Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Lucisha
lucipajda
| 5. 2. 2008 19:22
Lucisho,( to asi budeš moje jmenovkyně viď?) nehodila bys sem jako přílohu ty recepty co si stahujes? Já jsem se snažila taky, ale jsem teprve na 30. záložce a je jich tu moc..... Ulehčila bys mi práci
Moc díky
Ještě něco
Anye
| 5. 2. 2008 19:20
Ještě něco pro vás mám. Když mrknete na www.fitlinie.cz tak si tam můžete stáhnout demoverzi programu fitlinie na jeden měsíc. Je to něco jako e-kalkulačka na www.flora.cz, ale máte tam i různé grafy, podle toho kolik jste toho snědly, nějaké tipy na cvičení v posilovně, taky nějaké receptíky a taky je tam myslím i víc potravin v rejstříku a hlavně se tam dají i přidávat nové. To myslím na floře nejde a docela mi to tam chybí....D ocela stojí za to se na to mrknout.
Rajčatový guláš se šmakounem
Anye
| 5. 2. 2008 19:13
Jů, holky, vy jste mě tak potěšily, že vám to chutná....

Jinak já už fakt nemůžu. Mám hroznou chuť na sladký a nic nepomáhá. Nejdřív jsem si uvařila čaj...nic...pak jsem si dala jablko...nic...sušený jablko....nic...sušenou meruňku...nic...já už vážně nejvím. Nejradši bych si ukousala prsty. Budu si muset koupit ten chrom, mám teď nějakou rozkývanou hladinu cukru v krvi. Dopoledne je všechno v pohodě, ale tak hodinku po obědě to začne a nemůžu se toho zbavit. Přitom nejím potraviny s vysokým GI.Nemáte někdo nějaký tip?
Pro bobííííka
Lilimi
| 5. 2. 2008 18:36
Ahojky už jsi nám moc chyběla a gratuluju...

Holky moje já bych potřebovala poradit když si dělám salát chci si udělat i nějakou tu zalivku ...ale nevím jak na to jít zdravě poradite?
jandula
ilona
| 5. 2. 2008 18:19
Já mám doma taky 2letou holčičku.Smakouna sem jí zatím nedala,ale myslím si,že by to snad mohla nebo né?A jinak sem natom jako ty.Sladké mě nechybí,ale ten chlebíček bych si taky dala.No,ale zatím s tím nenaděláme nic.Prostě"chcem byt krásné"...
cvíčo
ilona
| 5. 2. 2008 18:12
Tak vás holky zdravím a hlavně nově příchozí!!! Tak já právě docvičila s Hankou 1díl a mám teda dost.Nemůžu ani ruku zvednout k pc.To cvíko je fakt super!Já dnes měla čínu s kuřecích prsíček s led.salátkem.A vody už 3,5l a to ještě není večer.Takže dnes sem spokojená!!
Bobíku ahoj!!!!!
Hibiscus
| 5. 2. 2008 18:02
Jsem ráda, že ses ozvala - samo, že tě připíšu a gratuluji ke krásnému výsledku.
Viktorky, když žijeme tak zdravě, mrkněte i na tyto stránky
www.bydleni.centrum.cz/…miny-za-tri-dny/
Kdysi jsem si do zeleninových salátu dodávala klíčené mungo, teď jsem si na to ani nevzpoměla, taky je dá nakíčené pojídat u televize místo buráku, je to zásobárna vitamínů, minerálů i bílkovin. My budem zdravé a krásné !!!
Bobik už je tady!!
bobik
| 5. 2. 2008 17:49
Ahoj holky, tak se zase hlásím po strastiplné cestě. K internetu jsem se dostala až dnes.

Hned jsem hupla na váhu - novou , která už tu na mě čekala a tady jsou moje výsledky: 65,6 Kg
Tak prosím Hibiscus , aby mě doplnila do tabulky.
To znamená, že za tři měsíce snažení mám dole 6,4 kg.

Jsem skoro na své vysněné váze a moje motivace ještě stoupla , takže pokračuji.
Hned jsem si taky koupila ten roll-on a už jsem se včera masírovala.

Ta váha asi nebude úplně přesná , protože mám teď svoje dny a ta váha uvádí , že v tomto období může být výsledek mírně zkreslený. Tak uvidíme příští týden.
Zatím páááááááá
Ahoj
Hibiscus
| 5. 2. 2008 17:45
Tak vítám mezi námi Blanch, ale ještě nám o sobě nic neřekla - kolik ti je, kolik měříš a vážíš, jeslti hubneš taky od ledna a v tom případě kolik jsi zhubla a hlavně jestli vůbec chceš k nám do tabulky?
Pro Heladoma: jaká ten orbitrek sis objednala? Já mám SPARTAN SOPRT a jsem moc spokojená.
Rajčatový guláš se šmakounem
Quinn
| 5. 2. 2008 17:33
Holky udělala jsem si ten guláš a dávám mu plnej počet bodů!!!!
Autorce děkuji a doplnila bych, že je podle mě důležité mít kvalitní koření. Já tam dala gulášové koření, uzenou papriku a jeste nashi gorenk, vše sypané koření, žádné papíráky z hypermarketů a bomba
jandula 76
domasovanda
| 5. 2. 2008 16:48
u nás ve zdravé výživě jsem dneska viděla i nějakou majonézu a tatarku,tak se zkus podívat možná je i nějaká"zdravá",já to nejím,tak jsem se po tom moc nedívala,ale něco takového jsem tam v lednici zahlédla,bylo to v takovém kelímku jako třeba zakysaná smetana,tak se někde mrkni
Díky za přivitáni-šmakoun
jandula76
| 5. 2. 2008 16:15
Kdo má doma šmakouna, nemohli byste zjistit jestli to můžou i děti? Do 2let života?
I když si říkám, že to je snad přírodní tak by ho mohli ne?
Nechce se mi vyvařovat nadvakrát!

A ještě prosím vás čtu kolik holek má chut na sladké, ale mě pronásleduje chut na chlebíček, na vlašák, prostě mi chybí kopec majonezy co s tím?
Nemáte někdo nějaké šididlo?

Jinak o sladké jsem od začátku hubnutí nezavadila a absolutně mi to nechybí.. asi jsem se ho v předešlém životě najedla do zásoby..

pa Jana
šmakoun
domasovanda
| 5. 2. 2008 15:56
tak jsem si ho holky dneska udělala a je fakt dobrej(měla jsem ho 2kousky(stál u nás asi 44,-)což je dobrý,jeden kousek jsem posypala grilovacím kořením a udělala na prudko a druhej v trojobalu a usmažila,byli dobří oba dva i malá ochutnala a říkala mňam mňam.No a na večeři jsem si udělala salát-zakysaná smetana,nastrouhaný tvrdý sýr a kukuřice,tak už se na něj těším i když jsem toho šmakouna jedla až v jednu a i když jsme byly na procházce s malou a sestřenicí tak jsem ještě pořád nějaká najezená.

Jinak Hibiscus:tabulka je super jsi šikulka a děkujeme móóóóc .

Nováčci: vítám vás tady mezi náma a držím pěstičky ať to tady s náma dlouho vydržíte
Blanch
Anye
| 5. 2. 2008 15:52
Mají ho buď v kauflandu nebo jsem ho dnes viděla jeden i v prodejně zdravé výživy. Tam už teda vyšel trochu dráž a ani jsem se nedívala, jak to vypadá s kaloriema. Ten z kauflandu stojí kolem 15 Kč, je ho tam 300 g a je od firmy Kand. En. hodnotu má kolem 150 kJ na 100 g, takže fakt malinko.
Jinak jestli máš ráda rajčata, tak si ještě dělám takové chilly se šmakounem. Taky můžeš rajčata rozmixovat, ale na to si kupuju už hotové v krabičce. Osmahneš cibulku pokrájenou na půlkolečka s červenou paprikou pokrájenou na kostky, přidáš k tomu buď ty rozmixované rajčata nebo z té krabičky, okapané červené fazole z plechovky a šmakouna a dochutíš si to solí a buď pálivou paprikou nebo chilli. Super je, že je to hned hotové.
Heladoma
Blanch
| 5. 2. 2008 15:34
Tak to Ti ho až závidím , taky bych ho brala, ale doma opravdu není kam dát! Tak mi nezbývá, než cvičit s něčím menším! Už se těším na jaro až budu moct vyrazit ven na kole a jít si zahrát tenis!
Anye
Blanch
| 5. 2. 2008 15:31
Tak to zní opravdu skvěle, hned oboje vyzkouším! Taky milju rajčatové polévky a ten salát, ten bude taky super, vždycky jsem přemýšlela, z čeho udělat dresing! Jinak ten kečup zní dobře, jím ho téměř ke všemu , takže když bych koupila méně kaloričtější, nebylo by to na škodu! A kde ho kupuješ? Jinak moc děkuju za receptíky, vypadají fakt good
Hurááá
heladoma
| 5. 2. 2008 15:29
Musím se podělit o radost. Konečně jsem zmordovala manžela a objednala jsem si ten orbitrek. Radši jsem to udělala hned neš si to rozmyslí. Prý už to se mnou bylo k nevydržení jak o tom pořád básním. Tak uvidíme jaký bude až dorazí, už se nemůžu dočkat.

No já to snad nevydržím
Quinn
heladoma
| 5. 2. 2008 15:25
Ne ten kuskus jsem zamíchala do toho, a bylo to fakt moc dobrý ,ten uzenej šmakoun je taky fajn, zase trochu změna.
Blanch
Anye
| 5. 2. 2008 15:24
Ahojky,
myslíš třeba salát? Nebo celkově nějaké jídla ze zeleniny? Já toho moc zatím neznám, začla jsem zkoušet různá jídla teprve nedávno...
Ze salátů si dělám hlavně z ledového salátu, papriky, rajčete a okurky, někdy přidám trochu kukuřice a do toho přidávám různé věci - trochu těstovin, kuřecí maso, tuňáka nebo vajíčko. A k tomu si dělám dresing z bílého jogurtu, kečupu (objevila jsem kečup bez cukru, který o hodně míň kalorický než normální kečup), trocha pepře a trocha soli.
Pak si taky hodně dělám polévky, hlavně rajčatové, protože ty miluju. Ve vývaru rozmixuješ oloupaná rajčata, přidáš trochu soli, cukru a skořice, dělám si do ní někdy i knedlíčky (se zloutkem smícháš trochu mouky a přidáš rozdrcený česnek, bílek ušleháš do pěny a smícháš s tím zbytkem a po malých lžičkách kapeš do polévky, chvilku povaříš a je to). Nebo nakrájíš trochu cibule, trochu česneku, osmahneš společně s trochou slaniny na trošce olivového oleje (já to dělám tak, že slaniny tam dám dva plátky - pár milimetrů - a pak je vytáhnu, až je polévka hotová), přidáš nakrájené račata, chvilku je podusíš, rozmačkáš je, přidáš čočku, vodu a vaříš, dokud čočka nezměkne. Dochucuje se bazalkou a solí a ještě by tam měly přijít i těstoviny - já dávám flíčky. Tahle je moje oblíbená
Žampiny
Blanch
| 5. 2. 2008 14:51
Ty jo, tak to by mě ani nenapadlo, že v tom může být takový rozdíl! Všichni tu tak básníte o tom šmakounovi, taky ho budu muset vyzkoušet! Mamka si ho občas dělá, ale já ho ještě neměla! Jak to chutná?
heladoma
Quinn
| 5. 2. 2008 14:49
Ten kuskus si měla jako přílohu?
žampiony
heladoma
| 5. 2. 2008 14:48
Když jste u těch žampionů, já jsem dnes koukala na Flóře jakej velkej je rozdíl, mezi čerstvejma žampionama a těma sterilizovanýma. Dělala jsem si uzeného šmakouna s lečem a kuskusem, původně jsem tam chtěla dát žampiony ale měla jsem jenom ty sterilizovaný a ty majjí hodně KJ ,tak jsem je tam nedala. Ale musím říct , že jsem si fakt pochutnala a ani jsem to všechno nesnědla jak to bylo sytý. Alspoň mám vyřešenou večeři.
Receptík - hrášek, kukuřice, žampiony
Blanch
| 5. 2. 2008 14:36
Ten je strašně jednoduchý, dám trošku olivového oleje nebo jen trošku másla, osmahnu cibulku a přidám hrášek, kukuřici, žampiony a někdy mrkvičku, nechám to podusit a přidám trochu vegety ze zdravé výživy a mletou papriku. Nevím jestli je to nějak moc dietní, ale je to moc dobré a fakt to zasytí.
Blanch
Quinn
| 5. 2. 2008 14:32
Napiš i tvuj receptík na zeleninové jídlo
Anye
Blanch
| 5. 2. 2008 14:20
Ahojky Anye, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáš nějaký dobrý zeleninový recept já si dělám pořád to stejné zeleninové jidlo, ne že by mi přestalo chutnat, ale zkusila bych i něco jiného! Díky
Lucisha
Anye
| 5. 2. 2008 14:04
Tak to jsem ráda, že Ti chutnalo. Já pro změnu zkusila recept od Niky2411 (teda myslím, že byl od ní, pokud ne, tak se omlouvám za chybu) na míchaná vajíčka s krabíma tyčinkama. Koupila jsem si je jen jednou a špatně je připravila, protože mi moc nechutnaly. Teď jsem jim ale dala druhou šanci a myslím, že mám další velmi oblíbenou potravinu ...
Nováček
Blanch
| 5. 2. 2008 13:54
Ahojky, ráda bych se připojila do Vašeho klubu hubnoucích . Už několikrát se mi podařilo docela dost zhubnout, ale pak jsem to vždycky nabrala zpátky, protože jsem kolem sebe neměla nikoho, kdo by se ke mě připojil a mě vždycky nějak došla energie, nebo jsem třeba onemocněla a pak už nebyl nikdo kdo by mě trošku nakopnul, tak jsem si řekla, že by se mi to s Vámi, mohlo konečně podařit, zhubnout a už nepřibrat! Jednou jsem se dokonce vsadila s přítelem, že když zhubnu, na určitou váhu, tak vyhraju 5000Kč to se mi povedlo, ale pak se to zase pomalu vracelo k původní váze! Dofám, že mě holky mezi sebe přiberete a pomůžete mi s podporou!
recepty
Hibiscus
| 5. 2. 2008 13:51
http://roana.blog.cz/…a-dietni-recepty

Zde je nějaká buchta vypadá dobře, nedala bych asi tu posypku. je tam toho více. koukni se.
elwia
vladi
| 5. 2. 2008 13:43
Taky už mě to napadlo, že to není sedlem , ale velikostí kola. Právě na rotopedu mám posouvací sedlo vodorovně i svisle a nic mě z něj nebolí. Jenže co teď s kolem , je skoro nový a prý pěkný. V bazaru za ně dostanu půlku.....
rajčatový guláš- dobrota
Lucisha
| 5. 2. 2008 13:34
Musím poděkovat za recept na rajčatový guláš se šmakounem.. Sice už nevím, od které z Vás to bylo, ale děkuju!!! Teď jsem ho spapkala a oblizuju se až za ušima.. Výborně jsem se najedla!
Vůbec všechny recepty, které sem píšete jsou lákavé, je to super! Pěkně si je všechny ukládám a postupně zkouším.

Neznáte nějaký dietní receptík na buchtu nebo koláč?? Předem děkuju

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...