Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

lusipajda
Lilimi
| 3. 3. 2008 08:09
jsi kočka fakt že jo

JInak právě mi volali z intersparu budu tam asi pracovat v zelenině. No aspon neco no holky já mám radost sedět doma je važně už na palici No i když tam ze mně nemohli že jsem vystudovaná vychovatelka a jdu do zeleniny Ale co tady ve školách zatím nic neni snad najdu něco v oburu o prazdninach. Jinak kočeny čím vy vlastně jste?
Nový týden=nový elán!!!
Hibiscus
| 3. 3. 2008 07:57
Ahoj holčiny, v sobotu ráno jem byla ještě na internetu a pak celou sobotu nešel proud, to je hrůza jak člověk zjistí, že nemůže nic dělat, nic uvařit, nic vyprat, nic poslouchat ani sledovat telku, večer se smráklo a co dělat, zapálili jsme svíčky a s mladýma si udělali hezký večer. Hráli jsme karty, každý si dal k sobě jednu svíčku ať vidí do karet, nalili jsme si vínko a byla docela pohodička. V neděli jsem se nedostala k počítači, tak jsem přelouskala příspěvky až teď. Jsou tam krásné fotečky a jsme všechny fajn kočky. A teď to bude čím dál lepší!!!
Váhy zapisuji do tabulky, ale hodně ještě chybí, napíšu koho tam ještě nemám, snad se ještě někdo ozve a zítra pošlu tabulku.
Milik, Surina, Anye, EndyL, Ozdinka, Blanch, Lucas, Ren, Vivien, Rendulina, Bobík, Mona, Renca, Janulka, Vladi, Adel-
jestli jste některá již váhu hlásily, prosím napiště ji ještě jednou, dík Laďka
Dobré ráno
Didi
| 3. 3. 2008 07:49
Začíná nový týden,tak jsem se rozhodla že se do toho opřu,ať nejsem za ostudu,je už na čase!!!!!!! Napísněte co budete papkat,měla bych si udělat týdení jídelníček,ale jsem líná a pak vrazím do pusi co se dá,jsem hrozná,a nějak nemám pevnou vůli,až mě to vždy rozhodí na celý den.
to jsem já
lucipajda
| 2. 3. 2008 22:20
Posílám moje foto, je z prázdnin. Časem až budou výsledku, tak pošlu i porovnání.

řeknu vám, že mi dalo ale práce prokousat se hromadou vašich příspěvků
tak nejdřív váha do tabulky
lucipajda
| 2. 3. 2008 22:17
Tak hůásím nulový pokrok, ale čekala jsem to, minulý týden jsem byla na horách a tento jsem to dost flákala, ale od zítřka se do toho zase obuju
Takže do tabulky je to 59,5 kg
dotázek
Lili6
| 2. 3. 2008 22:12
Jo a chtěla jsem se ještě zeptat - ten jablečnej ocet, jaké bych měla čekat výsledky, jak to má vlastně účinkovat? Omezí to chuť, rozběhne metabolismus nebo co to dělá?
Já už si nepamatuju, určitě to už některá z vás psala, ale nevzpomenu si. Bumbala jsem ho po ránu, ale v době kdy jsem v hubnutí stagnovala a tak výsledek nula nic. Tak se do něj chci pustit znovu, ale říkám si proč to do sebe vlastně liju, co to má se mnou dělat?

Jinak se skořicovim gelíkem velká spokojenost! Nožky i zadeček mam viditelně hladší a už jsem taky registrovala červenání a hřání, takže mam konečně pocit, že to na sebe nepatlám zbytečně Zítra si jdu do lékárny pro další piksličku, za chvilku mi dojde.

Mám za sebou naprosto vzorný víkend - chlastám jak duha, jídelníček naplánovaný, spočítaný a dodržovaný, a elipticalu jsem dala co proto... doufám že mi to vydrží co možná nejlíp i přes týden a vybojuju zase nějaký ten úbyteček
Úspěšný začátek týdne všem!!!
lillimi
romca
| 2. 3. 2008 22:00
lillimi neboj ty to zvládneš ,já taky měla asi 98kg a zhubla jsem až na 62kg.musíš být trpělivá. Přibrala jsem po nemoci na 79kg ale snažím se vrátit dolu prozatím na 65kg.Tak mám před sebou ještě 10kg.4kg jsem zhubla,hlavně to chce cvičit jde to rychleji dolu.Uvidíš zvládnem to všichni. PA PA
bouření
Lili6
| 2. 3. 2008 21:58
No už aby to fuj počasí ustalo, od pátku mam neodolatelnou chuť na procházku, ale v tomhle počasí teda

Někdo se tady ptal na spolehlivost digi váhy, už je to dýl, ale jak já jen pročítala a neodpovídala, mam to pořád v makovičce a myslím že nikdo neodpovědl, tak tady je můj názor.
Myslím že nějak zvlášť přesné ty procenta udávaná váhou nebudou (přesně to dokáže jen zvláštní měření u lékaře) a navíc váha odhadne spíš spodní polovinu těla, nahoru už moc "nevidí".
Každopádně je to ale dobré v tom, že člověk může sledovat jestli se poměr tuku snižuje (ikdyž váha stagnuje z důvodu tvorby svalů), nebo jestli se třeba hodně snížil poměr vody (tudíž to kilečko co se nám ukazuje, že jsme zhubly, byla vlastně voda a jsme jen vyšťavené).
Já se vážím pokaždé nahá, ráno před snídaní a dávám váhu vždy na stejné místo, aby bylo měření co nejpřesnější.

Brou noc a fotečky chválím, už abych taky nějakou vyhrabala... Jste sympaťačky a dětičky miloučké Jen počkejte holky (já se sobě taky vůbec nelíbím, nemám se ráda a jak vidím foťák střílela bych) až se těch kileček zbavíme, jaké budeme kočičky Máme tu odvážní, které už to dokázaly, dřív nebo později se to povede každé z nás, hlavně vydržet a těšit se z každého schozeného půlkilíčka - už to bude jen lepší
domasovanda
jandula76
| 2. 3. 2008 21:14
Ježiši já se musím pustít do těch smajláků, ty jsou boží, hlavně ten jak se bojíš , že dopadneš , takovýho bubáka, chci taky

Už se těším na další, máme takovou barevnou diskuzi

papapa Jana
Posílám
domasovanda
| 2. 3. 2008 20:57
super tip jak se vážit Jinak počasí u nás pořád.Tak papa my jdemea pak pěkně
já se
domasovanda
| 2. 3. 2008 20:45
taky nerada fotím a nebo to nesmím vědět,protože se neumím tvářit,vždycky vypadám jak blbec,ale zítra se nechám vyfotit od sestřenice a pošlu vám atuální fotečku s celou postavou,třeba už tam ten rozdíl uvidíte.Jen doufám,že nedopadnu takhle
lillimi a ozdinka
domasovanda
| 2. 3. 2008 20:35

,Lillimi já se připojuji k Jandule,a musím ještě napsát,že Vás mám ráda všechny i jen písmenkách,ale s těma fotečkama je to lepšejší,tak holky jen tak dál-posílejte fotečky
foto
ozdinka
| 2. 3. 2008 20:15
A tady jsem celá. Trénuji golf
Foto
ozdinka
| 2. 3. 2008 20:08
Ahojda tak vám posílám i moji fotku. Jsem tam s mimčem od kamarádky. Je to z těhlech vánoc,teď už mam o 5kg míň.
lilimi
jandula76
| 2. 3. 2008 20:07
, bud v klidu, já jsem na tom podobně, akorát to vtipně zakrývám dítětem , jinak jsi sympatačka, tak nevím proč by ses neměla mít ráda, já tě ráda mám, alespon po písmenkách

A postupně se budeš mít čím dál radši uvidíš, jen co poschazuješ ty kilča

papapa Jana
no...
Lilimi
| 2. 3. 2008 19:26
No tak teda taky posílám foto...no JInak prominte že pišu až teď ale nebyla jsem doma. Je tak ani ne měsic stará s miji nejlepší kamaradkou. Já jsem ta v zelenomodrem triku Nemám sama sebe ráda
to je ale počasí:-(((
nika2411
| 2. 3. 2008 15:06
Holky to je děsné - tady začalo lít jak z konve, do toho ještě ten vichr. Včera jsme byli popřát naší babičce k 82. narozeninám. Nachomítla se tam i teta a říkala, že ten vichr zbořil skoro půlku hřbitovní zdi!!!i To je už pěkná síla. Chvilkama se bojím, že nám odletí všechny stromečky a keře, co máme před baráčkem. Dneska jdeme k druhé babičce - ta má pro změnu zase svátek. Čekám na mojého, ale pořád se mi neozývá, tak už jsem nervózní a mám o něj strach. Snad je všechno v pořádku.
Uvařila jsem si kafíčko a tak popíjím. Dneska jsem se tak přejedla! Mamka vymyslela tak dobré jídlo,že se vám s ním musím pochlubit. Já bych ho jedla klidně celý týden.

Tady je recept ( tak na 8 ne-li 10 porcí, byl toho úplný kotel ):

500g těstovin
350 g mražené zeleniny ( ta s brokolicí )
400 g kuřecích prsou
cibule
olej
1,5 - 2 dcl mléka
2 zeleninové bujóny, kari koření,sůl
3 lžičky zakysané smetany
1 balení nivy ( 115g )
kdo chce může přidat pár rozinek - hezky to provoní

A postup: Na oleji zpěníme cibulku, až zezlátne přidáme k ní buď propláchnutou nebo povařenou zeleninovou směs. Bokem si na oleji osmažíme kuřecí prsíčka ( můžeme je i naložit den předem ). K té zeleninové směsi přidáme 2 zel. bujóny, kari koření, sůl, přilijeme mléko a smetanu. Chvilku povaříme, aby se nám to hezky spojilo a přidáme nivu - ta nám to hezky zahustí a zároveň krásně provoní. Nakonec do toho zamícháme nadrobno pokrájené kuřecí prsíčka a uvařené těstoviny. Je to fakt jedna báseň. I když je ta niva slaná, budete překvapené, že to má sladkou chuť. Připadalo mi to jak nějaké indické orientální jídlo. Hned jsem si nabalila 2 porce do krabičky, ať mám zítra co papat.

Jo a když jsem to propočítala kaloricky, je to i docela dietní, 1 porce má cca 1800KJ. Tak přeju dobrou chuť
váha
bibinka
| 2. 3. 2008 14:50
ahoj Victorky moje váha je dnes hrozná byla jsem celý týden lajdák hodně se na sebe zlobím,ale manžel měl narozeniny sešlo se nás hodně a jedlo se,pilo se atd. FUJ Místo aby šla kila dolů jdou mi nahoru moje váha je 66,1 kg hrůza skoro kilčo na horu.No jo můžu si za to sama
Jste super na fotečkách.Já se nerada fotím většinou jsem za kamerou tak nemám skoro žádné fotky ale hned jak něco objevím tak pošlu.Je to super aspoň máme k sobě blíže.Tak přeji všem do dalšího týdne hodně kileček dolů a taky nějaké to lepší počasí.
Už jen já!!
Mullik
| 2. 3. 2008 14:31
Už snad jen já jsem vám neposlala svou odstrašující fotku.... je z posledního léta z dovči s přítelem.
makyky
domasovanda
| 2. 3. 2008 12:43
vítám,tě tady mezi náma,uvidíš,že s náma ti to půjde jedna báseň
Rakkra
domasovanda
| 2. 3. 2008 12:37
pod textem máš rámeček příloha,pak je rámeček procházet a kyž na ten rámeček procházet klikneš,tak ti to najede do dokumentů,nebo tam kde máš,fotky já je mám v dokumentech,klikneš na fotku co sem chceš dát a dáš přidat,nebo otevřít a máš ji tady.
Ahoj holky
Surina
| 2. 3. 2008 12:37
Vidím, že v ČR je hotové boží dopuštění. Koukala jsem včera na zprávy a ten vítr je fakt děsný. Taťka říkal, že u nás na severní Moravě to není tak hrozné. Tady v Norsku je sice zataženo, ale nefouká ani nesněží, tak za chvíli vyrazím na procházku. Já jsem měla holky dnes tak dobrý oběd. Dělám si každou neděli rybu. Chtěla jsem vymyslet něco nového, tak jsem ji nakrájela na drobné kousíčky, pořádně okořenila kořením na ryby a spolu s kolečkami cibule osmahla na trošce rostlinného tuku, nakonec jsem tam nakrájela brambor uveřený ve slupce a bylo to opravdu výýýýýborné!
Tak se mějte báječně! Páááá
nováček
makyky
| 2. 3. 2008 12:33
Ahoj holky, snažila jsem se číst si vaše příspěvky pěkně od začátku, ale skončila jsem na straně 40 a řeknu vám, že bych u toho musela strávit asi 2 dny v kuse abych to všechno přečetla..
A tak se k vám také hlásím jako nováček, jestli mě teda přijmete mezi sebe
Napíšu něco o sobě. Je mi 20, jsem Příbramák a už 5 let vážim pořád stejně - tj. 61 kg plus mínus půl kilča - při výšce 162 cm. Ale váhu vem čert, mym problémem je břicho, pas.. víte, patřim mezi ty "chlapecké" typy s rovným pasem a ne a ne se toho zbavim. Zkouším cvičit sedy lehy (snažím se denně) a stejně nic nepomáhá. Myslíte že mám nějakou šanci shodit to břicho? Zatim se všichni mějte a kdyžtak písněte. Ppa
fotka
Rakkra
| 2. 3. 2008 12:17
Tak jsem se asi 3x snažila sem dát moji fotku, ale nějak mi to nejde. Když napíšu a přidám ji, vyberu obrázek a pak kliknu na "přidat nový příspěvek" tak mi to jen tak skočí na text, příloha tam není a příspěvěk neni ani na diskuzi...asi to děláš špatně. A nebo ted odejdu, a pak to tu bude 3x snad ne, kdyby tam se omlouvám.

V pátek jsem si koupila Mladou frontu s CD "hubněte" je to sice už 5. vydání, ale snad neva. Je to nějaké cvičení s Vaškem Krejčíkem, tak ho dneska chci zkusit.

Jéé ted jsem koukám, že je to power joga, není to to cvičení, jak se cvičí asi ve 40stupních? to asi ne... uvidíme odpoledně

Mějte se krásně a nenechte si zkazit náladu počasím pa
Krásné dopoledne
Didi
| 2. 3. 2008 12:07
teda tady moc ne,prsí a je zataženo,ale ať se to vyřádí teť,než vdubnu nebo květnu,krásné dětičky,mé už jsou dospělé,sousedka má čtyrletého klučinu,tak chodím ňuňat jeho,je to takový čertik.Zatím se mějte pá. Krásné obrázky.
Ahojky
heladoma
| 2. 3. 2008 12:04
Tedy u nás to počasí také hrůza ,pořád prší a ten vítr

Dnes to vidím také na tu televizi, ani do toho

se mi nějak nechce.

Pobolívá mě v krku tak to asi nechám na zítra a půjdu si s prckem chvíli

Zatím se mějte
jééé
domasovanda
| 2. 3. 2008 11:57
holky já jsem si pošmákla,udělala jsem si kurecí prso plněné křenem a nivou,k tomu jen nastrouhanou bílou ředkev a olivy,i taťka se díval,že by si dal raději tohle než co si poručil(smažená křidýlka).Tak papa a dobrou chuť všem
ahojte
Rakkra
| 2. 3. 2008 11:57
Tak hlásím, že mám pouze 1 kg dole, takže 61, ale měla jsem své dny a pořádně jsem se do toho opřela asi před týdnem, tak by to asi odpovídalo. papa
domasovando
jandula76
| 2. 3. 2008 11:26
Písmenko sem nebo tam to je fuk
Díky za pochvalu dítka
Zkusím ty smajlíky jen se k tomu dostanu, musím rychle vařit hlasí zhoršení počasí, tak abychom nebyli o chlebu

pappaa Jana
jejda
domasovanda
| 2. 3. 2008 11:02
promiň,nějak se mě zaběhlo písmenko a místo Jandulo,jsem napsala Jandolo,tak se omlouvám

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
16. 12. 2025 10:13
15752
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26