Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Janniko
domasovanda
| 26. 1. 2008 21:49
mě taky olivy nikdy nechutnaly,ale teď jsem jim přišla na chuť a mám je ráda,jen jsem teď někde četla,že je v nich hodně tuku(teda aspoň myslím)a myslím,že to bylo zrovna v tom odkazu od Hibiscus na tom www.zhubni.cz ,ale nechci to tvrdit,abych tady nešířila nějaké lži .Ale já si je občas přidám do zeleninového salátu,a už jsem tady někde psala,že u nás v restauraci dělají suprovej obědovej salát,mají tam zelís koprem a s nějakým drezingem,obložené rajčaty,okurkyapriky,olivy a na tom smažené kuřecí kousky,je výbornej jen ho nemůžu sníst celej je toho ohromnej talíř,ak když jdeme s holkama tak ho jíme 3,jinak se dělím s dědem
olivy
jannika
| 26. 1. 2008 21:27
Holky ještě bych měla jednu otázečku,papkáte olivy?Já je měla teda jen jednou ale moc mi to nechutnalo,ale to už je dávno a jak je ta reklama na lehkou majonézo helmans jak tam padají do salátu ty rajčátka a olivy tak mě napadlo že bych je mohla zkusit,do salátu nebo tak.Nemáte s nima nějaký zkušenosti nějaký dobrý receptík ???
Jinak též vítám nové spolubojovnice
Domasovando já si taky připadám jako závislák na těchto stránkách dnes sem tady už po4 když vy ste táááák super
Ale ted už jdu koukat na telku,tak se tu mějte papa
Pro Hibiskus
Didi
| 26. 1. 2008 21:02
Díky za tabulku,Těch 60kg je výchozí váha,vážit se budu až podle vás,dnes jsem se dostala na net až teď k večeru,protože když mám odpolední tak vůbec nestíhám pouklízet,tak jsem se nato vrhla dnes pak seděl u netu syn,pak manžel a teď já. .Chci se váhou dostat na 50-52kg.Všichni cvičíte jak o závod,já nic víkend si nechávám volný,ale v pondlí začnu, CHodila jsem do fitka třikrát do týdne doma ještě ve volných dnech jezdila na orbitreku,asi půl roku,ale nic moc jsem nezhubla,nabrala jsem svaly,tak jsem posilovnu zrušila,stravovala jsem se celkem zdravě,teť jsem přesídila na dělenku tak jsem zvědavá,zatím ahojky
večeře
domasovanda
| 26. 1. 2008 20:54
tak já jsem se potrestala za ty višně v čokoládě a k večeři jsem si dala jen jednu mrkev,když jsem to hodila na Floru tak mě to dalo 3800KJ,tak mám ještě rezervu,ale i tak trest musí být
pro všechny nové
domasovanda
| 26. 1. 2008 20:51
pěkně Vás tu všechny vítám a držím palečky tak jáko nám všem ostatním a konečně se k nám přidal i chlap no to je paráda .Mějte se
Stefani
domasovanda
| 26. 1. 2008 20:49
Já taky ještě nejezdím,pán se mě ještě neozval,kopíme ho asi na inzerát,pán ho prodává za docela dobrou cenu,nový prý stál 10tis.tak si myslím,že bude dobrej,tak doufám,že se ozve!!!!!!!!!!
nico
domasovanda
| 26. 1. 2008 20:46
jééééé ahojda děkuji a taky Tě zdravím,to je super já ještě nikam nechodím,jen cvičím podle té Hanky.

HOLKY:
Dneska mě nějak začlo ráno bolet na pravé straně pod prsem,tak v místě kde jsou játra,mám tam takové jelito,ale bolí to jak třeba modřina tak doufám,že je to jen natažený sval,myslím,že kdyby to bylo strhaný břicho,nebo něco víc tak by to bolelo asi mnohem víc a né jenom takhle povrchově,nebolí Vás to holky taky některé třaba z toho cvičení?
Jupííí
Stefani
| 26. 1. 2008 20:46
Zdravím nově příchozí! Jestli to tak půjde dál tak nás tady bude už nespočetně Pro mě je to taky super tenhle web vždycky si to všechno ráda pročítám a nestačím se divit kolik toho je! Tak už jsem se rozhodla v pondělí jedu koupit Orbitrek,protože se stydím,že všechny jezdíte a já ne!
ahojky
nica
| 26. 1. 2008 20:09
Ahoj holky, pár dní se sem nedostanu a dnes už to nezvládnu ani vše
dočíst, jak se to tady rozjelo......
Tak už chodím cvičit a je to
sparááda , ale chodím pouze 1x týdně a je to málo, chtěla bych ještě něco přibrat.....

