Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Lucisha
angelwoman
| 6. 2. 2008 21:02
Snad ti pomůže vědomí, že v tom rozhodně nejsi sama.... Já a sladké to bude celoživotní posedlost a odříkání...
cvičení
domasovanda
| 6. 2. 2008 21:00
dneska jsem si dala do těla,včera jsem byla jen na té procházce a jak jsem psala něco na mě asi lezlo,tak jsem si vzala prášek a šla spinkat,dneska je mě už dobře,tak jsem se ráno ořádně prošla,pak jsem hoďku cvičila s Hankou a půl hoďky na posilovací věži,pak jsem běžela pro malou do školky a odpoledne jsme se šly projít aspoň po dědině,ale hoďku jsme venku byly,takže dneska pohybu ažaž.Jo a na oběd jsem si udělala sojové kostky,jen jsem je uvařila ve vodě s masoxem,trochu osolila a opepřila a pak osmahla na prudko na oleji,no byla to mňamka aji malá ochutnala.

Jo a ještě jedna rada-tu jsem dneska vyčetla v "BLESK PRO ŽENY "jsou tam tipy na koupele a mají tam koupel na hubnuťí,přidat jeden šálek jablečného octa do vody a 15 minut relaxovat(tak jsem to hned prubla),jo a na tu celu......... mám od "orifl"nějaký gel,myslím,že se jmenuje BODYFORM,nebo tak nějak(je v takové fialové siluetě a je k tomu možné koupit i ruční masážní hlavici(mám obojí),a jak tady psaly holky tak to vždycky začne chladit,ale je to příjemný
Lucipajda
Lucisha
| 6. 2. 2008 20:59
Ahoj, k těm receptům- určitě je sem dám, jen je nejdřív trochu upravím- takhle se v tom nevyznám ani já .. Ale dej mi trochu času, moc nestíhám..

Holky, chtěla jsem se Vás, které máte ten roll on, zeptat, jestli máte ten s kuličkou nebo ten na bříško??? Dnes jsem na to koukala, ale nevím, co je lepší..

Jinak jsem dnes snědla asi 5kuliček raffaello Miláček si je koupil na chuť a krmil i mě..
Asi si budu muset koupit i ten chrom- kééééééž by to zabralo. Já a sladké- to je něco strašnýho, fakt. Jak už jsem psala- je to můj největší problém..
recepty
domasovanda
| 6. 2. 2008 20:49
Těstovinový salát se sýrem Feta
(pro 4osoby)4lžíce olivového oleje,350g makarónů,3lžíce čerstvé petrželky,2lžíce limetové,nebo citronové šťávy,1/4lžíce tabasca,450g sýru Feta,350g sterilovaných paprik,60g vypeckovaných oliv,1lžíce oleje.
makarony vař te ve vodě s 1 lžící oleje.Mixujte 3lžíce čerstvé petželky,nasekané na hrubo,olivový olej,limetková šťáva a Tabasco až zjískáte hladkou zálivku(asi 30min).Zálivku nalijte do salátové mísy a přidejte makarony,okapaný sýr feta nakrájený na menší kostky,papriky nakrájené na prožky a olivy.

A jeden vegetariánský
TOFU sýr s kečupem
1balení Tofu -uzeného,1menší cibule,100ml kečupu,1lžíci hladké mouky,1lžíci sojové omáčky a worcestru,100gsterilované kukuřice,olej,sůl

cibuli nakrájejte nadrobno a zpěňte na oleji.přidejte sýr tofu nakrájený na kostičky,kečup,sojovou a worčest.omáčku,směs osolte,přidejte scezenou kukuřici a chvíli duste.mouku rozmíchejte v troše vody a vlijte do směsi.Za stálého míchán nechte ještě krátce povařit.Podávejte s rýží a zeleninovým salátem
Blanch
angelwoman
| 6. 2. 2008 17:32
Tak pak poreferuj A nelekni se, když ti kůže trochu zčervená nebo bude jako by trošku svědit-tak to má být -prokrvuje se
Stovka !!!
Mullik
| 6. 2. 2008 17:26
Tak slavnostně vám všem píšu můj 100. příspěvěk.

Jinak s tou retuší máš pravdu, těch videjí je plno, oni i zvedají krky, prodlužují nohy, to je děs, udělají uplně jiného člověka...
Skořicový gel
Blanch
| 6. 2. 2008 17:23
Hurá, tak už ho mám doma a voni teda opravdu nádherně a ještě jsem k němu dostala 30 tablet nějaké Klanoprašky a ta má snižovat potřebu jíst tak to jsem teda opravdu zvědavá, pak napšíu, jestli to fungovalo a v letáčku k tomu gelu jsem našla další výrobky, které firma nabízí a je tam styling kakaový gel, má být prý ještě účinější než ten skořicový, tak vyzkouším nejdřív ten skořicový i s těmy zábaly a potom kdyžtak ten kakaový
Liv
Siony
| 6. 2. 2008 17:03
To máš pravdu. Tahle herečka je moje oblíbená, tak se jí i možná proto takhle zastávám. Jednou sem viděla na nějakym videu na netu, jak se provádí retuše fotografií. Z tlustý, krátkovlasý ne moc hezký holky udělali štíhlou ***bombu se lví hřívou.
Musí se to brát s rezervou
pupalka
ozdinka
| 6. 2. 2008 17:03
Tak to se omlouvám,ale chtěla jsem vám jenom poradit. A když to psala Kynychová,tak jsem myslela,že na tom něco bude pravda Tak sorry
Liv
Mullik
| 6. 2. 2008 16:46
Jo jasně, já proti ní nic nemám, a tento argument taky beru, ale pak se na mi podivte na titulce a .... ten odkaz jsem tam vložila jako názornou ukázku, jaké jsou ženy v soukromí, v normálním životě a co z nich potom udělají když potřebují zaplnit titulní stránky. A normální ženy z toho potom šílí...
Liv
Siony
| 6. 2. 2008 16:42
Ale Liv je myslim zrovna po porodu, tak na to má přece právo Navíc nemyslim, že na maminku po porodu vypadá tlustá...Myslim, že je krásná jako vždycky
pupalka
Mullik
| 6. 2. 2008 16:42
Přesně tak, pupalka se bere na plet. Moje mamka si dává pupalkouvý olej ráno lžičenku aby měla vláčnější plet a na to to funguje, ale na sladky?? to slyším prvně a schválně se mamky zeptám.
ee
angelwoman
| 6. 2. 2008 16:28
Tak to nesouhlasím, já užívám kapky pupalky dvouleté (a ty jsou myslím učinnější, než tobolky) už asi rok kvůli vlasům a pleti a na sladké mám pořád stejnou chuť....
chuť na sladké
ozdinka
| 6. 2. 2008 16:19
Ahojda! Tak nejdřív zdravím všechny nové spolubojovnice četla jsem vaše články o chuti na sladké. Já mám spíš na chlebíčky,ale koupila jsem si knížku od Hanky Kynychové,píše tam různé rady. Psala,že měla zákaznici která byla po sladkém uplně nemocná a doporučila ji tobolky z pupalky dvouleté a pomohlo ji to. Tak to zkuste a uvidíte.
Mullik
angelwoman
| 6. 2. 2008 14:44
Jóó, na to už jsem taky dneska koukala Ale Liv Tyler je třeba zase fajn v tom, že ty svoje kila navíc umí nosit a nesnaží se sebe dělat anorektickou krásku Jinak hvězdy jsou fakt jen lidi-stačí kouknout na internet...
Poděkování
Blanch
| 6. 2. 2008 14:22
Holky moc děkuju za rady, je fakt super, že se můžeš někoho zeptat a podělit se o jeho zkušenosti! Já třeba až do teď o tom krému vůbec nevěděla a taky děkuju za podporu, jste fakt super! Dneska po cvičení vyzkouším krémek i zábal a zkusím co nejdéle vytrvat, chci být na koupališti kočka , pak napíšu, jak to u mě zabírá
Mullik
Quinn
| 6. 2. 2008 14:13
Já mam jenom ten krém, ne roll-on, na něm bylo napsáno na bříško, taxem si koupila krém a mažu stehna jinak ja to dycky tak masíruju, že se mi po stehnech udělají na chvíli červenofialové fleky, ale zas zmizí podle mě je důležitá ta masáž, ten roll-on je vlastně takový masážní stroječek, ne
No mažu 2 týdny a fakt rozdíl
schválně!!!
Mullik
| 6. 2. 2008 14:12
Schválně se podivte tady:

