Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Máme pátek :o)
KajsaV
| 29. 2. 2008 13:56
Přeji všem hezký pátek Ikdyž tady v Praze pěkně leje a je zima, máme před sebou víkend, tak všem přeji, aby si to užili. Blahopřeji všem holčinám k úbytkům i neúbytkům...prostě všem, kdo neodpadli a drží se.

V jednom z předchozích příspěvků mě zaujala fotografie, kde bylo srovnání z jednoho roku a pak z druhého...
Taky jsem se rozhodla přispět, tak dávám do přílohy
Kvalita fotek nic moc, ale rozdíl snad jde vidět...
domasovanda
heladoma
| 29. 2. 2008 13:50
Souhlasím je to tady hned veselejší
Ahoj holky
Surina
| 29. 2. 2008 13:15
Tak vám všem musím pogratulovat, je to super, že pořád hubnete! Jste jedničky. Já jsem teď úplně bez energie, furt bych jenom spala a s prominutím žrala. Mám opravdu strašnou krizi. Nic se mi nechce, nejraději bych už byla doma, ale copak můžu přijet takhle, jako válec? Musím začít pořádně makat, jen co dopiju čaj, vyrazím ven. Musím se překonat, když i vy jste všechny tak šikovné!!!
Už mi zbývá do odjezdu jen 59 dní, tak aspoň pět kilo musím dát dole!!! Tak ať se vám všem daří líp než mně a hezký víkend Viktroky
obrázky
domasovanda
| 29. 2. 2008 12:53
holky ty obrázky jsou super,že hned ten text s tím je hezčí,že jo?????
jahelník
heladoma
| 29. 2. 2008 11:12
Já jsem tedy dobrá napíšu jahelník a přeji k narozkám.

No už se stalo , holky já ulítávám na pečení , tak jsem dnes vyzkoušela jahelník od biolinie a moc mě chutnal. Zato manžel to snědl , ale tvářil se asi takhlea to bylo ještě dobrý Lukášek rovnou udělat jó pánové takneboto jo , ale zdravou výživu to ne.
jahelník
heladoma
| 29. 2. 2008 11:00
Tak nejdříve blahopřeji blanch k narozeninámhodně štěstíčka a zdravíčka a hlavně shozená kilečka.
narozky
vladi
| 29. 2. 2008 10:57
Blanch, odpusť mu, dnes si to vynahradíte. Taky ti přeju všechno nej.
Kajsa: ještě jednou dík za rady, je vidět že odborník se na stravování dívá jinýma očima než laik, určitě se podle nich zařídím
Nika: vlákninu i ocet jsem už vyzkoušela a bohužel nic moc, nejvíc na mě funguje to mlíko s živými bakteriemi
děkuju
Blanch
| 29. 2. 2008 10:39
HOlky moc děkuju za přání! No můj napsal, že si myslel, že to mám dneska! Popletl ho asi ten přestupný rok!
uplakaný den
nika2411
| 29. 2. 2008 10:35
Ahojenky děvčátka , to máme ale uplakané počasí. A to schválně jela domů, abych šla na brigádu ( vinohradničím ) a zase z toho nic není. Co se dá dělat.
Tento týden se mi váha nepohla ani o gram - mám to co minule. Ale neva, protože, v tom článku co jste některá z vás posílala, jsem se dočetla, že se to kolem 5. - 6. týdne zastaví. A to by tak odpovídalo. Takže no stres. Včera jsem si hodinku zacvičila, takže si myslím, že pro sebe rozhodně něco dělám a je to moc fajn.

Blanch - přeju Ti nádherné narozeniny. Hlavně hodně zdravíčka - to je nejdůležitější, pak moře lásky, štěstíčka, úspěchů ve škole i v životě a pár shozených kileček k tomu!!! Hip, hip hurá!!! A jaktože tvůj přítel zapomněl? Já bych mu dala za uši. To kdyby mi udělal můj, tak spí nejmíň týden sám - za trest - a to by si myslím rozmyslel. No abych to ale nezakřikla - 16.3. slavíme třetí výročí, tak snad si vzpomene

Dívala jsem se na vaše jídelníčky a musím vás pochválit. Já nemám se stravováním už naštěstí problémy, jen nevím co mám pořád vařit. Snídané, sváče a večeře jakž takž zvládám, ale ty obědy - už nemám inspiraci.

P.S. - Vladi na ty potíže s vyprazdňováním zkus jablečný ocet a psyllium - uvidíš že to půjde samo.Mám to vyzkoušené...

