Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

KajsaV
Quinn
| 15. 2. 2008 13:23
Aha aha, takže mám slupnout něco i když v deset přijdu a v půl jedenáctý jdu spát, jo?
ahojky
nika2411
| 15. 2. 2008 13:23
Ahojky holky! To je ale příspěvků , daly mi pěkně zabrat. Tento týden mám hodně náročný. První týden školy byl fakt hodně záhulový - usínám za pochodu. Vstávám v 5 a domů dojíždím kolem 7 nebo 8 večer. Na cvičení nemám sílu....a přitom bych tak ráda. Dneska jsem si koupila 3 díl s Hankou, tak uvidím. Na dnešní vážení jsem úplně zapomněla. Vzpomněla jsem si až po snídani a to jsem si řekla, že si to nebudu kazit a nahlásím ji radši až zítra. Tak se mějte.............a nic si z té váhy nedělejte. Ona je taková potvůrka a jen nás zkouší. Zastaví se, ale to je jen chvilková záležitost.
Jo abych nezapomněla, mamka mi koupila kuchyňskou digitální váhu, tak mám obrovskou radost. Konečně!!!
váha
bibinka
| 15. 2. 2008 13:21
Tak je tu zase vážení no tento týden nic moc.Včera jsem hodně hřešila manžel mě pozval na večeři a k tomu koupil zákusečky.No prej at si osladíme toho Valentýna.Vůbec jsem nemohla odolat.Tak moje váha je 65,2 kg za týden jen 10dk.Tak se mějte zatím hezky
adelaida
KajsaV
| 15. 2. 2008 13:17
...no jo pokud člověk bydlí s rodinou tak to chápu, to je s tím jídlem pak těžké... Já žiju naštěstí sama s přítelem, takže co si nakoupím a navařím to mám...Záleží na Tobě jestli se chceš stravovat jinak, tak to je pak potřeba to rodině vysvětlit... Když jedu domů do Opavy, tak je to taky těžké stravovat se zdravě, protože člověk je zvyklí na svůj režim a doma u mámy nenajdu v ledničce to co doma u sebe. Ikdyž za tu dobu co podle nich "blázním s jídlem" si docela zvykli takže se snaží a než jedu domů tak se máma ptá co mi má uvařit, většinou si dělá legraci jestli jako vepřo, knedlo, zelo nebo mrkev s hráškem, takže vždycky vítězí to druhé...
Quinn
KajsaV
| 15. 2. 2008 13:12
...jo jo pořád platí pravidelně papat co 2-2,5 hodiny a pokud přijdeš takhle pozdě domů a tím pádem jdeš pozdě spát můžeš mít klidně dvě večeře. Rozhodně není dobré po cvičení už nic nejíst, tělo je úplně vyčerpané a "vyšťavené" a potřebuje dodat živiny. Jak jsem psala v předešlých příspěvcích po cvičení je potřeba dodat hlavně bílkoviny, které jsou základním stavebním kamenem svalové hmoty a jak známo tělo staví v noci. Já osobně si večer po cvičení dávám třeba nějakou zeleninku a k tomu kuřecí nebo krůtí maso nebo taky rybu - všechno úprava na vodě, nebo jen tak na sucho na teflonce...a když nemám chuť na maso nebo se mi prostě nechce vyvařovat tak si udělám na teflonce omeletu - samozřejmě jen z bílků (žloutky se u nás vyhazují) Na suchou pánvičku dám 3 bílky a na to třeba poskládám jen kolečka rajčete a trošku posolím, nebo si tam občas dopřeju plátek kuřecí nebo krůtí šunky...taky je dobré pod to dát plátky brambor atd.

U Tebe by bylo fajn dát si než odcházíš nějakou tu zeleninu ať Ti před cvičením není těžko a pak to masíčko jak jsem psala...
KajsaV
adelaida
| 15. 2. 2008 13:01
Děkuji za příspěvek. Já ani tak nepotřebuju hubnout jako zpevnit a odstranit ty rokama navalený tuky všude možně, nejhorší věc - břicho
Myslím si, že jim zdravě, mám dost zdravých návyků, ale jim všechno. Dám si i omáčku a knedlíkama normál s rodinou, ale víc než 2 knedlíky do sebe nedám, já nemůžu dojíst porci ani v hospě, je to na mě moc velký.. Zato ale uzobávám furt
Problém je, že člověk musí jíst, co se navaří rodinou, protože by se to jinak vyházelo a otec vaří jak pro kompanii a byl by nešťastnej, že to nejim.. Takže striktní zdravotní styl nedodržuju.
Už aby člověk bydlel sám..
KajsaV
Quinn
| 15. 2. 2008 12:56
Vidím, že o tom něco víš, tak babo raď Chodím cvičit od osmi do devíti večer, dřív prostě nemám čas...domů přijdu v deset a prostě hlad mám, jelikož večeřím v šest a do půl osmé, než odcházím, už nejím a v deset mám hlad jak vlk. To mám jíst i takhle v noci, když si dám pak jenom sprchu a jdu do hajan? A co jíst?
špatně vložené příspěvky
KajsaV
| 15. 2. 2008 12:36
...omlouvám se za 3x vložený příspěvek, když jsem dala přidat, naskočil mi error a pak se to vložilo 3x
adelaida
KajsaV
| 15. 2. 2008 12:34
...neřeš optimální příjem, já jsem to taky nikdy nepočítala, protože ne u každého platí to, co je předepsáno...člověk by si měl nejdřív uvědomit co jíst, co nejíst a kdy tuhle nebo tamtu potravinu jíst a pak si to přizpůsobit svému individuálnímu režimu...každý to má jinak a tak to prostě chce zkoušet jak Ti to bude vyhovovat, s jakou stravou budeš hubnout, s jakou naopak ne atd.
Souhlasím s Tebou, že já kdybych jedla naposled v 17 hod tak asi taky umřu hlady. Večer je potřeba jíst lehká jídla právě proto, aby se zabránilo nějakým nevolnostem...proto jsou dobré zůzné zeleninové salátky a po cvičení pak samozřejmě nějaké libové masíčko bez přílohy...po cvičení je potřeba dát tělu bílkoviny, aby mělo přes noc z čeho "stavět" svalovou hmotu
adelaida
KajsaV
| 15. 2. 2008 12:34
...neřeš optimální příjem, já jsem to taky nikdy nepočítala, protože ne u každého platí to, co je předepsáno...člověk by si měl nejdřív uvědomit co jíst, co nejíst a kdy tuhle nebo tamtu potravinu jíst a pak si to přizpůsobit svému individuálnímu režimu...každý to má jinak a tak to prostě chce zkoušet jak Ti to bude vyhovovat, s jakou stravou budeš hubnout, s jakou naopak ne atd.
Souhlasím s Tebou, že já kdybych jedla naposled v 17 hod tak asi taky umřu hlady. Večer je potřeba jíst lehká jídla právě proto, aby se zabránilo nějakým nevolnostem...proto jsou dobré zůzné zeleninové salátky a po cvičení pak samozřejmě nějaké libové masíčko bez přílohy...po cvičení je potřeba dát tělu bílkoviny, aby mělo přes noc z čeho "stavět" svalovou hmotu
adelaida
KajsaV
| 15. 2. 2008 12:33
..
adelaida
| 15. 2. 2008 12:18
Právě, že já si taky myslím, že při tomhle hrozí jo-jo a nejde to udržovat věky. Ale jinak, ať si každý dělá co chce, to je jasný
Já mám teda ten problém, že snim asi víc než by měl být optimální příjem a přitom mi to nepřijde tak tragický, že bych jako snědla kde co. Ale ráno snídám a za dopo klíďo snim jogurt, několik kusů ovoce (takže žádný - jeden pomeranč )a v poledne mám hlad. Tak nevim, kde je chyba . Snažim se jíst právě spíš dopo víc.
To s tím jídlem před spaním - když bych jedla naposled v 5, tak asi umřu, ale když sem napáplá na noc, i když nemám zrovna vepřový s knedlema, tak už cejtim něco v žaludku a neni mi úplně fajn. I když už se mi párkrát udělalo večer špatně, protože sem se snažila nejíst. Já si pak večír třeba vezmu bílej jogurt, sem četla, že prý je to dobrý, když máš večer pocit, že ještě něco máš sníst, v noci se prý nejlépe vstřebává vápník..
Zucor
KajsaV
| 15. 2. 2008 11:14
Ahojky
No jo diskuze se nám tady rozjela. Je fakt, že každému vyhovuje něco jiného, ale v tvém případě hrozí víc než u koho jiného náš známý jo jo efekt, protože jak začneš přidávat byť to bude jen zelenina, tak tělo může začít ukládat jak jsem už psala. Já teda musím říct, že než jsem konečně přišla na to jak správně jíst, tak jsem taky různě experimentovala a nějaký dlouhodobější nebo trvalý efekt to nikdy nemělo...až teď

...já si holky myslím, že když správně snídáte, obědváte a včeříte, tak k dopolední sváče se tam dá ten jeden kousek ovoce nacpat a odpoledne třeba nějaký ten suchar nebo jiný chlebík případně tvaroh atd. určitě taky.

Jinak co se týče doby, kdy si dát poslední jídlo... někdo pořád dodržuje takové to přežité a hlavně úplně zcestné pravidlo, že po 17. hodině už se nemá jíst, což je skutečně špatně - poslední jídlo má být cca 2-2,5 hodiny před spánkem, aby nebyla dlouhá pomlka do snídaně...já někdy večeřím klidně ve 21 nebo 22 hod to záleží v kolik dorazím domů z fitka...nejde o to, že se večer nemá jíst, aby se nepřibralo, ale je potřeba zařadit večer správné jídlo a klidně můžete papkat jak se Vám zachce...

Nevím jestli to bylo na této diskuzi, ale někde psala paní, že večer chodí cvičit a pak už si nedává žádné jídlo, tím mě taky pěkně viděsila, tak jsem jí hned psala z čeho jí to tělo má asi vyrábět ty svalíky, tak byla ráda za radu a začala večeřet...
souhlas...
Zucor
| 15. 2. 2008 10:53
Jinak samozřejmě souhlasím s tím,že jíst by se mělo 5-6x za den...
ach to hubnutí:))
Zucor
| 15. 2. 2008 10:49
Koukám,že jsem tu snídaní a obědem rozpoutala docela diskuzi. Mě to takto vyhovuje a je to pro mne zatím nejlepší co jsem kdy držela...začala jsem hubnou v lednu a potřebuju,aby si tělo zvyklo na menší přísun jídla, proto jen snídám a večeřím,,časem chci zeleninové saláty..myslím,že je to pořád lepší než když jsem dříve nesnídala, neobědvala a pak přišla ve čtyři hodiny odpoledne domů a do desíti hodin než jsem šla spát jsem do sebe tlačila vše co mi přišlo pod ruku...každému vyhovuje něco jiného ..navíc jsem člověk,který aby vydržel musí vidět hned z počátku razantní výsledky, kdybych jedla 6x denně a hubla tím tak samozřejmě pomaleji dalo by mi hodně práce v hubnutí pokračovat,,takhle vidím,že to jde a s chutí v tom pokračuji...
Zucor
adelaida
| 15. 2. 2008 10:38
Já nevím, přidávám se k tomu, že za celý den jen snídat a obědvat tedy promiň, ale to rozhodně není dobré. To přece nemůžeš dodržovat celoživotně.. A když budeš hladovět a pak postupně jíst víc... No, já nevím tedy.. Pro mě bylo taky jednodušší nejíst, je to snažší než přemýšlet co a kdy si dám..Ale určitě to není dobrej postup.
Gratuluju
Stefani
| 15. 2. 2008 10:37
Tak holky vsem moooc gratuluju a tem co se to kilco nehlo tak nezoufejte to se pohneJa nahlasim vahu jako obvykle asi az v pondeli nebo utery nez se dostanu na vahu,ale taky to tento tyden nevidim mooc ruzove protoze jsem taky snedla co jsem videlaTak doufam ze by snad kilecko mohlo byt dole abych se dostala na konci unora na 62kg
Krásné páteční ráno všem bojovnicím :o)
KajsaV
| 15. 2. 2008 10:25
Zdravím všechny bojovnice...
Mooooc gratuluji k úbytkům na váze. Holky, které jste tentokrát úbytek nezaznamenaly - Vůbec nevěšte hlavu ono to půjde...já jsem zastáncem nevážení a raději měření podle oblečení...to že se tentokrát váha ani nepohla nemusí znamenat, že žádný tuk neubyl. Já jsem se poslední dobou začala vážit alespoň občas ve fitku a zjistila jsem, že mi váha lítá +- až tři kila což mě docela zarazilo a není to o tom, že bych přibrala, takže holky fakt se toho nebojte...to naše tělo je hold taková potvora, která si ráda zahrává...
Jinak co se týče Valentýnského hřešení, tak já tady ani nemůžu napsat, co jsem včera všechno snědla...za to mi je dneska špatně od žaludku, tak dobře mi tak...
váha
Lucisha
| 15. 2. 2008 09:55
Ahoj Viktorky.. I já dnes budu patřit k těm, které nejsou potěšené Ale nechápu to.. Včera jsem se ze zvědavosti zvážila a měla jsem 64 ( přiznávám se, minulý týden jsem to dost flákala- pořád mi nebylo dobře a mlsala jsem, ale tenhle týden jsem se snažila, ale asi málo..) no a dnes ráno 64,5 Včera jsem se držela, doufala jsem, že by se dnes mohlo ukázat aspoň 63,9- tu trojku jsem neviděla ani nepamatuju, ale váha mě pěkně vypekla.. Zkusím se ještě zvážit v neděli, protože tohle je divný. Včera jsem poctivě cvičila, bumbala.. Mlsala jsem jen malinko- přítelovi jsem k Valentýnovi udělala banán se šlehačkou a kakaem- to miluje a pak mě krmil.. Ale měla jsem jen malinko a pak jsem mu udělala dobrou tvarohovou buchtu, tak jsem 1ks ochutnala. Ale že by z toho bylo půl kila na hoře? To je blbost, ne?? Doufám!!!!!!!!
Takže se pak radši převážím a nahlásím váhu- tuhle do tabulky nechci!!!!!!!!!!!!!!!! Taková ošklivá!!!!!!!

Holky, ale je nejdůležitější, že tu všechny táhneme za jeden provaz, takže co? My to DOKÁŽEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vážení
Hibiscus
| 15. 2. 2008 09:46
Ahoj holky zapisuji, zapisuji a mám z vás velkou radost a těm co se to momentálně zastavilo držím moc palečky ,chce to velkou trpělivost a nevzdat se - jak už tu někdo psal !vydž Prťka,vydrž!!!!!!!"
Já hlásí, 63,5 1.1 kg za 14 dní. tak jse v normě. Tuto váhu jsem neměla dobře 2-3 roky. Jenže teď v úterý má 49 narozeniny a tak se sejde postupně celá rodina a já budu celý týden něco chystat - už mám z toho hrůzu. Takže při dalším vážení budu já ta černá ovce.
K počtu jídel já pokud chodím do práce a vstávám vlastně v 4:15 tak jím 6x denně, poslední jídlo mám klidně 7 hod večer, tím jídlem se ovšem rozumí nejčastěji čistý jogurt, nízkotučný tvaroh se zeleninou, nebo kousek masa, či ryby.
Pokud jsem doma tak samo jím o 1 jídlo méně. A jak je vidět tak to u mně funguje. Ale jídlem se počítá i sklenka nízkotučného mléka, ovoce atd. a to si myslím není problém do sebe dostat. Jím prostě asi co 2,5-3 hod.
Ještě jsem se chtěla zeptat jíte sojové maso? Já si po dlouhé době udělala včera sojové plátky a moc mi chutnaly, a taky nejsou kalorické.
Všechny zdraví Laďka.
Hlášení váhy
Megii
| 15. 2. 2008 09:29
Tak u mě tentokrát taky nic. Myslela jsem, že to bude alespoň toho půl kila jako minule, ale bohužel. Budu muset nějak překopat jídelníček. Já dělám na třísměnný provoz takže to mám někdy opačně než vy ostatní. A měla bych asi přidat cvičení, ale nevím kdy, někam to tam budu muset vtěsnat. Tak aby ch nezapoměla na tu váhu tak je to 76,5 to jsem ale ostuda . Všem ostatním moc gratuluji a my co nemáme nic tak věřím, že příště to bude určitě lepší.
Hlásím váhu:-)
jandula76
| 15. 2. 2008 09:17
Dobré ráno, já jen rychle šoupnu váhu a musím s malým běžet..
Takže za 14dní jsem to dotáhla na 108,9kg
Takže 2.1 kg za 14dní, ale mě se to docela líbí...-))

Tak jsem se nahlásla a letím

Všem gratuluji a doufám, že nám to takhle pěkně půjde i nadále

A těm co se to pozastavilo, tak na chvíli ono se to zase rozhýbe, vydržte

papa J.
Lillimi
domasovanda
| 15. 2. 2008 09:01
tak moc gratuluji tak jako všem ostatním úspěšním,a těm neúspěšním hlavně to HOLKY NEVZDÁVEJTE a vydržte to tu s náma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nebojte mě to taky asi už brzo potká,že se ta ručička nehne,příští týden asi dorazí mé ne-oblíbené dny,tak na tom budu stejně,už teď mám chutě ,ale snažím se je utišit těma grahamovýma tyčkama
vaha
Lilimi
| 15. 2. 2008 08:54
po dnešním važení mi skoro vypadli oči z důlku ale je to tak 91,3 kg takže příští vážení by ta moje vaha mohla ukazát na začatku snad i 8 to by bylo super tak se jdu nasnídat s zacvičit hubnutí zdar
vážení
domasovanda
| 15. 2. 2008 08:52
Ahoj holky tak já mám dole 1kg,takže 79kg.Mám z toho radost,protože jsem teď tak trochu to cvičení flákala,nějak nemám čas,ale snažím se každý den jít s malou aspoň na hodinu ven,musím zase začít makat,lidi mě tady říkají ,že je to,že jsem zhubla,už vidět hlavně v puse a na stehnech,tak nesmím polevit.Malá má příští týden prázdniny,tak to si dopoledne nezacvičím,ale přijede kamoška s mimim tak budeme chodit na dlouhé procházky,tak nám držte pěsti ať je hezké počasí!Quinn nezoufej,ono se všude píše,že se to na nějakou dobu zastaví,ale pak se to znova rozjede,tak to hlavně nevzdávej.Jo a s těmi 5-6jídli denně,já je taky nedám,jím jen 4,protože ráno snídám až v 8,někdy v 9 a pak nemám dopoledne hlad ani chuť na nic,pak mám oběd,odpolední sváču buď jogurt,nebo musli tyčinku,nebo ovoce,a večeře,já nejsem zastáncem nevečeření(z vlastní zkušenosti)jím teď sice jen do 5hodin pak už maximálně nějaké ovoce,nebo na chuť 2grahamové tyčinky,ale když jsem se vždycky snažila zhubnout tak jsem nevečeřele a podepsalo se to jen na tom,že si tělo ukládalo zásoby a pak jsem to co jsem zhubla přibrala dvakrát,nehledě na to,že jsem si tak jako z prášků na hubnutí(proto už bych žádné nebrala) tak i z tohodle(nevečeření) pěkně rozhodila metabolismus,tak bacha na to,jasně každému vyhovuje něco jíného,ale já jsem měla tu možnost mluvit s paní přes zdravou výživu a ona sama jasně řekla aspoň zeleninový nebo ovocný salát v těch 5 hodin sníst,jinak nemá změna jídelníčku vůbec žádnou cenu!!Tak se holky mějte u nás dneska krásně svítí sluníčko,tak doufám,že to vydrží.Já teď půjdu přez celou dědinu k účetní,tak aspoň protáhnu tělíčko ,zatím papa
hlášení váhy
vladi
| 15. 2. 2008 08:50
Zdravím vás všechny, těm úspěšným gratuluju,a těm ostatním držím palce, aby byly příště úspěšný. Já bohužel patřím k těm druhým. Váha naprosto stejná jako minule a to jsem nakonec ráda . Když jsem mi tenhle týden skončily ty moje dny, tak jsem měla o kilo víc. Něco byla možná zadržená voda, ale hlavně se prostě ten týden před nejsem schpná ovládat v jídle. Napište mi jak s tím dokážete bojovat.
zase nic...
Lucas
| 15. 2. 2008 08:41
tak váha stále 65 kg a včera večer celá mandlová čokoláda co jsem dostala k Valentýnu. No takto to dál nejde
váha
ilona
| 15. 2. 2008 08:21
Tak drahé mé spolubojovnice! Hlásím taky aktuální váhu. Taky je kilečko dole. Takže máááááám 69kg.
:-(
Quinn
| 15. 2. 2008 08:18
Ahojky, tak přišlo to, čeho jsem se bála - krok zpět. Minulý týden už jsem měla 72 a dnes ráno zas 73
Uplně mi to zkazilo celý den. Znamená to, že za poslední 3 týdny jsem se nehla
vážení
heladoma
| 15. 2. 2008 08:11
Zdravím Viktorky, tak tu máme zase vážení tak mám opět kilčo dole 73. Není to zrovna nejrychlejší ubytek O,5 Kg za týden, ale s tím jsem do toho šla , nehubnout rychle ale natrvalo.

Poslední dobou nějak nestíhám chodit k netu tak budu postupně muset přelouskat vaše příspěvky.

Mějte se fajn a hubnutí zdar, až budu mít zase chvilku tak juknu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka