Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Jandola 76
domasovanda
| 2. 3. 2008 11:00
hledám je na www.animovanísmajlíci.cz ,nebo www.pohyblivýsmajlici.cz ,jsou tam odkazy na různé blogy,tak se tam kukny jo ještě www.pohyblivéobrázky.cz
.Jo jinak ty brambůrky já nemusím,já to vyměním za hrnek s čajíkem

jinak holky máte krásné děti
romca
jandula76
| 2. 3. 2008 10:40
Díky právě jsem ti chtěla napsat něco podobného, máš hezounké dětičky, jedno jako druhé
Já se právě těším jak bude Vojtulka vypadat až vyroste, zaím je to dvouletý škvrně, no a miminka to je darmo mluvit to jsou moje pusinky všechny já to tak ráda muchluju a neméně ráda je vracím maminkám

papapa Jana
ahojky
kulicka00
| 2. 3. 2008 10:39
Dnyes pocasie vyzera lepsie ako vcera, ale ten vietor je stale hrozny. Neviete mi poradit nejaky navod ako zvladnut vykyvy nalad? Pretoze ak som v strese alebo sa nieco zle stalo dokazem vyjest celu chladnicku a potom a citim este horsie. A lilimi aku syrovatku pijes? Ako si si to pripravila s tou okurkou?
JANA
romca
| 2. 3. 2008 10:36
SLUŠÍ TI TO TAM.TO NENÍ ANI PRAVDA JAK TO UTÍKÁ.TY MOJE PRDÍTKA UŽ JSOU TAK VELKÉ, NEDÁVNO BYLI TAKY TAK MALÉ.
FOTO
romca
| 2. 3. 2008 10:29
PARDON NENÍ TAM FOTKA
Tak já se také odhalím:-))
jandula76
| 2. 3. 2008 10:27
Jsem ta co drží mimiso, mého synovečka
Jinak na koleně mám syna Vojtíška a ten zbytek je příbuzenstvo

papapa Jana

p.s. u nás zase sněží, ach jo, už jsem se těšila na jaro
FOTO
romca
| 2. 3. 2008 10:24
MÁ DCERA ŠARKA.
domasovanda
jandula76
| 2. 3. 2008 10:24
Prosím prosím, odkud máš ty pohyblivé smajloše?
Já hledala po netu a nic, chci taky velké a hýbací obrázky,, návod jsem celkem pochopila jen nevím odkud si je mám ztáhnout?????

Díky za pomoc, papapa Jana

p.s. a k tomu poslednímu smajlíkovi, dobrý až na ten pytlík čipsů vedle ruky
FOTO
romca
| 2. 3. 2008 10:23
POSILÁM FOTO JAK JSEM ASI VYPADALA PŘED HUBNUTÍM.JSEM TA V ČERVENEM.MUSÍM VÁM POSLAT FOTKU MÉ HOLČINY,BYLA NAŠTVANÁ ŽE JSEM VÁM POSLALA JEN MILÁNKA.
Lillimi
domasovanda
| 2. 3. 2008 10:04
Já si teda o sobě určitě nemyslím,že jsem kočka

,takže nedělej a pošly taky fotečku,aspoň se lépe poznáme,jinak dneska je tady tak hnusně,že to vidím na,tak zatím papa
pozdrav
Lilimi
| 2. 3. 2008 09:24
No u nas krz počasí nešel včera celý den internet tak píšu až teď... JInak jste fakt koooočky já si to o sobě nemyslím takže fotku hold neposilam JInak včera jsemn zkoušela den se syrovatkou podle jedné diety. A musím říct že super. Rano jsem měla 300 ml syrovatky a 200 ml jahod bylo to moc dobré a zasytilo mně to až do oběda na oběd jsem měla 400 ml syrovatky s jednou velou okurkou a koření. a taky mňamka ale na jahody to nema No a večert zeleninovej salát a vubec jsem hlad neměla. Tak pá
ahoj
janevimja
| 1. 3. 2008 21:43
aho holky.tak jsem se po dlouhý době dostala opet na PC.Že mi to ale trvalo .nicmene jak to tady ctu, tak koukam,ze se snazite a delate pokroky.zato ja se za sebe trocku stydim nejak zádny pokroky nevidim
spis naopak!!ted sjem po 2 tydnech prijela domu ze skoly a vyzrala "celou" lednicku takhle by to dal neslo.musim s tim neco probvest!!!!
zase se ozvu az bude prilezitost
HURÁ
Didi
| 1. 3. 2008 18:06
Máte tam foto,nejsem takoví negramot jak jsem si o sobě myslela.Je to z loňské dovolené v září.
Má fotka
Didi
| 1. 3. 2008 18:01
Tady se připojuji a také snad přidávám mojí fotku s nasí psí slečnou Barunkou.
tabulka
jannika
| 1. 3. 2008 17:15
Ahojky holčiny,téda tady je příspěvků,zabralo mi to skoro hodku než sem to přečetla holky na fotečkách vám to moc sluší a souhlasím s tím že aspon nejsme tak anonymní.Moje váha je67kg o kilo víc než minulepřipisuju to těm svým dnům a na víc ty chutě,nejde jim odolat a to se fakt snažímpříště bude určitě líp.
Skusím taky jednu fotku přiložit,je ze září minulého roku.
:o)
KajsaV
| 1. 3. 2008 16:52
Ahoj holky
Tak Praha taky hlásí šílené počasí ráno se tady přehnala taková bouře s vichřicí a kroupama jakou jsem ještě nezažila, byl to děs... Normálně bych dneska ani ven nevylezla, ale byl tady veletrh Nový byt a dům a vystavovali tam moji známí a já jim slíbila, že se ukážu, tak jsem je nechtěla zklamat. Nezmokla jsem, za to mě z toho větru pěkně bolí hlava a všechny dutiny...

Jinak všechny fotečky jsou super, moc pěkné... Souhlasím, že to není alespoň tolik anonymní, že víme jak kdo vypadá a můžeme taky vypozorovat jak se kdo mění, samozřejmě k lepšímu...
počasí
heladoma
| 1. 3. 2008 15:48
Tedy holky to počasí je fakt hrůza , ale alspoň jsem měla čas kouknout ještě na nějaké fotečky . Tak tady jsou já a moje dětičkyno není to zrovna aktualní už jsme zase o rok starší.
Váha
Didi
| 1. 3. 2008 15:35
Jsem ostuda,váha je 58kg,Nějak nemám pevnou vuli,nějak mě to štve,poctivě vás čtu,všechny jste supr holky,a všem gratuluji ke schozeným kilíčkům,fota také hezké.Jsem laik v počítači,tak až se to naučím dám také fotku.Bohužel zatím to neumím..Kdyby jste potkali tu pevnou vůli,pošlete ji za mnou.
a neposled
Lili6
| 1. 3. 2008 15:22
No ještě když už jsem tu a vzpomněla jsem si, tak vám ještě písnu - Ovocný tvaroh Milko, znáte?
Jsem si ho nedávno koupila protože neměli ten můj obyč. nízkotučný, tak to byla taková nouzovka, ale strašlivě mi zachutnal!!!
S jablíčkem, konos/ananas, malina/jahoda... maji dost příchutí a jedna lepčí než druhá! Velikost tak akorát k sváče a kaloricky je na tom taky dobře - 150 kcal.

Mam jich pár v ledničce, když si vyjímečně nestihnu připravit snídani nebo jsou bezva na dopolední sváču s sebou do kabelky. Díky té mňam chuti je to takové mé zdravé potšení a nehoní mě pak mlsná ;o)

Tak to jen takový nápad, pro inspiraci, hlavně pro ty z nás, kterým nějaký ten sladký mlsek schází
zatracené počasí
Lili6
| 1. 3. 2008 15:13
Bouřka s kroupama byla ráno i tady u nás pod Krušnými horami, fukec, slunce, déšť... to počasí se snad zbláznilo Chtěli jsme jít na prochajdu, no ještě že jsme si to rozmysleli, to by jsme dopadli
Tak se vyblbnu aspoň na eliptikalu zase.

Jak jste tu řešily ten jídelníček, souhlasím s tim papáním ovoce dopoledne a banán si dopřávám jen zřídka.
K snídani mám nejčastěji (a taky nejraději!) ovocný salátek (večer si připravím do ledničky, ať se s tim ráno nekrájím). Třeba dvě kivi a grapefruit nebo pomeranč, jablko, někdy s trochou tvarohu (nízkotučný 70kcal/100g) nebo zalité bílím jogurtem, jindy když mam ovoce plnou misku, tak ho spapkám jen tak "ve vlastní šťávě". Když je to moc kyselé ty citrusy, přidám trochu fruktózy (5g, to vyjde 20 kcal).
Krásně mě to zasití a nemám z toho tak těžké bříško jako třeba po celozrném chlebíku :o) Kaloricky to vychází kolem 150-250 kcal ta má miska, podle použitého ovoce.
Váha do tabulky!!!
Lili6
| 1. 3. 2008 14:56
Holky já mam takovou radost!!!
Hrozně jsem se tohohle vážení bála... jak jsem byla nemocná a vyčerpaná, padla i nějaká ta sušenka, melta se smetanou, sladká rýžovo-ovesná kaše, kinder mléčný řez... no jsem ostuda! a co hůř, honila mě mlsná hlavně odpoledne a navečer (i mé oblíbené dny si vybraly svou daň) Taky jsem necvičila a potila se v peřinách půl dne, a toho medu co jsem v čajíkách zmlsala (a ještě si ho tam dávám teda).
Od úterka je mi líp, tak jsem se zase poctivě na 100% držela, ale obavy byly, i podle zrcadla jsem byla dost skeptická, ale světe div se - konečně se mi to zase rozjelo a dostala jsem se pod mou magickou sedmdesátku!!!
Jsem hrozně ráda a je to pro mě velká motivace ještě že tu jste holky, krizi jsem díky vám zahnala, váha se opět rozjela a já už se nemůžu dočkat až pokořím další metu - kulatou pětašedesátku! To ale ještě nějaký týden potrvá teď hlásim tedy aktuální váhu do tabulky 69,5!

