Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Spíš hříchy
Quinn
| 31. 1. 2008 13:22
No jenže to co já předvedla včera...to je spíš sníst celou čokoládu a sníst 10 chlebíčku fakt zlo no...dám si ale redukční víkend a bude zas líp!!!
odměna
Mullik
| 31. 1. 2008 13:15
Holky!! To není možné!! Čtete mi myšlenky!! Já jdu ke kadeřnici zítra...
Hříchy a hříšky
Merci
| 31. 1. 2008 13:12
Já bych řekla, že občas se snad zhřešit může. Hlavně nesklouznout do stejné vody, ve které jsme už jednou byly. Ale z druhé strany proč si nedat čtvereček čokolády, když na ni mám chuť (hlavně ji nesníst celou ), jeden chlebíček (ne 10 na posezení ), nebo knedlo vepřo zelí na krásném malém talířku. Všichni máme kolem sebe někoho, kdo neuznává zdravý životní styl a rozhodně se podle něho řídit nebude, takže ona ta změna je hlavně vtom naučit se říkat ne, nebo nechci tolik.
Odměna
Quinn
| 31. 1. 2008 13:01
Já jdu zítra za odměnu na kosmetiku a posledního února také ke kadeřnici ale já bych tendle týden mít žádnou odměnu neměla hřešila jsem dost
Jáhly
Quinn
| 31. 1. 2008 12:56
V neděli ho taky udělám, našla jsem ve zdravé výživě i zdravé máslíčko, tak na kousíšku osmahnu tu cibulku pak ti dám vědět, jak mi chutnalo
Mercí
Lilimi
| 31. 1. 2008 12:36
Já udělala obměnu a velkou ječtě před hubnutím...z dlouhých blond vlasu s trvalou...jsem udělala černý sportovní sestřih...a to byla teprve změna všichni vejrali ale jsem spokojena mně přitel slibil příští tyden nakupovaní takže si určo něco pekneho vyberu na oblečení
Odměna
Merci
| 31. 1. 2008 12:19
Vzhledem k tomu, že mi celkem to hubnutí zatím jde (díííííííky všem co každý den podporují a píší nové příspěvky), tak jsem se rozhodla pro malou odměnu. Jdu dnes ke kadeřnici (nový melírek, kratší sestříh - prostě paráda). Konečně. Už to potřebuju jako sůl. Začínala jsem vypadat jako cácora. Tak když už mám BMI v normě, tak bych snad mohla vypadat i nahoře (myslím na hlavě) také v normě. Co děvčata vy všechny za ten celý měsíc. Chtělo by to odměnu také, nemyslíte????? Vždyť jsme zhubly všechny a i třeba jen za kilečko dole je třeba si udělat radost.
Cvičení s balónem
Merci
| 31. 1. 2008 12:13
Tak jsem včera za ten prohřešek s vínem šla do cvičení. Byla jsem poprvé na balónech a můžu říct, že mi to dalo celkem zabrat. Když mne kamarádka přesvědčovala, tak jsem si říkala, že to bude príma leháro. No nebylo. Je to opravdu skvělé. Máte s tím někdo zkušenost? Já osobně jsem se celkem zapotila. Alespoň mám trochu změnu proti ellipticalu. No a dnes pokud neskončí pozdě schůze jdu plavat.
Lillimi
domasovanda
| 31. 1. 2008 12:01
vůbec Ti to nezávidím(tu zabijačku),když jí máš tak ráda ,já bych problém neměla ze zabijačky jsem vždycky jedla jen pak to uzený ,jéééé malem bych zapoměla-bavilo mě krájet sádlo a pak jsem jedla ještě teplé skvarečky,ale už víc jak 10let nezabijíme,takže u nás je to v pohodě
jáhly
domasovanda
| 31. 1. 2008 11:58
Tak tady právě baštím to jáhlové rizoto,no v práci byválo lepší,ale tohle je taky dobré-volala jsem mamce,jestli si je dá taky,ale prý si raději dá šunkofleky,no takže jsem neuspěla,ale třeba když toho ochutná tak si je dá-mě teda chutmá!!!!

Teď jsem si dala hodinu s Hankou,začala jsem 1dílem a pak si dala 4 díl s těma gumičkama,a ten je perfektní(kdo má problém se stehnama jako já)tak na ně super,jen nevím jestli teď dojdu pro malou do školky jak mě z toho ty stehna bolej .

nevíte na které díly to v té mladé frontě je?Já je mám doma až do 4dílu
tabulka
Mullik
| 31. 1. 2008 11:45
Teda holky!!
Tady ty příspěvky letí strašně rychle, nebyla jsem tu zas 2 dny a záplava příspěvků! Jen chci doplnit do tabulky věk. Je mi 21.

