Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Jáhly, kuskus, kroupy!
bobik
| 31. 1. 2008 05:26
Ženský já už se tak těším domů. Tolik inspirace co tu píšete a tady se z toho nedá nic koupit.
Oni tu hodně používají kukuřičnou mouku a dělají z toho různé placky, ale jak známo kukuřice je spíše na vykrmení a ne na hubnutí.
Ale až se vrátíme okamžitě vlítnu do Glóbusu nebo zdravé výživy a začnu tvořit nový zdravý jídelníček. To budou všichni čučet.
Normálně když to tady píšete se mi sbíhají sliny.

Hibiskus - já ti svoje první vážení také nahlásím až v neděli, tak na mě s tou tabulkou počkejte ju?

Všechny zdravím, jdu si vysušit vlásky a mažu na kutě .

domasovanda
bobik
| 31. 1. 2008 05:21
Dáši to jsi hodná, že se ti po mě stýskalo .

Já jsem si dnes poctivě zacvičila, abych odčinila ty včerejší hříchy a teprve teď jsem se prokousala těmi příspěvky.

Když vy jste se už strašně rozmnožili a je vidět, že jste tu každá za den i několikrát. Kdo to má potom stíhat .
Ale je to senzace.

Dáši za tři dny jsem doma. Když vyjde čas a my hnedka nepodlehneme nějaké nemoci, tak bychom se spolu mohli i vidět. Kdybys tedy chtěla. Přes léto chci být s dětmi doma, tak jestli někam nevyrážíte , mohli bychom se domluvit třeba na kola nebo něco jiného podniknout. Co říkáš?
Lili6
bobik
| 31. 1. 2008 02:21
Jestli ti v tom tvém stroji vrže, tak ať se ti zkusí manžel podívat na ložiska. Mě odešly komletně všechny. Naštěstí je ten můj chlap šikula a tak se to pokusil nahradit vším možným, protože klasická ložiska se tu asi nedostanou.
Nestíhám!
bobik
| 31. 1. 2008 02:18
Tak jsem tu děvčata včera nebyla a dnes se tím ale opravdu nemohu prokousat. Budu to dohánět postupně.
Musela jsem se smát nad příspěvkem Mercii o tom jak si dala s kamarádkou trošku vína a pak všechno možné.
Já tak dopadla včera. Dělali jsme tu se známými takovou menší rozlučku, protože za dva dny letíme.
Dala jsem si asi tři skleničky vína, uzobla z obložené mísy, pak trošku popcornu a brambůrek a dorazila jsem to ještě třemi kousky buchty. Přišli v šest odpoledne a odcházeli o půlnoci, takže o nějakém cvičení už taky nebyla řeč. S tím plným břichem by to snad ani nešlo.
Ještě dnes mám hrozné výčitky

Za chvíli vlítnu na ten svůj stroj a musím to aspoň trošku nahradit.

Jinak píšete , která masíčka baštíte. Já si dám ráda i kuřecí stehna (bez kůže a tuku) i prsa. Hovězí jen libové a někde jsem četla , že při redukci váhy by se mělo vepřové úplně vypustit. Raději ty ryby a dobrý je i tuňák - do pomazánek nebo různých salátů.

Tak já jdu děvčata na to mučeníčko a večer až děti usnou se pokusím ještě dočíst ty vaše příspěvky. Zatím pááá
to mi povídejte :-D
Lili6
| 30. 1. 2008 23:36
Tak to jste mě holky dostaly s tim menzesem úplně jsem v tom pracovním fofru "zapomněla", že mě to o víkendu taky zase začne... A to se pak můžu divit, proč je mi teď tak mizerně, honí mě chutě a jim víc než jindy (já to mam totiž nejhorší tajity příznaky týden před tim, pak už se to během toho lepší).

