Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Adipex
Quinn
| 27. 2. 2008 12:17
Adipex neboli "zlaté vejce"
Je to zřejmě to největší svinstvo na hubnutí, co momentálně je, nebo znáte někdo neco horšího? Působi to na podvěsek mozkový a úplně to utlumí jak chuť, tak hlad. Ale ty vedlejší účinky jsou katastrofální - z vlastní zkušenosti, kdy jsem ho brala 3 týdny, než mi ho přítel spláchl, mohu říct, že ještě chvíli a zasebevraždila bych se Hrozný nápor na psychiku jsou tydlety zlatý vajíčka, takže raději nezkoušet !!!!!!!!!!!!!!!
Adipex
Blanch
| 27. 2. 2008 12:12
Prosím Tě a co je ten Adipex?
Ozdinka
Blanch
| 27. 2. 2008 12:11
Tak to děkuju za doporučení, já se totiž pořád rozhodovala, jestli půjdu!
Blanch
ozdinka
| 27. 2. 2008 12:04
Na Once jsem byla a může vřele doporučit. Je to SUPER!!!
jandula
ozdinka
| 27. 2. 2008 12:03
Mě ještě tak napadlo,jesli ti teda ta tvá kámoška nekecá a hubne i přesto,že takhle jí jestli třeba nejí Adipex,nebo něco podobnýho. Ale v každým případě se na ni vyflákni a nebav se s ní vůbec o hubnutí a když ti bude něco říkat,dělej,že to neslyšíš. Ono jí to časem přestane bavit . Včera jsem byla u léčitelky a hrozně mě potěšila. říkala mi,že mi to hubnutí pujde dobře a,že bych do konce dubna mohla mít 6-10kg dole,ale že se nemám do té doby vážit,ať se nechám překvapit. A dala mi nějaké bylinkové tabletky na detoxikaci a urychlení metabolismu,tak jsem zvědavá. Jinak dneska jdu na 2hodiny cvičení a jsem zvědavá jestli to vydržím. Nejdříve jdu na problémové partie a pak na step s Olgou šípkovou,pak asi pojedu domů sanitou Zatím
Páteční vážení
Blanch
| 27. 2. 2008 11:58
No na to páteční vážení jsem taky zvědavá, akorát nevím jestli budu moct přes víkend na net, tak bych svoji váhu kdyžtak vložila až v pondělí, pokud to nevadí?
Ahojky
Blanch
| 27. 2. 2008 11:56
No u nás ráno počasí taky nic moc, ale už se to začíná vybírat, akorát dneska prochajdu asi nestihnu, tak si snad alespoň zacvičím doma! Musím se učit a večer chceme jít do kina na Once, jsem zvědavá, jaké to bude!
Vážení
Quinn
| 27. 2. 2008 11:08
Ahoj holky,
jsem děsně zvědavá na to páteční vážení Minulý pátek jsem měla už 71,5Kg, tak bych ráda těch 71Kg, na tuto váhu jsem se chtěla dostat, než mi rozvrtají to koleno a to v poho stíhám, mám radost
Jinak už necvičím, zakázali mi aktivity, kde bych si mohla kolínko před operací ještě pochroumat a doma se sama nedonutím posilovat alespoň břicho...jsem děsná Ale pro mě je pohyb jenom ten hýbací a kolektivní, aerobic, brusle, tenis...Ale doma to ne, už jsem to několikrát zkoušela a vydrřím 5 minut, ach jo
No doufám, že alespoň ta váha bude OK
žrouti
heladoma
| 27. 2. 2008 10:58
Holky já mám doma asi otesánka, ten můj špunt dvouletej
mě jednou sní. Ještě není poledne a tem malej otesánek má v sobě jogurt s bábovkou, talíř polívky , talíř špaget a pořád chodí a říká mamino haminu.

A to ani nemluvím o tom starším sedmiletým. Je to prostě paráda tři chlapy v chalupě, člověk nestíhá vařit ani péct. Včera jsem pekla bábovku a ten malej špunt to nenechá ani vystydnout a už ječí ,že chce haminu.

