Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
eset
| 19. 2. 2008 11:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
) Ale mám teď těhotnou kamaradku je asi tak v půlce 8 měsíce a nabrala zatím jen 6,5 kylo.Mala má podle odhadu doktorů asi 1,5. bříško má a nabrala hlavně na zadku takže říkala že jí pak budu muset hlídat malou až bude chodit cvičit
a na to ja se těším

mňam
Miminko se má užívat a na kecy tchýně bych vůbec nedala
a teď si myslím,že jsem v tom prodinci možná měla ještě k těm 12 nějaké to kilčo navíc
holky už ste si někdo udělal tu pletovou masku ze syrovátky?Já ji právě smyla a výsledek je hrůza děs,mám úplně vysušenej obliček a a červený fleky a to sem nemluvila,ale hezky relaxovala v klidu
tahle maska asi není pro mě,tak snad vy ostatní budete mít lepší zkušenost.Přeju vám hezký den papa

Pak měl někdo z rodiny moc blbou připomínku ohledně mé váhy a já se do toho s vervou pustila. Začala jsem na sobě makat, sama si vařit zdravá jídla. Naši na mě hleděli, jak kdybych spadla z Marsu. Ale já se nenechala odradit a těšila se až ti, co mi nevěříli,zůstanou stát jak opařeníÚspěch přišel po půl roce, kdy jsem byla o 12 kg štíhlejší a měla hezky vypracované tělíčko ( 89- 61-92). Ani nevím, proč jsem s tím tenkrát přestala. Sport byl pro mě jako droga. A dodnes toho lituju......