Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Vážení
Hibiscus
| 29. 2. 2008 06:33
Holky já jsem byla překvapená mám 62,3 kg to jsem vůbez nečekala (to jsem sbaštila tu vepřovou nožičku!) Uvidím dál co ještě zvládnu jím vlastně v pracovní dny 6x denně a 3x týdně chodím cvičit. Mám hroznou radost, držím vám palečky ať máte také kilčo dole .
A těm co se to zrovna nepodaří hlavu vzhůru a úsměv a pohodičku, třeba takovou jako dokáže můj pesan Dasty, viz fotka.
nazdárek
nika2411
| 28. 2. 2008 22:34
Ahojky holky, tak konečně mi padla - tento týden mám hotovo. Jsem zvědavá na zítřejší vážení. I když si myslím,že žádný zázrak to nebude. Tento týden jsem měla své dny a v jídle to bylo malinko poznat, i když jsem se snažila hlídat. Docela jsem se hýbala - 3x po hodince. Zítra jedu domů - musím makat ve vinohradě , to zas budou galeje. Doufám, že zas nebude pršet, jak už několikátý víkend.

Dívala jsem se na ty vaše domácí mazlíčky a musím říct, že jsou krásnííííí. Já taky mívala pejska - jezevčíka, ale bohužel chudáček onemocněl a přestal chodit. Museli jsme ho nechat utratit, aby se netrápil.Besinky mi bylo strašně líto, ale zároveň jsem věděla, že je to pro ni jediné vysvobození z té strašné bolesti.

No nic holčiny, já si jdu vysušit vlásky a už asi na kutě - ať ráno nezaspím. Každý den chodím pozdě spát, tak snad aspoň dnes se dostanu na kutě před půlnocí

P.S. - jo Lilimi z toho zánětu si nic nedělej, já snad ani neznám ženskou, která by s tím neměla tyto problémy - včetně mě. Kvasinky jsou mým úhlavním nepřítelem. Zkus pít čaj lapacho - pročistí tě. Já na něj nedám dopustit. Dobré jsou taky acidophily. Musím je už konečně vyzkoušet. Tak papa, dobrou.
Lilimi
adel
| 28. 2. 2008 22:06
Po odčervovacích tabletách může mít trochu problémy, záleží na tom, jaké si jí dala.Větší problém ale vidím v té konzervě.Pokud mohu poradit, zkus se vyhnout všem vnitřnostem, játra většinou nedělají dobře žádnému pesanovi.Jestli krmíš konzervama, tak kup Grand extra pro štěňata - kuřecí.Jsou kvalitní a cenově přijatelné.Kdyby měla Nelinka problémy, tak ji uvař rýži a do toho trochu kuřecího masa bez kostí a žádné vnitřnosti a trochu uvařené nastrouhané mrkve a dávej jí to jen po maličkatých porcích.Nejsem žádný velký znalec, ale před tímhle lumpem jsme měli dva vlčouny.
štěňata
adel
| 28. 2. 2008 21:50
To jsou krásná štěňátka, obě jsou ještě jako plyšáci .Připojuji fotku našeho, ale už je to takový puberťák, jsou mu přesně čtyři měsíce.Když jsme si ho přivezli,tak se mu taky moc nechtělo ven, jen když svítilo sluníčko a bylo teplo, tak chvilku vydržel, ale teď už by lítal jak drak pořád.Jenže od čtyř do šesti měsíců má mít minimální zátěž, tak ho šetříme.Ale za ty dve měsíce už nás bude pěkně prohánět .
Lucisha
adel
| 28. 2. 2008 21:38
Neboj, ono se to zase uklidní.Jsem na tom stejně, akorát ještě chodím do práce, ale raději bych chodila do školy.Hezky si to užívej, i když je to stres. Já osobně když se učím, tak ujíždím na čokoládě a nemám moc času ani chuti si připravovat zdravé papání, takže hřeším a navíc se teď vůbec nehýbu. Ale teď už bude pomalu hezké počasí, tak nebudeme mít tolik potřebu jíst a ty seminárky taky zvládnem a až přežijeme ve zdraví zkouškové, tak nás čekají nádherné letní měsíce.
otazečka
Lilimi
| 28. 2. 2008 21:36
No hlavně na ty kdo mají štěňata. Nela dneska dostala tablety na odčervení a teď večer měla prujem a v tom dva asi 5 cm červy. Hlavně by mně zajímalo jak ten prujem jako můžou za to ty tabletky nebo něco špatného snbědla. Ty tyblety jsem jí dala s novou jatrovou konzervou. Abych třeba věděla že příště jí tu konzervu dávat nemám. děkuju
pepsi
Lilimi
| 28. 2. 2008 20:59
Gratuluju k uspěchu. JIank domasovando to je život a tomu neporučíš i kdyby jsme chtěli. Hlavně na něj v dobrém vzpomínej

Jinak to svičení bylo fakt zahul. Jsem myslela že pustím duši ale cvičitelka mně pochvalila že mi to šlo. takže super motivace. No příště jdu zas
Ahoj
pepsi
| 28. 2. 2008 17:53
Dík za fajn přivítání.
Je fajn vědět, že se člověk nemučí sám. Hibicus podotkla, že jsem toho moc neřekla... zatím se spíš rozhlížím a lapu rady.
S cvičením jsem začla loni v únoru. Měla jsem k 150 cm kolem 60 kg. Nevím, proč to musí dojít tak daleko, aby se člověk naštval a něco začal dělat.
Tak jsem se zatnula začla jsem cvičit skoro každý den. V říjnu jsem se dostala na nějakých 52. V listopadu se nic nehlo. Prosinec s málo cvičením zůstal při starém.
Nechci žádné šílenství - vyhovovalo by mi, dostat se pomalu na 48 kg, ale spíš spevnit a zbavit se sádýlky .
Když je teplo, tak to docela jde. Nemám takové "žrací" potřeby. Stačí mi hodně pít - na snídaní toustík a vajíčko., oběd polívky-vývary, svačinky ovoce či jogurtík a od 5 hodiny raději nic. Kávu jsem vyměnila za takový cereální sajrajt, ale člověk si zvykne. Když mě to fakt chytne, tak mám v ledničce vždycky uňáka a toho můžu jíst do zblbnutí, nebo jablka a kivi
Takže - za chvíli se valím do aerobiku. Jelikož je neše cvičitelka nemocná, jdu s kamarádkou otestovat jiný.
smajlík
Kibic
| 28. 2. 2008 17:50
undefinedundefined takhle to dělám pořád a nicundefined
Domasovando
ilona
| 28. 2. 2008 17:30
já bych tě tak potřebovala doma!!! Aby si mě to s tím pc všecko ukázala. No já se akorát vrátila domů s kola.Bylo to super,ale večer už necvičím.Udělala sem si zeleninovy salát,ale neodolala sem uřízla si kousek vysočinkyKdyž já nemosím sladké,ale maso a uzeninky to je hrůza já to vím.Co mám dělat?
.....
ilona
| 28. 2. 2008 17:26
Domasovando!! Bude líp!!!!!!!!! Ale je to hrůůůůza!!!!
:-((((((
domasovanda
| 28. 2. 2008 17:18
Holky mé sestřenici dneska umřel strejda-umřel ve 3 odpoledne a já jsem od tama s malou ve 2hodiny odešla,je mě z toho hrozně,když jsem ho hodinu předtím viděla a teď najednou tohle.Držím Rezamě a celé její rodině pěsti,i když pro něj to bylo vysvobození,ale i tak je to ztráta blízkého člověka a i já to nesu docela špatně,protože jsem ho skoro každý den viděla.Tak se mějte a ahojda
pro kibic
domasovanda
| 28. 2. 2008 17:12
musíš při vkládání obrázků otevřít diskuzi tady na viktorce a otevřeš si tady tuhle stránku,stáhneš ji pak na lištu a pak si otevřeš do nového okna znova internet a najdeš si odkaz na pohyblivé smajlíky,vybereš si ten co se Ti líbí a klikneš na ten obrázek a dáš buď kopírovat,nebo zkratku CTRL+C,pak si najedeš znovu na diskuzi a dáš CTRL+V a máš ho tam.
:-)))))
domasovanda
| 28. 2. 2008 17:02
To jsou pěkné obrázky,že jo.Půjčila jsem si je od čtyřicítek,jde to i přetahovat z jedné diskuze do druhé
Lucisha
Lilimi
| 28. 2. 2008 16:53
jj stres ten je nejhorší. Hlavně se drž. Já když mám chuť na sladké tak mi pomahjí rozinky...ty rychle chut na sladké zahaní. Ale když je chuť na nějakou tu uzeninu to je boj
já se z toho zcvoknu
Lucisha
| 28. 2. 2008 15:44
Holky moje, mě se vůůůůbec nedaří...
Musím psát absolventskou práci, dělat seminárky, vstávat brzo, spát chodím pozdě.. Asi se ten stres na mě podepisuje, protože mám každý den strašné chutě na sladké a nezvládám to.. Začínám z toho být pěkně zoufalá.. Myslím, že zítra nic dole ZASE nebude.. Ach jo... Nebo naopak bude něco nahoře.. Nevím, co mám dělat.. Cítím, že nemám sílu. Ale nebojte, já to nevzdám!!!!!!!!!!!!!!! Doufám, že se z toho vzpamatuju co nejrychlejc. Jsem úplně vyšťavená...
Navíc v So odjíždím na lyžák na týden. Máme to s plnou penzí, ale nevím, co tam budeme dělat- má pršet. Takže super..
pokus
Kibic
| 28. 2. 2008 15:20
http://www.celysvet.cz/…/smile/s3076.gif

poslední pokus, mě to tedy nejde
smajlík
Kibic
| 28. 2. 2008 15:18
tak to je zase moje zkouška
No
domasovanda
| 28. 2. 2008 15:17
holky jste šikulky,tak zatim papa
vladi
KajsaV
| 28. 2. 2008 14:07
...hlásím že jsem to byla já s holkama co jsme tady zpochybňovaly přejídací den, ale to nemá se sacharidovýma vlnama nic společného...naštěstí... Sacharidové vlny jsou fajn, někomu to může pomoci, v kulturistice a fitness se tento způsob stravování používá úplně běžně. Na internetu je o tom celá řada článků...
.
heladoma
| 28. 2. 2008 14:02
Jupí po půl hoďce se mi to taky povedlo.

Já takový počítačový antitalent huráááá.
vážení
vladi
| 28. 2. 2008 13:55
Ilono, Kibic musíme vydržet (hlavně to zítřejší vážení )
Hibiscus
vladi
| 28. 2. 2008 13:53
Ten článek je zajímavej, docela bych tomu i věřila. A o sacharidový vlně, jak je tam nazvaná, jsem slyšela poslední dobou několikrát.Myslím že to tady sice někdo z holek zpochybnil, mně to připadá docela logický. samozřejmě to neznamená tláskat se sladkostmi, ale přidat třeba 1 kus celozrnnýho pečiva.
achjo
Lilimi
| 28. 2. 2008 13:43
Právě jsem přijela ze Znojma a vařím obídek tomu memu štěněti. No taky hodím foto at se pochlubím jaka je nela kočka neta pes

JInak byla jsem na gyndě a mám kvasinkový zanět což teda nevím pač nemám žadne potiže. No citila jsem se u doktorky jak šmudla která se nemeje

No dala mi prašečky tak snad to bude lepší. JDu dat nelči Papu a pak hrabat travnik.

Jo a dneska jsem se přihlasila na hodku a p.ůl erobiku je to dvakrat do týdne tak snad to vydržím Zatím ahojky
váha stagnuje
Kibic
| 28. 2. 2008 13:25
Vladi, opravdu jen vytrvej . Taky patřím k těm starším a pokročilým a váha se mi po 5 kilech zastavila. Nám už to tak rychle nejde. Já se ale musím přiznat, že jsem teď necvičila a trošinku hřešila v jídle.Takže v pátek nebude žádný úbytek. Ale hlavně, že se nekoná žádný jo-jo efekt.
A počasí? Hlásím, že na západě je zataženo, 8 st.
ahoj
ilona
| 28. 2. 2008 13:06
Holky! Tak u nás je taky nádherně.Dopoledne sme byli na zahradě a odpoledne chcem vyrazit na kolo. no a jinak: Merci ten psík je nádherny a jaké má krásné modrá očka. Domasovando ty obrázky sou nádherné,ale vůbec nechápu jak se to dělá.Já bych taky potřebovala nejaky kurz.Páč já umím s pc jen to nejnutnější.No a Vladi ůplně ted chápu jak ti je.Já sem taky pěkně znechucená.Ze začátku mě to letělo dolů a ted to už 14dní stojí Ach jo!!Ani se mě sem nechtělo nic psat jen sem vás četla,tak sem byla znechucená.Ale vydím,že fakt dokážete podržet,tak to nevzdám!!!
pejsek
Hibiscus
| 28. 2. 2008 12:37
Merci ten je nádherný a určitě tě dá do pohybu.
Jinak jsem četla zajimavý článek, když se zastaví huubnutí
http://cestovani.***/Clanek184764.htm
mrkněte se.
malošek
Merci
| 28. 2. 2008 12:21
Musím se pochlubit. Posílám fotečku toho našeho maloška. Už jsme byly včera spolu venku. Chce to opravdu jen si zvyknout. A je to parááááááááda
...
nika2411
| 28. 2. 2008 12:20
už to máááám
:-)))
nika2411
| 28. 2. 2008 12:18
Tak ne .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí