Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Dnes už po třetí!
bobik
| 1. 2. 2008 23:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
tu já děsně ráda,ale odolala sem.ovšem ty sliny..
No ale co naplat když chci v létě trochu vypadat! Tak se zatím mějte mé bojovnice!!!!!!!!!!!
A navíc na co má chuť to si udělá sám, takže nemusí čekat až se mamka doplazí z práce. No vzhledem k tomu, že ještě stále se vyvíjí, tak možná z toho vyroste. Důležité je, že cvičí.
Z toho mám největší radost. Říkal mi, že má ve třídě kamarádky, které když chtějí zhubnout, tak přestanou na pár dnů jíst. Tak jsme vedli doma dlouhou diskuzi o anorexii a bulimii a dietách a prášcích na zhubnutí. Je v hloupém věku, tak aby ho přece jen nenapadla nějaká blbost.
Tak všem držím palečky a přeji krásný víkend

.Na Orbitrek si budu muset počkat až na ty narozeniny ten pán se neozval,tak asi budu muset čekat
Co se dalo dělat- už jsme oba měli šílený hlad a mě škrundalo bříško. Než to všechno sepsali..
taky mám úbytek půl kila,ale na cm je to super
. Dojeli jsme ve 4 ráno a do půl 11 jsme chrněli. Pak jsme vytuhli ještě odpoledne
Vemte si,jak dlouho jsme to nabíraly a takhle nehrozí jojo efekt. A hlavní je,že jsme s tím začaly dělat a když jsme to s tou tlouš´tkou vydržely několik let,tak těch pár měsícu,než to dáme dolů,zvládnem hravě. Co říkáte