Musím ještě pochválit smajlíky a zvířátka, je to tu hned veselejší A ty fotečky před a teď jsou taky super nápad! Jste bezva holky, hned je vidět ten kus práce a bezva motivace i pro mě - chci taky takovou příjemnou změnu!
Připojím se a pošlu své, ale to budu muset napřed nějakou vyštrachat, mám jich též po málu, tak až bude čas a aktuální nemam žádnou, ale až bude, jsem zvědavá jestli uvidím nějaký pokrok :o)

Tak zatím páčko kočky a ať se daří!!!
konečně se zase hlásím
Lili6
| 1. 3. 2008 14:19
Tak jsem zas tu! Všechny moc zdravím a Blanch všechno nej!

Jsem vás pečlivě pročítala, ale když jsem večer domžourala poslední příspěvek (někdy ani k tomu nedošlo), sotva jsem vypla compíka a usnula jak dřevo Minulý týden se na mě přilepil nějaký protivný bacílek, do toho tady začala poletovat střevní chřipka a pěkně mě též prohnala... Měla jsem teploty a úplně mě to vzdorování nemoci vycuclo. Naštěstí jsem to čajíkama a vitamínkama snad zažehnela, ještě mě trochu pobolívá v krku po ránu, tak bumbám bylinky s medem stále, ale doufám že už to bude ok!

Romco - orbitrack mam taky, je to prima věc A s těmi 25 minutkami - skusila bych to trochu natáhnout, třeba na 40 (a klidně postupně, jak kondička dovolí) Všude se dočteš že tělo začne sahat do tukových zásob až po 15-20min cvičení (do té doby jede na cukříky z jídla), takže ty teď spaluješ jen těch 5 minut tuky, když trošku přidáš určitě se bude dařit víc
Ahoj holky
Surina
| 1. 3. 2008 13:43
Tak já se tada taky připojím a pošlu fotku. Není to úplně aktuální, je z léta, z Californie (já jsem v Americe děsně přibrala), od té doby už mám asi 4 kila dole. Ale na nejnovějších fotkách jsem zabalená v bundě a kulichu Je to fajn, že víme, s kým si píšem Jinak já teprve vstávám, byla jsem včera na párty s Polákama .
Tak hezkou sobotu, páááá!
štíhlá
ilona
| 1. 3. 2008 13:22
Domaso no podle té fotečky jak si v kroji,tak máš tů pusenu teda štíhlunků!!! Kočaaa!!Já bych vám taky poslala,ale nevím jak na to! Tak nic.
teď
domasovanda
| 1. 3. 2008 13:11
jsem to chtěla napsat,že je to lepší když sem každá dáme svojí fotečku,tak tady máte ještě jednu mojí nejaktuálnější,je z minulého týdne,fotil to strejda na oslavě jeho narozenin
kočky
ilona
| 1. 3. 2008 12:56
Holky vypadáte super všechny! Aspon vím jak vypadáte a není to takové anonymní!!!
Jinak
domasovanda
| 1. 3. 2008 11:57
holky vypadáte na fotečkách všechny moc pěkně a Hibiscus jsi kočka
no hrůza
domasovanda
| 1. 3. 2008 11:53
teď tady všude houkají hasiči,tak to počasí asi někde něco vymňouklo,jelo jich požehnaně,táta říkal,že takové počasí bylo včera v Německu.

Hibiscus:Doufám,že to k Vám nedojde,to bylo něco,déšt,kroupy,hroznej vítr a do toho ta bořka,hotová sodoma-gomora
Domasovandě
Hibiscus
| 1. 3. 2008 11:43
Doufám, že se nám všem naše sny vyplní a vrátíme se aspoň částečně ke svým minulým vahám.
Jinač tady na severní Moravě je taky hnusně, sice není bouřka (aspoň zatím, jestli nám ji nepošlete), ale prší a fouká hnusný vítr, jsem doma, uklízím, vařím, teď jsem převlíkla postele a tak jsem se těšila, že vyperu povlečení a pověsím to venku na zahradu. To úplně jinak voní, ovzduším.
Počasí
domasovanda
| 1. 3. 2008 11:27
Ahoj Viktorky,jaké je u Vás počasí,tady na Brněnsku je bouřka jak v parném létě,no to jsem ještě neviděla,aby byla v březnu bouřka.

Jinak já Vám posílám opačný případ,holky posílaly fotky jak zhubly a já jsem prvně poslala fotku rok starou a dneska Vám posílám 6roků starou a chtěla bych opět takhle vypadat,možná kdyby se zadařilo,tak ještě kousek míň

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
16. 12. 2025 10:13
15752
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26