Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

středa:-)
jannika
| 5. 3. 2008 09:19
Ahojky viktorky,prvně bych chtěla přivítat nově příchozí,at vám to holky jde jako po másle a nebojte s náma to půjde
Tady na Vysočině je to jako na apríla,ráno sněžilo a ted vykukuje sluníčko
Holky včera sem si koupila čerstvou kapustu a tak mě napadlo,jestli některá nemáte nějaký dobrý dietní receptík na niDnes mám odpolední a ještě musím něco vyřídit ve městě,tak budu muset běžet,mějte se krásně a všem přeji den bez hříšků
ahoj
ilona
| 5. 3. 2008 09:03
holky moje! Tak tady je dneska zase hnusně!Tak sme se rozmlsali pěknym počasím a ted toto. Vidím,že se rozrůstáme den co den a to je fajn.Aspon nám to půjde líp! Tak chci přivítat nové duše Majku a Suzi.A at vám to holky chudne!!!!! Jo a Lilimi ty tvoje smajlíky mě nejdou otevřít jak to,
Kočka
Blanch
| 5. 3. 2008 09:00
Tak to jsi teda fakt kočka , taky chci takhle vypadat ve tvém věku
věk
SONISEK
| 5. 3. 2008 08:45
Omlouvám se,mám to ve svých údajích,myslela jsem,že to stačí.Věk 46let.
Hezký den
Lilimi
SONISEK
| 5. 3. 2008 08:34
Díky to potěší,taková pochvala,jen by někdy měla být vyslovena od těch našich poloviček.Můj přítel na to zrovna moc není ale to neznamená,že by mě neměl rád.Skvělejšího, jsem si, po mém životním nezdaru,nemohla ani přát .
Jinak já jsem nikdy nebyla žádný hubeňour,máme to v rodině,ale nikdy jsem se tím až tak netrápila.Pro mě nejlepší dieta je stres,jo,to pak šla kilečka dolů,ale za jakou cenu.Už ,taková cesta hubnutí,už nikdy více.Co jsem koukala na Vaše fotky,jste holky všechny super ,já říkám,že v každý z nás máme určité osobní kouzlo.A že máme to nějaké kilčo navíc???S tím se dá něco udělat a hlavně (alespoň ne pro mě)to není až taková tragedie.Jsou v životě daleko horší věci,např.nemoc.
Tak Vám všem přeji krásný a slunečný den a hodně zdaru v hubnutí Jsem hrooooozně ráda,že patřím mezi tak báječná děvčata
Ahojky
Blanch
| 5. 3. 2008 08:25
Ahojky holky, krásný den, no i když tady zrovna sněží a je fakt hnusně, to jsem chtěl jít dneska běhat! S těma chlapama je to hrůza, ale oni jsou takoví, chápu, že to je někdy dost nepříjemné, zvlášť když to doplní těma kecama. Já když si o tom s mojim promluvím, tak se to snaží nedělat, nebo to dělá proto aby si ze mě udělal srandu !
Hezký den
Hibiscus
| 5. 3. 2008 08:18
Pro niku možná se tomu tvému partnerovi líbí, kdýž na něho žárlíš a zkouši to. Co kdybys někdy v jeho přítomnosti pochválila - podívej ten kluk má hezký zadek, nebo ten má ale svaly. Byla bych zvědavá jak by reagoval. Jinač jsem se dívala na tvou váhu i fotku a jsi krásná holka a při výšce 166 cm máš 53,7 - co vlastně chce, abys měla 45 kg? Nedej se dohnat k anorexii!!!!

Jinač vítám nové holky suzi a Sonisek, už jste v tabulce, jen jste nenapsaly, kolik vám je let!
Krásné ráno
Lilimi
| 5. 3. 2008 07:30
Sonisek: Jsi kočka

Niko: Ja ti rozumím. No nemáme to s těma chlapama lehké. Ale nesmíš si to brát tak k tělu Ale na druhou stranu ty víš že ja si to taky někdy beru až moc k srdci No ten můj ještě ty holky komentuje typu...Teda to je kus a vypúadá u toho ještě takhle. Tak jsem mu to začala dělat taky mluvim o novem kolegovy s kterým si rozumím. Na ulici občas nějakého chlapika okomentuju. No a přítel si to pomalu začína uvědomovat

No jdu dělat baštu sobě a psovi. (Dneska poprvé spala venku chudinka) No a pak poklidit a do práce v te zelenině ve sparu už pracuju takže mám ty nejlepší kousky

JAk je vidět taky sem podlehla manii smajliku no tak ahoj holky moje a pěkný den
chlebicky....
Majka29
| 5. 3. 2008 00:23
jee,jeee ,ty chlebicky-to je starsi foticka,dnes jsem mela tmavy chleb,tvarohovou pomazanku,papriku...ale ja snad nikdy nevypiju tolik,kolik se ma!!!!Nejvic tak litr a pul!!!!a ten pohyb,ach jooo....ale budu makat!!!!
nika2411
Blanch
| 5. 3. 2008 00:09
Niky, z toho si nic nedělej, já mám doma to samé, a ještě kolikrát ty kecy, jaký mám zadek a jak jsem přibrala a pak čumí v baru na jakou si kozu v bílých kahotách a pak mi řekne že má dobrý zadek, to je k vzteku! Když jsem já zhubla na těch 52 kg, tak se strašně vztekal, že už toho mám nechat, že už se mu to nelíbí a že jestli to dělám kvůli němu, tak už mám přestat! No vždycky mě to strašně štvalo a samozřejmě, že hlavně kvůli němu, ale i sobě chci vypadat dobře, ale když už toho mám dost, tak mu řeknu, že když se mu nelíbí, tak ať jde jinam, potkal mě ještě trochu šírší než jsem teď, tak věděl do čeho jde! Samo, že se budu snažit vypadat líp a dá se říct, že i TY kecy mě povzbuzují pokračovat a nevzdat to, ale někdy mě to fakt vytočí! Tak si z toho nic nedělej, určitě Tě má moc rád a moc se mu líbíš, jsi totiž kočka !
do tabulky
SONISEK
| 4. 3. 2008 23:32
Právě jsem dorazila z práce,mám odpolední a čtu Vaše příspěvky.Ještě jednou všem velké díky za krásné přijetí a gratulace k zítřejším narozeninám.
Pro Hibiscus:
výška 164cm,21.1. kdy jsem začala s hubnutím váha 86kg
nynější 83,6kg.Jde to pomalu,ale v cm je to lepší.
A ten dort,jen taková malá provokace ,protože my přece víme,že to .
Všichni už krásně ,tak dobrou milé Viktorky...
Majka29
Kibic
| 4. 3. 2008 21:59
Ty chlebíčky jsou pěkná provokace.Jestli chceš s námi hubnout, asi je budeš muset oželet. Alespoň já se jim v současné době vyhýbám.
Ale taky jsem dneska zhřešila. Upekla jsem manžílkovi tvarohové šátečky z listového těsta a dvěma jsem neodolala, ach jo.
O hubnuti a diete
Majka29
| 4. 3. 2008 21:20
ahojky vsichni!Jsem tu dneska nova a teprve se tu rozhlizim ,a hubnuti je uz muj konicek!To si ovsem delam srandicky-nejde mi to schodit ani kilecko!!! Zkratka bych se k vam vsem moc rada pripojila a pokusila se dat aspon par kil dolu,myslim,ze takto s podporou vsech by se to mohlo podarit!Vase prispevky se mi moc libily ,jak bojujete,ja bojuju neuspesne uz aspon deset let,no jednou nahoru,potom dolu,tak snad ted!!!!!
cvičení a dieta
Suzi
| 4. 3. 2008 21:19
Děkuji za uvítání. Od začátku ledna jezdim na rotopedu každý den 30min.a snažim se moc nepřežírat.Hlavně po 19hod.Zatim 1kg dole Přítel začal se mnou a už má 3 kg dole. A rotoped, cvičení?? Nic takového!! Hold ty chlapy mají v tomhle štěstí.
Měřim 164cm a mám 68kg. Prsa žádné, ale přicho, zadek a stehna. No prostě nádhera.
Můžete mě prosim napsat také do tabulky? Ráda bych sledovala také moje a vaše úspěchy. Přeju krásnou dobrou noc.
vážení
ozdinka
| 4. 3. 2008 20:55
Ahojda holky,omlouvám se,že jsem nenahlásila váhu,já jsem to sice psala,ale asi špatně. Minulý týden jsem byla u léčitelky a dala mi nějaké přírodní léky na urychlení metabolismu a říkala,že se mám zvážit až na konci dubna,ať se nechám překvapit. Tak se nezlobte,ale nahlásím ji až potom. Jinak teď dělám masérský kurz a je to super,ale teď nemám moc čas psát,ale čtu si vás každý den. tak
Ahoj
domasovanda
| 4. 3. 2008 20:36
holky jsem tady jenom na skok,dneska jsem pomáhala sestřenici péct na pohřeb-budou tam mít rodinu,tak chystá,když jsem dofrčela domů,tak jsem za chvilku zase letěla ještě k tetě,no a ještě se musím nachystat zítra do školy,takže vítám nově příchozí a přeji jim,aby to tady s náma vydržely co nejdéle a k narozeninám hodně zdraví,zdraví,zdraví a pak štěstí,lásku a hodně úspěchů v životě i v hubnutí.Tak já zase pádím mějte se a papapapapapa zítra až odpoledne
Nikky
jandula76
| 4. 3. 2008 20:16
To víš že nestydí, oni mají prostě okamžitě mozek kdesi..
a jak je přítel stár?
Tomu mýmu manžovi táhne na 36 a je taky takový, klidně se podívá a okatě, a když to udělá tak já jdu a seberu mu brýle bez nich je jako patrona, takže smolík , jenže my se známe 10let a 4 roky jsme manželé, takže to už je taky o něčem jiným

