Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Jejda
Stefani
| 8. 2. 2008 19:35
Ahooj holky no vy píšete jako o život,nestíhám číst a to jsem tady dva dny nebyla!Samozřejmě vítám nově příchozí a držím palečky at to zvládnou,chce to jenom trpělivost! Já jsem dneska měla chuť na čokoládu tak jsem si dala jeden čokoládový bonbon tak půjdu cvičit at ho shodim Jinak příští týden mám volno takže se budu muset doma nějak zabavit abych nedostala najednou chut na nějakou sladkou dobrotu!
salat
Rendulina
| 8. 2. 2008 17:09
Diky Ilco, vyzkousim.
Topvet
KajsaV
| 8. 2. 2008 16:44
...já jsem se právě o Topvetu dozvěděla na jednom fóru a když jsem pak byla na jednom veletrhu sport a welness, tak tam měli stánek, tak jsem si tam ty produkty koupila. Každý stál 107,- což je v dnešní době fakt sranda. Už jsem vyzkoušela všechno možné jako Garnier, Avon, Dermacol atd. prostě to co je běžně v drogeriích a všechno mi to přišlo o ničem. S tímhle jsem spokojená.
Topvet
romca
| 8. 2. 2008 16:08
To máš pravdu mají tam na křeč.žil.na pleť,atd.Dostala jsem od nich tabulku a tam je popsané co je na co.
TOPVET
KajsaV
| 8. 2. 2008 15:50
...výrobky od Topvetu můžu jen doporučit, jsou opravdu super a za super cenu. Používám skořicový gel celustin - ten si mažu na zadek a stehna před každým cvičením a pak mám skořicové tělové mléko a to si mažu na stejné partie večer před spaním. Z toho gelu se dají dělat i super zábaly...
hrubky
ilona
| 8. 2. 2008 15:40
Za hrubky se omlouvám!
salát
ilona
| 8. 2. 2008 15:38
Ahoj holky! Opět zdravím všechny nováčky,že už nás tady je!To je super akorát už se v tom ztrácím! Rendulíno tak já dělávám fazolovy salát s křenexem a jogurtem nebo zakys.smetanou.Osolím,opepřím a mnam!Domasovando díky za podporu u zubaře nic moc,ale to nadlouho.Jink já měla k obědu těstovinovy salát s tunákem Mexiko.Ted ke sváči jogurt a k véči plánuji ledoví salát se šunkou.vajíčkem a zakys.smetanou.Taky sem byla na procházce s rodinkou.Svítí sluníčko,ale je tam tak studeny větr,že se to nedá na dlouho!!
ZDRAVÍM VŠECHNY
romca
| 8. 2. 2008 15:25
Čauky holky,mam pro vás dobrou zprávu,dnes jsem prolezla v práci katalog mam krám zdrav.potřeb a objednala jsem na krám skořic.gel od Topvelu.Ten kakao.nemají,musí to byt jiná značka.Když ho některá nesežene tak vám ho pošlu.Jsem z LTM když bude mít někdo cestu.Jinak se děla v oleji a krému.Dnes jsem se držela , samá zeleninka a tm.rohliky
.Zítra to bude horši,rodiče nám přivezou mé milované děti a ja budu muset vařit.Zatím pa jdu pofackovat trochu byteček.
fazole
Rendulina
| 8. 2. 2008 14:37
jeeee holky ja se uplne zapomela zeptat jesli nemate nejaky osvedceny recept na fazolovy salat pres noc jsem si nechala namocit fazole a ted jsem zjistila ze me tak nejak presla inspirace na to co s nima udelat diky moc
L-carnitin
KajsaV
| 8. 2. 2008 14:32
Ahoj holky, všem gratuluji k úbytkům na váza a držím Vám palce.

100% souhlasím s Quinn a jejím názorem na L-carnitin. Je to skvělý doplněk, ale samozřejmě ke sportu, takže kdo nic nedělá účinek nepocítí. Užívám ho už téměř dva roky a hodně mi pomohl při mém boji s kilogramy.

V předchozím příspěvku bylo také řečeno, že odborníci říkají, že jsou to malé účinky za hodně peněz. Nevím koho myslíte tím odborníkem, ale pro mě je tím největším odborníkem v ČR Petr Fořt, který mimo jiné sestavuje jídelníčky a stravovací a cvičební plány našim předním sportovcům a jeho knihy jsou naprosto skvělé, mohu jen a jen doporučit. On i jeho kolegové odborníci L-carnitin doporučuje užívat všem sportujícím a nejen jim. Preventivně také nemocným lidem, starším lidem nebo lidem, kteří mají problémy se srdcem. L-carnitin je hodně prospěšný a je to látka tělu vlastní.

Jinak si zkuste přečíst tento jeho článek, kde reaguje na úžasné "hubnoucí speciály" v IDNES, kde to zjevně píší lidé, kteří tomu příliš nerozumí a 100% tam odsuzují veškeré sportovní doplňky atd.

koukněte na:
http://doplnky-stravy.abecedazdravi.cz/…i-doplnku-stravy
slunicko
Rendulina
| 8. 2. 2008 13:05
taky prosim prosim poslete trochu toho slunicka sem at se o vikendu muzu protahnout venku pri peknym pocasi momentalne je tady posmourno, zatazeno, vetrno a vuben nepekno
Endyl.
Rendulina
| 8. 2. 2008 13:03
Vitame te Endyl. cim vic tim lip Jinak myslim ze se tu shodneme na tom ze vetsina nas tady je netrpelivych a o to lip se tu podporujeme protoze si rozumime a vime cim ktera prochazi .

teda ja vam nevim co se to se mnou deje. vcera jsem mela strasnou chut na sladky ale odolala jsem a dneska jsem mela k dopoledni svace par kulicek hrozna a prisly mi tak sladky ze jsem je ani nedojedla no reknete, je to normalni?!
oprava
Hibiscus
| 8. 2. 2008 13:01
Teď vidím tu hrubku - objevíš!!!
EndyL
Hibiscus
| 8. 2. 2008 13:00
Vítám tě mezi námi oběvíš se v tabulce příští pátek, kdy bude převážení.
Je to neuvěřitelné jak se rozrůstáme už nás je 35 koček!!!
Doufám, že to i všechny vydržíme, vždyď hubneme teprve něco přes měsíc. Kolik nás bude hlásit váhu 1.7.? Moc jsem zvědavá. Zatím postrádám jen holčinu Brnemivkolenou - neohlásila ani váhu ani už nic nenapsala, že by byla první odpadlík?Všem přeji krásný pátek a těším se, že snad zítra dojde sluníčko až k nám a můžu taky někde vyrazit.
jste super,přidávám se k vám!!!
EndyL
| 8. 2. 2008 12:41
Ahojky holčiny, musím říct, že už asi 3 dny se snažím přelouskat všechny vaše příspěvky a dostat se nakonec, ale nějak to tu pořád přibývá a konce se nedočkám a nedočkám Nejdřív musím pogratulovat všem,které se s tím tak úžasně perete! Je fajn, že jste pro to tak zapálené, že se vzájemně podporujete a dáváte si rady. Moc se mi to líbí, a proto by jsem se k vám ráda přidala (pokud mohu). Za pár měsíců mi bude 23let a také bych chtěla nějaké to kilčo shodit. Až do puberty jsem z váhou potíže neměla, ale pak to přišlo a já různě nezdravě hubla a zase přibýrala. Známý jojo efekt Nejvíce zhubnout se mi podařilo asi před dvěma lety, ale nebylo to zrovna moc zdravě, sice jsem denně cvičila, ale k tomu jsem taky velmi omezila stravu a dokonce jsem jídla někdy nahrazovala koktejly na hubnutí. Sice jsem zhubla za 2 měsíce asi 12 kilo a vypadala jsem fakt úžasně, ale pak jsem to měla do 1 měsíce zpět!!! Pochopila jsem, že takto to nepůjde. Dnes vážím 63kg při výšce 161cm a můj cíl je vážit kolem 51kg. Takže dneska začínám a pomalu a zdravě jako vy. Držte mi pěsti, ať to zvládnu, protože jak něco nejde rychle a nejlíp hned, ztrácím trpělivost, ale věřím, že s vaší pomocí to taky zvládnu. Mějte se a hodně sil!
Hibiscus
domasovanda
| 8. 2. 2008 11:48
U vás nesvítí sluníčko?U nás od rána a jak ,byla tady kámoška se synem a když odcházeli tak jsem s něma ještě chvilku kecala venku a dneska u nás dokonce i krásně hřeje,tak po obědě razíme na procházku jé já už se těším,tak zatím papa a přeju všem krásný slunečný den tak jako je tady u nás
Blanch - L-karnitin, od Kibic
Quinn
| 8. 2. 2008 11:08
Tak já mám na carnitin opačný názor...je to zbytečné pro lidi, co nic nedělají, ale pro lidi co sportují...nevím, jestli po tom fakt víc hubnu, to se asi nikdy nedovím ale každopádně cítím rozdíl mezi hodinou aerobicu s carnitinem a hodinou bez...když si ho nevemu, mám mnohém méně energie a na závěrečné posilování už škoro žádnou, naproti tomu s carnitinem jedu na plno až do konce.
Poznám to i když chodím bruslit na stezku, když si vezmu carnitin, jedu bez přestávky a bez něho si musim odpočívat...
Prostě dodá hodně energie a tím víc makáš a tím víc spálíš...a a a ... tím víc hubneš
Ale je to tak se všim, na někoho to působí, na někoho nemusí.
Blanch - L-karnitin
Kibic
| 8. 2. 2008 10:28
Ahoj děvčata! To je tady frmol, dva dny jsem tu nebyla a hned je co číst. To až odjedu v neděli na týden na hory, tak se tím užani neprokousám.

Blanch - shodou okolností jsem o L-karnitinu četla v časopise RUN č. leden,únor 08. A závěr je ten, že je to zbytečné vyhazování peněz. Jak sami odborníci píší - nepatrné účinky za hodně peněz. Já bych do něj tedy nešla.
Pro Hibiscus
Ren
| 8. 2. 2008 10:03
Hibi děkuji za přijetí do party správných a skvělých ženských. Můj věk je 26, tabulka je skvělá a ty Vaše výsledky ještě lepší . Držím palečky ať to všechny zvládnem
Ren
Hibiscus
| 8. 2. 2008 09:50
Ahoj Ren, jistě tě berem a už jsem si tě zapsala do tabulky, jen ještě napiš tvůj věk a příští pátek svou novou váhu. Držím palečky ať je aspoň o 0,5kg menší než dosavadní. Možná to nepůjde tak rychle jak by sis představovala, to jsme zjistily na vlastní kůži, ale jde to.
Po přečtení vaších příspěvků mám hned lepší náladu a když u vás v Čechách svítí sluníčko, tak snám ho taky pošlete na Moravu. A pok budu mít elán a hupnu na orbitrek, huráááá!
ahojky
nika2411
| 8. 2. 2008 09:40
Tak holky, hážu všechny chmury za hlavu a začínám nový den. Miláček mě dneska ráno překvapil. Včera jsem se mu zmínila, že dnes má vyjít MF dnes s tím DVD Hanky Kynychové. A ráno už jsem ji měla v posteli . Tak se do toho dneska opřu. Ale řeknu vám, že jsem pěkně sedřená z toho včerejšího aerobiku. Ale moje ranní váha mě potěšila!!! Zase mám o kousíček míň. Tak papa...
Ren
domasovanda
| 8. 2. 2008 09:28
To víš,že můžeš mezi nás,čím víc tím líp ,tak Tě tímto tady vítám v tom našem kolektivu a já sama za sebe Ti držím palečky,protože s náma to určitě zvládneš,neboj.Tak na tebe
pro Ilonku
domasovanda
| 8. 2. 2008 09:23
Ahoj neboj sleduji Vás pořád,jen jsem se nezapojovala tady do těch diskizí na posledních stránkách,ale jsem Vám pořád věrná a čtu Vás několikrát za den .Dietku držím stále a pořád úspěšně,včera mě tady u nás potkala paní(neviděla mě od listopadu)a říkal,že jsem musela zhubnout aspoň 10kg,tak mě móóóóc potěšila ,neboj já to nevzdám,takovou radost těm místním slepicím neudělám,já jsem totiž odhodlaná,že jim všem vytřu zrak ,víš ony si nádhery myslí,že když se obléknou do značkových hadrů,nanesou kilo ma-keupu a našpulijou pusu tak že z nich všichni sednou na ***,ale to mají smůlu já si vážím lidí co mají v hlavě a na a v srdíčku,než na hlavě a napovrchu,no,ale ono je to asi všude stejný,tak se nebudeme rozčilovat ony ty kravky nám za to nestojí.Tak se měj pěkně a držím pěsti ať Tě to u zubaře moc nebolí

