Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Pro Domasovandu
ozdinka
| 27. 1. 2008 13:19
Jo s takovíma lidma je to težký Muj děda má silný astma a hulí jak fabrika a ještě k tomu Startky bez filtru a nejí ani léky,protože má rád kefe s rumem a to by ho pak nemohl Skoda mluvit a zbytečně se rozčilovat! Ale obratme list. Holky jíte někdo nějaký léky na podporu hubnutí? Já jím Bio c.l.a. Kdysi mi to pomohlo,tak uvidím,akorát se u toho musí cvičit! Aspoň mě to donutí
eliptical
Lucas
| 27. 1. 2008 13:13
Holky, já si objadnala eliptical přímo od olpranu http://www.olpran.cz/…ellipticaly.html?…
ještě nepřišel, ale vidím to tak na úterý, tak pak písnu jaký je.
L.
obrat list
ilona
| 27. 1. 2008 12:51
Tak holky já piju kávu i 4krát za den.Ale bud bez mléka nebo nízkotučné.A nesladím.Taky se snažím rači moc nesolit,ale zase nic se nemá přehánět ne?A taky sem měla ty kuřecí s dušenou zeleninkou mnam!!
jejda
domasovanda
| 27. 1. 2008 12:46
omlouvám se za to "i"
Ozdinko
domasovanda
| 27. 1. 2008 12:42
tak to je fakt síla,ta sestřenice rezama má strejdy ten má zhoubný nádor v krku,sice mu to vyoperovali,ale v pátek byl v nemocnici a tam mu ho našli zase pod jazykem.11února má jít na operaci,ale jen pokud bude nezhoubný,pokud bude zhoubný tak už s ním nic dělat nebudou.Je to hrozné,ale on ani jejich pomoc nechce,teď nedávno byl na JIPce,měl krev v močáku,takže byl na přístrojích dávali mu krev,a měl toho povíc,v pátek ho tam dovezli,sobota+nedělě byla katastrofa(sestřenice čekala kdy jim zavolají,že zemřel)doktorům se ho podařilo stabilizovat a on jim v úterý podepsal negativní revers,tak byla sestřenice naštvaná,ale teď už to neřeší říkala,že jsou lidi kteří o pomoc stojí a co néé,v jeho případě je to to NE a je škoda aby do něj cpali prášky a pomáhali mu,kyž on o to nestojí a je spousta jiných lidí,kteří o to stojí tak ať to raději dají těm,on už to proště vzdal a nemá cenu ho přemlouvat a nutit do něčeho co sám nechce
ozdinko
domasovanda
| 27. 1. 2008 12:30
já solím a kořením,ale jen trochu,teď jsem se zaměřila spíš na bylinky,ty dají jídlu taky dobrou chuť a některé i okoření.
pro Niku
ozdinka
| 27. 1. 2008 12:29
Tvoji maminky je mi líto Rakovina je fakt svinstvo Mě teď nedávno umřela teta na rakovinu dělohy Ikdyž z toho by jse možná dostala,ale doktoři ji zapoměli na ozařování a spálili ji střeva Taže ke konci vážila jen 30kilo,fakt hruza!!! A doktoři z toho samozdřejmě vyvázli bez následku
P.S.
adel
| 27. 1. 2008 12:29
Ještě k tomu Orbitreku.Kolik vydrží nevím, je nový, takže šlape.Ale v Kauflandu jsem teď viděla zn. Olpran ve slevě.
závislá
adel
| 27. 1. 2008 12:28
Krásnou neděli všem závislačkám.Už jsem se k tomu také dopracovala. Hlavně když mě honí mlsná, tak sem zabrousím,abych viděla,jak jste všechny úžasné,ukázněné a hned se a jdu se raději napít.Dneska mám krizi,učení mi nejde a v šuplíku mám čokoládu.Ale zatím odolávám.
Jinak já mám orbitrek z TV a měřič tam je.
pro Stefani
jannika
| 27. 1. 2008 12:23
já nemám orbitrek z TV ,koupili sme ho ve sportu v Třebíči,ten z toho TV toho sme se přímo báli,kamarádka ho má a už jí na tom upadlo šlapadlo,strhal jakýsi řemen,říkala že jí ho manžel dal trochu do kupy,ale ten rámus když jede se mu odstranit nepodařilo
Tak nevím,zvaž to dobře,myslím že by bylo lepší přidat nějakou korunku a koupit z obchodu kde ti poradí zkusíš si ho.Informovala sem se i na prodejně Olpran v Brně ale bohužel tam neměli s nosností nad 100kg.

