Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Surina
Hibiscus
| 11. 2. 2008 09:36
Prosím tě ještě nahlas věk, možná jsem ho přehlídla, v tom případě se omlouvám. Laďka
Dodatek
Hibiscus
| 11. 2. 2008 08:38
Ještě jsem chtěla dodat, že jsem se naučila si to pěkně naservírovat na malý talířek, takže toho vypadá opticky hrozně moc, i jablíčko nebo pomeranč,banán si nakrájím na talířek na malé kousíčky a ten kousek sýra taky na malé kostičky a pomalu si to vychutnávám, i když u toho třeba dělám na počítači.
Hodně sil
Hibiscus
| 11. 2. 2008 08:11
a optimismu do nového týdne. Teď jsem pročítala nové přízpěvky, musím se přidat k Lucishe a Iloně já také nepočítám kalorie. Sleduju kalorie na výrobcích a podle toho je nakupu i jím. Někdy si množství pro kontrolu převážím, ale zbytek odhaduji. Možná to není přesné, ale zatím se zdá, že to funguje. Jo ještě jsem se chtěla zeptat jestli si někdo pečete svůj vlastní chlebík? Já mám domácí pekárnu již 3 roky a jsem s ní moc spokojená. Jen dříve jsem dávala hladnkou mouku a žitnou a teď peču z žitné a celozrné mouky, přidávám hrst ovesných vloček a semínka (lněná, slunečnicová a dýňová) to je mňamka.¨Takže ráno (v 6 hod.)snídám svůj tenký krajíček celozrného chlebíku, nízkotučný sýr nebo šunku, cottage nebo jiný odtučněný tvaroh. V 8-8.30 si dám nějaké ovoce a malý kousek tvrdého sýra, nebo syrovatku, v10:30 (tak brzy máme polední přestávku) si přinesu z domu na vodě podušené masíčko (drůbež, rybu) a k tomu 2-3 polévkové lžíce celozrné rýže, celozných nudlí, nebo mé oblíbené chlupaté knedlíky (z brambor a celozrné mouky) a kopu zeleniny (buď v páře udělané, nebo syrové, nebo kvašené), mezi 13-13.30 sním buď jeden knackebrot zase s trochou proteinu ve formě sýra,joburtu,šunky a zeleninu (ale opravdu jen trošičku) nebo hrnek nízkotučného mléka, dálší jídlo mám doma v 16 hod - kdy sním zase podobnou kombinaci jako ve 13 hod a v 18.30-19 hod sním nízkotučný jogurt, nebo lžíci tvarohu, popř. trochu ryby a kousek zeleniny. Mně to vyhovuje, protože pořád něco jím a nepociťuji hlad ani chutě. S pitným režimem jsem naštěstí nikdy neměla problém, doma piju vodu, v práci různé druhy bylinkových a ovocných čaju, Roibos s příchuťemi a meltu, ráno ovšem kafíčko na nastarování. Sladké nemusím a sladit jsem naštěstí nikdy nebyla zvyklá, tak si nemusím cukr odříkat. Teď mám své dny tak nevím jak dopadnu v pátek. pá držte se Laďka
vydržať!!!
vladi
| 11. 2. 2008 07:24
Zdravím všechny Viktorky, doufám, že mám za sebou obvyklé týdenní přežírací období, bohužel mě to stálo půl kg navíc. A to jsem byla v sobotu s mužíčkem na běžkách a určitě jsem nějakou energii vydala, aspoň podle toho jak jsem se zapotila. No, dnes se konečně cítím líp, tak snad do pátku to půlkilo zničím. Musím!!!! Jinak všem držím palce do dalšího boje. Ještě k tomu počítání kalorií, já si to na floře spočítám tak jednou týdně, abych byla v obraze a pak to odhaduju.
zase týden pryč
Lili6
| 10. 2. 2008 23:28
Tak, a máme za sebou další týden! Pro mě tedy nikterak úspěšný, ale zase mě těší, že alespoň nepřibírám, takže jojo se nás při tomhle stylu netýká - to je pozitivní zjištění

Od zítřka "začínám" znovu dodržovat poctivě co se dá. Bumbání, kJ, cvičení....
Koupila jsem si také ten skořicový gel, tak ho aplikuji před eliptikálkováním, poprvé - tak jsem zvědavá jaký bude.

A tenhle týden budu pít dvě lžíce jablečného octa po ránu. Uvidím, jaký bude úbytek, ráda bych pro tentokrát aspoň kilečko, když jsem to teď přes 2 týdny tak flákala a váha neubývala.

S tou syrovátkou několikrát denně jste mě inspirovaly. Mám Linii s čokoládovou příchutí (mňam, jako kakaíčko a kJ stejně jako klasik verze), ale piju ji tak jednou denně, někdy vůbec... k jídlu při sváče. Teď teda zkusim co udělá ten ocet a příští týden se kdyžtak taky vrhnu na syrvátkování, když to nese ovoce podle vašich zkušeností.

Tak hooodně štěstí v novém týdnu kočky!!!
Snad mi plány tentokrát nic nepřekazí a o víkendu to poznám na váze. Po malé přestávce razím do druhé třetiny mého boje - je na čase shodit dalších 5 kilo a doufám že se mi to nejpozději do konce března povede!!!
syrovátka
bibinka
| 10. 2. 2008 20:06
Ahojky
já piju syrovátku ráno na lačno pak snídani zase syrovátku oběd zase syrovátku svačinka a opět syrovátka a něco lehkýho na věčer.To vše po dvou hodinách.Za týden 1 kg dolů.Tak držím palečky všem Victorkám
syrovatka
Lilimi
| 10. 2. 2008 19:30
No pač neumím hospodařit s penízkama zásoby se ztenčují . Takže do pátku kupuju jen nezbytné věci ale hned v patek vběhnu s výplatou do zdravé vyživy a určo jí vyzkouším. Ale chci se zeptat to pijete třeba místo svačiny ?a kolik asi tak denně?
eliptical
anonym
| 10. 2. 2008 19:28
Já mám tento stroj , i když jiné značky, od sprna loňského roku a teď na něho stojí fronta, střídáme se na něm se synem. Pomalu abychom napsali rozpis, kdo kdy bude cvičit.
elliptical
Lucas
| 10. 2. 2008 19:10
ahoj holky, jak se tu někdo ptal na ten orbitrek, tak mně v pátek konečně přišel ten objednaný elliptical z Olpranu a musím říct, že mně nadchl ! Je úžasně tichý a cvičení je fakt makačka. No po deseti minutách ze mě teklo jak z vola. no prostě super, teď ještě kdyby tak dali moji kluci chvilku pokoj, ať mám na cvičení čas. Chtělo by to určitě aspoň půl hodinky denně.
Syrovátka
Stefani
| 10. 2. 2008 15:42
Tak holky dneska jsem byla nakoupit protoze uz mi dosly vsechny zasoby a koupila jsem si syrovatku a ted jsem si ji udelala a musim rict ze je fakt dobra
Surina
slunko
| 10. 2. 2008 13:53
Přesně tak, mám stejnou zkušenost, na vysoké jsem měla čas a hlavně koncentraci na to, držet vše v normě. chodila jsem pravidelně třikrát týdně běhat, cvičila jsem, jídelníček držela okolo 5000 kj, duševní vyrovnanost /i přes stres ze zkoušek/, prostě nádhera, cítila jsem se skvěle, byla štíhlá. Ted jsem půl roku v práci, možnost jídel omezená, protože máme jen pekárnu a meníčka stojí za prd, tak si aspon občas večer uvařím na oběd druhý den, ale i tak.....na sport mám čas o víkendu, protože pracuji od rána do večera. Jak s láskou vzpomínám na ty časy na vysoké :).

Jinak abych se představila, jsem Katka, od začátku vás všechny čtu a obdivuju jak jste dobré a vytrvalé. Já bych to taky potřebovala, ale nevím, co se se mnou poslední měsíce děje, že nemám vůli, přitom mě děsně štve, jak se k tomu tělu chovám. Ale už jsem si striktně nařídila přednastavit si každý den jídelníček, nakoupit podle něho a držet se ho. Abych nezklouzla k tomu jít ráno do pekárny ... rohlíky i když jsou vždy celozrnné se prostě stále jíst nedají. No, holky, držte se!!!! Fandím vám
KJ
Surina
| 10. 2. 2008 13:46
Ahoj holky!
Já jsem teprve na začátku hubnutí, poto si tak orientačně ty Kj počítám, mám na to teď čas, školu mám jen třikrát týdně, takže pohodka. Vyšlo mi že před dietou jsem snědla i přes deset tisíc, tak to jsem se zhrozila. Dnes jsem si udělala "tlusté" fotky v plavkách, protože tu nemám váhu, tak ať můžu kontrolovat, jestli hubnu . Vyrážím na procházku Přeji všem hezký den!
Niko
ilona
| 10. 2. 2008 12:14
Já se řídím malím talířkem! Všechno si dávám na talířek. A vždy víc zeleniny než ostatního!
?
nika2411
| 10. 2. 2008 12:09
A podle čeho se teda holky řídíte?
počítání
ilona
| 10. 2. 2008 12:02
Lucisho! Já sem natom podobně. Taky to nepočítám jen někdy,když se mě zdá,že to jídlo mám hrozně kalorické.Máš pravdu,že člověka odradí jen to,že tam všechno nenajde. A taky musím říct,že hubnu tak to půl kg za tyden. Teda zatím.Mám hrůzu s toho,že se mě to zastaví!
jste jedničky
nika2411
| 10. 2. 2008 11:58
Čauky holky. Vidím, že všechny se držíte zhruba na stejné úrovni - 3500 - 5000KJ.Já bych taky ráda, jenže jde to ztěžka. Obzvlášť když bydlím s mým přítelem a jeho mamkou. To prostě nejde. .Proto ty společné víkendy moc nemusím. Když jsem tu přes týden sama, tak mi to 100% vyhovuje. Nikomu nemusím vysvětlovat co je to šmakoun, proč si vážím jídlo, co jím, proč to jím, proč už nejím večer............Ale přes ten víkend je to strašné. To víte - už nejsem svojí vlastní paní v kuchyni. A říct, ne děkuji, to nejím - přiznejte, je fakt trapas. Tak si aspoň kousíček dám, ať neurazím. Asi by jí to bylo líto.
Jak bych se měla zachovat? Poraďte......
e-kalkulačky a podobně
Lucisha
| 10. 2. 2008 11:55
Koukám, že si tu všechny počítáte příjem v jídle.. Já jsem snad jediná, kdo to nepočítá..
Párkrát jsem to zkoušela, ale nebavilo mě to a hlavně mě štvalo, že tam spousta jídla vůbec nebyla. Tak jsem se na to jednoduše vyprdla.. Nehledě k tomu, že ani nemáme kuchyňskou váhu.. Takže odhady to byly neskutečné.
Proto už to ani neřeším a jak je vidět, špatně to nedělám. Hubnu půl kg za týden a vyhovuje mi to..
Ale víte jak, každému vyhovuje něco jiného...

Jinak receptíky sem už brzy dám. Bylo jich už docela dost, tak než se to upraví..

Přeji všem hezkou a úspěšnou neděli!!!!!
kj
ilona
| 10. 2. 2008 11:53
Ahoj Endyl! Máš ůplnou pravdu v tom,že nemá cenu si přidávat jídlo jen abys měla doplněny kj. a taky je jasné,že každy den je jiny. Ze nemáš stejné jídlo a proto i ty kj sou jiné!Tak to dělej tak jak to vyhovuje tobě!!!!!!!!
příjem KJ
EndyL
| 10. 2. 2008 11:41
Přeji krásnou slunečnou neděli všem! Tak já ohledně toho mého příjmu nevím. Zkoušela jsem podle vašich rad, zadat si do flory dřívější jídelníček a hrůza,někdy se to vyšplhalo i k 9000KJ, takže jsem to asi dost omezila, ale myslím si, že každý den to bude trochu jiné, někdy budu mít kolem 35000 a jindy určitě i víc. Uvidíme, budu si to kontrolovat, protože rozhodně už nechci hubnout nezdravě. Ale zatím prostě nepociťuji hlad, tak nechci zbytečně přidávat jídlo, jen abych doplnila KJ. Tak já se jdu pomalu naobědvat a potom mám v plánu větší procházku, když je venku tak nádherně. A díky všem za podporu.
jéééé
Lilimi
| 10. 2. 2008 10:07
omlouvám se za překlepy
kj
Lilimi
| 10. 2. 2008 10:05
no já jsem tenhle týden jedna velká ostuda Hřeším kde se dá No prostě bylo moc akcí a byla jsem u mamči a to je o život. No ale zase jsem výmečně každej den sportovala. Což u mně není až tak obviklé No snad jsem nenabrala v uterý si jdu konečně na poštu pro mou novou sdigitalní vahu pač doma nemám u mamky není šestnactileta ta mamčina si snad pamatuje ještě marii terezii No tak uvidím jestli mně šidila takže v patek nahlasím vahu 100% přesnou. Hlavně doufam že mně ten rozdíl nepoloží na zadek. Třeba važím mnohem víc

JInak ještě k těm příjmům já mám kolem 5000 A vyhovuje mi to. Někdy dám mín nekdy víc jak kdy alůe už se mi stalo že byli 3000 a hlady jsem neumirala

No tak zas ahojky musím dát prádlo do pračky
ahojky
bibinka
| 9. 2. 2008 21:47
Ahoj holky,to je opravdu krásné jak tady přibýváme.Je to velká inspirace pro všechny.Dnes jsem si koupila novou váhu snad nějakou sportovní měří tuk i vodu v těle .Ale nejdůležitější je že váží lépe než ta naše šestnáctilétá.Hned mám o kilíčko méně.Dnes jsem trošku lajdala byla jsem z manželem na celodením výletě(nákup nového autíčka)takže jsem zobala kde co nezdravého (hranolky atd.).Ale od zítřka se polepším.Já mám denně tak 4700 kj a to je umění méně bych asi nevydržela,ale každá jsme jiná .Tak se mějte všechny moc hezky a užívejte sluníčka
Ahojky
jandula76
| 9. 2. 2008 21:04
Holčinky, tak jsem přežila večeři s kámoškama, i oslavu u našich, no dala jsem si 2chlebíčky, ale předtím pochodila 2hodinky venku Tak si to pro jednou prostě odpustím..

A jen koukám jak máte malý denní příjem, to já bych opravdu zemřela hlady, některý den se dostanu pod 5000kj, ale většinou jen když jdu cvičit, pak nemám hlad, jenom žízen, tak už nevečeřím, a příjem tím pádem klesa...

Ale i s příjmem okolo 5000kj, hubnu, minulý týden 1.8kg Což mě samozřejmě motivuje, k dalším akcím..

Upravila jsem jídelníček na 5jídel denně a omezila jeho množství, jím i svačiny , a opravdu nemám celý den hlad, což se o předchozích dietách říci nedalo

Už se moc těším na pátek a naše váženičko, ale stejně jsem nevydržela a hupsla na váhu, už tento pátek

Prostě ta zvědavost byla moooc velká

A mimochodem, dnes jsem odmítla šlehačku do kávy, prostě jsem na ní neměla chut což nejvíce překvapilo právě mě samotnou, prostě po měsíci abstinence sladkého tělo asi zapomělo, že něco takového vůbec existuje(kéž by, tiše se tu za to modlím )

A stále čekám až příjde ta obrovská krize???????????
Ale zatím po měsíci stále nic?

papapapa Jana

p.s. všem slunečný víkend s co nejnižším počtem zakolísání
Chyby
Stefani
| 9. 2. 2008 20:30
Omlouvam se jsem se tak rozepsala ze jsem ani nepozorovala co pisu.....cvicim s Hankou a ne Katkou
Dopisek
Stefani
| 9. 2. 2008 20:27
Tak holky ohledne toho energetickeho prijmu ja vetsinou mam tak kolem tech 3000KJ ale to je maximum,nechci to prehánet!Ale jako já hlad nemam kolikrat aji zapomenu ze mam jist! Je to o zvyku,myslim ze kazdemu vyhovuje neco jineho!
Ja treba snidam 3 knackebroty a nitkotucny syr svacina nejake to ovoce obed 100g kurecich prsicek nebo filet(losos) obcas si dam tunaka nebo cocku a plno zeleniny tak 200Kg pak zase nejake to ovoce nebo acidofilni mleko nitkotucne a na veceri celozrnny chleba a sunka!Proste na co mam chut....hlavne se snazim jist hodne zeleniny a ovoce!Kornspitz jim jenom ojedinele vetsinou jenom co jsem doma u rodicu protoze mamka mi uz rika jestli mi neni spatne s toho hubnuti ze bych mela prestat a porad mi nuti nejake to jidloJinak s cvicenim to taky nijak zvlast neprehani dvakrat tydne chodim na hodinku cvicit a kazdy vecer posiluju brisko a nohy s Katkou!Jako holky musim rict ze mi tenhle styl stravy dost vyhovuje i kdyz obcas zhresim ale to se proste obcas musi jinak by to byla nudaTento tyden uz si konecne zajdu koupit orbitrek protoze dostanu vyplatu s brigady,ale jak rikam stydim se protoze uz to rikam tak dlouhoHolky jsem strasne rada ze spolu hubneme protoze mi fakt dodavate silu a velkou podporu.A to jak nas tady porad pribyva je prima aspon mame porad co resit!Ja doufam ze se dostanu na konci unora na magickou hranici 60Kg nebo aspon 61 Pak bych to chtela jeste drzet do takovych 58Kg a pak se uvidi,ale urcitze se nechci vratit do stejnych koleji protoze to bylo hrozne stravovani!
Tak holky jsem se teda rozepsalaVsem vam drtim palecky at se dostaneme tam kam chceme protoze pak budeme spokojené a stasne samy ze sebou! A hlavne krasne do plavek!
:=)
ilona
| 9. 2. 2008 20:09
Teda domasovando tebe musím taky pochválit!!!!!!!!! Hlavně to pitíčko!! Ono to holky určite půjde! Do léééééééta budem kráááááááásnéééééééééé!!!!!
!!
ilona
| 9. 2. 2008 20:07
Já měla holky ráno 2 buriz.chlebíky se šunkou a rajče. Sváča teda nic.Oběd brokolice zapečená se šumkou bramborem a postrouhaná sejrem.Sváča mandar. A k večeři sem dojedla oběd!!No a za den tak 3,5l vody a čaje.
nika 2411
domasovanda
| 9. 2. 2008 20:03
No to máš pravdu,taky jsem na to včera koukala a máš pravdu děti ve školce mají víc rozumu!Dneska jsem se už raději nekoukala.
jídlo
ilona
| 9. 2. 2008 20:01
Ahoj holky!tak prvně musím říct,že u nás dnes taky bylo nádherně.Celé odpoledne sem byla na zahradě! A musím říct,Endyl,že máš vzorny jídelníček. Jo a taky Surina. Jen tak dál holky!!!!!!!!!!!!!Ono se sice píše,že by mělo byt těch 5000kj za den,ale tělo si poví samo! Jen doufám,že nehladovíte?A hlavně ten známí pitny režim!!!
EndyL
domasovanda
| 9. 2. 2008 20:00
vůbec se nestresuj tím,že sníš denně jen 3000 až 3500KJ já to tak jím taky a jsem v pohodě.Všude píšou,že 4000-4500KJ je optimum,ale já to za den nedám!Jednou jsem to udělala a bylo mě hrozně,připadala jsem si jako balón,takže jsem se vrátila ke 3500-4000KJ(mám to jak kdy někdy nemám ani 3000KJ a někdy mám třeba 4000).Já jsem si dala na Floru jídlo co jsem jedla před tím,než jsem začala hubnout a dalo mě to něco kolem7000Kj a když hubneš tak bys to měla o polovinu stáhnout,takže to zkus si tam také dát a uvidíš,mě to vyšlo takhle a polovinu z toho jím a stačí mě to já prostě víc jak těch 4000KJ nedám protože to nemám kam dát

a tady máte můj jídelníček:
ráno:celozrný rohlík-půl litra čaje
svačiny:nejím protože snídám a v 9hodin,ale do oběda vypiju další 1litr čaje,nebo vody.
oběd:buď rybu,nebo kuř.prso na prudko a k tomu zelenina,nebo jáhly,šmakoun atd.a opět půl litru vody,nebo čaje
svačina:buď ovoce,nebo musli tyčinka,opět půl litra tekutiny
večeře:chleba s pomazánkou,nebo zel.salát atd.a zase půl litra pití
Mezi obědem a svačinou a svačinou a večeří vypiju opět litr nečeho

Tak se holky mějte a všem přeji krásnou neděli a ke komu ještě nedorazilo sluníčko,tak aby se to konečně povedlo a vykouklo už i u Vás

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26