Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
recepty
Hibiscus
| 4. 2. 2008 10:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Úplně tě chápu s těma zkouškama. Někdy je to děs - já to znám. Já už mám naštěstí po zkouškách, takže odpočívám. Ještě mám týden volno, ale taky mi daly po psychické stránce hodně zabrat. Držím ti pěstičky!!!!! Neboj, já taky o zkouškovém hřešila - padla skoro celá Milka, takže ty si ještě dobrá
Nic se nemá přehánět, a kdybychom sem tam občas nehřešily, mohlo by si tělíčko myslet, že už nikdy nic takového nedostane a kdoví, co by pak provádělo!Mám před sebou teď docela blbé období, protože jsem lempl a nechala si tři zkoušky na poslední termíny.Takže teď budu ráda, když za tyhle dva týdny nepřiberu.Stres je prevít.
A jinak taky mám chut po ránu vlézt na váhu,ale taky se rači vážím tak 2krát za tyden.No a dnes ráno sem měla asi po 3tydnech celozr.rohlík.tak sem s toho taková divná.Ale byl super.Manžel zašel ráno na pečivo no mnam.Ale měla sem ho jen tence pomazany máslem.Jinak se snažím ale držet zuby nehty!Jo a koupila sem si ten jablečny ocet,tak mě prosím písněte jak ho teda užívat.Já to zapoměla.Tak zatím díky pa!!

Mno dneska jsme zase vzali hafana a šli jsme se projít,ale zase jsem hřešila mamka udělala skvělou buchtu s posypkou tak jsem ji trochu ujedla te posypkyAle od pondělí se zase dávám striktně na dietí plán ,protože tento týden jsem to fakt přeháněla!
Na začátku tam má protažení a pak posilování .Posilování trvá jen asi 15 min.ale docela jsem si dala do těla.Od zítřka bych chtěla začít pít i syrovátku asi 3 krát denně.Dříve jsem ji pila a zhodila jsem skoro10 kg.Tak ji opět zařadím a uvidím.Tak všem držím palečky a přeji krásný další týden.Mějte se hezky bibinka

depresivní stavy mojí dietu jednou uplně zničí...
tak hubnutí zdar