Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

voda
nika2411
| 6. 3. 2008 14:57
A jaké vody vůbec pijete nejradši? Dáváte přednost čajíků, minerálkám nebo obyčejné vodě z vodovodu? A co říkáte na minerálky, které jsou ochucené, ale nemají žádné kalorie? Třeba tuším poděbradka pro linie - švestka a bezinka? Tu já moc ráda. Dneska jsem si koupila ale neperlivou matonku . Jinak já denně piju tak 2 - 3 litry - jak kdy. Ze začátku mi to dělalo problémy - pořád jsem musela chodit na záchod, ale teď už je to lepší - chodím tak každé 2 hodiny - po každé přednášce.
ach jo
Kibic
| 6. 3. 2008 14:56
Ježišmarjá, to jsem ale pomalá, než to popíšu, všechny jste reagovaly .
smajlíci
Kibic
| 6. 3. 2008 14:53
Mě to taky dlouho nešlo, než jsem na to různým klikáním přišla.Např. na těchto stránkách : http://www.celysvet.cz, vlevo dole jsou smajlíci na stažení. Vybereš si nějakého, a mě to jde tak, že klikám a držím levou myš někde v levém horním rohu. Obrázek ztmavne, dáš ctrl+c, otevřeš si diskuzi a vložíš ctrl+v. Doufám, že to píšu správně.
Tak a já jdu na nákupy.
ahojky victorky
nika2411
| 6. 3. 2008 14:51
Ahojky děvčátka. Tady taky tak krásně svítí sluníčko, ale potvůrka jen nás klame, protože venku je strašná zima. Já jsem ještě ve škole a čekám na mojého - ještě má 2 hodinovku a mě už padla. Včera to byl mor. Dojela jsem o půl 8 a už jsem neměla sílu ani napsat - jen jsem vás přečetla, ale to bylo všecko na co jsem se zmohla. Musela jsem ještě udělat úkoly pak do sprchy a ještě pročíst jednu přednášku. U té jsem usnula . Posílám vám nějaký ten odkaz na smajlíky: http://mazec014.blog.cz/…imovani-smajlici nebo http://verrrrunkkkka.blog.cz/…imovani-smajlici
jandula76
anonym
| 6. 3. 2008 14:48
Jandulko, nejdřív pohlazení Vojtíškovi. Smajlíky si pěkně užij: http://www.gify.nou.cz/index.htm
http://www.beruska8.cz/odkazy/gif.htm
http://smajlici-1.ic.cz/
Snad jsem to napsala správně, kdyby adresy nefungovaly, napiš mi zprávičku - vyhledám znovu a opravím se. Děvčata, držte se, fandím vám!
smajlíci
Merci
| 6. 3. 2008 14:46
Ahoj Jani. Přímo odkaz Ti nezasílám, ale poradím. Do vyhledávače na domovské stránce (třeba seznam, nebo atlas atd) dej pohybliví smajlíci a zobrazí se ti spousta blogů, kde se vyskytují. Určitě si z některého z nich vybereš. Pak už jen postupuješ podle návodu, který psala domesovanda. Tak přeji hodně úspěchů.
ahoj
Lilimi
| 6. 3. 2008 14:46
Ahoj holky vas číst to je teda makačka než jsem se prokousala až sem. Dneska mám volno a stejně jsem až do teď litala po úřadech.

No ted jsem konečně doma udělaám si polívečku (dneska mám polívkový den) a půjdu s Nelinkou ven a večer na erobic. Ještě se tady objevím. Zatím ahojky pusinky
smajlíci
jandula76
| 6. 3. 2008 14:22
Holčinky hodte nám sem tip na smajlíky, mě to z těch odkazů co psala Domasovanda, taky nejde otevřít?

A já chci taky takový krásný kočičky a babky apod.

prosím, prosím....

papapa Jana
ahojky
jandula76
| 6. 3. 2008 14:13
Tak já jsem si ted dala k obýdku sýr s kukuřicí a zeleninkou mnam, jsem totálně plná a spokojená

Jinak je tam opravdu nádherně, my jsme byli s malým odházet trošku sníh a zkouknout záhonky, já už bych něco sadila a ryla, ale jaksi je úplně zmrzlo , tak to asi neklapne, ale naběhali jsme se náramně, ještě jsem pověsila ven 4 pračky prádla tak doufám, že to uschne, ted malý spinká, konečně a já se jdu podívat po bytě co ještě uklidit, protože přijede tchýňa, tak to tu musí být super stav....

