Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
středa:-)
jannika
| 5. 3. 2008 09:19
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Tak sme se rozmlsali pěknym počasím a ted toto. Vidím,že se rozrůstáme den co den a to je fajn.Aspon nám to půjde líp! Tak chci přivítat nové duše Majku a Suzi.
A at vám to holky chudne!!!!!
Jo a Lilimi ty tvoje smajlíky mě nejdou otevřít jak to,
to potěší,taková pochvala,jen by někdy měla být vyslovena od těch našich poloviček.Můj přítel na to zrovna moc není
,taková cesta hubnutí,už nikdy více.Co jsem koukala na Vaše fotky,jste holky všechny super ,já říkám,že v každý z nás máme určité osobní kouzlo.A že máme to nějaké kilčo navíc???S tím se dá něco udělat a hlavně (alespoň ne pro mě)to není až taková tragedie.Jsou v životě daleko horší věci,např.nemoc.
Ale na druhou stranu ty víš že ja si to taky někdy beru až moc k srdci No ten můj ještě ty holky komentuje typu...Teda to je kus a vypúadá u toho ještě takhle. Tak jsem mu to začala dělat taky mluvim o novem kolegovy s kterým si rozumím. Na ulici občas nějakého chlapika okomentuju. No a přítel si to pomalu začína uvědomovat
,ty chlebicky-to je starsi foticka,dnes jsem mela tmavy chleb,tvarohovou pomazanku,papriku...ale ja snad nikdy nevypiju tolik,kolik se ma!!!!Nejvic tak litr a pul!!!!a ten pohyb,ach jooo....ale budu makat!!!!
Když jsem já zhubla na těch 52 kg, tak se strašně vztekal, že už toho mám nechat, že už se mu to nelíbí a že jestli to dělám kvůli němu, tak už mám přestat!
,protože my přece víme,že to
,tak dobrou milé Viktorky...
,a hubnuti je uz muj konicek!To si ovsem delam srandicky-nejde mi to schodit ani kilecko!!!

.Smajlíky jsou nádherné, jste šikulky.Blahopřeju k úbytkům na váze i v cm.Já si připadám stále stejná, nevidím zatím rozdíl
ach jo.. no jdu si zas lehnout, tak se mějte... pak napíšu podrobnějc, chtěla jsem vás jenom pozdravit, tak paa