Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

........jen tak
nika2411
| 7. 2. 2008 22:00
Nevěš hlavu Lucisho, já jsem na tom dneska a vlastně celý tento týden velice podobně. Už mě to štve, že nedokážu vydržet a zatnout zuby. Proč nemám tak pevnou vůli jako vy? To je to nejhorší, když potřebuju jen pár kg. To bude děs než to sundám. Já tomu snad ani nevěřím. Vážím pořád stejně. Při posledním vážení jsem sice měla míň, ale to jsem byla po akci, takže to se nedá počítat. Prostě jsem se zasekla na téhle váze - už rok stojím ( zaplaťpánbůh aspoň za to ), a nejde to dolů. Ať dělám, co dělám. ........Bojím se, jak to teď budu zvládat, až začnu chodit zase do školy. To už nebudu mít čas tak, pravidelně jíst. Ve škole se vaří šlichtynebo samé smažené.......tak jak se mám hernajs hlídat??? A musím přece jíst, když dojedu až v pozdě v noci......Je to fakt dilema. Teď mi to vyhovuje. Jsem doma, mám na všecko moře času - můžu si naplánovat stravu, spolupracovat s kalkulačkou na flóře, cvičit, prostě se hlídat. Ale od příštího týdne to vidím fakt bledě. Ranní vstávání - celý den převrácený naruby. Do toho takřka nulový pohyb. A už se vidím, jak dojedu večer a půjdu hopsat......

Já jsem ale pesimistka, že??? Nevím, co to se mnou dneska je. Taková nebývám. Asi nemám svůj den. Snad to bude zítra lepší. Zítra si koupím MF Dnes - bude tam DVD s Hankou. Tak mi to snad zlepší náladu.....

Mějte se hezky a promiňte za tu moji špatnou náladu
Ahojky holky!
bobik
| 7. 2. 2008 21:57
Děvčata moc mě mrzí, že teď moc nestíhám vás číst. Jste hrozně šikovné a dení přírůstky zpráviček jsou úžasné.
Já lítám s dětmi po různých kontrolách a doktorech. Musím to zvládnout hned dokud jsme zdraví.
Ale nevím tedy jak dlouho nám to vydrží.
Malá už má rýmu a kašel a mě dnes taky není dvakrát nejlíp.

Cvičila jsem co jsme se vrátili jen jednou, pitný režim se mi nedaří dodržovat vůbec, protože jsem celý den pryč a doháním to až večer.
A s jídlem taky nic moc valného. Jím teď tedy všechno , ale snažím se málo a večer už nic.
Snad to tento týden všechno oběhám a příští týden už bude pohodový.

Jinak už jsem si tedy koupila dva ty šmakouny, moc se těším až je vyzkouším a taky jsem si koupila kuskus a jáhly a spoustu zeleniny. Jen ten čas mi nějak chybí.
Ale příští týden už se určitě polepším.

Jinak mám tedy obrovskou radost, protože mě všechny kamarádky chválí jak jsem zhubla a vypadám dobře.
Tak snad si to tady nepokazím.

Zítra se jdu podívat do toho hypoxi studia a chtěla bych si zaplatit tu měsíční kůru, tak vám pak budu referovat, jestli to k něčemu je.
Zatím páááááá.
nějak nezvládám
Lucisha
| 7. 2. 2008 21:46
Holky, tenhle celej týden je děsnej. Vůbec o nezvládám!!! Vždycky si řeknu, jak budu hodná a nemlsat, jenže pak to přišlo a já nedokázala odolat.. Fakt strašně hřesím.. Nevím, co se mnou je, ale tohle je fakt děsný!!!!!!!!!!!!
Je fakt, že poslední dny nestíhám jíst tak, jak bych měla.. Ale to mě neomlouvá!!!!! Mám být silná a odolat! Pak si tady vždycky přečtu, jak se Vy držíte a mám na sebe hroznou zlost. Jenže potom mě chytne chuť a já zas polevím.. Nevím, nějak tenhle týden vůbec nezvládám odolávat
Zítra ráno se orientačně zvážím a moc doufám, že jsem nepřibrala.. Ale moc se toho bojím- jak jsem byla dobu nemocná, necvičila jsem a te%d jsem hodně hřešila..
chjooooooooooooo, mám z toho strach!!!!!
Půjdu si zaposilovat ( dnes jsem taky hodně hřešila)

Lucipajdo, neboj, na receptíkách se pracuje!!!!!!

Doufám, že na tom jste líp než já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adelaida
lucipajda
| 7. 2. 2008 21:39
myslíš tou včelkou ten obchůdek co je na husovce blízko dlouhýho mostu, kousek od ratolesti? kousek odsud jsem mela privat. jo to byly casy....
ach jo.....
nika2411
| 7. 2. 2008 21:38
Ahojky holčiny. Já jsem celá zmordovaná - ten aerobik byl mor - všecko mě bolí. Myslela jsem, že budu potit krev. Aby toho nebylo málo, tak jsme teď zblajzli obří nanukovo- ovocný pohár. Prý to mám k dnešnímu svátku - tak to pěkně děkuju. Je mi akorát blbě. Holky jak to děláte, že jíte tak málo KJ - kolem 5 tis. ? Já to nechápu. Já jsem pořád nedojezená. Dnes mám díky poháru něco přes 7 tis. Včera a předevčírem kolem 6 tis. Já se nikdy na těch 5 nedostanu. A to z vás vážím nejmíň a pořád bych jen jedla a jedla. Navíc jsem dneska zjistila rozvrh na letní semestr a ve středu, kdy chodím na pilates mám totálně nabitou - 10 hodin!!!! Domů dojedu snad v 9 večer. Ach jo, ani cvičit nebudu moct. Tak se holt budu muset donunit sama doma. Dneska mám jakýsi divný den, jsem nevrlá, smutná, podrážděná. Můj se mi radši vyhýbá......
gel
lucipajda
| 7. 2. 2008 21:30
Díky za tip, do Budejic jezdim do školy, tak se tam stavím.
tak pa, dneska jsem nějaká líná psát....
Uffff
Lilimi
| 7. 2. 2008 20:48
TAk holky jste mi dali zabrat prokousat se až sem ale super nápady Ten gel určitě zkusím ale až po výplatě No jak jinak....

JInak jsem se dnas vratila od maminky a ta mi nabalila same zabijačkové pochutiny takže toho máme plnou ledničku ale asi si ráno vemu malinko domací marmelady rano mne to snad nezabije
první den jsem zvladla
romca
| 7. 2. 2008 18:44
Zdravím všechny !První den mam skoro za sebou.Zvládla jsem i pití a to je co říct,vypila jsem 2.5l.Ráno jsem si dala tmaví rohlík a nápoj jog.k svačince mrkvičku a jablíčko a k obědu rohlík nápoj a rajčatko.Byla jsem pozvaná od manžílka na véču tak si dám si salatek.Jinak děkuji za přivítaní můj věk je 34let.Určitě budu rada v tabulce,chtěla jsem se zeptat zda je možnost do ní nahlédnout a co je potřeba.Zatím pa a přeji krasný večer.
adelaida
Quinn
| 7. 2. 2008 15:28
Jasný
Někdy příští týden jdu do lékárny u nemocnice, tam se zeptam, maj tam širokej výběr všeho
Quinn
adelaida
| 7. 2. 2008 15:19
Kdybys sehnala někde v Budějcích ten kakaovej, tak dej vědět..
:-)
Quinn
| 7. 2. 2008 14:58
Mullik, Blanch: Tak teď nevím, jaký ten gel, jestli skočicový, nebo kakaový a nebo oba a střídat je

adelaida: Tak já si tam skočím, dík
další receptík
Anye
| 7. 2. 2008 14:52
Ahojky holky...
Koukám, kolik přibylo příspěvků. Téda, až přijedu z hor, tak u toho budu sedět snad tři dny . Dnes jsem byla zase plavat a cítím se skvěle. Už se těším, až to rozjedu naplno. Ještě bych sice neměla, ale stejně na ty hory pojedu...

Jinak jestli chcete další osvědčený receptík, tak přidávám zas jeden z Victorie, co mi mooooc chutnal....:
Tuňákový salát s jogurtovým dresinkem

Saláty jsou při dietách oblíbeným pokrmem. Proto dnes přinášíme recept na tuňákový salát s jogurtovým dresinkem.

Ingredience:
60 g tuňáka ve vlastní šťávě
2 lžíce nízkotučného jogurtu
mořská sůl
pepř
trocha vinného octa
100 g rajčat
100 salátové okurky
půl cibule
plátek kuřecí šunky
petrželka

Návod k přípravě: Tuňáka rozmícháme s jogurtem, osolíme, přidáme pepř a ocet. Okurku a rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, cibuli posekáme nadrobno, šunku na kousky. Vše pak smícháme dohromady a posypeme sekanou petrželkou.

Já si to teda dala bez té šunky, protože jsem doma žádnou neměla, ale byla to i tak mňamka....Mimochodem, myslím, že ten tuňák smíchaný s jogurtem by se dal použít jako dobrá pomazánka...
gely
Mullik
| 7. 2. 2008 14:29
na stránce gely.cz jich je hafo, různé a na prsa určitě si vyberete.
Blanch
Mullik
| 7. 2. 2008 14:28
Blanch: v Přerově je něco jako spinning jmenuje se to Schvimmering nebo tak něco a je to na mlýně, na Černé prý je tam občas i joga, jinak erobik je v Předmostí ve školce, ale to je taková partičky namyšlených paniček, chodí tam jen ti samí, a prý i Šejba má něco, ted se přestěhoval k nádraží, je to doba už, ale už se tam moc neorientuju. A nad Tančírnou už není nic, nevíš? Já chodím na spinning přes týden v Ostravě, ale v Přerově se vždycky tak akorát nacpu jinak jak Ti radila Angelwoman ten skoricovej gel, ten je fakt super. A ještě lepší učinek to má, když vylezeš z horké sprchy, namažeš si to větší vrdtvou a stehna a boky si obmotáš normální potravinářsou folii a ještě se zamotáš do deky a aspon na 20 min. Ze začátku jsem tzo dělala obden, ted už jen 1x týdně, ale ani to ne někdy, jak je čas. J e to strašně levné a z toho kvanta, co jsem vyzkoušela, snad nejlepší. Tak vyzkoušej.

Quinn: Já mám taky od Garnieru ten žlutý roll-on a je to mazec. Na obalu psali že je to něco jako léčba šokem,ale fakt, natřeš, voní to, pořádně vmasíruješ ještě rukama a do 10 min to začne mentolově pálit a pak to ještě zesílí a uplně to pálí, po chvilce to přestane, ale tím asi myslela ten šok je fakt, že se mi super proklrvilo. Nepoužívám to dlouho (včera jsem začala) takže nemůžu zatím poreferovat výsledky.
Mullik
Blanch
| 7. 2. 2008 14:20
JJ ten jsem si právě našla na netu, než jsem šla do té lékarny, ale tam měli jen tento! Tak doufám, že v tom nebude moc velký rozdíl! Jinak náhodou jsi nezjistila nějaký ten aerobic přes ten víkend, že? Já to tam ještě moc neznám, nepocházím totiž z Přerova!
Quinn
adelaida
| 7. 2. 2008 14:19
Tý jo, ani ne. Ale maj tam ten topvet, tak tam třeba maj i ten kakaovej, nevim, zkus mrknout. Pak sem tam koupila ještě med. Ona je tam taková nepříjemná baba, tak člověk nemá ani chuť to tam nějak podrobně koumat..
Quinn a Blanch
Mullik
| 7. 2. 2008 14:16
Hm, ten kakakový takový vypadá dobře, hlavně že to vyhlazuje pokožku A na těch stránkách máte něco napsáno i o tom skořicovém gelu, něco jako že je to t
ověřený a zaručený i když je to od jiné firmy
Ale jinak tady máte ten gel co mám já:
http://www.kapkazdravi.cz/…vy-gel-300g.html
Quinn
Blanch
| 7. 2. 2008 14:11
No je to od firmy MTcosmetics, tady je stranka, jestli se chceš podívat http://www.medinterra.cz, ten gel by měl být taky v dostání v lékarně, jinak ještě jeden odkaz abys viděla jak vypadá krabička http://www.zdravotnickaprodejna.cz/inshop/shop.asp?…
Blanch
Quinn
| 7. 2. 2008 14:03
A ten gel kakaový se dá koupit kde? To je také od té firmy, jako ten skočicový:
adelaida
Quinn
| 7. 2. 2008 14:00
Aha, aha, já chodím jenom do tý zdravý výživy, v tý Včelce jsem ještě nebyla, tak tam skáknu Mají v tý Včelce ještě něco, co tě zaujalo??
adelaida
Blanch
| 7. 2. 2008 13:59
Taky jsem to tam četla že před cvičením, tak jsem to udělala tak, že jsem se natřela před cvičením pak po cvičení jsem se šla osprchovat a natřela se znovu , tak uvidím
Gel Styling kakaový
Blanch
| 7. 2. 2008 13:57
Holky a nezkoušely jste někteá ten kakaový gel, vypadá taky zajímavě, tohle k němu píšou:

Kakaový gel patří mezi novinky v oblasti zeštíhlující kosmetiky. Gel obsahuje výtažky z kakaových bobů, které účinně napomáhají stimulovat lipolysu v podkoží. Při tomto procesu se triglyceridy uložené v tukových buňkách rozkládají na volné mastné kyseliny a glycerol. Tímto tuková buňka zmenšuje přirozenou cestou svůj objem. Gel zpevňuje pokožku. Výsledkem je štíhlejší tělo a pevnější pleť.
a ještě jednou gel..
adelaida
| 7. 2. 2008 13:57
Jako ono by to chtělo aplikovat před tou fyzickou aktivitou. To tam i píšou. Já si ho dávám před cvičením bo před kúrou, kde za mě hubnou stroje.. . Pokud máte pocit, že barví (mně to nepřijde), tak to mlíko Topvet nebarví teda určo vůbec.
gel
adelaida
| 7. 2. 2008 13:54
Simtě, já si ho koupila ve Zdravý výživě na Senovážným v bejvalým Domě služeb. Od Topvetu tam výrobky maj, ale měli zrovna jen ten olej, tak mi objednali gel a mlíko, ale protože už měli čerstvou objednávku za sebou, tak to docela trvalo. Ale pak sem byla v prodejně s těma výrobkama z medu (myslim Včelka bo jak se to jmenuje) na Husovce naproti SOŠ obchodní a tam ho měli normál. Tak zkus tam, páč do Výživky chodim pravidelně a vidim tam stále jen ten olej.
Skořicový gel
Blanch
| 7. 2. 2008 13:52
To se Ti vůbec nedivím, že se Ti nechce objednávat přes net, to poštovné je tam vždycky děsné! Já ho koupila včera v lékárně, není sice od toho Topvetu, ale myslím, že je to jedno od které firmy! Stál teda asi 88 Kč, ale je ho 350 g, což se celkem dá! Jinak s tím přejídáním to znám velice dobře, včera jsme měli mexické fazole a byla to síla, ne že bych jich snědla zase tolik, ale ležely mi v žaludku snad až dovečera, je sice fakt, že jsem potom skoro nepotřebovala jíst!
Jo a chci ještě poděkovat za podrobný popis toho zábalu, ten zkusím hned večer jak dojdu z aerobicu a volejbalu! Doufám, že to všechno zvládnu, protože už teď jsem KO! Ráno jsem se probudila se strašnou bolestí hlavy, trochu to po prášku přešlo, ale není to úplně OK!
adelaida
Quinn
| 7. 2. 2008 13:36
A kde v ČB si ho koupila? Si tam zaběhnu

Jinak já dneska hřešila...měla sem k obědu rostbíf s bramborama, nebylo toho vůbec moc, ale ještě teď je mi těžko...
lucipajda
adelaida
| 7. 2. 2008 13:28
Hele,v ČB je určo, tak jestli tam někdy jezdíš..
skořicový gel
lucipajda
| 7. 2. 2008 13:13
U nás ten gel nikde nemají a to už jsem oběhla během polední pauzy 3 lékárny Přes net se mi objednávat nechce, 60 Kč za poštovný je skoro stejně jako ten gel.... No, zkusím to ještě jinde. Taky jdu dnes cvičit - bodyforming a kick box aerobik. tak zatím papa musím pracovat.
Nika
Rendulina
| 7. 2. 2008 13:13
Niko, z toho si nic nedelej me se to stalo predevcirem se zeleninou a necitila jsem se nejlip. navic ta porce nebyla nijak obrovska takze mi dalo dost zabrat nez jsem nikdy vic budu to muset hlidat protoze pak poranu bylo znat ze jsem se poradne nevyspala. za to to nestoji... uzijte si holky vecer ten aerobic
přejídání
heladoma
| 7. 2. 2008 13:09
Tak s tím přejídáním mám také neblahou zkušenost, dneska jsem si udělala mnaminu, šmakouna ,žampiony, papriku a rýži k tomu salát (okurka a červená řepa s troškou jogurtu) mnam Vždycky si to všechno odvážím a spočítám KJ. Poslední dobou zjištuji, že sním jenom půlku a zbytek k večeři, alspoň pak nemusím nic vymýšlet.

Jo s těmi Bio potravinami souhlasím, není všechno co je zdravé málo kalorické.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26