Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

posílám ti nějaké odkazy na cviky boků
Hibiscus
| 14. 2. 2008 06:30
jééééé Lillimi
domasovanda
| 13. 2. 2008 20:20
to jsem neměla ani nepamatuju,malá to nejí,do ní dostat mrkev je úspěch!To jí vždycky musím říct "né že mě ju sníš-běda tobě,běda jak mě ju sníš ta je moje",to pak sní,ale jen vařenou,ale to je dobrá inspirace,hned zítra si to udělám-já totiž zase nejím jabka,ale s mrkvou je sním .
Já jsem si na dnešní oběd udělala jáhly s kuřecím masem a žampionama a bylo to tak dobrý,že si vzal i děda,protože on takové věci nejí a z těstovin jí jen špagety,vždycky říká,že sekaný potrubí nejí.Tak se mějte a přeji krásný zbytek večera a slunečný zítřejší den bez prohřešků
ach ty boky...
jannika
| 13. 2. 2008 20:18
Ahojky viktorky,prosím o raduvím že už sme se na tohle téma bavily,zkoušela sem to najít ale už je tady tolika příspěvků že číst to znova bylo nad mé síly
Potřebovala bych poradit nějaký cvik,nebo cviky na bokyšpíčky se mi tam držíProsím prosím PORADTE
Jinak zítra si jdu pro ten skořicový gelík,objednávali mi ho tak sem na něj mooooc zvědavá
Tak páčko kočky já jdu
večeře
Lilimi
| 13. 2. 2008 19:39
tak mám jeden super typ na večeři nebo jen svačinku. Vzpoměla jsem si že mně tím krmila mamča a brašku tím tak y ládovala... Nastroháte jednu mrkev a dvě jablíčka
Nám to mamča i cukrovala já si to malinko zakapla citronovou šťávou a fakt mnamka. Třeba to pro vas není nové ale já tím zahnala chut na sladké
Miky
KajsaV
| 13. 2. 2008 19:35
Ahoj Miky
...s tím spinningem mi mluvíš z duše fakt...tady u nás na to chodí ženský, který jsou řádně při těle a bohužel u nich nepozoruju žádné změny a proto říkám že na zhubnutí stehen a zadků to skutečně není.
To mě mrzí, že Ti ten pás nevyhovuje...tak dlouho jsi ho sháněla. Je fakt, že mám občas podobné problémy jako ty - bolest achylovek a lýtek a někdy opravdu hodně...přítel mi řekl, že to mám z toho, že neumím běhat, chodí mě ve fitku kontrolovat -prý běžím hrozně těžce a dopadám na celá chodidla a to je prý špatně, že mám běžet spíš na té přední části, jako na špičkách, tak to zkouším a je fakt, že to tolik nebolí. Je fajn, že máme takovou "jarní" zimu že se dá běhat venku, to je super.

Jinak co se týče H. tak jsem si objednala celé balení 150 kapslí a oni mi místo toho poslali ten Hardcore pro kulturisty. Přítel říkal, že to mám zkusit, že jsem prý beztak kulturistka tak jsem to zkusila, beru nižší dávky než je předepsáno a musím říct, že jsem moc spokojená. Po tom klasickém H. mi bylo pořád zle a u tohohle který je o moc silnější nepociťuju žádné vedlejší účinky...svalíky se mi pěkně rýsujou a i to moje zatrápené břicho se možná malinko zmenšilo, tak uvidím snad to půjde
Jinak si kolegyně objednávaly nějaké oblečení z Ameriky, tak jsem se přidala a pro inspiraci jsem si objednala super plavečky
Spining
Surina
| 13. 2. 2008 19:24
Tak holky, já musím říct, že mi ten spining taky vůbec nevyhovuje, parkrát jsem to zkusila a stačilo. Byla jem vždy strašně zadýchaná (mám astma) a červená ještě tři hodiny potom. Raději mám aerobik, když jsem doma, chodím třikrát týdně. Minulý rok jsem chodila i na aquaaerobik a to bylo super. Docela jsem i zhubla a vytvarovaly se mi stehna i bříško a zlepšila ta moje celulitida .
Dneska jsem měla strašnou chuť na něco sladkého, ale odolala jsem. Dokonce jsem poslední sladkou věc (marmeládu) vyhodila do kontejneru!!! Jsem na sebe pyšná Teď mi to hubnutí půjde určitě jako po másle!
Hibiscus
angelwoman
| 13. 2. 2008 18:49
Díky za odkaz, nějak špatně jsem tam klikala, že jsem to nemohla najít
Teď jsem si to pořádně prohlídla a docela mě zaujal ten P-CLASS-procvičují se tam problémové partie jako břicho, hýždě a stehna.To mi přijde bezva, jako dělané pro mě, protože třeba procvičovat ruce zvedáním činek mě nebaví a ani to nepotřebuju...spíš se fakt zaměřit na tyhle partie..Příští týden tam zavolám a vyzkouším, jaké to je A zkusím i tu kalanetiku
Spinning
angelwoman
| 13. 2. 2008 18:40
Já nevím, mě zase nepřijde spinning tak špatný..Ale souhlasím s Miky-já jsem štíhlá, takže jsem nepotřebovala hubnout, ale jen zpevnit zadek a stehna a to se mi díky spinningu povedlo...Je fakt že jsem pozorovala třeba paní kolem 40 let s nadváhou a ty teda za ten rok, co jsem tam chodila moc nezhubly, no...
spinning
nika2411
| 13. 2. 2008 17:56
Jo a ohledně toho spinningu můžu potvrdit, že všichni, které znám a chodí na něj vůbec nic neshodili. Jsou pořád stejní - a tím jak se možná vymakali, vypadají ještě víc "při těle". Zdá se mi, že je to jen vyhazování peněz. Mě konec konců rotoped a podobné záležitosti nikdy moc nebavily. Vždycky jsem to vydržela max. týden a měla jsem dost. Takže to není nic pro mě. Ale to běhání bych chtěla zkusit.
Miky
nika2411
| 13. 2. 2008 17:54
Ahojky holky. Tak vám píšu ještě ze školy. Čekám na mojého. A už mě to tu nebaví. Jsem od čtvrt na 6 na nohách. Všecko mě bolí. Zblajzla jsem fitness tyčinku a pár plněných čokoládových polštářků. Ti učitelé jsou šílení, pořád samý projekt, seminárka, písemka. Ach jo....

Miky: ohledně toho běhání, jak často jsi běhala? A jak dlouho? Plánuju, že bych s přítelem až se oteplí začala. Vím, že jedině během se krásně zformuje postava. Sice je to dřina, ale výsledky jsou vidět za chvilku. Můžu vědět, jak dlouho ti trvalo než šly vidět první výsledky? Musím se nějak donutit. A motivace je to nejlepší...
KajsaV
Miky
| 13. 2. 2008 17:43
Ahoj, já mám úplně stejné zkušenosti jako ty. Ono se sice něco shodí, ale ty holky maj hodně vypracovanou spodní část těla, takže to není ono. Tedy pokud někdo chce zhubnout na objem, tak spinning není to pravé. Kámošky maj zadky a stehna sice pevnější, než předtím,ale mají úplně stejnou velikost kalhot. Mám pocit, že je to dobré spíš pro hubené, které si chtějí zpevnit tělo a zvýšit fyzickou kondici. Já jsem ráda, že jsem se tehdy nenechala zlákat...stačilo mi kolo.. Mám to sice ráda a vždy jsem měla, ale v tomto věku už mi spíš jen nabývaj svaly a objemově také beze změny. Když jsem začala běhat, tak se mi pěkně formovala celá postava a i když jsem vyloženě nehubla na kg, bylo to na mne znát a stehna, zadek, bříško, se mi zmenšovalo a přesto bylo pevné. Jinak jsem ti chtěla říct, že ten běhací pás mne teda fakt nebaví a vůbec se na něm nedá přirozeně běhat. Má krátkou běhací plochu a dá se to jen s držením a to je na prd. Navíc je nakloněná do kopce a nejde to regulovat, takže hrozně trpí kolena, záda, lýtka, achylovky.....měla jsem z toho i křeče...takže ho zase prodávám dál. Venku už to jde, tak jsem začala zas běhat venku. Chodí se mnou brácha, tak je to ok. Je tam teda plno bahna, což nás štve, ale počasí je fajn. Příště asi vyběhneme na silnici, něco se tu snad najde. A jak se máš?
