Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

recepty
Hibiscus
| 4. 2. 2008 10:04
Děkuji za recepty na krabí tyčinky, určitě budou výborné a už se těším, že je vyzkouším. Ještě jednou dík L.
nika2411
Quinn
| 4. 2. 2008 10:02
Fakt? Tak to je prima, kouknu po nich
Tak já jsem z vás nejhorší, spucla jsem celou tabulku, kromě jedné řady, co snědl přítel
Ale v neděli jsem se učila jak fretka
Quinn
nika2411
| 4. 2. 2008 09:55
Prodávají se nejčastěji v 250gramovém balení - je jich tam 16. Nejsou nijak obalované. Jsou zabalené v takové folii. Ta se sloupne a hned se můžou papat.
to zvládneš
nika2411
| 4. 2. 2008 09:52
Neboj Adel - to bude dobrý... My střelci jsme holt takoví pohodlní tvorečci. Úplně tě chápu s těma zkouškama. Někdy je to děs - já to znám. Já už mám naštěstí po zkouškách, takže odpočívám. Ještě mám týden volno, ale taky mi daly po psychické stránce hodně zabrat. Držím ti pěstičky!!!!! Neboj, já taky o zkouškovém hřešila - padla skoro celá Milka, takže ty si ještě dobrá

Co vlastně studuješ? A kolik máš vůbec zkoušek?
krabí tyčinky
Quinn
| 4. 2. 2008 09:51
A to se kupujou nezabalovany v trojobalu? Já jsem si vždycky myslela, že to je jako rybí prsty...
krabí tyčinky
nika2411
| 4. 2. 2008 09:46
Ahojky holky, taky vás vítám v novém týdnu. No, já jsem taky pěkná potvůrka. Večer tu byla návštěva, tak padly 3dl červeného. K tomu nějací želé medvídci
Dneska musím hupsnout na cvičení, jinak to nevidím.

pro Hibiscus: já si dělám krabí tyčinky docela často - nemají skoro žádké Kcal.Dělám si je ve víc variantách.

1. na trošce oleje osmažím cibulku, přidám kousíček zeleninového bujónu, pak do toho dám půl balíčku krabích tyčinek ( 125g ), a nakonec to spojím 1 vajíčkem. Je to dobrá teplá a hlavně rychlá večeře.

2.nakrájím krabí tyčinky, k nim přidám různou zeleninku - červenou papriku, okurku (zkrátka co je ) a potom do všeho zamíchám celý cottage - mňam. To je pro změnu dobrá studená večeře Kdo chce, může si k tomu vzít rýžový chlebíček, knackebrot......aj.

