Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
KajsaV
Quinn
| 15. 2. 2008 13:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, daly mi pěkně zabrat. Tento týden mám hodně náročný. První týden školy byl fakt hodně záhulový - usínám za pochodu. Vstávám v 5 a domů dojíždím kolem 7 nebo 8 večer. Na cvičení nemám sílu....a přitom bych tak ráda. Dneska jsem si koupila 3 díl s Hankou, tak uvidím. Na dnešní vážení jsem úplně zapomněla
. Vzpomněla jsem si až po snídani a to jsem si řekla, že si to nebudu kazit a nahlásím ji radši až zítra. Tak se mějte.............a nic si z té váhy nedělejte. Ona je taková potvůrka a jen nás zkouší. Zastaví se, ale to je jen chvilková záležitost.
tak mám obrovskou radost. Konečně!!!
.Tak moje váha je 65,2 kg za týden jen 10dk.
Tak se mějte zatím hezky
Když jedu domů do Opavy, tak je to taky těžké stravovat se zdravě, protože člověk je zvyklí na svůj režim a doma u mámy nenajdu v ledničce to co doma u sebe.
Ikdyž za tu dobu co podle nich "blázním s jídlem" si docela zvykli takže se snaží a než jedu domů tak se máma ptá co mi má uvařit, většinou si dělá legraci jestli jako vepřo, knedlo, zelo nebo mrkev s hráškem, takže vždycky vítězí to druhé...
Na suchou pánvičku dám 3 bílky a na to třeba poskládám jen kolečka rajčete a trošku posolím, nebo si tam občas dopřeju plátek kuřecí nebo krůtí šunky...taky je dobré pod to dát plátky brambor atd.
Takže striktní zdravotní styl nedodržuju.

Ale nechápu to.. Včera jsem se ze zvědavosti zvážila a měla jsem 64 ( přiznávám se, minulý týden jsem to dost flákala- pořád mi nebylo dobře a mlsala jsem, ale tenhle týden jsem se snažila