Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Dnes už po třetí!
bobik
| 1. 2. 2008 23:37
Dnes už jsem tu holky po třetí a pořád je co číst. A zároveň naposledy. Potom se ozvu až z republiky. Máme sbaleno, už chybí jen nootbook a zítra frčíme.

Dáši na ty stehna už tu někdo cviky psal. Zkusím to napsat znovu, ale nevím zda to pochopíte.
Lehneš si na levý bok , pravou nohu pokrčíš a tu nataženou zvedáš tak 15 - 20 cm nad zem. 20 x a tři opakování. To samé na druhou stranu. Je to na vnitřní stehna. To je můj největší problém.

Jinak se holky opravdu zkuste podívat po té knížce od Lucky výborné. Ta tam má na ty stehna cviků hned několik. Já to cvičila na první mateřské, tak si to už nepamatuji.
A nebo počkejte až se vrátím a zkusím vám to naskenovat a poslat.

Jinak jsem až dneska postřehla, že už je to dva měsíce co dodržuji pitný režim a moje migrény jsou pryč. Trpím tím už od malička. Děsná bolest hlavy. Když mě to chytlo musela jsem zalézt někam do tmy a zkusit se nacpat brufeny a zaspat to. A teď už druhý měsíc ani rána.
Myslíte , že to může být opravdu tím zvýšeným přísunem tekutin?
Také přeji všem pěkný víkend!
váha
ilona
| 1. 2. 2008 20:04
Ahoj holky! Tak já dnes taky dopnuji svoji váhu! Ráno sem naměřila 70,5kg.Takže za tento tyden jen půl kg.Už se mě to asi taky trošku pozastavuje.No uvidíme.Zatím se stále hlídám.Manžílek si dnes k večeři dával tlačenku s cibulí.tu já děsně ráda,ale odolala sem.ovšem ty sliny..No ale co naplat když chci v létě trochu vypadat! Tak se zatím mějte mé bojovnice!!!!!!!!!!!
Vážení
Merci
| 1. 2. 2008 17:59
Také hlásím váhu. Moje aktuální z dnešního rána 73 kg a Martínek má stále 65. Jde to pomalu dolů. Jen u mladého se to trochu zastavilo. On je pán trošku gurmán. A navíc na co má chuť to si udělá sám, takže nemusí čekat až se mamka doplazí z práce. No vzhledem k tomu, že ještě stále se vyvíjí, tak možná z toho vyroste. Důležité je, že cvičí. Z toho mám největší radost. Říkal mi, že má ve třídě kamarádky, které když chtějí zhubnout, tak přestanou na pár dnů jíst. Tak jsme vedli doma dlouhou diskuzi o anorexii a bulimii a dietách a prášcích na zhubnutí. Je v hloupém věku, tak aby ho přece jen nenapadla nějaká blbost.
Vážení
Vivien
| 1. 2. 2008 17:58
Ahojky holčiny,v první řadě vítám Monu Tak a ted k tomu vážení,k dnešnimu dni mám 124.5kg.to znamená že od 2.1.mám celkem dole 14.2kg.Ze začátku mi šla váha strašně rychle dolu,ale už se to pomalu zastavuje a jsem za to ráda.Raději budu hubnout pomalu,ale na stálo No prostě budu bojovat až do konce Tak všem držím palečky a přeji krásný víkend P.S.Spolu to zvládneme
domasovanda
heladoma
| 1. 2. 2008 17:55
Já mám také problém shodit ty moje kejdičky, už je tedy znát že trochu zhubly , ale stejně je mám pořád oplácané.
Ty se máš dočkáš se orbitreku na narozky, ale my jsme dnes byly koupit mlaďasovi kolo za vysvědčení tak jsme koupily rovnou i tomu malému. Tak si říkám ,že na mě se pořád zapomíná teď je zase orbitrek v nedohlednu ach jo
jak na stehna?
domasovanda
| 1. 2. 2008 17:28
holky jak se mám zbavit stehen,mám je od mala silnější,ale teď tak nějak pociťuji,že mě trochu zhubly,ale zase se mě dělá z toho cvičení na té posilovací věži sval a já bych je chtěla spíš menší,včera jsem teda objevila na tom dvd-čku s Hankou to cvičení na stehna s gumou,ale kdyby jste měla některá nějaký osvědčený cvik tak sem s ním .Na Orbitrek si budu muset počkat až na ty narozeniny ten pán se neozval,tak asi budu muset čekat
tabulka
Lucisha
| 1. 2. 2008 17:26
Tak, dnes hlásím 64,2.. Já jsem celkem spokojená- u mě je to pravidelné každý týden jen půl kilča, tže já s větším úbytkem ani nepočítám.
Ale jsem z váhy nějaká rozppačitá- vážila sjem se u drahouše. Pokaždé ta váha ukazovala jinak... Ale nejčastěji tam bylo těch 64,2.. No, myslím, že to tak zhruba bude odpovídat skutečnosti..
Navíc jsem od min.víkendu nějaká nachcípáná, tže jsem tento týden necvičila ani jednou pořádně. Včera jsem zase měla přes 37´C A docela dost jsem hřešila. Jsem z toho nachlazení bo co to mám utahaná a honí mě mlsná.. štve mě to.. Už ať jsem fiť!
Jinak úbytky v cm jsou a napíšu si je do deníčku..
Jo a aby byl dnešek super, přítelovi šlohli z bundy peněženku se vším... Šel ráno na nákup na snídani.. Pak jsme teda letěli na policajty a tak, takže jsme snídali ve 13h v restauraci oběd. Co se dalo dělat- už jsme oba měli šílený hlad a mě škrundalo bříško. Než to všechno sepsali..

No jo, snad jste se dnes měly líp..
do tabulky
jannika
| 1. 2. 2008 17:14
Ahojky Viktorky,po delší odmlce se zase hlásím,ale pravidelně čtu vaše příspěvkyVítám Monu mezi námi,jak už psaly holky s námi ti to půjde jedna bááásen
Tak ráno sem se vážila a váha je 67,5taky mám úbytek půl kila,ale na cm je to super holky je to určitě tím že hodně cvičíme a nybíráme svaly,když sem se dívala na pořad jste to co jíte tak tam to ta doktorka taky říkala že je lepší se měřit než vážit
Taky už holky pocitujete na věcech co ste v nich byly ještě před měsícem narvaný div nám neuletěl knoflík,jak vám už docela sedí???Já jo a je to supeeer
No já se s váma loučím-pro dnešek,jdu se zbalit odjíždíme k mým rodičům na Znojemsko a tam na mě čeká velké lákadlo vínko,tomu neodolám
Tak holky mějte se hezky a mrknu sem zase v neděli večer,přeju všem krásný víkend páčko
HIBISCUS
Didi
| 1. 2. 2008 16:44
Ahojky lidi.Hlásím váhu!59kg,no nic moc ani jsem moc necvičila až tento týden jsem pilná ale jen doma.Když jsem chodila do posilovny tak jsem pribírala,vím že svaly,doteť mám bices že nerada nosím krátký rukáv.Nohy jsemchtěla aby zhubli,ale spíš jsem v nich nabrala tak tudy cesta nevedla,teď jen orbitrek,břicho a pár cviků s vlastní váhou.snad to bude lepší.všem gratuluji za schozená kilča,i těmco nevidí žádné výsledky,znám to a nemá cenu se nervovat,no se to pohne směrem dolů. Didi.
tak je po plese
nika2411
| 1. 2. 2008 16:41
Ahojky holky. Ples mi dal zabrat - necítím nohy . Dojeli jsme ve 4 ráno a do půl 11 jsme chrněli. Pak jsme vytuhli ještě odpoledne Kdybyste viděli, co jsem do sebe všecko nacpala - vínečko, šampusek. Mamka dělala takové slané tyčinky z lístkového těsta sypané kmínem, pak je udělala ještě ve sladké verzi. No super, aby toho nebylo málo, tak jsem se dorazila tvrdým sýrem .

Ale váha je super. To už tak po akcičkách bývá - ráno jsem měla 54,2kg. Ale nepřikládala bych tomu žádnou pozornost, to bylo beztak způsobené vším tím alkoholem. Já mám po akcičkách vždycky míň. Příští týden se ukážu v pravém světle
opírám se :o)
Lili6
| 1. 2. 2008 16:33
Tak já jsem sedo toho od včerejška zase o něco víc opřela Protože je mi jasné, že tenhle týden přinese výsledky nevalné (né-li žádné), řekla jsem si - je na čase přitvrdit.
Přidala jsem si na počtech opakování sedlehů, kliků... zvětšila jsem celé mé "rozcvičky".
Motivovala mě paní z nedávného odkazu, jak tolik zhubla, když soupeřila s manželem kdo vydrží víc. Sice cvičím sama, ale taky jsem si pěkně přiložila. Bála jsem se to tak navýšit, abych to nepřetáhla a mohla se pak hýbat. Ale jde to :o) tak akorát na doraz.
Ale trvá zas déle než to odcvičim, tak to stíhám jen 3x denně. Jestli to tak půjde dál, za chvilku budu vstávat bůhví jak brzy, aby byl čas na ranní procvičení

Taky pití se mi zase daří lépe dodržovat. A od středy ani neproběhl žádný prohřešek v jídle. Jedla jsem teda víc než předtím (i něco přes těch 5000kJ), ale snad samé vhodné věci.
No, za chvilku mě opustí krize spojená s oblíbenými dny a i v práci se to snad začne klidnit a bude víc času. I elipticálka budu mít zase v pořádku.. takže doufám, že příští vážení bude úspěšnější

Váhu nahlásím zítra, dneska ráno nebyla možnost :o(
Suuuper
Stefani
| 1. 2. 2008 15:57
Ahoooj holky tak moooc Vám gratuluju ke shozeným kilečkámA komu to nejde dolů tak to přiští týden napraví Já vlezu na váhu asi až v pondělí nebo úterý a taky doufám,že něco šlo dolů
Parada!
bobik
| 1. 2. 2008 14:57
Holky nebuďtě smutné. Vždyť 0,5 kg je úžasný úbytek. Máte to všude napsané - raději 0,5 až 1 kilčo týdně než víc a potom to nabrat zpátky. Takže která jste toho půl kila shodila, jste vlasně zvítězila. Jen tak dál. Držím palečky

Čtu vaše příspěvky hned od rána, abych toho navečer neměla tolik.

A my zítra letíme doooomůůůůů.
Hned v neděli hupsnu taky na váhu a písnu.

Makáme děvčata , makáme. Ať ty kiléčka do léta sundáme.
A krásné plavečky si potom koupíme.
cvičení
nica
| 1. 2. 2008 14:10
Nevím jestli to tady už někdo psal, ale dnes je v MF dnes,
DVD HUBNĚTE 1 (Hanka K.) a ještě nějaký jídelníček, nebo co......
Tak kdo nechodí cvičit a chce hubnout, tak do toho !!!
Držím palečka
domasovanda
nica
| 1. 2. 2008 14:02
Na ten čajík se určitě domluvíme.
Moc se sem nedostanu, ale průběžně to tady pročítám, takže bychom se pak domluvily!!

Právě ta kalanetika se cvičí převážně na balonech, ale používáme i gumy na posilování, no o tom se můžeme pobavit osobně.
ahoj
Ahojda
ozdinka
| 1. 2. 2008 13:58
Tak jsem se dneska važila a mám 74kg. No teda nic moc Celý víkend tu nebudu,protože za chvíli odjíždíme na golfové soustředění,tak aspoň něco vypotím,ona to je docela makačka,kdež jsem to hrála poprvé,tak jsem se nemohla dva dny hnout a od pondělka začnu chodit na aerobik. Holky nebuďte smutný,když vám to nejde,tak rychle dolů Vemte si,jak dlouho jsme to nabíraly a takhle nehrozí jojo efekt. A hlavní je,že jsme s tím začaly dělat a když jsme to s tou tlouš´tkou vydržely několik let,tak těch pár měsícu,než to dáme dolů,zvládnem hravě. Co říkáte A hlavně tentokrát na to nejsme samy a společně to zvládnem hravě Tak vám všem přeji krásný víkend a hodně pevné vůle! A když bude nejhůř,představte si jek procházíte kolem nějaký megery ve vypasovaných ryfličkách a tričku o několik kilo lehčí a ona jak závistí puká To bude krásný pocit,co říkate??? Tak se mějte a hubnuti zdar
Lucas
heladoma
| 1. 2. 2008 13:57
Tedy to vstávání k dětem znám malému byly 4.1 dva roky a ještě nespal celou noc. Já ho tedy pořád kojím a ten šmudla neni línej v noci vstát a příd za mnou do ložnice a křičet mami dudinu. Kolikrát si říkám kdy už se tý dudiny vzdá , ale zatim nic nezabralo a abych ho nechala v noci brečet to fakt nedokážu. Prvního jsem kojila do patnácti měsíců a v pohodě přestal ,ale tenhle šmudla to je prostě závislák.
Tak se neboj že nezhubneš ono to tím kojením jde opravdu dolů, jenže já jsem nabrala 25 kg a ještě před tím než jsem otěhotněla jsem měla 10 kg nahoře ,takže mám co schazovat.
Hibiscus
nica
| 1. 2. 2008 13:28
To je opravdu ojedinělé normálně se ceny pohybují kolem 110,- když si předplatíš tak je to levnější, ale tihle jsou tady krátce, takže je to nejspíš zaváděcí cena do konce prosince to stálo 50,- /h. a od 1.1.2008 už 60,- a počítám, že od zaří bude cena stejná jako jinde uvidíme .
nico
domasovanda
| 1. 2. 2008 13:16
Do Brna budu jezdit asi koncem února na PC kurzy,někam buď do Lužánek,nebo Řečkovic,mělo by to být každý pátek,ale bude se mnou jezdit malá,ale můžeme se domluvit na čajík.I 60,-je dobrá cena-kámoška mi říkala,že chodila na cvičení na balonech a tenkrát po tom hodně zhubla,já bych brala ten bodyform(teda teď nevím jak se to píše,ale Ty víš co myslím)a to cvičení na balonech.No uvidíme,zatím to neřeším poctivě doma cvičím s Hankou a na té posilovací věži,zatím mě to baví,ale nesmí být doma malá,protože se mě tady plete a pak z toho nic nemám
holky pomoc
Rendulina
| 1. 2. 2008 13:11
tak dneska je snad cely svet proti me. vcera jsem dorazila pozde domu z knihovny tak jsem akorat rychle pokrajela zeleninu ze si ji dam dneska na obed s bilym jogurtem to by slo az na to ze rano jsem trochu zaspala takze snidane jenom banan, pak kolegyne v deset prinesla nadhernej cokoladovej dort na rozluckovou party co bude odpoledne tak sem z protestu zacala chroupat nakrajenou mrkev. Ja teda nevim jak vy ale ja mam po mrkvi strasny hlad. nejak me nezasyti, nevim cim to. takze ted za chvili si dam okurku a zeli s jogurten a k tomu knackerbrot. zatim dobry ale desne me honi mlsna, hlad mam jak bezedna studna (jo uz mam litr a pul v sobe, to aby me tak nehonila mlsna, no o to vic litam na zachod...) a porad tu lezi ten dort ale udelam co je v mych silach vydrzet a nedat si ho, tak mi drzte palecky. vecer poreferuju. jo a vazim se zitra
ceny
Hibiscus
| 1. 2. 2008 12:58
Holky to jsou krásné ceny, tady v Ostravě jak chodím tak je posilovna 120,-/hod a cvičení jednorázovka 70,-Kč
domasovanda
nica
| 1. 2. 2008 12:46
Ahojky Dos., ta cena je 60,- /h.na jeden vstup a na 10 vstupů je jen 450,-
Cena je od 1.1.2008 nová, ( na netu jí nemají opravenou) ale i tak je to krásný, když si předplatíš, tak jen 45, -/h. Je to nejlepší cena co jsem vůbec našla. Záleží jak dlouho to vydrží, zřejmě mají otevřené krátce.
A kdy budeš jezdit do Brna?
Je jasné, že se Ti to nevyplatí dojíždět jen na cvičení, já když jedu hromadnou i tak mi přijde dost koupit jízdenku za 15,- , ale když koupíme benzín, tak mi to nevadí.. ale vážně 80, - je hodně.
Měj se
nico
domasovanda
| 1. 2. 2008 12:29
Koukla jsem na ty stránky a je to super a i super cena,já asi jen počkám s tím cvičením až budu jezdit do Brna,ta cena 50,-je super,ale já jen 80,-projedu do Brna tak se mě to krapet nevyplatí
bobik
nica
| 1. 2. 2008 12:10
Ahojky bobíku - zdravím i ostatní... tady se to rozjelo , dostanu se sem tak jednou dotýdne a nestíhám pročítal....
Bobíku, já chodím cvičit na ul. Vídeňskou.Je to paráda nikdy jsem nebyla tak rozhýbaná a cítím se vážně dobře, chodím na kalanetiku, asi mi vyhovuje víc než aerobic, i když cítím každý sval.

Jestli chceš koukni na stránky: http://www.pruvan.net/aerobic.asp

Zatím se měj pěkně
Ahoooj všem
Mullik
Quinn
| 1. 2. 2008 11:42
Já si taky dávám carnitin ale hodně jsem to řešila v létě, kdy jsem chodila 2x týdně na spinning, 1x týdně na trampolíny a 1x týdně na aerobic a nezhubla jsem nic...akorát se mi nařáchly stehna
Takže už chodím jenom na bodystyling a jsem spokojená
Quinn
Mullik
| 1. 2. 2008 11:40
Fakt jo?? A to ještě před výkonem si dávám L-Carnitin na zvýšení výkonu. Je fakt že čumím co všechno dávám a vypotím strašně moc.....tak já si o tom fakt něco zjistím. Díky moc.
Mullik
Quinn
| 1. 2. 2008 11:29
Jasně, že nabíráš svalovinu ale pro "ženské" hubnutí je vhodnější aerobic, než spinning...jde o tepovou frekvenci, při které se ti pálí tuk...ta je podle kondičky, ale pokud nejsi vrcholový sportovec, tak pálíš do 140tepů/minutu...a na spinningu máš hned 150 a při vyšší zátěži to stále stoupá a pálíš momentální energii, neboli cukry.
Zkus si o tom něco přečíst, opravdu je v tom hodně i když si myslíš, že čím víc makáš, tím víc hubneš, fakt to není pravda...
hibicus
Mullik
| 1. 2. 2008 11:24
Ale aspon na centimetrech mi to dělá radost....
hibicus
Mullik
| 1. 2. 2008 11:23
Ahoj, já měla měco málo přes 73, to sedí, ted mám 71,2 bohužel u mě to jde pomalu....nevím čím to je, 2 - 3 x týdně chodím na spinning nechám tam duši a 2 dcl potu ale na váze to nic moc neukazuje, možná při tom nabírám svalovinu...já fakt nevím.
dotaz
Hibiscus
| 1. 2. 2008 11:16
Pro Mullik - nechci udělat kopanec u tebe mám napsanou původní váhu 73 a další 68,5 a teď máš 71,2 - je to správně?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34