Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

:-)
Quinn
| 24. 2. 2008 09:43
Ahojdy, mám nějak kalup, v pátek jsem byla celý den ve škole, jsem zas nešťastná, statistika a finanční a pojistná matematika...to bude zas probrečených večerů
Jinak jsem v pátek ráno hupsla na váhu a mám 71,5Kč Pří posledním vážení to bylo 73Kč, ale měla jsem své dny, takže to všechno vysvětluje A ta radoooost, velkááááá Někdy po Vánocích jsem psala, že jsem si koupila džíny, ale že je nezapnu a vemu si je, až budu mít 71Kg, takže jsem si je v pátek vzala, zapnu je, ale jsou mi větší přes stehna Na jednu stranu mam radost, na druhou je mi líto těch 1500Kč
Tak jsem zpět
lucipajda
| 24. 2. 2008 09:12
Ahoj holky, tak jsem se včera vrátila z hor, kupodivu jsem celá, takže můžu začít zase cvičit. Tam jsem se nijak nehlídala, ale nepřibrala jsem, to mi stačí.
Ale řeknu vám, byla to doba než jsem přečetla včehny příspěvky, byly jste pilný
Díky za tabulku a za recepty, muselo to dát strašně práce.
Mě teď čeká taky dost hektický období, musím napsat bakalářku, chodím do práce a pak too cvičení a věci kolem. Ale aspoň se nebudu nudit.
Dnes bych šla odpo nejradši ven, je tam nádherně, ale musím na rodinnou oslavu, Takže procházka nepřipadá v úvahu a ještě ke všemu mě budou nutit jíst. Ach jo....
Ahojky
heladoma
| 24. 2. 2008 08:55
Přeji hezkou neděli , tady také krásně svítí sluníčko, doufám že to vydrží celý den. Po obědě až se mlaďas vyspí máme v plánu zajít do lesoparku.

Už aby to počasí zůstalo takhle je to skvělý, včera jsme si daly s manželem pěknou procházku. Nemůžu se dočkat léta, až dětem ráno dám šortky , vystrčim je ze dveří a budou si hrát na zahradě. Takhle dělají pořád doma bordel a zlobí.

Jé holky vy jste mi nenapsaly jakou máte tu syrovátku. Máte někdo amálku?
Ahoj
Megii
| 24. 2. 2008 07:52
Vážně to tady poslední dobou nějak vázne a chodí nás tady čím dál míň . Já byla včera celé odpoledne na zahradě a dneska necítím záda. Byl to zase úplně jiný pohyb než na který jsem byla zvyklá přes zimu. Ale už aby bylo takhle krásně pořád. Dneska mám odpolední což mě mrzí, protože má být zase hezky. S jídlem jsem byla včera hodná, ale pořád mě zlobí to pití. Já prostě více než 2l do sebe nedám. Tak hezkou neděli čauki.
štěně
adel
| 24. 2. 2008 07:49
To je super!My teď máme doma také štěně NO, budou mu čtyři měsíce.Těším se na obrázek a blahopřeji!
sluníčko
Kibic
| 24. 2. 2008 07:41
Dobré ránko všem!Už vykukuje sluníčko, bude krásně . Tak já vyrazím na kolo. A všichni si ho užijte, samozřejmě pohybem.
mě taky ne
jandula76
| 23. 2. 2008 22:09
nejde mi to ani spustit ani se tam dostat Floristi jedni

Jinak já jsem dnes taky měla dort, ale ne jen 2lžičky, ale pěkně celý kousekjenže holky ten bylčokoládovo-jahodový VÝBORNÝ dobře tohle bylo naposledyale nikdy neříkej nikdy, že,
Já už budu celý zítřek hodná a vyrážím s manžou a dítkem na výlet, tak to prostě vyšlapu, jen si tak přemýšlím, že nestihnu cvíčoale výlet je mi tedy přednější, má být krásně