Koupila jsem si dnes taky ten jablečnej fujtajksl, tak doufám, že to nějak přežiju ráno domasovando, jsi mě trochu odradila :o)

No a zkusím ty jáhly (už si ani nepamatuju jak chutnaj, u nás se tohle jaksi nevede :( což je škoda
(pořád na mě koukají jako na blázna, prej sem s tim jídlem už trapná, jak si furt vymejšlim, jim divný věci to mam na talíři dnes a denně, chjo...

Tak a do hajan! Mějte se holky a ať nám, které momentálně trápí jisté neblahé okolnosti pak zase váha začne klesat to bude ok!
Valentýn
lucipajda
| 30. 1. 2008 22:27
Ohledně dárečku ti nikdo nenapsal viď? Já ti ale asi taky moc neporadím, Valentýna neslavíme, mně vadí jak je to strašně komerční svátek. Připadá mi to stejné jako Silvestr, toho taky nemusím. Nemám rádá, když se řekne, tak a teď je poslední den v roce a musíš být veselá a slavit. Stejně tak je hezčí udělat protějšku radost nečekaně v průběhu roku a ne "povinně" na Valentýna....
Neboj, něco pěknýho určitě vymylíš, ještě je čas
menses
lucipajda
| 30. 1. 2008 22:25
Já když jsem to měla, tak se váha taky ani nehla. Byla jsem z toho dost zklamaná, protože jsem se mi zrovna dařilo se ovládat a ono nic. Ale naštěstí to byljen přechodný stav
Takže se nebojte, to přejde, kočky
jáhly
lucipajda
| 30. 1. 2008 22:23
Ahoj, dnes jsem si listovala starším vydáním Diety a tam jekaždý měsíc příběh někoho kdo zhubnul. Ta paní co se jí to povedlo uvádí recept na jáhlový nákyp s tvarohem, ale nemám to vyzkoušení, tak až to prubnete, dejte vědět
100gjáhel, litr odstředěného mléka, 1 nízkotučný měkký tvaroh, 1 vejce, 2 lžíce oleje, 3 lžíce rozpuštěného medu, rozinky, slunečnicová semínka, skořice

Jáhly dostatečně spaříme hrkou vodou, uvaříme v mléce, scedíme je a necháme vchladnout. Pak přimícháme tvaroh, olej, vejce, med, rozinky a semínka. Podle chuti dodáme skořici. Směs dáme do vymazané zapékací mísy a zapečeme v troubě.
překlem
Hibiscus
| 30. 1. 2008 21:41
přes víkend.........
Lilimi
Hibiscus
| 30. 1. 2008 21:41
Určitě napiš váhu v sobotu nebo neděli, snad to dám do přes týden do kupy a v pondělí to všichni uvidíme.L.
ahojky
bibinka
| 30. 1. 2008 21:18
Tak ahoj holky,právě jsem si dala do těla byla jsem na hodině aerobicu.Chodím 2x týdně.Doma se nemůžu donutit ikdyž mám skoro posilovnu.Teď jsem se nechala zapsat do tabulky tak snad se více donutím.Tak v pátek teda při vážení.
DVD Hanka
Dasa
| 30. 1. 2008 21:11
Ahojda kočky
čtu vás už od začátku a moc se vždycky těším na nové příspěvky, jak se vám daří.
Taky jsem začala 2.1. hubnout, zatím to docela jde.
Já nejsem moc na ty příspěvky, ale teď mě jeden zaujal, tak to písnu.
V Mladé frontě byl v pondělí takovej inzerát pro předplatitele těhle novin. V pátek vyjde v MF kupon a s tím kuponem si 1.2. můžete koupit za zvýhodněnou cenu 39 korun DVD se 45 minutami cvičení s Hankou Kynychovou. Další díl vyjde 8.2. pak 15.2. a 22.2. A ještě dole je napsáno speciální nabídka pro předplatitele MF DNES Komplet všech 4 DVD za 155 korun a podrobnosti o tom mají být v zítřejších novinách MF. Asi to píšu blbě nemám teď ty noviny u sebe, tak jen co si pamatuju. Ale jestli někdo třeba z rodiny ty noviny odebírá - jako u mě bráška tak to zkuste. Já si to určo objednám, i když na to cvičení přes televizi moc nejsem. Ale tohle je asi dobrá cena.
Jinak ať se Vám všem mocinky daří, teda i mě
pá pá
haló haló Bobiku
domasovanda
| 30. 1. 2008 20:40
bobiku co je s Tebou???Nějak dlouho už jsi nám nic nenapsala,ty už asi balíš a připravuješ se na cestu,že?
valentýn
Lilimi
| 30. 1. 2008 20:12
A co ta moje otázka na valentyna co kupujete?

JIank k vážení já se to objevím až v sobotu večer a nevím jestli nahlasit váhu ted nebo až potom
To nevadí
domasovanda
| 30. 1. 2008 20:04
nic se neděje ,nikdo není dokonalej a
xx
Megii
| 30. 1. 2008 19:59
To jsem si přečetla až jsem to napsala, tak promiň.
Megii
domasovanda
| 30. 1. 2008 19:54
já vím ty KJ jsem si s těma Kcal spletla už jsem se tady za to omlouvala.
jáhly
Hibiscus
| 30. 1. 2008 18:21
Tak teď jsem dovařila jáhly na zítřejší obídek ke kuřecímu masíčku, mají se důkladně několikrát propláchnout v horké vodě, pak vařit 15 min a nemíchat a ještě nechat 10 min dojít. Uvařily se krásně a protože jsem jich měla více, tak jsem trochu dala s bílým jogurtem a chutnaly mi.
Kroupy vařím taky, mám je moc ráda, s houbami a zeleninou buď jako přílohu, nebo jen samotné jako zeleninové rizoto.
Já si osobně myslím, že když nepřeženeme množství, tak to snad jsou obilniny - a měly by být kaloricky podobné jako těstoviny, rýže nebo vločky. Aspoň je změna.L.
chci se zeptat
Megii
| 30. 1. 2008 18:10
Chtěla bych se zeptat, když píšete, že jáhly můžem tak jak jsou na tom kroupy. Je to to samé nebo kroupy raději né. Nevíte.
kJ
Megii
| 30. 1. 2008 18:01
V té Tině je ale psané, že měla 1200-1400kcal což je jiná hodnota než kJ. Když to přepočítáš na ty naše kJ tak ti to vyjde na těch 4000-5000kJ. 1kcal je zhruba 4,2kJ.
domasovanda
Kibic
| 30. 1. 2008 17:58
Šmakoun je na stránce http://www.smakoun.cz. A nás se tak týkají recepty na dietu. Nevypadají věru zle.
Holky moje
domasovanda
| 30. 1. 2008 17:52
nevíte na které stránce jsou ty recepty na šmakouna?Vracela jsem se stránku po stránce až na 30 a nějak jsem je nenašla(vlastně to nebyly asi recepty,ale jen odkazy,že?Nemohla by jste mi některá nějakej receptík poslat?
šproty
ilona
| 30. 1. 2008 17:49
Ahoj holky! Tak já dnes byla na pohřbu a vrátila se na rampouch. Tak sem si dala grog a snědla asi 20dg aspiku.Tak sem se chtěla zeptat jak ten si vede v kaloriích?Jinak Hibiscus já myslím,že šproty jdou,ale nesmí byt moc v oleji.Spíš v rajčatovém.Ale jednou za čas!
Jáhly
domasovanda
| 30. 1. 2008 17:21
tak jsem si je koupila a zítra je vařím-už se na ně těším.Taky jsem si koupila sojové maso (to mám taky ráda,jen neměli plátky,tak mám kostky,ale taky je zvládnu).Jo a obědnala jsem si toho šmakouna,paní v té zdravce říkala,že je začnou brát tak tam v pondělí pošlu dceru od sestřenice,na obrázku vypadal moc pěkně,tak doufám,že i tak dobrej bude
dotaz
Lilimi
| 30. 1. 2008 17:07
No já si včera dělal pomazánku ze sardelove pasty a byla vyýborná

Sardelova pěna:
asi lžíci sardelové pasty (u mně to bylo půl te tuby)
50 g nizkotučného tvarohu
tavený syr ( apetito linie)

Vše zmichat, sul už jsem nedávala ta pasta je slaná dost

Jinak otazka čím budete obdarovávat svou drahou polovičku na valentýna? pokud teda tenhle svátek dodržujete nějak mi chybí inspirace
Čauky
Hibiscus
| 30. 1. 2008 17:04
Vítám mezi námi bibinku - samo tě připíši do tabulky a v pátek nahlásíš aktuální váhu.
Dneska jsem se nedostala k tomu, abych zašla do zdravé výživy (taky chci zkusit ten kuskus), ale koupila jsem si jáhly, tak jsem zvědavá jaké budou. Jíte je někdo?
Ještě jeden dotaz, dneska jsem měla hroznou chuť na šproty - myslíte, že jsou moc kalorické?L.
Hibiscus..........upravení váhy
nika2411
| 30. 1. 2008 16:57
Ahojky Hibiscus, jen bych chtěla malinko upravit moji váhu - je to spíš 55,4kg - jak kdy. Díky.Momentálně mám svoje dny, takže úbytky nebudou. U mě už stejně žádné razantní změny nepřijdou - nemám z čeho shazovat. Spíš se jen zpevňovat.
ahojky
nika2411
| 30. 1. 2008 16:54
Ahojky holky, no konečně jsem se prokousala vašima příspěvkama . Jsem ráda, že s těma menses nejsem sama - takže chutě mám děsné, ale snažím se odolávat. Když to na mě večer jde, tak jdu radši spát, aby mě to pak nemrzelo, že jsem vykradla ledničku. Zítra jdu navíc na ples, tak musím být šlang

Jinak se dneska chystám na pilates. Máte pravdu, že to není cvičení na hubnutí, ale spíš na zpevnění. Jak už jsem psala na začátku, nepotřebuju nijak drasticky zhubnout, ale právě zpevnit, protože po zhubnutí na mě všecko visí. A do pilatesu taky chodím z toho důvodu, že se vždycky pěkně odreaguju a uvolním - hlavně po psychické stránce. Taky mě pak míň bolí záda.

Stefani: vločky určitě můžeš, mají hodně vlákniny, takže pěkně pročišťují střeva a líp se po nich chodí na záchod. Já si je třeba míchám s jogurtem.
Kuskus
Kibic
| 30. 1. 2008 16:49
Ahoj lidičky! Já se taky bála kuskusu a tak jsem začala opatrně. Pro začátek není špatný jako zavářka do polívky, vždyť je zařazen mezi těstoviny.
A další příprava je možná takto: Kuskus vysypte do misky a přidejte olej. Dobře ho promíchejte, aby se všechna zrnka obalila olejem. Kuskus nasypte do vroucí osolené vody nebo vývaru, nechte přejít varem a odstavte. Zakryjte poklicí a nechte na teplém místě stát asi 10 minut, až nabobtná. Měkký kuskus načechrejte vidličkou a rozbijte hrudky. Přidat ovoce, zeleninu, prostě dle chuti. Takže děvčata, dobrou chuť.
Nestíhám
Stefani
| 30. 1. 2008 16:27
Ahoooj holky tak já teda vůbec nestíhám číst ty vaše příspšěvky natož tady něco napsat!Jinak kus kus máme už pár týdnů doma,ale bála jsem se ho vzít,že je moooc tučný,ale tak jak to čtu tak si ho dneska dám na večeři Včera jsem si dala ovesné vločky,myslíte,že se můžou jíst?? Tak jinak každý den cvičím s Hankou a musím říct,že je to pořádná makačka!Vivien-tak to je super,držím palečky at ti to tak jde dál!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34