Mějte se krásně
zdravím Domasovandu a Bobíka
váha
ilona
| 26. 1. 2008 20:08
Jo a taky sem si včera koupila novou dig.váhu.Tak sem na ni dnes vlezla a mám 71kg.Je to supééééér!!
očka
ilona
| 26. 1. 2008 20:03
Ahoj holky!Tak napřed vítám nově příchozí,že nás tu ale už je a pak se chci zeptat.Jak sou na tom rybí očka? nevíte?já si dnes k večeři dala zeleninku=rajče,papr,okurek,a právě ty očka.Nezhřešila já nebohá? Jinak dnes sem byla u tatky na návštěvě a řekl mě,že to de už poznat.Tak mě to polechtalo.Ale šak to znáte,že?No měla sem tu kámošku se 3dětskama a ládovali brambůrky,tyčinky a já opravdu niiic!Taky sme si dnes vyjeli s rodinkou na kole no hrůůůza.Nohy se mě třepů ještě ted.Hlavně když sme šlapali proti větru.Tak dnes už žádny rotoped.Max. sedy=lehy.Jejda já se rozepsala tak pa zítra!!
jjo holky já taky
domasovanda
| 26. 1. 2008 18:59
mám Vás tady jako drogu jsem horší jak malé dítě ráno otevřu oči nachystám malé snídani a než se uvaří voda na čaj tak už mám puštěný kompl a už Vás tady čtu,a každé ráno se na Vás hrozně těším .Tak se mějte a užijte si víkend,já dneska asi půjdu spát až nevím kdy tak Vás ještě určitě dneska navštívím,malá má rýmu a ve 4 usla a teď se vzbudila,tak do půlnoci mám o zábavu postaráno
všem
nika2411
| 26. 1. 2008 18:53
Čauky holky, zkoukla jsem vaši tabulku a musím říct, že jste fakt šikulky!!!! Jestli by vám to nevadilo, ráda bych se k vám přidala.Je mi 22 a studuju vysokou - takže sportu bohužel moc nedávám. Ráda bych, ale není čas. Teď mám ale volno - zkoušky už jsou úspěšně za mnou, tak bych chtěla začít zase něco dělat. Plánuju si koupit orbitreka. Měla jsem možnost na něm asi 10 minutek cvičit a myslela jsem, že mi upadnou nohy - no o dechu ani nemluvím. No holt už jsem vyšla z formy, dřív jsem velice tvrdě trénovala - denně jsem hoďku a půl cvičila a výsledky byly opravdu super, ale kde jsou ty časy. S mojí váhou je to jak na kolotoči - jednou nahoře, jednou dole. Ještě minulý rok jsem při výšce 166cm vážila 64kg, dnes mám o 10 kg míň. Ale stejně se mi zdá, že to není to, co to bývalo. Sice jsem zhubla, ale míry mám pořád hrozné - nevíc čím to je ( jsem skoro na stejně váze jako kdysi, ale míry se mi třeba o 5-8cm liší - samozřejmě mám víc než kdysi - myslím, že velkou roli v tom hraje i to, že jsem se přestěhovala k příteli, který mě rozmazluje - a velice těžko se mu odolává.............jsem zkrátka rozežraná). Když zhubnu, tak přes prsa - asi jako každá. Já bych hlavně potřebovala spravit stehna a zadek - a doufám, že mi v tom ten orbitrek pomůže. Tak zatím papa a držte se. Verča
calorie
jannika
| 26. 1. 2008 18:49
holky děkuju za informace já to nikde ne a ne najít
Jinak těm co uvažují o orbitreku ho vřele doporučuji je to máme ho v obýváku a koukám u toho na telku a ani nepostřehnu že už sem jela 15min.no víte já zatím jaksi víc nezvládnu,pěkně se za to ale brzo vydržím určitě víc
Holky ste úplně všechny super když mám splín,mrknu sem a hned je to o moc lepší.Díky za tyhle stránky,mějte se hezky a krásný sobotní večer bez hříšků
pro domasovanda
jannika
| 26. 1. 2008 18:44
já jsem z Třeště je to asi 18km od Jihlavy,není mezi váma holky taky některá tady z mých končin??
pro bobika
Megii
| 26. 1. 2008 17:54
Nově příchozí je Merci se synem já už jsem tady hned od začátku ledna. Ale to nic ono je nás tady už tolik, že si to člověk ani nemůže zapamatovat. Já taky dneska trošičku zhřešila. Dělala jsem těm našim rybí pomazánku tak jsem si musela malý krajíček chleba s ní dát. Dělala jsem ji z uzených šprotů a to byla vůně. Normálně tam dávám trochu tatarky, ale tentokrát jsem tam dala bíly jogort, ochutila jsem to a přítel to ani nepoznal. Ale to mu nesmím říct, jinak už by mě příště hlídal co tam dávám. Já mu pořád říkám, že z jogurtu ještě nikdo neumřel.
Zkoušela jsem poprvé tu hanku na posilování břišních svalů a teď se nemůžu ani smát jak mě všechno bolí . Asi jsem to trochu přehnala, jelikož na to nejsem zvyklá, budu muset trošku pozvolna aby si na to tělo zvyklo. Snad to pak bude lepší.
Kcal
adel
| 26. 1. 2008 17:49
1 kcal = 4,1868 kJ
Jinak všem děkuji za rady ohledně cvičení, budu pomalu přidávat.Díky
bacil útočí
Lucisha
| 26. 1. 2008 17:48
Jo, holky, vypadá to, že zalehnu.. Strašně pčikám, už jsem vysmrkala snad celej šuplík kapesníků a mám teplotu.. Navíc mě v noci škrábe v krku. Chjo, to budu muset zítřejší cvičení vypustit a asi ani nepůjdu na trénink..
Jsem dokonale vyřízená. Dala jsem si dnes trochu do nosu- čtvereček 70%hořké navíc a pár nízkotučných brambůrek..
Ale tím zase pro nějakou dobu s mlsáním končím, takže to není zas tak zle.. Myslím, že jsem se velmi polepšila oproti tomu, jak jsem mlsala dřív! To to vypadalo- každý den sušenka, čokoláda- to jsem zládovala najednou 100g i víc Jo, sladké je můj hlavní nepřítel, ale já se s ním poperu!

