Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Quinn
Rendulina
| 29. 1. 2008 12:59
to je mi lito. ale nemyslim si ze bys mela pribrat. ja byt tebou tak uberu na prilohach a pridam na zelenine. tim padem nebudes mit hlad ale taky neprijmes tolik kj to by melo pomoct. hlavni je to vykuryrovat abys byla zase zdrava
ach jo
Hibiscus
| 29. 1. 2008 12:41
To tě moc lituji, neudělala sis to přávě cvičením? Moc ti budu držet palečky ať jseš brzi zase fit a hubnoucí. Laďka
:-(
Quinn
| 29. 1. 2008 12:35
Ahojky holky,
tak moje úsilí zubnout dostane další ránu...byla jsem na magnetické rezonanci a mám v koleni přetržený meniskus, takže pro mě pohyb na nějaké 3 měséce končí...uplně mám paniku z toho, že přiberu to, co jsem shodila a pak i víc
Ach jo
hurááááá
domasovanda
| 29. 1. 2008 12:01
Holky hodila jsem dnešní jídlo na floru a mám 3280KJ ,měla jsem na oběd brambory a k tomu pečené kapsy s nivou(je to bramborové těsto plněné nivou,mňam mňam)a k tomu čínské zelí s mrkví a citrónem.Teď jdu pro malou a pak k sestženici,tak si sebou vezmu nějaké ovoce a musly tyčinku,abych to dohnala .

Hibiscus:mě ještě není 30-cet(až v srpnu),ale to nevadí,nech to tam.Měj se a ještě jednou děkujeme za super tabulku,dneska jsem se zapoměla i zvážit,tak už to do pátku vydržím
Hibiscus
domasovanda
| 29. 1. 2008 11:28
Tabulka je super,je nás už pěkná spousta,já ty KJ dohoním,když Vy všechny snídáte jogurty adt.já jogurty nejím,protože snižují tlak(vím to od doktorky)a já mám hrozně nízký tlak,takže když sním jogurtík tak se mě okamžitě motá hlava.A já vůbec nejsem zvyklá ráno jest,tak snídám buď jen rohlík-suchej,nebo chleba s máslem,nebo lučinou,tam těch KJ moc není,ale já se polepším-slybuji,začnu jíst víc,abych těch 4000 měla.Tak já se jdu naobědvat a opět do školky.Zatím
tabulka
Lilimi
| 29. 1. 2008 10:46
teda nas ale je....ale je to odbře aspon máme motivaci asi by se pak do te taulky měl psát i kolik jsme od posledniho važeni zhubly aby jsme to pěkně vyděli černé na bílem co?
...
ozdinka
| 29. 1. 2008 10:25
Tu ovesnou kaši si taky kupuju,je moc dobrá Akorát jsem ji ještě nechutnala s přichutí,ale určitě ji zkusím. Taky jdu dělat oběd. Dneska si dám brambory se špenátem.
pro Merci
ozdinka
| 29. 1. 2008 10:19
Tak to je teda mazec Uplně mě to nakoplo,když to jde ostatním,tak mě taky!!! Dneska ráno jsem se vyfotila jen ve spodním prádle a budu se fotit každý měsíc,abych měla jednou památku a hlavně odstrašující příklad Jo a díky za zapsání do tabulky
Teda
heladoma
| 29. 1. 2008 10:19
Tedy holky teď jsem dočetla příspěvky, ráno přijela segra tak jsem se sem nedostala, ani jsem ještě necvičila , ale já to doženu...

Koukala jsem co už nás je to je tedy supr

Domasovando já si tedy také myslím, že ty 3000 KJ , je málo já se tedy v pohodě dostanu na těch 5000KJ.

Jo jinak holky kdo máte rád sladké já jsem si včera koupila od emca ovesnou kaši s příchutí banánu a čokolády, mají asi 4 příchutě , jsou to 4 sáčky zaleje se to 150ml horké vody a je to supr snídaně ,můžu doporučit, alespoň mě pak nehoní mlsná. Má to 1000 KJ a na snídani by mělo být těch 1000KJ tak je to supr, nějaká obměna po těch knakebrotech k snídani.

Ještě jsem se chtěla zeptat necvičíte někdo pilates , prý je to také dobré na zpevnění postavy, alspoň by to cvičení bylo pestřejší. Já tedy chodím bruslit, občas plavat , doma cvičím s hankou nějaký ten aerobik, ale ten my moc nebere, když člověk tu sestavu pořádně nezná tak nestíhá.

Tak já mažu dělat oběd a pak se na vás zase mrknu, musím chodit často , pro¨tože pak nestíhám číst příspěvky.
A teď ta tabulka....
Hibiscus
| 29. 1. 2008 09:26
Věk

Výška

Výchozí váha

Poslední vážení

Heladoma

31

176

78

75

Domasovanda

30

170

85

81

Kibic

44

162

68

66,5

Adel

45

164

85

82

Ilona

36

164

74

72

Lili 6

20

175

76

71,5

Lilimi

20

173

98

96

Stefani

16

71,5

68,5

Bobík

29

180

72

Megii

36

165

79

77

Laďka

49

160

68,9

65,2

Vladi

49

164

77

Quinn

23

177

77

73

Lucas

26

174

66

64,5

Didi

40

158

60

Rendulina

28

172

132,5

Lucisha

22

173

67

65,5

Lucipajda

23

162

65

62

Merci

36

172

78

74

Martínek

14

164

70

65

Brnenivk.

36

156

59,5

58

Jannika

29

162

71

68

nika2411

22

166

54

ozdinka

160

75

Vivien

27

170

138,7

126,2
Kontrolní tabulka !!!!!!!!
Hibiscus
| 29. 1. 2008 09:26
Holky prosím zkontrolujte si své údaje, popřípadě doplňte, doufám, že jsem na nikoho nezapoměla. Chci abychom to měli do pátku kompletní.
Já byla včera do večera ve cvičení, super posilování spojené s kalanetikou. Není náhodou někdo z vás z Ostravy, já bydlím sice 30 km od Ostravy, ale chodím zde do práce i do cvičení.
Jde to
Merci
| 29. 1. 2008 08:58
Takže děvčata další důkaz, že když se chce, tak všechno jde a chytly jsme to za správný konec. Posílám odkaz, tak se zkuste kouknout. http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
děti a zdravá výživa
domasovanda
| 29. 1. 2008 08:09
Já jsem,ale nepsala,že malé nutím tmavé pečivo,každý den(jsme s mamkou přes týden doma sami třia chleba někdy nesníme ani půlku za ten týden,tak mě připadne zbytečné kupovat svetlý i tmavý,když mě pak zbude a nosila bych ho koňím,,takže malá jí jen tmavý chleba,rohlíky a ostatní jí normálně světlé-jinak ve školce jim na svačinu dávají pomazánky(čočkovou,fazolovou adt.)s cereálním pečivem,ale určitě bych malou nenutila do nějaké diety,když to vůbec nepotřebuje(asi bude mít postavu po tatínkovi),
adel
vladi
| 29. 1. 2008 08:05
Hezký den,
ty 3000kJ mi přijdou zoufale málo, měl bych strach , že mě po pár dnech přepadne vlčí hlad a sním na co přijdu. Jinak se pořád držím, co jsem s vámi jsem se ještě odpoledne nepřejedla, odpoledne jsem totiž mívala pravidelně žrací orgie. Jen tak dál!!
Kj
adel
| 29. 1. 2008 07:23
Zdravím všechny Viktorky .Pěkně jsem si početla a načerpala inspiraci. Díky. Jinak k těm Kj. Zadala jsem na Floru jídelníček a váhu apod. a podle jejich hubnoucího plánu bych měla mít denně příjem 6500 Kj. Podotýkám, že jsem zadala, že chci hubnout 1kg týdně.Takže těch 3000 Kj denně mi taky připadá dost málo. V reálu mám příjem tak okolo 5000 Kj, ale nemůžu nějak srovnat poměr sacharidů a bílkovin, to musím ještě vypilovat. Přeju všem krásný a příjemný den
Dnes docela poctivě!
bobik
| 29. 1. 2008 06:08
Já jsem se dneska docela držela.
Ráno : nízkotučný jogurt Activia s ovesnými vločkami
Svačina: jablko,crosan
Oběd: do malé mističky kuře na paprice (vařené bez kůže a zahuštěné chlebíkem) a těstoviny
Svačina: cibulový chléb s máslem a sýrem
Večeře: čínské zelí s bílým jogurtem a posypané troškou eidamu - do malé mističky

Jinak receptů tady máte plno nových a lákavých, tak hned jak přijedu domů, tak vypracuji nový a poctivý jídelníček. Tady se mi to pro nedostatek surovin moc nedaří.
A zase nechci nejíst vůbec.
Dáši ty říkáš , že nemáš čas na svačinky a taky těch 3000 kj se mi zdá dost málo. Tak jen , aby si to tvoje tělíčko neukládalo do zásoby. Všude uvádí, že zásadou dobrého hubnutí je jíst 5 x deně . Jinak by mohl hrozit jo-jo efekt.
Líbí se mi , že si některé chystáte sváču sebou, když někam jedete a víte, že nebudete mít čas si něco dát. To budu muset taky zavézt. Pití už sebou tahám všude , ale ty svačinky budu muset taky ještě vylepšit.

Tak já už tady pádím na kutě . Zase zítra. To bude počteníčko. Chodím na vás koukat taky několikrát za den a chlap se mi už směje. Ale fandí nám všem .
Zdravá výživa pro děti!
bobik
| 29. 1. 2008 05:57
Jak jsem to tu dneska pročítala, tak musím dát za pravdu Adelaidě, že nějaká dieta nebo omezování potravin pro malé děti je špatná. Malé děti by měly jíst všechno a normálně. Četla jsem o tom teď někde na netu v souvislosti s přibýváním obézních lidí. A pokud má starší dítě k tloušťce sklony, tak jedině pod lékařským dohledem.
Ale jinak je můžeme cpát ovocem a naučit je jíst zeleninu. To je samozřejmě lepší než jim dát čokoládu a podobně.

Jinak jste mě holky docela navnadili na ten overball a taky se musím kouknout co je to ten flex-bar, jak psala Lili6. Cvičím už třetí měsíc skoro pořád to samé, tak aby byla trošku změna. Určitě si taky pořídím alespoň první díl té Hanky. Když píšete jak vás z toho bolí každý sval.

Jinak děvčata už se mi to tady krátí. Odlétáme v sobotu. Tak už jen 5 dní a jsem zase zpátky v té naší vesničce malé střediskové. Pak vám hned nahlásím váhu. Jen na mě tedy musíte očkat až do toho 3. Ale Hibuskus říkala, že to tam stejně bude o víkendu doplňovat a pak to v pondělí vylepí tady černé na bílém. Tak to snad stihnu. Jsem už děsně zvědavá a napnutá . Snad bude ten výsledek uspokojivý. Zatím vám jen tiše závidím , jak jste šikovné a jak vám to jde.
Jako znovu zrozená!
bobik
| 29. 1. 2008 05:49
Dala jsem si dnes svoji obvyklou cvičící sestavu - 40 min. orbitrek a 30 min. posilování. Teď jsem si byla dát sprchu a cítím se jako znovu zrozená. Ten pocit po tom cvičení je báječný.
Konečně jsem se tím prokousala!
bobik
| 29. 1. 2008 05:30
Teda holky já jsem se tou záplavou dnešních příspěvků nemohla prokousat. Tak konečně už. Čtu si totiž poctivě všechny , aby mi nic neuteklo. A novinek tu máte tedy až až. Budu si to muset všechno někam značit.

Teď si mažu opláchnout z hlavy banánovou masku a ještě vám sem něco písnu.
roll-on
ozdinka
| 28. 1. 2008 23:13
Tak to já to taky zkusím Ale s těma pneumatikama co mám,tak to budu mít ,tak na dvě použití Já jsem kdysi měla ten gel od vichy a byl super,ale je dost drahý
roll on garnier
Lili6
| 28. 1. 2008 22:53
Tak tu žlutou kuličku (roll-on, šoková terapie i proti přetrvávající celulitidě, 169,- v DM ) tu musim moooooc pochválit!
Mam teda vyzkoušenej i ten gel ve žluté tubě, taky fajn a pak ten samej, ale s chladivým kafrovým efektem (teď na zimu teda nic moc, fakt je po tom děsná husina ale až budou vedra, to musí být úleva na utahané nohy takový chladivý vánek a ještě to pomůže pevné a hladké pokožce!).

Roll-on nemá chybu! Mazala jsem poctivě alespoň jednou, ale snažila jsem se spíš dle doporučení na obale 2x denně. Použila jsem na horní část paží a bříško + boky.
Na ruce supeeer! Neměla jsem je bůhví jak silné, ale vypadali rozkydle, plandavě, celulitida již při lehkém stisku velmi patrná... Teď postupně štíhlý (posiluju teda na ně dost) a díky tomu garnieru se krásně upravily - hlaďoučká pevnější pokožka vypadá rozhodně daleko víc k světu než jak to bylo předtím.
A i bříško je viditelně pevnější. Zlepší se tonus pokožky...

No pro mě je to prostě jednička (dneska jsem si koupila druhej roll-on, už mi dochází ). A je rychlá a jednoduchá aplikace díky té kuličce ;o)

Takže ode mě jen dobré zkušenosti s touhle řadou. Je to sice nějaká ta stovka z peněženky ven, ale přidalo mi to na pocitu "stávám se krásnější" a za to mi to stojí.
Každopádně až budeme mít jen krůček k bezva postavičce, určitě to bude dobré "dolaďovátko" jooo jak já se těším na tyhle budoucí časy!
tisícovky
Lili6
| 28. 1. 2008 22:38
Ahojí!
Já jsem se napřed taky nemohla vyšplhat s těma kJ a pořád to bylo dost dole, k těm 3000, tak jsem si začala dopřávat trochu kvalitních kalorií navíc (třeba místo nízkotučného sýra si pochutnám na přírodní síle klasické Lučiny, nebo kefír, ač odtučněný má dost kalorií na dorovnání a přitom bříšku jen prospěje) a už se držím nad ty 4000 aspoň. Byla jsem zvyklá nejíst během dne vůbec, tak teď mi přijde že nedělám nic jiného než jím, ale snad si už zvykám a naučím se to držet kolem těch 5000

Četla jsem jídelníček na měsíc sestavený odborníkem, při kterém se prý shazovalo 6 kg za měsíc (to máme lehce přes 1kg za týden) a čučela jsem na drát - každý den byl přes 6000 kJ, toho jídla, no to bych se večer akorát odkulila :o) Ale měli s tím dobré zkušenosti, těch 6 kg, tak to mě řekněte a já tady plné bříško při 4000

Jinak vážit vařené nevařené - já mam tabulku kde třeba rýže je hodnota jak syrové, tak vařené a u vařené je kJ samozdřejmě míň (ono jak se to zvětší, ztěžkne to o tu vodu...) takže tu si vážim až jak si nandám na talíř už vařenou. Ale myslím že kdo má hodnoty pro syrové suroviny, samozdřejmě vážit syrové

Overball jsem dneska nestihla shánět :o( tak snad zítra. Našla jsem na něj pěkné sestavy cviků a jednou, dvakrát týdně si na něm zacvičit, je to fajn obmněna :o)

A slyšely jste o flex baru? (vy kdož hledáte nějaké neškodné mučítko na domácí procvičení)
Je to taková pružná tyč (asi jako obří luk když držíte) kterou rozkmitáte (taky jsou na to různé sestavy a polohy) a jak musíte působit proti tomu kmitání svou silou (aby jste ho udrželi a nekmitali se též ), zapojujete svaly (hlavně na břiše a i pánevní dno dost) o kterých ani nevíte že máte Na internetových obchodech jsem to našla kolem 390,- a už jsem o tom dost četla (jsem čekala že to bude i dražší) asi ho vyzkouším, mě se to moc líbí. Na zpevnění, držní těla, ženské partie, ideální... Ale asi ještě počkám, až tochu víc shodím, teď v první řadě odbourávání, až pak tvarování. A doufám že se to dá koupit i někde v kamenném obchodě, nechce ce mi platit kilčo navíc za poštovné, když je to tak malá položka
poznatek
lucipajda
| 28. 1. 2008 22:21
taky jsem si dnes koupila zlutoukulicku od garnieru na celulitidu. Prave jsem vylezla z vany a namatlala se a straaasne to chladi, snad to neni jen efekt na oko, ale trosku to i ty kuzi pomuze. mohla by se aspon nasledkem toho prokrvit a tak to treba podpori latkovou vymenu, no uvidim. a za par dni poreferuju. Ale prvni pocit je dobry, chladi a vyborne se vstrebava nenavidim ty serepeticky co zanechavaji mastenej film
tak dobrou, mam dnes dost
KJ
Stefani
| 28. 1. 2008 22:01
Vivien-ahoooj vítam tě tady,chci se zeptat jak si dokázala schodit tolik kg za 25dní?Jakou držíš dietu?

Jinak holky já mám taky celkem malý příjem kolem 3000KJ maximálně a docela mi to vyhovuje
Overball
adelaida
| 28. 1. 2008 21:39
A jak tak ještě čtu čerstvý příspěvek.. Overball je výbornej při sezení na opěradlo židle, nebolí pak záda. Doporučuju!Ale jen sem prolítla, tak nevím, co vše ste o tom psali, třeba už je to známá věc.. Pa
Tmavé pro děti
adelaida
| 28. 1. 2008 21:35
Hoj ženy!! Jen sem tak nakoukla a s těma dětma a tmavým pečivem... Já sem četla v nějakým výživovým poradci v novinách, že děti (tuším do deseti let) by neměli jíst tmavý pečivo (nebo fakt příležitostně), protože tělo jim tak neumí vstřebat vlákninu.. Tak bych se ještě o téhle věci informírovala. Bo já nevím jak to vidí vaši dětští lékaři?
to je nářez!
lucipajda
| 28. 1. 2008 21:30
Holky, tedy než jsem se prokousala vašimi příspěvky, přes deset stránek jste za ty dva dny napsaly
Je to supr motivace, jsem ráda, že vás mám
Dnes jsem se vážila a mám další kilčo dole, takže dohromady 4... Nemám velkou nadváhu, takže mi to zas tak rychle dolů neleze. Ale jsem maximálně spokojená
Gratuluju Vivene k 12,5 kg to je fakt výkon, tleskám
Někdo jste tu psal o overballu, chodím u nás na bodyforming a tam cvičíme s overbally, už jsem si ho pořídila i domů, je to fakt dobrý A investice je minimální, do stovky se vejdete.
Dříve jsem měla taky problémy se záněty, kamarádce doporučil primář na gyndě používat lubrikační gel s tea tree olejem a fakt pomohl jí i mně. Je to dobrá prevence, jen to občas zpočátku trošku pálí. Prodávají ho v lékárně, stojí něco přes stovku a je od muller pharma.
Taky jsem přestala brát antikoncepci a čáastečně i kvůli tomu jsem nabrala ty kila, je to hrůza, jaký jsou ty hormony svinstvo. Odmítla jsem na prášky abych moc nepřibírala, tak mi teď doktorka naordinovala jednou za 28 dní injekci, prej je to šetrnější, tak jsem na to zvědavá...
Jinak jsem začala pořádně cvičit, žádný mučidlo doma nemám, takže chodím na cvíčo do fitklubu, hlavně na powerjógu, aerobik forming a až trošku naberu kondičku, tak půjdu i na tae-bo. A zítra jdu na první hodinu salsy, na to se móóós těšim
To jsem se tedy rozepsala, ale ty vaše příspěvky ve mně vždycky zanechají tolik dojmů...
Tak pa kočky a pevnou vůli
tak papa zítra
nika2411
| 28. 1. 2008 21:08
Tak dobrou holky, jdu na kutě, můj už tady chudáček vytuhl .
...
ozdinka
| 28. 1. 2008 20:49
Tak to teda koukám,já jsem si to vždycky vážila uvařený Já si taky myslím,že 3000kj je hrozně málo,pak si dáš něco vydatnějšího a tělo si bude ukládat do zásoby.
tak my jdeme
domasovanda
| 28. 1. 2008 20:47

,zítra hned ráno jsem tady už teď se těším,tak pisejte ať zase mám co číst.Mějte se a mám Vás

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 12:33
14453
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55