrž!!!!!A taky zdravím Taishu!Přidej se k nám.Ono to půjde.možná ty kg stojí,že máš tolik sportu.Nabíráš svalíky a váha se zastavila.Co je to prosím ten indoor cycling?Já dnes s manžů stěhuji kuchyn a už sem nadřená.Nevím nevím jestli to cvičení zase nevynechám.Ach jo!
taisha
Lilimi
| 8. 3. 2008 10:38
Nejdřive bych tě chtěla přivitat a neboj pokud se ti kila nebybou neznamena to že nehubneš přeměřuj se. Ale já slyšela že třeba i tři měsice nezhubneš a pak třeba jen 2 kila a zase pauza hlavně to nevzdavej a bojuj třeba si tělůo už zvyklo na zatež kterou náš. Tělo si tak po třech měsicích zvkne na pravidelný pohyb a už to,lik nespaluje . takže nzkus třeba přidat nějaký sport já se chystám konečně chodit plavat. Tak držím moc palečky
zoufalství
taisha
| 8. 3. 2008 10:12
Ahojky holky, už delší dobu Váš všechny každý den pozoruji. Začala jsem zdravě žít už od ledna. Samozřejmě s tím, že zhubnu ty hrozné kila, co jsem nabrala. Hubnutí je muj život. Kdysi jsem měla kolem 94 kg. Postupně jsem zhubla na 64kg. Byl to boj, ale šlo to. Samozřejmě jsem postupně začala přibírat, ale nebylo to tak hrozné. Za poslední rok jsem začala přibírat čím dál víc...letos o Vanocích jsem měla 76,8kg.Hrůza. Něco musím změnit. Našla jsem Vás a tím i odvahu se k Vám přidat, ale řekla jsem si, že se přidám až bude má váha ukazovat pod 70kg. Bohužel, už nevím co dělat. Váha se ne a ne dostat pod tuto hranici. Už už , a zase kilo nahoru. Nevím, kde dělám chybu, jím zdravě, snažím se jíst pravidelně, pravidelně cvičím. No od Vánoc jsem se stala závislá na spinningu a indoor cyclingu. Takže každý den nějaký ten pohyb je. Ale kila ne a ne dolů. Koupila jsem si taky jedno jedno balení HC24 a nic ani kilo dolů. Sice mě každý chválí, jak vypadám dobře, že jsem určitě zhubla, ale jen se mi tvaruje postava, což je jediné štěstí jinak bych to už nevydržela. Holky můžu se k Vám přidat. A prosím může mi někdo poradit, co s tím že se mi už druhý měsíc kila nehýbou směrem dolů....Díky Vám všem.
Počasí
Lilimi
| 8. 3. 2008 08:29
u nas je zakaboněno. dojím snidani ajdu do obchodu. No planuju na dnešek udělat velikonočni výzdobu. Pak jí kdyztak vyfotím no ale nejsem zas tak šikovná tak nevím jak to dopadne
Ahojki všem
Megii
| 8. 3. 2008 08:12
Taky je u vás tak krásně. Je sice zatím ráno, lae už to vypadá, že tam bude přes den krásně . No a já musím na odpolední, není to k vzteku. Hned bych šla někam ven a nebo na zahradu.
Snad to počasí vydrží více dnů a jak budu mít volno tak vyrazím ven už se těším.
Dnes k obědu mám dušenou mrkev, už se těším, ja ji moc ráda . Přeji všem krásný slunečný den, ono to slunce nabíjí k lepším výkonům.
nějak to nejde
lucipajda
| 8. 3. 2008 08:05
Holky, mně to nějak přestává jít, už 3 týdne jsem nic nezhubla a začínám polevovat v životosprávě. Od dnešního dne si tedy začínám vše zase řádně zapisovat, protože tak mi to šlo nejlíp. Ale ještě nikdy jsem nevydržela tak dlouho, tak to teď nevzdám. Přeci jen jsem už schodila 5 kilo, tak by bylo škoda to zahodit.
Tak přeju pěknou sobotu, u nás je už teď nádherně
AHOOOJ
Lilimi
| 8. 3. 2008 07:59
No bobiku ahojky moooc se nam styskalo. Jsem ráda že nejsi odpadlík taková šikovná holčina jako ty JInak jsem včera vypila 3 litry ufff to bylo něco ale horko těžko jsem to zvladla. Ale na zachod jsem litala jak neuvazaná. Noj du udělat pejskovi papu a pak i mně a užít si pěkně volno. Tak zatím ahojky Pá aděnka
všechno jsem vyzkoušela
bobik
| 8. 3. 2008 01:59
I při tom kalupu co jsem doma měla jsem stihla vyzkoušet šmakouna. Udělala jsem si k němu kuskus a spoustu zeleniny a ještě jsem si do toho přidala tofu. Bylo to moc dobré. A příprava rychlovka .

Pak jsem si koupila ten roll on od Garnier a taky se mi to moc líbilo. Přikoupila jsem si k tomu i takovou tu režnou rukavici - masírovací a ve sprše jsem se pěkně namasírovala a pak vetřela roll-on. Kůže se mi pěkně našponovala a zpevnila.

Taky jsem byla vyzkoušet to Hypoxi studio u Šárky Kašpárkové. Moc se mi to líbilo. Poskytují zdarma jednu hodinu a pak se můžete rozhodnout zda do toho jít nebo ne. Mě se to líbilo moc, ale ta cena je tedy dost vysoká . Ani vám tady nebudu psát kolik, abyste neomdleli. Budu si to přát od chlapa ke třicetinám. Vrhnu se na to hned jak se v květnu vrátíme. Pak snad budu v létě v těch plavkách opravdu dokonalá.

Jinak se mnou začala doma cvičit moje máma. Když vyděla, že jsem zhubla, ale hlavně si pěkně zpevnila tím cvičením postavu, dost mi to záviděla. Tak začala cvičit se mnou. Tak jsem zvědavá jestli jí to vydrží i beze mě a kolik se jí do května podaří zhubnout .

Je to opravdu bezva se takhle navzájem motivovat. Já tady budu mít zase dost času a snad přelouskám všechny ty vaše příspěvky po zpátku, co všechno nového a užitečného mi uteklo.
Zatím pááááááááá Viktorky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
18. 12. 2025 19:52
15777
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková