Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

syrovátka
Kibic
| 21. 2. 2008 09:28
Dobré ránko všem! Já tu syrovátku piju 2 x denně. Tu moji, od Dr. Popova - Milkofit, doporučují denně cca 10 g. A těch 10 g obnáší 154 Kj. Ale každá bude určitě jiná.
Mě tabulka taky hrozně pomáhá, protože tam nechci mít při dalším vážení nějaký přírůstek. Tak se víc snažím. A taky doufám, že to s vámi do léta vydržím. To až budeme všechny ty štíhlé šťabajzny.
hezký den
Hibiscus
| 21. 2. 2008 08:50
přeji všem! I když tady taky prší, po sluníčku ani památky.
Lili dopsala jsem tě do tabulky, možná jsem to přehlídla v té záplavě příspěvků, tak se omlouvám. Jsem ráda, že se vám tabulka líbí, mně to taky víc baví, když vidím kolik kdo zhubnul a nebo, že se to třeba někomu taky zastaví, ale jede dál a nevzdává se. V tom množství co nás je bychom neviděly ten efekt, tak je to do oči bijící jak jsme dobré!
Jinak včera jsem byla cvičit a dneska jdu na aerobik už se těším.
Na obídek jsem si udělala soju a špaldové nudle. Před chvíli jsem měla hroznou chuť na něco sladkého tak jsem si dala hrníček syrovatky čoko, je moc dobrá, porce je 107 kcal, ale píšou na porci 2 vrchovaté lžíce na 300 ml, ale já si do hrnku (250ml) dávám jen 3 vrchovaté lžičky i tak je to slaďoučké a dobré.

Ještě jsem vám chtěla říct, že jsem mimo jiného dostala od syna k narozkám Aloe vera gel - prý když chci být tak zdravá, tak je to na celkovou očistu organizmu. Tak dobré jako syrovatka to není , dává se lžíce do 1 dcl vody, ale moc jsem ho pochválila. Asi jsem tu rodinku už úplně zblbla.
krabí tyčinky
jannika
| 21. 2. 2008 08:05
ted nevím kdo se ptal,na receptík z krabích tyčinek,já je minulý týden měla k večeři a i manžel si pochvaloval jak jsou dobrýnakrájela sem je do misky k nim na kostičky papriku já měla jen žlutou,porek,čínské zelí,polila bílým jogurtem,trochu soli,pepře a ještě jsem tam přidala koření do salátu a to byla mnamka
Včera jsem si k večeři udělala šmakouna,je výborný,dělala sem ho studenej,nijak sem ho neupravovala.Jen sem ho pokrájela,k tomu porek,papriku a natrhala sem do toho i zelený salát-prostě co dům dá bílý jogurt,sůl,pepř a to byla bašta
Tak já pádím vařit a pak do Jihlavy,zaplatit tu pokutu ze včera sem neměla u sebe ani 20kč,prostě sem to utratila
Přeju krásný den,i když u nás prší,už aby bylo jaro to se bude hubnout ještě líp
tabulka
jannika
| 21. 2. 2008 07:56
Ahoj holčiny,mrkla sem na tabulku a je SUPER,teda to byl fakt super náped Ladi všem gratujuli k úbytku a snad nás moc neubyde,jen aby do prázdnin nás nezbyla polovina,byla by to škoda to zdát
Holky musím vám říct co se mi včera stalo,měla sem z toho divoký sny ještě v noci do práce jezdím autem,mám odpolední,zaparkovala jsem jako obvikle a když sem večer došla k autičku,koukám na sklo u řidiče a říkám si kterej blb mi zase co lepil na sklo,kouknu níž na kolo a tam BOTIČKAholky já měla dost,nikdy se mi to nestalo,byla sem vykulená co jako ted,hlavou mi bleskl ten nový bodový sistém s těma příšernýma pokutamatak sem volala městskou,že mám jaksi botu na autě a za chvíli dojela hlídka budili ve mě respekt jen sem auto zahlídla,ale na štěstí za mnou přišel milý a hodný strážník,byla sem svatost sama prý jestli vím zač to mám,tak sem kunkla že nevímřekla sem mu že sem se sem přistěhovala a dělala sem kukadla,i když to po tmě moc nešlo ale odešla sem s pokutou 300kčcož sem si říkala že sem měla štěstí v neštěstí
Jandula
Blanch
| 20. 2. 2008 23:16
Ahojky, co jsem vždycky četla já, tak by to mělo být zhruba tu hodinku po cvičení! Mělo by to být nějak tak, že máš prokrvené svaly a když bys jedla, tak bys tu energii ze spalování převedla do žaludku, takže by se ten proces zpomalil, nebo tak nějak - to vysvětlení si přesně nepamatuju! Vím, že hned po cvičení to není moc dobré, ale určitě né zase dloho, abys nebyla dlouho hladová!
KajsaV
jandula76
| 20. 2. 2008 22:39
Ahojky, mohla bych na tebe mít dotaz???
Koukám, že se hodně věnuješ jak cvičení tak zdravému jedení, tak jsem potřebovala informaci, jestli tedy nevíš