Mějte se, jdu se nechat léčit drahouškem..
Pro janinku
Stefani
| 26. 1. 2008 17:21
Tak nad tím jsem taky nedávno uvažovala a na internetu jsem našla,že 1kcal=42KJ
janniko
domasovanda
| 26. 1. 2008 17:03
koukala jsem,že jsi z Vysočiny,můžu se zeptat odkud z Vysočiny?Já bydlím kousek od Velké Bíteše.

Jinak holky dneska jsem se dívala na orbitreky a táta naznal,že by mi ho k těm narozeninám mohli koupit i dřív,tak doufám,že to vyjde ,držte mi pěstičky.

Jo a taky se Vám musím pochlubit,že jsem dneska zhřešila,malá si včera koupila višně v čokoládě tak jsem dneska neodolala a 4 kuličky jí snědla,ach jo!A teď jsem si přečetla na tom odkazu,co tady psala Hibiscus,že když si dá člověk něco sladkého tak tělo prohrává na celé čáře,ale zase nemůžeme brát všechno vážně,myslím,že jsem to vypotila,před obědem jsem cvičila na mučidle,po obědě jsme šly sklízet dřevo(topíme dřevoplynem,tak pořád řežeme a štípeme a pak sklízíme dřevo),takže jsem 2hodiny sklízela dřevíčko a pak jsem ještě zametala a poklízela před domem,takže myslím,že jsem ty 4kuličky spálila,ale já se polepším-už aby bylo po víkendu a šly všichni do práce,to má aspoň člověk klid na cvičení a hlavně nemám na nic chuť!!!!!!!!!!!!!
calorie
jannika
| 26. 1. 2008 17:03
Viktorky,potřebovala bych odpověd,v kuchařce sem to nenašla.Nevíte někdo kolik kj má calorie?Když jedu na orbitreku tak to ukazuje spálený calorie,ale nějak nemám představu kolik to vlastně je
tabulka
jannika
| 26. 1. 2008 17:01
Ahoj Ladi,já bych taky moc ráda k vám do tabulkyJe mi 29 měřím 162cm,před hubnutím váha 71kg a při posledním vážení 68kg
Děkuju a přeju krásný den
Upps
Stefani
| 26. 1. 2008 16:59
na procházku s našim pejskem nějak mi to vypadlo Mám anglického kokršpaněla a je to mazel!Vy máte taky krásné pejsky co se tady objevují fotečky
Pro Adel
Stefani
| 26. 1. 2008 16:57
Ahojky,já taky zvažuju koupení Orbitreku s TV ale nevím jestli něco vydrží?Má třeba měřič?Jinak se za sebe stydím,protože jsem ho ještě nekoupilaAle holky ted jsme štastná tatka mě vytáhnul na procházku a přijdu domů a zjistim ,že jsme byli venku přes dvě a půl hodinky!
orbitrek
jannika
| 26. 1. 2008 16:34
Ahojky bobiku,máme verso 307 a stál 11 990kčváhali sme dlouho,ale jelikož mám doma kus chlapa hraje hokej a není to žádná muší váha museli sme koupit takový co je nosnost nad 100kg a něco vydrží sme s ním maximálně spokojení a zatím nás to na něm baví oba.Jinak děkuju za radu kde koupit šmakouna,určitě ho prubnu
Pro Heladoma
bobik
| 26. 1. 2008 15:14
Tak jsi mě Heladomko potěšila, protože já si to tak myslím taky. Připadalo mi, že to co se na těch stránkách píše, je možná určeno pro už hodně obézní lidi a ti pak musí dodržovat takhle přísná pravidla. A to tady nikdo z nás není.