Tak dobrou a papapa Jana
flora
Lilimi
| 23. 2. 2008 22:07
Ano flora jim vypadla a pač je víkend tak počítám že bude fakčit až tak v ponděli. JIank si zítra jedu konečně pro štěňátko německého ovčáka nemužu se dočkat Už se těším až spolu budem chodit ven a blbnout...no přitel prohlasil že to mám místo miminka až přijedem hned vám mojí princeznu vyfotím aby jste viděli jaké jsme kočky
omluva
domasovanda
| 23. 2. 2008 21:21
myslela jsem z tmavého rohlíku a napsala tmavého chleba a taky jsem ctěla napsat,že to tady vážně vázne a napsala jsem jen vážně,tak se moc moc omlouvám a už končím,to bude asi tím kouskem toho dortu,jsem z něho úplně mimo a to nebyl rumovej,ale jen čokoládovej,tak se mějte,jdeme s malou,tak papa
flora
Kibic
| 23. 2. 2008 21:00
Tak mě taky Flora nefunguje.
jo a ještě
domasovanda
| 23. 2. 2008 20:30
kde jste dneska všechny,nějak to tady poslední dobou vázně,že by další odpadlíci,to snad nééééééé!!!!!!!!!!

Mějte se a přeji krásnou neděli
jééééé
domasovanda
| 23. 2. 2008 20:28
proč se mě to tak roztáhlo?????Za to se omlouvám
:-))))))))
domasovanda
| 23. 2. 2008 20:26

holky dneska tady byl strejda s "rodinou"(strejdovy je 52,jeho družce 38 a jejich dceři-mojí sestřenici 5-schválně Vám píšu věk aby jste viděli ty rozdíly )a dostalo se mě od nich pochvaly,že jsem hodně zhubla(viděli mě naposledy mezi svátkama)tak mám tááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákovouhle radost!!!!!!!!!Tak jsem to oslavila 2-ma lžičkama dortu(ale byly to opravdu 2 malé lžičky a 5jednohubkama(ale ty zase byly s tmavého chleba s tvaroch pomazánkou a na tom debrecinka a okurka,paprika

Jó holky co chodíte na Floru,jde Vám ta stránka otevřít,mě dneska vůbec!
Ahojky Viktorky
heladoma
| 23. 2. 2008 13:37
Tak se musím pochlubyt, dnes jsem po dlouhé době vzala do ruky metr. Tak mám od začátku hubnutí 11cm v pase pryč a 6 cm přes stehna jupíííí .

Když už jsem byla u toho měření ,hupla jsem na váhu a kilčo pryč.

Tak doufám, že to půjde takhle dál.
No dnes tady byly rodiče a opět přivezly spoustu jídla, tak začínám uzobávat.

Musím počkat až se malej vyspí a pomažeme ven , aby mě to tak nesvádělo. Tady svítí krásně sluníčko, ale ten vítr nic moc. Mějte se hezky a krásný víkend.
Ahojky
Surina
| 23. 2. 2008 13:10
Tak u nás přes noc napadlo asi 30 cm nového sněhu, ale aspoň svítí sluníčko, takže vyrážím na procházku a pak si dám posilování. Dnes jsem měla výborný oběd, brokolici s bramborama a cibulkou a na večeři jsem si udělala zeleninový vývar...
Tak se holky mějtě krásně
Krásný
adel
| 23. 2. 2008 10:50
víkend všem! Díky za tabulku a za recepty.Je tu spousta inspirace, těším se,až vyzkouším nová jídla.Bohužel čas nepředstavitelně letí, za pár dní píšu klauzuru, takže se jdu učit a receptíky musí chvilku počkat.S cvičením jsem taky moc nepohla,je mi teď líto každé minutky, co se neučím,protože krutě nestíhám.A vzhledem k permanentnímu stresu budu ráda, když nepřiberu. Teď Vám trošku závidím ty dlouhé procházky, fitka a cvičení, protože cítím, že mi to chybí.Tak hodně pište své úspěchy, ať mám motivaci pro klidnější měsíce!
Krásný den
Megii
| 23. 2. 2008 10:48
Ahoj všem, dneska je tady u nás konečně krásně tak už se těším až odpoledne vyrazíme ven. Nejprve půjdem na zahradu ostříhat keře a už jsem uvažovala, že bych si už nasadila do skleníku ředkvičky. Snad už moc velký mráz nepříjde. A pak bychom šli na procházku po okolí co je kolem nového.
Všem vám přeji pohodový víkend a ať je u vás taky tak krásně, hned je lepší nálada když svítí sluníčko a možná se i líp hubne, protože člověk nemá takovou depku z toho počasí.Alespoň u mě to platí, že když je krásně tak nemám potřebu vymýšlet co bych si ještě dala.
TABULKA
romca
| 23. 2. 2008 09:24
JE MI 34LET.VÁHA BYLA 78KG A DNES MÁM 76KG,VÝŠKA 166CM.JE MI TO JASNÝ JE NÁS TU MOC A PO MĚ DALŠÍ NOVÉ BOJOVNICE. ZATÍM PA A DĚKUJI.ROMČA
prejedanie
kulicka00
| 23. 2. 2008 08:19
Ahojte, sledujem vas uz od zaciatku a velmi vas obdivujem a drzim palce vo vasom usili. Chcela by som sa k vam pridat. Moj problem nie je ani tak nadvaha aj ked tie dve kilecka by som zhodit chcela ale mojim problemom je skor chorobne prejedanie sa. Niekedy sa pekne drzim a naraz pride zlom a ja vsetko pokazim. dufam ze mi pomozete a zacnem uz konecne normalne zit bez toho aby som stale musela mysliet na svoju vahu
údaje
Hibiscus
| 23. 2. 2008 08:07
Romci tak napiš své údaje, věk, výšku, původní váhu a nynější. Nevím jestli jsi o sobě už psala, ale je tady taky Renca. Ahojky Laďka
TABULKA
romca
| 22. 2. 2008 22:10
ČAUKY DĚVČATA! KONEČNĚ JSEM SE DOSTALA K POČÍTAČI TAK VÁS ZDRAVÍM.KOUKALA JSEM NA TABULKU A VEDETE SI DOBŘE. MOHU PROSÍT O ZAPSÁNÍ DO TABULKY NA MĚ SE ASI ZAPOMNĚLO.JINAK SE VÁM MUSÍM SVĚŘIT,OD PONDĚLKA JSEM SE DALA NA AKUPUNKTURU TAK JSEM ZVĚDAVÁ.MÁM ZNÁMOU CO ZHUBLA DÍKY TOMU 10KG.JINAK TY RECEPTY JSOU SUPER URČITĚ SI TAKY NĚCO UDĚLÁM AŽ BUDU MOC.PA A KRASNOU SOBOTU.
jéééé
domasovanda
| 22. 2. 2008 20:24
až jsem si ty recepty přečetla všechny a pozorně,tak to jsou asi sepsané všechny ty za tu dobu co je tady píšeme,že jo .
Lucisha
domasovanda
| 22. 2. 2008 20:19
schodly jsme se na receptíku,kuskus a pangasius ,já ho dělala včera a byl super ,jinak chválím jsi šikulka
receptíky
jannika
| 22. 2. 2008 19:34
páni,díky za recepty si fakt šikulka hned zítra si udělám ty krabí tačinky-mnam,ještě jednou díky
recepty
Hibiscus
| 22. 2. 2008 19:12
Já chci taky pochválit za recepty, taky je mám už v souboru.

Dosavando já asi zkusím tu první a pak uvidím. Díky
Lucisho
Surina
| 22. 2. 2008 18:36
Díky, za ty recepty. Už jsem si je taky stáhla... Určitě si tomu musela věnovat hodně času.
Lucisha
Megii
| 22. 2. 2008 18:21
Díky moc za recepty, jsi vážně šikovná . Musela si nad tím strávit skoro celý den ne?
Už jsem si je zkopírovala, alespoň ty co se mi líbili. Ještě jednou díky moc
Hibiscus
domasovanda
| 22. 2. 2008 17:43
Možná už Ti někdo odpověděl předemnou,ještě jsem nedočetla všechny příspěvky,ale za sebe říkam Ašvagandha,Brahmi je taky dobré,ale je na paměť a mě víc chutnala ta Ašvagadha a nebo kup obě a uvidíš,můžeš to štřídat my jsme tenkrát taky měli obě
recepty
Lucisha
| 22. 2. 2008 16:41
Chtěla jsem to poslat jako přílohu ve wordu, ale nešlo to, tak jsem to sem hodila takhle. Snad to nevadí....
ZELENINOVÁ JÍDLA
Lucisha
| 22. 2. 2008 16:41
ZELENINOVÁ JÍDLA

Zeleninový salát s jogurtem

2 papriky
2 rajčata
půl okurky
malá cibule
50g pórku
šťáva z malého citrónu
1 bílý jogurt
sůl
2 lžíce mléka

Zeleninu nakrájíme na kousky , zakapeme citrónem a promícháme. Do jogurtu přidáme mléko a špetku soli, promícháme a zálivku nalejeme na zeleninu.