kalanetika
Hibiscus
| 13. 2. 2008 17:19
www.attackfitness.cz/…robic_rozpis.php
otevř si tady tyhle stránky, je to vlastně ve složce aerobik a rozpis hodin, najdeš tam různé druhy cvičení i jejich vysvětlení. Určitě tam můžeš chodit i jako začátečník, chodí tam ženy a občas mezi nás přijde 1 muž. V posilovně jsem tam ještě nebyla, ale určitě to je jako v jiných posilovnách, že si můžeš buď zaplatit osobního trenér třeba 2x a pak cvičit sama, ale myslím, že snad je to posilovna na takové úrovni, že když se na něco zeptáš tak ti i tak poradí. Já jsem jeden čas chodila se synem (25 let) do posilovny v Porubě a tam to tak probíhalo, ale mně hlavně radil syn. Takže tobě určitě taky přítel pomůže seřídit stroje, já nejsem technický typ tak mi právě syn pomáhal. Pak jsme si pořídili štěně a doma jsme se museli střídat, aby byl někdo s ním doma. Sama jsem tam neměla odvahu chodit, tak jsem pokračovala na spiningu,ale hodně mi vždycky vyletěl tep, nechtěla jsem to rizkovat v mém věku a navíc všude píšou, že máš hubnout v pásmu 60-80 % maximální tep.frekvence. A já byla daleko nad ní.
Koupit si tam můžeš permanentku, navíc jestli jsi u HZP pojišťovny, tak ta dávala loni 500,- a letos dokonce 1.500,.-!! Tak to využívám, už tak platím pojištění jak mourovatá, tak ať z toho něco využiji.Laďka
Stefani
angelwoman
| 13. 2. 2008 17:12
Kickbox to vážně není nic pro mě Já jsem právě uvažovala, že bychom chodili do posilovny oba s přítelem-prostě ho tam potřebuju nějak dostat, ať se sebou začne něco dělat Tak aby tam byli taky nějací chlapi, jen ne ženské o to mi šlo...
Kalanetika
Stefani
| 13. 2. 2008 17:06
TAk v tom kulturaku je to super jednu dobu jsem tam chodila pravidelne na kick-box a to je teprve poradna makacka.Jinak chodit tam zeny i muzi ale v prevaze zeny Odakz najdes pod slozkou aerobic pokud si dobre vzpominam.Taky jsem tam byla na power joze a taky dobry-mooc mi to tam vyhovujeBud muzes chodit a platit za kazdkou hodinu zvlast nebo si koupit pernamentku
Hibiscus
angelwoman
| 13. 2. 2008 16:17
Na těch stránkách co jsi mi dala odkaz jsem kalenetiku vůbec nenašla...Asi bude nejlepší zajít tam osobně..a cvičí tam i muži-nevíš?
Ale zas mě zaujala ta posilovna-uvažovala jsem s přítelem, že bychom začli společně chodit, ale vůbec nemám páru, jak to v takové posilovně vlastně chodí-jestli můžu dělat co chci nebo se mi někdo věnuje..Nebyla jsi náhodou v té posilovně v kulturáku?
KajsaV
angelwoman
| 13. 2. 2008 16:16
Ahoj! Já jsem na spinning chodila dlouho, celkově jsem si zpevnila tělo, hubnout jsem nepotřebovala. Rozhodně se mi nijak neosvalila dolní část těla a ani žádné ze známých, které se mnou chodily.Zpevnila jsem si nohy, zadek, břicho i ruce, takže to mělo komplexní účinek, ale žádné hory svalů na stehnech opravdu nemám
Spinning
KajsaV
| 13. 2. 2008 16:13
Ahoj holky
Chtěla bych se Vás zeptat jaký máte názor na spinning, případně jaké máte zkušenosti? My jsme teda s přítelem zásadně proti tomuto druhu sportu a myslíme si, že všichni blázní proto, že je to zrovna moderní. Nikdy jsem na spinningu nebyla, ale co vím ze zkušeností kamarádů a kamarádek, tak všichni něco zhubli, ale jak jim začala svalnatět spodní část, zvětšil se jim zadek a taky se jim zvětšily stehna.
Pak když jdu do fitka a jede se spinning a vidím ty silnější dámy, které mají většinou problém právě se spodní částí, tak je mi jich docela líto a nevím teda jestli je to pro ně to pravé...
Hibiscus
angelwoman
| 13. 2. 2008 16:09
Tak to je super-v kulturáku to znám..
Chtěla bych se tě zeptat, jestli tam můžu začít chodit takhle uprostřed roku jako začátečník-jako jestli to budu zvládat? A funguje to tam na permanentku nebo se každá hodina platí zvlášť? A ty tyče, gumičky, atd. to tam vše mají, nemusím mít vlastní, že? díky
P.S. A kolik stojí jedna hodina?
dodatek
Hibiscus
| 13. 2. 2008 15:57
Cvičí tam styl kalanetiky více dynamické, včetně posilování činkami, tyčemi a gumičkami. Určitě se tělo zpevní, není to žádná ulejvárna.
Kalanetika
Hibiscus
| 13. 2. 2008 15:55
Ahoj pro já chodím v Ostravě v bývalém domě kultury Vítkovic zastávka Krajský úřad - adresu mají www.attackfitness.cz
se mi, že nás chodí hodně, kdysi jsem chodila fit fun klubu v Mariánských Horách a tak nás chodilo pár a když někdo nepřišel tak to skrátka zrušili. Mají tam toho hodně a kdo je z Ostravy tak ji večer, já chodím od 16-17 v pondělí a ve čtvrtek na aerobic od 17-18 hod. Jede mi totiž poslední autobus v 18:30 mám to 30 km domů.
dotaz na kalanetiku
angelwoman
| 13. 2. 2008 15:33
Taky by mě zajímalo na co se ptala Mullik, protože o kalanetice delší dobu uvažuju..spinning mě nějak přestal bavit, tak bych chtěla zkusit něco jiného...ale někde kde se mnou začnou jako se začátečníkem, všechno mi vysvětlí, atd. A zpevňuje se při kalanetice hodně tělo-nevíte?
domasovanda
nika2411
| 13. 2. 2008 15:01
Taky gratuluju, je to fakt úspěch
domasovanda
Quinn
| 13. 2. 2008 14:53
Ty bláááho, tak to gratuluju k mega úspěchu!!! Nedokážu si představit, že by se mi něco takového taky povedlo, sice jsem se neměřila, jenom se vážím, ale 15 cm na bokách...to je fakt na velký potlesk
Surina
adelaida
| 13. 2. 2008 14:38
No jooo, mně se ty baráky zdály nějaký divný.. Ale mooc pěkné, i když mě sever moc nebere..
kalanetika
Mullik
| 13. 2. 2008 13:48
Ahoj, chci se zeptat, kam na kalanetiku v Ostravě chodíš. Díky Jana
počasí
Hibiscus
| 13. 2. 2008 13:37
Tady v Ostravě to počasí taky stojí za kolové... Sluníčko nás nalákalo a teď je spíše podzim. Já jsem včera cvičila podle DVD a dneska jdu k nám na kalanetiku s posilováním. Jsem zvědavá na páteční vážení, myslím si že jsem nic moc nehřešila, ale jestli šla váha dolů to zatím nevím. Zase mám depku, že to možná v mém věku už nepujde. Snad to s vámi mladýma holčinama zvládnu překonat.
pro Surinu
domasovanda
| 13. 2. 2008 13:33
Jéééé tak to v Trondheimu pozdrauj,já jsem tam byla několikrát s kámošem,ještě když jsem dělala od nás z práce se tam vozí gauče,ale né jenom tam,ale i do Rakeštatu(už si nepamatuju jak se to píše)Osla atd.a hrozně se mě tam líbílo,hrozně toužím po tom podívat se na Froidy,tak to Ti závidím.

holky:
Jinak u nás je už druhý den ráno mlha,ale jen dopoledne,pak se to protrhá a prosvítá sluníčko,ale je zima,zrovna dneska ráno tady byl pěknej mráz a to nám mají zítra dovézt dřevo,tak zase budu mít o práci na víkend postaráno,asi je budu muset jít s dědem řezat,ale když se budu chtít příští zimu ohřát tak mě nic jiného nezbude.Jo dneska jsem to nevydržela a šla jsem se poměřit a za tu dobu od toho ledna co hubnu tak mám v pase o 8cm,na bokách 15cm méně a přes prsa jen o 3cm tak to je paráda
bída
ilona
| 13. 2. 2008 13:22
Ahoj Lilimi,Tady je dnes taky mlha. Včera tu bylo tak krásně.Já si ráno plánovala,jak budu jezdit na kol.bruslích a nedá se to.Taky přemyšlím co podniknout.Chtěla sem zajed plavat,ale mému se nechce.Tak nevím jaké cvíko bych spáchala.Hrozné počasí.. Aspon obídek sem měla mnam.Udělala sem si čínské nudle na žampionech,brokolici,šmakounovi,česneku a červ.papr.
Randulina
Lilimi
| 13. 2. 2008 13:10
pošli mi kousek sluníčka tady už druhý den je pěkná mlha...Vůbec nic mně nebaví ani cvičit ale držím se ted povalim na špenát a žehlit a večer posilovaní u zoufalých manželek
Jaj
Surina
| 13. 2. 2008 13:05
vypadlo mi písmenko, jsem v Trondheimu . Jako je tu krásně, to ne že ne, ale jsem tu sama a už se opravdu těším domů. Ještě 75 dní

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26