Tak papa moje milé Victorky, Vaše Veruška beruška
Vážení
Hibiscus
| 29. 2. 2008 10:00
Nejdříve Ti chci pogratulovat k tvým narozeninám, hodně zdráví, štěstí a radosti a další shozená kilča.
Kdysi mně taky mrzelo, když manžel zapoměl na mé narozeniny, nebo výročí svatby, pak jsem se poučila a nenápadně na tato výročí upozorňuji předem, třeba nějak mezi řečí. Hold ženská musí být diplomat a nečekat, že mužský si vzpomene.
Váha
Blanch
| 29. 2. 2008 09:37
Holky, chtěla bych si domů pořídit váhu, ale nevím jakou! Nemohly byste mi nějakou doporučit? A myslíte, že takové ty váhy co měří tuk a vodu jsou dobré a že se tomu dá věřit?
Valdi
Blanch
| 29. 2. 2008 09:33
Potíže s vyprazdňováním mívám taky a byla jsem s tím i na vyšetření! Pan doktor mi předepsal takový sirup, který se může užívat dlouhodobě, protože je na přírodní bázi! Nevím jeho přesný název, ale kdybys měla zájem tak se doma mrknu a pisnu Ti ho!
Váha
Quinn
| 29. 2. 2008 09:32
Ahoj holky,
já ty moje týdení váhové rozdíly vůbec nechápu:
1.2. 73Kg, 8.2. 72Kg, 15.2. 73Kg, 22.2. 71,5Kg, 29.2. 72Kg.
Dělá si co chce a zhubnout za měsíc kilo...je to vůbec hubnutí todle?????!!!!!!!!!
Fakt už mě to štve
Takže váha 72Kg...!!!!!!!!
vladi
KajsaV
| 29. 2. 2008 09:31
...asi to s tím ovocem děláme všichni stejně, že si jím nahrazujeme sladkosti je to dobře a rozhodně není potřeba ovoce omezit, spíš si ho dej dopoledne...a ještě jedno info - nejíst ovoce těsně před nebo těsně po nějakém jídle, protože fruktóza je složitý cukr, který pak zpomalí trávení předchozího jídla Kdybys po cvičení snědla alespoň malý kousek masa nebo jiné bílkoviny (šmakoun), bylo by to fajn, ať má tělo dodané nějaké živiny a taky, aby mělo z čeho stavět svalíky
Ahojky
Blanch
| 29. 2. 2008 09:21
Ahojky holky, tak u nás je taky mpěkně zamračeno! Ladi nebude vadit, když Ti váhu nahlásím taky až v pondělí, nemám to tiž váhu doma a u přítele zase nebývám na netu, jen výjmečně!

Jinak holky já včera hřešila, měla jsem totiž narozeniny, tak jsem si dopřála! A ještě ke všemu si má drahá polovička nevzpoměla!

Luci, s těma stresama to velice dobře znám, dodělávala jsem minulý rok poslední zkoušky a jen seděla u učení a neměla na nic náladu, ale zato chutě jo! Teď mě čekají státnice tak jsem zvědavá, jak to učení zvládnu teď a doufám, že budu pořád chodit cvičit! Už se těším až budu moct na tenis!
kajsa
vladi
| 29. 2. 2008 09:21
Taky dík za rozbor, ovoce zkusím omezit, mám ho fakt ráda a asi to přeháním, nahrazuji si jím sladké. Jinak ze cvičení přicházím kolem 21.30 a to už fakt nejím, protože pak už chodím docela brzy spát. taky vstávám v nelidskou hodinu před 5:00 .
Hibiscus, Domasovanda
vladi
| 29. 2. 2008 09:16
Dík holky, z vašich příspěvků vidím,že fakt jíte míň než já, pro mě je to důležitý poznatek, abych se nelitovala a víc nad jídlem přemýšlela. Ladi na všem co jsi psala něco je, mám nějaký diety za sebou, naposled jsem asi před 6 lety zhubla 13kg, cítila jsem se skvěle, dokonce jsem si váhu asi 4 roky udržela a pak jsem si asi začala myslet, že mám vyhráno a pomalu jsem přibrala až na dnešní váhu. Tenkrát se mi ale hublo nějak líp. Potíže s vyprazdňováním mám celoživotní zvlášť před M. Štítnou žlázu mám snad ok, alespoň mi před rokem dělali nějaký náběry. Chce to prostě trpělivost a nezlomit nad sebou předčasně hůl.
vladi - jídelníček :o)
KajsaV
| 29. 2. 2008 09:15
Ahojky
Jídelníček máš myslím docela dobrý, možná by stačilo trošku přeházet pořadí.

Jako první jídlo bych možná doporučila ten jogurt s musli ať tělu hned ráno dodáš pořáné cukry, aby pořádně načerpalo energii. Jinak docela dobrý...pozor na vajíčka, ale jestli je nejíš často tak není co řešit...je to snadný zdroj bílkovin, ale u nás se třeba žloutky vyhazují a jíme jen bílky, protože žloutky jsou zbytečné tuky a hlavně cholesterol.

Jediné co bych asi vytkla tvému jídelníčku je ovoce. Večer ooce určitě ne a už vůbec ne banán. Banán obsahuje samé cukry, je to asi ovoce s nejvyšší kalorickou hodnotou, takže to není dobré. Ovoce by se mělo konzumovat v první polovině dne.

Nevidím žádné papání po cvičení????
váha
Megii
| 29. 2. 2008 08:56
Tak taky hlásím váhu. Je to 1kg dole a jsem moc ráda. . Minule se to nějak zastavilo a teď se to konečně zase rozjelo. Takže vy kterým se váha zastavila nezoufejte. Já jsem minule taky z toho byla špatná a teď jsem spokojená, že to jde zase dolů. Takže momentální váha 75,5kg.
Zkoušela jsem sem dát taky nějaký obrázek, ale nějak jsem na to nepřišla. Budu to zkoušet dál.
vladi
domasovanda
| 29. 2. 2008 08:48
a nemůžeš mít třeba spatnou funkci štítné žlázy?Já Ti napíši můj jídelníček,snídaně:buď celozrný rohlík,nebo jogurt,svačina(když jí stihnu)sklenice syrovátky,oběd:podle toho co vařím,jen jím buď omáčku a maso,nebo jen omáčku a brambory,knedlíky nejím vůbec-jen bramborové,no prostě obědvám co je,ale bez příloh,odp.svačina buď zase sklénka syrovátky,nebo musli tyčinka,večeře:buď zeleninový salát,nebo tmavý chleba s pomazánkou,no a samozdřejmě to zalívám čajíčkama,nebo vodou
ahoj Vladi
Hibiscus
| 29. 2. 2008 08:47
Moc mně mrzi, že ti nechtějí jít kilečka dolů, samozřejmně zkus se zvážit v pondělí a nestresuj se.
Tvůj jídelníček se mi nezdá špatný. Já ten můj už tu jednou psala. Protože v pracovní dny vstávám v 4:15 tak v 6 hodin sním 1 malý krajíček celozrnného chleba, který si sama peču, nebo 3x knackebrot a k tomu nízkotučný sýr, tvaroh, šunky + zeleninu.
8 hod sním ovoce + nějakou bílkovinu (kousek sýra, hrníček nízkotučného mléka, trochu tvarohu. plátek šunky...)
vV 11:30 máme polední přestávku a já si doma vařím, je to různé kuřecí maso, rybu, měla jsem i libové vepřové a k tomu malou přílohu (100-120g) celozrnných nudlí, celozrnné rýže, kuskus, kroupy, brambory, i chlupaté knedlíky dělané ze syrových brambor a celozrnné mouky.
Ve 13 hod sním buď 1 knackebrot zase s nějakou bílkovinou, nebo hrnek syrovátky (mám slazenou - čoko), včera jsem si udělala mňamku, zbylo mi od oběda trochu kuskusu, přidala jsem bílý nízkotučný jogurt a protože jsem měla chuť na něco sladkého tak jsem tam přidala 2 lžičky slazené syrovátky- vřele doporučuji.
Domů přicházím v půl čtvrté, takže asi před16 hod jím opět kousek celozrného chleba, nebo 2 ks knakebrotu s nějakou bílkovinou. Poslední jídlo si dávám kolem 19 hod - a to je buď jogurt se zeleninou, nebo kousek masíčka, ryby nebo jen lžíci tvarohu - ale už bez chleba. Chodím spát kolem 22 - 22:30, takže se to stráví.
S pitím nemám problém, ale já piju hodně instantní meltu (ta prý regeneruje játru a pomáhá zlepšit trávení) pak různé druhy čajíčků, Pu-er, ovocné, Rooibos, Bílý čaj a na ten Zelený si teprve zvykám. Večer si teď na jaře uvařím hrníček detoxikačního čajíčku.
Možná potřebuješ pročistit tpŕochu organizmus, jestli se ti nezadržuje v těle voda, nebo nemáš problémy s vyprazňováním. Já si ráno na lačno dávám lněné drcené semínko( večer zaliju lžičku drceného semínka trochou vařící vody a ráno to vypiju) teď jsem dostala ještě jablečný ocet v tabletkách tak si dám k tomu ještě jednu tabletku - ale nevím jestli to má nějaký účinek.
Pak ještě o cvičení - posilování je dobré, ale pro hubnutí to chce nějakou aerobní činnost, jak je psáno aspoň 40 min.
Nevzdávej to možná je tvůj organizmus opravdu zpomalený, a jestli jsi kdysi držela nějaké diety, tak ti teď ještě pořád nevěří, že bude dostávat pravidelný přísun potravin a šetří na horší časy. Dej tomu čas a nevzdávej to,my musíme být i v 50 super kočky!!!!!!!!
holky
domasovanda
| 29. 2. 2008 08:42
To nebyl můj strejda,je-byl to strejda mé sestřenice (Rezamy),ale znala jsem ho a skoro každý den jsem k nim chodila,takže je to dá se říct osoba hodně blízká,a pro něj to bylo vysvobození-bojoval s rakovinou v krku a teď ke konci nemohl polikat,takže pro toho člověka to je opravdu vysvobození,ale děkuju holky,jste tady opravdu dobrá parta a podržíte člověka v každé situaci
Vážení
Merci
| 29. 2. 2008 08:39
Takže hlásím také aktuální váhu. No abych se přiznala, tak nic moc. Mám 70,5 kg. Chtěla jsem do konce února mít 70. Ale hubnu a to je úžáááááásnééééé. Navíc mi skončily mé dny a teď už to půjde zase lépe. Neměla jsem ten týden skoro vůbec chuť cvičit a to jídlo (no chutě byly skoro šílené). Takže na tu hrůzu celkem dobré.
vaha
Lilimi
| 29. 2. 2008 08:36
No takže vaha stejná 90,3 a to jsem si řikala že bych mohla už jít pod 90 no nic tak příště a to slibuju jinak gratuluji těm co se to povedlo
váha
vladi
| 29. 2. 2008 08:04
Ladi, doufám, že se nebudeš zlobit, ale váhu nahlásím až v pondělí ráno. Ta dnešní je totiž tragiká. Chtěla jsem tě poprosit,jestli bys mi nenapsala co tak asi v průměru za den sníš. Někde musím dělat chybu. Jen pro názornost můj včerejší jídelníče:
snídaně : celozrnný rohlík,30g eidamu 30%,půl červ.papriky
svačina: 1 bilý jogurt+musli, druhá půlka papriky
oběd: zapeč. sýr s vejci a rajčaty+1 kornspitz
svačina:pomeranč
večeře(17:00) šunkofleky-malá porce(vštšinou si ale dám jen nějaký acido.mléko a třeba 2 racio chlebíčky+ banán)
A po návratu z AE jedna sklenička červ. vína u televize