Papa a nezmrzněte Jana
Ahojky
Kibic
| 6. 3. 2008 10:59
Na západě taky sluníčko a taky kosa - 0 st. Já už chci a chci teplíčko. Ke svým sportovním aktivitám chci přidat i běh a to se mi opravdu v mrazu nechce. Teď jsem si zdřímla po noční a jdu na cvičení s Hankou 2. Mám závazek, každý den jeden díl.
Krásný den
Blanch
| 6. 3. 2008 10:54
Ahojky Victorky, všem krásný den, tady je tak nádherně, ale kosa jak někde ! Musela jsem na poštu a myslela jsem, že umrznu! Tento týden se mi moc daří se držet a necpat se sladkým a cvičit a to mám své dny! JInak všem moc děkuju za reakci na pitný režim! Já mám totiž pořád žízeň, ale třebo je to jak se říká, že "hlad je převlečená žízeň" no, ale budu se snažit to nepřehánět, pak taky chodím pořád na WC, je to hrůza . Jak Vy se holky dneska máte?
voda
kulicka00
| 6. 3. 2008 10:26
A co sa tyka pitia, citala som ze ak pijete 5 a viac litrov denne tak sa z tela mozu vyplavit dolezite vitaminky takze ako vzdy aj tu plati vsetko s mierou.
musim sa do toho opriet
kulicka00
| 6. 3. 2008 10:24
Ahojte, tak dnes hlasim krasne pocasie ale strasnu kosu. Dnes som sa rozhodla ze sa vzdam svojho zboznovaneho arasidoveho masla. ja ho taaak millujem. Neviete aku ma kaloricku hodnotu?
KRÁSNÉ SLUNÍČKOVÉ RÁNO
SONISEK
| 6. 3. 2008 09:48
Zdravím děvčata U nás svítí ale je pěkná zima.To je hrůza,jste pro mě jak droga.Hned jak vstanu,musím se jít na Vás podívat a hned je mi.Tak si jdu připravit do práce Tak zatím
Makyky
Blanch
| 6. 3. 2008 08:57
Proč bychom se lekly? Jsi kočka
první úspěch
makyky
| 6. 3. 2008 08:28
Přeji dobré ráno všem, už je to tady: můj první úspěch - 1 kg dole 60,2 to jsem neměla už dlooouho. tak jen aby to vydrželo...

jináč pitný režim... dnes jsem četla, že se to vypočítá takto - váha děleno 8 a zaokrouhlit nahoru. a vyjde vám, kolik sklenic denně byste měly vypít.

Jo ještě takovej asi hloupej dotaz, když si měříte míry, tak v pase se měříte v tom úplně nejužším místě nebo spíš u pupíku??

Jinak se taky odhaluji, tak se nelekněte
Pitný režim
Mona
| 6. 3. 2008 08:22
Ahoj holky, k tomu pitnému režimu, ono se nemá nic přehánět.
Je to opravdu nápor na ledviny a pokud se pije jenom minerálka, tak ta obsahuje soli a ty se potom usazují v těle a vznikají kameny.
Na noc by se nemělo pít vůbec, když tak jenom trochu, aby si ledviny přes noc odpočinuly, tak jako ostatní orgány.
Nechci nikoho strašit, ale ve škole jsme se učili, že pokud má někdo pořád žízeň, může se jednat i o cukrovku.Příznakem cukrovky je právě žízeň.Kamarád taky pořád pil a měl žízeň a teď je na inzulínu.

Mona
Siony
heladoma
| 6. 3. 2008 08:17
Já jsem koukala na pšeničné otruby ty mají ve 100g 618KJ
domasovanda
heladoma
| 6. 3. 2008 08:08
Ta kočka je fakt supr.
smajlíci
LUCY
| 6. 3. 2008 08:07
Ahoj holky, moc ráda čtu vaše příspěvky, ale nejsem mezi vámi, co se týká hubnutí, já vás obdivuji, jak jste se do toho pustily a konečně je tu diskuze, která "neumírá". Držím vám všem moc palce. Chtěla jsem se zeptat, hrozně moc se mi líbí ty vaše obrázky, smajlíci apod.:) zkoušela jsem je najít na netu, ale nic, a ty odkazy, kdo tady dával, mi nefungují. Hezký den plný sluníčka přeji. Lucie
Otruby
Siony
| 6. 3. 2008 08:04
Ahoj holky. Sice sem nepřispívám, ale pravidelně si čtu vaše příspěvky a dovídám se nové věci. Já se ani tak nesnažím hubnout, spíš si váhu udržet a trochu se zpevnit. Už delší dobu pátrám po informaci, jakou kalorickou hodnotu mají otruby. Jelikož mě zlobí často střeva, tak sem je zavedla do jídelníčku. Mám s nimi počítat jako s příjmem energie?? Nemáte někdo informaci jakou mají kalorickou hodnotu?? Děkuju a držim vám palce !!
,,,
heladoma
| 6. 3. 2008 07:51
Děkuji za podporu s tou moji "úžasnou" tchýní. Však já jí ještě ukážu jaká budu kočka.
Ahoj Viktorky
domasovanda
| 6. 3. 2008 07:46
holky to je číča,že!!Nebojte taky takové čičiny budeme-musíme si věřit a hlavně to nevzdat!!!!!Dneska Vás jenom pozdravím,valím s malou do školky a pak musím vyzvednout kytku na ten dnešní pohřeb,tak sem kuknu ještě v poledne a pak až večer.Mějte se a držte se.
domasovanda
heladoma
| 6. 3. 2008 07:45
Díky za stránky , pročetla jsem je , ale u nás bohužel nic , ještě skusím brouzdat, třeba na něco narazím, může se to u nás i jinak jmenovat. Jediné co jsem našla byla výuka angličtiny v jednom mateřském centru. No uvidím ještě se poptám.
Pitný režim
thery
| 5. 3. 2008 22:02
Ahojky hubnoucí Viktorky Nejdříve chci pogratulovat všem, kdo vydrželi, k váhovým úbytkům, jde Vám to opravdu skvěle
K tomu pitnému režimu, ke zjištění optimálního množství se doporučuje vynásobit svou váhu koeficientem 0,035...vyjde tak kolik litrů bystě měli denně vypít...no ale já sama vypiju tak dvakrát tolik Prostě piju dle potřeby, když to omezuju tak mě akorát bolí hlava a cítím se slabě...
všechny zdravím
jandula76
| 5. 3. 2008 21:44
Tak při středě jsem opět byla cvičit, a potěš pánbůh....
dost se nemůžu hýbat a to to nechci vidět zítra, myslím, že se Vojtulka bude muset v kočárku tlačit sám

Chválím tabulku, akorát jsem si tam všimla, to všechny holčinky co měly přes 100kg vzdaly????????????
To néééééééééééé, to nééééééééééééé, a co moje motivace?

Tak jsem tam zdatně nejsilnější
No nic, snad to do léta už nebude pravda

Jinak Blanch, to máš pravdu s tím pitím, já jsem to někde četla jak se poměřuje voda na kila, ale už nevím kde, tak já to zkusím zítra pohledat a dám ti odkaz, ale pamatuju si, že tam je rozdíl, pokud máš fyzickou aktivitu tak se to nedá počítát, protože automaticky vypiješ více, protože máš výdej..
Pohledám a dám vědět.....

Zdravím všechny nováčky, doufám, že s námi co nejdéle vydržíte

U nás už je opět hnusná zima, všude sníh a namrzlo, dneska jsem po velmi dlouuuuuuuhé době škrábala auto a dost to klouzalo, tak opatrně at nejsme někde ve škarpě

papapa Jana
no nic
domasovanda
| 5. 3. 2008 21:26
jdu raději ,vidím,že i v omluvě mě ty písmenka utíkají,to je asi tou školou sedím u PC od rána a už mě asi má dost,tak papa
jejda
domasovanda
| 5. 3. 2008 21:23
mě tam občas někam uteklo písmenko,a chtěla jsem samozdřejmě napsat nemysly s tvrdým a né měkým na konci,tak moc omlouvám a
:-)))
domasovanda
| 5. 3. 2008 21:19
S tchýně si nic neděl,to ona dělá asi schválně,mě tady sousedka taky říkala,že to není poznat a když přijela její vnučka která mě neviděla asi 3týdny a bavily a vnučka jí řekla,že si má zajít na oční když špatně vidí,tak najednou obrátila,takže to neřeš a mysli si svoje,já bych to nechala ještě chvíli plavat a pak bych se jí zeptala jestli nechce nějaké kalhoty,nebo triko,že je Ti to velké a je Ti to líto vyhodit.
zdráva
makyky
| 5. 3. 2008 20:42
Ahoj holky, tak už jsem konečně zdravá. Chřipka přešla docela rychle, až jsem se divila, ale dobře, že tak.
heladona: nic si z toho nedělej, všechny tchýně jsou stejný.. neuměj pochválit, jenom kritizovat. Já to znám.. Ona si to určitě v duchu říkala(že jsi ňák zhubla) ale nedá to najevo. Tak hlavní je, že se cítíš líp ty sama
Jináč já se odvážím zítra si stoupnout na váhu, pěkně ráno, aby to bylo poctivý A doufám, že uvidim ňákou změnu, samozřejmě k lepšímu.. ale nevím no. Docela se toho bojím, protože už několik let vážim pořád stejně, tak ani moc nedoufám

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
18. 12. 2025 19:52
15777
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26