Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

omluva
domasovanda
| 15. 2. 2008 20:45
za překlepy a chyby,nějak to nestíhám číst,píše mi u toho kámoš na ICQ a malá mě pořád něco nutně pořebuje říct.Tak zatím a přeji pěkný slunečný a ničím nepokažený víkend
bramborové placky
domasovanda
| 15. 2. 2008 20:42
holky já je dělám taky,ale asi jiné u nás se tomu říká pekáče,jsou to uvařené brambory ve slupce,pak je nastrouháme a na jednu třetinu nasypeme hladkou mouku(samozdřejmě můžete dát i tmavou atd. a sůl,zpracujeme v těsto(takové to co se jak já říkám vrací,myslím tím,když do něj rýpnu tak se kousek vrátí ),pak to rozdělím)třeba jak na vanilkové rohlíčky,ale větší) a vyválím placku,kterou peču na pánvi na sucho(jen tu pánev musím po asi 5ks utřít ubrouskem-je tam napečená mouka),pak se potírají sádlem se solí(aby nebyly tvrdé)sádlo se dá nahradit a kdo chce si je potře povidlím.Už jsem je dlouho nedělala,možná budou zítra,děda chtěl hrachovou kaši,ale my jsme včera měli čočku,tak by jsme pak mohli vytápět Brňákům paneláky ,jo ještě jsem zapoměla ty brambory jsou lepší když jsou uvařený den dopředu,sousedka je dělá z ještě teplých,ale to těsto se pak roztíká.
Lili 6
Merci
| 15. 2. 2008 19:33
Bramborové placky jsem opravdu už inovovala tak abych z toho neměla takové výčitky. Nastrouhám na hrubém struhadle a mouku nedávám vůbec. Jinak vše ponechám, tak aby byla chuť opravdu bramborová a dobrá. Oleje dávám opravdu minimum. Ale to asi na vše. Tak snad to nebude až taková kalorická bomba.
Koupila jsem si také syrovátku. Musím přiznat, že tu dražší a přesvědčila mě etiketa s doporučením STOB. Je s kakaovou příchutí a vzhledem k tomu, že se mi na ni vrhli kluci, tak se obávám jestli mi vůbec ještě nějaká zbude - aspoň na ochutnání.
A také jsem koupila "dobrou vlákninu - nová cereální snídaně" a když mám chuť na sladké, tak si jí dám dvě lžíce do misky a jeden malý kousek pojídám za druhým. Mám pak dojem, že jsem toho moc snědla a chuť mi to zažene.
placky
Hibiscus
| 15. 2. 2008 19:21
Merci - tak jak to píše Lili, tak to dělám já, taky mám ráda placky a manžel taky - takže nastouhané brambory rozdělím do dvou misek - jemu dělám klasiku a sobě dám trochu vajíčka, celozrnnou mouku a přísady jak obvykle. Manželovi smažím na oleji, či sádle a sobě na teflonce jen vytřené olejem. Mně chutnají, taky mám ráda česnek, v troubě na pečícím papíře by to určitě taky šlo, jen se mi nechce zapínat troubu na ty moje 2 placky. Jo ještě připomínka, pořádně to na teflonce roztáhni na tenkou placičku, když peču 1. stranu tak to přikreju a druhou peču odkrytou. Vyzkoušej.
Hubnutí
anonym
| 15. 2. 2008 19:10
Ahoj , já sice nehubnu s vámi, ale hubnu také. Měla bych takový dotaz : nevíte někdo jaký by měl bých poměr svaly, tuk a voda v těle ?
Lili6
domasovanda
| 15. 2. 2008 19:03
Syrovátku si koupím hned jak někam vyjedu.A k Bobíkovi nevím co s ní je,ani mě se neozvala na e-mail a ani na ICQ,tak nevím,občas tam je,ale nepíše,tak asi nemá čas ,já to znám,když někam odjedu tak pak než oběhnu všechny kámošky a odbavím všechny návštěvštěvníky to chvílu trvá a to jsem pryč 3dny,co teprve,když Mirka byla 3měsíce!!!!!
a ještě
Lili6
| 15. 2. 2008 18:43
Merci - gratuluji k úbytku a čeneku se vzdát by bylo nelické, je to nesmírně prospěšná věc. No a když je teda nejlepší s barmborovýma plackama, co je zkusit nějak inovovat? Nahradit nějaké přísady za méně hříšné? Proti bramborám se nedá nic namítat, ale mouku za celozrnou, mleté ovesné vločky, olej eliminovat (nešli by třeba na pečícím papíře?) a tak... Třeba by byly taky mňamkové, ale nevím jaký máš recept, jestli se to dá.

A ještě jednou se zmíním o syrovátce, tentokrát kosmeticky. Když už si to tu patlám na ty beďáčky, třeba některé z vás netuší co je to za elixír mládí, tak to sem taky písnu...

Maska - lžíci syrovátky rozmíchat z trochou vody aby vznikla hustá kaše (nestékající z obličeje). Napatlat a nechat 20 min (kromě okolí očí). Zaschne, nedrolte z obličeje ani jím nehýbejte, nesmát, nemluvit - pnutí by pleť podráždilo, pěkně hajat a relaxovat. Jemně oplachovat vlažnou vodou, syrovátka se postupně rozpustí a jde dolů bez problémů, hlevně nedřít.
Účinná proti akné, na zmrnění zčervenalých míst, proti vráskám, vyhlazuje, vyživuje, regeneruje, zjemňuje... Aplikovat 1x týdne a máte tvářičku hlaďounkou jako dětskou ***ku. Změnu ucítíte po prvním použití.

Koupel - 8-10 lžic do vany a 15 min koupat. Nebo přiměřeně menší množství do lavorku pro lázeň na hebké ruce.
Koupala se v ní už kleopatra a i naše babičky s ní měly nejlepší zkušenosti!

A kampak se poděla Bobik? Nebo že bych přehlídla nějaký přípěvěk, pročítám všechny poctivě, ale že už nás tu je... Doufám že se stále tak daří!
vážení
EndyL
| 15. 2. 2008 18:22
Ahojky holky, gratuji všem k dalším úspěchům a ostatním držím pěstičky ať to překonají a hlavně nevzdávají, ono to zase půjde Tak i já jsem po týdnu vlezla na váhu a světe div se, mám 1,5kg dole ,takže má aktuální váha je 61,5kg doufám, že to podobně půjde dál a do léta budu zase kočka Jo a díky moc za radu ohledně toho skořicového gelu, určitě se po něm u nás podívám. Tak pa
reakce
Lili6
| 15. 2. 2008 17:47
A ještě mi to nedá a zareaguji na některé příspěvky :o)

S tou syrovátkou se omlouvám jestli je předražená a přitom stejná jako ty vaše Já jsem předtím kupovala jinou a ta měla totiž eng. 3x tolik, tak proto. Ale co jsem koukala na tu amálku, tak 500g stojí kolem 120, to až takový rozdíl není. A na netu jsem viděla amálku též s příchutěmi - banán, vanilka, jahoda příště zkusím tedy jí, aspoň bude změna.

Co se týče jídla 5-6 denně, tak to musím jenom potvrdit - je to zlaté pravidlo a spolu s pitím je to 90% úspěchu (pokud jsou porce malé a strategické).
První týden jsem dodržovala 5x denně papání a hubla jsem i přesto, že jsem ještě nemohla cvičit.
A v mých starých pokusech shodit se mi i tenhle způsob snídaně/oběd vymstil. Je pravda, že výsledky byly a to rychle (mám přesně ten samý problém, chci výsledky a hned, jinak vůle polevuje), ale jojo bylo ukázkové i v tomhle případě :o(
Souhlasím s KajsaV v názoru na časté dávkování jídla, ikdyby to měly být jen malinkaté porcičky, pořád lepší než dvě větší (nedejbože menší) porce
denně. Řekla bych že když se volí potraviny s velmi nízkou kalorickou hodnotou, dalo by se dodržet těch 5 jídel v poho a přitom třeba i kolem 3000 kJ a to v kombinaci se cvičením musí zákonitě přinést taky rychlé výsledky pro začátek a přitom jede organismus častým "tankováním" na plné obrátky a k joju by dojít nemělo.
Jinak ale nic proti gustu, jak se komu hodí, třeba to půjde i tak
Ze začátku jsem měla taky stále plné bříško a večer jsem vypadala po všem tom jídle jako těhotná, ale do 14 dní se to srovnalo a moc mi tohle papání svědčilo ;o)
Jídlo
Merci
| 15. 2. 2008 17:34
Já pro změnu zase šíleně ujíždím na vajíčkách a čemkoliv s česnekem. Takže aspoň dvakrát do týdne mám buď hemenex, nebo nějakou vajíčkovou placku, případně chléb s vajíčkem. A s česnekem se prostě neobejdu bez bramborových placek a topinek. To je potom absťák. Slintám kudy chodím a říkám jen placky, placky, placky. Já vím, že to není dobré jíst, ale prostě si nemůžu pomoci. Ale zato snižuju dávky. Už jich nesním šest, ale jen třeba dvě, nebo tři. Dietář by nade mnou asi zlámal hůl. Kdyby se tohle dalo nějak odstranit. No asi mi něco chybí, když si tělo tak šíleně žádá. (nebo že bych si to jen tak namlouvala, aby jsem si nějak omluvila ten svůj malý hříšek při hubnutí????)
Vážení
Merci
| 15. 2. 2008 17:25
Všem, kteří s úspěchem zhubli také moc a moc gratuluji. A těm, kterým se tentokrát nepodařilo žádné to kilíčko, nebo půl sundat dolů, tak ať neztrácí víru a naději. Příště určitě nějaký úbytek bude. Nově příchozí také vítám a přeji ať se jim s námi dobře hubne.
Jinak hlásím prvního odpadlíka. Martínek odmítá vlézt na váhu, protože má obavy, že to přehání. Nutit ho nemůžu. Navíc jede příští týden na lyžák, tak bude mít pohybu dost a nechci ho stresovat. Důležité je, že zhubl pět kilo pravidelně sportuje a cítí se dobře.
Já osobně hlásím, že mám 72 kg. Do konce února bych chtěla mít 70, ale když nebude, tak se nic neděje. Hlavně, když už teď je vidět úbytek. Šest kilo za měsíc a půl je skvělé. A na centimetrech je to také už parádně vidět. Sice ne tak jako na Domesovandě (páni to je výkon , jen tiše závidím ) , ale něco málo je.
tak teda nanovo
Lili6
| 15. 2. 2008 17:13
Tak včera jsem měla dospávací den.
Dnes doplňuji tekutiny co to jde. Léčím si oteklá očka (vypadám o 10let starší dle těch vrásek co vylezly, nj spánek je nutný a bumbání taky udělalo své - a já se ještě dehydrovala tolika kafem ). Podnikám útok na beďárky - těch mi po fuj tyčinkách ale naskákalo, zastydlá puberta pro změnu...

Od zítra budu zase vzorňačka jako za starých lednových časů
Ráno pěkně na váhu, připravené a spočítané hamání, samá voda, několik rozcviček a hoďka eliptikalování plus pravidelné mazání (skořicák před hlavním cvičením a garnierek na ručičky)...
Víken mám volný a i příští týden vypadá nadějně klidný, pustím se dotoho opět se vší vervou!

Děsně mi to už chybělo, přeně vidím jak moc to mému tělíčku nesvědčí, oproti tomu našemu zdravému stylu!

Snad mi to půjde tak pěkně jako předtímhle vším trápením a brzy shodím těch svých dalších 5 kilo!
Dík že tu jste holky!
konečně zase s váma
Lili6
| 15. 2. 2008 16:51
Jsem zas nějakej den nemrkla a to se tady vyrojilo debat gratuluji ke shozeným kilečkům, domasovandě k těm super centimetříkům a začátečnicím přeji výdrž i v dalších týdnech

Konečně mám za sebou nejkatastrofálnější dny svého hubnutí (no tomu se teď tak rozhodně říkat nedalo).

Tajicty nárazovky v práci mě jednou umoří! Projekt jsem musela mít za každou cenu ve středu hotov. Šibeniční termín, to se nedalo. Skoro čtrnáct dní jsem spala 4-5 hodin denně (zombíček ze mě byl) a z úterka na středu jsem nespala vůbec, dolaďovaly se poslední detaily a jela jsem nonstop 34,5 hodin v kuse, pak 4h zdřímnutí a večer ještě šup do práce. Abych ty dva dny zvládla, prolejvala jsem se kafem a když přišla krize - došla zeleninka v kelímkách - vrhla jsem se do náruče automatu se sladkostmi.
No co si vzpomínám, konečné skóre bylo 4 delisy, 3 muslly tyčinky (v přeslazené jog. polevě, fuj), 1 kofila a 3 mléčné kinder řezy!

Vyčítám si to, ještě teď je mi z toho těžko, ale nešlo to jinak, potřebovala jsem rychlou energii na práci a jiné spásy nebylo

Navíc i dny předtím stály za nic, nestíhala jsem si připravoval dost "svého" jídla a tak večer (spíš o půlnoci) došlo často na taťkovi přesolené a tučné mišmašy nebo sladké "zdravé" dobroty z lásky od přítele... I pití jsem nezvládla udržet v normě a chybělo mi to dost.

Takže holky, tohle vážení bude asi pro mě smutnou událostí mam takovej vztek! Typla bych kilečko nahoře a modlím se aby to nebylo víc! Na váhu hupnu zítra ráno, držte palce ať mě to nepoloží
váha
jannika
| 15. 2. 2008 16:33
Zdravím vás Viktorky a hlásím váhu 66kg tento týden sem taky párkrát zhřešila,nehoní mě mlsná ani tak na sladký jako na slaný,připadám si jako srnky co lížou sůl
nevím jak s touhle chutí zamávat,když po soli tělo zadržuje vodu
Taky vítám nově příchozí,holky určitě jste se rozhodly správně,co hubnu cítím se líp a vím že až budu mít svoji váhu budu úplně v pohoděDneska sem si konečně koupila ten skořicový gelík stál 300ml 74kč to je dobrá cena a už se těším až se natřu a hupsnu na orbitrek,taky mě večer čeká velký nákup v Tescu a koupím si toho šmakouna sem na něj moc a moc zvědavá Mějte se krásně holčiny a hezký víkend papa
Ahoj holky
Surina
| 15. 2. 2008 15:35
Tak já jsem pěkná ostuda. Včera jsem byla na valentýnské a párty a to byla hrůza. Snědla jsem čokoládový dotík, vypila asi půl litru červeného a ještě jsem to završila sušenkama. Jsem na sebe strašně naštvaná! Ale dnes jsem si dala zeleninový den a snad to tím spravím. Jdu běhat a pak si dám ještě posilování. Váhu bohužel nahlásit nemůžu (mé první vážení bude až 29. dubna až se konečně vrátím domů). Gratuluju všem k ubývajícím kilíčkům. A i těm kteří sice nemají úbytek, ale nepřibrali, ono se to zase rozhoupe. Držím nám palce
VÁHA
romca
| 15. 2. 2008 15:19
DORAZILA JSEM DOMU A VLEZLA JSEM NA VÁHU.MÁM 1.5Kg DOLE. MÁ VÁHA JE 76.5Kg A TO JSEM JEŠTĚ NECVIČILA.DNES SI OBJEDNÁM ORBITREK A DÁM SE TAKY DO CVÍČA.JÁ NEMÁM ČAS NĚKAM CHODIT ALE DOMA TO ZVLÁDNU.KAŽDÝ DEN CHODÍM 3Kg PĚŠKY A V PRACI SE NEZASTAVÍM.VŠEM DRŽÍM PALEČKY .
janevimja
KajsaV
| 15. 2. 2008 15:19
Ahojky
Je fajn, že jsi se rozhodla přidat k "hubnoucím"
Vidím, že pohyb Ti nechybí, takže jen uprav jídelníček a máš vyhráno, uvidíš, že to půjde. On se těžko radí nějaký konkrétní jídelníček, to si musí každý stanovit podle sebe a svých potřeb, ale na internetu a všude je spousta informací, takže základ je vědět co jo a co ne.
Nevím jak jsi jedla doteď, ale snídani+oběd+večeři počítám že snad dodržuješ a mezi to nacpat dopolední svačinku - třeba jeden kus ovoce a jako odpolední svačinku nějaký polystyrenový chlebík nebo tvaroh to by neměl být problém.

