Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

dieta?
Suzi
| 5. 3. 2008 20:19
Tak dnešek mám už konečně za sebou, práce od 7hod. do 17hod. Pak rychle na návštěvu k mamce do nemocnice(leží na neurologii) a pak udělat něco rychlého k večeři. Během dne jsem neměla vůbec čas pomalu jíst a když jsem dělala těstoviny s kuřecim na paprice, tak jsem se samozřejmě musela nadlábnout. Akorád mě mrzí, že bylo už po 19hod.
No nic, zítra se musim ovládnout.
doplnění mého věku
Suzi
| 5. 3. 2008 20:09
Ahojky. Můj věk mám v profilu. Je mi 27let.
Heladoma
domasovanda
| 5. 3. 2008 19:27
ty PC kurzy jsou i ze školkou,je to školka "maceška",tak to zjisti co nejdříve v Brně je to pod www.luzanky.cz ,nebo www.luzanky.cz/maceska ,nebo lata@luzanky.cz ,koukni na jejich stránky možná tam najdeš i pobočky,ale neodkládej to můžeš jít z jednoho kurzu do druhého kurzu aby Ti to na sebe navazovalo a tady v Brně je hrozně moc zájemců,lituju toho,že jsem to zjistila až takhle pozdě,malé budou 6.dubna 4roky a pak už tam bohužel nemůžu.Jo jinak narozeniny mám 12.srpna(akorát na náš pouť)jsem pouťové dítě,ale nikdy jsem je neprožívala )
tchýně
heladoma
| 5. 3. 2008 19:21
Tak opět nezklamala, dnes u nás byla a říkala jak dlouho mě neviděla, ale že mám skoro 8 kilo dole ani ťuk. No nevím co jsem jiného čekala .Asi už by mě to nemělo překvapovat, ale človíčka to zamrzí, když si všímá jenom toho když přiberu.
domasovanda
heladoma
| 5. 3. 2008 19:12
Ty PC kurzy budu muset také juknout, v září půjde malej do školky tak na to budu mít čas, potřebovala bych se něco příučit.
Chtěla jsem se zeptat , kolikátého srpna máš narozeniny já mám 26 , ale bohužel ne 30, ale 32 to to letí.
Sonýsku
domasovanda
| 5. 3. 2008 18:43
děkuji moc,Ty víš za co.A dneska jsem připsala druhý díl ať máš co číst.
cvičení po císaři
Lucas
| 5. 3. 2008 16:37
Holky, nevíte některá, za jak dlouho po císaři se může začít cvičit? Gynekoložka mě říkala, ať počkám radši až za půl roku. Ale co čtu na netu, tak všechny známé osobnosti po císaři už dávno cvičí a to třeba rodili později než já (např. Partyška). Klukům budou 4 měsíce, tak už bych chtěla začít.
Lucas
Blanch
| 5. 3. 2008 16:17
Právě kvůli tomu se ptám jenže když já mám pořád žízeň
Ahoj
lucipajda
| 5. 3. 2008 16:17
Holky, vy jste se tedy rozjely v psaní
U nás na jihu dnes ráno sněžilo, teď už ale sluní svítíčko, ale je zima.... Já už se tak těším na teplíčko, konečně taky opráším kolo a brusle. Už aby to bylo...
Koukala jsem na to dvd co vyšlo v pátek v MF a vypadá to docela solidně, myslím, že to bude účinné. Nerada chodím cvičit někam mezi lidi sama, tak když nemůže kamarádka, kterou jsem svým hubnutím už taky nakazila, tak si zacvičím doma. Zkusím se k tomu namatlat tim skořicovým gelem a zabalit do folie, ať se špekouni rozpouštěji
Gel je příjemnej, pěkně voní, ale nehřeje, nevím, čím to je. Mám ten od Topvet jak jste ho tu doporučovaly.
Tak zatím pěkný den a držte se!!!
voda
Lucas
| 5. 3. 2008 16:07
No holky, já teda nevím, ale uroložka v Sama doma říkala, že pokud denně vypijete víc jak 3l vody, tak u ž to neúměrně zatěžuje ledviny. Tak asi taky opatrně...
Blanch
KajsaV
| 5. 3. 2008 16:03
Vody není nikdy dost...moje minimum je taky tak 4 litry za den, takže pohoda. Je stanovené nějaké minimum tekutin, které by měl člověk do sebe za den dostat, ale maximum určitě ne.
Blanch
Rakkra
| 5. 3. 2008 15:46
já myslim, že to není moc, moje známá pije kolem 5l denně, zvykla si na to, ze začátku prý trávila hodně času na toalete, ale ted už ani tak ne, a když to svoje množství nedá, tak jí bolí hlava....