Jinak tímto zdravím taky všechny nově příchozí a mám Vás .
Můžu mezi Vás?
Ren
| 8. 2. 2008 08:54
Ahojte děvčátka, v prvé řadě musím říci, že jste naproto úžasné ve svém snažení zhubnout a po přečtení všech příspěvků říkám klobouk dolů. Hodně jste mne inspirovali a proto bych ráda mezi Vás. Můj problém, teda že jsem ztloustla 10 kg, nastal zhruba v květnu loňského roku. Tehdy jsem vážila při výšce 170 cm, 68kg a byla v celku spokojená. Jenže pak nastal zlom, po 8 letech se se mnou rozešel přítel a já byla v takových depkách, že jsem celý den nic nejedla a večer se nacpala. Nejdříve mi to problém nedělalo, mám ráda sport a cvičím každý den, jenže deprese mě dohnali uzavřít se do sebe a nekomunikovat téměř s nikým. A takhle se to táhlo do prosince, a váha se vyšplhala na 78 kg. Je to hrůza a chci zpátky svých 68 a nejlépe 65 a proto bych byla ráda, kdyby jste mě vzali mezi sebe. Co vy na to?
nálada
Lilimi
| 8. 2. 2008 08:50
teda holky vy jste jak uzlíček neštestí ... Musíme se na vše koukat s optimismem. Jsme zdravé a budem krásné. tady u nas na jihu svítí sluníčko tak si asi půjdu zaběhat nebo aspon pres švihadlo na dvur
nebo odpoledne na kolo...no to je nápad tak holki vydržte naše žravostní chvíle (včera jsem měla půl jitrnice) a do boje tu vahu jednou porazíme
holky
ilona
| 8. 2. 2008 08:24
Ahoj spolubojovnice! Taky vás vítám do nového dne!!No a těm bez vůle držím moc a moc palečky!Ono to půjde! Bobíku sem ráda,že ses konečně ozvala už sem si myslela,že se ti něco přihodilo. Domasovando ty už se tu taky objevuješ velmi málo!Co se děje? Tak já se holky zatím loučím jdu totiž k zubaři.Tak pište já sem pak kuknu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orbitrek
heladoma
| 8. 2. 2008 07:35
tak už ho mám konečně doma , včera jsem ho dala dohromady a hned jsem ho vyzkoušela no supr , byla jsem spocená jak myš. Dala jsem si nejmenší zátěž a vydržela jsem 40 minut, koukala jsem u toho na telku tak to šlo.
Už se těším jak na něj dnes zase hupnu.
lucipajda
adelaida
| 8. 2. 2008 07:31
jo jo, tam jinej neni takovej, naproti Zepter vile. Tak tos měla pěknej privátek, takhle v centru..
Další kilo
Quinn
| 8. 2. 2008 06:59
Holky mam děsnou radooost, po 14-ti dnech se mi zas pohla váha, takže už mám 5 kilo dole Doufám, že tím začíná dobrý den a teď udělám poslední zkoušku, tak mi držte
krásné ráno
Hibiscus
| 8. 2. 2008 06:32
Ahoj Viktorky tak nevím jestli je to tím počasím, ale asi všechny máme pesimistickou náladu. Já sem sice byla včera cvičit, ale cítím se unavená a hlavně ospalá, zalehla jsem už v 9 hodin a okamžitě usla. Je pravda, že musím vstávat v nekřesťanskou hodinu 4:15, ale teď je to přímo hrůza.
Včera jsem psala, že jsem nevydržela a zvážila se a měla jsem ohromnou radost, že mám o kilo méně, ale po dnešním kontrolním vážení už tak nadšená nejsem, jen půl kg. A příští týden až dostanu menzes tak budu hlásit spíše přírustek.
Včera jsem sháněla ve 3 lékárnách skořicový gel, ale neměli o kakaovém ani neslyšeli. Tak jsem si koupila taky ten Garnier žlutý gel, opravdu tam píši o šoku, ale já nic necítila, snad trochu chlad, ale jen malinko. Nevím jestli jsem si toho natřela málo, nebo se to musí dlouho masírova, nevím?
Těším se až bude svítit sluníčko, já se už potřebují nabít, u mně to funguje asi jsem opravdu závislá na sluneční energii. Navíc mám nízký tlak a tak v tomto počasí jsem bez elánu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39