Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

fotka
Hibiscus
| 1. 2. 2008 11:13
Krásná fotečka, já už se teď musím těšit jenom na vnoučátka, ale asi to tak brzy nebude. Starší syn je sice ženatý, ale žije v Kataru (Perský záliv) a mladší (25let) žije u nás v rodinném domku s přítelkyní, které je 20 tím pádem mají na mimčo ještě čas.
Neboj kilečka půjdou určitě při takovém zápřahu dolu, až se malí postaví na vlastní nožičky, tak nebudeš stíhat...
Hlásím váhu
Mullik
| 1. 2. 2008 11:12
Ahojky , tak hlásím čerstvou váhu 71,2 Kg. Jak tady psala Quinn tak je to pravda, já chodím na spinning, nosím uplé tílko a na to ještě tričko kvuli potu. Tričko propocené a tílko jen liskne o zem jak je mokré. Chodí tam přesně ty "paničky s prsteny" které po hodine jsou pořád OK a 100% upravené, já jsem proti nic rudá jak rad a mokrá jak cip.....takže na tom něco bude...čao a hezký víkend
dortík
Kibic
| 1. 2. 2008 11:08
Jéjejku, za chvíli zhřeším. Dcera má narozky a prý přiveze dortík. A to si musím dát, abych ji neurazila a musím jí ho pochválit. Prý bude s ovocem, tak to snad nebude tak zle.
pro hibiscus
Lucas
| 1. 2. 2008 11:01
No já plně kojila asi 1 měsíc, někdy každého zvlášť a pak dohromady. Jenomže jsem razantně zhubla - v těhotenství jsem přibrala 14 kg a už týden po porodu jsem měla 15 kg dole. Bylo to tím kojením. Takže se přidaly zdravotní problémy - nízký tlak, omdlívací stavy apod. no prostě byla jsem úplně vyřízená. Hlavně to noční vstávání, kdy se budili každý zvlášť - to jsem třeba celou noc nespala a jenom kojila. Takže jsme zařadili příkrm s tím, že já mléko během dne odsaju el. odsávačkou a pak to mixujeme půl na půl s dokrmem. Jenomže moje chutě ne a ne zkrotit, takže už mám 6 kg nahoru. Takže teď zase opačný problém. No prostě člověk si nevybere.
jejda
domasovanda
| 1. 2. 2008 10:44
já tam mám překlepů,tak jsem samozdřejmě myslela broskvová a slunečnicová semínkaa omlouvám se
vážení
domasovanda
| 1. 2. 2008 10:43
Tak jsem se holky zvážila a jsem na 80kg tudíž mám dole 5kg.Myslím,že Vy kdo jste zhubly 0,5kg je to normál tak nezoufejte všude píšou,že 0,5-1kg je akorát,když se hubne víc za týden tak už je to zaprvé nezdravé a za druhé se pak dostaví jo-jo efekt,takže holky vydržet!!!!!!!!

A s tím mlsáním já jsem si koupila takové tyčinky ve zdravé výživě,je to buď jablečno-jahodová,nebo jablečno-brosvová a nebo jen jablečná dřeň v tom jsou rozsekané ořechy a slinečnicová semínka,je to slepené jogurten(asi tak milimetrová vrstva)a posypané ***em,obsahuje i lecitin není tam napsané kolik to má KJ ani Kcal,ale je staršně dobrá,jmenuje se "jablečná tyčinka s vlašskými ořechy "a vyrobce je Jan Trutna,Gen.Jaroše 51,Velké Meziříčí.Tak se na ní poptejte,první chuť je hrozná,ale pak až si člověk zvykne je fakt dobrá,no čokoláda to není,ale my jí přece vůbec nepotřebujeme,néééé
Moni
Hibiscus
| 1. 2. 2008 10:31
To bys musela prolistovat hodně dozadu, nebo počkej do pondělka, tam bude nová.Laďka
Lucas
Hibiscus
| 1. 2. 2008 10:29
Nic si z toho nedělej, příště zase na tom bude někdo jiný hůře, třeba já. Je fajn, že kojíš, to by ti měly jít kg spíš dolu, pokud to nebudeš přehánět s jídlem a jen více pít. Já kojila prvního syna 9 měsíců (před 27 lety jsem byla spíš rarita) už dlabal všechno, ale pil střídavě ode mně a přes den z flašky protože jsem musela v jeho půl roce do práce. A druhého syna už jen půl roku, užívej si to ráda na to vzpomínám a byl to úžasný pocit. Ale tebe obdivuji když máš vlastně 2 hladové krčky, jak to děláš? Každý chvilku nebo nastřídačku.L.
tabulka
Mona
| 1. 2. 2008 10:26
Holky , mě je 34 let.A kde najdu tu vaši tabulku?
Mona
Aerobic
Quinn
| 1. 2. 2008 09:46
Hele to vůbec neni věkem! Mě je 23, chodím 2x týdně na aerobic a jako že hodně "vostrej" je to aerobic Bývám tam většinou nejmladší, fakt no je to tam tak pul na půl, půlka holky pod třicet, půlka 30-50 let...Ale kolikrát jsem zpocená tak, že bych mohla tričko ždímat a paničky nad 40 s prstenama a řetízkama mají na konci aerobicu pořád skvělý make-up
Jsi zpocená tak moc, jak moc makáš, tudíž platí rovnice - čím víc, tím líp, ne?
Aerobic dělám od 16-ti, takže fakt vím, o čem mluvím...
aerobik
vladi
| 1. 2. 2008 09:39
Hibiscus, taky chodím na aerobik, jsem tam asi nejstarší, ale to neva. Ty mladší ženský vypadají po cvičení, jakokdyby nic a jsem vždycky zpocená jak blb. Ale cítím se pak skvěle, stojí to za to.
největší ostuda jsem já
Lucas
| 1. 2. 2008 09:32
nejen, že jsem nezhubla ani deko, ale ještě mám o 0,5 kg nahoru, takže 65 kg. no je fakt, že tento týden jsem to plácala páté přes deváté. Nemám moc času s dvojčaty, takže sezobnu, co kde najdu. A navíc pořád napůl kojím.
Tak snad mně z tabulky za trest nevyškrtnete... příští týden se budu fakt víc snažit.
Quinn
Hibiscus
| 1. 2. 2008 09:13
-Já už mám kolonku, která nám počítá naše snažení...až bude celá tak ji zkusím poslat jako přílohu, aby zbytečně nazabírala místo a mohly ste si to vytisknout. Ono je totiž někdy těžké se mezi námi orientovat. Třeba při jaké výšce nebo věku je dosavadní váha, nebo úbytek. L.
A s tím menším úbytkem, mám blbou vlastnost, že jsem netrpělivá, to se teď budu muset naučit. Já chci vždycky vidět výsledky hned. Tak se teď budu muset hold obrnit a makat.
Včera jsem byla na aerobiku a bylo to super, sice se mně lilo, ale měla jsem dobrý pocit a dneska jsem v pohodě.
Lili6
thery
| 1. 2. 2008 08:56
Ahojky Přesně, děláme to jen a jen pro sebe, pro svůj krásnej pocit a zdravíčko

Jinak k těm krizím- váha se mi zastavila docela často no, ale řekla bych, že to bylo taky tím, že jsem se ze začátku vůbec nehýbala (nemohla jsem)...ale naštěstí se to jen zatavilo a nestoupalo...pak od té doby co jsem začla s tancováním už to šlo jen a jen dolů

No a vzhledem k tomu že jsem byla předtím zvyklá jíst čokoládový sušenky několikrát denně, tak jsem mívala takový absťáčky, ale nahrazovala jsem to müsli tyčinkama a ovocem a šlo to...dokonce jsem si na čokoládu tak odvykla, že jsem ji ještě skoro neměla a vůůůůbec mi nechybí, jen si dám občas hořkou 75%, to je mňamka a zdravá
A taky je důležité si nějaké to hřešení občasné příliš nevyčítat, spíš mít radost, že jsme si dopřáli něco dobrého a brát to například jako odměnu, jít si víc zacvičit a je to v pohodě
údaje do tabulky
Kibic
| 1. 2. 2008 08:55
Tak já hlásím dnešní vážení - 66 kg . Taky se to nechce hnout, ale to budou asi ty oblíbené dny. Ale celkově to vychází 0,5 kg na týden, což by mělo být optimální. Jen vydržať. Takovým tempem bych mohla být v létě babička šťabajzna.
Přeji všem krásný a pohodový víkend, bez chuťových lákadel.
Hibiscus
vladi
| 1. 2. 2008 08:49
Myslím, že těch 0,6kg, který jsi zhubla za týden je skvělých. Něco jinýho je když hubneš 1. týden, to se vyprázdní obsah žaludku, střeva a pak už se to zpomalí. Jinak o zácpě bych mohla psát romány, vyzkoušela jsem kdeco. Od jablečného octa, vlákniny, vlažné vody nalačno, lněného semínka atd atd atd. Efekt žádný, někdy je to prostě lepší, někdy horší, při dietě je to problém vždycky.
Ahojky
Hibiscus
| 1. 2. 2008 08:41
Moni taky tě vítám, ale ještě napiš věk.
Jinač holky, vidím, že nejsem sama, který nemá ty úbytky nijak velké. Nechci mít škodolibou radost, jen jsem ráda, že nejsem sama a o to více se budu snažit.
Co ty luštěniny? Co si o tom myslíte?
vážení
heladoma
| 1. 2. 2008 08:36
Tak tedy také hlásím váhu 74 no dneska je to 24 dní co jsem začala a mam 4 kilča dole ,tak to snad není tak špatné. Ale musím souhlasit, že už to nejde tak rychle jak ze začátku. Budu muset přestat s tím občasným mlsáním a začít víc makat na cvičení.

Jinak vítám Monu to víš ,že tě berem mezi sebe každý kdo chce se sebou něco dělat je vítán
Můžu se přidat?
Mona
| 1. 2. 2008 08:24
Ahoj holky,můžu se k Vám přidat?

Já taky musím zhubnout, protože jsem od loňského září do vánoc přibrala 10 kilo (z 56 kil na 66 kil).Ale měla jsem problémy s hormon.antikoncepcí, kterou jsem vysadila , zakže dneska jsem bez problémů a vážím (dneska ráno)64 kila.
Jinak měřím 165 cm, takže by to chtělo trochu zhubnout.
Ale jinak sportuju, doma někdy cvičím na orbitreku nebo tae bo u videa(tak 2x do týdne).Jenom se přinutit.
Tak co, můžu?
Mona
do tabulky
Megii
| 1. 2. 2008 08:10
Takže po dnešním vážením nejsem z toho nijak nadšená, dělá to jen půl kila takže 76,5. Ale je to moje vina kdybych tolik nehřešila a navíc ještě ty moje dny. Budu to muset napravit a hlavně více cvičit a hlavně pravidelně . Já cvičím tak 2x týdně a to asi opravdu málo zvlášť když mám sedavé zaměstnání. Tak mi držte palečky abych se polepšila.
A ještě se tady někdo ptal na tofu. Já ho zrovna nemusím, rozhodně mám raději šmakouna.
Zdavím všechny a dnes budu celý den v práci tak snad hřešit nebudu.
Váha
Quinn
| 1. 2. 2008 08:07
Ahoj holky,
takže také hlásím váhu Za tento týden jsem neshodila nic...dost mě to vzalo, ale vím, že si za to můžu sama, jelikož jsem popustila řemen, takže příští týden se do toho zas opřu a chci o kilo míň!
Váha tutíž stále 73kg.

Hibiscus: jinak jsem ti do tvého skvělého nápadu s tabulkou chtěla ještě navrhnout vsadit ještě jeden spoupec, kde bude o kolik už jsme zhubly od začátku toho procesu
roll-on
adelaida
| 1. 2. 2008 07:45
Jéé, ten roll-on garnier se divím, že všichni chválí. Mně teda nezabíral vůbec....
Lili6
adelaida
| 1. 2. 2008 07:42
Jej, ty budeš v Olmíku??? Tak tam zdrav, já tam strávila 5 let, ale už sem ráda, že sem pryč..
Tip na syrovátku: děvčata, já si dělám ukrutnou ňamku a to je obyč. neochucená syrovátka s trochou mletých vlašských ořechů a lžičkou medu. A to vyzunknu na posezení!
údaje do tabulky
Hibiscus
| 1. 2. 2008 07:07
Já hlásím taky váhu 64,6, jsem na tom jako Lucipajde 4 kg od začátku, ale od minulého týdne jen 0,6 nic moc. Ale budu se snažit dál.
Včera jsem si koupila kuskus tak ho o víkendu taky zkusím.
Holky co si myslíte o luštěninách, vím, že mají hodně vlákniny, ale jsou asi moc kalorické?
Já jsem teď začala ráno užívat Psyllium, protože mám problémy se zácpou, a to jím tolik zeleninky, že bych řekla, že by to mělo být v pořádku. Asi jsem nějaké divná.
Jo a já jsem také z malé vesnice, ale protože odjíždím v 5 ráno do práce v Ostravě a vracím se ve před 4 hod, z toho 2x týdně jdu ve městě cvičit a tehdy se dostanu domů až o 1/2 osmé tak s mísníma drbnama nemám potíže. Možná, že drbou, ale ke mně to nedojde. A i kdyby holky děláme to pro sebe a ostatní nám můžou být ukradení. Jak bylo ve filmu Jáchyme hoď ho do stroje - pindej si pindej myslíme si svoje!
Tak zlatíčka - pište, pište ať mám co značit, a jestli bude někdo nespokojený se svou váhou my se doufám podpoříme, aby to nikdo nevzdal!!!!!!!! Laďka
údaje do tabulky
vladi
| 1. 2. 2008 06:51
Zdravím vás všechny, váha 75,3 kg, hubnu tady s vámi teprve 14 dnů takže ty necelý 2 kg mi přijdou tak akorát. Jen aby to vydrželo. Překvapuje mě, že přestože jsem odpoledne dost omezila příjem jídla, nepociťuju zatím nijak zvláštní hlad. Myslela jsem, že to bude strašně krutý, když tomu roztaženýmu rozežranýmu žaludku budu odpírat všechny dobroty, a on zatím neprotestuje. Možná, že to teprve přijde co?
Držím všem palce,ať vám to hubnutí vychází a všechny závistivý sousedky puknou závistí
údaje do tabulky
lucipajda
| 1. 2. 2008 06:16
Takže mámě 1., právě jsm se po ránu zvážila a váha mi ukázala 61. Takže už mám dole 4 kilíčka, no ale ze začátku to šlo nějak rychlejc
pěkný den, mažu do práce
domasovanda
bobik
| 1. 2. 2008 03:02
To víš , že něco vymyslíme. Já tedy nemám s autem problémy a dokonce máme i větší. Asi bychom se tam ve dvou dospělých a třech dětech vlezli a to třeba i s kolama. Zní to docela dobře a my jak to vypadá budeme celé prázdniny sami. Můj chlap pojede zpátky na Roatan, ale my chceme přes léto zůstat doma.

Tak už jen zítřek a v sobotu letíme. Já se potom určitě ozvu a domluvíme se.

Nici už se tady dlouho neozvala. Naposledy psala, že chodí v Brně někam cvičit. Ty zatím cvičíš jen doma že?

Holky jste ještě některá z Brna nebo blízkého okolí?
Lili6
bobik
| 1. 2. 2008 02:51
Úplně chápu Lili tvoje pocity. Mě když v tom mém šlapadle skřípe a praská, taky mě to vůbec nebaví. Manžel mi to spravil, ale teď už je zase hlučnější. Musím si dát na uši sluchátka a pustit pořádný bigbít a pak to jde. Už se těším domů na svůj Olpran.

Jinak gel od Dermacolu jsem si jednou pořídila, ale neřeknu vám holky jestli jsou po něm nějaké výsledky nebo ne, protože já se s tím nikdy nevydržela masírovat dýl jak tři dny. Ale můžu říctm, že se dobře vstřebává a taky chladí. Tekže bych ho podle toho jak tu popisuje růžné značky řadila k těm lepším.

Až přijedu domů chtěla bych ale určitě vyzkoušt ten roll-on s tou kuličkou.

Já se děvčata tedy dneska hodně snažila a musím říct, že dva dny po tom večírku, kdy jsem splácala všechno možné se zase cítím dobře. Takže občasné zhřešení ano, ale pak hned zpátky k zdravému jídelníčku a nic není ztraceno.

Ráno jsem snídala toust s nízkotuč. sýrem a na to čínské zelí. Na sváču jsem bohužel tentokrát nestihla nic.
Oběd jsem dnes měla extra lehký - nízkotučný jogurt a spoustu zeleniny ( mrkev, čínské zelí a okurek).
Na sváču jablko a večeři jsem měla trošku vydatnější - trošku čočkové polévky a zase toustík se šunkou a čínkým zelíčkem . A teď se chystám na cvičeníčko.
A pak na kutě , jsem dneska nějaká utahaná a nedospatá. Chodíme teď s manželem spát až po půlnoci a já na to nejsem moc zvyklá.

Jak jste tady psali o těch odměnách - kadeřnicích a kosmetikách. Já jsem se taky odměnila. Včera jsem se nabarvila sama., Nemám odvahu tady jít ke kadeřnici.
Moje angličtina je tak mizerná, že bych mohla dopadnout bledě. A ti místní vlastně ani anglicky nemluví , jen španělsky. Musím vydržet domů. Ale barva dobrá. Prokoukla jsem .

potravinový výzkum
Lili6
| 31. 1. 2008 22:41
Holky pro vás co si rády smlsnete na nějaké té kostíčce či řádce čokolády mam malej tip - zkuste Syrovátku Linii (od stobu) s čokoládovou příchutí Má stejně kalorií (cca 80kcal na nápoj) jako ta přírodní verze, takže nehřešíte - přitom krásně uspokojí chuť na čokoládu, zasytí (když si k ní dáte třeba jablíčko nebo jogurt s vločkami je to super sváča) a hlavně je to zdravé pochutnání (spousta vápníku, vytamínků, bílkoviny... ). Tak to zkuste, třeba pak těch kostiček bude míť Lepší extra silná porce (je i slaďoučká - sladidlem) syrovátky, než tabulka čokolády ne :o) Kolem 120,- a vydrží při častím použití na měsíc.

Holky a co si myslíte o tofu? Já o něm vím úplný kulový, akorát že to papaj vegetariáni místo masa.
Dneska jsem byla v racio obchodě a sice jsem nesehnala co jsem potřebovala, ale paní mi doporučila tofu salátek (tofu salámek nakrájený se zeleninou a tofu majonézou). Byl to takový malý kelímek (140g) ale báječně mě to zasitilo a byl opravdu výýýbornýýý!
Nestíhám teď vubec s tim jídlem hlavně přes poledne a tohle mi teda přišlo jako fajn občasné řešení. Dala jsem si k tomu jablíčko a sezamku (tu teda vyjímečně) a byla jsem plná. Stál 21,-
Víte některá jak to s tím tofu je? Nebyly na tom žádné údaje o kcal a tak, tak nevím, jestli to třeba není nějakáá bomba a jak je to tučné Děkuju!

Mulliku - od oriflame jsem taky kdysy měla ten fialovej kofeynovej gel, a taky jsem byla nespokojená - takže prostě nezabírá a navíc za t prachy u toho garnieru jsou skutečně nějaké výsledky vidět :o)
Zajímalo by mě co ta Enja od Dermacolu jak funguje... Nemáte někdo zkušenost jestli následuje zlepšení pokožky?
pravda pravdoucí
Lili6
| 31. 1. 2008 22:12
Já jsem taky v takové malé vesnické drbárny, ještě že poslední dobou trávim většinu dní ve městech a brzy se snad octnu v té Olomouci :o) Co chvíli mě nějaká z těch slepic přestane zdravit a už vim která bije. Pak má plnou hlavu jiných pomluv, tak zase zdraví jako by nic a div se v úsměvu nepřetrhne no jeden velkej tyjátr to tady je...

Bobiku v sobotu se mi vrhne na ten eliptikálek, snad to taky nějak vyřeší, když jste to zvládli vy, v tom nedostatkovém prostředí bez ložisek Akorát že mě v něm nerachtá, ale loupe (jako když ti loupe v kostech ) ale doufám že to spravit půjde, je to dost otravné, vůbec mi to při tom bouchání neutíká ta jízda

S tim aspikem jste mě taky potěšily :o) ten můj mi ho posledně koupil k večeři a mělo to být pro potěšení, ale já z toho měla spíš výčitky a černé svědomí - tak teď už vím že jednou za čas se vůbec nic nestane

Thery - je to suprovej úspěch, to tvé vítězství nad kily Závistivé keci poslouchám i já. Zatím teda ne na to jak jsem štíhlá, ale na to jak se snažím být :o) mé okolý mi to znepříjemňuje jak se dá. Není dne aby mi někdo ošklivým slovem nepodrazil nohy :o( Ale ať si rejpou, srdíčko zabolí, ale já se nedám - děláme to pro sebe a vím, že to děláme správně (Ty jsi toho důkazem)!
Chtěla jsem se tě zeptat, jestli tě během hubnutí potkali krize - že se třeba kila zastavila na nějaký čas, nebo že jsi porušovala zásady... a jak jsi se s tím vyrovnala? Zjistila jsi nějaký fágl jak to zvládnout? Dík!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34