Tak hezkou neděli viktorkypapapa
Pro Stefany
ozdinka
| 27. 1. 2008 12:20
Já si myslím,že když si uděláš to kafe bez cukru a nízkotučným mlíkem,že to zas tak moc nevadí,hlavně k tomu hodně pij vodu,protože kafe zadržuje vodu,ale to asi víš.
pro Niku 2411
domasovanda
| 27. 1. 2008 12:19
Teda smekám před Tvojí maminkou,rakovina je mrcha sestřenice ji má taky(má rakovinu tlustého střeva s metastázema na játrech-chodí sem pod"REZAMA"),ale je to velká bojovnice já snáším hůř chřipku ona má tak dobrou psychyku(to je blbé slovo,douám,že jsem to napsala dobře) vůbec to nebere jako rakovinu a z 90%nakažených játer už má 80%dobrých,takže ještě 10%a bude je mít zase OK.Tak držím mamince,REZAMĚ a všem takhle nemocným palce a přeji ať všichni vidí to světýlko na konci toho dlouhého tunelu a nad tou zákeřnou potvorou zvítězí!!!!!!!!!!!!!!!
ahojík
ozdinka
| 27. 1. 2008 12:14
Já dnes taky dělám k obědu stehýnka,ale dám si ho jen s dušenou zeleninou. Pak jedeme pryč,tak si s sebou zabalím sváču,asi jablko a jogurt. Chtěla jsem se zeptat jestli solíte a kořeníte?
Stefani
domasovanda
| 27. 1. 2008 12:06
Já jsem kafé přestala pít když jsem byla těhotná,bylo mě z něho tak zle,že jsem je nemohla ani cítit a od té doby(už jsou to 4roky)jsem je ještě neměla a vůbec mi nechybí ,ale myslím,že je můžeš,jen neslazený a asi v menším množství.
Pro niku
Stefani
| 27. 1. 2008 11:56
Tak tvoje mamka je fakt dobráJinak holky chtěla jsem se zeptat jestli pijete kafe,není moc kalorické nebo tak?
Pro Janinky:prosím má ten tvůj Orbitrek s TV nějaký ten měřič?Nikde jsme se o něm nedočetla....Děkuji
dopolední pozdravení
nika2411
| 27. 1. 2008 11:15
Ahojenky, já taky dneska začala dietně - ovesné vločky s jogurtem, pomeranč a už piju asi druhý litr čaje - hlavně lapacho ( mám problémy s močovým měchýřem), pu-erh, zelený čaj. Na oběd jedeme k našim, tak jsem zvědavá, co mamka navaří.....snad něco dobrého, ale zároveň ne moc kalorického, nebo se celý den nehnu. Ale mamča taky dobře ví, co může a co už ne..........představte si, že za rok sundala 40kg! Když jsem jí zhruba při 120kg říkala, že už by měla pomalinku brzdit a přestat v noci vykrádat ledničku , to ne - na moje rady nedala. Pak do toho přišla rakovina.....jo smutné období......ale jakoby jí to rozsvítilo oči a ona začala nový život se vším všudy. Je z ní teď opravdu kočka - nikdo ji nepoznává a každý obdivuje.
i y
ilona
| 27. 1. 2008 11:07
Jéééé omlouvám se za i y!!! Píšu rychle a nešrotím!!
Závisláci
ilona
| 27. 1. 2008 11:04
Ahoj holky!tak ty stránky jsou opravdu Nakažlivé!Jak mám volnou chvilku,tak se jdu podívat co je nového.doma už na mě křičí zavislákuTaky mám dnes kuřecí stehénka a zeleninku.Ráno sem měla 2 bur.chlebíky se sírem.
teda
heladoma
| 27. 1. 2008 10:51
Tak teď koukám jak se ten můj příspěvek pěkně protáhl, no alspoň je vydět jakou jsem měla radost, už radši mažu nebo zase něco vyvedu.
Teda holky tady to frčí
heladoma
| 27. 1. 2008 10:45
Jeda teď nevím na co dřív reagovat je tady toho tolik.

Domasovando mě pro změnu včera začaly bolet záda cvičila jsem hanku a malého nenapadlo nic lepšího než na mě hupnout tak to ve mě pěkně zakřupalo a dneska to ještě pěkně cejtím. Tak jsem se rozhodla dnes posilování vynechat a jela jsem z dětmi bruslit. Tím mám dnešní cvičení splněno.

Jo a s tím závisláctvím na těchto stránkách souhlasím jsem tu každou volnou chvilku, vždycky malému pustím pohádku a mažu přecíst co jste psaly a ten malej pacholek , když příde manžel tak mě pravidelně práskne. tatínek se ho zeptá kde má maminku a malej hlásí maminka dělá pípíp nahoře lump jeden.

S olivami souhlasím já si je dávám do salátu s těstovinami to opravdu můžu je to mnamka, ale nesmí se jich tam dát moc jinak pěkně skáčou KJ.

S tím srazem je to dobrý , ale nechala bych to až na léto , aby jsme se mohly pochlubyt jaké jsme kočky. Třeba nějaký výkend u vody by byl supr, akorád bych asi musela vzít toho mladšího synáčka sebou je to takový závislák

Jejda už budu končit nějak jsem se rozepsala a plotna je studená to by my ty moji chlapy ale daly, jsou to všichni tři takový žrouti hlavně ten 8letý, jenže má postavu po tatínkovi tak to na něm není znát ., zato mladší 2letý ten bude po mě tak se bude muset hlídat.

Říkala jsem že končím tak teď už opravdu , ještě vítám nové příchozí je to supr taková podpora při hubnutí
Pro Bobika a spol
domasovanda
| 27. 1. 2008 10:41
Holky to fakt není špatnej nápad(jen doufám,že Mirka nebude zrovna v Americe a my nepojedeme na půl cesty za ní ),to by jsme asi neušláply,že!!!!!!!Jinak včera jak jsem se potrestala tou mrkví na večeři,tak to byl super nápad a ani jsem neměla hlad,dneska máme pečené kuře,tak jsem si ze svého kousku stáhla kůžu a naši mě řekli,že nejsem normální,že to nejlepší co jsem vždycky měla tak ráda si teď oddělávám,no abych pravdu řekla já se teď na tučné jídlo nemůžu ani podívat.Tak já si jdu k tomu kuřeti udělat nějakej salátek zatím papa a dobrou chuť.
ozdinko
domasovanda
| 27. 1. 2008 10:33
Samozdřejmě Tě tady taky vítám,uvidíš,že s náma Ti to půjde jedna báseň .
Dobré rano
ozdinka
| 27. 1. 2008 10:18
Tak vám moc moc děkuji No a teď něco o mě. Měřím 160cm a s tou váhou to bude horší,protože ji nemám,ale míň jak 75kilo to určitě nebude To jsem ,ale medvedice co?! No snad se mi to do vánoc povede dát dolu, ja na to nějak moc nespěchám. Nerada bych měla jojo efekt,takže pomalu,ale jistě. Už se držím týden,jím málo a pětkrát denně. Teď jsem měla k snídani 2 plátky slunečnicového chleba s lučinou i plátkem kuřecí šunky a rajče,ke sváče si dám sýr a jablko. Tak snad to takhle vydržím!
Pro bobika
Lilimi
| 27. 1. 2008 09:12
No to by byl skvělej napad....BAnda kuliček spoucí se mineralkou a salatem NE tak troška vtipu JInak napad je to pěkný mohli by jsme třeba společně vyrazit na víkend na kola nebo tak... POkud to není zas tak odvažný nápad
Pro Ozdinku!
bobik
| 27. 1. 2008 02:13
To víš Ozdinko, že tě přibereme do našeho hubnoucího klubu. Jen sem musíš napsat kolik měříš a vážíš, aby tě Hibiskus mohla připsat do naší tabulky.
Jinak gratuluji k rozhodnutí a makej .

Děvčata to se nám ta rodinka pěkně rozrůstá.
Mohli bychom udělat nějakou slezinu. Každá by napsala odkud je a srazili bychom se uprostřed. To by byla akce .
Jejda holky!
bobik
| 27. 1. 2008 02:07
Už je nás tu tolik, že mám problém se orientovat kdo co napsal. Tak to budu prostě psát aniž bych to adresovala přímo na konkrétní osobu. Ať to zase nepopletu tak jako s Mercii.

S těma olivama jste mě holky vyloženě potěšili. Já je totiž miluji a přidávám si je do každého zeleninového salátu. Samozřejmě v rozumné míře. Hned se mi zdálo divné, že by byly až tak škodlivé, když je přeci známo, že olivový olej je do kuchyně ten nejzdravější. Tak mám teď klid v duši.

Nici zdavím tě po dlouhé době. Píšeš Domašovandě, že chodíš už někam cvičit. Kam chodíš. Já se už příští neděli vracím zpět do ČR a moc se těším , že začnu chodit cvičit i mezi lidi. Já mám k dispozici auto, tak by mi nevadilo i někam dojíždět. Jen nevím jestli bych mohla přes den. Spíš až navečer. Máme teď na baráku nastěhované rodiče, tak by mi děti pohlídali. Jen to budu muset zkombinovat s doučováním angličtiny. Jsem tady v té cizině bez toho jazyka jako pako .

Jinak já jsem dnes hřešila jako Domašovanda. Ach ty víkendy. Já si toho jen dala trochu víc .
Trošku tyčinek, jednu kuličku Rafaella a pak jsem ještě ďobla s manželem do rybích oček. To jsou chutě co.
Na ty očka se tu už dneska někdo ptal. Já myslím, že moc dobré asi nebudou. Je to sice ryba a k tomu v olivovém oleji, ale té soli co v tom je. No už se stalo.
Tak jsem se potrestala a na večeři jsem si dala jen malou misečku salátu s jogurtem. Bílým samozřejmě.
A teď se hezky půjdu mučit na orbitrek a posilovat, abych ty hříchy aspoň trochu odčinila.

Snad jste tu sobotu zvládli líp než já. Zítra se polepším .
Tak zatím páááá a pěknou neděli.
Ahoj holky
ozdinka
| 26. 1. 2008 23:30
Tak jsem se rozhodla konecne hubnout A hrozne rada bych se k vam pridala Vezmete me mezi sebe? Potrebuji zhubnout 20kilo a tak doufam,ze s vami mi to pujde mnohem lip. Tak zatim dobrou
Pro Stefani
nica
| 26. 1. 2008 23:02
Ahoj, já se sem dostanu jednou za čas a také se divím co tady je nových příspěvků, nestačím to zpětně pročítat . Bavím se, ale hlavně se vždy něco užitečného dozvím, jsem ráda, že jsem na tyhle stránky "narazila", i když jsem chodím teprve krátce.

Příjemný zbytek víkendu
pro domasovandu
nica
| 26. 1. 2008 22:55
ahoooj Dom. , já mám po cvičení pouze mírné bolesti svalů, ale není to nijak hrozné ... jsem ráda, že tam chodím ... líbí se mi tam i to cvičení je super. Poprvé jsem ani neměla pocit, že jsem cvičila, ale druhý den jsem věděla přesně které svaly jsem posilovala a další den už nic nebolelo...škoda, že nechodíš, určitě by Tě to bavilo - já vím je to daleko...
Zatím se měj, doufám, že se tu příště ukáži dřív než zase po 14 dnech !! pokusím se !!

Pozdrav pro všechny ostatní spolubojovnice
olivy
nika2411
| 26. 1. 2008 22:03
Holky - posílám odkaz ohledně těch oliv http://zdravi.centrum.cz/…/vyuzijte-olivy/. Nebojte se, jsou zdravé ( teda až na tu sůl v tom nálevu)

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
3. 6. 2025 11:15
14429
..Magda
3. 6. 2025 10:44
73445
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55