Já piju kolem 2l, možná bych i pila víc, ale do práce si kupuju baleno vodu, voda z kohoutku je rezavá a ani doma z kohoutku moc nepiju. Ted mi ale připadá, že čisté vody vypiju hodně málo za den, v práci dám tak 4-5 hrnků čaje, pak i doma, nebo syrovátku, ale vodu moc ne. To asi taky není dobře, že?
Pitný režim
Blanch
| 5. 3. 2008 15:00
Holky, mám takový dotaz! Mám pořád žízeň a vipiju za den i přes 4l vody, není to moc?
Rakkra Nic si z toho nedělej
Blanch
| 5. 3. 2008 14:59
Nic si z toho nedělej. Ono je právě nejhorší jít nakupovat hladová, to toho pak nakoupíš dvakrát tolik, znám to taky! Ale z dneška si nic nedělej, řekni si, že zítra už se polepšíš a že třeba přidáš nějakou aktivitu! Nemá smysl se tím trápit
Přivítání
Blanch
| 5. 3. 2008 14:56
Ahojky vítám Tě mezi nás , vidím, že jsi na tom stejně jako já, taky chci shodit tak 5kg a zpevnit a věk máme taky skoro stejný ! Tak hodně zdaru! A kde studuješ ekonomiku a management?
:-(
Rakkra
| 5. 3. 2008 14:07
ahoj holky,
dneska jsme nebyli na obědě a já šla do krámu si něco koupit a měla jsem hrozněj hlad, tak jsem nakupovala a hlavně jsem snědla 2 celozrn. rohlíky, jogurt a co je asi nejhorší pomazánku ala losos já ji mám hrozně ráda...ach jo mám zkaženej celej zbytek dne a mám zase pocit, že jsme to zase nevydržela.....je to samá majolka a ten můj vysokej cholesterol....
Zdravím všechny hubňulky
bibinka
| 5. 3. 2008 13:47
Ahoj holky jeden den tu nejsem a vůbec nestíhám číst jak jste se krásně rozepsali.Ty obrázky jsou nádherné a ta tabulka úplně úžasná seš šikulka .Samozřejmě vítám nováčky a držím palečky.S námi Vám to půjde dolů samo.Kila ať se třesou.Dnes jsem dostala tetanovku tak asi ze cvičení nic nebude bolí to jak.......
a to jsem si šla vyřídit jen přihlášku na řidičák.Už nám tady vykukuje sluníčko ale do toho i sněží.Bydlím kousek od Jeseníků.Tak se mějte hezky
Ahoj všichni
Mona
| 5. 3. 2008 13:27
Zdravím vás i nováčky.

Onu ti chlapi jsou všichni stejní, Petr se taky rád otočí za mladou, hezkou, štíhlou.A potom ty jeho řečiTak mu vždycky povím:"Když se ti nelíbím, tak nechej tak a ať ti ta mladá, hezká, štíhlá vypere, vyžehlí, navaří, uklidí,..."A mám potom doma klid.Oni si jsou hodně vědomi toho, co mají doma za poklad!!!

Petr jede zítra do Prahy na Karlovu univerzitu dělat závěrečné zkoušky.
Dal se na nějaké studium pro ředitele ZŠ na 3 roky, takže teď se učí a učí.
Já se musím taky učit na ten masérský kurz, anatomie svalů a kostí mě úplně vypadla z hlavy.
Ještě k tomu se mi rozjela alergická rýma, takže mi teče z nosu i z očí.

Tak se mějte holky a pa pa
Mona
Ahoj holky
Surina
| 5. 3. 2008 13:17
Sleduju vaši diskuzi ohledně chlapských narážek. Musím říct, že jsem to taky zažila a to paradoxně v době, kdy jsem byla nejštíhlejší (měla jsem 56 kg při své výšce 166). Expřítel dělal neustálé narážky na můj zadek, komentoval hezké holky na ulici... No byla to hrůza. Ti chlapi jsou asi všichni stejní . Takže hlavu vzhůru Niko i Blanch. Nezapomeňte je taky někdy potrápit, jak tady radily holky!
Ahojky holky
heladoma
| 5. 3. 2008 13:06
Tak jsem vás konečně přelouskala, vy jste se tu pěkně rozepsaly.

