Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Zucor
KajsaV
| 14. 2. 2008 21:42
...díky za reakci Určitě jsem to nemyslela špatně, je mi jasné, že pro někoho je hodně těžké jíst tolikrát za den...i mě samotné to trvalo než jsem si zvykla. Ty myslím nemáš problém, víš jak na to a ono to určitě půjde, spíš mi šlo o to, že máš opravdu dlouhou pomlku mezi těmi jídly, kdy se metabolismus opravdu zbytečně spomaluje a nemaká jak by měl, pak může potvora začít ukládat na horší časy, ale to je jak u koho. Plánuješ na večer ty saláty, to je určitě super a ideální...vidím, že i holky reagovaly, že tolik jídel nedají, záleží co si představujete pod těmi jídly...já mám taky snídani, oběd a večeři, ale k tomu raní svačinu což je jeden kus ovoce a mezi obědem a večeří taky něco malého, takže to se dá, není to žádná hrůza...
5-6 jídel
Zucor
| 14. 2. 2008 20:47
Nemyslím,že by můj způsob stravování byl až tak hrozný, snídám, obědvám a většina lidí si dává nějakou tu zdravou dobrotu k večeri...já nevečeřím zatím jak jsem napsala a chci časem zařadit zeleninové saláty,,,že by se mělo jíst 5-6 denně asi ano,ale mě to takto vyhovuje a myslím,že je minimum lidí co pečlivě dodržují takto rozvženě jídlo.....navíc pro mě je mnohem snažší toto než do sebe během dne něco cpát, vím,že snídaní a oběděm si to odbydu a pak už mě nehoní mlsná a myšlenky co budu mít za dvě hodiny...
nezoufééj
ilona
| 14. 2. 2008 20:15
Ahoj Lilimi! Nezoufej,pokud ti to tak vyhovuje,tak proč ne!! Nemá cenu se něčím nacpat jenom proto,abys splnila 5-6 jídel za den! Já to mám taky tak podobně jako ty! a je mě zatím moc fajn! No uvidíme zítra to vážení!
Ahojky holky
Lilimi
| 14. 2. 2008 20:07
Ahojky moje poklady no k tomu jídlu já 6x prostě za den nedám dám tak 4 někdy 5x denně podle toho jak to vyjde tak nevím zas to asi dělam špatně
EndyL
KajsaV
| 14. 2. 2008 16:35
Ahojky
Vidím, že ses do toho pustila se vší parádou, tak Ti budu držet palečky ať se daří... týden je moc krátká doba, tak si hlavně nedělej hlavu když neuvidíš žádné změny. Důležité hlavně je, nenechat se odratit a vydržet.
30% sýr je v pohodě, ten si můžeš občas dopřát aniž by ses kvůli tomu mesela trápit.
Skořicový gel nebo skořicové tělové mléko je nejlepší od firmy TOPVET, každý stojí kolem 100,- a kupuje se v lékárně. Pokud by ho tam náhodou neměli, tak Ti ho mohou objednat nebo zkus hledat na netu. Já používám obojí a jsem moc spokojená. Hlavně je to za pár korun, to člověka potěší...
už týden se držím :-)
EndyL
| 14. 2. 2008 16:29
Ahojky holky, tak zítra už to bude týden, co se snažím společně s vámi o zhubnutí, takže jsem zvědavá při zítřejším vážení, jestli se také budu moci pochlubit nějakým úbytkem nebo ne. Zatím na sobě nic zvláštního nepozoruji, ale vím, že jsem teprve na začátku, tak nemůžu čekat žádné zázraky, že? Jinak co se týče stravování, tak se zatím držím, jen mojí slabostí jsou sýry, jsem na nich snad závislá a mojí specialitou je, že si tak 10dkg nechám rozpéct v mikrovlnce-a je to mňamka ,sice si teď dávám 30%, ale i tak má vysokou energetickou hodnotu . Ale naštěstí jsem ani jednou ještě nepřekročila limit KJ, tak to snad tak moc nevadí, když si občas svou pochoutku dám, co myslíte?
Jinak jsem se chtěla zeptat na ten skořicový gel, možná jste to tu už někde psali, ale kde ho prosím kupujete? Chtěla bych si ho také pořídit, ale nevím, zda ho hledat v lékárně nebo v drogerii? Díky moc. Mějte se krásně a držte se, jste super!!!
Skoricovy gel
Stefani
| 14. 2. 2008 16:23
Jooo a jeste jsem dneska byla v obchode a byl tam i jak je skoricovy gel tak jeste javorovy a jeste nejaky Nevite jaky je v nich rozdil?
Jejky
Stefani
| 14. 2. 2008 16:22
Hibiscus:dekuji moooc

Jinak holky dneska zase hresim jsem mela chut tak na tortilly a tak jsem jich par zblajzlaJa se zblaznim,cely tyden je hruza protoze mam volnoa to se musim porad hlidat!
Guinn
ilona
| 14. 2. 2008 15:38
Ahoj! Tak jak už holky psaly,tak zelenych čajů je nespočet!Určitě skus White Tea.Ten není tak hutny.Já mám ted od Picwiku Jasmine-orange. Ten je fááákt dobry!
Zucor
KajsaV
| 14. 2. 2008 15:29
Ahojky
Jestli je tohle tvůj způsob hubnutí a vyhovuje Ti, tak je to jedině dobře, jen doufám, že si z Tebe nikdo nevezme příklad (určitě to nemyslím zle, tak snad si to nevezmeš osobně).
Nicméně už se tady v té sáhodlouhé debatě stokrát psalo o celkové změně stravovacích návyků a hlavně "pravidelné stravě" kdy se jí 5-6 menších porcí denně v rozestupu 2-3 hodin. Že se nejedná o žádnou dietu a hladovění. Jen bych už po 150 upozornila, že pokud tělo hladový a hubne, likviduje pouze svalovou hmotu a tuk zůstává, takže si myslím, že to fakt není dobře...zhubnout svaly a tuk zůstává to nee
Skladbu snídaně i oběda máš v poho akorát Ti mezitím chybí svačina, po obědě pak také svačina a pak samozřejmě večeře...takže vlastně od oběda až do další snídaně nonstop hladovíš, to by Tě výživoví poradci hnali. Jinak neperlivá voda je super, ale 1,5 litru je opravdu minimum...v průměru bys měla vypít denně tak 2,5-3 litry.
bancha
zuzu
| 14. 2. 2008 15:20
holky taky doporucuji caj BANCHA..vyyybbbooornyyyy...

http://http://www.dia-potraviny.cz/…ncha_bancha.html

juknete na ucinky..vubec ta stranka je zajimava na cteni .
Hubnu:)
Zucor
| 14. 2. 2008 15:08
Ahoj, také patřím k mnoha co neustále bojují se svými kilči navíc. Od ledna jsem najela za tento způsob hunutí a od prvního ledna dnes je 14. února jsem shodila 5 kilo. K snídani bud samotné ovoce, ovoce s bílým jogurtem nebo jogurt či mléko s ovecnýma vločkama a dvakrát do týdne si dám k snídani celozrné pečivo většinou s nízkotučným sýrem nebo lučinou. K obídku si dopřávám cokoliv nesmaženého a hlavně bez příloh,,důležitá je veliká porce zeleniny...pak už za celý den nic nejím. K tomu každý den 35 minut řádím na orbitreku , kdy vždy před cvičením vypiju skleničku vymačkaného citronu s vodou ,,o víkendu k tomu přidávám i hodinovou procházku na čerstvém vzduchu...v neděli se většinou dávám ovocný nebo zeleninový den..v rámci pitného režimu vypiju každý den 1,5 l neperlivé minerálky, dám si jedno kafíčko s mlékem a čaj piju buď kopřivový nebo zelený....kila jdou dolů a musím říct,že si na tento rytmus začínám zvykat a cítím se dobře...časem bych chtěla přidat večeře v podobě lehkých zeleninových salátů..
caj
Rendulina
| 14. 2. 2008 13:13
ahoj Hibiscus, ja piju zeleny caj porad. pokud mas po nem hlad tak zkus bily caj (pro inspiraci par nazvu ktery si muzes najit na netu - White Peony, Song Yang, Silver Needle, Snowbud - tyhle jsou moje nejoblibenejsi) no a kdyz se mi to prepije tak si dam roibos nebo sypany cerny caj proste tak jak mam chut
čaje
Hibiscus
| 14. 2. 2008 12:46
Díky za radu, asi vyzkouším ten sypaný, možná je opravdu lepší a s těmi různými kombinacemi mě láká. Bílý čaj znám, ten občas piju a Pu-er je fajn, ale teď jsem na něj nějak zapoměla, asi ho půjdu koupit. Člověk to musí trochu střídat, teď v zime mně nějaké minerálky nechutnají, spíše vařím čajíčky a meltu, tu mám moc ráda.
ahoj
Hibiscus
| 14. 2. 2008 12:43
Jít na steč je něco jako jit do boje, brát něco útokem, většinou se vyskytuje vojáci se připravují na steč (útok) atd.
Zelený čaj
Merci
| 14. 2. 2008 12:24
Souhlasím s Domesovandou, že zelený čaj je skvělý. Dříve jsem kupovala čaje pouze v sáčcích a zelený jsem vůbec nemohla. Byl pro mne hořký a celkově nechutný. Pak jsem zkusila sypaný a můžu říct, že to je úplně o něčem jiném. Navíc třeba takový Pu erh podporuje i hubnutí (viz http://e-cajovna.net/ucinky-pu-erh), takže opravdu zelené čaje můžu jen doporučit. A pokud někomu nechutná zelený, tak ať třeba zkusí bílý. Ten je také úžasný a řekla bych, že nemá tak výraznou chuť jako zelený. Ale já jsem čajomilec, takže může mít určitě někdo jiný názor.
Steč???
Stefani
| 14. 2. 2008 12:07
Ahojky holky mam jednu otazecku neni to ohledne hubnuti ale nevite jaky vyznam ma slovo steč?(ten steč)
Dekuji mooc

A jinak jsem se chtela zeptat na nazor trampoliny a jestli neznate na ni nejake cviky mam ji doma a po 5 minutach skakani me na ni boli poradne lytka a tak bych chtela vyzkouset i jine cviky dekuji
zelený čaj
domasovanda
| 14. 2. 2008 11:56
Holky zelený čaj se má pít protože jak tady někdo psal je dobrý na metabolizmus a opravdu je dobrý při redukční dietě,já piju buď sáčkovaný pickwik,nebo a ten mám raději a je i lepší sypaný "Madame Batterfly")pravý zelený čaj,kousky broskve,květ slunečnice)a"jahody v šampaňském"(pravý zelený čaj,plátky jahod,rozinky,růžová poupata,květy levandule),jsou oba úžasný,zkuste je a ividíte.Jo jinak já mám holky o sport na víkend postaráno,dneska nám dovezli dřevo(asi 13m),tak budu s tátem řezat,to bude spálených kalorii.Tak se mějte pádím do školky
zelený čaj
Quinn
| 14. 2. 2008 11:50
Aha, tak to jo, myslela jsem, že máš nějaký sypaný koupila jsem si super skleněnou jakoby termosku se sítkem, takže do toho jenom nasypu čaj, zaleju vodou a piju to pohodlně z toho
zelený čaj
Hibiscus
| 14. 2. 2008 11:40
Piju takový ty sáčkové s příchutí citrónu, ananasu nebo vanilky.
Všem, převážně těm z jihu POWER PLATE
adelaida
| 14. 2. 2008 11:22
Četla sem něco o power plate a vypadá to velmi akčně. Sice prý zabíračka, ale při minimu času velký efekt. Náhodou nevíte, jestli by to nešlo cvičit někde na jihu?
ilona
Quinn
| 14. 2. 2008 11:21
A jaký zelený čaj piješ??
Megii
adelaida
| 14. 2. 2008 11:20
No vidíš, tak to je super! Já si dávám na velkou trojku sklenici malou kávovou lžičku a tak mi to vyhovuje... Dle chuti prostě.
orbitrek
Quinn
| 14. 2. 2008 11:16
No já se doma moc nevyskytuju, takže pro mě je orbitrek nereálná věc...jsem furt v letu Jediný, při čem se mi nic nestalo ještě, je bodystyling, takže na něj chodím 2x týdně a to je můj pohyb Taky v létě hodně hraju tenis, ale teď, až mi opraví ten meniskus, tak si tudle sezónu nezahraju...musím vymyslet jiný sport
zdavím
ilona
| 14. 2. 2008 11:06
Ahoj bojovnice! Hibiscus tak já zeleny čaj piju každy den.Nejen,že je zdravý,ale taky příznivě působí na metabolismus.Taky odbourává tuky. Takže hurá do čaje!!!!! Mě to nějak na žaludek nepůsobí,tak ti nemůžu říct.Ale určitě ho neškrtej!!!
krásné ráno
Hibiscus
| 14. 2. 2008 10:24
Quinn také jsi mně pobavila svým příspěvkem, mně baví orbitrek, po cestě se mi totiž nechce běhat, navíc asi bych to neudýchala a brusle u mně taky nehrozí.. Tak si v klídku pustím super hudbu a zaskotačím si, občas na něm běhám bez držení, kdykoli se můžu jít napít a sleduji frekvenci.
Holky chtěla jsem se zeptat jestli pijete zelený čaj, ja si ho občas uvařím, ale mám po něm děsný hlad - prostě mi vyškrábe žaludek a začne mi v něm kručet. Dělá mi to jen po tomto čaji, chtěla jsem ho pít, když všude píšou jak je zdravý, ale pak bych "sežrala vola". Jaké jsou vaše poznatky?
mňam
Megii
| 14. 2. 2008 09:48
Tak jsem vyzkoušela tu sytovátku s těmi oříšky a medem a bylo to fakt super. Ale příště si tam dám míň toho medu bylo to trochu moc sladké a to by pak zas tak zdravé nebylo. A už jsem zkoušela tam rozmixovat jahody co jsem měla zamražené a taky to bylo dobré.
Quinn
Lilimi
| 14. 2. 2008 09:34
No koukám že ty opravdu zastavaš nazor sportem k trvale invaliditě Ne nic ve zlém ale jde vidět že jdeš do všeho naplno...No mně hodně baví ty tynce děláme klasiku i latinu. Běhaní jsem zkoušela po tydnu jsem si odrovnala koleno. Bruslit neumím a v parku trapčit jak mi to nejde no nevím.... ale takové kolo fakt miluju Asi by měl každý cvičit co ho baví aby u toho vydržel Dneska jdu na zaučení do pekarny jako prodavačka ach jo ty koblížky co tam budou to bude horor
:-)
Quinn
| 14. 2. 2008 08:28
Ahoj holky,
tak s názorem na spinning souhlasím, absolvovala jsem léto - 2x za týden spinning, 2x aerobic a 1x trampolíny. Nezhubla jsem nic a vidět to ( podle mě ) taky nebylo. Od té doby jsem přesvědčena, že hubnutí je přímo závislé na tepové frekvenci.

Běhání jsem zas zkoušela minulé léto...ale mám mohutnou a těžkou kostru, takže jsem neúměrně těžká na své nohy asi takže po 10-ti dnech běhání jsem dostala příšený zánět achylovek, obě nohy v sádře...pozor na to!!! Než začnete běhat, zeptejte se někoho, jak se to dělá správně!!!!

Nejlepší jsou z aerobních sportů brusle, člověk nenamáhá klouby, ani šlachy, ale pozor pozor, přetrhla jsem si na nich meniskus

Takže já jsem fakt ztracený případ, pořád se snažím a akorát se huntuju a změna žádná

Zítra vážení holky, bojim bojim, měla jsem svůj neoblíbený týden a hřešila jsem děsně...takže jestli nebudu mít alespoň těch 72, na které jsem se dostala minulý týden, budu smutnohlav
běžky
vladi
| 14. 2. 2008 06:52
Zdravím všechny Viktorky, já si včera taky užívala sněhu, ale naštěstí to bylo se sluníčkem, ne jako Surina s vánicí.
Byla to nádhera , jen těch lidí, kdyby tolik nebylo. To asi dělají ty jarní prázdniny. Doufám, že jsem spálila nějaký kilojoulík, ale váha bohužel nic moc, moc hezky se mi zítra nahlašovat nebude.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
9. 6. 2025 20:45