Držím palce
ahoj
janevimja
| 15. 2. 2008 15:02
ahoj holky.
když jsem surfovala ponetu, narazila jsem na tuhle stránku a na vaše příspěvky. tak jako většina z vás potřebuju zhubnout.při výšce 150 cm vážím 65 kg.už sem pročetla spoustu článků a podobně, takže mám přehled co bych měla a neměla jíst a že bych měla cvičit.taky si pořád říkám, že už bych konečně měla začít se sebou něco dělat.ne kvůli někomu,ale kvůli sobě.abych se cítila líp a nemusela se stydět, když jdu třeba na koupaliště problém je,že si nějak nemůžu zviknout na nějaký jídelníček...5 jídel denně a tak. jelikož pořád někde lítam a není moc čas.s pohybem až zase takový problém nemám.každý týden chodím na spinning a fitball ,občas plavat.byla byh ráda, kdyby jste mi mohli poradi jak začít jíst a nemít chut na sladké.díky za vasi odpověď a ať se vám daří
Rakka
Hibiscus
| 15. 2. 2008 14:40
Ahoj vítám tě mezi nás Viktorky, už jsem si tě vložila do tabulky s náma ti to půjde určitě dobře. Jen jsem ti chtěla napsat, abys neměla kvůli pár cm navíc malé sebevědomí a nebo si kvůli tomu nekazila hezké chvíle s přítelem. Chlapům se sice určitě líbí dlouhonohé štíhlé kočky, ale určitě jsou šťastní, když mají vedle sebe symapťačku se kterou je legrace, je stále si o čem povídat a třeba je dobrá i v posteli. Někdy se podívej kolem sebe na páry - žena je silnější s partnerem štíhlým či atraktivním a můžou tvořit príma pár. Tak si nekaz krásné okamžiky. Do výšku už sice nevyrosteš (já mám 160cm), ale s námi se ti určitě podaří shodit nějaké to kilečko a přítel bude zírat!!!!! Držím palečky Laďka
Rakkra
Quinn
| 15. 2. 2008 14:34
Nesmutni a pusť se do toho! Jakmile začneš hubnout, hned se ti zlepší nálada, tydle stavy jsou proto, že víš, že nemáš ideální postavu, ale zároveň víš, že nic nedláš proto, aby to bylo lepší. Jakmile začneš, všechno se obrátí Tak vzhůru do toho a vítej
hubnutí
Rakkra
| 15. 2. 2008 14:13
Ahoj holky je mi 23 let, měřím pouze 158cm (to jsem tady asi nejmenší že) a mám přes 60kg. Naposledy, což je asi měsíc jsem měla 62. (nejvíc jsem měla 68kg)
Vaše příspěvky čtu již od začátku a přečetla jsem všechny stránky, ale zatím jsem Vás jen sledovala. Ráda bych se k Vám ted přidala, je Vás tu už hodně, tak snad nevadí .
Byla jsem vždycky zvyklá na tech 57kg, ale to jsem měla naposledy tak před rokem. Mám ted opravdu depku, proto jsme se rozhodla napsat, mám pořád špatnou náladu a včera mi přítel naznačil, že jsem se zakulatila co jsme spolu, ach jo a navíc jsem dneska potkala holčinu, která o něj hodně stála... ach jo, vysoká, dlouhý nohy, štíhlá... nějak na mě sedla špatná nálada. Jsem tak malinká a mám kratoučký nohy a široký boky...

Mamka a okolí mi pořád řiká, že nejsem tlustá, že jsem normální, "akorát". No dala jsem na Vás za našla si na floře tu e-kalkulačku a výsledek? měla bych mít cca 50kg. To jsem snad měla někdy na základce na prvním stupni .... Už minulý týden jsem si koupila šmakouna, tak se na něj o víkendu chystám, taky mám doma rotoped, tak musím začít i jezdit a co vím, tak se mi dřív osvědčila i kalanetika, ale to jsou plány. Kdoví jak to bude, až přijedu domu
Nejhorší na tom všem je, že mě to hrozně ovlivnuje, když máme jít na ples, a vidim se v šatech, jak mi lezou boky nad kalhotkama a v šatech, je všechno vidět, tak se šprajcnu a nechci nikam jít, jsem protivná, přítele to hrozně mrzí (a mě pak vlastně taky) ...párkrát se mi to stalo, byla jsem radši doma...
Tak abych to shrnula, ráda se k Vám přidám a začínám dnes...Tak zatim pa
adelaida
KajsaV
| 15. 2. 2008 14:01
...hold každý mámě něco daný. Někdo má problém s bokama nebo zadečkem, někdo zase s břichem jako my... Já si vždycky říkám, že kdyby holky, které mají plochá bříška, makaly břicha, tak jak ho makám já, tak by tam měly takový pekáč buchet o jakým se jim ani nesnilo a já tam mám houby... a nenadělám nic, hold makat a makat a doufat...
Kajsa
adelaida
| 15. 2. 2008 13:50
Kéž by menší tukovej polštářek! Já mám na svojí figuru slušnou pneumatiku, prostě se mi to tam ukládá a vždycky ukládalo. A hlavně - nikdy sem tam neměla kloudnej sval, vše vyměklý..Mikrózně tuhnu, ale jde to ztuha..
adelaida
KajsaV
| 15. 2. 2008 13:46
...o břichu mi radši ani nemluv, já se můžu stavět třeba na hlavu a stejně pod pupíkem menší tukový polštářek zůstává. Přítel se mi směje, co tam pořád vidím, že tam žádné břicho není, ale já ho vidím. Pak mě to štve kvůli plavkám a tak a mám takové psycho představy, že ikdyž mám vytvarovanou a svalnatou postavu tak na koupališti mi všichni budou koukat jen na to břicho, asi jsem se zbláznila...

...to co jsi psala o tom spalování se občas někde píše, nicméně fakt je ten, že do hodiny od skončení cvičení by tělo mělo dostat živiny.
Hibiscus
KajsaV
| 15. 2. 2008 13:42
...díky za souhlas s názory, jsem ráda. Abych řekla pravdu, tak já moc proteiňáky neuznávám...přítel ho teda bere pravidelně, já vůbec... Nemyslím, že by to byla špatná věc, hodně holek ho bere místo večeře, ale úplně před spaním to není moc dobré, protože pro žaludek to není úplně nejlehčí záležitost a hodně holek psalo, že když si to daly těsně před spaním, bylo jim špatně...

Jen mám ještě jednu radu holky. Ikdyž to výrobci někdy píšou v návodu na přípravu a ikdyž je to chuťově určitě lepší NIKDY NEDÁVEJTE PROTEINOVÝ NÁPOJ DO MLÉKA!!!!! Je to hodně častá chyba právě proto že to píšou na etiketě a hlavně je to chutnější, ale v podstatě když to napíšu jednoduše - při výrobě proteinových nápojů se odstraňují látky, které jsou obsaženy i v mléce a jsou hůře stravitelné, takže pokud si dáte protein do mléka, tak vlastně dáváte zpátky to, čeho se výrobci složitým procesem zbavili. Hlavně spousta lidí píše, že po proteinu trpí průjmy, nevolnostmi a nejsou v podstatě schopní to pořádně strávit a je to hlavně proto, že si ho dávali do mléka.
Snad jsem to vysvětlila srozumitelně
Quinn
KajsaV
| 15. 2. 2008 13:34
...určitě je potřeba něco sníst...nejlepší je to co jsem psala, ale když jdeš pak hned spát, tak třeba jen malinko, fakt jen menší kousek, aby tělo dostalo co chce, tys neměla hlad a zároveň aby Ti nebylo těžko.
Jídlo po cvičení
adelaida
| 15. 2. 2008 13:32
Já sem už několikrát slyšela, že prý se nemá jíst po cvičení, protože se tak utne spalování. Teda nee hned po něm, ale nevím jaká je optimální pauza..
Kajsa
adelaida
| 15. 2. 2008 13:27
Tak já jim hodně věcí už dlouho, co oni nevemou do pusy (kus kus, jáhly apod). Jogurty a vše mi máma kupuje, to ví co jím. Ale vaří se normál obědy a mě normál jídlo chutná, tak si ho dám, i vepřo. Když sem sama, tak si vařím podle sebe, páč já ani nic jinýho než zdravý jednodušiny neumim.
Na to břicho ale vyzrát neumim. Někdo jí samý humusy a je plošina, to je nespravedlivý. Nevim, kdybych byla o zelenině a přišla o břicho... V to snad už ani nevěřim.. Jo a to cvičim
KajsaV
Hibiscus
| 15. 2. 2008 13:26
Promiň, trochu jsem ti zkomolila jméno.
Quinn
Hibiscus
| 15. 2. 2008 13:25
Kasajda ti radí dobře, že po cvičení máš něco sníst, ale když jdeš hned spát, já bych to řešila nějakým protejnovým nápoje. Určitě dodáš tělu potřebné bílkoviny, ale nezatěžuješ tak žaludek a navíc příprava i konzumace je rychlá!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
9. 6. 2025 20:45