Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

do tabulky
Lili6
| 2. 2. 2008 23:33
Aktuální váha 71 kg.
Stydím se za nepatrný pokrok, ale aspoň že jsem nenabrala a aspoň majinko se to zase pohlo dolů.
Na to, že jsem zavodněná kvůli oblíbeným dnům... jsem to čekala i horší :o)
Taky poslední týden jsem cvičila jen posilovací cviky (už se rýsují svalíci) na aerobní spalování bohužel nebyl čas ani prostředky, prostor... osud mi prostě nepřeje :o) Ale tenhle týden už to bude určitě lepší, ikdyž mam zase dost lítání a návštěv, takže ne stoprocentrní každý den, no co se dá dělat.
Zařadila jsem teď několik změn a srovnala si rozhozený program (jablečný ocet ráno, víc cvičení, míň pečiva a víc obilí, jáhel a spol., zase stíhám dodržovat stopro pití a konečně snad i něco zase začnu potit na opraveném elipticálku).
Takže se nevzdávám, naopak mě to ještě víc naladilo a budu se usilovněji snažit

Navíc partner mi dnes pochválil, prý i jeho kolega co jsme byli posledně na kafíčku si všiml, tak mě to pohladilo na srdíčku a motivovalo!

A jak jste tu některá psala - nesmíme být nedočkavé (to je i můj problém, když to není hned, vzdávám boj), doteď jsme s těmi kily taky chodily, tak to vydržíme i dál (a bude jich pořád míň). Díky moc! Tohle mi pomohlo
stévie
bibinka
| 2. 2. 2008 23:23
Ahoj Victorky,tak já se dnes moc nepochválím ,celý týden jsem hřešila. Byla jsem na svatbě bráchovi .Znáte to nabalí se cukroví a doma se pojídá bylo to strašné lákadlo,ale od zítřka na sebe budu tvrdá léto se blíží.Chceme s manželem vyrazit na dovolenou na motorku.Tak snad se mi ty kila podaří dát dolů.Moje váha je 66,5.
Abych nezapoměla tu stévii jme měli v obchodě ale už sušenou.Přidává se do čehokoliv jako sladidlo je vhodná pro diabetiky.Strašně špatně se pěstuje o to jsme se taky pokoušeli.No tak se všechny držte a snad to další vážení bude lepší.
Ahojda Viktorky
Vivien
| 2. 2. 2008 20:52
Ahojky Anye,vítám tě mezi námiHolčiny,dneska jsem si udělala radost,samozřejmě za schozená kilčaKoupila jsem si v CaA džíny,které sice o kousíček nedopnu,ale úžasně mě to motivovalo do dalšího hubnutí Tak jen tak dál a všem moc držím palečky,do dalšího hubnutí
víkend
heladoma
| 2. 2. 2008 19:10
Ahojky holky ty víkendy jsou opravdu tragedie a kord když jedeme k naším, mamka výborně vaří a peče. Tedy dnes ji musim pochválit dělala řízky a mě dala na stranu kuřecí maso a k tomu my udělala zeleninovou směs ,bylo to výborný až na ten olej. Oběd tedy v pohodě, ale po obědě to začalo mamča upekla takový závitky plněný mákem, ty já miluju, tak dlouho jsem kolem nich chodila až jsem 4 snědla to jsem ale . a aby toho nebylo málo ještě jsem snědla chlebíčk a 5 gumovejch bonbonů a na vrch 4 kostičky čokolády. To je přímo tragédie
Já mám na sebe takovou zlost , ještě když jsme přijely k našim šla jsem se převážit na jejich váhu jestly opravdu váha odpovídá jako doma a takhle to pak pokazím.

Chystám se za to zítra na plavání tak uvidím jak to bude s hlídáním.

