Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Anye
Blanch
| 6. 2. 2008 12:20
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Jana
No s hubnutím jsem chtěla od ledna začít, ale bohužl jsem onemocněla, tak se to spíš posunulo na únor!
Takže zatím jsem žádný velký úbytek váhy nezaznamenala, ale určitě bych do tabulky chtěla, bude to velká motivace! Měřím 164 cm, vážím 57kg, ale přála bych si tak 53kg, tak uvidíme!
Jinak míry jsou 90-69-99, nejvíc bych se chtěla pokusit zhodit, boky, ale vím, že to bude asi docela problém!
No s těma mírama bych se ráda dostala na 90-64-94, to bych byla celkem spokojená! Tak jdu na to a děkuji za milé privítání
!
pokud to nechces udelat drasticky jako ja (no ja nejsem takovou milovnici majo takze to nebyl u me zadny problem) tak si to prozatim davej pul na pul a postupne snizuj obsah majo a zvysuj obsah jogurtu. no a za cas ti to vubec neprijde divny z papkas se vsim jogurt misto majo
Já jsem spíš taková masová, takže s tím budu mít dneska asi problém, protože se dnes nesmí maso, je popeleční středa.
Nemáte některá nějakou dobrou radu, která mě pomůže?

Jsem hrozná, já vám, ale zas budu dneska naprosto v poho a chuť na sladké bude únosná...
. Možná je to tím, že jsem nebyla nikdy moc na sladké, já jsem masová a salámová. To já zas mám chuťe na nějakou pořádnou klobásku nebo kus salámu
. To pak v puse žmoulám i 15minut abych si to vychutnala.