Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

hubnutí
Suzi
| 3. 3. 2008 21:43
Děkuji za uvítání. Zhubnout potřebuju min. dva roky, co jsem nabrala díky operaci. Mam o 9 kg víc,než jsem měla před operací. Sice jsem zkoušela zhubnout už předtim, ale teď mám velkou motivaci Ale ty kila nějak nechtějí dolů.A to se na tom rotopedu mučim každý den.
Suzi
Blanch
| 3. 3. 2008 21:30
Ahojky Suzi, vítám Tě mezi nás! To máš hezkou motivaci svatbu! S náma Ti to určitě půjde líp!
DVD s Vaškem Krejčíkem
Rakkra
| 3. 3. 2008 21:30
jsem si také dneska pustila a je to docela dobrý, teda na mě trošku náročný, celá jsem se chvílema úplně klepala, ale mám ted dobrej pocit. Asi si koupím i další díl v pátek, koukala jsem že tohle je 5. díl a ještě jich pár bude. Tak dobrou noc
Fotka
Blanch
| 3. 3. 2008 21:28
Jinak holčiny tak já jsem z Rožnova p. R., ale většinu času teď trávím v Přerově u přítele! Letos budu státnicovat na Ekonomce v Brně na Masaryčce, tak doufám, že to vyjde, i když se mi vůbec nechce učit, je to hrůza, ale tak mám ještě tři měsíce, ale je fakt, že to zase uteče jako voda a já potom nebudu stíhat !

Pokusím se Vám tu taky vložit nějakou fotečku
hubnutí
Suzi
| 3. 3. 2008 21:25
Ahoj děvčata. Dlouho jsem se rozmýšlela, jestli mám se k vám přidat. Ale nakonec jsem se rozhodla, že se přídám a společnýma silama toho vytouženýho výsledku dosáhnem. V červnu mám svatbu a musíte uznat, že na tento den chci být ta nejkrásnější
Snažím se od půlky ledna držet dietu a hlavně jezdit na rotopedu. Zatim mám dole pouze 1,5 kg.
Tak pevně doufám, že aspon těch 5 kg dám ještě dolů.
Váha
Blanch
| 3. 3. 2008 21:16
Tak to moc gratuluju
jo holky
domasovanda
| 3. 3. 2008 20:42
já jsem na to v tom dnešním fofru úplně zapoměla,ráno jsem se zvážila jen tak v noční košilce a od minulého úterý mám další kilčo(vážila jsem se v úterý,takže jsem nahlásila v pátek tu úterní váhu)jáááááá mááááám takovou radostttttttttttttt
Heladoma
domasovanda
| 3. 3. 2008 20:30
Když já se neumím tvářit,a zrovna mě něco zaujalo v televizi,tak mě kámoška vyfotila v nestřeženém okamžiku,jinak ten binec za mnou je taky super,toho jsem si všimla až teď na fotce,normálně to tak u nás není.Tak já příště pošlu s úsměvěm,ale až bude dole talších pár kileček,jo!
Tabulka
Blanch
| 3. 3. 2008 20:16
Ahojky, nezlob se, můžu se ještě připojit s novou váhou? No ona teda moc nová není, je to pořád 56 ach jo, doufám, že do příštího vážení to bude lepší!
Rakkra-stehna
domasovanda
| 3. 3. 2008 20:15
Tak ty stehna mám i já,takže máme stejnej problém
Tabulka
Hibiscus
| 3. 3. 2008 19:02
Holky zítra ráno ji máte na mailu, já si vaše fotky dala všechny do jednoho souboru, tak su mážu pěkně orientovat, která z vás to je. Škoda, že se nedá poslat celý soubor.

Jinak jsou to moc hezké fotky, dokonce se mi zdá, že některé už nepotřebují hubnout, možná jen dotvarovat tělíčko, ale to je jen můj názro, vím, že většinou člověk není spokojen s tím co má. A my silnější se pokusíme něco udělat, ať se můžem na koupališti vklidu svlíknout.

Surrinn v Trnávce jsem sice nebyla, ale samo, že vím, kde je.

