Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Počasí
Merci
| 26. 2. 2008 13:45
Hranice hlásí, že je opravdu nádherně. Sluníčko svítí a úplně táhne ven. Bohužel závěrky nepočkají, takže musím sedět doma u počítače.
Vzhledem k tomu, že mi odrůstají děti, tak jsem si pořídila štěňátko pudlíka a myslela si já bláhová, že mne vytáhne ven. Jenomže malé se nějak ven absolutně nechce. Vynesu si ji před dům (ani na vodítku ji nemám) a chuderka kňučí a utíká zpět.
Tak jsem se těšila, že budu mít společenost na kolo a do přírody a asi z toho nebude nic.
Ahojky
Blanch
| 26. 2. 2008 12:31
Ahojky holky, tady je tak krásně ! Tak dneska výrážím na procházku s kamaradkou, tomu se opravdu nedá odolat! Zítra se to prý už má hrošit, tak to musím využít!

Jinak ta webová stránka je super, akorát to forum, nejak nefrčí! A jak je u Vás holky?
zajimavé
Hibiscus
| 26. 2. 2008 11:46
Ty stránky jsou super, pročetla jsem si některé články a myslím, že se člověk zase něco dového doví, moc doporučuji a dík.
| 26. 2. 2008 11:43
Myslím, že se to rozjede až v pátek až bude hlášení váhy.
Ale máš pravdu, je hezky a třeba jsou všichni v přírodě.
Nevím jak tentokrát dopadnu, sem tam také zhřeším tak se nechám překvapit jestli se mi to vymstilo. Jinač se snažím 3-4x týdně cvičit, dostatečné pít a víckrát papat menší porce.
Držte se holky a pište!!!!!!!!
Ahojky
jandula76
| 26. 2. 2008 11:35
Holčinky jak to děláte , že je u vás krásně, u nás(sev.čech) je pěkně humus, zataženo a asi bude pršet

Já chci taky hezké počasí
No nic jdeme s Vojtulí uklízet a pak to prádlo nevím kam budeme věšet

papapa Jana
holkýýýýýýýýýý
domasovanda
| 26. 2. 2008 11:32
haló haló haló haló,kde jste kdo,že by další odpadlíci,no to snad néééééééééé?!?!?!?!?!?!?!?!

Za chvilku jdu pro malou do školky a pak pujdeme na procházku u nás je dneska tak krásně,že je škoda sedět doma,tak než se vrátím,tak se polepšete a aspoň někdo napište!!!!!!!!!!Jóó holky mám radost zítra nastupuji na PC kurzy,nééé že bych je potebovala,ale ukecala mě kámoška je to pro mamče na mateřské,je to hrazené z EU,tak toho ještě musím využít 6.dubna mě končí mateřská,toto uteklo hned bych si dala říct a šla do druhého mimča,ale už jedině s tatínkem!!!Tak se mějte a doufám,že je u Vás stejně hezky jako tady u nás na Jižní Moravě
Ahoj holky
heladoma
| 26. 2. 2008 08:41
Co se děje poslední dobou to tady nějak vázne, to bude asi tím sluníčkem nikomu se nechce sedět doma, když je venku krásně.

Mějte se
syrovátka
jandula76
| 26. 2. 2008 00:05
Ahojky
posílám zajímavý odkaz na docela dobré stránky o zdrave výživě a zdravém životním stylu, a hlavně našla jsem tam obsáhlý článek o syrovátce, tak když je to tu v kurzu tak dávám k dobru

www.sanzdrave.cz

Bohužel to z nějakého důvodu nejde zkopírovat, tak alespon takhle, je to na pravé liště ve střední části stránky..

