Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

smajlík
nika2411
| 28. 2. 2008 12:18
Třeba takhle?

Blanch
domasovanda
| 28. 2. 2008 12:01
Je to jednoduché,otevřeš si diskuzi a najedeš na vložit příspěvek(to určitě víš)pak si to ztáhneš na lištu a otevřeš znovu internet do jiného okna,najedeš na smajlíka,nebo obrázek klikneš levím a najedeš na kopírovat,pak otevřeš diskuzi a dáš jen CTRL+V a máš to tam
Domasovanda, Blanch, Hibiscus
vladi
| 28. 2. 2008 11:36
Dík holky za podporu, mně pomáhá už to, že vidím, že občas se hubnutí asi zastaví každému, vím, že v tom nejsem sama. A taky moc dobře vím, že rezervy tam jsou. Já chodím 2x v týdnu na aerobic, rotopedu jsem teď moc nedala, protože jsme jezdili na běžky a já měla pocit, že toho pro svoje tělo dělám dost. Ladi já mám narozky 28. 9. na Václava prý jsem mohla být Vendula, vždycky mi vstávaly vlasy na hlavě když jsem to slyšela,zlatá Laďka i když teď jsou Vendy docela v kurzu. Letos mě čeká 50, proto chci taky vypadat k světu, musím vydržet !!! Znám několik padesátnic co vypadaj skvěle, no ale nic není samozřejmě zadarmo.
Když jste mě tak podpořily tak mám hned jiný odhodlání do boje. dík
:o)
KajsaV
| 28. 2. 2008 11:32
Ahoj holky!
Tady v Praze je taky krásné počasí. Prostě nádhera z které já nemám vůbec nic páč budu do 18 hodin v práci, ach jo... Snad to nějak vydrží a bude krásně i o víkendu.
Jandula 76
Ivet
| 28. 2. 2008 11:16
Ahojky Jani a zbytek děvčat,
tak si pročítám Vaše příspěvky o hubnutí, a držím pěsti, vlastně i sobě...
Ale hlavně bych chtěla něco napsat Janči...ta tvoje rádoby kamarádka tě bud opravdu jen točí a ve skutečnosti nic neshodila nebo hubne nějakým podivným způsobem(zvracení, hladovka...) ale tím dosáhne dvou věcí, totálně si zkazí žaludek a dostaví se jojo efekt.
Ale k tvému hubnutí, můj názor je, že sis nejspíš zpomalila metabolismus,a proto nejdou kila moc dole, možná jsi před časem už zkoušela nějaké diety a to s metabolismem pořádně zatočí. Já na tom byla stejně, poradím ti pár triků jak metabolismus opět nastartovat je to od poradkyně takže žádné domácí výmysly.

1. při sprchování se na závěr osprchuj studenou vodou dvě tři vteřiny stačí, ale začni na zadní straně krku, potom opět teplou vodou to vytřídej asi 3x, ale vždy konči studenou vodou!!!!!!To ti nastartuje metabolismus perfektně před spaním, ale klidně to může být i ráno. Zpočátku jsem mylslela že mě to zabije ale po pár studených sprškách jsem si zvykla, ani mi to nepříjde

2. chodíš cvičit, to je super, kup si L-karnitin 30 000 je zcela nazávadný a užívá se šest týdnů, více to nemá smysl. bere se ráno a večer pokud jdeš ale cvičit tak jen ráno a půl hodiny před cvičením.

To jsou dva zaručené triky po kterých by se ti měl metabolismus zase rozběhnout a kila půjdou dole ...také jsem to tak měla. Mohla bys mi třeba napsat tvůj jídelníček a já bych ti třeba zkusila poradila co bys mohla trochu změnit.Piš i v kolik hodin jíš. Můžeš mi to napsat i do zpráviček, teda pokud budeš chtít.