Tak nevím, je to tak moc????
domasovanda
heladoma
| 29. 2. 2008 08:01
Tvého strýce je my moc líto, bohužel tragédie se nevyhýbají nikoumu, já si to zažíla před 4 měsíci přišla jsem o bratra. Tak se drž .

Tak ať jenom nesmutníme ,ty smajlíci jsou supr zase umím něco nového děkuji.
vážení
domasovanda
| 29. 2. 2008 07:58
ahoj holky já hlásím 1kg dole,musím zase dneska nasednou na ten náš posilovač,za těch 14 dní už je zase pěkně zaprášenej,tak dneska ho opráším,zatím se mějte ahoj
pejsci
heladoma
| 29. 2. 2008 07:53
Teda ty vaši hafani jsou , ale krasavci,kluci by si také přály pejska, zatím váhám, raději ,až budou starší.
vážení
heladoma
| 29. 2. 2008 07:50
Tak jsem hupla na váhu a mám o 1,5 kg méně takže 71,5 kg, je to supr mám ohromnou radost. Nemůže se dočkat až ručička bude pod 70 to bude teprv paráda.
vážení
Kibic
| 29. 2. 2008 07:47
Tak já při zamračeném pátku hlásím váhu 63 kg. 0,5 kg za 14 dní není moc, ale lepší než kdyby to bylo 0,5 kg nahoru. A teď jsem vlastně zjistila, že malý závazek ze 7. ledna je splněn. Říkala jsem si alespoň těch 5 kilo dolů a je to tu. To se mi ještě nikdy nepodařilo.
Tak přeji všem pohodový víkend.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková