Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Domasovanda
thery
| 31. 1. 2008 20:45
Jéé teď úplně vidim obraz naší vesnice...přistěhovali jsme se sem z města teprve nedávno ale ihned nás začali drbat a pomlouvat za každym rohem, vůbec jsem na to nebyla z města zvyklá...ale teď už ty lidi nevnímám, tu krásnou přírodu a vzduch bych už za město nevyměnila Ale přesně jak říkáš, kdyby si raději každej zametl před svym prahem, a vůbec se staral sám o sebe....ale bohužel, spousta lidí jen žije drbama a ubližováním druhým...ale fuj, kašlem na ně, ať si záviděj, když se jim to líbí My máme jinej životní styl, budem dlouho zdraví a šťastný, zatímco oni si kynou a zříraj se závistí

Děkuju a já zas na Vás, a moc se mi tu u Vás líbí
thery
domasovanda
| 31. 1. 2008 20:11
máš úplnou pravdu ty co říkají,že Ti to slušelo víc předtím mluví jen ze závisti,já co od toho 1.ledna držím tuhle dietu,musím opravit tu dietu za zdravý životní styl,mám hned lepší náladu a tak nějak je mě celkově lépe a už se hrozně těším na jaro,léto až sundám teplou budnu a bude to vidět a jak tím "vytřu zrak"těm naším místním "hvězdám",znáš to jsou to takové ty co stěží udělaly dvouletý učňák a teď ze sebe dělají hvězdy jen proto,že mají super postavu,ježiš já kdybych mohla tak z té naší dědiny tady nechám asi tak "10" baráků,protože pár místních slepic je jedna velká drbárna a dokáže zkazit náladu celé dědině.Závidím všem co bydlí ve městě,ale zárověň jsem ráda,že bydlím na vesnici,on kdyby si každý hleděl svého a nebo když už chce pomlouvat,nebo odsuzovat ostatní zametl před vlastním prahem udělá líp,jo lidská závist je pěkná bestie!!!!!!!No ale nechme toho,já teda před Tebou smekám,je to obdivuhodné,tak se měj a jsme rádi,že je tu někdo kdo si už tuhle dlouhou cestu tvrdě prošlapal a dokázal to,tak na Tebe
omluva
domasovanda
| 31. 1. 2008 19:50
Omlouvám se myslela jsem zle né zla.Jo a ta fotka asi nejde otevřít tada aspoň mě né,tak třeba příště.

posílám teda neupravenou
jejda
domasovanda
| 31. 1. 2008 19:45
holky já jsem ochutnala těch pár škvarků a je mě nějak zla,od toho 1ledna jsem neměla ještě nic co by bylo dělaný na sádle,tak možná z toho nebo já nevím.Na večeři jsem měla ještě jáhly bylo mě líto to rizoto vyhodit,mamka ho ochutnala,ale říkala,že si dá ty šunkofleky ,oni nevědí o co přichází!!

Posílám Vám upravenou fotečku z dnešní procházky co fotila dcera od sestřenice,doufám,že se to otevře
Lilimi
thery
| 31. 1. 2008 18:53
Děkuju Lilimi Vůli si časem vypěstuješ, jsi na moc dobré cestě, jen to chce prostě čas...a to čekání za to rozhodně stojí A člověk taky musí občas zhřešit, nejde si pořád odpírat něco, co máme rádi...hlavně si to pak moc nevyčítat a spíš si přidat cvičení nebo jít na delší procházku
nika2411
lucipajda
| 31. 1. 2008 17:52
nika2411 pokud si kafe neosladis a "neomlikujes", tak by nemelo Kj zadne, ale kazdou kavu zapij 2x tolik vodou, je totiz mocopudna a ztracela bys tekutiny. Proto v dobrych restauracich nosi ke kave sodu aniz by sis ji objednala.
dneska
lucipajda
| 31. 1. 2008 17:50
já jsem byla včera na powerjoze a dnes jdu na bodyforming, potom je hned kick box aerobik, tak jestli budu schopna, tak zustanu a dam si poradne do tela.
Tento tyden jsem opravdu hodna a zatim vubec nehresim, jen vcera jsem mela 3 kosticky cokolady, ale to je jako odmena, stejne si myslim, ze na ty joze se mi "rozpustily" a zmizely. Jsem zvedava, kolik zitra na vaze budu mit, desim se chvile az so dostanu do faze, ze uz nepujde hubnout a bude par tydnu trvat nez se rucicka zase pohne. To bude fakt zkouska, musi to byt strasne demotivujici.
Hlidate si holky jidelnicek abyste snedly dost bilkovin a tak? Mne se ty bilkoviny porad nedari nahnat. Pokud je prijem 4 az 5000 KJ denne, tak by se melo snist 70 az 85 g bilkovin a to ja nemamasi budu muset vic papat mlecny vyrobky.
Jestli vas to zajima tak v tomto rozmezi Kj by melo byt dale 35 az 40 g tuku a 90 az 120 g sacharidu.
roll-on
lucipajda
| 31. 1. 2008 17:45
Holky, ted maji zluty Garnier rollon na akci ve Schleckrovi (bývalá Droxi) za 159 Kč. To docela jde ne?
:-)))
domasovanda
| 31. 1. 2008 16:55
Tak jsme dneska se sestřenicí a dětma vyrazili na procházku,sice to nebyly ty km co minule,ale 4km jsme ušli,naše malá chodí mávat na most kamionům na dálnici.Lillimi,abych tě uklidnila,tak mamka donesla z obchodu škvarky a já neodolala a 4kousky ochutnala-musela jsem je schovat,protože by to asi nedopadlo dobře,ale myslím,že když jsem dopoledne hodinu cvičila s Hankou a ještě ta procházka tak mám něco spáleno do zásoby
otázečka
nika2411
| 31. 1. 2008 16:38
Jo ještě jsem se chtěla zeptat, kolik KJ má klasická rozpustná káva bez cukru a mléka? Na floře to není, tak nevím. A já docela začala kafovat - tak jestli moc nehřeším.

Normálně od té doby, co si hlídám KJ, mám pocit, že se mi zmenšil žaludek . Dřív bych byla nedojezená, z toho co teď jím. Ale dneska mám třeba co dělat, abych vůbec dojedla celou snídani.....Asi na tom rozdělení do víc porcí něco bude. Je mi moc fajn.
roll on
nika2411
| 31. 1. 2008 16:35
Ahojky Jani, já ho měla taky a musím uznat, že fakt zabíral. Zdálo se mi, že mám kůži daleko víc vypnutou a hezčí.
Já penízky řešit nemusela- dostala jsem ho k narozkám......

A co jinak holky? Já se akorát chystám na ples. No a tam těm našim zdravým návykům asi moc nedám. Už se totiž moc těším na červené vínečko...... - to víte krvinky si žádají své - aspoň že mám výmluvu.

Včera jsem byla na pilatesu a parádně jsem se protáhla. Cvičitelka trošičku obměnila cviky, tak to bylo daleko víc zajímavější. Je to hodně na zpevňování bříška a taky na zádečka - vždycky úplně vrním, jak mi ty cviky dělají dobře na záda. . Můžu doporučit. Ale na hubnutí to fakt není, je to celé dost pomaličké. Já se chodím hlavně odreagovat.

Tak se mějte hezky a páčko shledáčko
prevence
Mullik
| 31. 1. 2008 16:13
Jo to je fakt holky, už ste některá zhubla tolik, že máte volnou kůži já to nemyslím zle, ale zavčasu myslet na "stahování" kůže hlavně na bříšku. Já totiž, když mám skrčené bříškotak tam mám jednu vedle druhé uplně miniaturní jakože vrásky. Je to kůže která se "nevrátila" zpět že? Chtěla bych mít uplně vyplou a pěknou tak jako byla, když jsem byla "vyžraná". Máte na to osvědčený krém? Já jsem používala takový fialový od Oriflame s nějakýma extra mikroperličkama a jako vubec nic ani změna a ještě jsem po tom lepila strašně... O tom žlutým roll-on jsem už slyšela, dost lidí to chválí. Na to, že to stojí tak dvě stovky prý dobrý. Může te se i Vy podělit se zkušenostma? Díky Jana
zeli
Rendulina
| 31. 1. 2008 15:56
teda holky jak ja vam zavidim ze si takhle muzete koupit kysany zeli. ja ho tady nemuzu vubec sehnat tak si davam do salatu aspon cerstvy. jo a taky tady vubec nemuzu sehnat ten zluty roll-on od Garnieru. Po marny snaze jsem to vzdala a koupila aspon zlutou lahvicku od Garnieru. myslim si ze je to v principu to samy akorat se od toho clovek vic zapatla. nicmene to voni nadherne a pokozka je po tom fakt uzasna
thery
Lilimi
| 31. 1. 2008 15:54
Ty jo moc ti gratulu asi to chce pořádnou silnou vuli. Fakt jsi machr Kež bych taky měla takovou vuli Mně ted po tom měsící chytají takový stavy žravosti že už nevím co s tím ale aspon se držím
thery
Quinn
| 31. 1. 2008 15:32
Aha...no já ho asi trochu osladim, nerada kyselý věci Ale dík za receptík
Quinn a Stefani
thery
| 31. 1. 2008 15:21
Quinn:
Zelí normálně vyklopim z pytliku (popř. ze sklenice), nijak neupravuju....já ho vubec mám hrozně ráda jen tak ke sváče syrový, a ta voda z toho je moc zdravá

Stefani: Já jsem zhubla celkem kolem 20 kilo...nejvíc jsem vážila asi 75kg, v době kdy jsem byla pořád po nemocnicíc, to byl děs...a za jak dlouho, to je složitý říct, u mně to totiž nezačlo rozhodnutím zhubnout, byla jsem absolutně bez vůle...ale musela jsem upravit jídelníček celkem nedobrovolně kvůli problémům s játry...což znamenalo vyškrtnout vše smažený, nezdravé sladkosti, začít jíst víc zeleniny, který jsem se předtim ani nedotkla No tak jsem shodila pár kilo, a i když játra byly už v pořádku, už jsem si na tenhle režim zvykla, tak jsem si řekla, že budu pokračovat....no a šlo to jak po másle Sice jsem se snažila pozvolna, abych to pak zas nenabrala, a hlavně abych se necejtila nějak moc slabě a tak, po těch nemocech pořád dokola jsem měla celkem slabej organismus...ale tím jak jsem se přeorientovala na ten zdravý jídelníček a vůbec zdravý životní styl tak to snad nehrozí No ale vlastně jsem zakecala jak dlouho to trvalo...těch prvních 15 zhruba ten rok, zbytek pak průběžně když jsem začala cvičit a hýbat se, což jsem nikdy nedělala Takže celkem dlouhá doba, ale musela jsem být fakt opatrná...
Vám to tady jde fakt skvěle
Kila
Stefani
| 31. 1. 2008 14:06
Tak já jsem v normě pořád a kilča po 14 dnesch šly dolů normálně,zítra to s tim vážním u mě nevidím,protože se vážím u babičky (my máme váhu,která váží jak se ji zachce)a tzítra u ní nebudu tak doufám,že se zvíážím v pondělí nebo v úterý
Vaření
Quinn
| 31. 1. 2008 14:05
Akorát mě mrzí, že přítel se mnou nechce jíst to, co jím já...uvařím si vždycky nějakou dietní mňamku a jemu vařim něco uplně jiného...a vždycky mám chuť na to, co vařím jemu děsně mě to vytáčí
A přitom šmakoun mu chutná, ale raději si dá flákotu smaženou na oleji...hrůza, ti chlapi
Stefani
heladoma
| 31. 1. 2008 14:02
Nejsi jediná kdo šáhne po čokoládě , to já jsem dneska koštovala nugetu. Náhodou jsem na ni narazila, když jsem malému hledala bonbóny a taky jsem neodolala.

Ráno jsem si dala hodku s Hankou a k večeru půjdeme bruslit tak si říkám, že to v pohodě vysportuji.
Jinak jídelníček dodržuji dietní tak snad to bude v pohodě uvidím zítra při vážení, ale myslím že ty kilča už nepůjdou tak rychle dolu, protože jsem si počítala BMI a jsem v normě.
Thery
Stefani
| 31. 1. 2008 13:56
Thery:a jak dlouho si držela dietu a koliks i zhublaa???A vlastně jakou si držela dietu??
Jáhly
heladoma
| 31. 1. 2008 13:53
Tedy ty jáhly budu muset vyskoušet, dneska jsem dělala rodince segedin, tak my zbylo zelí. Odpoledne pojedeme koupit něco mladému za vysvědčení, má první vysvědčení tak jsme si říkaly že by si za ty jedničky něco zasloužil, skočím si do zdravé výživy pro jáhly, když už budem ve městě.

Holky my jíme ale zdravě , to jsme tedy šikulky
Jáhly se zelím
Quinn
| 31. 1. 2008 13:51
A to zelí před tím nějak upravuješ, nebo ho tam hodíš rovnou ze slenice?
Jinak se mi to moc líbí, určitě zkusím dík
Neeee
Stefani
| 31. 1. 2008 13:50
Ahooj holky tak ted jsem totalne porušila svoji dietuMěla jsem hroznou chut na čokoládu tak jsem snědla dvě řadyJá se tak stydím a jak mě to ted štve
Tak dneska už to vidím jenom na zeleninu! Jinak holky my se teda budeme vážit v pátek???
Spíš hříchy
Merci
| 31. 1. 2008 13:47
No když jsem se dívala do tabulky, tak na tom nejsi zas tak nejhůř. Vždyť BMI máš v normě. Já vím, že důležité je jak se člověk cítí, ale nemusíš si tolik vyčítat. Důležité je, že tě to neodradilo a máš cíl kam se chceš dostat. A překážky musí být. Bez nich by si člověk ani neuvědomil co vlastně dokázal. Největší radost z úspěchu má ten, kdo si ho musel vydřít.
Jáhly se zelím
thery
| 31. 1. 2008 13:45
Do vymazané zapékací mističky dám vrstvu jáhel, na to zelí, na to ještě jáhly a posypu vrstvou nastrouhaného sýra, zapékám až se na sýru objeví zlatavá kurčička
Jo a jáhly samozřejmě nejdřív připravím podle základního receptu (zalít vroucí vodou v poměru 1:2, načechrat vidličkou a zhruba 10 minut nechat pod pokličkou)
šmakoun
Kibic
| 31. 1. 2008 13:42
Tak mám za sebou první pokus se Šmakounem. Z receptů na internetu jsem si vybrala špagety se Šmakounem a můžu jenom pochválit. Udělala jsem si to mooooc dobré . Zkusím to někdy předhodit rodině, jestli to vůbec poznají. Takže - Šmakoun - můžu jenom doporučit.
Jáhly
Quinn
| 31. 1. 2008 13:42
Myslím jáhly od
thery
Jáhly
Quinn
| 31. 1. 2008 13:41
Jak přesně to děláš? Napiš recept, prosím
jáhly
Hibiscus
| 31. 1. 2008 13:37
To zní dobře - já je dneska měla na oběd s kuřátkem a la čína a bylo to super, zasytila mně i malá porce a s tím zelím to vyzkouším.
Jáhly
thery
| 31. 1. 2008 13:32
Teďka jsem si vzpomněla- jáhly jsou výýýborný zapečený s kysaným zelým a sýrem Doporučuju

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34