http://www.super.cz/…a-na-havaji.html

opravdu vám připadá jako z titulní stránky?? Asi nevíte, co dovede photoshop. To už i já mám lepší postavu...
zábal
Mullik
| 6. 2. 2008 14:02
Myslím, že už asi potřetí co jsem si ten zábal dělala, tak už to šlo poznat, jenže já nemám vyloženě celulitidu, spíš jen takovou nepěknou a nepevnou kůži, celou zimu vždycky poctivě mažu... a v létě to pak jakš takš přežiju. Jak se opálím, tak mám pocit, že to tak nevynikne. A taky na celulitidu prý pomáhá pít, pít a pít, protože jsou to vlastně jen toxinu pod kůží v ucích, ale ono se toho tolik napíše....chce to zkoušet co komu vyhovuje. Tak zatím ahoj
Mullik
angelwoman
| 6. 2. 2008 13:55
Jo ten zábal je taky fajn, jen to pořád nějak časově nestíhám...
Blanch
angelwoman
| 6. 2. 2008 13:53
Ten Gel určo zkus, já jsem se o něm dozvěděla taky z Victorky.Není drahý, je to celkem velká krabička, takže vydrží. Vždycky cítítm, jak se namažu, jak mě začne kůže pěkně hřát a hned si jdu zacvičit, je to fajn
Tak na obálky časopisů vůbec nekoukej, to bychom už si musely všechny dávno hodit mašli, kdybychom se podle toho řídily Věř mi, že všechny ty krásné a pevné zadečky jsou prostě a jednoduše vyretušované, stejně jako ty dokonalé obličejíčky. Takže mě tohle fakt netrápí-stačí kouknout na koupáku, kolik ženských má celulitidu a že se nevyhýbá mladým, štíhlým ani sebekrásnějším..Noapak mě hodně rozesmály fotky např. Britney Spears, Pamely Anderson, Cameron Diaz či Liv Tyler a jejich celulitidy - z obálek časopisů totiž vyhlížejí tak dokonale... Zkrátka modelkama z časopisů se netrap, každá jsem nějaká, pro mě je směrodatné, co se svou postavou mohu udělat cvičením a životosprávou a to se snažím změnit. Zbytek mě nechává naprosto chladnou
celuli....bla bla
Mullik
| 6. 2. 2008 13:47
Blanch: v Přerově je něco jako spinning jmenuje se to Schvimmering nebo tak něco a je to na mlýně, na Černé prý je tam občas i joga, jinak erobik je v Předmostí ve školce, ale to je taková partičky namyšlených paniček, chodí tam jen ti samí, a prý i Šejba má něco, ted se přestěhoval k nádraží, je to doba už, ale už se tam moc neorientuju. A nad Tančírnou už není nic, nevíš? Já chodím na spinning přes týden v Ostravě, ale v Přerově se vždycky tak akorát nacpu jinak jak Ti radila Angelwoman ten skoricovej gel, ten je fakt super. A ještě lepší učinek to má, když vylezeš z horké sprchy, namažeš si to větší vrdtvou a stehna a boky si obmotáš normální potravinářsou folii a ještě se zamotáš do deky a aspon na 20 min. Ze začátku jsem tzo dělala obden, ted už jen 1x týdně, ale ani to ne někdy, jak je čas. J e to strašně levné a z toho kvanta, co jsem vyzkoušela, snad nejlepší. Tak vyzkoušej.

Quinn: Já mám taky od Garnieru ten žlutý roll-on a je to mazec. Na obalu psali že je to něco jako léčba šokem,ale fakt, natřeš, voní to, pořádně vmasíruješ ještě rukama a do 10 min to začne mentolově pálit a pak to ještě zesílí a uplně to pálí, po chvilce to přestane, ale tím asi myslela ten šok je fakt, že se mi super proklrvilo. Nepoužívám to dlouho (včera jsem začala) takže nemůžu zatím poreferovat výsledky.
cvičení s Hankou
Siony
| 6. 2. 2008 13:32
Ahojky...tak dneska sem si koupila první cdčko se cvičenim s Hankou. Chtěla sem se vás zeptat na to jak se tolíbí vám, kteří už máte nějaké díly? Asi si postupně koupím všechny, tak to probnu sama , ale zajímalo by mě jak se vám to líbí, jak se vám ty cviky cvičí a co na těch cdčkách asi tak je? Já mám teď před zkouškou, tak za den se stihnu tak akorát proběhnout na orbitreku, tak se cvičenim s Hankou začnu až od příštího týdne a pak dám určitě vědět, jak se cvičí mě
Blanch
Quinn
| 6. 2. 2008 13:23
Já jsem si poprvé teď koupila na celulitidu od Garnier zpevňující krém a vidim změny už po 2 týdnech pravidelného mazání a masírování těch nejhorších částí
angelwoman
Blanch
| 6. 2. 2008 13:20
Děkuju moc za radu, taky si myslím, že se jí asi nedá stoprocentně zbavit, ale ten krém určitě vyzkouším , už jsem kdesi o něm četla! Chystám se dneska do města tak ho hned koupím a začnu s ním hned večer jak půjdu cvičit! Vždycky mě nejvíc deptají ty kočky s těma perfektníma zadečkama na obálkách časopisů, to je něco němě zvlášť když vím, že se mi to asi nikdy takhle nepodaří!
jsem nová
Janulka
| 6. 2. 2008 13:05
Jasně, do tabulky mě můžete připsat - měřím 162. Nejsem přímo z Ostravy, jsem z Rychvaldu - to je vedle Ostravy! Cvičit jezdím do Bohumína, protože tam mám více známých, jinak ale jsem rodilá Ostravačka, takže tam mě to táhne více! Jenže to cvičení - v pátky chodíme hrát bembajz, do práce místo autem (jak jsem byla zvyklá) chodím pěšky (mám to 2 km) a taky jsem si koupila CD s Hankou K. Chtěla bych ještě zkusit Pilates!
Blanch
angelwoman
| 6. 2. 2008 13:05
Zkus Skořicový krém Topvet-koupíš ho v lékárně nebo třeba v prodejně zdravé výživy, jako já. Mažu se s tím vždy před cvičením nebo běháním, protože působí, když se tělo zahřeje a fakt jsou pomalu vidět výsledky..
Jinak když zhubneš celulitidu si tím spíš zhoršíš, než naopak. Zpevnění postavy může relativně pomoct, ale není to to hlavní. Já se sprchuju teplou a studenou, masíruju speciální "houbičkou", piju hodně vody a mažu se tím skořicovým krémem. Hlavní je nečekat, že výsledky budou vidět za chvíli, je třeba tohle dělat denodenně a třeba za měsíc budeš pozorovat zlepšení..Co se celulitidy týče je třeba fakt vytrvat a hlavně nečekat zázrak..Myslím , že odstranit nejde, ale zlepšit určitě ano.Kdysi jsem si myslela, že celulitidu mají jen plnoštíhlejší ženy, ale opak je pravdou-mám ji se svými 52 kily také, i když pomalu vidím zlepšení
Celulitida
Blanch
| 6. 2. 2008 12:47
Jo holky, prosím Vás, nemáte někdo nějaký zaručený recept na celulitidu, je to totiž hrůza! Nejhorší je to na zadní straně stehen a na bocích a nevím si s tím rady! Koupila jsem si už i nějaké krémy a mažu se každý den ale výsledek vesměs žádný! Je možné, že až zpevní postavu, tak i celulitida ustoupi, ale pokud někdo máte nějaký ten zaručený recept poraďte prosím!
Mullik
Blanch
| 6. 2. 2008 12:25
Ahojky, já mám právě největší problém, shodit a udržet těch pět kilo, ale věřím, že s Vámi mi to půjde. Jinak v Přerově bývám taky jen o víkendu a právě, že mám taky problém, tam nějaký aerobic o víkendu najít, vím, že je něco na AVE! Já jsem chodila spíš plavat, ale jelikož mám teď pořád problémy se záněty, tak už se mi tam moc nechce a musím nějaký aerobic najít. Ty asi taky netušíš, kde by o víkendu mohl být, že?
Hibiscus
Blanch
| 6. 2. 2008 12:22
Je promiň, na to jsem zapoměla, je mi 24, ale na konci února už 25!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 13:52
14469
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39