Ty se moc trápíš a to ti neprospívá

bud v klidu, by byl blbej, kdyby takovou sper holčinku opustil

papa Jana
děkuju Jani
nika2411
| 4. 3. 2008 19:59
Janičko mockrát ti děkuju za povzbuzení. Je to fajn moct se svěřit a nebýt na všecko sama. Já vím, že hromada chlapů se ráda dívá, ale kdyby to aspoň dělali nenápadně. Mně to strašně ubližuje. Asi jsem strašná žárlivka. Vím, že mě má rád - chodíme spolu skoro 3 roky, pár měsíců spolu bydlíme a fakt si rozumíme. Ale když jsme na veřejnosti, tak mi připadá, jako kdybysme k sobě ani nepatřili. Dost mě to mrzí. Copak se za mě stydí?
Ahojky
jandula76
| 4. 3. 2008 19:51
Nikky klid, to prostě k životu patří, on se jen podíval a zase se uklidní, , oni někdy ty chlapi nemyslí, že ti to třeba může ublížit apod. a máš tady nás , a my tě chápeme
Hele kalhoty jsou dobrý, pozitivní je že je alespon zapneš já mám některé, které ani náhodou nedopnu, a to by člověk zaplakal

Jinak vítám nováčky, doufám že to s námi dlouho vydržíte a nebudete odpadávat
a k tomu dortu...., za co? Takový chutě Jinak je samo krásný a majitelce přeji moc moc moc štíhlých štastných let

papapa Jana
je mi smutno
nika2411
| 4. 3. 2008 19:45
Asi nemám žádné sebevědomí. Můj bývalý si mě vážil daleko víc. Ale mojého kolikrát nachytám, jak se dívá po jiných. Pak se mám líbit sama sobě? Já nevím co chce víc.......je mi nanic......
to je den
nika2411
| 4. 3. 2008 19:42
Ahojky holky, před chviličkou jsem dofrčela ze školy. Dneska mi došly rifle, co jsem vyhrála na aukru. Zapnu je, ale jsem v nich jak sardinka - napresovaná, tak jsem zklamaná. Byla jsem se v nich ukázat příteli a ten se taky netvářil bůhvíjak...........to je teda den. A navíc se dneska čučel po takové vyzáblině .Mě to všecko mrzí. A víte co je nejhorší? Že ona může sníst co chce a prostě nepřibere. Já jím daleko míň než ona a vůbec nejím takové nezdravé věci co ona. Má prostě dobrý metabolismus. Já se dřu jak vůl a ona??? To není fér. Abyste tomu rozuměli - ta holka je moje spolužačka, taková vyhublá blondýna. A oni se na sebe s mojím usmívali, jak kdybych tam vůbec nebyla. Připadala jsem si jak debil......................prostě mi bylo do beču. Pak se můj diví že hubnu??? Pořád mi říká ať už toho nechám, ale proč se dívá na takové holky??????Mě to vždycky srazí až na úplné dno. No a navíc dneska ty kalhoty - ty mě dorazily........ach jo
váha
adel
| 4. 3. 2008 18:56
Krásný večer, omlouvám se, ale nestíhám.Váha 78kg.Vaše příspěvky jsem jen prolétla, opravdu se činíte .Smajlíky jsou nádherné, jste šikulky.Blahopřeju k úbytkům na váze i v cm.Já si připadám stále stejná, nevidím zatím rozdíl.Vítám nově příchozí a blahopřeju k narozeninám.Mějte se krásně a držte se!
ahoj holky
Rendulina
| 4. 3. 2008 18:21
omlouvam se ze jsem nenahlasila vahu ale neby cas a kde se prevazit. momentalne litam jak hadr na holi mezi praci a skolou takze nestiham ani skocit na net.

jinak jsem chtela jenom rict ze jsem neodpadla a jen co vsechny povinnosti polevi tak se sem zase prihrnu jako velka voda a prectu si vsechny prispevky. uz ted vidim ze mam opravdu hodne co cist
pozdravy
Kibic
| 4. 3. 2008 17:06
Zdravím a vítám nově příchozí. Sonískovi přeji všechno nejlepší k narozkám a ať s námi vydrží co nejdéle.

Taktéž děkuji za tabulku. Je to povzbuzující vidět jak ty kilča mizí. Jen tak dál.
nemocinká :(
makyky
| 4. 3. 2008 16:09
Ahoj holky, teda tady toho zase je Já jsem od včerejška nemocná, takže žádnej sport nepřichází v úvahu ach jo.. no jdu si zas lehnout, tak se mějte... pak napíšu podrobnějc, chtěla jsem vás jenom pozdravit, tak paa
:o)
KajsaV
| 4. 3. 2008 13:13
Ahojky
Zdravím nově příchozí a přeji Vám hodně pevné vůle a ať tu s námi vydržíte co nejdéle nebo spíše, abyste boj s kily nevzdávaly.
Všem ostatním blahopřeji k úbytkům a těm, kterým váha stojí bych jen chtěla říct, aby si z toho nedělaly hlavu, protože jak už jsem psala někdy dříve - jen o kilech to není.

Hold hubnutí je věda a ještě větší věda je to naše tělo, které si občas dělá co chce. Já už si kolikrát připadám jak z Marsu, protože moje tělo si hrozně rychle zvyká na zátěž a pak chce pořád víc a víc potvora a taky mi přijde, že jsem už absolutně imunní vůči všem sportovním doplňkům...ach jo...to je zase vyhozených peněz, ale nevzdávám se.
přírůstci
ilona
| 4. 3. 2008 12:57
Ahoj holky Mono a Sonisek! Taky se připojuji k holkám a moc vás vítám mezi náma!!! A přeji moc a moc ůspěchů v hubnutí!!!!! A Soniskovi vše nej nej k zítřejším narozkám!!! A at je hřešení minimální.
váha
ilona
| 4. 3. 2008 12:53
Hibiscus Lukas váhu psala! Má 67kg. Asi sis nevšimla.
SONISEK
Blanch
| 4. 3. 2008 12:29
Já nevím jestli jsem si to blbě přečetla, Ty narozeninky máš dnes nebo zítra??
Ahoj
Hibiscus
| 4. 3. 2008 12:14
Vítám tě mezi nás, některé se zdá již odpadly, ale další přicházejí, doufám, že s námi vydržíš a půjde ti to dobře.
Moc ti přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně zdravíčko, štěstí v kruhu super lidiček kolem tebe.
Prosím, abych si tě mohla zapsat do tabulky budu zase potřebovat tvůj věk, výšku, původní váhu a nynější, další vážení bude 14.3. v pátek. Tak se do toho s námi pusť a přeji hodně zdaru!!!!!!!!Laďka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 12. 2025 10:20
15768
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26