A od zítra na sebe budu přísnější takhle to dál nejde , přeci všechno to snažení nehodím za hlavu kvůli nějakým mlsotám, které mít nemusím.
Quinn
Anye
| 2. 2. 2008 19:03
Rádo se stalo
šmakoun
Quinn
| 2. 2. 2008 18:30
Tak to je bomba, to by me nenapadlo a uz smakouna jim docela dlouho, dik za receptik
šmakoun
Anye
| 2. 2. 2008 18:22
Já si ze šmakouna dělám račatový guláš...Nakrájíš cibuli na půlkolečka, osmahneš ji na trošce oleje, pak přidáš nakrájené rajčata a dusíš je tak dlouho dokud nezměknou. Pak přidáš gulášové koření, sladkou papriku, já přidávám i chili, aby to trochu pálilo, osolíš to a pak přidáš na kostky nakrájeného šmakouna, chvilku povaříš a je to...
Stévie
Stefani
| 2. 2. 2008 18:14
Holky máte někdo doma Stévii je to taková rostlinka,která obsahuje nějaké látky a když se usuší tak je prý ještě sladší než cukr,slyšely už jste některá o ní?
procházka
domasovanda
| 2. 2. 2008 17:49
no my jsem byly na procházce skoro 2a1/2 hodiny,tak mám spáleno docela dost KJ,od příštího týdne jak bude pěkně tak budeme hnedky jak půjde malá ze školky na špacír ,tak držte palečky ať je krásný počasíčko
holky mě na to nadýmaní
domasovanda
| 2. 2. 2008 17:47
pomohlo pít roztok "ALOE VERA",stojí okolo 250,-(jak kde já si ho kupovala od Barnýs a byl někde aji levnější) je toho půl litra a vyjde to na měsíc.No a do takovách nadýmacích jídel dáva mamka vyvařit bramboru a mrkev(myslím tím hrachovou kaši a čočku na kyselo),pak to nechá jen v té hrachovce a rozmixuje,v čočce by to asi nešlo ,tak to vyzkoušejte,u nás to má dobré účinky
...
Lucisha
| 2. 2. 2008 17:45
Ahoj Viktorky, teda, Vy vážně píšete jak o život . Nestíhám to najednou číst..
My jsme s drahoušem taky byli dnes na procházce. Pořádně jsme zničili hafana. Byli jsme venku asi hoďku a půl.
Chtěla jsem dnes cvičit, ale jsem furt nastydla a navíc mám v hlavě snad střepy, tak nevím. Ale už mě to štve.. Za poslední týden jsem ani jednou pořádně necvičila a honěj mě strašný chutě
Navrhla jsem přítelovi, že bysme si zítra udělali k obědu šmakouna- díval se na mě jak na blázna, tak s tím u něj asi moc nepochodím. Nikdy to ještě neměl.. Jak Vám nejvíce chutnal?
Mějte se hezky a přeji spoustu sil
to jsem hlava derava
Rendulina
| 2. 2. 2008 17:38
holky, zkuste na to nadymani si pridat do cernyho caje par zrnicek fenyklu, to by melo pomoct. ja s tim nadymanim taky nekdy zapasim jinak jsem nekde cetla ze cim vic se ji vlakniny a nadymacich veci jako fazoli, cocky atd. tak tim vic si na to telo zvykne a postupne se prestane nadymat. ale nevim zatim nemam odzkouseno... tak hodne stesti
Jeejeje
Stefani
| 2. 2. 2008 17:34
Siony-tak já mám taky ten stejný problém s nadýmáním když papkám hodně zeleniny,ale nevím co je proti tomu účinné,někde to pohledám a pak napíšu jak jsem dopadla
Holky já dneska zase jím co vidím,poslední dny se to nějak nedá zvládnoutAle musím se držet přece měsíc nezahodím pro nic!
vaha
Rendulina
| 2. 2. 2008 17:32
ahoj holky, ja jsem se sem bohuzel driv nedostala tak hlasim az ted. ubytek pul kilca takze jsem se dohrabala na 132kg.

jo a domasovando taky si rikam "vydrz prtka vydrz" no a vcera to zabralo naprosto grandiozne. jak jsem vam psala ze jsem vcera meli v kanclu uzasny cokoladovy dort na oslavu, tak jsem si nevzala ani kousek a byla jsem na sebe patricne pysna. misto toho jsem chroupala svoji okurku a mrkev ted jsem se akorat vratila z lukostrelby a po dvou hodinach me boli cely clovek ale mam v planu si jit jeste vecer zaplavat. tak az dorazim zpatky tak si vas tu zase prectu. jo a velky gratulace vsem schozenym kilcum i udrzeny vaze!!!
Poslušně hlásím :-)
Anye
| 2. 2. 2008 16:55
Ahoj,
takže mě je 23, mám 160 cm a 57 kg. Vím není to tak moc, ale na moji výšku...Stačilo by mi zhubnout jen max 5 kg, ale všechny moje pokusy zatím skončily neúspěšně. Snad to s váma zvládnu .
já mám radost
domasovanda
| 2. 2. 2008 16:53
holky já mám takovou radost!Je tady na víkend kamarádka-sousedka s mimčem ,tak jsme šly na procházku ještě s její maminkou a říkaly mě,že už je to na mě vidět,že jsem zhubla,hlavně prý jsem chudčí v obličeji,tak mám z toho hroznou radost .

No džíny jsem si koupila je to asi 14 dní možná 3týdny a svleču je zapnutý a když si dřepnu tak je mám pod zadkem, ale ty moje stehna- doufám,že snad půjdou taky postupně dolů
jáhly
lucipajda
| 2. 2. 2008 15:47
Já jsem si včera dělala zeleninovy salat s jahlama a bylo to moc dobry. Chutnaji i vypadaji podobne jako kuskus. uz mam nakoupeny i suroviny na ten nakyp z jahel a tvarohu, tak ho zitra nebo dneska vyzkousim.
Dnes jdeme na oslavu k rodičům přítele, tak budu muset odolávat. Asi nebudu mít problém si to sladký nedat, ale spíš se mi nechce opakovat, že si nedám fakt ani kousek, ani vyjímečně a tak dále. Vždyť to určitě znáte
Včera jsem se koupila nový džíny, protože ty starý už na mě dost plandaly, taková investice mě nemrzí, naopak
Už mi přítel i rodiče říkali, že je to vidět, tak to mě motivuje vydržet.
Quinn- jáhly
thery
| 2. 2. 2008 15:19
Jáhly jsou na tom kaloricky s rýží zhruba stejně, i kus kus a pohanka...takže jako obměna rýže ideální
Siony
thery
| 2. 2. 2008 15:17
Ahojky, nadýmání mě občas taky pěkně potrápí ale bohužel mi na to nic nezabírá Musim to do rána vždycky nějak petrpět no...říká se ´ještě mátový čaj...
Anye
Hibiscus
| 2. 2. 2008 14:07
Ahoj Anye tak nahlas věk, výšku, od které váhy hubneš a kolik vážíš teď. A hned tě dám do tabulky - Laďka
jasňačka
nika2411
| 2. 2. 2008 13:31
Ahojky Anye, jasně že se k nám můžeš přidat. Vítám tě mezi náma
chci taky :-)
Anye
| 2. 2. 2008 13:13
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat?
Jáhly
Quinn
| 2. 2. 2008 12:46
Ahoj holky, musím se s vámi podělit o moje nadšení premiérově jsem dnes dělala jáhly udělala jsem si jáhlové rizoto se šmakounem A musím říct - chutná a hodně
Má z vás některá přehled o tom, jak jsou na tom ty jáhly kaloricky? Je mi jasné, že jsuo zdravé, ale s porovnáním třeba s rýží, co je na tom kaloricky lépe???
zeleninka
Siony
| 2. 2. 2008 11:54
Ahoj holky, nepatřím sice mezi ty, které potřebují hubnout, ale proto,abych nemusela hubnout se musim často fakt hlídat Takže často zařazuju do jídla hodně zeleniny. Muj problém je ten, že mě strašně nadýmá...prostě jakmile sním hodně zeleniny, tak sem jako balón...zkoušela sem všechno - kmínovej čaj, probiotický kultury, anýz...a nic Nemáte někdo tip co na nadýmání? Vím, že bych se měla vyvarovat nadýmavých potravin, ale to mám jako žít bez zeleniny, čočky, fazolí, atd? Vždyt to jsou moje nejoblíbenější jídla...
poraďte
nika2411
| 2. 2. 2008 11:52
Ahojky holky. Chtěla jsem se zeptat, kolik KJ tak odhadem mají hrachové karbanátky? Dnes je dělá "budoucí" tchýně na oběd a já nevím, kolik si mám připočíst....
vážení
adel
| 2. 2. 2008 10:55
Hlásím váhu 80kg. Zatím to docela šlo, ale teď mě čeká nejen perný víkend ale i týden.Musím se učit,což znamená málo pohybu (skoro žádný) a pěkné nervy, tak se obávám, že zase dojde na čokoládu.Jen doufám, že do příštího vážení nenaberu 5 kg zpátky.Blahopřeju všem, které jste snížily hmotnost i těm, kterým váha zůstala na chvilku stát.I to je totiž úspěch a hmotnost určitě půjde za pár dní zase dolů. Je to bezva sledovat, jakou máte výdrž!
vážení
Hibiscus
| 2. 2. 2008 09:36
Ahoj viktorky, tak se nám tabulka pěkně zaplňuje a je vidět, že jsme se všechny moc snažily. Doufám, že nepolevíme ani v následujících 14 dnech a 15.2. se budeme opět radovat.
V tabulce zatím schází Stefani, Lilimi, Lili6, Remdulina, Bobík, Bibinka, Adéla a Brnenivkolenou....jestli jste některá již váhu hlásila, omlouvám se a napište ji znova, mohla jsem to přehlédnout. Dík Ladka
včera
Megii
| 2. 2. 2008 08:25
Ahoj všechny. Hned na začátek se musím pochválit, že jsem včera nezhřešila a to je dost velký úspěch pro mě . Jelikož jsem byla celý den v práci, tak jsem neměla dočeho dlubat a pěkně jsem snědla to co jsem si sebou vzala. Akdyž jsem přišla večer domů, tak jsem raději zalezla hned do postele abych neměla na nic chuť. Jen s tím pitím je to pořád problém . Tak přeji všem krásný víkend a ať se všechny držíme.
víkend
domasovanda
| 2. 2. 2008 08:09
Tak mé spolubojovnice máme tady zase víkend a pro některé znás je to pohroma,tak bacha na to a hlavně vydržet!!!Já si vždycky řeknu tu krásnou větu z filmu Sněženky a Machři---"Vydrž prďka vydrž",a je to ,tak to vyzkoušejte taky,třaba se to tento víkend podaři.Jinak držím všem palečky a myslím jsem ještě nepozdravila nové bojovnice,tak je zdravím a vítám mezi náma.Tatím papa a přeju hezký víkend
Tekutiny
Miky
| 2. 2. 2008 00:39
Ahojky, určitě. Při migréně se vyloženě doporučuje vypít narát půl litru vody. Přímo při ní to pomůže jak kdy, ale prevence je nejdůležitějšííí....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34