Mladá fronta DNES:
Kupuje te si někdo pravidělně tyto noviny? Každý pátek je tam speciální příloha s jídelníčkama, různýma testama a doporučeníma a tak....je to určitě super inspira i poučení. Mám zatím všechny díly, ítra vyjde další. A tedkom má být snad nějaké DVD s Hankou Kynychovou....
Zabíjačka
heladoma
| 31. 1. 2008 11:36
No to je dobrý já jsem volala našim ,že v sobotu přijedem a mamka hlásila jestly chceme zabíjačkovou polévku.
No tak ji vezmu manželovi, já to stejně moc nemusim.

S tou zabijačkou tě opravdu lituji, ono se to dá špatně vydržet když to máš ráda a je to všude kam se podíváš.
Zabíjačka
Hibiscus
| 31. 1. 2008 11:17
Uplně ti rozumím, my jsme zabíjeli pašíka v prosinci, mražák mám narvaný zabijačkovými dobrůtkami a já jím jáhly..cha,cha, ale doufám, že budu krásná a štíhlá s odměním se nějakých hezkým novým hadříkem.L--
pomoc
Lilimi
| 31. 1. 2008 10:53
hroznej pruser.....jedu na víkend k našim a dnes mi mamka zdělila že v sobotu se bude zabíjet prase.... ach jo to bude fakt překážka na mou dietku pokusim se držet ale miluju mozeček a zabijačkovou polívku a o jitrnicích ani nemluvím asi umřu pokusím se to vydržet ale nevím no
Ahojky holky
heladoma
| 31. 1. 2008 10:39
Tak jsem se konečně dostala k netu, včera večer mě vyhnaly děti, že chtějí hrát hry a ráno manžel .

Dnes si k obědu připravuji ten kuskus, udělala jsem si ho se zeleninou (okurka,rajčata, paprika, ředkvičky) trochu osolila a dala jsem si tam trošku kečupu. Tak už se na to těším vypadá to lákavě. Teď ještě musím zbytku rodiny dodělat segedin. Manželovy jsem dala ochutnat ten kuskus tak jsem neuspěla prý na to ho nenalákám. Radši zůstane u knedlíků. No jo no on kilča dolu nepotřebuje je pořád štíhlej , a´t se cpe sebevíc to má někdo štěstí

S těmi kroupami já dělám polívku, je taky dietní.
Dává se tam cibule , česnek, mrkev , brambory a kroupy.
nejdřív se cibule nakrájená na kolečka trošku orestuje na oleji ,ale ne aby zhnědla pak se přidá česnek mrkev taky na kolečka a proprané kroupy všechno se to promíchá a pak zaleje vývarem. Jo ještě jsem zapoměla na ty brambory a ten vývar zeleninový, ale já to zalévám vodou.
pak se to jenom dochutí a je to mě to chutná i dětem.

Tak jdu na ten segedín zatím
Ahoj Mirko
domasovanda
| 31. 1. 2008 10:17
To by bylo bájo,jasně,že můžeme někam vyrazit a o prázdninách se chystáme se sestřenicí na dovolenou(oni jezdí každý rok na Osiku,je to krásnej kemp u rybníku Osika,nedaleko Jindřichova Hradce)byla jsem tam s něma loni,ale jen na 4dny a hrozně se nám tam líbilo,jezdí tam přes ten kemp takovej ten starej parní vlak tak jsou tam z toho všichni vždycky unešení,letos jsme se tak nějak předběžně domlouvali,že by jsme tam vyrazili aspoň na týden(sestřenice s rodinou tam jezdí vždycky tak na 14dní),moc bych tam chtěla,ale ještě musím dořešit dopravu,jedno auto máme polámaný(nevím jestli už bude v tu dobu pojízdný)a s druhým jezdí děda a to je takovej šrot,že se s tím bojím vyrazit i tady po vesnici
aspik
ozdinka
| 31. 1. 2008 10:09
Krásné ranko Teda s tím aspikem jste mě potěšily,taky ho mám ráda. Včera jsem měla k večeři Sushi,ale nikde nemužu najít energetické hodnoty,ale myslím si,že bude dietní,akorát ta rýže na večer Ja se snažím večer nejíst sacharidy. Včera jste mě navnadily na pomelo,tak jsem si ho byla ráno koupit a za chvíli si ho dám na sváču. Jinak zítra vychází Mladá Fronta s DVD a jídelníčkem,vlastně tam každý den vychází něco o hubnutí a jídelníček na ten den. Jinak mi to zatím jde dobře,až se sama divím,ale nechci to zakřiknout Jak jste se včera bavily o chutích při měsíčkách,tak je mám taky. Tak týden před a hlavně na sladké,ale jelikož normálně sladký nejím ,tak si dám. Já jsem spíš ulítlá na chlebíčky,někdy jsem jich snědla třeba 6 na posezení Ale s tím je snad konec
Aspik
Quinn
| 31. 1. 2008 10:03
Prima, aspik je jedna z věcí, kterou fakt miluju a když pak zhltnu tak 150g k večeři a vím, že nehřeším, jeto prima
thery
ilona
| 31. 1. 2008 09:53
Reči,že ti to "dřív víc slušelo" Jsou jenom závist. Ale už se těším až se sebou budu spokojená i jáá...
váha
ilona
| 31. 1. 2008 09:48
Tak to sem holky ráda s tím aspikem.Taky sem ho měla včera k večeři byl teda váženy,takže ho bylo asi i více,ale jedla sem ho bez pečiva.Tak to jde.Jinak mě se váha zastavila a stojí.A to nehřeším a hlídám se.Taže nás takovích zítra bude více..Ale nevzdáme se že?
Jinak...
thery
| 31. 1. 2008 09:46
Vám všem kočky moc fandim, jen tak dál Už jsem Vám tu na začátku psala, že Vám držím palce ve vašem odhodlání, a jsem ráda, že Vám to tak jde...ráda sem nakouknu, když mám čas...I když se mi už zhubnout podařilo, tak inspirace třeba ohledně vaření a cvičení není nikdy dost. A mám radost, když se lidé snaží se sebou něco dělat, a najíždí na zdravý životní styl....
Jsem teď se sebou naprosto spokojená, tento styl mi vyhovuje, dřív jsem byla zvyklá na klasickou českou kuchyni a často mi bývalo fakt zle...jen mi vadí závistivé reakce okolí a řeči typu Jak mi to slušelo když jsem byla kulaťoučká...no to určitě Ale člověk se musí pořádně obrnit a aspoň pozná, kdo to s ním myslí upřímně a kdo má jen "masku" kamarádství...
Jejda
thery
| 31. 1. 2008 09:38
se to trošku rozdělilo, musíš si to posunout ( množství: 150g, energie 827 Kj atd...)
Quinn
thery
| 31. 1. 2008 09:37
Aspik je moc dobrý, taky si ho občas dávám tak jsem jukla pro zajímavost na floru a 150g šunkového aspiku má tyto hodnoty:

Množství
Energie
Bílkoviny
Sacharidy
Tuky
Cholesterol

Šunkový závitek v aspiku
150g
827kJ
13,58g
4,56g
13,68g
#
aspik
Kibic
| 31. 1. 2008 09:36
Ahoj Ouinn!Tak ten tvůj aspik najdeš taky na floře. Není tam přímo zeleninový, ale aspik miska. Určitě si tam něco najdeš. Jsou mezi lahůdkami.
Hibiscus
thery
| 31. 1. 2008 09:33
Nene já salámková nejsem, tak na ty jsem vůbec nekoukala...ale z téhle řady tam mají dost takových lehkých věcí, vypadají celkem dobře...zatím jsem teda vyzkoušela kečup a cottage (ten já miluju
snad ten plátkový bude taky dobrý, do 30% to ještě jde, ale nechápu proč na přední straně píšou o polovičku míň...
:-(
Quinn
| 31. 1. 2008 09:25
Ahoj holky,
tak včera jsem naprosto zazdila moji dosavadní dietu...vůbec nevím, co se to se mnou stalo, ale byla jsem uplně nepříčetná přes den v poho, pak jsem šla ve 4 z práce, vlítla jsem do hypernovy a koupila čokotwist a nějakou sušenku a narvala to do sebe...pak přijel přítel a že má hlad, taxem s nim bez keců jela k čínanům a zbouchala obří porci tofu se zeleninou a nudlemi...vůbec nechápu, čím jsem si ten včerejší neovladatelný stav navodila
Takže zítra nebude do tabulky žádná změna, celý tento týden mam nějak rozežraný

Jinak, co ten ASPIK????????????????????
Dávám si ho sem tam k večeři, zeleninový aspik se šunkou. Jak je na tom kaloricky? Co vy na to?
Aha
Hibiscus
| 31. 1. 2008 09:12
Tos mně dostala, na tak je to jako 30%eidam, ale je dobrý a na ty salámy ses nedívala?
Hibiscuc- plátkový sýr z Lidlu
thery
| 31. 1. 2008 08:57
Ahojky, tak ten plátkový sýr Linessa jsem si taky koupila, měla jsem radost, když jsem viděla, že je jen 16%...jenže když otočíš na zadní stranu tak tam píšou sýr gouda 30% tuku v sušině tak tomu nějak nerozumim....
hezký den
vladi
| 31. 1. 2008 08:07
Všechny vás zdravím po ránu, já jsem tady teď dva dny nebyla a koukám, že budu mít co dělat abych přelouskala všechny příspěvky. Jsem zvědavá, jak dopadne zítřejší nahlašovací den, to padne určitě spoustu kg.
Salámy?
Hibiscus
| 31. 1. 2008 06:35
Ahoj holky objevila jsem v Lidlu 3 druhy salámu pod značkou Linessa - jako Light salam a má 20g tuku ve 100g. Je nakrájen na tenoučké plátky, takže stačí dva na chlebík a je to příjemné zpestření. Někdo se třeba vzdá salámu úplně, ale je moc dobrá a občas zpříjemní náš jídelníček. Pod stejnou značkou jsou i plátkové sýry 16%. Tak se koukněte a vyzkoušejte.Laďka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34