Hibiskus až se dostanu na tu svoji vysněnou váhu 65 kg, tak pak mám v plánu se stravovat pořád stejně zdravě, protože mi to jednak chutná a hlavně je to zdravé a prospívá to tělíčku . No a cvičení budu postupně ubírat. Prostě nebudu cvičit 7 x týdně, ale třeba jen 4 x. Ale hýbat se nepřestanu, protože jak jsem psala mě to baví a tělo už si zvyklo.
Ona taky nastane změna až se vrátíme domů. To bude lítání s dětmi do školky a zpět. Úklid baráku, práce na zahradě, procházky se psem. To pak ani nebudu potřebovat tolik cvičit .

Také vítám nově příchozí Megii se synem. Na orbitreku jak už tu psali začínej opravdu pomaličku a nikam nespěchej. Až tě nebudou bolet všechny svaly v těle , tak si po 5 min. přidej a za měsíc budš v pohodě zvládat 40 min. a víc. Chce to překonat jak píšeš ten start. Měla jsem to také tak.

Jinak i já přidávám obrázek našeho bafana. Je to náš mazlík - kříženec Novofundlaďačky a Středoasiata. Ale je to vzhledem i povahou celý Novofudlák. Už se na něj taky moc těším.
tabulka
Brnenivkolenou
| 26. 1. 2008 14:44
pár dnů jsem neměla čas zajít ke kompu a teď jenom koukám co mi uteklo.Prosím tě, přidej mě taky do tabulky. Je mi 36, měřím 156 cm, lednová váha byla59,5 kg, teď mám 58.A chci se dostat na váhu 50 kg. snad jsem nanic nezapomněla
Ahoj nováčci
Hibiscus
| 26. 1. 2008 13:45
Už jsem vás připsala do tabulky je nás teď 20 a budem si navzájem pomáhat a fandit. Laďka
Opět někdo nový
Merci
| 26. 1. 2008 13:07
Několik dní již počítám vaše příspěvky. Každý den se těším na nové zprávy ohledně výsledků hubnutí a cvičení. U nás vše začalo po vánocích. Na vánoce jsem krásně napekla a pochutnávali jsme si. Ovšem pak přišlo ouvej. Stoupli jsme spolu se synem na váhu a nevěřila jsem vlastním očím. Synáček se vyšplhal na úctyhodných 70 kilo a já na 78.

A teď co s tím nadělením dělat? Začali jsme měnit návyky co se týká jídla. Jenomže výsledky byly nulové. Tak co dále? Hledala jsem něco na cvičení domů. (Do posilovny nemám s takovou postavou odvahu chodit). Nejdřív to vyhrával stepper a pro syna rotoped. Nakonec po odborné radě vyhrál eliptical (nebo i jinak orbitrec). Musím říct, že první den jsem myslela, že to byla největší chyba mého života (kromě všech těch ostatních). Po pěti minutách šlapání jsem nemohla popadnout dech, bolely mne nohy a celkově jsem byla zničená. Teď po14-ti dnech cvičím obvykle tak půl hodinky a už to není taková hrůza. Každý den jsem zkrátka přidávala pět minutek. Dobře se mi cvičí při hudbě. Dodává sílu.

Takže od prvního vážení po vánocích je naše váha stejná jako předvánoční 74 kg a Martínkova 65 kg. Moje výška je 172 cm a Marťa 164 cm. Můj věk je 36 let a syn má 14. No a kromě toho, že mi cvičení pomohlo trošku zhubnout, tak ani nemám takové problémy s dýcháním a cítím se podstatně lépe.

Důležité je vydržet a nenechat se odradit. Takže teď jedeme na brusle, ať ten pohyb trošku obměníme.

Tak jsem vás všechny zahltila informacemi, tak doufám, že mne nevyřadíte.
orbitrek
Hibiscus
| 26. 1. 2008 12:43
Adel ze začátku to opravdu nepřeháněj - a nejeď moc rychle, pak i vydržíš déle. Teď jsem se koukla, že je ti 45 takže bys měla mít tep 120 - 140 abys hubla. Pokud nemáš měřič máš být mírně zadýchaná, ale schopna mluvit, ne abys lapala po dechu!!! Já mám 49 a tak vím o čem mluvím navíc jsem jako dítě měla operované srdíčko a přesto teď ujedu jako holky tu hodinku, pustím si rychlejší hudbu, nebo koukám na film, jindy se koukám na zprávy a to ti taky zvedne adrenalín, že ani netušíš kolik si už ujela...Laďka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 6. 2025 18:40
14408
Alka...
1. 6. 2025 20:51
73433
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55