Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Hibiscus
nika2411
| 7. 2. 2008 13:01
Mockrát děkuju za podporu. Je mi trošku líp, když vím, že v tom nejsem sama. Ještě že vás holky mám.
přežrání...
Hibiscus
| 7. 2. 2008 12:58
Niky totéž se mi stalo předevčerem, zjišťuji, že když teď sním trochu více tak mi je blbě, organizmus se přizpůsobil menšímu množství a brání se samo, což není zas až tak zlé..
Jo já jdu dneska taky na aerobik, taky ze mně leje a musím se soustředit, jinač plantám kroky. A mám velkou radost, když se mi daří. Už se těším.
auau bříško bolí
nika2411
| 7. 2. 2008 12:36
Holky já se tááák s prominutím přežrala - mně je blbě. Udělala jsem si šmakouna s červenýma fazolema a rýží - ale byl toho kotel a já si furt připadala jakási nedojezená, tak jsem celý ten kotel hupsla do sebe. Ještě že mám večer v plánu aerobick. No to zas bude . Chodím tam jen výjimečně. Ale každá ženská vedle mě je na tom líp než já. A to už poctivě cvičím jakou dobu . Já tam vždycky vypotím litry potu. Furt piju jak nějaký maratonec, chvilkama nestíhám, protože neumím kroky. To bude ródeo.....
ahojky
jandula76
| 7. 2. 2008 11:30
Ahojky, holky vy jste mě úplně vyděsily, mi neříkejte, že když zhubnu tak se mi ta celulitida ještě zvýrazní?
Pomoc, pomoc, pomoc

Skořicový zábal je super, ale já bych ho musela praktikovat v hluboké půlnoci, protože až tehdy, zde všechno(včetně mého kulihráška spí)

Mám taky nový poznatek někde jsem četla, že pokud zaháníte žvýkačkou, chut na něco..., není to až tak ideální, protože mozeček si řekne, hýbu čelistí, mám hlad, přísun jídla....Co vy na to?

A slyšeli jste o tom, že pokud jíte z modrého talířku máte menší chut k jídlu?
Na mě tedy totálně nefungující...

Tak jestli to není opět nějaký blec, kec?

Jinak BIO-znamená zdravé(tzn.ze zdravějších potravin) ne dietní!!!! Tak pozor na to!!!

Papapapapa Jana

p.s. taky jsem hupsla na váhu, já to prostě 14dní nevydržím a mám o kilečko méně
zábaly
Mullik
| 7. 2. 2008 11:26
Jetě přímo na obalu je psáno, že je i možný ubytek cm na obvodu ale to je s pohybem.... vtipálci. Taky si ale nedokážu předtavit, že bych se tím doma namazala, přes to se oblekla a pak s tím šla cvičit, nehledě na to, co by si řekli ostatní, s takovým parfémem. Asi se tím myslí opravdu cvičit doma Ten gel má temně červenou barvu a barví do růžova. Tak čao, musím se učit, po neděli mám další zkoušku
Zábaly
Quinn
| 7. 2. 2008 11:21
Paráda, dík za podrobnou studii Doufám, že to u nás v lékárně taky seženu a v pondělí, nebo v úterý to zkusím Budu mít už po zkouškách, tak budu mít spoooustu času po práci
Mullik zábaly
Hibiscus
| 7. 2. 2008 11:21
Díky za radu i kulturní vložku, neznám tě, ale docela si to umím představit. Asi půjdu shánet krém a vyzkouším.Dík L.
Ještě zábaly:
Mullik
| 7. 2. 2008 11:14
Já si je dělám většinou v ložnici před televizí, vmasírovávám to asi 10-15 min až tam má červeé fleky a studí to. A jak si to obmotám, tak to hřeje jako kdyby jste se obmotaly horkým obvazem...Ale jak si to potom obmotáte (každou nohu zvlášt a potom zadek s boky) tak už se s tím nedá moc chodit, takže když si chcu od toho umýt ruky tak šaškuju malinkýma krůčkama do kouleny jak pako....To byste měly vidět jak se u toho Martin baví...
:-)
ilona
| 7. 2. 2008 11:13
Ahoj niko! Tak ten ocet se dává ráno nalačno! To si myslím,že boharě stačí a má to ůčinek Jinak holky ohledně těch Bio potravin pozor na ně! sou zdravé,ale jinak hlídat obsah!! A pořád tu všecky píšete o krémech,tak si ho budu muset koupit i já.At držím basu.Já si dnes udělám k obědu čínské nudle a šmakouna na česneku už se těším mnam!
Takže zábaly:
Mullik
| 7. 2. 2008 11:08
Jestli teda myslíš ty skořicové

