Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
syrovátka
Kibic
| 21. 2. 2008 09:28
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, dává se lžíce do 1 dcl vody, ale moc jsem ho pochválila. Asi jsem tu rodinku už úplně zblbla.
nakrájela sem je do misky k nim na kostičky papriku já měla jen žlutou,porek,čínské zelí,polila bílým jogurtem,trochu soli,pepře a ještě jsem tam přidala koření do salátu a to byla mnamka

všem gratujuli k úbytku a snad nás moc neubyde,jen aby do prázdnin nás nezbyla polovina,byla by to škoda to zdát

tak sem volala městskou,že mám jaksi botu na autě a za chvíli dojela hlídka
budili ve mě respekt jen sem auto zahlídla,ale na štěstí za mnou přišel milý a hodný strážník,byla sem svatost sama
prý jestli vím zač to mám,tak sem kunkla že nevímřekla sem mu že sem se sem přistěhovala a dělala sem kukadla,i když to po tmě moc nešlo
! Ještě to zkusím po sprchování studenou a teplouvodou a masírování a uvidím, snad to konečně bude fungovat, pak napíšu!

Chtěla bych vám moc poděkovat že vás mám. Ani nevíte jak moc mi pomahate. Fakt moc vam děkuju. S vam mi to jde a vím že když jednou zhřeším nenní to konec světa. Dřív když jsem jeden den třeba snědla něco co jsem neměla. Práskla jsem s dietou a cpala se knedlíkama s vepřovím. Teď vím fajn vzala jsem si větrník (dneska ja vím jsem ostuda
Dekuji Ladi je super
světlé nejím vůbec, ale celozrnné...mňam...beru to ale jako menší hříšek, no...