Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Kalhoty :o)
KajsaV
| 20. 2. 2008 09:09
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Nejsem zastáncem hubnoucích preparátů, ale pouze sportovních doplňků mezi které Hydroxycut také patří, takže ho uznávám a určitě neodsuzuji.
Chtěla jsem ho zkusit jak na mě bude působit, hubnout už nepotřebuji, ale dřu v posilovně, takže jsem ho chtěla na vyrýsování svalů. Obsahuje velké množství kofeinu a já kávu vůbec nepiju, takže jsem nevěděla jestli to moje tělo zvládne...pro jistotu a abych zbytečně nevyhodila peníze, jsem si objednala testové balení 30 tablet a zkusila to...výsledek byl, že mi opravdu zmizela voda z podkoží, takže celkový úbytek určitě byl...nicméně jsem brala celou dobu jen nižší dávku - 3x denně jednu tabletu a přesto mi bylo nonstop špatně od žaludku, dalo se to vydržet, takže jsem doufala, že si tělo zvykne...pak jsem si objednala velké balení 150 tablet, ale moji objednávku mi popletli a poslali mi místo toho Hydroxycut Hardcore pro kulturisty, fakt jsem se toho bála, protože je to určeno zejména chlapům a je to hodně silné, ale přítel říkal, že to mám zkusit, že jsem beztak už fitnesska/kulturistka...
, ale snad se polepším. Jdete mi opravdu příkladem. Takže děvčátka držte se. Páčko

tabulka je hezva
no jsem zvědava kolik nás do prazdnin bude
Jinak dneska jsem byla na Body stylingu a byl to fakt mazec,lilo ze mě jak z konve,ale pak ten úžasný pocit
Jinak přeji krásný týden .Jdu si šlápnout na rotopedu aspoň hodinku.Ahojky

ale ono to tak rychle nebude, že?