V lékárně si koupíte "Skořicový gel" je to od značky TopVet a ne v každé lékárně ho mají. Ale jestli jste z Ostravy tak v lékárně na Českobratrské u zastávky Husův sad ho mají a taky ho mají v lékárně v Avionu. Stojí cca 73 79 Kč.

A technologický postup :
silnější vrstvu gelu, stačí tak, aby se to všechno nevpilo ale bylo to kluzké, pořádně vtíráme do pokožky až to začne účinkovat, to poznáme tak, že to začne hřát a pálit asi jako Alpa, k tomu nám pomůže jakákolik masážní pomůcka nebo dsnější žínka, potom ještě malinko přidáme gelu a celé stehna (já si to dělám i na břicho a zadek) se přetáhne normální potravinářskou folii několikrát obtočí a zabalíme se do deky at je to v teple. Já si to nechávám tak cca 20 min ale když se u toho dívám na film, tak klidně hodinku, ale stejně si myslím, že po 20 min už to neučínkuje. Nevíhoda je, že se potom musíte osprchovat, protože to trochu lepí a zabarvily by ste si všechno do růžova jako já bílé prostěradlo... Martin se mi doma směje že jestli se chystám proměnit v motýlka, protože to vypadá hrozně směšně Když jsem měla celulitidu tak jsem si to dělala obden, protože mě to hrozně štvalo, a můžu říct že po 5. termozábalu mi to evidentn zmizlo, nemám teda kůži "zezadu" jako Britney na titulce Playboy ale pokrok byl zaznamenán. Ted si to dělám tak 1x týdně ale moc se mi to nechce dělávat. Jen výjimečně jako prevence. Nečekejte od toho žádné zázraky, nemusí to fungovat na každého, jako krémy, ty taky málokomu pomůžou. Kdyby cokoli nebylo jasné, klidně napiště, jo a není to z mojí hlavy, taky jsem to někde vyčetla....Určitě to zkuste, jo a s tou vůní, někdo tu psal, že to krásně voní, tak asi stejně jako esence ze skořice, mě to moc nevoní asi jako přeskořicovanej štrůdl...

Tak napiště noznatky holky, čaoo
Lasagne
Quinn
| 7. 2. 2008 11:00
Holky co si myslíte o tomdle jídle? Dají se připravit nějak tak, abychom je mohly i my? Nevíte, jestil existují třebas celozrnné a co do nich dát, aby to nebylo kalorické?
zábaly
Hibiscus
| 7. 2. 2008 10:27
Holky jak je to s těmi zábaly? poraďte jak to děláte?
ozdinka
Quinn
| 7. 2. 2008 10:21
To že je to "bio" nebo "zdravé" neznamená, že je to dietní Stále koukej na to, kolik to má cukru, tuku, KJ...tím se řiď.
Samozřejmě, že bio strava a zdravá strava je mnohem lepší, ale nezaručuje ti, že je dietní.
Bio
Hibiscus
| 7. 2. 2008 10:20
Rozhodně si nemyslím, že bio potravy musí být i dietní, jen by měly být pěstovány, nebo vyráběny bez chemikálií a ze zdravých potravin. Jak říkáš je tam med, ten je rozhodně zdravý, ale určitě je i kalorický. Ale zask možná, když tě honí chuť na sladké tak je to zdravější než některé sušenky, či čokolády.
Bio
ozdinka
| 7. 2. 2008 10:08
Krásné ranko. Chtěla jsem se zeptat,myslíte si,že bio výrobky jsou taky dietní? Včera jsem byla v Bio krámku,měli tam různé sušenky,brambůrky a všelijaký dobrůtky,ale třeba ty sušenky obsahovali med a oříšky a to přece moc dietní není? Ráno jsem si koupila od Garnieru gel na celulitidu,tak jsem na něj zvědavá. Ikdyž mě spíš trápí strie,ale s tím už bohužel nic nenadělám Těď si jdu udělat obídek. Budu mít dušenou zeleninu s kuřecím a těstoviny.Mňam,už se na ně moc těším
přeju pěkný čtvrtek moje sluníčka
nika2411
| 7. 2. 2008 09:38
Ahojenky děvčátka!!! Nevím ani čím začít. Nebyla jsem tu pár dní a už nestíhám pročítat příspěvky......je toho požehnaně. Taky jsme se pěkně rozrostli . To je super, čím víc, tím líp. Každá rada dobrá.

Romči: opravdu hodně pij, to je při "dietě" hodně důležité, protože se vyplavují škodlivé látky z těla.

Jinak včera jsem měla docela fajn den. Byla jsem u doktorky v tom Brně a úplně jsem hleděla, že mě vzala už po půl hodině! Normálně tam tak 4 - 5 hodinek posedím. A to jsem prosím objednaná!!! Zase mi nasadila tuny léků, protože mám zase zánět, takže si musím dělat výplachy. Můj dostal taky mastičku . Chudáček malý, já se mu musela smát. Kdybyste viděli ty jeho kukadla, když jsem mu ukázala s čím se bude muset mazat . No já myslela, že se počůrám smíchy.

Od včerejška piju ten ocet a dělám si psyllium. Nevím, co je horší. Ale pomáhá to. Můžu dosvědčit, že zácpa rozhodně nehrozí.Včera jsem byla na pilatesu a pak jsem se celá natřela tím žlutým Garnierem.Toto pálilo - bylo to, jak kdybych na sebe vyléla celou Alpu. Holky chtěla jsem se vás zeptat ohledně toho jablečného octa. To se užívá před každým jídlem nebo jen 1x denně ráno na lačno??? Nikde to tam nemůžu najít.

Včera jsem dávala mojému syrovátka, ale chudák celý zezelenal, tak jsem je vypila radši sama. Ani mamce to nechutnalo, ale vypila je. Úplně mi pokazili chuť - potvory jedny. No nic, budu končit. Dneska se asi vrhnu na půlhodinkové cvičení ať nevyjdu z formy. Přece jenom ten pilates je takový uvolňovací. I když cvičitelka do něj zapojuje i gymnastiku a powerjógu. Takže je to takové záživnější.

Mějte se hezky, Vaše Veruška
pitíčko
ilona
| 7. 2. 2008 08:57
Ahoj holky! Tak já si dnes dala prvně na lačno kávovou lžičku jablečného octa a nebyla to taková hrůza.Ale už mě to ve střevech mele. Tak se pozná ten ůčinek!!Jinak zdravím Romču a chci ti říct,že ten pitny režim je fakt mooc důležity.To si hlídej ikdyž nemáš žízen,tak se napí!To už bude poloviční ůspěch!! Jinak já to holky taky dnes nevydržela a zvážila se.A mám další půůl kg dole! No a na snídani sem měla dvě párečky !!
celulitida
jannika
| 7. 2. 2008 08:53
Ahojky viktorky,opět vítám nově příchozí sem strašně zvědavá na tabulku po 15.2.už sme pěkně rozrostlý
Já na celulitidu používám krémy od Dermacolu a musím říct že mi pomáhají Holky ten skořicový zábal,kde jste ho koupily a kolik to asi stálo??Chtěla bych ho taky zkusit když tak krásně voní už jen to mě lákáa jestli to ještě pomůže tak to bude paráda
Jinak včera sem si koupila v lékárně syrovátka,už jen to slovo zní hrozně,ale jak ste tady o tom psaly že je to dobrý něco jako sunar řekla sem si že to prubnu a?Mnamka,jen holky v práci na mě koukaly jak na blázna co to zase mám
Tak já pádím dovařit manželovi obídek,pak hupsnu na orbitrek a pak trdá do práce,už aby byl víkend
Přeju krásný den bez hříšků
heladoma
vladi
| 7. 2. 2008 08:32
Mluvíš mi z duše, chce to se naučit kontrolovat, porce zmenšit na minimum. kolegyně úspěšně hubne tím, že jí vše, ale poloviční porce,ale má poci, že si nic neodpírá.
Hibiscus moje období zvýšené žravosti taky přesně kopíruje můj men.cyklus, ale podezírám se, že se v duchu na to začínám vymlouvat místo abych s tím bojovala .
Jůpí
heladoma
| 7. 2. 2008 08:10
Dneska mi mají přivézt ten orbitrek , tak doufám, že ne až večer už se na něj moc tešííííím Chtěla bych ho už dneska vyzkoušet, jestli ho dám vůbec dohromady.
Vladi
heladoma
| 7. 2. 2008 08:08
Já mám také takový problém , mám doma také tři chlapi takže vařím klasiku a zvlášt pro sebe. Včera manžel přisel s tím jestly bych mu neudělala sulc , tak jsem se do toho pustila přidala jsem tam i uzené koleno. No a někdo to musel ochutit , takže jsem pěkně koštovala, ale zrovna nejlíp mi z toho nebylo.
Ahoj holky
Hibiscus
| 7. 2. 2008 07:38
Tak nejprve chci taky mezi námi přivítat Romču a připomenout, že jestli chce do tabulky tak ještě nám prozraď kolik máš roků.
Holky, možná jsem to přehlídla jak je to s těmi zábalemi, to se natřete zabalíte do folie a lehnete nebo cvičite? A ten skořicový zábal se kupuje teda v lékárně nebo v drogerii?
Jinač jsem to dneska nevydržela a zvážila se a mám 63,6 hurá . Příští týden mám mít své dny tak nevím jestli toho 15. nebudu mít naopak o 1-2 kg více. No uvidím, my se navzájem podržíme a ono to určitě půjde! L.
ahoj
vladi
| 7. 2. 2008 07:24
Zdravím Viktorky, musím se přiznat, že mám nějakou krizi, včera jsem si dala zapečené brambory se šlehačkou, které jsem dělala rodině a navrch řádku Milky s oplatkou-mňam . Nebylo mi pak zrovna nejlíp, snad mě to dnes odradí od podobných orgií. Před tím jsem totiž měla ještě naplánovaný jogurt s banánem. Jenže když ty brambůrky tak voněly..... Musím častěji mezi vás, když vidím, jak dodržujete zdravou výživu, tak se fakt stydím.
Je to ten věčný problém, vločkami, jáhlami a kuskusem bych mý tři mužský asi neuspokojila, takže vařím klasiku a pak trpím a hřeším....Dávám si sice malou porcičku, ale stejně je to kalorická bomba.
nově příchozí
Lili6
| 7. 2. 2008 01:20
A ještě bych chtěla zareagovat na nově příchozí s váhou pod 60kg (už nevím který nick to byl ). Když chceš shodit "jen pár kilo" a dosud tě trápil jojo efekt, rychle pozbyl rychle nabyl atd. Prostě pokusy selhávaly... Tak s námi to teď určitě zvládneš, uvidíš!!!
Jen si musíš dát čas, aby jsi to pak hned neměla zpět. Takže třeba na 5kg si dej 7-10 týdnů. Myslím že v případě nížších vah by půl kila týdně bylo nejrozumnější (teda 10 týdnů) - aby se joju zabránilo co nejspolehlivěji.
V půlce dubna touhle cestou budeš mít postavičku doladěnou, do plavek ještě daleko a letní hadříky už můžeš kupovat o nějaké číslo menší

Už jsme si ověřily, že naším stylem "časté zdravé jídlo + spousta vody + pohyb" to jde, pomalu, ale zato velmi jistě!
Jdi do toho, obrň se trpělivostí a vítězství je tvé!

Mě tohle tempo tedy ze začátku připadalo děsívě pomalé, prahnu po rychlích výsledcích, ale holt v tomhle případě se trpělivost sktečně vyplácí. Říkala jsem si, že těch pár kileček, půlkileček... na mě nemůže být ani poznat, navíc tak pomalu. Ale poznat to je, ostatní to vnímají asi víc než já ty změny a to že si všimli mě říká - má to smysl, daří se, pokračuj!!!

Jinak hrozně mě mrzí jak to teď odbývám. Ale dnes jsem dostala zase pochvalu (pěkně se mi po těch pěti ztracených kilech vyrýsoval pas, bříško a zádíčka zeštíhlely a přítel si libuje v těch pěknějších křivkách co mě teď zdobí od boků víš...). To mě dokáže tolik naladit s elánem v našem hubnoucím boji pokračovat!!! Já se toho pondělka snad nedočkám, chci cvičíííííííít! Ale ať počítám hodiny do neděle jak počítám, pro cvičení tam příležitost není. Nejradši bych tenhle týden vygumovala no

Tak holky přeju úspěšný čtvrtek a připíjím vodou na naši příští tabulku, ať je ještě hubenější (a klidně zas o nějaké spolubojovnice delší!)
Koukám to zas přeháním s tím počtem řádků, ale jak tu nemůžu být denně, potřebuju se vypsat
skořicový gel a jáhly
Lili6
| 7. 2. 2008 00:54
Taky jsem si v lékárně koupila ten slavný skořicový gel :o) začnu s ním teda až v pondělí, protože bez cvičení by to asi nebylo ono, ale podám raport až budu mít nějaké dojmy. Zatím můžu potvrdit akorát jak krásně voní
Určitě vyzkouším i ten celofánový zábal jak jste psaly, to by mohlo být fajn. A myslíte že to můžu nechat přes noc? Já pak pod tou peřinkou určo usnu Taji padlo něco o 20min. A jak často ho děláte? Jednou denně nebo týdně?

A v kauflandu jsem pořídila jáhly v pytlíčku, v takových pidi kuličkách (úplně jako kuskus to vypadá), udělala jsem si s banánem k snídani a super zasytilo. Už se nemůžu dočkat až budu mít čas experimentovat se všemi těmi prima recepty, co se jich tu vyrojilo!
Zítra doufám že si stihnu udělat šmakounka k obědu, s sebou do pixličky. Ještě jsem ho nejedla studeného a nebudu mít kde ohřát. Tak snad nezklme a bude tak ňamkový jako teplý.
samé novinky - supeeer!
Lili6
| 7. 2. 2008 00:45
Nováčky vítám a držím palce! Sama vím, jak moooc mi tahle naše hubnoucí diskuze pomáhá - jste super holky tabulka, recepty, kosmetika, cvičení... jeden dobrý nápad za druhým, berliček není nikdy dost!

Garnier požívám roll-on s kuličkou. Mohu jen chválit. Kamarádka měla ten s válečkem na bříško a stěžovala si že je dost lepkavý a váleček musela pokaždé důkladně umýt. S kuličkou byla i ona spokojená ;o)

Jukala jsem do tabulky, jak nám to pěkně jde! :o) Já mam teď trošku zásek teda :o( myslela jsem že tenhle týden už to budu časově zvládat lépe, ale bohužel... snažím se hlídat jídlo a pití co to jde, cvičení zatím nestíhám skoro vůbec. V pondělí musím mít hotový projekt, tak do té doby to bude asi stále mizerné. V pondělí bych to měla mít konečně za sebou a budu moci eliptikálkovat a zdravě vyvařovat. Nemůžu se dočkat, cítím, jak mi tahle hektičnost nedělá dobře, chybí mi cvičení, vybití se, i klid na dobré jídlo... chjo
až ted...
jandula76
| 6. 2. 2008 23:12
Ahojky, dostala jsem se sem až ted..
Byla jsem večer cvičit a musím se vám pochlubit, nejenže jsem stíhala cvičitelku, ještě jsem u toho mohla i dýchat
Tak bud už mám takovou fyzičku(po měsíci???) anebo mi ty schozená kila prostě hodně moc prospěli

Děkuji za radu jak na majolku, já ji prozatím vyřadila úplně, ale nevím jak dlouho to vydržím tak zkusím promíchnout s tím jogurtem, mužskej to snad nepozná?

A dnes jsem byla celý den vzorná žádný úlet, i když je venku táák ošklivě

Ale obávám se pátku, jdeme s holkama na véču do čínské restaurace a jak známo to jsou nejvíce kalorické jídla
Tak nevím asi něco bez přílohy a 1/2 porce?
A aby toho nebylo málo čeká mě v sobotu oslava u našich, oba slaví narozeniny, tak to si asi nacpu pusu samými žvýkačkami...

Doufám, že i v sobotu sem budu moct napsat jak jsem vzorná......

papapa a držte mi palečky i já vám budu, kdyby ty víkendy nebyli
Jana
Gelík
Blanch
| 6. 2. 2008 22:45
Tak už jsem ho vyzkoušela, pěkně jsem se namazala a pak jsem si šla zacvičit, mám takovou svoji sestavičku tak na hodinku cvičení a fakt se Ty nožky docela prohřály a taky ten gelík pěkně voní,to je další výhoda! Jinak s tím chromem, nevím jaké máte kdo zkušenosti, ale já nic moc, jedla jsem chrom asi dva měsíce a chuť na sladké mě opravdu nepřešla. Mě se to jednu dobu podařilo spíš, tak, že jsem se musela chvíli opravdu hodně přemáhat , ale pak už jsem na to sladké ani chuť neměla, ale bohužel, je to u mě tak trochu jako u alkoholiků, dám si potom jeden kousek, pak druhý a jsem tam kde jsem byla Jo a co říkáte na L-karnitin?
jsem nova
romca
| 6. 2. 2008 22:11
Od včerejška tu čtu vaše názory a rady na hubnutí a je to bomba.Mam taky problém zhubnout.Přibrala jsem zhruba 13kilo.Musela jsem jít na operaci se štítnou žlázou a tím to vše začalo.Moje váha je momentálně 78kg.Měřím 165 moje váha byla okolo 63-65kg.Trápím se trpím ale když vidím že nejsem sama tak se taky do toho pustím,hned od zítřka .Musím dát na vaší radu a hodně pít.Vypiji 1l denně a to někdy ani ne.Zatím pa a držte se
gel
lucipajda
| 6. 2. 2008 22:00
To já ten gel taky vyzkouším, snad ho u nás budou mít.
S jídlem se docela držím a nehřeším. Papaám ten jablečný ocet s vlákninou a chromem dohromad v tabletkách a pořídila jsem si pupalkový olej, měl by být mimo jiné i na odbourávání tuků a je bhodný si ho vzít před cvičením. Ale vůbec mi nechutná, ale když je to pro dobrou věc
Dnes jsem byla powerjoze, to je bajecny cviceni, doporucuju, fakt si u teho odpocinu, ale zas tak lehky to neni, solidne se u ni zapotim.
Tak dobrou holčiny.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...