Já jsem dnes ráno byla u zápisu do školky s mlaďasem, musela jsem brzy , protože míst ve školce moc není.
Teď jsem si dala dobrý oběd měla jsem kuřecí steak se zeleninkou .

A až pěkně vytrávím ,tak se vrhnu na orbitrek, říkala jsem si ,že dnes ne pobolívá mě v krku, ale já se znám stejně to nevidržím a alspoň tu půlhodinku si dám.

Dělám si teď čaje s medem co jsem nastydlá tak musím vydat nějakou energii, aby příští vážení bylo supr.

Jinak Nico naprosto souhalsím s holkama, ty chlapy jsou prostě neuvěřitelní , já jsem s manželem 11 let a neustále mě zlobí nějakými narážkami , už ho za ty roky znám on to bere jako legraci , ale prostě někdy to člověku nesedne.A můžu říkat horem dolem ,ať to nedělá a nedá si říct a nedá.
děkuju holky
nika2411
| 5. 3. 2008 12:45
Holky vy jste moje zlatíčka - ani nevíte jakou jste mě udělaly radost a jak jste mě nakoply. Vážně jsem nečekala takovou reakci. Říkala jsem si, že se vám svěřím se svojí bolístkou a vy jste mě tak hezky podržely.

Ještě jednou moc díky.

Iv1983 - tu knížku od Edity Sipeky můžu taky jen a jen doporučit, je to super knížka, já se u ní nasmála, chvilkama mi tekly slzy z očí.
Tak jo holky, už se musím rozloučit, za chvilku zas začínám - ještě mám před sebou 6 hodin - a to už mám 4 za sebou, další 2 hodiny cesta, takže dnešek je od nevidím do nevidím......Páčko
ahojky
kulicka00
| 5. 3. 2008 12:33
Ahojte, ja svoju vahu nahlasit nemozem kedze byvam na internate a tu ziadnu nemam. Dost sa bojim ked pridem domov a odvazim sa tam. A pre Niky, nerob si z toho tazku hlavu.Skus niekedy urobit to iste a sleduj reakciu toho svojho. Uvidis ze ani jemu sa to nebude pacit. Mam to vyskusane.
smajlík
Kibic
| 5. 3. 2008 12:24
Neuvěřitelné se stalo skutkem. To mi to trvalo než jsem zvládla vložit smajlíka. Ono je to o tom, kam kliknout, ach jo. Už jsem myslela, že jsem počítačový negramot. Mějte se.
Hlásím se mezi vás
Iv1983
| 5. 3. 2008 12:20
Ahoj holky,
musím se přiznat, že vás už tak od ledna sleduju a průběžně vás čtu a konečně jsem se rozhodla jsem taky přidat svůj příspěvěk.
Předně vás musím všechny pochválit nejen za shozená kila, ale hlavně za tu odvahu a vytrvalost. Já sama neřeším velkou nadváhu, nicméně by bylo ideální, kdybych do léta dala dolů tak 5 kg a zpevnila si tělo. Kvůli zdraví nemůžu nijak výrazně experimentovat se stravou, takže někdy musím doplnit energii i když zrovna nechci, ale dá se to všechno ukočírovat. Hlavní problém u mě je ten, donutit se cvičit a v ideálním případě to brát jako zábavu a koníčka Jinak něco o mně, je mi stále ještě 24, bydlím v Brně, pracuju jako asistenka u jedné leasingovky a u toho ještě studuju ekonomiku a management.

Nikči bych chtěla říct, ať si z toho jejího chlapa nic nedělá, oni si to vážně neuvědomujou, jak nás to může zraňovat. Pokud nepomůže normální rozmluva, tak se chovej jako on a taky dělej více či méně okaté poznámky na okolní pány , uvidíš, že to tak mnohem rychleji a líp pochopí. Hlavně neztrácet důvěru v sama sebe a mít se ráda, to je základ

Ještě jsem vám holky chtěla doporučit něco na podporu naší snahy. Kolegyně z práce mi teď půjčila knížku, je to od Edit Sipeky a jmenuje se to Vysoká škola hubnutí, musím říct, že to teď čtu a je to nejen zábavné, ale i poučné, vřele doporučuji.

Tak já se zatím rozloučím, mějte se všechny moc krásně
Ps: fotku se pokusím dodat v brzké době.
noční
Kibic
| 5. 3. 2008 12:16
Já mám taky zkušenosti s nočními a vůbec mi nedělají dobře.Peru se s nimi asi 8 let. Mám z nich rozhozené spaní, určitě i metabolismus, nálada taky nic moc. A tak jsem se rozhodla s tím skoncovat a dala výpověď. Od 1. května budu nezaměstnaná. Snad se něco potom najde. Hlavně v klidu, jen od pondělka do pátku, žádný svátky, víkendy, noční - neee, už nikdy.
Tak já se jdu ven vyvětrat. Sluníčko svítí, ale je jenom 1 st.
megii
SONISEK
| 5. 3. 2008 10:45
Tak to já znám s těma nočníma.Pracuji na tři směny,jeden týden noční,odpolední a ranní.Moje tělo si ani po tolika letech nějak nechce zvyknout ani se mu nedivím,když má každý týden jiný režim.Po noční hrozně málo spím,tak 4h a pak jsem celá po týdnu vycuclá.A o pravidelnosti jídla ani nemluvě.Ale vždycky to nějak vyřeším,snad k dobrému.Ale není to takové,jako když se dělá jen na jednu směnu.
Lilimi
Megii
| 5. 3. 2008 10:35
Mě taky nejdou ty tvoje obrázky otevřít, tak nevím kde je problém.Jinak nějak nestíhám sem psát, ale čtu vás pravidelně každý den. Ale než to vždycky přečtu, tak to je doba.
Dneska mám noční, takže s tím jídlem to bude zase na pendrek, protože to mám vždycky převrácený celý den. Ale mám jen jednu noční, tak to nějak zvládnu.
A pro Niku, určitě udělej to co ti holky radí, občas pochval chlapa, kterého potkáte a snad to tomu tvému dojde a nechá toho. Ty opravdu nemáš zapotřebí nic shazovat, protože vypadáš skvěle.
Mě dneska nějak moc bolí koleno, takže s cvičení asi nebude nic, asi jsem si ho namohla, snad to za pár dní přejde.
Všem krásný den a v Ostravě svítí sluníčko, ale takové divné.
VAŠE FOTA
SONISEK
| 5. 3. 2008 10:26
UFFF,tak jsem se konečně dopracovala k poslední fotce a už Vás mám pěkně na očích Dá mi to ještě chvilku práci než si Vás všechny zapamatuji.Jinak tady u nás na západě je opravdu sluníčko,ale chvílema se to nějak zatahuje a fučí to tam.Za chvíli jdu do práce,odcvičeno už mám ,tak se budu na Vás těšit zase večer a žádné hříchy v papání
nika2411
KajsaV
| 5. 3. 2008 10:00
Ahojky
Jejda já se na to ani nemůžu dívat jaký máš splín

Vůbec nic si z toho nedělej a hlavně - nenech si žádným chlapem ani žádnou jinou ženskou srážet sebevědomí hlavní je, že jsi spokojená ty a to myslím, že jsi, protože jsi na sobě hrozně moc zamakala a odvedla kus práce a to je přece super

Jsi kočka a nám všem se líbíš, takže nějaké kecy od chlapa Tě přece nemůžou rozhodit.

Je pravda co psaly holky, že prostě chlapi si někdy neuvědomují, co říkají a vůbec jim nedochází, že to může tomu druhému ublížit, takže je potřeba brát to trošku s nadhledem a zkusit si o tom promluvit a nebo zkusit dělat to samé co on a uvidíš jak se mu to bude líbit.

Co se týče těch riflí - já taky nakupuji na Aukru a zrovna nedávno jsem tady psala tu historku s džínama co mi přišly oblékla jsem je v pohodě ale zapínat jsem je musela půl hodiny v leže na posteli jenže ty kalhoty jsou tak super, že jsem si řekla, že je prostě nedám z ruky a vím, že u téhle značky džíny vždycky o něco povolí, takže jsem je párkrát vzala na sebe a už je to v poho, takže neboj určitě Ti budou
sluníčko
Kibic
| 5. 3. 2008 09:35
Přeji všem krásný den . Tady na západě zatím svítí sluníčko , tak možná dojde i k vám na Moravu.
A já se jdu pustit po 14 dnech do cvičení s Hankou K.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 12. 2025 17:21
15775
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26