3. včera jsem vymyslela sladkou variantu. Pokrájela jsem tyčinky, ananas z plechovky a promíchala s bílým jogurtem Activia.
zapoměla
ilona
| 4. 2. 2008 09:42
Jéééé Já hlava. Jasně já je dávám nad paru zmrzlé a až sou hotové,tak sou takové měkoučké!! A pak rovnou zpracovat.Dobrou chut!!
Diky
Hibiscus
| 4. 2. 2008 09:37
Ilonko díky a tepelně se nijak neupravují?
krabí..
ilona
| 4. 2. 2008 09:34
Hibiscus! Krabí klidně můžeš!Ale místo majonéze si dej bíly jogurt.Já to dělám tak,že si je trošku posekám a přidám cibulku,sůl,pepř a ten jogurt.Sou takové lehounké.
víkend
vladi
| 4. 2. 2008 09:23
Zdravím všechny Viktorky, taky se po víkendu nemůžu pochválit. Pekla jsem žravé řezy a jak jsem dlouho nic sladkýho neměla, tak jsem nemohla odolat.Stydím se stydím, váha se mi hned pomstila. Ode dneška už budu zase hodná!!!
krabí tyčinky
Hibiscus
| 4. 2. 2008 09:08
Pořád přemýšlím, co jíst, aby to bylo rozmanitější - co krabí tyčinky to je vlastně rybí filé, jíte je teď a jak je děláte?
deprese
adel
| 4. 2. 2008 08:47
Nic si z toho nedělej.Já teď taky ve zkouškovým dost hřeším a v sobotu to byla taky milka (skoro půlka). Říkám si, že ty nervy za to nestojí, a že po zkouškovém už budu ukázněnější.Nic se nemá přehánět, a kdybychom sem tam občas nehřešily, mohlo by si tělíčko myslet, že už nikdy nic takového nedostane a kdoví, co by pak provádělo!Mám před sebou teď docela blbé období, protože jsem lempl a nechala si tři zkoušky na poslední termíny.Takže teď budu ráda, když za tyhle dva týdny nepřiberu.Stres je prevít.
taky
ilona
| 4. 2. 2008 08:44
Ahoj holky!Taky vás vítám do nového tydne!A jinak taky mám chut po ránu vlézt na váhu,ale taky se rači vážím tak 2krát za tyden.No a dnes ráno sem měla asi po 3tydnech celozr.rohlík.tak sem s toho taková divná.Ale byl super.Manžel zašel ráno na pečivo no mnam.Ale měla sem ho jen tence pomazany máslem.Jinak se snažím ale držet zuby nehty!Jo a koupila sem si ten jablečny ocet,tak mě prosím písněte jak ho teda užívat.Já to zapoměla.Tak zatím díky pa!!
Víkend
Quinn
| 4. 2. 2008 08:38
Jinak víkend je pro mě úspěšný tak na 40%
Pěkně jsem papkala k snídani suchary s nízkotučným sýrem, k obědu jáhlové rizoto k svačině bebe sušenky nebo jogurt a k večeři opět rizoto, ale v sobotu mě přepadly deprese jak ze školy, tak ze všeho, tak mě přítel léčil Milkou
A v neděli jsem si dala ještě druhou večeři a to houstky s romadurem
Holky já jsem prostě děsná...snažím se snažím a pak mi rupne v kouli a je mi uplně jedno celá moje dieta...
Vážení
Quinn
| 4. 2. 2008 08:18
Dřív jsem se vážila každý den, někdy ráno i večer...teď se vážím 1x týdně a to v pátek ráno a na vážení se těším rozhodně je to méně stresující, než se vážit každý den...
Chybějící váhy
Hibiscus
| 4. 2. 2008 06:30
Ahoj taky vás zdravím do nového a doufám stejně úspěšného týdne.
Ještě mi chybí doplnit váhy u : Stefani, Bobíky.Bibinky a Brnenivkolenou - jestli jste ji již psaly a já to přehlídla, prosím napište to znova. Dík
Včera jsem taky byla s naším psem, manželem a bráchom na 2 hodinovém výšlapu - krásně svítilo sluníčko takže bylo super. Na vycházky jsem byla zvyklá brát vždycky tatranky, teď jsem vzala jen 2 pro kluky a sama jsem si nakrájela na dílky jablíčko a kousek tvrdého sýra. Taky musím odolávat, ale večer byla sklenička červeného vína.
Holky taky máte problém nelézt každý den na váhu, já si to doslova zakazuju, pro vlastní kontrolu se budu vážit 1x za týden. Tak přeji hodně úspěchů a nahlaste zbývající váhy, ať můžu poslat tabulku!!!!!!! Vypada krásně. Laďka
Zdravím všechny
Megii
| 3. 2. 2008 23:44
Při pátečním vážení jsem byla na sebe naštvaná, že jsem zhodila jen 0,5kg, ale dneska jsem se i měřila a v pase mi to udělalo o 2cm míň. Já vím jsou to jen 2cm, ale ani nevíte jak jsem za ně ráda. Ani bych na to nepřišla, ale oblékla jsem si kalhoty co jsem po vánocích tak tak zapla a teď je dokonce stáhnu ze sebe zapnuté . To mám radost, jen doufám, že od radosti do sebe nenasoukám něco sladkého. Tak vám všem přeji dobrou noc a úspěšný další týden.
Jeeee
Stefani
| 3. 2. 2008 20:31
Pardon dotaz ohledně syrovátky je pro Bibinku
Nový týden
Stefani
| 3. 2. 2008 20:30
Ahooj holky všechny Vás zase zdravímMno dneska jsme zase vzali hafana a šli jsme se projít,ale zase jsem hřešila mamka udělala skvělou buchtu s posypkou tak jsem ji trochu ujedla te posypkyAle od pondělí se zase dávám striktně na dietí plán ,protože tento týden jsem to fakt přeháněla!Jinak hoolky na tu syrovátku kouknu a myslim,že by to mohl být dobrý pokusJak si minule hubla tak si jenom pila tu syrovátku nebo si i držela nějaký dietní plán? Jinak hoolky držím palečky do nového týdne at moooc nehřešíme!
ufffff
Lilimi
| 3. 2. 2008 19:20
Tak dneska jsme na taneční skoro entancovali latinu což mně mrzelo ale i klasika mi dala zabrat....Štve mně že kvuli busu tam nemužu být do konce ale jen dvě hoďky Ale i tak je to super protažební
syrovatka
zuzu
| 3. 2. 2008 18:18
Syrovatka je da se rici dobra na vsechno..predevsim na dobrou strevni peristaltiku, traveni, pote na plet, je doporucovana pri hubnuti, je moooc dobra...doporucuji bio syrovatku Amálku :
tady je odkaz na uzitecnost syrovatky:

http://cs.wikipedia.org/…i/Syrov%C3%A1tka
bibinka
Quinn
| 3. 2. 2008 17:39
Nač je dobrá syrovátka??
cvičení
bibinka
| 3. 2. 2008 17:16
Ahoj holky,tak právě jsem vyzkoušela dvd od Hanky Kynychové co vyšlo k novinám. Docela jsem se spotila. Na začátku tam má protažení a pak posilování .Posilování trvá jen asi 15 min.ale docela jsem si dala do těla.Od zítřka bych chtěla začít pít i syrovátku asi 3 krát denně.Dříve jsem ji pila a zhodila jsem skoro10 kg.Tak ji opět zařadím a uvidím.Tak všem držím palečky a přeji krásný další týden.Mějte se hezky bibinka
ahojky
heladoma
| 3. 2. 2008 15:57
holky tak jsem dnes dopoledne byla s dětma plavat, to je za ten včerejšek a odpoledne se ještě s kámoškou chystám na aguaerobick. Tak snad dneska ten můj chlap ty naše děti ohlídá. U nás je to hrůza já se bez dětí nikam nehnu ,pak chodte někam cvičit . Člověk na sebe nemá vůbec čas ,když cvičím doma tak taky za asistence dětí, někdy mi to nevadí, ale jsou chvíle kdy toho mám plné zuby , jako například dnes ach jo už aby trochu povirostly a nebyl problém je nechat manželovi, doma a jít si v klidu zacvičit.

Dneska mám nějakou depku, alspoň že krásně svítí sluníčko a zítra to snad bude lepší. Tak jsem se vypovídala a trochu se mi ulevilo, doufám že se máte dnes líp jak já
domasovanda
Quinn
| 3. 2. 2008 15:17
Já včera snědla skoro celou milku...o zvedání žaludku nebyla řeč depresivní stavy mojí dietu jednou uplně zničí...
holky paráda mám radost
domasovanda
| 3. 2. 2008 14:47
Byla jsem s malou a holkama od sestřenice na procházce a pak jsme s malou vyzvedly babičku a šly ještě na hřbitov,mamka se stavila v cukrárně pro zákusky a mě koupila špičku,jednou jsem do ní kousla a zvedl se mě z toho žaludek,holky já mám takovou radost z toho že to vůbec nemusím a že mě to nechybí
přeju krásnou neděli
nika2411
| 3. 2. 2008 11:41
Ahojky holky. Vy jste ale šikulky - jen tak dál. A díky moc za recepty - já pořád nějaké sbírám, tak si je přidám do svojí sbírky. Já bych se nejradši picla. Včera jsem si blbec dala na oběd 2 karbanátky - naštěstí byly z hrachové kaše - ale i tak, pak na večeři sojovou čínu s fazolkama a aby toho nebylo málo, tak jsem si dala i krupicu. Můj měl chuť na sladké, tak jsem se mu sama nabídla, že mu udělám krupičku. Sobě jsem si teda udělala verzi light, aby mě to nemrzelo ( žádný cukr ani máslo ) a jemu tu pravou nefalšovanou . Jenže já byla pořád jakási nedopapaná z té mojí odlehčené verze , tak jsem mu ještě z té jeho tak půlku odjedla. Myslela jsem, že se zastřelím. A to jsem si říkala, jak jsem šikovná, že celý týden co jsem měla svoje dny jsem na nic sladkého nešáhla. Jo odolávala jsem - ale asi jsem sladké potřebovala.

