Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

vladi
anonym
| 5. 2. 2008 13:31
zkus si na to poridit cyklisticky kalhoty s vlozkou, melo by to byt trochu lepsi. taky to ale muze byt tim, ze mas moc vysoko, nebo moc daleko od riditek sedlo. taky muzes mit uplne spatnou velikost kola, nedavno jsem si kupovala novy a zirala jsem, jaka je veda vybrat si spravny kolo, a mela jsem porad pocit, ze to kolo, co si vezu domu je nejaky desne mrnavy, ale pan, co mi ho prodaval mi trpelive vysvetloval, ze fakt nemuzu mit vetsi, i kdyz bych ho tak moc chtela. no, a jezdi se mi na nem paradne a nic me z nej neboli.
Hlášení váhy
Hibiscus
| 5. 2. 2008 13:31
Pro Janduli: dohodly jsme se každých 14 dní, nejlépe v pátkek, protože víkendy bývají kritické takže další bude 15.2., samo, že když to nahlásíš o den dva později nic se neděje. Zdravím L.
Dííííky
Merci
| 5. 2. 2008 13:25
Děkuji všem za podporu. Normálně to přecházím ty blbé poznámky, ale prostě dnes už opravdu nezvládám. Vždy jsem tvrdila, že nemám problém vyjít s lidmi, ale s tímhle tvorem ani po 2 letech stále nějak nenacházím společnou větu. S jakou láskou vzpomínám na bývalé kolegy a kolegyně. No ono se to nějak vyvrbí. Nejlepší je způsob jedním uchem sem a druhým zase ven. Takže ještě jednou dííííííííííky všem opravdu mi to hodně pomohlo.
...
Anye
| 5. 2. 2008 13:18
Vladi: Je to kost stydká Ale i ta by si na to měla zvyknout. Nejlepší by ale bylo upravit sedátko - posunout ho blíž k řídítkám, ale to asi jde jen na spinningovým kole...

Nika 2411: Asi mi bude taky špatně, taky jsem koupila syrovátku, i jablečný ocet, taky sušené jablíčka, kdyby mě náhodou přepadla chuť zas něco žvýkat u učení (lepší než ty Vexty o víkendu ) a taky tam měli to dvd s Hankou Kynychovou co vyšlo minulý týden v MF Dnes, tak jsem si ho rovnou koupila .

Jinak dnes jsem konečně po třech týdnech sportovala...Sice bych ještě min. do konce týdne neměla, ale musela jsem si nahradit floorbal, tak jsem volila mezi aqua aerobicem a plaváním. Do toho aerobicu přišly nějaký namyšlený nány, tak jsem si řekla, že si radši sama v klidu zaplavu. Skvěle se mi u toho třídí myšlenky. Taky jsme tam měli spoustu pomůcek, tak jsem plavala třeba jen rukama a takovým tím pošťářkem mezi kolenama nebo jsem jen kopala nohama...no prostě paráda. Ještě musím jít do konce týdne jednou, abych dostala zápich, ale už se hrozně těšíííím, protože moje tělíčko je na pohyb zvyklé a po tom třítýdenním výpadku je teď hrozně happy...
závist
jandula76
| 5. 2. 2008 13:17
Čtu jak kolegyně reje, takových mám kolem sebe taky dostale nejlepší je si říct at si reje, hubnu já ne ona, a až budu s daleko lepší postavou, pevnějšími svaly a lepší fyzickou kondicí v poho vybíhat schody a dobíhat autobus(v mém případě dítě Tak bude jen koukat

Jinak můžete mi taky prosím někdo objasnit, kdy se zapisuje do tabulky? Jednou za 14dní, nebo každý týden?
pa Jana

p.s. ze začátku ryl i manža, že opět dieta, zas budeš akorát protivná za měsíc to vzdáš atp. a ted? Škrábe mi večer mrkev....
Takže ty jeho řeči jak mu nevadí, jak vypadám byli asi trochu mimo
Quinn
Lilimi
| 5. 2. 2008 13:07
My je ale nejíme po kilech a ne každej den já si je třeba udělám tak jendou za 14 dní a fakt jen trochu tak 100 g Myslím že to tím neohrozíme
Merci
Anye
| 5. 2. 2008 13:04
Merci, nic si z toho nedělej. Takový lidi taky znám. Oni prostě jen závidí, že ti to jdea že máš na to vůli, sami se na to nevzmůžou a pak mají takový blbý průpovídky, aby tě tím odradili...Držím palečky, ať Ti to jde a ať kolegyňce vytřeš oči, až se objevíš v nějakém pěkném oblečení
Jáhly
Quinn
| 5. 2. 2008 12:58
Spousta z vás jí jáhly, ale já koukala do kalorických tabulek a jsuo docela dost tučné a kalorické..takže je jíme jenom proto, že jsou zdravé?
elwia
vladi
| 5. 2. 2008 12:57
Nejhorší je, že mě ani tak nebolí zadek, to bych přežila, ale taková ta kost vepředu, nevím jak se jmenuje, potřebovala bych anatomickej atlas. A jak sedím předkloněná nad řidítka , tak mi to vadí.
Tabulka
ozdinka
| 5. 2. 2008 12:55
Děkuji za zapsání do tabulky,vidím,že nám to jde jako po másle Včera jsem byla taky ve zdravé výživě a koupila jsem si jáhly a rýži natural,ale šmakouna neměli,tak musím jít mrknout někam jinam. Jo a včera jsem si koupila DVD s Olgou šípkovou,tak jsem dneska podle něj cvičila a je to fakt makačka.
zadek
anonym
| 5. 2. 2008 12:47
z kola asi boli zadek kazdyho, ale jenom prvnich nekolik jizd. ja treba kdyz vytahnu na jare kolo, tak me boli zadek prvni tejden tak, ze si nemuzu sednout, ale pak si zvykne a neboli vubec. Zkuz to ze zacatku proste vydrzet.
Holky
Mona
| 5. 2. 2008 12:47
děkuju za tabulku! Doufám, že budu mít taky takové úbytky jako vy. Kdy se mají zase nahlásit míry a váha?Abych to náhodou nepropásla.

Tu Hanku Kynychovou jsem si taky koupila a cvičila jsem podle ní.Uvidíme, co vyjde zítra nebo ve čtvrtek, ono to je totiž na pokračování.
Zdravím všechny a hubnutí zdar