Tedy holky jaké je u vás počasí u nás fouká pěkně studenej vítr a v noci pěkně pršelo, už asi mámě po krásném počasí škoda

Zatím se mějte krásně ještě večer juknu
jandula76
heladoma
| 27. 2. 2008 10:51
Já se připojuji k holkám kašly na tu (super) kámošku a vydrž to s námi ať pukne závistí.
Závist
Merci
| 27. 2. 2008 08:24
Jani z kamarádky si nic nedělejte. Upřímně, když pro Vás není žádný přínos se s ní bavit, tak zkuste omezit styk. Párkrát řekněte, že nemáte čas a nedělejte přesně to co chce ona. Také jsem měla pár takových "dobrých kamarádek" a můžu říct, že se cítím mnohem lépe, když jsem se s nimi přestala stýkat úplně. Také to nešlo hned. Byla to otázka asi dvou let, ale teď je to fajn. Pro mne to byli takoví psychologičtí úpíři. Vždy z návštěvy jsem byla celá "vycuclá" a unavená. Nic jsem také nedělala dost dobře a mé problémy byly malicherné atd.
Myslím si, že Vám pouze závidí, že máte tu odhodlanost a pevnou vůli, kterou ona očividně nemá. I kdyby něco zhubla, tak při tomto stravování to nebude tolik, co se podaří Vám. Hoďte to za hlavu. Je to opravdu jen další člověk, který Vám nepřeje úspěch.
Janičce
Lilimi
| 27. 2. 2008 07:12
No já si myslím že se ti chce vyrovnat. Že ti prostě zavidí že ty hubneš a tak ti řika taky jak hubne ale k tomu chce být jako víc zajimava tak jako i když sprominutím žere Nic si z toho nedělej a povzneš se nad ní No mně zas deptá přítelova sestra která prožívá šilenou pubertu a jak je znamo dvě ženský v domacnosti nedělají dobrotu. Hraje si opšas na protivnou tchýni Ale ty se drž a když ti zas řekne že zhubla usměj se a s klidným srdcem řekni "to se divím když žereš jak celá četa" Hlavu vzhuru my jsme s tebou
Jani
Hibiscus
| 27. 2. 2008 06:26
Připojuji se k holkám, i já si myslím, že ti kecá, chce abys toho nechala a nebo ti chce lézt jen na nervy.
Já na tvém místě, kdyby básnila co všechno jedla, bych řekla, že mě toto strava už ani nechutná, je to nezdravé mastné, fuj, že můžeš takové plivajsi vůbec jíst, víš co to udělá s tvým organizmem, zacpeš si cévy, otráviš tělo a pak se nediv, až ti bude zle, ono se to časem projeví. Já chci být zdravá (a štíhlost příjde také uvidíš). Moc ti držím palečky, hlavně to nevzdej, udělej si nějakou super zdravou mňamku a váha se určitě pohne.Laďka
blanch
jandula76
| 26. 2. 2008 23:22
děkuju za podporu, snad se mi to taky podaří, jsem totiž nebývale motivována, já jsem z toho právě překvapená, výdej kalorický mám velký příjem do těch 5000kj a nic?
Ale ono se to pohne, tedy doufám

Dobrou a díky
papa Jana
meggie
jandula76
| 26. 2. 2008 23:20
Já právě nevím, jestli těch 7kg shodila, ale u nás co máme nad 100kg to zase tak vidět nejde, vypadá hubenejší v obličeji, ale více nevím, já za ní nestojím při vážení, ale mě by v životě nenapadlo jí říct, že jsem shodila nějaký kilo , když to není pravda

A to bude asi ten problém, protože tohle prostě není možný..., chodíme cvičit 2x týdně a já si cvičím ještě doma, a i pohybu mám asi tak 100x více, máme obrovskou zahradu, tak ted co slezl sníh je to makačka..

No nic, já si vás tu vždycky počtu nechám se nabudit a pak se na ní budu jen hezky usmívat

Jiný řešení fakt nevidím, jen nechápu, že se tím nechám vždy tak rozhodit?

papapa Jana
Ty to zvládneš
Blanch
| 26. 2. 2008 23:16
Janičko a Ty to zvládneš a s tou váho to tak je, četla jsem to dokonce v nějakém časopise, že si někdy ženské když začnou cvičit nebo posilovat připadají, že dokonce snad ještě přibraly, ale musí vydržet a pak se to fakt hodně projeví! Mě se to taky stalo ! Tak papa a dobrou noc
To si taky
jandula76
| 26. 2. 2008 23:13
To si taky stále opakuju, jsem prostě trubka, myslím si , že mi kecá protože ví, že mě to vytáčí, rozhodí...-(((((

Jo Blanch doufám, že to tak nějak je, já opravdu makám a ted zase s tou blbou váhou stojím, no doufám, že se to do konce týdne alespon trošku hýbne
A máte pravdu najust nezačnu jíst jako prasátko, protože já chci a potřebuju být zdravá a štíhla

A s vámi to rozhodně dokážu, tedy doufám,

Holky díky, papapa Jana
Megii
Blanch
| 26. 2. 2008 23:00
TAk to je přesné děláme to samy pro sebe, abychom se naučily zdravě jíst, a potom už neměly problémy s váhou a Jojo efektem, , že jo?
jandula76
Megii
| 26. 2. 2008 22:56
A jsi si opravdu jistá, že ona zhubla těch 7 kilo, protože těch 7kg na ni musí být vidět. Nevěřím tomu, že při takové stravě zhodila, protože když si to spočítáš (nepočítala jsem to) tak ji to udělá určitě 10tisíc KJ. Jedině že by předtím jedla 20ticíc KJ.
Podle mě tě chce vytočit a naštvat, že ty jsi poctivá a neshazuješ tak jako ona když ona jí všechno. Vůbec ji neber vážně je to hloupá husa. Ty to s náma vydrž, všichni jsme tady s tebou. My budeme krásné a ona bude mít zkažený žaludek, vysoký cholesterol a tlak, když se bude takhle cpát.
Asi to s ní nebudeš mít jednoduché když se ji nemůžeš vyhnout, ale zkus se nad to povznést. Hlavně nezačni jíst jako ona, děláme to sami pro sebe ne .
Jandula
Blanch
| 26. 2. 2008 22:56
Janičko, nic si z toho nedělej, buď Ti ta dotyčná kecá anebo má je teď dobrý období a pak se jí to zase všechno nasčítá! Já to tak někdy mám, můžu sníst slona a nepřiberu ani deko a jindy se jen na sladké podívám a mám dvě kila nahoře! Fakt by mě zajímalo čím to je? Jinak u Tebe, že se váha po výletě neprojevila může být i tím, že jsi zase nabyla nějaké svalíky a ty váží víc než tuky, takže tuky jsi shodila a přibyly jen svalíky, které pomáhají ve spalování! Takže nebuď smutná, nenech se tou "husou" odradit, Ty to zvládneš!

Jinak páteční vážení taky moc nevidím a to mě brzo čeká ten vojenský ples, ach jo, to bude, to jsme chtěla být jak šlang, no tak snad to ještě trochu doženu! Držte mi pěsti! Zatím papa a dobrou noc
Ahojky
jandula76
| 26. 2. 2008 22:03
Holčinky tak já se vám jdu svěřit, protože tohle už není možné..

Držím dietu už od ledna, moje kamarádka(no spíše známá) že jde do toho se mnou, ale až od unora, a tak jsem byla ráda, že v tom nebudu sama a že budu mít podporu, ale..
Ona mi pořád tvrdí jak krásně hubne, že už má dole 7kg a že jí to jde jedna básen, ale to by mi nevadilo, co mi vadí je to, že absolutně nezměnila styl stravování, ted mi například psala, že si objednala pizzu, a pak mi ráno zavölá, že má o 20dkg méně, to přeci není možný, sakryš, fakt nejsem nepřejícná, ale tohle mě deptá, držím se jak pes, nejím sladké, nejím slané a když ujedu snažím se to někde jinde nahradit pohybem, ubráním jídla apod...
Třeba hned v neděli: jedla fakt vše včetně husy k obědu pěkně s knedlíkem v KFC twister a pak něco sladkého, večer opékání a opět super strava, já celý den vzorná a ještě na výletě takže mě nohy boleli, ale co myslíte druhy den jsem se nehla ani o gram, dotyčná ovšem opět o 200g???
Holky myslíte si to co já? Že mi kecá? Proč by to ale dělala?
Nechce se mi zklouznout k jejímu životnímu stylu, ale opravdu mě to hrozně deprimuje, to přeci není normální?
Anebo nejsem normální já? Připadám si jako závistivá koza, ale fakt si nemůžu pomoct, prostě mě to s...
, užírá a nebaví...

Snad mě neodsoudíte, ale opravdu to nemám moc komu vykládat, je mi z toho smutno, bohužel ani moc nejde se separovat, naše děti se znají od miminek chodíme do stejného cvičení, doktorce apod.

Asi se budu muset obrnit, že? Stejně jako ty z vás, kterým zase nedrží palečky rodina nebo kolegyně nebo okolí...

Děkuji všem co to dočetli až sem, jsem ráda, že vás tu mám a tím pádem i ta psychická opora se najde..

papapa Jana
děs
ilona
| 26. 2. 2008 20:17
Ahoj holky!Tak dlouho sem nepsala,ale čtu vás poctivě každy den. U nás počasí také krásné už 3den,tak sme od ránka do večera na zahradce.Takže taky necvičím.mám toho večer už až až!No a ted to hlavní- Přišlo to čeho sem se obávala.Váha se mě zastavila a stojí.Včera sem se vážila no a děs.Přitom nehřeším,držím se a je to tady.domasovando tobě teda moc gratuluju a tiše závidím ach jo.No ale na cm to není taky špatné,tak uvidíme.Každopádně páteční vážení bude
přesně tak
domasovanda
| 26. 2. 2008 19:58
já taky když tam napíšu všechno co přez den dělám tak mám každý den kolem 10 000KJ výdej a příjem jen kolem těch 4000KJ takže si taky myslím,že je to OK.a to tam nepíšu,že jdu pětkrát denně přiložit do kotla a mám to 20 schodů a když spočítám ty schody v celém domě(máme jich 60 a 40)jich chodím,někdy i 30krát za den tak je toho pohybu ažaž,tak já jdu dát malou zítra jede semnou na ten PC kurz(máme to tam i ze školkou)a musíme jet ráno v 7:15,tak aby se stihla vyspát-musím jet busem auto má dědaa druhé nám ještě nepremavá.Tak se mějte a zítra odpoledne sem na Vás zase kuknu,zatím a dobrou noc všem a zítra přeji takový krásný den jak dneska
cvičení
Lilimi
| 26. 2. 2008 19:31
Noi taky nestiham cvičit ale když na floru napišu všechnu aktivitu doma a na zahradě pořád mám výdaj větší než příjem. tak je to myslím v pořádku
vážení
domasovanda
| 26. 2. 2008 19:24
tak já jsem vlezla na váhu včera a mám další kilčo dole,tak u mě to bude v pohodě a na cm mám přez zadek další 2cm k těm 15cenťákům ,a to jsem v sobotu a v nedělu hřešila,a dneska jsem snědla grahamové tyčinky.Ale zase jsem byla s malou a sestřenicí na procházce,já teď to cvíčo nějak nestíhám,tak chodím každej den na dlouhé procházky,někde jsem četla (a říkala mě to i sestřenice),že stačí každej den půl hodinová procházka,tak já denně chodím 2 hodiny v tahu,tak myslím,že dobrý
počasí
heladoma
| 26. 2. 2008 16:11
U nás tedy také svítí sluníčko, ale ten vítr nic moc, ale na prádlo zase dobrý.

To vážení v pátek nevím nevím jak dopadne, mám poslední dobou problém odpoledne s mlsáním. Tak se nechám překvapit co to udělá s váhou.

Doufám ,že mě to neporazí až na ní vlezu
jandula
Lilimi
| 26. 2. 2008 14:26
Mně povidej taky mám pocit že peru celé ulici a to je nás doma 5 i se psem a žadné děti... Jak pravíš jdu taky věšet pak umýt nadobí a hurá na zahrádku...JIank jj já mám štěně dneska přesně 1 měsíc staré a na procházka ke konci kňučí a chce se nosit...ted chrní na sluničku na dece...tak pá
konečně
jandula76
| 26. 2. 2008 14:06
Konečně i tady vylezlo sluníčko, už jsem myslela, že budeme jediný zatažený v celý český republice, jdu věšet další várku , holčiny nedali jste si k nám někdo prádlo, mám 5praček za týden to snad ani není možný...

Jsem ráda, že se vám stránky líbí i mě se líbili a pokud tam bude docházet více lidí i forum se rozjede, hlavně tam mají polopaticky vysvětlený cvičeníčka, což je super

Tak já jdu zase věšet a sundávat a věšet hezký dietní den všem papappaaa Jana
Štěňátko
Merci
| 26. 2. 2008 13:56
Tak mladá se narodila 8.1.2008 - dnes má přesně sedm týdnů. Doufám, že se to opravdu změní. Možná jí je zatím venku zima. Ještě jsem se domluvila s kamarádkou (od které ji mám), že vezmeme ostatni psy (mamku s taťkou a sestřičky) a zkusíme to znovu. Třeba když uvidí, že ostatní jdou také, tak ji to bude lákat a navíc s ostatními štěňaty se venku vyřádí.....
Je to opravdu malé zlatíčko. najednou máme doma zase trošku živo. Ono přece jenom puberťáci dokáží udělat živo také, ale je to už úplně jiné.
štěndo
Hibiscus
| 26. 2. 2008 13:50
A jak máš staré štěňátko, až trochu povyroste tak bude chodit moc rádo ven, ještě si užiješ. U mně jen někdo prohlásí půjdem na procházku? a pes se úplně zblázní a běda když ho nechceš vzít, ty smutné oči, to mu nemůžu udělat. Uvidíš, že se to změni.
Ostrava hlásí sluníčko .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková