Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
no jo no
Surina
| 13. 2. 2008 13:03
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
takze pres obedovou pauzu se pudu pekne projit at chytim trochu cerstvyho vzduchu a nejaky ten paprsek 
To tady je podle toho ůplné jaro!
To ti to běhání vůbec nezávidím. Kde si říkala,že to si?
Dnes už se cítím líp, ale zase pro změnu začala strašná chumelenice, tak to jsem zvědavá, jak se mi v tom bude běhat (stanovila jsem si dny - pondělí, středa, pátek, neděle, tak to nechci šidit, jen kvůli počasí). No a večer si dám hodinku posilování, za ten včerejšek. Na oběd budu mít špenátek, tak už se na něj mooooc těším. Doufám, že aspoň u vás máte hezčí počasí, než tady. Pááá 
Určitě vyzkouším hned odpoledne. Kdyby jsete měli ještě někdo takový dobrý nápat co si tám přidat tak dejte vědět.

ale každý jak myslí já si třeba dopřávám normální oběd co dělám rodině jenom si ho v kastrolku upravím malinko jinak. 
. Taky si z nich připravuji na jaře čaj, ale přidávám si k nim i jinou bylinku, protože mě samotná kopřiva nechutná
.
Potřebovala jsem zhubnout tak 5-6 kilo což se mi povedlo asi za 2 měsíce. Je to asi rok a pořád dodržuji zdravou stravu a cvičení a teď když jsem se po hooodně dlouhé době zvážila, zjistila jsem, že mám 53 takže to šlo asi nějak samo, docela mě to překvapilo, ani jsem to nečekala.