Mona
Merci
Quinn
| 5. 2. 2008 12:40
Moje spolubydlící se mi zas furt vysmívá..."Šmakoun? Ježiš co to je, ty seš prdlá. Ten tuňák hnusně smrdí, se z toho smradu pobliju. Jáhly žerou prasata, kuskus slepice."
Mám jí už taky plný zuby...ale ať si říkaj co chtěj...
Hibiscus
vladi
| 5. 2. 2008 12:38
Ladi, orbitrek musí být skvělý, ale do bytu už se mi další stroj rozhodně nevejde. Stačí, že má teď mladší synek doma v obýváku velký rýsovací prkno . Jinak mě na rotopedu zadek nebolí, mám tam takový to velký široký sedlo,ale za to mě bolí děsně na kole, takže vůbec nechci jezdit a mýho muže to děsně mrzí. Sedlo už mám nový , prý gelový, ale stejně trpím. Máte někdo podobnou zkušenost?
Merci
Hibiscus
| 5. 2. 2008 12:35
Merci nic si z toho nedělej, děláš to pro sebe a ne pro nějakou blbou slepici. S úsměvem ji sděl, že s jejim způsobem lituješ její žlučník, játra a že na to určitě jednou dojede. Zatím co ty budeš nejen krásná, ale i zdravá!!!!
Jen se nenechej rozhodit, s moji povahou by mně to naopak vyburcovalo ještě více, ty to musíš dokázat ať pokne závistí až si oblečeš něco ***i a všichni budou říkat , co jsi dělala, že vy padáš tak krásně? Držím moc palečky. Laďka
Merci
vladi
| 5. 2. 2008 12:31
Nenech se otrávit, koukám, že už jsi zhubla 5kg, určitě baba závidí, ber to jako motivaci, ať má vztek. Asi jsem měla na kolegyně štěstí, tohle jsem tedy nezažila, takový nepřátelství. A to se týká jen hubnutí, nebo je taková stále?
Vladi
Hibiscus
| 5. 2. 2008 12:15
Práce s tím není, mně to baví, jen ty 3 zbývající by se měly ozvat, snad to nevzdaly!
Orbirek se mi rozhodně líbí více než rotoped, který mám také doma a kdysi jsem na něm jezdila, ale děsně mně z toho bolela ***... Na orbitreku se vyřádím, pustím si rychlou hudbu chvilkami běžím jako na běžícím pásu, chvilkami se držím za kratší rukojetí a kroutím zadkem v rytmu tance, jindy zkouším jet pozpátku a to je pro mně velmi těžké, ale myslím že zapojíš zase jiné svaly, prostě se na něm vydovádím - ale nesmí mně nikdo vidět.
chjo..
Lucisha
| 5. 2. 2008 12:13
Holky, úplně na sobě cítím, že jsem týden necvičila.. a popravdě mě to pěkně štve.. Dnes jsem dokonce zůstala doma a nejela do školy, tak ležím v posteli a píšu absolventskou práci.. Votrava.. Už přes týden jsem nachcípaná a ne se toho zbavit..
Říkám si, že bych si dnes mohla malinko zacvičit- chybí mi to a o tom, jak to chybí tělu radši nemluvím.. Přijde mi, že když přestanu cvičit, poznám to nejvíc na bříšku.. Hned povolí.
Tak dám nějakou odlehčenou sestavu a bude!

Jinak musím pochválit Hibiscus za tabulku
Mám toho dost
Merci
| 5. 2. 2008 12:11
Nesnáším všeználky. Všude byli, všechno znají a jen to podle nich je ideální. Tak jsem se teď zdravě nas..... Má předrahá kolegyně opět vyrypuje. Co prej to jím? Já, že zapečenou brokolici. A ona zase takovej hnus a to by mi doma nikdo nejedl atd. Zkrátka pokud nevařím řízečky na 1000 způsobů, tak to není ono. MÁM TOHO DOST. Mi to chutná a co já s tím. Jako ty další průpovídky. Že prý proč chodím na oběd, když stejně chci málo, proč hubnu, když se mi to stejně nepodaří a proč piju čaj a ne kafe jak normální člověk. Máte kolem sebe taky takové negativisty co akorát kazí náladu???
tabulka
vladi
| 5. 2. 2008 11:43
Všem moc gratuluju k úbytkům váhy, je to úžasný, když většina z vás hubne teprve od 1.1. Je vidět, že to jde, pro mě bylo nejhorší se odhodlat, pořád jsem tak jako začínala a odhodlání mi vydrželo tak do druhého dne. Teď bych se před váma musela stydět a tak svoje hříšný myšlenky většinou ovládnu. taky si myslím, že ten čtrnáctidenní nahlašovací interval je tak akorát, nebylo s tím Laďko moc práce??? V každým případě dík
Jo a od insportline mám rotoped a je ok. Ty orbitreky jsou asi lepší, co?
Heladoma
Hibiscus
| 5. 2. 2008 11:20
Zjistím to až budu doma, ale je to nějaký z typu insportline.Pokud nezapomenu tak se podívám doma. Jsem opravu spokojena, my jsme si se synem pro něj zajeli tady v Ostravě mají pobočku skladu a sami si jej vyzvedli, ale taky jsem viděla jen krabici. A na internetu pišou, že ti ho přivezou až domů (protože cena je samo větší než 2000,-).
Děkuji
jandula76
| 5. 2. 2008 11:16
Děkuji za zařazení do tabulky koukám co to je za rychlost, ......

Díky , díky, díky a hubnutí zdar
Jana
krásné úterý
nika2411
| 5. 2. 2008 11:15
Ahojenky děvčátka. Hibiscus moc moc děkuju za tabulku - jsi šikulka . Jinak holky, já si dnes udělala výlet do zdravé výživy a nakoupila jsem si hromadu zdravých věciček - mám z toho radost. Koupila jsem si konečně šmakouna, tak jsem na něj zvědavá. Pak ty syrovátka! Před chvilkou jsem je zkoušela a musím říct, že jsou výborné. Já si totiž koupila syrovátka s medem, takže jsou takové slaďučké - to je mňamka. Pak ten úžasný jablečný ocet , psylium a čajík pu-erh. No já budu tak pročištěná, až mi z toho bude špatně . Jinak se vám musím pochlubit, že i můj přítel si všiml nepatrného úbytku a dokonce i já sama mám pocit, že moje kalhoty, ve kterých jsem byla trošku napráskaná jsou mi už trošičku volnější . Je to paráda. Konečně se cítím dobře.

P.S. Zítra jedu do Brna na Žluťák na gyndu, tak na mě myslete. Od té doby, co mamča prodělala rakovinu, se musím taky bohužel víc hlídat. Tak snad to bude dobrý. Papa
pro Hibiscus
heladoma
| 5. 2. 2008 09:15
Chtěla jsem se zeptat na ten orbitrek , který přesně máš, koukala jsem , že jich tam je dost a za rozumnou cenu.
Pro Domasovandu
Hibiscus
| 5. 2. 2008 08:48
Nejen u Brneniv, ale i stefani a bobíka to háže nesmysly, protože ještě nenahlásily poslední vážení - tak není co odečítat. Doufám, že se holky ozvou, já to tam dopíšu a tabulka se přepočítá správně. L.
Astma
Merci
| 5. 2. 2008 08:40
Já tedy nemám astma jako takové, ale přišli mi zhruba před 4 lety na bronchiální astma v kombinací s alergií na prach, pyly, roztoče a různé chemikálie. Je pravda, že při větší námaze chytám také záchvaty, ale časem jsem si tak nějak zvykla. Když cítím, že je mi zle, tak zmírním aktivitu. Snažím se všechno zvládnout bez inhalátoru a prášků. V každém případě má určitě cenu cvičit. Mi třeba hodně pomáhají procházky venku. I při hodně špatném období je mi lépe venku než doma zavřená (hned se lépe dýchá). Určitě to nechce házet flintu do žita.
:-)
Quinn
| 5. 2. 2008 08:34
Hibiscus: tabulka super super, moc za ni dík

Jinak jelikož jsem za minulý týden neubrala nic, tento týden se už fakt snažím...
Posnídala jsem 6 celozrnných sucharů s nízkotučným sýrem, k sváče syrovátka, k obírku hovězí vývar a celozrnné sušenky, k sváče nízkotučný jogurt a k večeři cottage s jablíčkem

19.3. jsu na operaci s tím kolenem a chci mít 70kg, takže mám to dělat
jééééé
domasovanda
| 5. 2. 2008 08:21
ale mě by se to líbilo-myslím ten úbytek 59,5kg
hibiscus
domasovanda
| 5. 2. 2008 08:20
Hibiscus u Brněnívkolenou máš překlep u úbytku váhy máš tam,že zhubla 59,5kg
hubnutí s problémy
anonym
| 5. 2. 2008 08:12
Zdravím vás všechny, co jste založily tyto diskuze o hubnutí a jak koukám, tak máte i super tabulku, takže všem úspěšným blahopřeji! I já jsem se dala na cvičení a hubnutí, ale mám takový menší problém, asi před 14ti dny mi zjistili lehké astma, dostala jsem inhalátor, který musím užívat při tzv. záchvatu, jelikož zento záchvat se vyvolá vždy při větší fyzické zátěži, tak mě to dost ve cvičení brzdí a mám takový divný pocit, že nic nemá cenu, achjo!Tak jsem se chtěla jen zeptat, zda některá z vás má třeba podobný problém! Třeba mě to nabije a budu vědět, že nejsem v tomhle sama!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39