Hezký den Ivule
domasovanda
Blanch
| 28. 2. 2008 11:13
Máš strašně pěkné obrázky a smailiky, mužu se zeptat jak je tam vkládáš? nebo z kama?
:-)))))
domasovanda
| 28. 2. 2008 11:07
ahóóój holky u nás je dneska tak krásně,že odpoledne půjdeme asi ven,táhne mě to na zahradu,ale asi too využijeme a půjdeme na špacír

Vladi:doufám,že to nevzdáš,určitě nějaké řešení najdeme jen to prosím nevzdávej,jsme tady parta dobrých holek tak to tady s náma vydrž,vždyť my Tě máme rádi.
Ples
Blanch
| 28. 2. 2008 11:01
Holky tak teď mi volal , že jdeme 15. 3. na ten vojenský ples, tak to budu muset zatnout! Kdybyste pro mě měly nějaké rady, jak být do plesu krásnější tak budu jen ráda! Nechci mu udělat ostudu!
Krásný den
Blanch
| 28. 2. 2008 10:24
Ahojky Hholky dneska tu je tak krásně! Už se těším až vyrazím ven, jdeme s kamarádkou vozit miminko, aby si maminka odpočnula! Jinak Vladi vydrž, vím, že to je někdy těžké a váha se moc nehýbe, ale to příjde, vydrž Mě to taky nejde se vždycky držet, je to někdy těžké a jak píše Laďka, myslím si, že není nejlepší si to co máme opravdu hodně rády si úplně zakázat!
Nevzdávej to
Hibiscus
| 28. 2. 2008 10:09
Ahoj Vladi, ty to nemůžeš vzdát, jsi moje jmenovkyně, budem slavit spolu svátek, navíc jsme stejného věku (mimochodem, kdy máš narozeniny?).
Tak mně napadlo napiš tady všem přibližně co a kdy jíš, jak jsi na tom s pohybem, není možná, že bychom společně nepřišly na to jak oklamat to tvoje těličko. Držím palečky a určitě piš, holky jsou chytré - něco vymyslí. Laďka
Ahojky holky
heladoma
| 28. 2. 2008 08:05
Přeji krásné ráno,dneska začíná po řánu pěkně vykukovat sluníčko , tak je to hned veselejší

Pepsi vítám mezi námi

Domasovando krásné obrázky

Tak se nám to tu zase rozjelo a v pátek při vážení to bude šrumec, přez víkend budu mít co číst. Já teď nejak nestíhám chodit na net večer jen po ránu. Ale jsem tu pravidelně každá den , to bych zase nevidržela bez vás.
Je to supr mít si kam chodit pro oporu a inspiraci

Zatím se mějte
hezký den
vladi
| 28. 2. 2008 07:14
Zdravím vás všechny !! Já se teď úplně stydím mezi vás, všechny tak krásně hubnete a mně to nejde a nejde. Přitom jsem odpolední jídlo po příchodu z práce dost omezila a moje tělo dělá jako že si toho ani nevšimlo. je pravda, že ty víkendy jsou horší, zvlášť když se sejdeme u našich na chalupě , ale to je tak jednou do měsíce. Napadají mě pak myšlenky, že to nemá cenu a že ať jím nebo se omezuju, tak o vyjde nastejno Ale zas když už jsem se to toho s vámi pustila, tak si říkám, že musím tentokrát vydržet. Přidat pohyb a ještě ubrat jídlo !!!!!
Krásné ráno
Hibiscus
| 28. 2. 2008 06:18
Ahoj holčiny, někdo píše v noci, já zase jsem tady většinou první ráno. Jsem v práci, zdravě snídám, (černý chlebík cottage a zeleninku) a u toho čtu vaše příspěvky.
Holky vy ujíždíte na sladkém a já úpně na něčem jiném, včera jsem koupila prasečí nožičky, miluje je celá rodinka, včetně psa a večer jsem neodolala a jednu snědla jen tak bez chleba. Vím, že to hodně lidí nemá rádo a nikdy by to nejedlo, ale snad moje tělo potřebuje tu želatinu, já to zbožňuje, tak uvidím zítřejší vážení. Myslím, že je lepší si někdy dopřát jídlo i které máte rády a neříkat si, to už nikdy nemůžu jíst.
Jinak Pepsi vítám tě mezi námi, ale nic jsi nám o sobě neřekla, jestli chceš do tabulky tak udej věk, výšku, původní váhu a nynější v pátek. Držím ti palečky a vlastně všem a těším se na vaše příspěvky o nových "NIŽŠÍCH" vahách. Laďka
jojo
jandula76
| 27. 2. 2008 23:22
Hihihi, jo já jsemtaková noční můra

A dnes jsem byla na cvíču tak jsem totálně adrenalinová, takže spánek je na dýl

Ale vařit obýdek by se mi tedy vůůůbec nechtělo, já bych tam určitě ujídala, ochutnávala a to by dopadlo

papa Jana
jandula76
Blanch
| 27. 2. 2008 23:18
Jani, tak pozoruju, že se tu tak pozdě vesměs sejdeme jen my všichni ostatní asi nabírají síly na pátek, na vážení! Já ještě musím jít vařit oběd!
uvítání
Blanch
| 27. 2. 2008 23:13
Ahojky Pepsi, taky Tě vítám, já jsem se do klubu přidala taky teprve před nedávnem, pořád jsem se totiž nemohla dokopat něco dělat!
všem Viktorkám:-))))
jandula76
| 27. 2. 2008 23:09
Musím vám holčinky poděkovat, ani jsem nečekala takový ohlas..

Jste moc fajn a já si opravdu myslím, že s vámi mi to půjde jedna dvě, zkusím se obrnit a vytrvat
a pro rady a podporu už chodím jen sem....

Jinak vítám nováčka a vřele zvu mezi nás

papapapa Jana a ještě jednou děkuji, člověk si to tak nějak myslí, ale stejně potřebuje ujistit

Včera to na mě nějak sedlo, ale dnes jsem opět v plné polní

Díky a dobrou
p.s. :
Krásné obrázky Domasovanda, šikulka
jůůůůů
jannika
| 27. 2. 2008 19:44
domasovando,to sou roztomilý obrázkyhned mi zvedly náladičku,si šikulka a taky gratuluju k těm centáčkům,seš fakt dobrá
Holky já se toho pátku fakt děsím,těch hříšků tento týden bylo až kam,ale jinak se snažím cvičit tak snad to nebude tak hrozný a jestli jo,musím se do toho víc opřít
Taky vám řeknu,že zítra nám budou měnit okna,máme bytík 3+1 s balkonem,tak bude binec všude,ještě že u toho nebudu,mám ranní tak to odskáče mužíček ,ale ten úklid mě stejně nemine
Tak budu pomale končit,jdu se umýt a
Mějte se krásně,jen doufám že nebude zítra pršet....tak papa viktorky
pepsi
jannika
| 27. 2. 2008 19:38
vítám Tě mezi náma a doufám,že s náma vydržíš až do konce boje s kili
Vítám
domasovanda
| 27. 2. 2008 19:33
Pepsi a přeji ať to tady s náma dlouho vydržíš,doufám,že neodpadneš jako některé z nás
:-)
domasovanda
| 27. 2. 2008 19:28
Ahoj holky,tak jsem tady dneska jsem byla na těch PC kurzech a měla jsem se přihlásit na Excel,nebo powerpoin,jsem v pokročilejch na Word a už to skoro všechno znám až na pár klávesových zkratek,ale co už aspoň nemusím být pořád doma a je to zadarmo tak už to dochodím i tak,a jinak z té "kamarádky"si nic Jani nedělej já jich takovejch mám kolem sebe taky dost,jen už to nejsou mé kamarádky,ale pomlouvají a snaží se štvát pořád tak na něa je to.Zatím se mějte jdu dát spát malou,vstávala chuděra dneska v půl sedmé a už je hotová.Tak zatím -možná sem ještě kuknu
pepsi
nika2411
| 27. 2. 2008 19:17
Vítej mezi náma
Nikdy není pozdě.
pepsi
| 27. 2. 2008 18:31
Ahoj holky - prý nikdy není pozdě, tak se jdu připojit.
Loni jsem vydržela na sobě makat , ale mám teď nějak rozežraný ledne a únor...

Začala jsem alespoň tím, že jsem si šoupla upomínku na pití po 15 minutách, protože jinak pitný režim hrozně flákám a raději jdu něco zobnout. No a léto tu bude za chvíli co.

Takže - ahoj všem
:-(((
Rakkra
| 27. 2. 2008 14:01
Ahojte...
ach jo, taky se vám stává, že si dopoledne naplánujete jak si uděláte k večeři zeleninovej salát a jen co dojedete domů z práce, nebo ze školy a představíte si to mytí a krájení a škrábání zeleniny, tak si radši namažete chleba třeba s lučinou a k tomu do ruky třeba jablko? Mně se to stává často, bohužel...Kdyby mi to tak někdo připravil, než dojedu dom papa
Ahoj holky
Surina
| 27. 2. 2008 13:33
Tak se to tady konečně trošku rozproudilo. Jandulo, opravdu si z té tvojí "kamarádky" nic nedělej. Určitě ti závidí, že máš pevnou vůli a chce tě odradit.
Jinak já se holky musím přiznat, že mám teď nějaké blbé období, jsem nějaká rozežraná. Jako zdravou stravu dodržuju, ale několikrát se mi stalo, že jsem měla večer hrozné chutě, tak jsem spráskala horu müsli. Včera mi přišel balíček od kamarádky. Čokoláda s oříšky. Nemohla jsem odolat, snědla jsem jí celou!!!! Jsem na sebe pěkně naštvaná. Dnes mám očišťovací den a teď pojedu zase naplno. Do odjezdu už mi zbývá necelých devět týdnů a já nemůžu přijet jako koule. Jako už jsem určitě trošku zhubla, jde to poznat v obličeji a taky mi zmizely takové ty faldíky nad zadkem. Doufám, že jsem to nepokazila.
Tak já vyrážím na procházku, není tady sice nějak hezky, ale aspoň nesněží ani neprší.
Tak se holky držme ať jsme do léta kočky
Pááá
Adipex
Quinn
| 27. 2. 2008 12:35
Je to zakázané, ale mě to doktor napsal uplně bez problémů a to nemám nadváhu
ahojky
nika2411
| 27. 2. 2008 12:33
Čau holky, tak se pomalinku prokousávám vašima dnešníma příspěvkama. Abyste si nemysleli - já jsem tu s váma každý den, to ani jinak nejde. Už jste pro mě jak droga. Zrovna sedím ve škole a netuju . Před chviličkou nám skončila 2. přednáška a ještě mám před sebou 4 hodiny - ach jo- takže celkově 8 hodin, to zase dojedu pozdě. To je naprd.
Je mi jaksi těžko - ty naše školní šlichty fakt stojí za to. Holky oni nám tu dávají takové porce, že vždycky nechám tak půlku - klidně by se z toho mohly udělat 2. Všecko z těch talířků teče na podnos a vypadá to jak papání pro prasátka. Dala jsem si boloňské špagety se sýrem. - samozřejmě jsem snědla zase půlku té obří porce - to se prostě nedá. I můj nechal čtvrtku a to je chlap jak hora. Na kolik KJ byste je tak tiply? Já nevím......na floře se mi to jaksi nezdá. Tak která zlatá dušička mi poradí.....prosím, prosím........

Včera jsme měli ty balóny - bylo to parádní. Učitelka mě vybrala dopředu a já předcvičovala - prý jsem šikovná, tak jsem měla radost. Asi se mi díky pravidelnému cvičení zlepšila celková koordinace. . ........
Adipex
ozdinka
| 27. 2. 2008 12:30
Je sice zakázaný,ale pořád se dá sehnat! Jedna ženská u nás ve městě po něm dostala epileptický záchvat! Od těhlech věcí co nejdál to jde!
Adipex
Blanch
| 27. 2. 2008 12:20
Jo tak teď jsem si přečetla na netu, že už je zakázaný!
Adipex
Blanch
| 27. 2. 2008 12:18
Tak to je teda síla a jak to, že se to může vůbec prodávat?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26