Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Recepty
Merci
| 28. 1. 2008 12:11
Prosím také o zaslání. Aspoň budeme mít nějakou inspiraci co si udělat dobrého. Někdy už opravdu nevím.
receptíky
Lucisha
| 28. 1. 2008 12:11
Mě tak, děkuji Lucisha.L@seznam.cz

Toho nikdy není dost- jen ať máme pestřejší stravu a větší možnosti zdravého papkání..
recepty
nika2411
| 28. 1. 2008 11:44
Mně prosím prosím taky: veronika.zubkova@seznam.cz
Díky moc
doplnění
Hibiscus
| 28. 1. 2008 11:43
Prosím vypadl mi zavináč LadislavaNohlova@seznam.cz
pro obzinku
Lucas
| 28. 1. 2008 11:27
když už budeš v tom rozesílání, tak mně je prosím také pošli na : knotkom@centrum.cz. Ať trochu oživíme jídelníček.
Díky moc !
Ozbinko
Hibiscus
| 28. 1. 2008 11:24
Prosím taky o ty tvé recepty pošli mi je na LadislavaNohlovaseznam.cz moc děkuji, inspirace není nikdy dost. Laďka
Garnier
Quinn
| 28. 1. 2008 11:16
A zapomněla jsem Vám říct, že jsem si koupila od Garnier ten žlutozelený gel proti celulitidě, tak jsem zvědavá, jestli to bude fungovat i na mě, když vy s tím máte takové úspěchy pak dám vědět Nemám ji vidět zas tak moc, jenom drobet, ale kde jsou doby, kdy vidět nebyla???
ozdinko
domasovanda
| 28. 1. 2008 11:16
To by jsi mě nějaký ten receptík poslat mohla,já už totiž nevím co mám pořád vařit,mě osobně je to jedno já můžu zeleninu ráno,v poledne i večer,ale u naších mě to asi neprojde,adresu mám v deníčku ,tak děkuji předem.

Ty nové receptíky samozdřejmě taky vyzkouším.

Holky:dneska jsem si pustila ten 2díl Hanky a je na začátku,něco o redukci hmotnosti,je tam rozhovor s někakým chlápkem přes tady to a my co jíme jen libové maso,hlavně kuřecí a ryby,hodně zeleniny,tak je to v pohodě,o pití říkal,že denně vypít aspoň 2litry vody,nebo minerálky-neperlivé.a prášky na hubnutí pří žádný účinek nemají,jedině Lipoxal protože obsahuje hodně zeleného čaje a ten nastartuje metabolismus tak,že vydáme větší množství tepla(více se potíme),ale stačí prý úplně si koupit nějaký lepší zelený čaj a pít 1šálek denně-účinek je prý stejný.

Tak já si jdu udělat kuř.prsíčko,pak pádím pro malou do školky a přemluvila jsem sestřenici,že půjdeme na procházku(dneska je tady nádherně,sice trochu zima,ale sluníčko svítí,)tak půjdeme aspoň na 2hoďky ven,tak se zatím mějte a odpoledne ahojda
Recepty
ozdinka
| 28. 1. 2008 10:54
Krásné pondělní ráno Super recepty,,určitě je vyzkouším. Kdyby jste některá měla zájem,tak já mám spousty dietních jídelnícku i na celý měsíc. Jsou tam zpočítané i kalorie a tuky,neni to nic drastického a dá se to vydržet. Je to na ten zpusob co držíme mi ,petkrát denně mensi porce jídla okolo 5000kj. Je to dobrý,že člověk nemusí každý den přemýšlet co si uvařit. Kdo by jste měl zájem,tak vám je mužu poslat poštou.
recepty
heladoma
| 28. 1. 2008 10:27
Tedy holky to je receptů ,budu to muset postupně vyzkoušet, je to supr někdy člověk sedí a neví co už by si dal aby nejedl pořád to samé.
nika
Lilimi
| 28. 1. 2008 10:16
No já se měřím a pravidelně si to píšu do deníčku po prvních kilech jsem zhubla celkem 21 centimetrů (ve všech partiích dohromady) a ted nic ale aspon jsem nepřibrala cm
návrh
nika2411
| 28. 1. 2008 10:03
Holky a co kromě váhy sledovat i úbytky v centimetrech??? Myslím, že jsou důležitější. Já mám třeba váhu OK, ale přes centimetry to je děs . To nemůžu prostě shodit. Mám skoro ty samé jako vloni, když jsem měla o 10kg víc - pohly se mi jen o 4 cm dolů. To je nanic. Teď jsem si zkoušela zadat ,co jsem včera snědla do E-kalkulačky na floře. Myslela jsem, že omdlím!!!! Ode dneška se v jídle hlídám. Pěkně jsem si naplánovala, co dneska budu papat a budu se toho držet! Pak se můžu divit, že mám pořád takové míry jako kdysi
merci a lukas
Lilimi
| 28. 1. 2008 09:57
Doufám že jsem neskomolila jmena to je moje specialitka dekuju moc za receptiky určitě vyzkouším no incpirafce není nikdy dost Jiank holky jste moje zlatíčka moc mi to pomahá že vás mám Nikdy jsem se při hubnutí necitila takhle dobře pač jsem na to byla sama a teď mám vás jste moje super podpora fakt vám moc děkuju
ještě jeden receptík
Lucas
| 28. 1. 2008 09:46
Dietní mlska

Ingredience:

50 g cibule
3 surimi tyčinky
120 g žampionů (nebo jiných čerstvých hub)
2 trojúhelníčky taveného sýra Maratonec linie
sůl
Křehký plátek

Příprava:

Cibuli, rozmrazené surimi tyčinky a žampiony nakrájíme na kousky, podlijeme vodou a na pánvičce bez tuku podusíme. Když jsou houby změklé, přidáme tavený sýr a mícháme, dokud se nerozpustí. Směs podáváme např. s křehkým plátkem. Je to moc dobré a rychlé.

Doporučená příloha:

křehký plátek, pečivo nebo těstoviny
A ještě jeden
Merci
| 28. 1. 2008 09:46
No a na večeři mi ten můj "malošek" udělal salát z pekingského zelí trošku jinak. Jen nakrál zelí a do toho dal celou plechovku ananasu a můžu říct, že mi opravdu moc chutnalo. Bylo to lehké, dobré a vláčné. Byla u nás kamarádka a ta si také pochutnávala. Takže zkuste a pak se ozvěte. Já vím, že to vypadá hrozně (ta kombinace), ale chce to se nebát.
Sladké
Merci
| 28. 1. 2008 09:44
U nás je to bez koláčků, perníků a bublanin těžké. Takže zkouším různé varianty, které jsou podle mne trošku zdravější a nezatíží tak moc organismus. Například v sobotu Martínek pekl tento recept : Jogurtový koláč se švestkami. Je potřeba 2 malé bílé jogurty, 2 kelímky od jogurtu celozrnné žitné mouky, 1 vejce,1/2 kelímku hnědého cukru, 1 prášek do pečiva a kousek hery na vymazání plechu. Umícháme do hladka a nalejeme na plech. Nahoru položíme švestky a v originálu je i posypeme mákem s cukrem, ale to Martínek nedával. Koláček byl opravdu moc dobrý a můžu jen doporučit.
Pro Guinn
ilona
| 28. 1. 2008 09:38
Ahoj Guiin! Tak váha se bude zapisovat v pátek!! No uvidíme.Ale taky bych chtěla aspon 70kg nahlásit.
kuřecí jamajka
Lucas
| 28. 1. 2008 09:36
nevím, zda to znáte, ale je to super.
Ingredience:

kuřecí prsíčka
salátová okurka
steril. kukuřice
mandarinky v plechovce
sterilovaný celer
zakysaná smetana + bílý jogurt

kuřecí prsíčka okořeníme solí, sojovkou a kari kořením a opečeme na pánvi buď na sucho nebo s kapkou oleje. Dáme do misky a necháme vychladnout. K tomu kukuřici, okurku na kostky, celer a mandarinky bez šťávy. spojíme smetanou a bílým jogurtem. Dají se přidat i ořechy anebo vypustit celer. Nechat vychladit. Je to osvěžující mňamka.
Vivien
ilona
| 28. 1. 2008 09:19
Ahoj Vivien! Vítáme tě tady a moc gratuluju ke shozenym kg.To je super za tak krátky čas!!Jinak se holky toho vážení taky tršku bojím.At si neutrhnu ostudu.A to ještě tento tyden čekám mé dny.Tak to bude určitě něco navíc.ach jo..Ale taky nehážu flintu do žita!!!Včera sem půl hodiny jezdila na rotopedu a hodinku byla s rodinkou na proházce.Tak snad to šlo.No a sladké sem neměla co se hlídám.Zatím mě to nechybí no uvidím jak dlouho!!
ahojky
nika2411
| 28. 1. 2008 09:15
Mockrát děkuju Lili6. Zkusím se poptat v lékárně. Já už zkouším všechno možné, ale nic nezabírá. Nikdy jsem takové výkyvy chutí neměla. Je to jako zamotaný kolotoč. Já nejdřív trpěla strašnými bolestmi močového měchýře. Proto jsem vysadila antikoncepci - dokonce i gynekoložka mi potvrdila, že by to mohlo být právě z toho. Záněty celkem ustaly - sem tam se objeví, ale to je nic proti tomu, co jsem zažívala. Jenže ouha - jednoho problému jsem se zbavila a druhý mě začal. Je to fakt protivné - pořád mám výtoky, záněty a strašné chutě na sladké. To dřív nebývalo - nikdy! Navíc po vysazení jsem to přes půl roku ( skoro třičtvrtě ) nedostala, takže mi gynekoložka předepsala hormony, tak už se jima asi půl roku láduju a abych řekla pravdu nemám z toho moc dobrý pocit, že zas do sebe cpu tuny chemie. Kéž by se mi ten cyklus upravil. Někdy se mi stane, že je mám i 12 dní v kuse! Je to šílené, dřív max. 5 dní a měla jsem pokoj. O těch lactobacilech jsem už slyšela. Hodně chodím na stránku www.prozdravi.cz . Taky jsem zvažovala koupit si aloe veru, prý je taky výborná. Já momentálně užívám jablečný ocet - ten je taky vynikající na trávení a problémy se zácpou. A nemůžu si stěžovat. Já mám celý ten spodek jakýsi divný. Na minulé prohlídce mi gynekoložka oznámila, že mám prý jaksi divně otočenou a ještě k tomu převrácenou dělohu! No super, říkala jsem si! To mi to mohli oznámit páni doktoři už před několika lety a ne teď když je mi 22. Prý můžu mít větší problémy s otěhotněním a taky u mě hrozí vyšší riziko potratu. Bylo mi z toho nanic.

No nic, pryč od nemocí a neduhů , to by bylo na dlouho. Já jsem teďka sama doma - můj šel do práce ( dokud máme zkouškové, tak musí vydělávat ). Zrovna snídám - babička mi koupila musli s medem ( včera jsem se neudržela a musela jsem okoštovat - problém byl v tom, že bylo 11 večer.....) tak si tu lahodím, to je dobrota. Na oběd plánuju žemlovku. Holky jíte vůbec během té vaší přeměny nějaké sladké? A na večeři nějakou rychlovku - asi nějaký salátek. Mamka včera dělala lososa na másle a česneku, tak jsme si pošmákli. Pak jsem navštivila obě babičky, protože nevím, kdy se zase domů dostanu. Samozřejmě obě vychystávaly všelijaké pamlsky., ale já jsem obstála . Večer jsem si zacvičila moji půlhodinkovou sestavu a bylo mi fajn.Takže zhruba tak, a co u vás nového???

Vaše Veruška
Hibiscus
Quinn
| 28. 1. 2008 09:07
Přesně z toho mám taky strach zatím co týden, to kilo...a až jednou stoupnu v pátek na váhu a nic, tak mě to děsně zklame. No snad se to stane až v době, kdy budu mít 70kg
Jinak na kdy jste se tedy domluvily, že se bude zapisovat váha?
ahoj při pondělku
vladi
| 28. 1. 2008 08:42
Zdravím všechny po víkendu, docela jsem se držela, asi to bude trochu tím, že mi není moc dobře. Jsem nastydlá a bolí mě celej člověk. Nestačila jsem se divit, co se tu vyrojilo příspěvků, budu je muset přeloukat nějak postupně. Já o víkendu doma na PC nechodím , za celý pracovní týden mám počítačů plný zuby.
Hibiscus,neměj strach on se nějaký úbytek určitě ukáže, zpočátku to jde snad trochu rychleji.Spíš později se myslím hubnutí zpomalí, alespoň já mám tu zkušenost , tělo si zvykne na menší dávky, zvlášť v našem věku. Taky doufám, že nás nějaký ty hubnoucí krize nezlomí, když je nás na to víc.
probiotika a tantum rosa
Lucas
| 28. 1. 2008 08:34
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že probiotika jsou na záněty nejlepší. já jsem brala Probiofix v těhotenství a dost mě to pomohlo na zácpu i na kvasinky. Je to teda docela drahota, ale určitě se to vyplatí. Jinak výplachy Tantum Rosa - volně dostupné v lékárně a super . Vždycky jsem na gyndě dostávala antibiotika, které stejně nezabraly, tak jsem zkusila tady ty výplachy a od té doby mám pokoj a může se to i v těhotenství, takže asi to nebude žádný driák.
takže určitě to vyzkoušejte !
Jinak akorát snídám Activii tvarohovou, tak doufám, že dneska zase nezhřeším jako v noci kdy jsem při krmení dvojčat ztláskala půl bonboniery. K obědu plánuju zapečenou brokolici s kuř. masem, tak už se těším. mňam !!!
Laďka
Hibiscus
| 28. 1. 2008 07:55
Ahoj holky, nejdříve chci také přivítat nevé spolubojovnice, poctivě si zapisuji nové údaje a přidám je do tabulky.
Já byla v sobotu na plese, takže jsem taky trošku hřešila vínečkem, které jsem ředila Matonkou, ale doufám, že jsem ty kalorie vytancovala - od 20 do 4 hod jsem se o to pokoušela, ještě že manžel taky rád tancuje.
V neděli jsem vstávala v 9 a od 10 - 12 hod jsem byla na procházce spejskem.
K těm práškům na hubnutí, já taky vykoušela všechno možné, včetně takových tablet pro můj věk - reklam na ně je spousta, ale nic nefunguje, aspoň na mně. Taky jsem zkusila Hydroxycut dokonce 2x, špatně mi nebylo, ale taky jsem nezhubla ani ň. Takže asi jiná cesta nevede než tu po které jsem se daly. V pátek uvidíme jak na tom jsme. Víte, holky že mám strach, že váha bude stejná, už dopředu si říkám - nesmíš to vzdát i kdyby nebyl úbytek, musíš vydržet a určitě půjde váha dolů. Bojím se abych nebyla zklamaná a neměla chuť se na to vykašlat. Doufám jen, že se budem navzájem i v těchto deprimujících okamžicích podporovat. Váhu můžete hlásit i přes víkend, já to dám do tabulky a další pondělí uvidíme vše černé na bílém. Laďka
Ahojda
ozdinka
| 28. 1. 2008 02:09
Tak už jsem konečně doma To byl teda výlet,teprve ted jsme přijeli a jsem unavená jak kotě,ale nedalo mi to a musela jsem se na vás přijít podívat. Dneska jsem trochu zhřešila měla jsem u mamči jeden chlebíček,ale ráno jdu cvičit,to jediný mě uklidnuje. Já taky nevěřím všem těm reklamám na všechny ty hubnoucí prášky,ale to c.l.a. se mi kdysi osvedčilo,tak snad mi to pomuže i teď. A co se týka toho Herbalaifu,tak to jsou pěkný šmejdi,který akorát tahaj z lidí peníze! A vím o čem mluvím,jednou mě nalákali,abych si šla k nim přivydělat a asi po týdnu jsem to vzdala,bylo mi z nich akorát na blití tak za prvé :ženský teda moc hubený nebyly a ten chlap machroval kolik má vydělaných milionu.... Hlavně jsem musela složit 3000kč kauci,abych mohla u nich dělat! Trochu divný ne?! Je toho víc,ale tim vás nebudu nudit. Jen jsem chtěla aby jste si udělali obrázek. Zítra si koupím konečně tu váhu,tak napíšu přesně kolik vážím,ale bojím se toho No nic jdu spát,ať mám ráno ve fitku sílu. Dobrou
Vítej Vivien!
bobik
| 28. 1. 2008 01:37
Není podstatné kolik vážíš, ale že jsi se rozhodla tak jako my všechny se sebou něco dělat. Změnit dosavadní životní styl za zdraví.

To že jsi od začátku roku shodila už 12,5 kg je fantastické.
Takže vítej do našeho klubíku.
kvasinky
bobik
| 28. 1. 2008 01:34
Nici je to prostě osud nás žen. Já těmihle výtoky trpím taky. Už jsem i vyzkoušela všechno možné - čípky, mastičky, ale pořád se to vracelo.
Až jsem změnila gynekoložku a ta mi doporučila TANTUM ROSALGIN. Je to prášek pro přípravu vaginálního roztoku. Jen nevím zda se dá volně koupit v lékárně. Já to měla na předpis. Můžeš si koupit větší či menší balení. Princip spočívá v tom, že hned jakmile začneš cítit svědění či pálení hned si z pytlíčku uděláš podle návodu roztok. K tomu balení dostaneš ještě takový aplikátor, do kterého roztok naleješ. Zavedeš na místo určení a propláchneš se. Já jsem si to sebou brala do Ameriky, protože tady nevím kam bych s takovým problémem šla a funguje to bezvadně. Alespoň mě to zažene potíže hned ve startu.
Tak to je zase moje rada.
Herbalife
Rendulina
| 28. 1. 2008 00:43
Ahoj Merci, co se tyce herbalife tak kamos s manzelkou to prodava a nekolikrat mi to nabidli. Ja osobne s tim nechci nic mit protoze jsem videla jak to funguje. jde proste o to ze vysadis na dve jidla normalni stravu a tim zhubnes i oni dva zhubli dost ale pak kdyz to prestali pit a zacali jist normalne (a to se nijak neprejidali) tak hupky dupky a kilca sla zpatky nahoru. na tomhle principu fungujou vsechny takovy ty koktejly atd. dle meho jedina cesta jak se dobrat dobre postavy je jist vseho s mirou a hodne pohybu tim padem se z nas stanou kocky a kdyz budeme rozumny a po ocku i pak sledovat co jime tak si na nas zadny jojo efekt neprijde
kvasinky
Lucisha
| 27. 1. 2008 23:20
jsou pěkný mrchy.. Teď se mě střídavě držej už od léta Ne a ne se jich nadobro zbavit..Tak si hned zkusím koupit ty lactobacily 5. Já sice měla něco podobného, ale už jsem to dobrala, tak to zkusím. Snad to pomůže.. Taky jsem slyšela, že jim dělá moc dobře sladké, ale toho mám teď minimum, tak nechápu, co u mě pořád dělaj. Od partnera je nemám- kvůli nim už půl roku používáme kondom. No otrava
jinak já dnes byla hezky vzorná a odolala jsem i tátově pizze, která je strašně dobrá! Naštěstí je tu už jen kousíček, tak si ho dám zítra za odměnu na oběd.. Taková malinkatá odměna a večer si zacvičím- jestli mi bude líp. Dívám se na své hubnutí se zásadou všeho s mírou- ne moc často a ne hodně.. V podstatě jím zdravě, ale kolirát se něčemu ne zas až tak zdravému vyhneme, tak co, svět se nezboří. Dám si malinko, ale zas na dlouhou dobu se budu hlídat. To je jak se sladkostma, občas si je prostě dát musíme... Teda aspoň já

Holky, jdu chrnět, hezké sny

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
4. 6. 2025 19:26
14448
jirinaova
4. 6. 2025 17:32
73454
rozvita.ruze