Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

jandula76
KajsaV
| 18. 2. 2008 16:28
...tak to je super, že si to tak hezky umíš zorganizovat a stíháš i to cvičeníčko to je moc dobře. Držím palečky ať se daří...

Já mám za půl hodinky padla v práci...poletím domů, natáhnu tepláky a zase valím do fitka...
Pro KajsaV
jandula76
| 18. 2. 2008 16:20
Jenom k tomu cvičení, já mám doma jednoho špunta a mám to zařízeno tak, že ve středu jdu cvičit a on s tatínkem na tu hodku ke tchyni, pak se staví pro mne a jedeme domů
A v neděli mám druhý cvíčo a to je u mojí mamky já se na cvhíli vypařím zacvičím a jedusi pro něj..., ale je fakt že mám jen jednoho špunta, jakmile máš dětí více, je to i těžší organizace, ale doufám že mi to půjde i s dvoumi dětmi, já jsem takový organizátor, tak to nějak zvládnu

Jinak potvrzuji všemi 10, že cvičení s více lidmi a cvičitelkou co ti sedne je super....
doma cvičím taky , ale je to spíše takový protažení než nějaký spalovací cvíčo, ale aspon mě nebolí záda

jo a když cvičím doma a malej je u toho tak hrozně brečí, asi se mu nelíbí hekající maminka na zemi se válející

papapa Jana

p.s. na cvíčo dojíždím do města cca15km, ale co bych pro sebe neudělala, že?
Ladce
jandula76
| 18. 2. 2008 16:10
Ted jsem dočetla příspěvky zpětně a moc blahopřeju k narozkám, přeju hodně štíhlých let a co nejmín pokušitelů
Samozřejmě hodně zdravíčka

pa Jana
vaha
Rendulina
| 18. 2. 2008 16:08
ahoj holky, vubec jsem se sem pres vikend nedostala takze nejspis jako posledni preji Hibiscus vse nej nej nej hlavne hodne

jo a taky hlasim vahu, k sobote to bylo 130kg, takze nejaky ten ubytek tam je. tak papa zase musim zpatky makat v praci jo a obrovsky pro vsechny kdo zhubly, udrzely se a hlavne pro nas vsechny ze to tahnebe za jeden provaz a nevzdavame se jen tak dal
ahojky
jandula76
| 18. 2. 2008 16:00
Bud v klidu, já mám sotva 2letého klučinu a taky jsem po něm řádně nabrala, a to jsem v těhotenství přibrala pouhých 7kg, ale po porodu jsem neměla čas ani myšlenky na nějaký cvičení hubnutí apod. mě prostě jaksi nikdy nikdo nehlídal, takže smůla...

Ale musím říci, že těch 14dní po porodu, bylo super tedy co se váhy týče, ovšem potom si člověk tak nějak odfoukne, začne nabíhat pohoda a je to vše zpátky a nenápadně i více...

A další mimčo mě čeká, doufám, v prosinci, tak to zase s klidem budu nabírat zpátky
Ale myslím, že už vím jak na sebe tak to zkrátka jen nenechám dojít tak daleko

Jo a jen tak mimo téma, tento víkend byl naprosto děsivý, hřešila jsem neuvěřitelně, ale už jsem se uklidnila a od pondělka si zase jedu svou hubnoucí cestou

Doufám, že i přes nepříznivé počasí mi to vydrží
At se můžu v pátek radovat

papappa Jana
domasovanda
KajsaV
| 18. 2. 2008 15:33
...máš pravdu taky jsem ten příspěvek četla a docela mě to zamrzelo ač mimi ještě nemám. Nevím jak to může někdo napsat, že nevěří na "přibrání" po dětech... Mám několik kamarádek co mají miminka a některé přibraly víc a některé míň ale přibraly všechny...je to normální věc a je to jen o tom že má hold někdo lepší metabolismus...
holky jsem naštvaná
domasovanda
| 18. 2. 2008 15:05
teď jsem odepisovala na příspěvěk děvčata proč pořád hubnete,ta paní tam asi nemá problém z váhou-i když píše že se hlídá,ale píše tam že nevěří na takové ty řeči,břibrala jsem po dětech,prosím Vás jak jste na tom byly Vy které děti máte ať už třeba odrostlé,taky jste se hned o porodu hlídaly a huntovaly tělo aby jste byly zase opět štíhlé a krásné,nebo jste na tom byly jako já a raději se věnovaly dětem???

Jinak dneska jsem byla u sestřenice a byla úplně hotová z odkazu do našla někde na diskuzi"dámy 55 a internet",nebo tak něco a je to super na odreagování,tak Vám ho posílám a když Vás bude honit mlsná,tak si to pusťtě a máte o zábavu postaráno
www.SharkBreak.com
Hibiscus
KajsaV
| 18. 2. 2008 14:50
...úplně mi mluvíš z duše, mě to v tom kolektivu hrozně vyhovovalo...člověka to fakt nabudí a maká, maká, maká a kolikrát jsem si právě řekla, že už nemůžu, že si musím odpočinout a pak jsem viděla kolem sebe třeba dámy kolem 50 jak jedou, tak jsem zabrala a cvičila dál...

Je to fakt super motivace...když jsem chodila pravidelně už jsem se tam se všema od vidění znala a táhly jsme všechny ženský za jeden provaz a hlavně jsme měly taky super cvičitelku, která nás dokázala vyburcovat k nemožnému. (Eva Zobačová - fitness club H.Kynychové)
já radši doma
nika2411
| 18. 2. 2008 12:09
Já cvičím doma hlavně z toho důvodu, že jezdím hodně pozdě ze školy - a nepočítám tu cestu - hodinu tam a hodinu zpátky. Takže když dojedu, tak všechny cvičení už končí. Chodila jsem na pilates, ale bohužel už ho nestíhám a docela mě to mrzí. Sem tam taky zajdu na aerobic, ale ten mě moc nebaví. Prostě ty kroky nestíhám, takže se tam motám jak kačena v čepici
Ahoj holky
Mona
| 18. 2. 2008 12:08
včera jsme se vrátili z lyžovačky na Slovensku a bylo to super. Byli jsme tam od středy do neděle.Pořádně jsem si protáhla nohy, ale nic mě nebolí.Že by si to tělo už zvyklo? Pořád jsme lyžovali a jednou jsem byla na běžkách.
Ráno jsem vlezla na váhu a mám 63 kilo.Takže 1kilový úbytek.Váha nicmoc, ale na kalhotách je to poznat, mám jich volnější. A to ještě budu dneska běhat po baráku, uklízet a prát.

Až budu mít fotky, tak je vložím do deníčku.

Tak se zatím mějte
Mona
cvičení
Hibiscus
| 18. 2. 2008 12:00
Kajsa já chodím cvičit celkem 3x týdně, mně to vyhovuje, protože když už tam dojdu tak cvičím naplno, doma mi občas do toho něco nebo někdo vejde, někdy si říkám už nemůžu, ale když cvičím v kolektiv tak se vyburcuju k větší aktivitě. Chápu holky co mají malé děti, že se těžko utrhnou, aby měly čas a někdy i peníze chodit cvičit.
ozdinka
KajsaV
| 18. 2. 2008 11:53
Ahojky
To fitko je Praha 4 - Hodkovičky, tramvajová zastávka Černý kůň. Mají tam velký výběr cvičení, je tam toho celá řada, ale ne všechny cvičitelky jsou dobré, takže pokud bys tam chtěl zkusit zajít určitě doporučuji jen Hanku Kynychovou nebo Evu Zobačovou. Mrkni na jejich stránky http://www.fitness-kynychova.cz/
Jinak já momentálně bydlím na Praze 8 v Tróji.
DVD Hanky
Surina
| 18. 2. 2008 11:53
Holky a já se chci ještě zeptat, jak je to s těma dvd Hanky Kynychové v Mladé Frontě? Já jsem zaúkolovala taťku ať mi pořídí aspoň tu trojku a tento týden čtyřku, protože ty minulé jsem prošvihla, ale on to nikde nesehnal. Taky jsem našla na internetu, že s nějakým kupónem to stojí 39 a bez něj 139. A kde ten kupón najdu? To je jako jen pro předplatitele? Taky předplatitelé to můžou objednat na netu, komplet všech 4 dílů jen 155 kč. To mě mrzí že nejsem předplatitel ani nikdo z rodiny
KajsaV
domasovanda
| 18. 2. 2008 11:50
Tak můj důvod proč cvičím doma je stejný jako u Heladoma,mám sice jen jedno dítě a už skoro 4letý,ale tím že jsem s ní sama a máma chodí ještě do práce tak to hlídání taky nemám.Sice máme tady kousek od nás fitko(asi 8km),ale samotnou by mě to tam nebavilo a jedna kamoška má hodně silné astma takže by to neudýchala a sestřenice(chodí sem pod rezama) je zase vážně nemocná,tak to pro ni není,no a jak jsem už psala sama tam jezdit nebudu! Ale u nás ve školce cvičí strečink tak tam asi začnu od příštího týdne chodit,jinak tady máme i aerobik,ale s místníma hvězdama,na to abych si koupila hadříky jak ony já prostě nemám a když tam dojde někdo v něčem jiném než adidas a nike,tak ho neberou,nehledě na to,že to předcvičuje paní co je příjemná jak štětina v zadku a já ji přímo nesnáším je to největší drbna tady u nás a já bych kdyžtak chodila cvičit a né drbat jako ty ostatní co tam chodí.Tak jsem Vám to napsala a jdeme s malou na procházku,tak
KajsaV
ozdinka
| 18. 2. 2008 11:43
Mohla bych se tě zeptat kde je to Fitness Hanky Kynychové? Já jsem z Prahy5. Já teda chodím na Olgu a je to taky mazec. A z jaký části prahy jsi ty? Jestli se můžu zeptat? Tak já letím na cvíčo na problémové partie
heladoma
KajsaV
| 18. 2. 2008 11:33
...tak v případě maminek to samozřejmě chápu a obdivuju Vás, že si na sebe dokážete udělat čas ikdyž s dětmi je práce víc než dost. Je spousta ženských, které se jen vymlouvají kolik toho mají a že jim na sebe nezbývá čas, to je smutné.

Mě to spíš zaráží u mladších slečen. Já jsem taky kdysi cvičila doma podle videa, CD atd. ale stejně jsem pak zjistila, že sama si nikdy nedám do děla tak, jako mi dá cvičitelka na hodině a hlavně jsem doma vlastně cvičila pořád dokola to stejné a ono je důležité ten pohyb hodně střídat, protože tělo si hodně rychle zvyká.

Jestli je tady některá holčina z Prahy, tak doporučuji místo CD Hanky Kynychové zajít si na ni na živo...je to úžasná super ženská a to si teprve máknete...
Cvičení
ozdinka
| 18. 2. 2008 11:31
Krásné pondělní ráno všem spolubojovnicím. Omlouvám se,že jsem ještě nenahlásila váhu,ale hlídala jsem kamarádce celý víkend mimčo,tak jsem neměla vůbec čas. Takže moje váha je 72kg A teď k tomu cvičení. Já sice do posilovny nechodím,ale chodím na aerobic a různá posilovací cvičení a hrozně moc mě to baví a hlavně se víc snažím,než doma. Dostala jsem od přítele k vánocům roční předplatné do Familly fitnes Olgy šípkové na Zličíně,to je od nás z domu asi 10min autem,takže chodím cvičit skoro každý den a když nemám čas,tak si zacvičím doma. Zatim
Krásné pondělí
Surina
| 18. 2. 2008 11:31
vám přeju. Nám tady dnes prší, jako celý víkend. Je to děs... Já jsem zas tam moc nehřešila, tak doufám, že při zítřejším měření to bude konečně znát... Jinak, já cvičím taky doma. Vždy si dám 30 minut běh venku, nebo rychlou chůzi asi hodinku a pak 30 minut posilování. Je to z důvodu toho, že tady je všechno hrozně drahé, tak si pomáhám jak umím Jinak když jsem v ČR tak chodím třikrát týdně na aerobik a to je bezva. Sem tam plavat nebo do posilovny, ale to opravdu výjimečně. Taky jsem si pořídila rotoped, tak jezdím tak co druhý den 30 minut, víc jsem zatím nezvládla, ale už se na něj těším....

Tak přeji úspěšný start do nového týdne a Laďce blahopřeji k narozkám
KajsaV
heladoma
| 18. 2. 2008 11:21
U mě ty důvody proč cvičím doma jsou úplně jednoduché , mám dvě děti a nemám hlídání. Když jdeme sportovat tak s dětmi plavat, nebo bruslit, v létě jezdíme na kole to si dám malého do sedačky a starší jede sám.

No prostě si nedokážu představit chodit s nimi na aerobik, nebo do posilovny i kdyby to tam bylo s hlídáním tak mladší dvouletý tam beze mne nebude.
Hibiscus
heladoma
| 18. 2. 2008 11:16
Já se také přidávám ke gratulacím vše nejlepší hodně zdravíčka a štěstíčka
oprava
Didi
| 18. 2. 2008 10:54
omlouvám se za chybu.
Hibiscus
Didi
| 18. 2. 2008 10:52
Vše nejlepší k narozkám,hodně schozených kylíček,a zdraví.
Hibiscus
Didi
| 18. 2. 2008 10:48
To máš pravdu,ale co já přes víkend toho doslova sežrala,no hrůza,ale ráno jsem si dala 40minut na orbitreku a pár cviků na břicho tak jsem zvědavá jak dlouho to vydržím.ráno jsem měla jen jogurt a teť chroupu zeleninku.Tak uvidím pá.
Cvičení a pohyb
KajsaV
| 18. 2. 2008 10:47
Ahojky přeji všem příjemný start do nového týdne
Jak si tady tak pročítám příspěvky jak kdo jí a jak kdo cvičí, tak jsem si všimla, že snad nikdo nechodí nikam cvičit, ale všichni cvičíte doma...teda kromě mě...docela mě to zarazilo... Můžu se zeptat na důvody?
nika2411
domasovanda
| 18. 2. 2008 10:37
Ty gumičky by u toho dvd-čka mohly být,já jsem je u toho měla,ale mám originálku z Bontonu,ale je to docela dobré,já to jen posunuji až skoro nakonec,protože před tím cvičením s gumičkama je ještě aerobní pásmo a já prostě ten aerobik nestíhám,nějak se mě pletou kroky,takže si dám na rozehřátí 1 a pak pokračuji s gumičkama na 4,no a pak jdu ještě na pů hodinu na tu naší posilovací věž,už se těším na orbitrek,ale bohužel musím do léta počkat,i když teď mě dojdou penízky co mi budou vracet přeplatky na dani,tak bych si jej mohla koupit z toho

Jinak s eholky mějte a
Životabudič
Hibiscus
| 18. 2. 2008 09:54
Holky všem moc děkuji za přání, vy jste můj životabudič vedle vás mládnu a hubnu!!!
Hibiscus
nika2411
| 18. 2. 2008 09:46
Ladi přeji Ti vše nej nej k narozkám. Hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, osobní pohody a do léta hodně shozených kilíček

Jo holky já taky včera hřešila. Jak nejsem zvyklá pít, když teď jím míň - tak to víno dělalo po 2 pohárcích divy . Akorát jsem posnídala a už chystám na oběd. Budu mít kuřecí řízek se zapečenou broskví a plátkem sýra, k tomu jen brokolici. Jen s tím cvičením je to jakési špatné. Nemůžu se donutit. Včera jsme makali na tom projektu a dneska ho musíme dodělat, jsme zhruba v půlce. A nápady docházejí.......................je to nanic. Chtěla bych dneska ale zvládnout hodinku s Hankou. I když je pravda, jak už tu někdo psal, že ta 3 není moc dobrá. Víc se mi líbila 1 a 2, tento díl je spíš zaměřený na aerobik. A příště tam prý má být posilování s gumičkou. No super, to se budu muset vyzbrojit. Tak jo, holčiny moje, budu končit. Mějte se hezky a pilně pracujte na svých postavičkách....
zdravím vás
vladi
| 18. 2. 2008 09:20
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím při pondělku. já byla včera zase na běžkách, určitě jsem vydala nějakou energii, alespoň podle toho jak jsem se zapotila. Ale já vám pak měla takovej hlad, že jsem snad všechny KJ doplnila zpět. Taky to asi bylo tím, že jsem se pak nemohla zahřát a tak jsem měla pořád potřebu něco teplýho pojídat a popíjet. Ach jo, ale ode dneška budu vzorná, slibuju.
Ladi, všechno nejlepší k narozkám, hodně spokojenosti a pohody a krásně štíhlé zítřky !!!
Hibiscus
domasovanda
| 18. 2. 2008 08:44
Ahoj,přídávám se a taky přeji vše nej nej nej k narozenínám,hlavně zdravíčko a štěstíčko,ale taky hodně úspěšně schozených kil.

HOLKY:
Já jsem byla včera na dlouhé procházce přijeli známí se pochlubit,že čekají mimčo a chtěli jít ven,tak jsem ušli asi 6km(ono se víc ani s malou jít nedalo,byla taková zima,že jsem myslela,že mi upadnou uši.Já měla krizi v sobotu,měla jsem tak hrozný chuťě,ale jakš takš se mi je podařilo udržet na uzdě,jééé a v pátek jsem jedla jen samou zeleninu,protože odpoledne mamka donesla ještě *** špek(ale ono to bylo spíš uzený,jak byl libovej),tak jsem si dala na jeden malej krajíček chleba,ale ten chleba byl černej,to aby jsem neměla tak velké výčitky,ale když jsem to hodila,jen pro info na floru tak jsem měla málo KJ bylo to něco kolem 4000KJ,.No a včera jsem papkala přímo ukázkově,mamka upekla,než jsme přišli z procházky koláče ale ty já nejím,takže žádné hřešení a na oběd jsem jim udělala smažené plněné řízky a bramborový salát a já měla plněný kuřecí řízek na prudko se zeleninou .Tak se holky držte u nás vykukuje sluníčko,tak doufám,že se jim podaří ta předpověď a bude tak krásně teploučko jak říkali,ať můžeme chodit na ty procházky,jééééé jáááááá už se na ně těšííííííííímmmmm!!!!!!!!!!
Díky
Hibiscus
| 18. 2. 2008 08:29
Díky za přání, budu se snažit s vámi držet krok!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57