Papapapa Jana
radost
Lilimi
| 25. 2. 2008 16:30
Tak jsem si dneska udělala radost krásným trikem a ještě hezčím sportovním sačkem...to sako je fakt k sežraní...už aby bylo pořádně teplo a já v tom mohla vyjít do města
:-)
jannika
| 25. 2. 2008 15:57
Ahojky viktorky,tak je tady zase pondělí a ještě že tak,víkend byl katastrofálnítaky se mi blíží moje dny a nejím,ale žeruje to fakt děsný,padla celá čokoláda na posezeníale dneska už je to lepší a večer jdu na orbitrek a doufám že už budu zase hodná,vždyt se blíží jaro a za chvíli odložím kabát,tak abych se za sebe nemusela stydět
Jinak dneska nám přišel leták z Tesca a budou tam mít šmakouna light tuším za 23,9 a šmakoun salát mix,tak si pro něj zajdumějte se krásně a hubnutí zdar
Kajsa
nika2411
| 25. 2. 2008 13:33
To chce klid Kajso, naprosto ti rozumím. Já, když jsem kdysi začínala s tím mým zdravým životním stylem, tak na mě všichni civěli, jestli jsem se nezbláznila. Snášela jsem poznámky typu: co to máš proboha na tom talířku?, z toho přece nemůžeš být najezená!panebože ty vypadáš jako kdybys vyšla z koncentráku .Všichni čekali, za jak dlouho to vzdám, ale když viděli, že ani po několika letech nepolevuju, tak si na to prostě zvykli. Hodně mi to z jejich strany připadalo jako provokace. Když se mě třeba někdo zeptal, jestli si s ním dám napůl špekáček apod........a přitom ten dotyčný věděl, že vepřové maso už několik let nejím. Vždycky jsem soptila. O babičkách ani nemluvím. A zvlášť ty moravské ( já jsem z Mutěnic, 10 km od Hodoníná - takže dobře vím, o čem mluvíš ) !!! Ale musím uznat, že i babička si už zvykla a teď když něco slavíme, tak zásadně dělá kuřecí masíčko apod. Ale buchty mi nutí pořád. Kdo má sakriš odolávat.
:o)
KajsaV
| 25. 2. 2008 11:10
Ahoj holky, tak se taky po menší pomlce hlásím
Udělala jsem si menší prázdniny a od čtvrtka do neděle jsem byla doma na Moravě. Jezdím tam tak jednou za tři měsíce, takže vždycky mám narvaný program, takže jsem se ani nedostala k počítači. O jídle ani nemluvím, tomu se ani nedá říkat hřešení, to je něco mnohem horšího ale už nehubnu, takže ok a tělo to snáší velmi dobře, dokonce mám vyzkoušeno že po delší době doma, kdy jsem jedla ne zrovna zdravé jídlo jsem něco shodila, takže moje tělo už je asi tak navyklé, že spaluje jak o život. Jinak jsem si doma prošla velkou narozeninovou oslavou, srazem z bývalé práce a taky srazem ze střední školy, takže toho bylo víc než dost...užila jsem si to, jen doma mě trošku zlobili - máma se ségrou a i táta vědí jak žiju, jak se stravuju atd. a fandí mi, ale ostatní o tom ví houby ikdyž jim to člověk vysvětlí a mají hloupé řeči. Hned po příjezdu mi babička řekla, že už nemám hubnout, že se jí zdám moc vychrtlá a pak se ještě táty ptala co to pořád jím za tablety atd. a jestli prý nemůžu mít anorexii atd. tak jsem jim všem řekla, že žádnou dietu nedržím a nedržela jsem tak ať se zklidní a pak mi volal přítel a dělal si legraci jestli jsem se doma zvážila, protože ví, že se vážím jen doma a vylezlo z toho to, že mě přítel omezuje a diriguje jak a co mám jíst a že musím být hubená atd... takže opravdu super víkend, ale já si z toho nic nedělám...připadá mi, že kromě mých nejbližších mi zbytek rodiny akorát závidí nebo co.
to by bylo
Megii
| 25. 2. 2008 10:39
super, kdyby to šlo nechat ty chutě u někoho, já bych tam nechala i ty kila co potřebují dát dolů. . Dneska už jsem na tom líp, ale ten první den no to je hrůza. Kdybych mohla, tak někam zalezu nejlépe kde není nic k jídlu a vylezla bych až to přejde. Hezký den všem u nás se to začíná mračit, ale hlásili až 16°C tak uvidím . Já ale musím na odpolední, takže nic moc.
Meggi
domasovanda
| 25. 2. 2008 08:01
Já jsem měla mé NE-oblíbené dny od soboty a taky jsem si zahřešila,jak jse psala,že jsem v sobotu snědla ten dort,tak včera jsem si dala taky jeden kousek,ale teď už to bude zase na 100%,oblíbené dny dneska skončily a doufám,že sněma odešly i ty chutě a jestli né tak jdu s malou do školky tak je nechám u nějaké méně oblíbené osobě u dveří
Čauki
Megii
| 25. 2. 2008 07:52
Moje neděle dopadla katastrofálně . Už jenom to, že přišly mé oblíbené dny a to o tři dny dříve než měly. Nevím jestli to bylo tím, ale včera jsem s prominutí sežrala na co jsem přišla a to doslova. . Je to příšerné, ale dneska to zatím vypadá, že to bude lepší. Moc, moc se stydím, ale s těmi našimi dny asi nic neuděláme. Ale takové chutě jeko včera jsem už dlouho neměla a bylo mi jedno jestli je to slané, sladké, nebo mastné. Tak všem držím palečky ať jste na tom líp než já včera. .
Ahojky
Blanch
| 25. 2. 2008 07:35
Ahojky holky, taky Vás všechny zdravím po víkendě! Ten pro mě byl ve znamení hřešení, až se stydím, ale ode dneška jdu zase do plných! Včera bylo tak krásně, tak jsem myslela, že přítele vytáhnu na nějaký výlet, ale houby, šel se mnou na vycházku sotva na půl hodiny, tak jsem pak šla ještě s kamarádkou na bazén!

Jinak Ladi, o tom měsíci jsem už četla, ale nevím jak dalece to funguje, mě příjde, že u mě je to kolikrát spíš obráceně, že když přibývá, tak hubnu a když ubývá tak přibírám, ale nevím, jestli to je měsícem !

JO a holky máte nějaké zkušenosti s čajíkama a hubnutím? Já mám douma nějaký Slim tea a Acti tea, který má být s l-carnitinem!
Ahoj Viktorky
Hibiscus
| 25. 2. 2008 07:19
Všechny zdravím v novém a krásném týdnu. Jak všechny píšete i tady je krásně (Severní Morava), včera jsme byli na procházce se psem ve větším počtu, já, manžel, syn, můj bratr a jeho syn. No hrozná výprava, ale bylo super, do baťužku jsem dala jim oplatky sobě nakrájené jablíčko a kousek sýra, vodu na pití a pomeranče. V lese bylo nádherně, dokonce jsme už viděli poletovat žluťásky a rozkvetlý keř lýkovce, no nádhera.
V sobotu jsem měla ještě dozvuky svých narozenin, přijela ještě jedna část rodinny, tak jsem taky nebyla úplně dietní, měla jsem ovocný zákusek, vínečko a pár křupek (sice jsou zase s méně tuku , píšou o 30% méně, ale dieta to rozhodně není. Tak uvidíme v pátek, třeba se budu moc stydět.
Teď mně napadlo, holky četly jste o vlivu měsíce na hubnutí a co si o tom myslíte? Teď ubývá měsíc, tak by se nám mělo lépe hubnout. Uvidíme.
Lilimi tobě gratuluji k nové čtyřnohé kamarádce, je to fajn, aspoň tě donutí chodit na procházky, i když se ti nebude moc chtít.
Všem držím palečky ať vyzrají na všechny nástrahy v podobě dobré, ale kalorické stravy. Laďka
cvíčo
Lucisha
| 24. 2. 2008 21:16
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, co za jídlo si dáváte po cvíču.. Vím, že by to mělo být něco, co má vyšší obsah bílkovin. Tak by mě zajímalo, co dobrého papkáte..

Dnes bylo tak nádherně- taky mě to vyloženě nabilo energií a hlavně mi to zlepšilo náladu!
Včera jsme tančili na plese, dnes jsem byla zapojena na dětském karnevalu, tže pohyb byl a ještě jsem cvičila. V jídle se jakš takš držím a víkend u přítele nebyl ani tak strašný .
Tak mám radost..

Nám všem přeju úspěšný start do nového týdne a pozor- v pátek je vážení, tak se všechny držte! Snad bude toto vážení úspěšnější pro všechny. Já sama se minule neměla čím chlubit, tak snad tentokrát...

Papa
štěně
Lilimi
| 24. 2. 2008 20:20
No zatím Nelča hodně chrupká a nechce být sama. Takže každé dvě hodinky za ní chodím no to bude noc ale co už jí miluju Z9tra až budu mít čas hodím nějaké její fotky. Tak zatím holky a držte se
Jaro
Surina
| 24. 2. 2008 19:27
Holky, tak já se toho jara snad nedočkám, všechny píšete, jak je u vás krásně a tady se celý víkend střídalo sněžení s deštěm. Včera sice na chvíli vykouklo sluníčko, ale je to slabota. Já už chci teplo, ať už je aspoň 1. dubna, to už se krásně přiblíží můj návrat domů... Je mi docela smutno. Dnes byl den opravdu na nic, nic jsem neudělala, nebyla jsem venku no hrůza, teď aspoň vyperu a zacvičím si. Mám pocit, že už jde konečně taky trochu poznat, že hubnu, připadá mi, že se mi zmenšila má druhá brada, to mi potvrdila i kamarádka, a to břicho. Snad to půjde pořád dobře. Tak hodně zdaru v příštím týdnu. Pápáááá
ahojky
nika2411
| 24. 2. 2008 19:17
Ahojky holky, konečně jsem se sem dostala. Pořád někde lítám. Přes víkend jsem byla doma. Včera jsem byla babičce pomoct ve vinohradě, pak mě večer čekal ples sportovů - tam jsem nechala nohy a dneska jsem s mojím umývala a vysávala celé auto. Takže pohybu až až . I když včera jsem na tom plese byla jak neuvázaná - co se jídla týče. Ale jinak se celkem hlídám. Teď se mě dokonce moje budoucí tchýně ptala na můj stravovací režim. Prý chce zhubnout a neví si rady. Tak asi budu její osobní poradkyně . No to je ale čest.
Zítra mám naštěstí volno, tak si zacvičím, ale v úterý mi to začne - vůbec se mi nechce. Vždycky mě ta škola totálně vycucá. Nemám na nic čas, domů jezdím za tmy.Ještě že v to úterý máme to cvíčo na balonech. To zas bude sranda. Minule jsme se hodně nasmáli. Tak papa holky. Doufám, že bude tak hezky jak dneska celý týden. Úplně mi to dodalo energii a já se strašně začala těšit na jaro
Ahojky!!
jandula76
| 24. 2. 2008 18:50
Holky dnes bylo táááák krásně vrátili jsme se až ted, ještě jsem manžu lanařila at si dáme buřty, ale nechtěl, no neva alespon nepřiberu...ušli jsme dooost kilometříků a já ještě půlku cesty poctivě tlačila kočárek s naším 14kg pokladem
A mám pocit, že mám spaálený ksichtík asi už to slunko má fakt sílu

Jinak k tomu Sushi: V MF v páteční příloze o jídle je toto: Sushi, má 400 až 800kj/porce 150g

hodnocení: dietní jídlo, i když rýže sama je hodně vydatná, ale porce jsou malé.....

Tak já si myslím, že dobré, ne?

Já nemohu soudit, nejsem schopna jíst ryby v jakémkoliv stavu..

Hezký zbytek večera jdu dusit brokolici..

pa Jana
sushi
ozdinka
| 24. 2. 2008 18:21
Krásný zbytek neděle všem spolubojovnicím. Dlouho jsem sem nepsala,protože jsme různě cestovali. Dnes jsme byli hrát golf a bylo to super,krásný počasí a chodili jsme 4hodiny,tak jsem docela utahaná Ohledně toho Sushi,tak já ho miluju a dávám si ho aspoň jednou týdně. Kupuju ho v Paladiu,tam ho prodávaj v krabičce po 18ks za 160kč. To docela jde. Kolik má KJ to nevím,ale trenérka ve fitku mi ho schválili a to i po cvičení,takže ho jim normálně a bez výčitků.
výlet
heladoma
| 24. 2. 2008 17:51
Tak jsme dorazily z lesoparku,tedy tam bylo lidu a ta fronta u pokladny no děs. Kdybych to neslíbyla dětem tak to vzdám.

Už jsem ráda že jsme dorazily dom , děti byly jak utržené ze retězu, takže místo procházky to byl maraton.

Tedy nevím jestly dám dnes ještě nejaké cvičení ,už jsem vyčerpala veškerou energii a to mě čeká taková halda prádla na žehlení.

Holky děláte si někdo tofu , já jsem si ho dnes udělala se zeleninou a trochou kečupu dobře ochutila a bylo to mnam
sluníčko
Kibic
| 24. 2. 2008 17:22
Tak mě to sluníčko opravdu vybudilo k pohybu. Dopoledne jsem umyla všechna okna a odpoledne vyrazila na kolo. V nohách mám 33 km, tak jsem pěkně utahaná. Teď si ještě dělám k večeři lososa, to bude mňamka. Už se těším.
sluníčko
bibinka
| 24. 2. 2008 17:03
Ahoj holky dnes je tak krásně že jsem s nejmladší dcerkou vyrazila na kolo.Je to super takové počasíčko .U nás bývá většinou plno snihu ještě v březnu.Tak je to úplná paráda jezdit na kole v únoru..Včera jsem dosti hřešila manžel slavil narozeniny a znáte to zákusky,chlebíčky nějakej ten alkohol a ktomu celá rodinka nešlo odolat,ale tento týden se budu hodně snažit .Jaro už máme za dveřmi .Tak se mějte všechny moc moc hezky
Krasne
Stefani
| 24. 2. 2008 16:40
Holy ten vikend je tak krasny,vcera jsem pracovala na zahradce a ted jsem se vratila z prochazly s pejskem az se mi z toho nechce do skoly zase tam sedet zavrenaJinak holky ja jsem taky mooooooooc stastna plno lidicek mi rika ze vypadam skvele,jak me obdivujou ze uz jsme tolik shodila Mamka mi uz dokonce rika at uz nehubnuJen tak dal holky
sluníčko
domasovanda
| 24. 2. 2008 12:17
zdravím Vás mé spolubojovnice u nás je krásně,včera bylo taky,ale poklízeli jsme dřevo a pak jsme tady měli strejdy s rodinou-jak jsem včera psala,takže jsme se ven nedostali-teda myslím na procházku,venku jsme byli,ale pracovně.A po dnešním obědě(měli jsme svíčkovou-já bez knedlíku),tak ven půjdeme určo,já už se těším i když mám rýmu jako trám a to sluníčko na ty uslzený oči asi nebude to pravé ořechové,ale kdo by byl doma,když je takové fajnové počasí ,tak já vám potom zase písnu,zatím se mějte a
ahoj
Rendulina
| 24. 2. 2008 11:45
holky, tak vam zavidim to pekny pocasi. tady to momentalne stoji za bobek desnej vichr a do toho porad preprsky. na druhou stranu jsem rada protoze musim psat praci do skoly a kdyby bylo pekne tak by me to tahlo ven

Jinak jsem se tu pred vikendem ptala na to jestli nektera taky sem tam jite sushi a jestli vite jak je na tom kaloricky ale zadna odpoved no tak to sem hazim znovu
Qinn rifle
Mullik
| 24. 2. 2008 10:56
Ahoj Quinn,
to jsme na tom podobně, ve Vánoční slevách jsem si koupila rifle Gas slevněné z 3500 na 900 toš to jsem je musela vzít, nevíc super střih. No akorát jsem je dala tak do pulky stehen, jenže nechc je tam.... a v týdnu jsem je zkoušela a už je dorvu nahoru, takže už jen tak cca 3 cm v pase, ani nevíš jakou mi to udělalo radost. Ale tedkom už to jde lehce. Akortá já fakt hubnu na obvod, ale na váze to jde vidět minimálně, asi to bude tím, že skoro každý den cvičím, takže přibírám svaly (nechci machřit jo) a tak se to "vykrátí" poměrem tuk x svaly. Ale jde mi to, hlavně už to dodržuju 2 měsíce a ne 2 týdny jako každý jiný rok....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26