Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
eset
| 19. 2. 2008 11:57
Lili6, to ako keby som pisala ja. Poslednych 5 kg nie a nie dole. Teda, pravdupovediac, uz 6. S tym Hydroxycutom to skusim tiez. Mam doma jedno balenie, len je skoro rok po zaruke. Myslite, ze ho mozem brat. Alebo si ho kupit nove. Mam teraz moznost kupit aj Adipex, ale ja neviem. S Adipexom sa schudnut da lahko, ale gro vsetkoho je vlastne odhodlanie. Inak sialeny jojo efekt. S branim Adipexu sa mi momochodom podarilo aj pekne pribrat. Celkova bilancia za poslednych sedem rokov: - 16 kg, ale ako na hojdacke -2, +3, -4.... Teraz vazim 59 pri vyske 169, mala som uz aj 75, brrr!
Verim, ze spolu to zvladneme
těhotenství
Lilimi
| 19. 2. 2008 11:45
No já zkušenost ještě s tímhle nemám (ale co není muže být ) Ale mám teď těhotnou kamaradku je asi tak v půlce 8 měsíce a nabrala zatím jen 6,5 kylo.Mala má podle odhadu doktorů asi 1,5. bříško má a nabrala hlavně na zadku takže říkala že jí pak budu muset hlídat malou až bude chodit cvičit a na to ja se těším

No ted pujdu kuchtit rodině bramborové knedliky se škvarkama a zelí a já si udělam sojovou činu s jahly mňam
domasovanda
angelwoman
| 19. 2. 2008 10:49
No, já to vidím tak, že to budu mít hodně podobně jako ty-já ať jím sebevíc, tak pořád jsem štíhlá a nepřibírám, takže v tom těhotensfví bych to na 25 kilo opravdu neviděla...ale já si stejně myslím, že tohle mě trápit nebude-jak budu mít mimčo, budu z něho naprosto unešená a nějaké kilo dvě navíc odejde samo-tak to měla mamka, tak v to doufám taky Miminko se má užívat a na kecy tchýně bych vůbec nedala
jéé jsem zapoměla
domasovanda
| 19. 2. 2008 10:44
se pochlubit,že jsem těch 12kg po porodu zhubla,ale předtím nabrala jen proto,že Denda měla 4350g a 53cm když se narodila,takže zbytek byla plodová voda a placenta.Já se s Váma loučím jedeme s malou do Bíteše nakoupit,tak zatím papa
angelwoman
domasovanda
| 19. 2. 2008 10:40
všude píší,že normál je v těhotenství přibrat 12kg,já těch 12prvně zhubla(asi do 7měsíce místo abych přibírala tak jsem hubla),pak jsem za 3měsíce opět nabrala,ale když jsem šla z porodnice,tak si ze mě dělali legraci,že jdu z koncentráku a né z porodnice,kdybych neměla trochu břicho,tak jsem byla jak deska,neměla jsem žádnej zadek a nohy jak tyčky,no ale jak jsem přestala kojit tak jsem těch12kg opět nabrala a teď si myslím,že jsem v tom prodinci možná měla ještě k těm 12 nějaké to kilčo navíc.Ale třeba kolegině z práce přibrala 30kg,a hned po šestinedělí začala dřít v posilovně a povedlo se jí zhodit 25kg,ale jak už jsem psala,já jsem po porodu na nějaké cvičení neměla čas a ani náladu a stejně na mě malá byla závislá s kojením a do fitka bych takové malé mimčo úřčo netahala,on je rozdíl bydlet ve městě a na vesnici,kde nejsou takové možnosti.

Tchýně:Já jsem tu svojí skoro tchýni viděla všehovšudy 2krát a to bylo dlouho před tím než jsem otěhotněla,oni bydlí až 80 Km od Zlína už skoro až na Slovenských hranicích a s Martinem jsme se vídali v práci,nebo byl u nás(jezdí s kamionem po světě)takže jsem neměla potřebu tam jezdit a zdála se být v pohodě.Teď se moje zdání změnilo,nevím co je to za babičku,která ještě za skoro 4roky neviděla svojí vnučku(žádné jiné vnuky a vnučky zatím nemá),já kdybych měla někde vnučku,nebo vnuka tak bych je určitě vidět chtěla,ale lidi jsou různí,že!!!-on její tatínek jí vlastně taky viděl jenom jednou a to ještě u soudu,tak to budou mít asi dědičné
maska
jannika
| 19. 2. 2008 10:13
všechny vás zdravímholky už ste si někdo udělal tu pletovou masku ze syrovátky?Já ji právě smyla a výsledek je hrůza děs,mám úplně vysušenej obliček a a červený fleky a to sem nemluvila,ale hezky relaxovala v klidutahle maska asi není pro mě,tak snad vy ostatní budete mít lepší zkušenost.Přeju vám hezký den papa
Nika
angelwoman
| 19. 2. 2008 10:12
To máš pravdu Mě by právě zajímalo, jak to v těhotenství je-já toho totiž moc nesním, jím jak vrabec (prý mám scvrklý žaludek, říká přítel ), no a nedovedu si představit, že najednou bych se měla nutit sníst místo 1 krajíce ráno třeba 2...nebo nevím, jak si to mám představit... Mamka třeba říkala, že měla hodně různé zvláštní chutě, to jo, ale že měla větší hlad nebo toho víc snědla, tak to prý ne-jedla zdravě, ale tak jako normálně co se týče množství, spíš se musela nutit...tak by mě zajímalo, jak to budu mít já...Protože přibrat 25 kilo, to musíš jíst asi o hodně víc, než normálně (nepočítám do toho váhu plodu, vodu, atd.)...
...
nika2411
| 19. 2. 2008 10:04
Důležité je pochopit, že nic není nemožné

A s tou tchýní je to fakt hnusné!!! Nechápu, jak může být někdo tak protivný. Jako kdyby ona sama nic takového nikdy neprožila. Ženské mají stát při sobě a ne si podkopávat nohy. Já mám naštěstí na budoucí tchýni štěstí , i když musím říct, že už se těším, až se jednou s miláčkem osamostatníme a budeme žít jen spolu. Ale myslím, že to je úplně normální. 2 ženské v jedné domácnosti totiž opravdu nedělají dobrotu. Ale zatím to jinak nejde.

Angelwoman. S tím přibíráním je to opravdu hodně individuální. Myslím,že je to jak geneticky dané tak i podmíněné tím, jak rychlý máš metabolismus. A hlavně je důležité prolomit staré mýty typu: teď musíš jíst za 2. Já to ještě nemůžu posuzovat, nikdy jsem nerodila , ale jestli přiberu, to co moje mamka, když mě čekala ( 25 kg), tak se snad půjdu picnout Přitom já byla takový malý uzlíček: 2,8kg a 49cm - to bývaly časy
přeju hezké úterý
nika2411
| 19. 2. 2008 09:57
Ahojenky holčiny. Já se pomalinku chystám do školy a řeknu vám, že se mi vůbec nechce. Jsem jakási zlenivělá. Včera jsem si zacvičila ten 3. díl s Hankou - bylo to takové hopsání, spíš jak aerobic, tak mě to moc nebavilo. Skoro žádné posilování. Ale zpocená jsem byla hezky.Dneska mám poprvé ve škole tělocvik - hodinu a půl cvičení na velkých míčích. Tak jsem zvědavá. Snad do té doby neusnu, protože to počasí k tomu přímo vybízí . Musím říct, že úplně s váma souhlasím v tom, že i já potřebuju k hubnutí nakoupnout. Když jsem bývala menší, byla jsem jak vyžlátko, pořád jsem běhala po venku a v jídle jsem se rozhodně nemusela omezovat. Když mi bylo 16 - situace se krapátko změnila - no co, holka v pubertě, začala jsem brát antikoncepci a trošku jsem se oplácala.Do toho sladkosti, trošku větší porce jídla.....pohyb skoro nulový Pak měl někdo z rodiny moc blbou připomínku ohledně mé váhy a já se do toho s vervou pustila. Začala jsem na sobě makat, sama si vařit zdravá jídla. Naši na mě hleděli, jak kdybych spadla z Marsu. Ale já se nenechala odradit a těšila se až ti, co mi nevěříli,zůstanou stát jak opařeníÚspěch přišel po půl roce, kdy jsem byla o 12 kg štíhlejší a měla hezky vypracované tělíčko ( 89- 61-92). Ani nevím, proč jsem s tím tenkrát přestala. Sport byl pro mě jako droga. A dodnes toho lituju......
Heladoma
angelwoman
| 19. 2. 2008 09:56
To snad ani není možné, že můžeš mí tak hnusnou tchýni...to musí být pěkná semetrika
Jinak, jak se bavíte o tom přibírání v těhotenství - někdo tady psal, že přibral jen 7 kilo, ty že jsi přibrala 25 kilo...7 mi třeba přijde hrozně málo, zase na druhou stranu, já si 25 kilo na sobě víc neumím představit...co je tak v normě nebo kolik se doporučuje přibrat?? Mamka mi říkala, že přiberu asi jako ona, což bylo možná takových 15 kilo...Zajímalo by mě, kolik se tak asi říká, že je normální, aby žena přibrala? Samozřejmě chápu, že jsme každá individualita..
tchýně
Hibiscus
| 19. 2. 2008 09:54
Tak to je teda ukázková tchýně, to je síla, každá žena je navíc 2x tak citlivá, nemám slov.
Já teda mám štěstí na hodnou tchýni a věřím, že jí jsem i já. Snachu mám těď sice daleko, ale moc si rozumíme a druhá "čekatelka" je moc príma. Půjčujem si DVD se cvičením a občas si spolu i zacvičíme. Všem jim říkám vy moje pusinky a naštěstí se mi to i vrací.
domasovanda
heladoma
| 19. 2. 2008 09:05
Tak to mě stačí zajít jenom ke tchýni a jsem vytočená uplně na maximum. U prvního dítěte jsem přibrala v těhotenství 20 kilo , tchýně to komentovala, že to nikdy neshodím. Jenže tím kolotočem a kojením jsem shodila 25 kilo tak to dělala , že si nevšimla. U druhého kluka jsem prozměnu přibrala 25 kilo, prostě v těhotenství jsem pokaždé jak slonice, ale naštěstí je to vždy hodně vody.
Moje milá tchýně opět nesklamala a 6 hodin po porodu, když mě viděla opět komentovala to jsi tedy zůstala pěkně silná, myslím že k tomu není co dodat

Teď už jsem ve stádiu kdy jí ignoruju a hubnu hlavně kvůli sobě
Hibiscus
domasovanda
| 19. 2. 2008 08:27
Je to tak já to mám stejné musí mě někdo naštvat,nebo popíchnout!Já už jsem si říkala,že si nalepím na ledničku fotky těch"nádher"tady od nás a to mě odradí úplně chodit do ledničky ,je to tak že mě vždycky naštve tady od nás jedna"hvězda"její už přez 30,ale postavu má pěknou,zato její dcera,té je 14 a to je přesně jak z toho filmu metráček,od mala do ní cpou knedlíky adt,oni teda tvrdí,že to má z hormonu,ale ať mi někdo povídá,že když ty hormovy 10let nebere,že ještě pořád po nich přibírá!No mám teď dobrý pocit protože ta jejich mladá je teď silnější než já ,né že bych to někomu přála,ale lidem co dokáží jenom pomlouvat a pak když člověk něco řekne na ně,tak je oheň na střeše to přeju.Já bych teda nechtěla aby takhle dopadla Denda,ale naštěstí knedle moc nemusí,tak doufám,že to zvládneme a zatím to zaplať pánbuch vypadá,že bude mít postavu po tatínkovi
přibrání po dětech
Hibiscus
| 19. 2. 2008 07:40
Ještě jsem chtěla říct, ža asi jako většina maminek jsem po dětech přibrala i já. Po prvním synovi to ještě šlo, kojila jsem 9 a1/2 měsíce, moc se nevyspala tak jsem hubla a navíc v těhotenství jsem měla chuť spíš na kyselé okurky, kyselé zelí, hořtici. Ale když jsem čekala druhého syna měla jsem hroznou chuť na sladkosti, oplatky a čokoládky, navíc jsem si říkala je to naposledy a určitě to bude holčička. Takže jsem nabrala z 52 na 72 kg, malý se narodil 5 týdnu před porodem a měl 2,5 kg, zbytek jsem měla já. Něco sice šlo dolů po porodu automaticky, ale ještě moc mi zůstalo, nijak moc mi to nevadilo, jen jsem do ničeho nevešla. Mně musí k tomu někdo dokopat, můj otec se na mně jednou podíval a říkal: tak to už neshodíš. Já se tak naštvala, že mu musím dokázat, že nemá pravdu, že jsem poctivě doma denně cvičila, jen podle gramofonové desky, na které bylo nahráno cvičení. A povedlo se dostala jsem se do necelého roku na 53 kg.
Takže chce to správně se naštvat a ukázt všem v okolí, že to dokážeme!!!!!!!!!
Ahoj
Hibiscus
| 19. 2. 2008 06:30
Všem ještě jednou moc děkuji za krásná přání, udělaly jste mi velkou radost. Mít tolik bezva přátel je někdy lepší než mít fůru peněz a být sám.
Poctivě zapisuji váhy, ale možná jsem něco přehlídla - chybí mi Lili 6, Anye, Ren, Vivien, Bobík, Mona, Janulka a Surina-která jí nahlásí až v dubnu.
Blanch
KajsaV
| 18. 2. 2008 20:26
...teď už sice na aerobik a tyhle divočiny nechodím, ale jak si na to vzpomenu makala jsem a potila se jak nikdy v životě a měla jsem pak super pocit... Běhání je určitě super, protože v podstatě zabírá celé tělo...já v posilovně běhám na pásu a střídám to s Orbitrekem...taky se těším až se malinko oteplí tak s přítelem vyběhneme ven... Jinak co se týče aerobní aktivity obecně - měla by trvat minimálně 20 minut protože po této době začíná tělo spalovat tuky a taky jsem se dočetla všude možně, že stačí aerobní aktivita kolem 30 minut, protože pak tělo začne místo tuků spalovat i svaly potvora...
Hibiscus
Lucisha
| 18. 2. 2008 20:25
Ahoj Viktorky, i já se připojuji ke gratulaci a přeji jen to nejlepší- spoustu štěstíčka, zdavíčka, lásky a pohody a ať se Ti splní vše po čem toužíš

Jinak k tomu cvičení- dojíždím denně do školy (hoďka tam, hoďka zpět) teď máme tak blbej rozvrh, že domů kolikrát dojedu až v 18h a to jsem tak dodělaná, že nemám sílu. Dalším důvodem je to, že nejsou finance. Jo, chudej študák. Pohyb mimo domov mám tréninky tance- 2x týdně, ale protože to dělám už dloooooooouho, tak to na mě nemá už vliv.. No a jsem ráda, když můžu víkend být u přítele. On do posilky chodí, ale já na to nemám ty finance a aby mi to platil? To ne. Stačí, že platí většinu nákupů, které děláme a jídlo na obídky, když si vyrazíme..
No a můžu ještě přidat to, že letos mě čeká absolutorium, tže se budu šrotit až mi z toho bude blbě..
ale po škole bych se k drahouškovi ráda přestěhovala, našla si prácičku a pak i tu posilku..
Na gymplu jsem chodila do posilky ve škole. Byla malinká, ale hrozně mě to bavilo- vždy jsem tam byla 2h Ale pokaždé jsem byla tak krásněě utahaná a i výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat..
No, tak teď se musím spokojit se cvíčem doma..

Jinak já se na váhu už nedostala, tže do tabulky půjde ta váha 64,5..
Příště to snad bude mnohem lepší, ale už teď na tom pracuju..
Cvičení
KajsaV
| 18. 2. 2008 20:20
...jééé holčiny, vy jste se rozepsaly, to je fajn...

Docela mě to zajímalo a dozvěděla jsem se spoustu věcí a vidím, že opravdu všichni jsme v jednom kole a přesto si dokážeme udělat na to cvičeníčko, papáníčko, pití atd.nějaký ten čas Velkááá pochvalaaa, je to super...
váha
bibinka
| 18. 2. 2008 20:17
Ahoj holky,já mám tři děti a můžu říct že po první dceři šli kila dolů sami .Vrátila jsem se na svoji váhu 53kg,ale podruhé těhotenství to šlo pomalu a o tom třetím ani nemluvím .Měla jsem 76 kg.A můžu říct že se mi to podařilo zhodit loni a to je co říct po deseti letech.To má ta nejmladší.Nyní jsem se dopracovala na 65kg.Chodím na aerobic 2 x týdně.Jinak cvičím doma rotoped,posilovna,DVD atd.Ale můžu říct že mě to doma nebaví.Už se těším na jaro až vytahnu kolo.Ještě tu máme sníh a taky -10/ i -15.Tak držím palečky Mějte se hezky
cvičení
Lilimi
| 18. 2. 2008 19:44
No já přes týden cvičím doma. Kolo,dvd,mpoje oblibene cviky, prochazkla ze psem a tak... Každou sobotu se snažim chodit plavat a posilka někdy jen jedno. No a v neděli mám 3 hodiny tanců. Ale měla bych víc zabrat jenže u mně to nejsou vymluvy u mně to nejsou penize... Pač teď nemám praci a byla jsem v praci jako učitelka jen pololetí což je 5 měsíců takže od pracaku ničevo. Jsem rada že mi přítel kupuje moje zdrave ne zrovna levné papaní takže nemůžu tahat ještě penizky na cvičení ale až bude práce určitě se polepším. Ale musela bych tam dotahnout i kamaradku pač samotnou by mně tam asi nikdo nedostal
KajsaV
Blanch
| 18. 2. 2008 19:08
Ahojky, já cvičím doma i chodím cvičit a na tom cvičení je to určitě lepší! Naše paní cvičitelka už je starší paní, ale dává nám dobře do těla a když ji vidím, že ona v pohodě stíhá, tak si říkám, že přece musím zabrat! Jo a taky máš pravdu s těma cvikama! Tělo si na ně po chvíli zvykne a už to nemá takový efekt jako ze začátku! Já se chystám zapojit běhání, prý je úplně nejlepší na hubnutí! Co si o tom myslíš?
Stefani
Blanch
| 18. 2. 2008 19:05
Stefani, tak Tobě moc gratuluju, to je nádherné! Tolik centimetrů, doufám, že se mi to taky podaří!
Hibiscus
Blanch
| 18. 2. 2008 18:59
Ahojky, všechno nej nej nej nej k narozeninám, hodně štěstíčka, zdravíčka,lásky a ať jdou kilečka dolů!

Jinak se omlouvám, že jsem ještě nenapsala novou váhu, není to sice nic moc ale je to kilečko dolů, takže 56kg! Doufám, že do plesu budu mít alespoň ještě tři, musím se snažit!
Übytek
Stefani
| 18. 2. 2008 18:47
Ahoj devcatka tak dneska jsem sla na vahu a teda mooc stastna nejsem ubytek (jen) 1kg coz jsem zatim vzdycky mela aspon ty 2kgAle jinak celkove pri mereni mam po 6tydnech v bocich o 6cm mene v pase o 5cm pres prsa o 4cm a tam uz jsem na dokonalych 90cm jinak pres nohy mam o 6cm a paze o 2cm mene.....holky zatim je to pohoda ale to brisko nejde porad mooc rychle doluA dneska mi mel prijit eliptical ale neco tam zblbli takze prijde az ve stredu ja se s toho zblaznim
KajsaV
adel
| 18. 2. 2008 18:11
Ahoj, já cvičím jen doma, protože nic jiného nestíhám.Chodím do práce, do školy a mám děti.I když už jsou celkem velké, tak je práce a starostí dost.Nejde ani tak o hodinku strávenou někde na cvičení,ale o cestu tam a zpět a u domu nic není.Faktem je,že ani peníze nejsou zanedbatelné.Jako jedna položka to jde, ale když se to všechno nasčítá, tak to docela vyleze.
cvičim doma
Lili6
| 18. 2. 2008 18:07
A k tématu cvičení doma asi tolik:
Momentálně je to pro mě jediná možnost.
Mám tak flexibilní pracovní dobu i volný čas (jejichž organizace zdaleka nezáleží jen na mě), že si nemůžu naplánovat čtvrteční hodiny aerobiku nebo sobotní spinning
Hubnutí je pro mě už tak hodně časově náročné. Někdy mi připadá že všechen můj volný čas zblajzne krájení zeleniny, papání, bumbání, počítání kJ a cvičení. Už takhle to za ten den horko těžko stihnu dodržet všechno. Dneska jsem taky měla naplánovanej oběd na dvanáctou a obědvala jsem v půl druhý, jinak to holt nešlo. Nepředpokládané události no :o)
Vždycky si následující den tak pěkně naplánuju, jak budu papkat po 2-3 hodinách, v kolik si zacvičím... a dopadne to jako dneska - od půl pátý už jsem měla být doma a pěkně elipikálkovat a zatim sedim ve vlaku a teprv domu dorazim. Takže mezi svášou a véčou bude 6 hodin mezera chjo
Někdy to vychází míň, někdy víc, ale rozhodně nechci zabíjet další čas ještě dojížděním do posilky. Jsem bez auta a vlaky a busy tu hodinku cvičení dost protáhnou

Doufám že až budu příští rok v Olomouci či Brně, budu mít možnost někam chodit. Ikdyž se toho taky obávám, jako Domasovanda, od nás znám spoustu negativ, doufám že ve velkoměstě to bude lepší a bude větší výběr zařízení. Tady si třeba o fitku jen pro ženy jako je praze můžu nechat zdát. A taky tam budeme bydlet s přítelem normálně, žádné pendlování mezi třemi městy, ztrácení času na zastávkách a nádražích... chudák, teď co se tak pečlivě snažím hubnout v našem zdravém stylu ho dost zanedbávám, a když ho nezanedbávám, tak se mi totálně nedaří dodržovat všechno jak má být :o( No už abych měla ty kila pryč a mohla zase věnovat všechnu svou energii a péči něčemu jinému, než svému tělíčku.
Připadám si pěkně sobecky, když teď přispůsobuju všechno co jde sobě a hubnutí, ale holt to jinak nejde, je to boj a tohle je daň.

Na lehčí zítřky a ať se nám daří!
přání
adel
| 18. 2. 2008 18:04
Všechno nejlepší k narozeninám!
šmakoun a olej
Lili6
| 18. 2. 2008 17:11
Tak jsem dneska zkoušela k obídku šmakounový řízek a teda!!! byla to hrozná bašta

Šmakoun vyválenej v rozšlehanym bílku (žádný žloutek!) a pak v sezamovém semínku. Osmažený jako normál řízek.
Hrozně jsem si pochutnala, orestovaný sezam krásně uvolní své živiny do tělíčka a navíc se ke šmakounovi hodí (ani jsem to nesolila, ani nekořenila, bylo to mňam jen tam - šmakoun, sezam a olivový olej).

No ale právě ten olivový olej je můj kámen úrazu. Když už si smažím nějakou tu rybičku, kuřátko nebo šmakouna, tak se mi nechce dělat to na obyčejném oleji a dám to na olivový (k rybě mi navíc chutná daleko víc).
Jenže smažit na oliváku to je pro mě smrt! Přepálí se ani nemrknu a dolejvat ho pořád kvanta to se mi nechce, na to už jsem si ale zvykla a daří se mi ho naštěstí nepřepalovat. Podlejt to trochu vodou, to jsem zkusila jednou a nedalo se to jíst na to tedy taky neni stavěnej, dušení nehrozí. Ale co hlavně - když ho nechám na horké pánvy, tak se za chvilku vypaří a smrdí to hrozně. A když pánev napustím vodou, smrdí to snad ještě víc
Já nevim no, prostě jak smažim na oliváku, zasmrdim celej barák. To se mi se slunečnicovim v životě nestalo.

Slyšela jsem že některej je třeba jen do salátů určenej, jinej je vhodnej i ke smažení.... Asi mam ten co se na pánev nehodí - kočky můžete mi poradit, jakej si mam koupit aby se mi na něm doře smažilo? Na těch českých překladech etiket se toho člověk moc nedočte :o(
Moc dík
domasovando
Lili6
| 18. 2. 2008 16:43
Souhlasím! Ikdyž jsem se nezapojila, tu diskuzi sleduji a teda ta paní mi přijde trochu... zaujatá.
Nemám ráda když někdo odsuzuje druhé za takovéhle věci, bůhví co by říkala být třeba ve tvé kůži, každý jsme přeci jiný a né všichni z nás se podobnými argumenty pouze neoprávněně ohánějí.

Já tedy děti zatím nemám, ale znám stoustu maminek, které po dětech shodily i kila co je dřív trápila a šlo to úplně samo (kojení, lítání kolem mimča...), aniž by o to usilovaly zhubly víc než chtěly. A pak znám i maminky, kterým po deckách kilečka zůstala a dlouho s nimi musely a musí bojovat,

Těhotenství přeci působí na každého jinak, je to koktejl hormonů a tak, a všichni ho nemáme namíchaný stejně. Někdo nechá na dětech zuby, vlasy... a jiná po nich jen rozkvete do krásy.

Někteří lidé svá kila svalují na různé věci a často si to jen namlouvají, chlácholí sami sebe... Ale za argument "po dětech" bych si dovolila někoho odsoudit jedině kdybych ho dobře znala a věděla že důvod je jinde.

Jedna má bývalá spolužačka byla odjakživa kost a kůže (kdo neznal, pomlouval že je anorektička), cpala se čokoládovýma tyčinkama, bagetama a vlašákem od rána do večera aniž by přibrala deko, měla chlapeckou postavu (u mužů je tenhle jev častější, ten můj taky kdyby snedl denně kance nepřibere).
Já mám po nezdravém jídle pro změnu rychlé sklony k oplácané slovanské postavě přesýpacích hodin. Ikdyž jsme od malička jedli celkem zdravě a pohyb rozhodně nechyběl (na vesnici), nikdy jsem nebyla hubené dítě.
Ať mi někdo skusí říct, že až budem po dětech, obě budem automaticky twiggy!!!!
Jandula 76 a KajsaV
domasovanda
| 18. 2. 2008 16:29
jsem ráda,že se mnou souhlasíte,ta paní má děti,ale jsou lidí,který to prostě pochopí a kteří né,bohužel tahle patří do té druhé skupiny,měl by jí to někdo vysvětlit,aby byla v realitě a né mimo

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26