Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Konecne jsem se odhodlala,pridat se k Vam
Vivien
| 27. 1. 2008 23:09
Ahojky Viktorky sleduju vas uz od sameho zacatku,ale az ted jsem se odhodlala pridat se k VamTak budu rada,kdyz me mezi sebe vezmete Moc se mi vase diskuze libi,ale hlavne me paradne motivuje Rada bych taky do tabulky.Takze ted pro me to nejhorsi.Hubnout jsem zacala 2.1.08.kdy mi ma vaha ukazala prisernych 138.7kg.Dnes po 25 dnech mam dole 12.5kg.Porad hrozny,ale pro me uspechA verim ze to s Vami spolecne dokazu takze s chuti do toho.P.S.Je mi 27let a merim 170cm.
pro nika2411
Lili6
| 27. 1. 2008 22:58
Jejš to jsem se zase rozepsala, jste moje vrbičky kočičky

niko na ty kvasinky mam pro tebe tip - skus si v lékárně koupit "Lactobacily 5 od firmy Swiss"
Je to jako vitamíny nebo tak jak jsou ty dolňky stravy i bez předpisu, ale kamarádce to právě na obdobné potíže napsala gynekoložka.
Já jsem je užívala taky, ale zase z důvodu, že jsem třeba týden nemohla na záchod, pomáhá to totiž jako vedlejšák i na tohle.
Celkově upravují všechny ty microflory a bakterie v těle.
Kamarádka si to moc chválila právě na ty gynekologické potíže, dlouho se s tím trápila a nic nezabíralo (mastičky a tak) až tohle.

Je to v menším či větším balení (cena kolem 150 a 300,-), často to v lékárně nemají ale objednají ti to kdyžtak.
A stačí si vzít jednu ráno nebo večer, ze začátku třeba i ty dvě tobolky a až se obtíže straví, vysadíš a třeba jednou pár týdnů si zase týden dáš jednu, nebo obden, preventivně... u mě i u kamarádky byly starosti spolehlivě fuč
nika2411 přesnéééééé!!!
Lili6
| 27. 1. 2008 22:50
Tak teď jsi myslím přesně vystihla to, o co tady jde! My (teda doufám že si můžu dovolit nemluvit jen za sebe) se tu pokoušíme právě k takové "životní změně" dojít.
Chce to změnu napořád (ze začátku jsme na sebe samozdřejmě přísnější, aby to šlo rychleji, motivovali nás úbytky a naučili jsme se pěkně všechna ta zdravá pravidla), protože kdyby jsme se pak vrátily k nějakému pojídaní knedlíků ve velkym, tak to jsme si tuhle "makačku" mohly dovnou odpustit.
Čím víc se v tom vrtám a snažím se zjistit co je dobré, tím víc zjišťuji, jak je pro naše tělíčka ta změna důležitá a přínosná - zdaleka se to netýká jen toho že budeme štíhlejší, těch kladů je spooousta!
Navíc máš přesně pravdu v tom, že když svoje tělíčko "poslouchám", přesně poznám, jak mu zdravé papání svědčí a že z některých "nevhodných" potravin je mi těžko - samo si řekne, že je nechce, tak proč se otravovat jen kvůli starým zvykům, chutím a všeobecným konzumním pravidlům...
Začátek není lehký (to asi žádný začátek nebývá), prosadit si tenhle postoj v lecjaké společnosti je skutečný horor, ale stojí to za to, už se začínají dostavovat výsledky a bzvadné na tom je, že to může být jen lepší - stačí vydrřet a myslím že po pár měsících už si to ani nebudu umět představit, že bych jedla jinak (zvyk je železná košile, jen je teď trochu obtížné ji převlékat).

Nechci to brát jako nějakou "mučivou dietu", dělám to pro sebe, protože chci být hezká a štíhlá, svěží a plná síly, čilá a dlouho mladá, zdravá... abych měla dost energie na všecno co podniknu, na práci, na partnera a za nějaký ten rok i na miminko. A jak bych mohla, kdybych nevypadla z kolotoče faldíků a čokolády... bylo by to s lety, starostmi a dětmi jenom horší.
A já už prostě nechci ztrácet čas řešením svých kil, jak je schovám, jak se jich zbavím... Teď a tady se změním, shodím kila a už je nenechám na sebe vlést.
Těch pár měsíců překonání sebe a všech neblahých okolností (a že se těch ztrpčovatelů našeho snažení najde) stojí za takové výsledky!!!
já jsem děsná....
nika2411
| 27. 1. 2008 22:33
Děcka pomóc, já koza rohatá si rozdělala musli - já to nemohla vydržet, dneska jsem to navíc dostala a ty chutě jsem prostě neovladatelnéA to už jsem dneska měla jednu roládičku - ještě štěstí že byla aspoň dia. ....Ach jo, ty moje chutě na sladké jsou poslední dobou čím dál větší. Už si nevím rady. Od té doby co jsem vysadila antikoncepci mě pořád pronásledují výtoky a záněty - rozmnožily se mi kvasinky a já věřím že mám ty chutě právě kvůli těm potvorám nenažraným....já totiž dřív sladké jedla jen malinko.
ahojenky všem
nika2411
| 27. 1. 2008 22:15
Čauky holky, konečně jsem se prokousala všema těma příspěvkama .

Ozdinka, Domasovanda - holky díky za podporu, od nemoci uběhly už 3 roky , mamka sice pořád jezdí na rehabilitace do Brna, ale už je naštěstí v pořádku- holt rakovina je fakt ***. Tahle životní zkušenost mi zasadila ránu hodně hluboko a taky jsem díky ní musela hodně rychle dospět - připadalo mi, že jsem během pár měsíců zestárla nejmíň o 5 let..Je to na dlouhé povídání......

No jinak já kafíčko piju ( mám totiž nízký tlak a někdy se mi umí pěkně motat hlava )- ale dávám si ho jen sem tam - tak 3 x do týdne.Dřív jsem pila doslova kotle. Teď si vařím jen rozpustné a zásadně bez cukru. Já nesladím ani čaj - nějak jsem si na to navykla a už mi to ani nepřijde.

Další témátko co se tu rozebíralo byly prášky na hubnutí. Já tomu osobně nevěřím - jsou to reklamní tahy na lidi - protože vše co je spojeno s hubnutím je celosvětový bussine, kde se točí obrovské peníze. Z lidí se stávají kráčející bečky sádla a každý má jediné přání - zhubnout. A na tom vydělávají hromady lidí. Není totiž možné si vzít pilulku a čekat, že ta za mě vyřeší všecek ten nastřádaný tuk, který se ve mně hromadil celá ta léta.Hodně lidí by tomu rádo věřilo.......

Neříkám že jsem nikdy nic nezkusila ( C.L.A., jablečný ocet - ten užívám i teď, lecithin aj. )- to bych nebyla já - ale mám stejně zkušenosti jako hodně z vás - prostě nic, nezabralo to. Jediné co můžu doporučit je pohyb a odlehčení stravy. Nic víc, nic míň. Důležité je vytvořit si svůj životní styl. Nedržet žádnou dietu, ale mít svůj životní styl.Já například nejím už 6 let vepřové maso - ne kvůli tomu, že bych chtěla být štíhlá nebo tak ( samozřejmě že chci), ale protože mi nechutná. Hodně lidí to nemůže pochopit. A stejně mi nevěří, když jim říkám, že mi prostě nechutná.
Když někomu řeknu, že nejím skoro žádné salámy
(jen kuřecí nebo krůtí šunku), paštiku, knedlíky, vnitřnosti , bílé pečivo aj. tak si hodně lidí o mě nejspíš myslí, že jsem divná . Jak jim mám ale vysvětlit, že já tyhle věci k životu prostě nepotřebuju a že mě je z nich těžko? Já miluju mléčné výrobky, celozrnné pečivo, ovoce, zeleninu, ryby, kuřátko, oříšky, čaje - mám prostě svůj životní styl - něco co už mě provází hodně let - konkrétně 6 let. A musím říct, že je mi fajn. Hodně věcí jsem z jídelníčku vyřadila hlavně kvůli tomu, že mě z nich bylo těžko.
Vím, že i mamka když začínala hubnout ( taky nejedla vepřové, knedlíky, omáčky, bílé pečivo, salámy aj. ) se mi přiznala že je jí najednou jaksi líp, cítí se takové čilá, plná energie. Tenhle elán ji vydržel po celou dietu ( za půl roku shodila 40kg - bylo z čeho shazovat) - dnes už tomu dieta neříká - je to její životní styl.
Herbalife
Merci
| 27. 1. 2008 21:02
Bavily jste se tady o různých prášcích. Mám kamarádku, která chce teď vyzkoušet herbalife na zhubnutí. Já osobně s tím žádné zkušenosti nemám, ale prý se to má pít ráno místo snídaně a pak místo druhé večeře. Zkoušel to někdo? Já osobně budu raději opravdu cvičit, než do sebe něco ládovat. Přibrala jsem díky tomu, že jsem měla horm. antikoncepci a po úraze nemohla dělat žádný sport, takže čím jsi se človíčku pokazil tím se také sprav. Hormonálku jsem vyhodila a začala poctivě huntovat své tělo.
sraz
Rendulina
| 27. 1. 2008 20:30
ja jsem taky pro sraz. sice se do Prahy dostanu tak trikrat do roka ale kdyby se to podarilo naplanovat kdyz jsem v CR tak by to bylo supeeeeeer
srazík
Lili6
| 27. 1. 2008 20:24
no já myslim že do léta (do sluníčka) času dost to pak nějak vykoumáme, teď to asi ještě nemá cenu řešit :o)
Bůhví jak se ještě rozrostem a z jakých koutů se tu sejdem, třeba bude nakonec srazíků víc.
Každopádně, velmi předčasné. Ale nápad je to dobrý
x
heladoma
| 27. 1. 2008 20:12
Holky ten sraz v Brně vám budu muset trochu rozmlouvat já bydlím až u Chomutova, to tedy do Brna neni zrovna kousek. S kolama by to u mě taky moc nešlo co ze špuntem.
Lilimi
domasovanda
| 27. 1. 2008 20:09
Je to možný,že je to víc,mě to říkala kámoška oni jezdí z Brna,já si myslím,že myslela 20km ta stezka,v mezi čase jsem koukala na mapy a Brno -Lednice je to 50km.Já bych holky taky musela vzít malou,chci jí letos koupit tu tyč za moje kolo,když by nemohla ať jí mužu táhnout,tak doufám,že to do té doby stihnu pořídit,musím prvně našetřit
srazek
Lilimi
| 27. 1. 2008 19:58
JJ klidně bych byla pro to brno lednice ale myslím že to bude víc než 20 km to asi s nějakým přespaním pač brno od lednice je cca 80 km odhadem. Jsem hold moravanda jak strehno

Jinak dneska jsem měla moje tři hodinky tanců a když jsem to hodi,la do flory skoro mi vypadli oči 10 500 Kj ještě jsem mezi tím šla a uklizela ale fakt super a to jsem ani cele tři hodky nevydržela jen tak 2,5 no každopadně mám super pocit. Na zítra do práce mám uvaříno i udělanou pomazanku z tvarohu tak jdu do sprchy a chrupkat, pač jsem utahaná jak Alík. TAk hubnutí zdar viktorky moje
LednickoValtický areál
domasovanda
| 27. 1. 2008 19:43
holky je tam super stezka na kola,kámoška tam jezdí s dětma a je to trasa z Brna až tam má to asi 20km.Já se také těším na sluníčko včera tady bylo nádherně a dneska od rána jen prší a fučí takovej vitr,že je to venku přímo o ústa.Jo my tady v Domašově máme taky pěknou cyklo stezku-rovinka kopečky adt,tam se procvičíí úplně všechno a u nás v restauraci stojí pokoj na noc pro jednoho 100,-jsou to 2,3a4lůžkové pokoje tak kdyby jste někdy někdo měl zájem ,taky už se těším jak na jaře(asi tak v květnu)jezdíme sjíždět brody taky tady u nás-je to docela prča,já si teda zatím vykoupala jen boty,ale někdy je to fakt síla to projet akorát jsem tam někde pohřbila blatník z kola (zatím jsem tam byla bez malé,mám docela strach jí tam vzít,náhoda je blbec,je tam spousta kamenů,však to znáte,tak si to užívám zatím sama
xxxxxxx
Megii
| 27. 1. 2008 19:23
Nebyla jsem tady jeden den a nestíhám to všechno číst a registrovat . Dneska jsem to nějak vzdala s cvičením, protože mě celý den bolí hlava, asi na mě něco leze . Snad to nebude ta chřipka, jednu už jsem měla na přelomu roku a to mi stačilo. Včera tady svítílo krásně sluníčko, sice foukal vítr, ale nebylo to tak strašné. Ale dneska tady dokonce i sněžilo. Tak se nedivím že se cítím tak jak se cítím. Taky už se těším až bude krásné počasí a já budu mít víc pohybu venku, hlavně na zahrádce. Přeji všem úspěšný nový týden a ať se nám zase daří.
chybičky se vloudí
Lili6
| 27. 1. 2008 18:58
no koukám že bych si to po sobě taky mohla někdy přečíst než to pošlu, to je chyb. Já jak pospíchám tak na to nemyslím a flákám to na klávesnici páté přes deváté
Sem tam chybička ujede každmu, tak mě omluvte, budem si je vzájemně tolerovat ;o)

Kibic - v pátek (jednou za 14 dní) se hlásí váha tady na diskusi, aby to naše spolubojovnice mohla zapsat do super tabulky, kterou má na svědomí, a zas ji sem dala, ať to máme černé na bílém, bezva motivace. Vážit se můžeš jak jsi zvyklá, v pátek prostě nahlásíš svou poslední zjištěnou hodnotu.

Jestli jsem to špatně pochopila a bude to s tou tabulkou jinak, tak mě prosím holky opravte
A já jdu na netu googlovat kde se koupi overball, taky ho zkusím, četla jsem že je to bezva na svaly, které normálně při cvičení moc nezapojíme (spodní) a na koncentraci.
Čím větší pestrost cvičení, tím líp myslim
Jo a v ledničce už na mě taky čeká šmakoun, zítra ho ošušňám, doufám že nezklame!

Jste má inspirace, já vás všechny
pro každou špatnost
Lili6
| 27. 1. 2008 18:45
I ta slezina je sympatický nápad Já jsem z ústeckého. Pendluju stále mezi Mostem, Chomutovem a vesnicí u Chomutova.
Teď pracuju a šprtám jazyky. A po létu se doufám octnu na Olomoucké či Brněnské VŠ. Konečně útěk z šedého severu za milými lidmi.
Vás je tady dost od toho Brna asi. Odjela mi tam na VŠ kamarádka (jsem teď na hubnutí úplně sama, ješt že jste tu vy), od září jí slibuju že se tam ukážu ale zatím se nepodařilo. Krásné město to ale je, vím z jejíh povídání. Hned se tam taky vrhla na cvičení, chodí někam na step aerobic atd. Město možností, to neni jako tady u nás na konci světa
Ale spining tu máme dneska jsem si vzpomněla, když jsem četla článek s trenérkou spiningu, jak jsme chodili jeden čas ještě na střední. No to byla paráda, je to fakt zážitek a odreagování. Jenže to jsme to měli zamluvené celé pro sebe (jen baby s tělocvikářkou a instruktorkou). Pak už se mi tam nechtělo, protože tam chodí i chlapy a já bych nerada aby mi na záda funěl nějakej týpek a já před nim potila svůj tučnej zadek, na to bohužel odvahu asi nikdy nenajdu.
Teď jsme ale šla kolem našeho starého dobrého fitka a možná že i k nám odrazila ta velkoměstská novinka (fitko bech chlapů) protože na zdi se objevil billboard "fitness pro ženy".
No jestli je to pravda a je to vážně jen ženská záležitost, tak se k němu co nevidět vrátím! A jestli ne tak se k němu vrátím, až ten zadek aspoň trochu doma vycvičím!
Hrozně se těším

A tou letní slezinou a tím kolem jsem si vzpomněla na to, že tu co nevidět máme sluníčko (ikdyž nějakej ten sníh nás ještě určitě čeká). To bude parádička. Vyrazím na brusle, kolo, tůru, zahrádku... nemůžu se dočkat! Bohužel na zimu nejsem vypavená co se týče sportovního oblečení a vybavení. Tak zatím si musim vystačit v pokoji a na procházkách. Ale až já se do toho na jaře obuju!
Myslím že pohybu přibude tak nějak přirozeně nám všem, takže to shazování půjde čím dál tím líp - neni to super kočky?!
Prášky
Stefani
| 27. 1. 2008 18:35
Ty joo holky já jsem taky chtěla zkusit nějaké ty prášky,pořad v Tv něco ukazujou ,ale jako taky si nemyslim,že to má cenu!Moje teta vyzkoušela "speciální" hubnoucí náplasti a taky bez výsledku!Prostě se na to musí jít pomalu,ty kila jsme taky nenabraly za den!
sraz
Kibic
| 27. 1. 2008 18:26
Nebyla jsem tu dva dny a měla jsem co číst. Je to opravdu fofr. Taky jsem pro sraz. A ty kola nejsou špatný nápad.
A ještě jeden dotázek: kdy že se to budeme vážit? V pátek?
musim se vypsat po té době zase :o)
Lili6
| 27. 1. 2008 18:09
Reakce na vysněnou váhu - tak já bych chtěla dát dolu 15¨až 20 kilo celkem. Spočítala jsem si podle BMI, že bych neměla mít při své výšce pod 55 (to už by nebyla normální zdravá váha). Ráda bych, aby mi to kleslo pod šedesát a udržela jsem si to pak teda mezi 55-60 kg. Uvidím, jak už někdo psal, až se sama sobě budu líbit. Chtěla bych si zachovat ženskou postavu, ale pěkně pevnou tak to je můj sen!
Jinak jsem spočítaa, že ikdyž dáme dolů jen to půlkilečko týdně, v srpnu jsme o 15kg lehčí. A nám to jde spíš rychleji bych řekla tak se držme!

Reakce na léky - CLA jsem zkoušela před dvěma lety bez výsledně (ale to jsem nic nejedla ještě) a teď jsem podlehla lákadlu spalovače Hydrpxycut, jsem si myslela že mi bude oporou a akorát jsem se po něm pob... ehledě na to, že po deseti dnech dopování se takovou spoustou tablet jsem měla dole ani ne kilo (a to jsem se poctivě hlídala v jídle a pití, potila při cvičení jako kůň... ).
Takže já z chemií končím a spoléhám na přírodní zákon o zachování energie - příjem, výdej. Možná to nepůjde tak rychle jako s nějakým přášíčkem, ale o to kvalitněji a s čistým svědomím vůče mým játrům

Mějme rádi svá tělíčka
do tabulky prosím!
Lili6
| 27. 1. 2008 17:28
Měřím 175 cm. Jsem asi zapomněla zdělit - prosím o dopsání do tabulečky! Díky

Reakce na kafe - já už jsem si odvykla pít ho úplně. Myslím že zrovna výhra to při hubnutí není, ale když se nepije několik denně, ale třeba párkrát do týdne na chuť, s umělím sladidlem, tak asi tolik nezaškodí. Ale bacha, skutečně vybumbejte za každý jednu sklenici vody navíc

Reakce na sůl a koření - solím skoro vůbec, sůl moc nemusim, já ráda chuť potravin. Koření je moje vášeň, ale sobě dopřeju tak nejvejš papriku třeba na masíčko trochu pro barvu a bylinky (bazalka, dobromysl, pažitka... čerstvé).
antiageging
Lili6
| 27. 1. 2008 17:20
Slyšela jsem v rozhovoru s jednou dokrotkou o antiagegingu (antiejdžing - anti stáří). Je to lékařská věda zabívající se zjednodušeně tím, že je rozdíl mezi věkem, který máme podle kalendáře a tím, na kolik je sešlé naše tělo (sportovní padesátník může mít tělo o kvalitě 30 let, stejně jako hulící povaleč třicátník může mít vnitřnosti na šedesátce...). Zajišťují, jak se dá to tělo udržte mladé (nemyslím tím plastiky a liftingy :o) i proti času.

No to je jendo, podstatné jé, že říkali, jak je důležité správné stravování (aspoň 5x denně, ovoce, zelenina, málo tuku...) a sposta bumbání (vody) - přesně jak se snažíme my! A pohyb v rozumné míře.
Taky že bílá mouka je pohroma, že se zjišťuje že škodí víc než se myslelo a organismus na ní neni vůbec stavěnej.

To mě dost nakoplo, děláme správnou věc!!! Nejen že budem štíhlé kočky, ale ještě zdravoučké a čilé i v důchodu

Tak holky - připíjím půlitrem vody, ať máme jiskru v očku ještě dlouhá léta!!!
ovoce
domasovanda
| 27. 1. 2008 17:20
já se teda ovoci vůbec nevyhýbám,jen mě na něj nějak přešla chuť,citróny a kiwi,grepy ještě zvládnu,ale pomerančů jsem se mezi svátkama a ten první týden po novém roce tak přejedla,že je teď nějakou chvíli asi nebudu,ale včera jsem si dala hrušku na sváču a byla super.A ze zeleniny teď ujiždím na ředkvičkách
prášky
domasovanda
| 27. 1. 2008 17:15
já taky žádné prášky neberu a ani nehodlám brát už jsem z nich vyléčená,všechny prášky tohodle typu Ti akorát rozhází imunitu a metabolisnus.Vím o čem mluvím,vyzkoušela jsem jich požehnaně
tolik informací....
Lili6
| 27. 1. 2008 17:07
nestačím ani číst, co se toho tady za ten víkend vyrojilo jste super!
Co se týče toho zavrhnutí ovoce jak psali na tom serveru co jste tu rozebírali - já jsem zásadně pro ovoce!!! Ano, cukry to jsou (lehce stravitelná fruktóza) a proto si ho dopřávám hlavně k snídani a dopolední sváče. Pak už ne (když neni zbytí, tak holt z časových důvodů jakblko i k odpolední sváče). Obzvlášť citrusy o ovoce bohaté na vitamin C báječně nastartuje metabolismus - grepík či kivi po ránu, neni nad to! Navíc, mi tady nejen že hubneme, ale hubneme natrvalo, o jojo efekt tady nikdo nestojí - nemá cenu si zakázat něco tak zdravého jako je ovoce. Nebo i ty semínka - s mírou a všechno je v poho :o) Myslím že tamty stránky byli trochu přehnané, pro těžce obézní a pro "rychlé" hubnutí. Čim víc si zakážem, tim víc pak hrozí jojo až se k tomu vrátíme, stačí že necukrujem a netukujem - váha ubývá, tak jakýpak copak
už se mi stýskalo :o)
Lili6
| 27. 1. 2008 16:57
Ahojky kočky! Tak jsem zas tu, po tom šíleném víkendu, který bohužel nemohl probíhat podle mých představ no jsem ráda že už jsem zase doma a můžu na vás juknout (jak jste psali, závislost, děsně mi to pomáhá že tu jste - dík!!!)
Od pátku do teď nebyla šance dodržovat jídelníček ani cvičení už mi to děsně chybí, ale jsem tak zničená, že na eliptical to dneska už nevidim. Ale aspoň se pořádně protáhnu. Snažila jsem se teda co to šlo ukočírovat aspoň to jídlo krapet a nalítala jsem se taky dost, tak snad to nebyla až taková katastrofa - doufám že jsem si to moc nepokazila to by mě mrzelo. Pití jsem ale totálně nedodržela stydím se! Záchody holt nikde a já bych nerada v těch všech zimních vrstvách hledala ponuré zákoutí kdesi v zeleni
Od zítra zase budu držet svůj obvyklý program a zvážím se strategicky až v pátek - aspoň vám hned napíšu výsledek do tabulky (to je vážně famózní nápad a souhlasím s hlášením 1. a 15. - vážit se můžem kdy chcem, ale tyhle dny nahlásime poslední hodnotu a je to)
ozdinka
heladoma
| 27. 1. 2008 16:49
Já tedy žádné léky na hubnutí neberu a ani s tím nehodlám začít, chtěla bych hubnout jenom změnou jídelníčku a pohybem, nerada bych to časem nabrala zpět.
Tak se teď snažím naučit zdravě jíst , každý den si poctivě zapisuji co jsem snědla a počítám na floře, ale myslím že časem se to člověk naučí odhadnout kolik jídla za den může snízt aniž by přibýral. Tedy musím přiznat, ještě trochu zápasím ze sladkým , zrovna dneska snad to časem překonám a sladké nebudu tolik vyhledávat, neříkám, že ho nebudu už jíst to bych asi nevydržela, ale abych ho omezila do rozumné míri.
slezina
heladoma
| 27. 1. 2008 16:41
Tak ted jsem holky koukala, že jenom já a Lilie6 jsme z ústeckého kraje, jinak jste všechny z daleka, tak to jsem tedy zvědavá co vymyslíme ne léto.
mlasná
heladoma
| 27. 1. 2008 16:38
Teda holky mě dneska honí mlsná ,byla jsem do oběda tak vzorná a teď tedy nevím co bych jedla. Už jsem si na zahnání vzala pár rozinek , ty nezabraly tak došlo na kousek čokolády to jsem ale ostuda co. Tak a těď mám po večeři , chtěla jsem si dát dušenou zeleninu s bazalkou a půl celozrného rohlíku , tak ted nebude nic a vezmu si jenom ledovej salát. Nemam mlsat
list je otočen
domasovanda
| 27. 1. 2008 16:23
nebojte holky nebudeme tady řešit takovéhle hrozné věci,list jsem otočila na tohle téma jsou tady "smutné lidské osudy".Tak ahojda a pište pište,jsem tady co chvilka-ráno než jdeme do školky si pustím kompl a jak přijdu už Vás čtu,pak jdu cvičit a pak Vás musím jít sem opět omrknout,no popravdě v týdnu jsem tady skoro pořád o víkendu moc nemůžu ruším naše u televize tím psaním(nojo straší generace,asi to mamku naučím ať nezávidí ,ale to se sem potom nedostanu už vůbec,asi budu muset nechat připojit i noťas ať je neruším.Tak ahoj já jdu chystat večeři
Holky obraťte list!
bobik
| 27. 1. 2008 15:45
Holky co to tady píšete za hrozné a smutné věci, jsem z toho úplně špatná. Bohužel pravidlo je , že neštěstí nechodí po horách , ale po lidech.

Kafíčko si myslím, kdo je máte rádi , si můžete klidně dát. S umělým sladidlem a nízkotuč. mlékem si ho dávám skoro každý den. Jedno mi stačí. Někde jsem četla, že kofein podporuje hubnutí. Jen se pak musí doplnit tekutiny, protože jak už tu někdo psal - odvodňuje.

Jinak jste pro mě taky fantastickou oporou a nějaká ta slezina v létě by klidně mohla proběhnout. I já bych sebou musela vzít své dvě ratolesti, ale aspoň by bylo i víc veselo, kdybychom my co už máme prcky , je vzali sebou.

Já jsem si dnes dala vydatnější snídani, tak už přes zbytek dne budu jen zeleninkvat a k obědu si k tomu přidám taky jen kousek kuřátka. Koukám , že dnes budeme mít většina kuřecí den. Neodolala jsem a dala si s dětmi čokoládový crosánek. Včera jsem je napekla a jsou mňam . Ale jsou tedy maličký ne jako z obchodu.
Já prostě nesmím nic pést. Pak mě to děsně láká.
Tak všem pěkný zbytek neděle. Ještě sem k večíru mrknu.
Nemůžu bez vás býýýýt .
Stefani
heladoma
| 27. 1. 2008 15:07
Já piju kafe ne tedy každý den, ale občas si ho dám . Sladím si ho umělým sladidlem protože hořké nevypiju a dávám si tam jedno mlíčko. Umělý sladidlo nemá žádné KJ a mlíčko má 49 KJ tak to není taková hrůza.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
3. 6. 2025 11:15
14429
..Magda
3. 6. 2025 10:44
73445
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55