Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

ORBITREK
romca
| 11. 2. 2008 22:34
JAKY SIS OBJEDNALA JÁ STÁLE NEVÍM JAKY SI MAM VYBRAT.TAKY BYCH HO CHTĚLA ALE NEVÍM JAKÝ.ZATÍM PA
Juva
Stefani
| 11. 2. 2008 22:04
Tak děvčátka dneska jsem si objednala konečně ten Orbitrek ´Juva ja uz se nemuzu dockat az prijde mel by dorazit asi ve stredu Jinak dneska jsem byla v obchode s cajickama a bylinkama a narazila jsem tam i na ten skoricovy gel muzete mi prosim nekdo jeste jednou napsat na co je dobry protoze vaham zdali si ho mam koupit..Dekuji
Návštěva
Surina
| 11. 2. 2008 21:14
Tak to držím palce, návštěvy jsou nejhorší. Já jsem tak ráda, že jsem teď ještě na tři měsíce sama a nečeká mě žádná návštěva, oslava ani nic podobného... Takhle mám aspoň v ledničce opravdu jen věci zdravé a dietní (až na marmeládu )... Dnešek jsem zvládla, jedla jsem podle plánu, doufám, že se mi bude dařit i ve zbytku týdne. A taky všem ostatním . Tak se mějte, já musím ještě dodělat úkol na zítra
jídlo
ilona
| 11. 2. 2008 20:55
Ahoj bojovnice! Tak já tento tyden teda taky moc nestíhám.Dojela nám návštěva s čech.Svagrová a to na tyden.A dovedete si představit co se vyvařuje,vypéká atd. Takže promě bude tento tyden ukrutná zkouška.Sou tady od neděle,ale zatím se držím.Hned sem jím vysvětlila,že mě bemají pokoušet a dnes mě udělali zelen.salát.Ale co dnes bylo na stole no děs..Já si ale vždycky vzpomenu na vás a opravdu se držím!!!!!!!! No ale budou tady až do pátku,takže není ještě vyhráno! No budu se snažit!!!!!!!
OPRAVA
romca
| 11. 2. 2008 19:59
OPRAVA ORBITREK
OLBITREK
romca
| 11. 2. 2008 19:49
AHOJKY,MŮŽU SE TĚ ZEPTAT JAKÝ TYP A KOLIK STÁL.DĚKUJI MOC
sojove vlocky
zuzu
| 11. 2. 2008 19:35
jojo muzes hazet normalne do mleka, jogurtu, treba toho koziho, jako jakekoliv jine vlocky, ale kdyz uz tady je ta diskuze o hubnuti, tak sojove vlocky jsou hooodne kaloricke, to bych ti spis doporucovala pohankove , titne, jecne a spaldove...
jinak kozi jogruty jsou vyborne, doporucuji ty z Ratiboric, v modro bilem prebalu, prouzky .
Pro Janniku
angelwoman
| 11. 2. 2008 18:31
Jak se tím skořicovým gelem budeš poctivě mazat před každým cvičením nebo tím orbitrekem, tak výsledky se určitě dostaví.Jako úplně se těch dolíčků asi nezbavíš, ale hodně zlepšíš a hlavně zpevníš pokožku Ale je fakt třeba před tím cvičit, přidat sprchování střídavě studenou a teplou vodou, atd.-to určo všechno znáš Tak držím palce, taky usiluju o hladkou pokožku bez dolíčků
do třetice
jannika
| 11. 2. 2008 18:26
holky vy co už máte orbitreky,zajímalo by mě jak dlouho na něm jedete a kolik asi tak za tu dobu spálíte calorii?
A co ten skořicový gelík?Vidíte už nějaký výsledky?Bojuju s celulitýdou už dlouho a ted chci abych byla do léta kočka a to znamená i bez dolíčků na nožkáchtak si ho chci taky koupit
Mějte se krásně a doufám že zítra bude taky tak hezky jako bylo dneskapááááá
syrovátka
jannika
| 11. 2. 2008 18:17
už vím,byla to lili6 díky za tip
ach ty víkendy...
jannika
| 11. 2. 2008 18:16
Zdravím vás holčiny,tak je tady další pondělí a nový týden,víkend byl docela dobrý až na neděli,manžel načl bonboniéru-holky ta čokoláda tak voněla že sem do ní ten svůj čumáček strčilasnědla sem asi 6 bonbonůtak sem si dala večer za trest 30minut na orbitreku a ještě posilování,lilo ze mě pěkně a ještě sem si říkala,vidíš to stály ti ty mlsky za to?Odpověděla sem si že jooooooo
Říkám si že občas se hřešit musíale zjistila sem že mi na chutě na sladký pomáhá právě ta syrovátka je sladoučká a chutě se po ní utiší
Jen ted nevím která z vás to psala,ale koupím si tu syrovátku co není tak kalorická,tímto děkuju za tip
hříchy
adel
| 11. 2. 2008 17:04
Zdravím všechny snažilky a přeju krásný týden.Taky jsem hřešila a hodně.A tak posílám link, abyste věděly, že sem tam je to i zdravé a hubnutí ty naše hříchy dokonce posílí.http://www.osvalech.cz/…hubnuti-ii..html
nový tip
Lili6
| 11. 2. 2008 16:55
A ještě vám chci zdělit můj dnešní "nový" objev z Racio obchůdku.
Píšu nový, ikdyž je to známá věc, ale nekupovala jsem doteď.

A sice výrobky z kozího mléka!
Dočetla jsem se na nich, kromě toho jak je kozí mlíčko na rozdíl od kravího zdravé a léčivé (to je asi známo všem), že také významně normalizuje hladinu cholesterolu a (hlavně) "poskytuje přímou energii namísto energie, která se ukládá do tukových tkání".

Tak to mě dostalo! Pokusím se ještě vypátrat, jak to s ním tedy je, jaká je eng. hodnota a jak s ním při hubnutí nakládat.

Koupila jsem si jogurt a kefír. Jogurt jsem měla dneska při obědě a musim říct že byl super, vůbec nebylo poznat že je kozí (nějaký zápach, zvláštní chuť, nic takového...). Takže nemějte obavy, že by nechutnal - prostě jogurt. Maximálně nebyl tak nakyslí, ostrý, jako některé nízkotučné jogurty typu Vian, Klasik... ale jemnější.
Kefír mě čeká zítra, taky napíšu jak chtná.

Kefír stál 32,- za 450ml a jogurt kelímek za 17,- od firmy DoRa (www.kozimleko.cz). A koukám že tuk má 2,7% (kefír), to není tak zlé ne?
Mlíčko jako takové ochutnám příště.

Jo a holky netušíte, jak se dají upravovat a používat sojové vločky? Znáte někdo? Můžu je házet do jogurtu jako ovesné?
syrovátka nízkokalorická a chutná
Lili6
| 11. 2. 2008 16:36
Stefani - můžu doporučit bezva nízkokalorickou syrovátku, 87 kcal na nápoj myslím není moc. Já si jí dávám se svačinkou okolo 100 kcal a zapadá mi do papání krásně.

Od firmy asp czech, Linie syrovátka a je na ní razítko společnosti stob.
Má zvýšený obsah bílkovin (těch není nikdy dost a před cvičením tím spíš). Je v ní i nějaký ten L-carnitin. Taky lecitin (duševní pohoda a krevní tuky v normě). A ovesná vláknina pro větší zasycení.

Dřív jsem měla "obyčejnou" vysokokalorickou syrovátku pro zdraví, tak teď si kupuji tuhle pro hubnutí.
A na obale píšou maximálně 4x denně. Příští týden jí zkusim 2 nebo 3x denně a uvidím co to udělá.

A pro mlsné jazýčky nebo ty, kterým obyč. syrovátka nejede dělaji ananasovou a čoko verzi (stejné kJ jako bez příchuti).
Od stejné firmy je i Linie soja milk - to chci taky zkusit, ale až dojde syrovátka... :o)
Nebo i ovesné mléko dělají - taky jsem zvědavá, třeb je to dobroučké ajko syrovátka. Najdu, ochutnám a poreferuju.

Sežene se v lékárně nebo některých drogeriích za cca 120,- 350g.
jooooojoooo
Lili6
| 11. 2. 2008 15:47
Heladoma a ostatní hříšnice - tyhlety sladké krize znám (a nejen sladké, mívám chuť na cokoliv, asi jedině krom těch majonéz, ty mi naštěstí neschází).

Zkoušely jste Aktivii sladkou bílou? Chutná vážně slaďounce a přitom to neni taková kalorická bomba jako třeba buchty či tyčinky... navíc je to bílý jogurt a ten nám pomáhá rychle trávit, což není na škodu každopádně. Má o něco víc kJ než nízkotučný jogurt, ale občas si jí dám bez výčitek ;o)

Třeba do ovocného salátku k snídani je super!

JInak v každym případě je lepší dávat si sledké dopoledne a ráno. Nechoďte kolem "horké sladké kaše" celý den, když na ni máte chuť a dejte si ji dopoledne, než vám navečer prasknou nervy a zblajznete ji tak jako tak.
Nebo si schovejte kousek (třeba té buchty) na druhý den a slibte si ho k snídani, budete se na něj těšit a nesníte toho tolik jako v chuťové krizi.
Odpoledne si uděláte pár cviků navíc a hříšek je fuč ;o)

Někdo si holt odvyká těžko a pomalu, je zbytečné se moc mučit, dobrotu si občas dopřejte - ale gurmánsky, pomalu vychutnat malou porcičku a nejdýl do oběda, pak už ukázněně zeleninkovat!
Jandula76
Rendulina
| 11. 2. 2008 15:43
tak az potkas toho chytraka co vymyslel sladky tak ho posli mym smerem ja uz mu nazorne ukazu co si o tom myslim
jééé
jandula76
| 11. 2. 2008 15:32
To jsem taky někde vchytré knize četla, že když vlastně jíš pořád málo a vzorně, tak se ti zpomalí metabolismus, protože prostě začne být líný, když v podstatě nemá co dělat , takže když zahřešíš, tak on musí začít trošinku více makat a tím pádem zase najede na rychlejsí spalování to je super, že jsi mi to připoměla, tak se tím ted budu utěšovat.....nevím, který blb vymyslel majolku, ráda bych ho poznala a z očí do očí si s ním popovídala

papapa Jana
jandula76
Blanch
| 11. 2. 2008 15:14
Nic si z toho nedělej, musíš si někdy zahřešit, ale když si dáš jen málo a ještě nějakou lehčí verzi, tak si myslím, že to až tak nevadí! Někde jsem i četla, že když jeden den jíš hodně, nemáš druhý den držet hladovku, ale jíst tak jako jindy, ale víc sportovat! Nevím co je na tom pravdy, ale u mě to funguje!
Blanch
angelwoman
| 11. 2. 2008 15:13
Má to být značka TOPVET. A určitě by měl hřát, jinak je něco špatně
sladké
angelwoman
| 11. 2. 2008 15:12
Tak o sladkém mi ani nemluvte Zrovna se ho snažím výrazně omezit, ale sedím pořád doma nad učením a to člověk pořád jen přemýšlí, co by zkousl...Vyřešila jsem to nákupem racio chlebíčků, špaldových sušenek, atd, které, když to na mě fakt přijde chroupu a je to lepší Koupila jsem si ještě karamelové bonbónky bez cukru a když je nejhůř jeden si dám..Myslím ale, že to je tím, jak je náš organismus na to sladké navyklý-když chvíli vydržíme sladké nejíst, myslím, že časem ta chuť přestane být tak silná...doufám
Skořicový gel
Blanch
| 11. 2. 2008 15:10
Jo holky, které máte zkušenost s tím skořicovým gelem, mě to vůbec nehřeje, nevím kde je chyba, jestli jsem koupila blbou značku nebo ho blbě používám! Prosím poraďte!
Ahojky holky
Blanch
| 11. 2. 2008 15:07
Tak jsem se konečně prokousala všemi příspěvky, trvalo mi to skoro hodinku! Protože jsem tu od pátku nebyla, jela jsem za přítelem! Oni doma sice internet mají, ale je ně něm většinou segra nebo taťka ! Jinak se přidávám k těm co o víkendu zhřešili! Já teda hřešila hodně, dokonce jsem si dala i trochu brambůrků , ale když já je mám tak ráda! Ale zjistila jsem, že když doma nejsou, tak si je prostě nedám , takže už je nesmím kupovat! Jenže nejhorší je, že si je třeba chce koupit můj a to je pak odpírání! Když mám třeba doma chutě, tak si koupím želatinové medvídky nebo jiné bonbonky bez tuku a jeden nebo dva si dám na zahnání chuti na sladké!
Niky2411, jak jsi psala, že nechceš u přítele odmítnout jídlo, tak to jsme na tom stejně! Já to řeším tak, že si oběd s nima dám, ale jen menší porci a pak se přes den snažím hlídat a hlavně hodně sportovat! Snažím se každý den tak hodinku, ale někdy ten čas prostě nevyjde!
Jinak jste mě holky nadchly s tou syrovátkou, já ji mám koupenou, tak ji hned vyzkouším pít tak často jak píšete, třeba mi to zažene hlad!
Ahojky
jandula76
| 11. 2. 2008 15:07
Zdravím všechny v novém týdnu, a jdu s přiznánímcelý víkend jakž takž šel, včera jsem byla cvičit a na obídku, ale jen salát s kuřecím masem...

A dneska, jsem si chtěla udělat něco vzornáckýho a tak jsem dělala zeleninku na vodě ak tomu brambor, měla jsem 3kousíčky, a filé...., ale když jsem otevřela lednici, hádejte co mi huplo do talíře.. normálně lžíčka majolky, jsem to ale čunik, sice jsem si na rady holek koupila light, ale myslím, že tím se to vyřešilo tak z jedné čtvrtiny já bych se nakopla, takže ze zdravého obídka, je nezdravý oběd.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já fakt to sladké nemusím, ale ty majolky, a tatarky ach jo!!

A to jsem včera vZOO, odmítla hranolky s tatarkou a způsobně si dala zeleninovou polívku, ale prostě tomuhle se nedalo odolatTakže ted běžím pověsit prádlo a pak šupajdit s malým ven, snad to vychodím, leze na mě rýma, tak se nějak necítím,ale tohle nesmí pokračovat, nebo nebude co v pátek napsat

Ach jo tak vzhůru do nového týdne doufejme, že lepšího papapapapapa Jana
Novy tyden
Stefani
| 11. 2. 2008 14:09
Tak holky ohledne te syrovatky jsem dneska cetla na zadni strane ze 100g ma polovinu mojeho denniho prijmu takze rozhodne ji nebudu pit 3xdenne ale jenom obcas dvakrat!Sama jsem prekvapena(v jedne davce mam 20g)
Chut na sladke je u me taky hruza a nejhorsi je to kdyz jsem sama doma uz dneska jsem stapala dva cokoladove bonbonyA jinak drzim vsem palecky do noveho tydne at nehresime
Ach ty chutě na sladkosti
Ren
| 11. 2. 2008 13:08
Ahojte děvčátka, všechny moc zdravím. Člověk tady chvíli není a příspěvků je tady habaděj a šlověk nestíhá vše číst . A taky vítám nově příchozí a držím pěsti. No tak co se týče těch chutí na sladkosti jsem na tom podobně jako ty Helo, celý den se držím a večer bych snědla vše co vidím. Asi to je tím, že čím více si člověk něco zakazuje tím více ma nato chuť. Proto si nic nezakazuji a dám si jen v malé míře, a pak jdu sednou na rotoped a poctivě jedu 40 až 60 min a pak ještě posiluji. Naštěstí mě cvičení baví. Je to někdy pěkná mučírna, ale jsem ráda, že se navzájem podporujem. Mějte moc pěkný slunečný den.
heladoma
nika2411
| 11. 2. 2008 12:51
Ale hlavu vzhůru, sem tam si zahřešit musíme - to by nebylo ono, pořád se držet zkrátka!!!Škoda, že nemůžu okoštovat kousek té tvojí buchty , kdyby se tak dala poslat přes net. Neboj, zase bude dobře a dobrá nálada se sama dostaví.

No jinak já byla včera s mojím v olympii v Brně. Pozvala jsem ho na film Pokání, který mi doporučila Angelwoman . A musím uznat, že ten film je hodně zajímavý, takový netypický a když skončí, tak nad ním budete ještě hodně dlouho přemýšlet.....
Zítra nastupuju do školičky - letní semestr začíná, tak snad budu mít dobrý start. Už se docela těším. 3 týdny lenošení mi opravdu stačily. I když musím říct, že jsem hodně stihla. Hlavně jsem se začala věnovat sama sobě. Ráno jsem ze zvědavosti stoupla na váhu a musím se pochlubit, že mám zase půl kilča dole. Jsem úplně překvapená, cítím se mnohem líp než dřív a jsem nabitá energií. Před obědem jsem si zacvičila s Hankou. Už jsem to zvládala mnohem líp než poprvé. To mě všecko bolelo, dneska dobrý - trošku zapocená Na oběd jsem si dala zapečený kuřecí řízek a brambůrky, ale ani jsem to nedojedla. Zkrátka se mi asi zcvrkl žaludek, což je moc fajn.....

Dneska jsem si promýšlela, jaký zavedu režim, když budu chodit do školy. Abych náhodou nezvlčela, když jsem tak dobře začala. Ale můžu vám říct, že tento semestr to je fakticky super - mám jen 3 dny školy, takže je to bomba. Sice středa je hodně zajímavá - 10 hodin, ale za ty 2 dny volna to fakt stojí.
Přeji všemkrásné pondělí!
Surina
| 11. 2. 2008 12:50
Ahoj holky, tak za prvé chci říct, že mi je 22 let, zapoměla jsem to tu napsat.
Jinak zítra to bude týden co hubnu. Budu se aspoň přeměřovat, když tu nemám váhu, ale nečekám nějakou změnu, sice každý den dodržuji zdravou stravu, nejím po páté hodině, hodně piju, skoro 4l. No ale myslí, že za týden ještě nepůjde nic poznat. Včera jsem měla poprvé hroznou krizi, měla jsem na něco neuvěřitelnou chuť, tak jsem zblajzla lžičku marmelády a kousek sýra - večer
Jsem na sebe naštvaná.
Ale včera jsem místo procházky zvolila běh. Napoprvé jsem vydržela 40 min což si myslím, že je super. Jinak každý den posiluju kolem 15 minut. Dnes jdu běhat zase, krásně tady svítí sluníčko. Tak se mějte hezky. Přeju všem pevnou vůli!
Ahojky holky
heladoma
| 11. 2. 2008 12:05
Víkend byl supr v soubotu jsem byly v Aquparku dětem se tam moc líbilo, v neděli jsme byly bruslit, to bylo také supr. Ale to jídlo já nevím pořád mám chut na sladké, celý víkend něco uždibuju a dneska jsem tomu nasadila korunu je poledně a já už snědla 5 kousků buchty co jsem pekla. Už mám pomalu splněný KJ to je hrůza. Jsem z toho taková otrávená. Vůbec nevím co se sebou takhle nic neshodím naopak přiberu pomooooc.

Pořád si říkám nesmíš sladké , ale nějak to nepomáhá a pak jsem ze sebe akorád otrávená , a vičítám si že nehubnu. Prostě mám krizi. Ach jo a přitom venku tak krásně svítí sluníčko a já jsem bez nálady.
Nový týden
Quinn
| 11. 2. 2008 11:11
Ahoj holky,
zdravím v novém pracovním týdnu
Víkend byl katastrofální Ne že bych se přežírala, ale sem tam jsem slupla co viděla, obyč rohlík, na suchar tučný sýr, čokoládovou tyčinku, prostě ty víkendy mě zničí!!!
Ale zas bylo krááásně, co s přítelem jsme se byli vyčvachtat v Auroře, v Třeboni, jestli to neznáte, jsou to lázně s minerálními teploučkými bazény pro veřejnost, jsou tam vířivky, trysky, tobogán a pak oba dny dlooouhé procházky...ale stejně, roztáhl se mi žaludek, dnes mám furt hlad
Takže dnes se začínám ( opět ) snažit, abych v pátek měla alespoň to samé, co před víkendem.

Jinak nemám žádnou novinku, ani žádný tip
nutriční hodnoty potravin
Lucisha
| 11. 2. 2008 09:40
Holky, posílám Vám hodnoty potravin. Je tam toho opravdu hodně, myslím, že najdete to, co budete potřebovat- Vy, které si počítáte Kj. Včera na to narazil přítel, tak jsem si na Vás hned vzpomněla
http://www.e-kulturistika.cz/view.php?…

Jinak jsem právě snidala (mám jarní prázky ) a dala jsem si sýr cottage s pažitkou od Meglle. Samotný mě nechutnal, ale tenhle má výbornou chuť!

Já se při hubnutí držím toho, že nežeru jako dřív.. Jím každé 2h(pokud to jde), ale protože každý den vstávám kvůli škole jinak, není to nejideálnější.. Řídím se selským rozumem a jím to, co není tak tučné nebo kalorické.. A jak tu už padlo, jídlo mám na malém talířku. Ale to asi tady každá z nás, že?
K snídani si dávám celozr.rohlík nebo slunečnicový chleba, k tomu buď sýr nebo šunšičku nebo cokoliv jiného (snad krom salámů- ty moc nemusím jako Herkules atd.) a zeleninku (cherry rajčátku- ty miluju, paprika, okurek, ředkvičky, no co prostě je)
Na sváču to jistí 1ks ovoce
Oběd- jak kdy.. Někdy ho nestíhám- jsem ve škole nebo ženu na bus.. ale snažím se, aby byl zdravý.. Kuřátko, krůtí, rybička, tuňák s rýží, bramborama, těstovinama a zeleninka.
Další sváča- většinou jogurt nebo něco mléčného jako nápoj.
Večeře- kolikrát jako snídaně.. Ale to řeším podle toho, na co mám chuť.. Nebo zeleninový salát..
Pokud je do spánku času dost, tak si dám i 2. večeři..
bumbám denně kolem 3l vody nebo ovocných čajů a snažím se každý druhý den cvičit, ale víte jak, ne vždy to jde když jsem u přítele, tak k tomu ještě zařazuju procházky s čtyřnohou obludkou, která se mi tady zrovna motná pod nohy. Brzo mi je zláme, drobeček..

Už jsem si koupila ten roll on a fakt to pěkně studí.. snad k něčemu bude! A skořicový gel jsem zatím nikde nesehnala Všude na mě koukali jak na blázna co že to chci.. Sháněla jsem ho v lékárnách. Kde jste ho koupily Vy?

Mějte se báááječně, já se musím jít věnovat hafanovi. Evidentně se mu nelíbí, že se věnuju Vám a ne jemu..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39