Holky, koupily jste si DVD s Vaškem Krejčíke? Někdo to tu psal a říkal, že je to Pilates nebo Powerjoga, já si to myslela taky, ale teď jsem si ji zacvičila a docela hezky se posiluje.
joooo
Rakkra
| 3. 3. 2008 18:11
a tady je ještě jedna.... můj největší problém? vidíte ty stehna ... ta fotka je zase na ležáka, ale nemám moc z čeho vybírat... tak jdu šlapat na rotopedu papa
:-)
Rakkra
| 3. 3. 2008 17:56
ahojky, tak další pokus o vložení mého fota, je to ze září 2007
tabulka
Kibic
| 3. 3. 2008 17:22
Tak už jsem hrozně zvědavá na tu naši tabulku. Hodně děvčat si stěžuje jak nehubne, některá to chce dokonce vzdát. Ale já říkám:" Viktorky, vydržme". Ono to už nepůjde dolů tak rychle jak na začátku. Vždyť stačí pomaloučku, léto je přece ještě daleko (mám na mysli plavky). Společně to dokážem . Alespoň mě to nabíjí, nechci být za odpadlíka.
Mě teď akorát dost vadí to počasí. Celý den prší a já nemůžu na kolo ani brusle. Snad se to taky brzy umoudří.
A na závěr ještě přidávám fotečku na seznámení.
o mně
lucipajda
| 3. 3. 2008 17:03
Koukám, že z jižních čech tu není skoro nikdo. já jsem z Tábora.
Studuju angličtinu a francouzštinu pro administrativu EU. Teď bych zrovna měla dělat bakalářku, ale stráááášn se mi do toho nechce. Ale už s tím musím hnout. Taky pracuji na plný úvazek v administrativě, takže mám povinností až nad hlavou. Ale aspoň nemám čas myslet na hlouposti, že?
Abych si vynahradila ten flákací minulý týden, tak jdu dnes na powerjogu a potom tam zůstanu i na aerobik forming, musím s váhou trošku pohnout, takhle bych toho do léta moc nedokázala. Po časí na to sice nevypadá, ale blíží se. Já to vím
váha do tabulky
EndyL
| 3. 3. 2008 16:20
Ahoj holky, tak hlásím váhu do tabulky - 61,5kg jako při minulém vážení, takže nic dolů a a ni nic nahorů. Moc jsem tomu za poslední dny nedala, takže se ani nedivím a spíš můžu být ráda při mém současném apetitu, že jsem nic nepřibrala Musím se do toho zase opřít, jinak to nejde. Už aby bylo venku hezky, těším se až opráším kolo a vyrazím do přírody a taky chci vyzkoušet kolečkové brusle- no to zase bude něco
Jinak holky, myslím, že to byl super nápad s těma fotečkama, moc vám to všem na nich sluší a až doma nějakou vyhrabu, taky jí sem dám
Tak se mějte báječně. Pa pa pa
domasovanda
heladoma
| 3. 3. 2008 15:53
Náhodou ti to sluší , nevím proč by jsme se lekly. Ještě se příště usměj a bude to supr
:-)))
domasovanda
| 3. 3. 2008 15:37
Ahoj holky tak Vám posílám tu aktuální fotku,je ze dneška,tak se prosím nelekněte!!!!!!!!!!
zdravím
Megii
| 3. 3. 2008 15:29
Už jsem tady dlouho nebyla a než jsem to všechno přelouskala, tak to dalo fušku. Fotky jsou skvělé a děti máte nádherné. Já se musím po nějaké fotce podívat, ale nevím jestli nějakou najdu.
Já jsem taky z Ostravy . Jak vidím tak je nás tady dost ze severní Moravy.
Ahoj holky
Mona
| 3. 3. 2008 14:18
takže hlásím váhu do tabulky-64kilo.Pořád stejně.
A to makám jak sedraná a ještě jsem se přihllásila do Brna na masésrký kurz.
Byla jsem tam poprvé teď o víkendu, dostaly jsme docela zabrat a jedla jsem velice málo , od soboty od rána do dnešního rána jenom 2 sýrové uzly, 2 celozrnné rohlíky, včera na oběd kuřecí plátky se zelen.salátem bez přílohy, 3xkafe z automatu a 2x2litry minerálky.Večer jsem byla tak unavená, že jsem se jenom osprchovala a šla jsem spát.Dneska ráno jsem si dala na snídani jenom hrnek mléka.
A to jsem vydala tolik energie a váha se ani nehne.Ale na kalhotách cítím úbytek.Snad to půjde dolů ty kila.

Dneska budu běhat po domě a budu dohánět, co jsem o víkendu neudělala.Takže další dřina.

Tak dopiju studené kafe a jdu zase pracovat.
Mějte se hezky a hubnutí zdar!!!
Mona
Hibiscus
Surina
| 3. 3. 2008 14:06
Vladi, tak já jsem sice taky okres Nový Jičín ale moje vesnička se jmenuje Trnávka. Možná znáš... Je to asi 20 km od Ostravy směrem na Mošnov, Příbor... Všimla jsem si tvých dřívějších příspěvků, že jezdíš domů posledním autobusem 18, 30. To máme podobné, já jezdím většinou 18, 20. Ale cvičit chodím do Příbora. Mám to blíž a jsem tam strašně spokojená. Hodina aerobicku stojí jen 35 kč a máme špičkovou cvičitelku - Terezu Sattkovou. Možná už si na ni někdy byla. Je fakt dobrá. Jinak v Ostravě sem tam zajdu na bazén na Čapkárnu, nebo máme na univerzitě program TEP, v rámci nějž můžeš chodit na mnoho sportů zdrama, tak sem tam na aquaaerobik, nebo do posilovny na Varenskou.
:o)
KajsaV
| 3. 3. 2008 13:55
Ahojky všichni
Tak já jsem z Opavy, kde jsem vystudovala Hotelovou školu obor Hotelnictví a turismus a pak jsem tam nějakou dobu pracovala. Později jsem přišla na to, že v Opavě kariéru rozhodně neudělám, protože s prací je to tam dost o ničem, o platech ani nemluvě. Teď už je to dva roky co si spokojeně žiju a pracuju v Praze. Pracuji přímo v centru Prahy na oddělení cestovních služeb v jedné americké společnosti, kde se staráme o služební cesty zaměstnanců z různých společností. Vyřizujeme letenky, hotely, víza atd.
Surinn
Hibiscus
| 3. 3. 2008 13:43
Ahoj, jo už jsem si vzpoměla a zapsala poznámku do tabulky.
Surinn od kud jsi, já jsem totiž taky z mělé vesnice 30 km od Ostravy, okres Nový Jičín Bílovec - Výškovice. Ta si snad nazančila, že někde od Opavy...

Pro zbytek holek: já jsem chodila na gympl a pak sociálně právní školu, bylo mi to sice na houby, nastoupila jsem do Vítkovic - (bývalé železárny a strojírny Klementa Gotvalda), nejdřív do mateřské v mzdové účtárně, pak jsem měla nejkrásnější místo, pracovala jsem jako sekretářka a zároveň účetní v podnikovém zahradnictví - celkem 18 let a teď již 9 let jsem na Odvalovém hospodářství opět jako sekretářka a účetní ( pro vysvětlení dováží a vyváží se zde struska na stavbu dálnice a Nošovické automobilky).
Přeji krásný zbytek dne. Laďka
pá Laďka
Mullik
nika2411
| 3. 3. 2008 13:37
Mulliku nesmíš to vzdát!!! To zvládneš, uvidíš. Mně se taky tento týden váha ani nehla,ale nezoufám. Navíc mám jakýsi pošramocený cyklus - beru už přes půl roku hormony, aby se mi vše upravilo, takže se vůbec divím že hubnu - pomalu ale jistě.
Ahoj holky
Surina
| 3. 3. 2008 13:18
Tak já bych chtěla Hibiscus připomenout, že výslednou váhu budu hlásit až v dubnu. Fakt mě to mrzí, že tady nemám váhu! Nevidím pořádně výsledky.
Jinak já jsem taky student. Bude ze mě jednou asi paní učitelka. Matematiky a přírodopisu na ZŠ . Chodím na Ostravskou. A bydlím v malé vesničce kousek od Ostravy! Už se na ni strašně těším . Tak hubnutí zdar!
do tabulky
Mullik
| 3. 3. 2008 12:58
Tak já jsem dopadla absolutně katastrofálně!! Pořád se dřu, cvičím jak pako a pak mám ještě o kilo víc než minule!!! Už mám sto chutí se na to vykašlat, vubec mi to totiž nejde jak vám.......
fuj
Lucas
| 3. 3. 2008 12:52
moje aktuální váha je 67 kg, katastrofa. Posledních 14 dní jsem sezobla na co jsem přišla. Přestala jsem kojit a už to leze nahoru. Ale už jsem si slíbila, že se do toho fakt opřu. Dneska mně přišly nové plavky, takže motivace.
hlášení váhy
vladi
| 3. 3. 2008 09:40
Zdravím vás všechny, dnešní váha do tabulky rovných 75kg, omlouvám se za zpoždění. Páteční váha byla o půl kila vyšší a já fakt neměla sílu ji nahlásit. Příští týden jedeme do Alp na lyže, tak snad tam nějaký kilo(nebo aspoň deko) nechám.
tak hubnutí zdar!!!!
počasí
Lilimi
| 3. 3. 2008 09:38
pravě. pořídila jsem si štěně a ani spolu nemužeme moc chodit ven protože bud fouka nebo prší. No ani na kolo nebo vychazku se neda jít. Ale já věřím v lepší zítřky Jinak včera jsem byla na 2 hodky na kurzu latinskoamerických tanců...no bááááájo
ahoj
makyky
| 3. 3. 2008 09:26
Já jsem studentík jezdim do školy 3x týdně a zbývající dny bude pokrývat brigáda.
Víkend nic moc, včera jsme byli na oslavě u babičky, měla 80tiny, tak sem neodolala jejímu naprosto báječnýmu štrůdlu.. Ale večer jsem si dala několik sérií na břicho a dneska pádim na aerobik, tak to snad bude ok. Kdyby nebylo hnusně, tak vyrazim na kolo.. ale v tomhle počasí se nedá nic dělat...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 12. 2025 20:24
15767
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26