Dneska si to vynahradím. Jdeme po obědě na procházku - čeká nás túra cca 10km ( jen tam ), takže to bude parádní výšlap. Musím spálit dnešní oběd. Dnes jsem vymyslela pečené kuřátko na medu. Mamka to jednou vařila a mě to moooc chutnalo. Pěkně jsem kuřátku sloupla kůžičku, posolila ho a namočila celé v medu. To bude vůně. . Už se těším.

Dneska mě taky čeká cvičení. Musím se do toho pořádně opřít. Já nevím co mám dělat s tím mým zadkem. Je to děs. Já to mám v genech - po mamce. Celá rodina z její strany je taková silnější - hodně silnější. Holky poraďtě....už jsem z toho zoufalá. V létě se navíc vdává Martinova ( to je můj )ségra. A celá ta svatba má probíhat v plavkách!!!!! Děcka,já už z toho mám depku teď. Jestli s tím zadkem nepohnu, tak nevím.....Jeho ségra je se svým přítelem už asi 5-tým rokem v Anglii. Prý na svatbě bude i hodně jejich kámošů - Angličani, Australani....No to bude. To abych si dala záležet - aby si chlapíci neřekli, že se na Moravě dobře jí a nemáme tu žádné hezké holky. To by si mohli zkusit

Tak páčko shledáčko, přeju hezkou neděli
víkend
Lilimi
| 3. 2. 2008 10:13
Vy jste mi dali zabrat holky, jsem myslela že se nepřekoušu vším TAk zabijačka zdarně zvládnuta jsem na sebe pyšná No a váha do tabulky 94 Kg no já vím nic moc ale polepším se tak hubnutí zdar
recept
thery
| 3. 2. 2008 09:12
Dobré nedělní ráno Viktorky
Hodím Vám sem jeden recept na sváču nebo véču, já už se nemužu dočkat až vyzkoušim...ale mám angínu a nepozřu ani sousto jak bolí v krku Tak si počkám...

Paprikové závitky s náplní

Pro 1 osobu:

1 velká paprika, malá mrkev, 20 g celeru, 50g netučného tvarohu, pažitka, půl lžičky citronové štávy, lžička hořčice, sůl, pepř, párátko

Předehřejte pečicí troubu. Papriky omyjte, osušte, a pečte je ve střední části trouby při 200 °C tak dlouho, dokud se na slupce nezačnou tvořit tmavé puchýřky. Papriky nechte vychladnout v zakryté míse. Pak odstraňte stopku, lusk jednou podélně nařízněte, vyjměte zrníčka a stáhněte slupku.

Pažitku nasekejte, mrkev s celerem najemno nastrouhejte. Ihned promíchejte s citronovou štávou. Tvaroh smíchejte s nastrouhanou zeleninou, pažitkou a hořčicí, osolte a opepřete.

Paprikové lusky rozložte, potřete krémem a srolujte, sepněte párátkem.

Výživová hodnota: 150 kcal, 24g bílkovin, 1g tuků, 9g sacharidů, 8g vlákniny
přínosné příspěvky
Lili6
| 2. 2. 2008 23:55
píšete tu samé super věcičky taky jste super kočičky, tak aby ne

Stehna jsou i moje nejobtížnější část :o( Vždycky naberu napřed svaly a shazuji na nich nejpomaleji.
Ale Domašovando v klídku ty svalíky pěstuj ;o) Čím víc svalové hmoty, tim víc spaluješ při cvičení a dokonce i v klidu Takže já to beru tak, že ať se pěkte hmota tvoří, tím rychleji budu spalovat a až pak přestaneš posilovat, zase ochabne a nožičky budou fajn a navíc pevné, né zhublé a vyplandané.

Nadýmání mě trápí (vlastně jsem na tohle vždycky byla trochu citlivější, o teprv teď). Koupila jsem si Espumisan, ale nemam nervy brát dvě tobolky po každém jídle (bych taky musela bejt milionář, dvě malá platíčka za 80,-). Takže si dám třeba na noc, nebo občas a nevím no, možná trochu zmírní, ale nadýmání stejně je :o(
Tak kdyby jste objevili něco účiného, dejte vědět!

A recept na rajského šmkouna je super! Vyzkouším

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda