Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Recepty
Merci
| 28. 1. 2008 12:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

,tak děkuji předem.
Super recepty,,určitě je vyzkouším. Kdyby jste některá měla zájem,tak já mám spousty dietních jídelnícku i na celý měsíc. Jsou tam zpočítané i kalorie a tuky,neni to nic drastického a dá se to vydržet. Je to na ten zpusob co držíme mi ,petkrát denně mensi porce jídla okolo 5000kj. Je to dobrý,že člověk nemusí každý den přemýšlet co si uvařit.
ale aspon jsem nepřibrala cm
. To nemůžu prostě shodit. Mám skoro ty samé jako vloni, když jsem měla o 10kg víc - pohly se mi jen o 4 cm dolů. To je nanic. Teď jsem si zkoušela zadat ,co jsem včera snědla do E-kalkulačky na floře. Myslela jsem, že omdlím!!!! Ode dneška se v jídle hlídám. Pěkně jsem si naplánovala, co dneska budu papat a budu se toho držet! Pak se můžu divit, že mám pořád takové míry jako kdysi
Nikdy jsem se při hubnutí necitila takhle dobře pač jsem na to byla sama a teď mám vás jste moje super podpora fakt vám moc děkuju
nějaké sladké? A na večeři nějakou rychlovku - asi nějaký salátek. Mamka včera dělala lososa na másle a česneku, tak jsme si pošmákli. Pak jsem navštivila obě babičky, protože nevím, kdy se zase domů dostanu. Samozřejmě obě vychystávaly všelijaké pamlsky.
, ale já jsem obstála