Salát ze žampionů

Žampiony
Porek
Cibule
Sterilované fazole
Nízkotučný sýr

Oloupané žampiony nakrájet na plátky, na kolečka porek a cibuli, to vše hodit na teflonovou pánev, když se to podleje tak ani není nutný olej trochu to podusit a dochutit kořením nebo bylinkama nebo vegeta. Nakonec přidat krapet sterilovanejch červenejch fazolí a posypat to nízkotučným sýrem.

Paprikové závitky s náplní

1 velká paprika
malá mrkev
20 g celeru
50g netučného tvarohu
pažitka
půl lžičky citronové štávy
1 lžička hořčice
sůl
pepř
párátko

Předehřejte pečicí troubu. Papriky omyjte, osušte, a pečte je ve střední části trouby při 200 °C tak dlouho, dokud se na slupce nezačnou tvořit tmavé puchýřky. Papriky nechte vychladnout v zakryté míse. Pak odstraňte stopku, lusk jednou podélně nařízněte, vyjměte zrníčka a stáhněte slupku.

Pažitku nasekejte, mrkev s celerem najemno nastrouhejte. Ihned promíchejte s citronovou štávou. Tvaroh smíchejte s nastrouhanou zeleninou, pažitkou a hořčicí, osolte a opepřete.

Paprikové lusky rozložte, potřete krémem a srolujte, sepněte párátkem.

Salát z kvašené zeleniny

zelí 1500 g
mrkev 200 g
celer 200 g
jedna větší cibule
lžička soli
okurčák (3litrová sklenice důkladně umytá!)

Nastrouhanou zeleninu důkladně promícháme se všema přísadami a hodně natlačíme do sklenice, nesmí tam zůstat vzduch. Nahoru na udusanou zeleninu pak dáme dva půlkruhy které vystřihneme z nějaké tužší umělé hmoty nebo použijeme rozpůlené víčko z plastové nádoby na potraviny o průměru sklenice. Pak to zatížíme menší sklenicí naplněnou vodou (která projde hrdlem okurčáku) . Pokud do 12 hodin nepustí zelenina dostatek šťávy, tak 2 - 3 cm nad povrch utlačené zeleniny tak dolijeme osolenou převařenou a vychlazenou vodou. Necháme to 5-7 dnů kvasit a pak přendáme do menších sklenic s šroubovacím víčkem, skladujeme v lednici do spotřebování. Je možné použít i jinou zeleninu ale nesmí se tam dát křen zabraňuje kvašení. Jedině až po vykvašení.

Zeleninová pizza

Rajčata
Papriky
Česnek
Cibule
Pórek
Šunka
Sýr
Sůl
Pepř
Majoránka

Rozválíte listové těsto a na něj naskládáte plátky rajčat, porku, papriky, cibule, česneku, kdo chce i šunčičku a na vrch různé sýry. Osolit, opepřit, posypat majoránkou a zakápnout olivovým olejem. Peče se to zhruba třičtvrtě hodinky na 160-170 ´C.. Záleží na zeleninové vrstvě- jak je silná.

Brokolicové FITNESS placičky

250 g vařených brambor
250 g vařené brokolice a květáku – k přípravě lze použít čerstvý i mražený
2 vejce
2 hrsti rozdrcených celozrnných lupínků Nestlé FITNESS (natural)
špetka soli bylinky a koření dle chuti (tymián, pepř, majoránka apod.)

Uvařené brambory nastrouháme nebo rozšťoucháme, brokolici a květák rozsekáme nebo rozmělníme na drobné kousky. Dáme do mísy, osolíme a promícháme s vejci. Drcenými Nestlé FITNESS lupínky celé těsto zahustíme asi jako na bramborové placky (bramboráky). Ochutnáme, okořeníme a dosolíme podle chuti.

Pečeme ve vymazaném lívanečníku nebo ve formičkách (speciálním plechu) v troubě vyhřáté na 195 stupňů až se okraje zbarví dozlatova. Lze rovněž opékat jako placičky na pánvi. Chuť výrazně podtrhne ozdoba z kečupu.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26