Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Pro Domašovandu
bobik
| 8. 3. 2008 01:48
Ahoj Dáši,
já už se ten poslední víkend ani neozvala, protože jsem měla nemocného malého a potřebovala jsem ho dát před cestou dohromady. Tak už jsme byli jen doma. Ono to počasí taky nestálo za nic. Tak se na mě nezlob a my jak se v květnu vrátíme , určitě se ti ozvu a můžeme se vzájemně navštívit. Konečně. A i na nějakou tu procházku bude snad už lepší počasíčko. Jinak kilča ti jsou dolů skvěle .
Mě se taky ozvala nějaká ta paní ze zdravé výživy, ale bylo to jen přes mail a já to vymazala.
Ahoj Viktorky!
bobik
| 8. 3. 2008 01:41
Nic jsem nevzdala , ale prostě jsem ten měsíc co jsme byli doma vůbec nestíhala. Občas jsem na vás mrkla, ale strašně moc vás tu přibylo a tak jsem to množství příspěvků nestačila sledovat.
Teď už jsme dva dny zpátky na Roatanu a zase se k vám ráda přidám.
Já teda makala i doma, ale ne každý den. A taky pitný režim a zdravá strava vzaly za své.

Nejdřív jsem lítala s dětmi po doktorech a vyšetřeních, jestli jsou v pořádku a něco na ostrově nechytli a potom návštěvy u babiček a známých. No co vám mám povídat. Cpala jsem se jako urvaná ze řetězu.
Divím se , že to skočilo jen o kilo nahoru.
Tak že jestli můžu poprosit Hibiskus o moji aktuální váhu: 66,7 kg - to znamená jako u jediné 1 kg nahoře.
Ale já se polepším a zase to srovnám k mínusu.
Jinak jste holky všechny moc úžasné, protože vám to jde skvěle a až 8 kilové úbytky jsou vynikající. Moc vám všem gratuluji a fandím.

Já dnes začnu zase pilně cvičit, ale mám rozbitý orbitrek , tak jen podle dvd co jsem si koupila v Čechách. Bylo to v Mladé Frontě Dnes a jmenuje se to : Do kondice s Václavem Krejčířem. Mělo by to být na posilování a tvarování problémových partií. Tak uvidím jak mě to bude bavit. Možná jste si to některá taky koupila.

Pitný režim a papáníčko už si zase vzorně zapisuji, tak snad to jedno kilčo rychle shodim.

Jinak mi tedy všichni doma říkali, že jsem hrozně pohublá a že tu v té cizině určitě nemáme co jíst . Nepochopili blázni, že se zase na sebe můžu podívat do zrcadla.
Vítám a chválím:-))
jandula76
| 7. 3. 2008 23:32
Ahojyk, holčinky, chválím opět tabulku, ty jsi táááák šikovná prostě
hodná holka,

Vítám mezí nás nově příchozí, s námi ti to půjde jako nic, uvidíš

a holky už nevím, kdo mi to tu radil, ale moc moc moc děkuji za naučení posílání smajlíků, jsou prostě úžasní a já jsem ted díky vám za hvězdu

papapa Jana
Hibiscus
adel
| 7. 3. 2008 21:41
Omlouvám se, vždycky ti vypustím s z tvého nicku.Polepším se!
depka
adel
| 7. 3. 2008 21:38
Ahoj Viktorky.Nejprve poděkování Hibicus za tabulku, je perfektní!Pročetla jsem alespoň pár dřívějších příspěvků, potřebuju zvednout náladu.Nic nestíhám, dokonce zapomínám i dodržovat pitný režim.Tak jsem si šla připomenout vaše úspěchy, abych se polepšila.
Vítám novou snažilku a přeju úspěšné nastartování nového životního stylu .Ale někdy je to fakt těžké, ještě že tu jste.Díky
dnešek
nika2411
| 7. 3. 2008 20:41
Ahojenky Victorky. Dneska mám vyloženě sportovní den. Od rána krásně svítilo sluníčko, tak už v 10 hodin jsem začala pracovat ve vinohradě, skončilo jsem cca ve 4 hodiny a bylo mi fajn. Nějaká korunka se hodí - zítra jdu zas a doufám, že počasí vydrží až do pondělka, ať si něco přivydělám. Strašně ráda jezdím o víkendu domů. Mamča vždycky něco dobrého uvaří. Dneska to byla mňamka. Zapečená treska obalená v bylinkách a olivovém oleji se spoustou zeleniny a slunečnicovým chlebíkem. To bylo papání. Dneska jsem poprvé za celou dobu co hubnu dosáhla příjmu 5000KJ. Mám z toho fakt hroznou radost. Vždycky to totiž překračuju - a ne o málo. Možná je to tím, že se potřebuju jen zpevnit a ne nějak radikálně hubnout. Večer aby toho aktivismu nebylo málo jsem si 50 minutek zacvičila - no řeknu vám - pěkně ze mě lilo .
Dneska jsem si koupila DVD s Vaškem Krejčíkem. Zdá se mi, že je ještě daleko lepší než to cvičení s Hankou Kynychovou. Vašek je takový kliďas a fakt sympaťák. Jen jsem ho tak proletěla, protože DVD -čko máme v obýváku a tam se mi fakt cvičit nechtělo - celá rodina by na mě hleděla, co vyvádím. Zacvičím si, až budu zase někdy sama doma. Ale celá ta sestava se mi moc líbila - hlavně ty rozpisy na začátku každé lekce - jak dlouho bude cvičení trvat a na které partie je zaměřené. Moc mě mrzí že jsem prošvihla ten první díl.
Tak to je asi vše, co se dneska událo. Jen s pitím jsem to dneska moc nezvládala - dala jsem všehovšudy tak litr, a to ani ne, protože jsem vypila i 2 kávy, abych se po ránu trošku nakopla.

Tak já se s váma pro dnešek loučím a přeju hezký víkend. Pápá. Mějte se hezky.
Hibiscus
Zanetka
| 7. 3. 2008 20:12
Děkuji za přivítání a jsem ráda, že budu s váma v tabulce. Moc hezky vám to jde.Tak páááá a hezký večer.
začínám
Zanetka
| 7. 3. 2008 19:58
Tak milá děvčátka, ještě jsem se tady nestihla pořádně porozhlídnout, ale něco si přečíst už ano a tak mě to povzbudilo, že to s Váma určitě zvládnu, moc vám všem fandím a držím palečky vám i sobě.
Je mi 31 let a vážím 70 kg a měřím 168 cm ....
v pase mám 82 cm a přes boky 104 cm ....

Dokonce se mi to i špatně píše ty míry, moc bych si přála shodit 15, ale moc tomu nevěřím, tak aspoň 10 - 12 kg.

Dneska jsem to jídlo trošku omezila, ale žádná sláva, no a zítra už hurááá hubnout a žádné výmluvy a kompromisy si nepřipustím. Doufám, že má vůle mě neopustí. Joooo a moc chválím váš pitný režim, taky to zkusím mít u sebe pořád vodu a nalívat se, piju hrozně málo.
Jsem moooc ráda, že tu s váma můžu taky psát a hubnout.... vidím v tom mou jedinou naději...
Tak paaaa a držte se
Zanetka
Hibiscus
| 7. 3. 2008 19:45
Ahoj a vítám tě mezi nás, tak já jsem Laďka a 1x za 14 dní vepíšu nám všem holkám aktuální váhu do tabulky, další vážení budeme mít příští pátek (+ - den dva nevadí) my jen jsme usoudily, že je vhodnější pátek, protože víkendy jsou někdy (vždy) krizové.
Holky, v práci nám trochu omezili používání internetu, tak teď možná nebudu tak často psát, ale určitě vše budu číst, zapisovat a doufám i hubnout!!!!!!
Příkládám doplněnou tabulku, aby měla Zanetka přehled jak nám to jde.
Hezký večer všem Laďka

Počet

JMÉNO

Věk

Výška

Vých.

váha

15.2.

29.II

2týd.rozdíl

Rozdíl od vých.váhy

1

Stefani

16

175

71,5

65,2

63

-2,2

-8,5

2

Lilimi

20

173

98

91,3

90,3

-1

-7,7

3

Lili 6

20

175

76

71,4

69,5

-1,9

-6,5

39

Makyky

20

162

61

0

0

0

0

4

Mullik

21

176

73

70,2

71,2

1

-1,8

5

nika2411

22

166

55,4

53,7

53,7

0

-1,7

6

Lucisha

22

173

67

64,2

64

-0,2

-3

7

Surina

22

166

68

NAHLÁSÍ AŽ V DUBNU

8

Lucipajda

23

162

65

59,5

59,5

0

-5,5

9

Quinn

23

177

77

73

72

-1

-5

10

Anye

23

160

57

55,5

-1,5

11

EndyL

23

161

63

61,5

61,5

0

-1,5

12

Rakkra

23

158

62

62

61

-1

-1

13

ozdinka

25

160

75

72

NAHLÁSÍ POZDĚJI

14

Blanch

25

164

57

56

56

0

-1

15

Lucas

26

174

66

67

67

0

1

16

Ren

26

170

78
bolení
ilona
| 7. 3. 2008 17:00
Ahoj Janduli!Teda řeknu ti,že tak špatně jak na tom obrázku mě teda jěště není. Ale dobře taky ne. A to sem se teprv vrátila ze dvorku.Byla sem na čerstvém vzdoušku půl dne.A pořád mě to bolí! Ach jo!Takiy vítám novou příchozí a uvidíš,že to dokážeš.Když ti bude ouvej s jídlem,tak kukni sem a ono tě to nakopne! Vlastní zkušenost!!Tak já mám uvařeny čajík a du odpočívat.Ale cvičení teda neklapne holky moje!
Zanetka
domasovanda
| 7. 3. 2008 16:37
Tabulku nám tady píše Hibiskus(jinak se jmenuje Vlaďka-doufám,že jsem to nespletla),vždycky se zvážíme a ona nám to tam pak pěkně napíše,aby jsme to měly pěkně černé na bílém
domasovanda
Zanetka
| 7. 3. 2008 15:02
moc děkuji, ráda se připojím i napíšu tu váhu míru atd. jen nevím kam, jaký Hubiscus? A jaká tabulka? Ještě se tu moc nevyznám......
:-)))
domasovanda
| 7. 3. 2008 14:42
Holky.Dneska mě volala paní ze "Zdravého životního stylu",prý jí dal někdo moje číslo a tím mě věnoval konzultaci v hodnotě 700,-(ona ta paní mě teda volala už v prosinci,s tím,že se ozve v lednu,ale volala až dneska-byla prý nemocná) a tak jsem si s ní domluvila schůzku,ale až na 21 března,tak Vám pak dám vědět co mi řekla,když jsem jí dneska řekla,že mám od ledna 8kg dole tak mě pochválila a prý už se těší na naší schůzku.Tak se mějte já jsem dneska v jednom kole,od rána poklízím,peru,vařím a chystám se s malou na zahradu,hrabat trávu,měla bych jít sice na pohřeb(umřela nám sousedka),ale mě ten náš včerejší pohřeb stačil,takže nepůjdu,zatím se mějte a papapapapa
Zanetka
domasovanda
| 7. 3. 2008 14:34
Ahoj no to víš,že se k nám můžeš přidat,nám to tady jde jak po másle.Jen sem napiš Hibiscus věk,váhu,výšku-teda pokud chceš za náma do tabulky.Jinak Ti radím,aby jsi si přečetla naše příspěvky-já vím je jich tady moc a zabere to spoustu času,ale stojí to za to,budeš mít lepší přehled o tom jak nám to jde a máme tam i naše fotečky to,aby jsi viděla s kým máš tu čest.
Ahojky
Zanetka
| 7. 3. 2008 14:14
Ahojky holky, tak nějak jsem brouzdala po netu, když jsem chtěla najít něco o hubnutí a lidičky, kteří hubnou, až jsem zavítala tady k Vám... taky chci a potřebuji zhubnout, jenže jsem hroznej slaboch, šíleně miluji sladké a vždycky to po pár dnech vzdám. Proto jsem se rozhodla hubnout s ostatními a věřím, že když budu tady číst Vaše úspěchy, dodá mi to sílu a snad se mi to podaří.

Můžu tady být s Váma??? A jak jste na tom s hubnutím... daří se Vám to holky?
ahojky
Rakkra
| 7. 3. 2008 13:31
Protože je dneska nov, tak jsem si dala ovocný den. Zatim držím ale do večera ještě daloko. Většinou si tyhle ovocný nebo zeleninový dny dělám o úplňku, ale dneska ráno jsem se cítila tak dobře po včerejšku, že jsem se do toho dala s chutí. Jídelníček mám tento týden ukázkový a daří se mi i cvičit a co víc, dneska se těšim domu, až di pustim dvd s vaškem krejčíkem, vyšel další díl.... Kéž by se cvičení stalo mojí závislostí, takovou závislost bych brala.

Ted se trošku bojím, moje snaha vždycky skončila tak po 14dnech až 3 týdnech, a to období je tu. Tak snad tentokrát vydržím mějstě se krásně papa
Ahojky
jandula76
| 7. 3. 2008 12:09
Ilonko, to by chtělo spíše bylinky a vývar,
Doufám, že ti není takhle zle

ani dětičkám, že už není špatně

Tady na severu čech je pěkně ošklivo, včera bylo lépe, ale nevadí já dneska hupsla na váhu a mám o 0,6kg méně tak jsem z toho taková nadšená
papapa Jana
AHOJ
ilona
| 7. 3. 2008 11:34
HOLKY! Tak zdravím s krásné MORAVY!! Tak tady je dnes nádherně.Jenže mě už druhy den bolí žaludek jak šlak.Asi to mám ze včerejšího oběda.Manža si dělal kolena na kys.zelí a já si trošku dala.No a to sem neměla asi dělat.Už sem takové stravě asi odvykla.No příště budu chytřejší!Tak sem si dnes udělala čínské nudle s brokolicí,hráškem.mrkví,papr.no a sem zvědavá co to udělá.Ach jo!!! Ale žaludek bolí a bolí....
heladoma
SONISEK
| 7. 3. 2008 09:00
Tak to je mi opravdu líto.Moje zlatíčka(vnoučátka) marodí už celý týden a teď mi psala dcera,že jsou marodi už celá rodinka.Uvidíš,že to bude dobré.Tak hodně sil a písni,jak to pokračuje
Zdravím Viktorky
heladoma
| 7. 3. 2008 08:40
To dnes byla noc malému bylo večer špatně a blinkal ,chvíli spal a talhle dokola do půlnoci a od půlnoci jsme koukaly na pohádky. Kolem třetí sme usnuly a ve čtvrt na sedum bylo vyspáno no děs

Dnes budu jak chodící mrtvola, to to bude vypadat.
Hlavně doufám, že to malej měl jenom s přejedení teď už neblinká tak snad to bude v pohodě a v noci budem spát.

Mažu prát mám toho požehnaně, bodeť ne v noci jsem třikrát převlíkala postel a malého.
dobrou noc děvčátká
Blanch
| 6. 3. 2008 22:03
Já sice ještě nejdu spinkat, musím ještě uklidit, ale asi tu už dneska nebudu, tak se mějte krásně a přeju krásné sny mě zítra čeká navštěva a oslava, tak mi držtě pěsti ať moc nezhřeším
Kuk
lucipajda
| 6. 3. 2008 21:49
Tak já jsem dnes byla taky cvičit a musím říct, že to dnes bylo obzvlášť náročný, asi měla naše cvičitelka dobrej den
Teď sedím u kompu a surfuju po netui místo abych psala bakalářku. Nemám ani ťuk a termín se blíží. Ach jo. kdo ví jak překonat tuhle strašnou lenost na učení????
lilimi
jandula76
| 6. 3. 2008 21:26
Holky ted se ze mne zblázníte

to je pro tebe , pij hezky pij, půjde to pak lépe

papapapa
Jana
kuju
Lilimi
| 6. 3. 2008 20:54
ufff jsem mrtva

na erobiku nám dali. Uff tak já se budu snažit bumbat jak o život tak dobrou noc a děkuju
hurá
jandula76
| 6. 3. 2008 20:51
Holky já jsem to dokázala jéééé mám medvěda jééééé já su taaaaaak štastná jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Díky díky díky za rady a ted už tu budu sedět pořád

papapap Jana
pomoc
jandula76
| 6. 3. 2008 20:46
Holky já jsem asi blbka a jak ted z toho získám ten obrázek?

Pomoc Jana
lilimi
jandula76
| 6. 3. 2008 20:25
Fakt na tom musíš zapracovat, daleko lépe se hubne pokud se prolíváš vodou

Zkus nějakou ochucenou bylinkovou? Já třeba moc ráda Rajec medunkový a mateřidouškový, mnam

A jak píšou holky furt u sebe flašku a furt pít...
Mám i po bytě rozestavěné skleničky a piju je a piju je.. a u PC taky hrnek...
A nebo ráno do petky nalít vodu, či co piješ a večer uvidíš kolik ti zbývá tak to prostě dopiješ

Držím palce a připrav se ,že ze začátku budeš lítat na WC, protože než si tělo zvykne tak to trvá, ale pak už je to v lepší pohodě,,,, tak šup už držíš hrnek?

papapa Jana
pitný režim
KajsaV
| 6. 3. 2008 16:48
Ahojky
Tak já za den vypiju něco okolo 3.5 litrů, někdy víc, zkrátka ja se zadaří. Piju jen neperlivou čistou vodu...v práci máme na výběr plno druhů a neomezené množství, takže to je fajn. Přidávám se k předchozímu příspěvku, že nejlepší je mít vodu pořdá u sebe a na očích a prostě pít, pít a pít.
Lilimi
Surina
| 6. 3. 2008 15:28
To je fakt dost málo. Měla bys zkusit tu fintu, mít u sebe neustále láhev a ucucávat. Já to tak dělám. Tady v Norsku piju vodu z kohoutku. Mám u sebe půllitrovku a hned jak ji dopiju, tak zase naliju další. I když někam jdu tak ji nesmím zapomenout a když je to na dýl tak vezmu dvě....
Jinak piju ovocné i jiné čajíky, ty já můžu. Jsou dobré když mám na něco chuť. Třeba takový malinovovanilkový od Teekane je hotová lahoda
Doma si kupuju dobrou vodu neperlivou. Vždy si vezmu 1,5 litru do školy a mám závazek, že ji musím vypít. Většinou mi ani nestačí a musím si ještě koupit další. Pro lini poděbradku taky někdy piju, tu si kupuje taťka, tak když mi dojde dobrá voda, tak jí nepohrdnu. Ale mám raději vody bez bublinek...
voda
Lilimi
| 6. 3. 2008 15:07
ja vám zavidím já nevipiju ani litr prostě mi to nejde. jinak piju perlivou vodu nebo normální z vodovodu vesměs s vymačkaným citronem. Ale tu podebradku linie svetkovou mnam

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
18. 12. 2025 19:52
15777
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26