Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Hibiscus
KajsaV
| 12. 2. 2008 12:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Až Ti dojdou tak rozhodně doporučuji ten tekutý, který jsem zmínila v předchozím příspěvku. 
Každý mi říká,ty držíš dietu? Vyprdni se na to! A já se jim snažím marně vysvětlit,že jsem jen začala jen zdravě jíst,že mi ta tučná strava nedělala dobře.
Není to o tom na nějakou dobu změnit stravování, ale prostě změnit celý životní styl a udržet si ho napořád.
Bereš to za správný konec. 

Teda holky musím vám říct,že od tý doby co jsem změnila stravu,tak se cítím mnohem líp
Tak si ho asi budu muset objednat! Jo a prosím Tě, jaký ten kartáček používáš, zajdu si ho koupit! Jo a prosím Tě jak dlouho masíruješ nožky?
Akorát možná chvíli by byl člověk spokojený, že si dává něco "dobrého" a pak by upadl do deprese jak se nacpal...nějaké to občasné hřešení, to se stane každému, je to třeba o těch víkendech jak holky píšou, ale přejídat se, to ne...
Já se věnuji fitness a zdravou stravu, doplňky atd. mám v malíku, tak bych jen chtěla uvést věci na pravou míru, abyste si zbytečně neškodily. 
Předtím jsem je řešila čokoládkou a nočním vyjídáním ledničky. Kila při té krizi zpět nabrala a neštěstí bylo ještě větší. Teď to díky vám ustojím a o to raději si pak na ten eliptikálek vlezu.