Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
omluva
domasovanda
| 15. 2. 2008 20:45
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
),pak to rozdělím)třeba jak na vanilkové rohlíčky,ale větší) a vyválím placku,kterou peču na pánvi na sucho(jen tu pánev musím po asi 5ks utřít ubrouskem-je tam napečená mouka),pak se potírají sádlem se solí(aby nebyly tvrdé)sádlo se dá nahradit a kdo chce si je potře povidlím.Už jsem je dlouho nedělala,možná budou zítra,děda chtěl hrachovou kaši,ale my jsme včera měli čočku,tak by jsme pak mohli vytápět Brňákům paneláky
,já to znám,když někam odjedu tak pak než oběhnu všechny kámošky a odbavím všechny návštěvštěvníky to chvílu trvá
a čeneku se vzdát by bylo nelické, je to nesmírně prospěšná věc. No a když je teda nejlepší s barmborovýma plackama, co je zkusit nějak inovovat? Nahradit nějaké přísady za méně hříšné? Proti bramborám se nedá nic namítat, ale mouku za celozrnou, mleté ovesné vločky, olej eliminovat (nešli by třeba na pečícím papíře?) a tak... Třeba by byly taky mňamkové, ale nevím jaký máš recept, jestli se to dá.
Jo a díky moc za radu ohledně toho skořicového gelu, určitě se po něm u nás podívám. Tak pa 
Já jsem předtím kupovala jinou a ta měla totiž eng. 3x tolik, tak proto. Ale co jsem koukala na tu amálku, tak 500g stojí kolem 120, to až takový rozdíl není. A na netu jsem viděla amálku též s příchutěmi - banán, vanilka, jahoda
Ale zato snižuju dávky. Už jich nesním šest, ale jen třeba dvě, nebo tři.
, jen tiše závidím ) , ale něco málo je.

Abych ty dva dny zvládla, prolejvala jsem se kafem a když přišla krize - došla zeleninka v kelímkách - vrhla jsem se do náruče automatu se sladkostmi. 

a pusť se do toho! Jakmile začneš hubnout, hned se ti zlepší nálada, tydle stavy jsou proto, že víš, že nemáš ideální postavu, ale zároveň víš, že nic nedláš proto, aby to bylo lepší. Jakmile začneš, všechno se obrátí