Jak je to s jídlem po cvičení, jasně, že lehká strava, já si dávám třeba kousek sýra +zelenina, ale otázkou a záhadou pro mě zůstává, kdy se to jídlo má po cvičení konzumovat?

četla jsem názor že do hodiny po cvičení pokud tělo je ve spalovacím procesu(to mi příjde trochu divné)

A pak druhý názor, že právě tu hodinu nechat tělu klid a pak teprve konzumovat, což se mi líbí více, ale upřímně vůbec nevím jak je to správně, na netu ted nemám moc času hledat..

Tak jsi moje jediná naděje

Pokud budeš vědět a mít chut tak se budu těšit na odpověd

A pokud je i někdo jiný schopný mi odpovědět budu rovněž ráda

Jinak jsem dnes právě byla na STEP-AEROBICU a pak se hodinku držela, než jsem si dala sýr s okurkou, tak snad jsem to až doted nedělala špatně

Díky a dobrou
papapa Jana
Kafíčko
Blanch
| 20. 2. 2008 22:02
Jo a holky, chtěla jsem se zeptat, myslíte, že má kafe vliv na celulitidu, někde jsem četla, že jo! Ale když já se ráno bez kafe ani nehnu ! Dávám si ho vždycky půl na půl s mlíkem, protože po ránu nic jiného do žaludku nedostanu a pak mám tak za dvě hodinky svačinu!
Skořicový gel
Blanch
| 20. 2. 2008 21:57
Holky, tak jsem si koupila ten skořicový gel od Topvetu a ten mě teda taky skoro nehřál a to jsem se masírovala a pak cvičila, tak už nevím co dělám špatně ! Ještě to zkusím po sprchování studenou a teplouvodou a masírování a uvidím, snad to konečně bude fungovat, pak napíšu!
Ahojky
Surina
| 20. 2. 2008 21:19
Tak já jsem se dnes vrátila z dvoudenního výletu. Musím říct, že to bylo opravdu super. Byli jsme ve městečku kde se mimochodem natáčela Pipi dlouhá punčocha, stanovali jsme na sněhu, no byla to paráda. Bohužel s tím souvisí moje hříšky, první den jsem jakž tak zvládla, ale dnes jsem neodolala a na snídani jsem si koupila párek s hořčicí, tak krásně voněl. Ale musím říct, že mi je po něm těžko ještě teď. Takže od zítřka se vracím do starých kolejí (zdravých). Na oběd jsme dnes měli typické norské jídlo, což bylo sobí maso s bramborem, bylo to dušené takže myslím, že to je v normě. Jinak uzeniny nejím vůbec, už dost dlouho. Nechutná mi ani šunka, nevím, co jsem to měla dnes za chutě
Pečivo nejím asi 14 dní, od začátku hubnutí. Oni tady mají výborný celozrný chleb, ale já bych ho snědla na posezení, takže jsem ho raději vynechala (aspoň ušetřím).
Chválím tabulku, je fakt bezva a všechny jste hodně šikovné!!! Tak jen tak dál
děkuji
Lilimi
| 20. 2. 2008 20:30
Ahojky holky moje Chtěla bych vám moc poděkovat že vás mám. Ani nevíte jak moc mi pomahate. Fakt moc vam děkuju. S vam mi to jde a vím že když jednou zhřeším nenní to konec světa. Dřív když jsem jeden den třeba snědla něco co jsem neměla. Práskla jsem s dietou a cpala se knedlíkama s vepřovím. Teď vím fajn vzala jsem si větrník (dneska ja vím jsem ostuda) tak zítra si místo kuřecího salatku daš jen zeleninovej. Jen jsem vám za vše chtěla poděkovat děkují

A ještě jedna otazka: koupila jsem si krabí tyčinky nevíte nějaký zdraví receptík na obídek nebo lehčí večeří?
Ilona
Blanch
| 20. 2. 2008 20:16
Ilonko, z toho si nic nedělej, já to mívám před svýma dnama stejné, je to hrůza, ale jak to příjde, tak se mi hned po druhém dnu uleví a většínou i všechno zplaskne , tak se drž, držím pěstičky
děs
ilona
| 20. 2. 2008 20:07
Ahoj holky! Tak musím vám napsat jak sem vzteklá a nervní.Tak já každym dnem čekám své dny,ale tento měsíc je to hrůza.Břicho nafouklé,prsa tak o číslo větší,nálada pod psa a já vůl jěště vlezla ráno na váhu!No hned mě to ukázalo kilčo navíc.Nevím co sem si myslela,ale dovedete si představit,jak mě to znechutilo.Tak sem si vzala dnes po zimě poprvé kol.brusle a vyrazila.To byla paráda.Jelo se jako pomásle.Spocená jako kůn.Tak trošku se mě ulevilo,ale ty chutě tento měsíc no děs.už sem to nevydržela a dala si kakajíčko.A normálně mě to přešlo.Akorát nevím jak nadlouho.No a jak ste tu některá psala o pečivu,tak to taky nejím,ale ráno si panička dala chlebík ve vajíčku.No co budu líčit.Už se těším,jak tento měsíc překlepe!Tak pa adoufám,že bojujete líp......
Tabulka
Blanch
| 20. 2. 2008 20:04
Ahojky děvčátka, jak jsem se dívala na tabulku, za kterou mimochodem mooooc děkuju, je fakt super a hodně motivující, tak se nám všem daří pěkně hubnout! Je to super Já musím teda ještě zapracovat, s tou zdravou stravou to ještě není moc extra a ještě se sem tam nechám zlákat na nějaké hříšné papání , ale snažím se! Jste mi fakt velkou oporou, teď jsem měla velkou chuť na něco sladkého, ale jak jsem mrkla na tabulku a přečetla příspěvky, tak mě přešla a půjdu si radši zacvičit, i když jsem celkem KO! Byli jsme dneska v Brně, musela jsem si ve škole zařídit nějaké věci! No ale moc jsem toho nevyřídila!
holky
domasovanda
| 20. 2. 2008 19:26
co pijete syrovátku,kolikrát denně jí pijete?
maska
Lili6
| 20. 2. 2008 19:18
Jééé s tou syrovátkovou maskou mě to mrz, že s tim někdo máte potíže, se omlouvám

Já když jsem ji zkoušela prvně, tak jsem udělala chybu, že jsem se smála se zaschlou maskou na obličeji, ta kolem pusy popraskala a tahalo to. Taky když jsem si to smívala, tak jsem to vzala zhurta a kolem pusinky a na bradě jsem to rychle odrolila. Pak mi po tom zůstala začervenalá pleť v těch místech a nebylo to příjemné.
Na podruhé jsem pečlivě 20 min vydržela s kamennou tváří a smívala jsem to jen velmi jemným a opatrným oplachováním obličeje vodou, dokud se syrovátka nezačala rozpouštět a šla pak pěkně dolů.
Moc mi to pomáhá na beďáčky a pleť mám pak super jemňoučkou (jinak mám extra přecitlivělou), četla jsem o tom dost článků jak je to zdravé, tak jsem to sem bez obav hodila. To je škoda že to někomu způsobilo potíže.
A používám obyčejnou "Sušená syrovátka" od firmy asp. Možná že některé upravované syrovátky k tomuhle účelu nejsou vhodné :o(
hc
Lili6
| 20. 2. 2008 19:06
jéééžiš, proč je to celé tučně, chtěla jsem zvíraznit jen ten zápis do tabulky aby se nepřehlédl

Jinak ještě co se mé zkušenosti s hydroxycutem týče:

Těch 12 kg za balení (nějakých 23 dní vystačí) shozených, tak to teda u mě nehrozilo. Asi se takové velké úbytky týkají opravdu jen výraznější nadváhy. Já jsem ho vydržela brát deset dní dle návodu (3 dny 3 x 1 tableta a pak 3x denně 3 tablety) a to už jsem zdravě jedla i pila, cvičila hodně a byla to pecka teda.
Na mě to účinkovalo nepříjemně, po zvýšení dávky mě trápily noční můry, bolesti hlavy, malátnost a žaludek se s tabletkami nespřátelil od prvního okamžiku, po celou dobu jako na vodě.
Napřed se mi s ním cvičilo líp, ale pak to šlo z kopce, nevydržela jsem v pohybu déle než pár minut. I psychycké stavy se dostavovali podivné :o(
S kávou jsem nikdy potíže neměla, ale hojně ji taky nepiju (teď už vůbec).

Zbytek balení jsem si vzhledem k jeho ceně schovala a možná, že mu zkusim dát ještě jednu šanci až shodím a půjde mi o doladění a zpevnění těla. Taky ho teda nebudu papat nechutných devět tablet denně, ale tak ty dvě, tři. A jestli mě bude jen majinko zle po něm i tak, poletí do koše.

Tak tolik z mého pohledu a držím palce ať jdou kila dolů, s hc i bez!!!
Ahoj všem
Megii
| 20. 2. 2008 18:57
Tak vás všechny po dlouhé době zdravím, nějak jsem tu nebyla, prostě nebyl čas. Jinak dneska jsem zhřešila měla jsem tři polomáčené sušenky . Opravdu se stydím. Jinak s tím pečivem, snaží se ho jíst jen dopoledne a samozdžejmě celozrné. Bílé pečivo jsem neměla ani nepamatuji a vůbec mi nechybí . Někdo tady psal, že po masce ze syrovátky naskákaly červené fleky. Tak mě se to stalo taky a dokonce na jednom místě jsem měla takový suchý červený flek. Tak jsem si řekla, že více už ne. Stalo se to ještě někomu? Já sice vím, že mám citlivou pokožku, ale myslela jsem, že když je to přírodní, tak mi to nemůže uškodit. Tak se zatím všichni mějte a držte se.
Ahooj
Stefani
| 20. 2. 2008 18:53
Ahojky devcatka tak tabulka je uzasnaDekuji Ladi je super Jinak dneska mi dorazil Orbitrek a po slozeni coz dalo zabrat jsem se vrhla na cviceni a jela jsem 20minut a dost rychle mi to ubehlo uplne supr to bylo Uz se tesim na zitra jak si zajezdim
váha
Lili6
| 20. 2. 2008 18:48
Jsem to psala už dřív ale asi se to mezi tou záplavou příspěvků ztratilo, nebo se mi to taky možná neodeslalo, to je fuk - takže ještě jednou:
Váha do tabulky - 71,4 Vážila jsem se v pátek po těch pracovních nesnázích a majinko se na mě podepsaly, pěkně jsem se zavodnila (i váha to tvrdila :o) v procentech), tak zase řádně bumbám a určitě to ze sebe brzy dostanu.
A jestli nebudu mít do příštího vážení 70 kg, tak ať se propadnu!!!
vzorná
Lili6
| 20. 2. 2008 18:39
Ahojí kočky
Já vám mám takovou radost, že zas vzorně papkám a tak! Bříško už se srovnalo, je mi zase lehko, i ksichtík se čistí - prostě pár dní a hned je znát jak tohle všechno naše úsilí tělíčku prospívá! A naopak pár dní fujfuj životospráva a zrujnovalo mě to teda děsně...
Dívala jsem se na tu fotku modelky a teda Je to sebevražda a když vidím takovéhle holky, mám vztek na všechna média a uměle vytvořený trend krásy, na všechny chlapy co komentujou ty "tlustý zadky" a butiky s hadry velikosti 0 do nichž se zdravá žena nenarve - nejradši bych tam na všechny tyhle magory vlítla a omlátila jim takové fotky "modelek" o hlavu! Kdy se z tohole trendu svět vyhrabe? Všechny holčiny jsou dnes posedlé hubnutím, utrácí za prášky a přísroje a všechno to light a firmy si mnou ruce... Hrozný že některé nechají tuhle hubnoucí posedlost ve svém srdíčku dojít až na samé dno a nejedna pak končí pod květinkami
Netušíte jak mooooooc jsem ráda, že jsme se tu tak krásně sešly a jdeme si za svým cílem touhle zdravou cestou!!!
Bůhví jak bych jinak skončila, sama bych to s mou vůlí asi dlouho táhnout nevydržela, a už jsem z toho kolotoče diet, hladovění a ubrečených pohledů do zrcadla byla tak zoufalá, že jsem se sama bála abych nakonec taky nespadla do nějaké nemoci.

Jste moje zlatíčka a díky vaší podpoře i všem užitečným tématům co tu procedíme si teď můžu být jistá, že tenhle boj dřív nebo později vyhrajuuu!!!
My všechny vyhrajeeem
Zdravím
Anye
| 20. 2. 2008 17:11
Ahojte holky....
zdravím z hor. Je tu fakt příjemně, ale už se těším domů. Určo jsem tu něco shodila, protože máme plno pohybu a vaří nám děsně. Včera jsme vynechali náš oběd a zašli si jinam. Dala jsem si kuřecí steak s dušenou zeleninou a teda řeknu vám...byl dokonalý. Možná to bylo i tím, že jsem se fakt dlouho dobře nenajedla.
Jsem tu jen na skok, takže ani nestíhám přečíst všechny příspěvky a že jich za těch 14 dní je plno...no třeba něco stihnu po večerech, až budu doma.
Tak se zatím mějte hezky a moc nehřešte
Pečivo
Quinn
| 20. 2. 2008 14:06
Já se pokouším nejíst pečivo vůbec v rámci shazování...ale jelikož jsem děsný hřešitel, tak pečivem hřeším světlé nejím vůbec, ale celozrnné...mňam...beru to ale jako menší hříšek, no...
:-)
Rakkra
| 20. 2. 2008 13:58
jo taky jsem slyšela, že tak 3-4x týdně to stačí. Já mám navíc vysokej cholesterol v krvi, a naše doktorka (která asi nejí nic jiného, než jen jablíčka), řikala, že v tom to případě není pohybu nikdy dost. Proto jsem chtěla každej den aspoň něco.
Teda taky jsem náhodou narazila na jeden blog. Nevím jak přesně to bylo asi "sweet-slimmer.blog" (asi) a ty holky tam psaly: ke snídani: nic, k obědu: nízkotuč.jogurt, k večeři: nic.... celá vykulená jsem na to koukala, je tam i návod "jak se stát anorektičkou"...nevim nevim, ale tyhle diskuze by měli zakázat, blokovat, nebo tak něco....

Jinak jaký máte názor na pečivo? Jo jo celozrný, ale je to přeci jen pečivo. Já bych se po tom mohla utlouct, po celozrn. rohlíku... se sýrem cottage, nebo šunkou a s okurkou atd... mnamka. papa
Rakkra
KajsaV
| 20. 2. 2008 12:44
Ahojky
Já myslím, že tak "normální" je cvičit zhruba 3-4x týdně, aby mělo tělo nějaké volné dny na regeneraci...záleží s jakou intenzitou doma cvičíš...ten aerobik by pro Tebe byl asi byl nejlepší...já sama jsem vlastně zhubla na hodinách aerobiku, Body stylingu, P-classu atd. což vlastně bylo vždy 30 minut aerobik pro zahřátí a pálení tuků a pak nějaké to posilování...jestli máš možnost tak určitě takováto cvičení doporučuju, a jak už jsme psaly s holkama v předešlých příspěvcích, tak ta hromadná cvičení Tě hodně nabudí a snažíš se a makáš tam určitě víc než doma a to se člověk teprve zapotí...
KajsaV
Rakkra
| 20. 2. 2008 12:18
Ahojik jak si psala, že nejdřív zhubnout nejvíc co to jde a pak začít tvarovat... já chci teprve zhubnout a každý den jezdím na rotopedu asi tak půl hodky, víc nevydržím a pak tak 45min kalanetiku a druhý den pilates, další den zase kalanetiku a dokola... není to teda moc? nerada bych zůstala takhle, ale ještě svalnatější... spíš mám asi i stach jestli mě to bude pořád takhle bavit, zatím to dělám od soboty...plánujeme se sestřenicí 2x týdne aerobik, tak aspon něco pro zpestření papa
tabulka
nika2411
| 20. 2. 2008 10:49
Díky za tabulku!!! Je to moc fajn, když se můžem takhle hromadně pochlubit, že?
hibicus
jandula76
| 20. 2. 2008 09:50
Děkuji za tabulku je moooc krásná
Hlavně, když v ní mám úbytek

A přeji i ostatním at nám to takhle jde i nadále

Pa Jana
domasovanda
Hibiscus
| 20. 2. 2008 09:32
Uvidíme jak nám ta tabulka bude procházet, jako soubor jsem to zkoušela, ale nešlo vo ani v Excelu ani Wordu, kdyby byly problémy pak bych to naskenovala jako obrázek.
ozdinka
KajsaV
| 20. 2. 2008 09:19
...já jsem ani nevěděla že to malinké balení existuje, ale pak jsem na něj náhodou narazila na netu...kdybys ho nemohla sehnat prodávají ho přímo na oficiálních stránkách výrobce což je Muscletech... Určitě jestli chceš pracovat na svalech, tak je potřeba zhubnout co nejvíc to jde a pak začít tvarovat...záleží na Tobě jak s tím Hydroxycutem, ale za pokus nic nedáš, tolik peněz to zase není...já jsem celkově zhubla už asi na své maximum, ale nemůžu se zbavit spodního bříška, takže i z toho důvodu jsem si Hydroxycut pořídila a doufám, že mi s tím trošku pomůže, protože to co máme dáno v genech to jde dolů hodně pomaličku...
KajsaV
ozdinka
| 20. 2. 2008 09:11
Mockrát ti děkuji za odpověď Asi nejdřív zkusím to menší balení. Já jsem si taky pročítala diskuzi a dost lidem po tom bylo špatně,ale to bude spíš po tom kofejnu. Já právě přemýšlím jestli nemám počkat až ješte trochu zhubnu,protože si myslím,že nejdřív se musím zbavit tuku a pak rýsova svaly. Co si o tom myslíš?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26