Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
rotoped
Lilimi
| 26. 1. 2008 11:39
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Tak včera večer mi dorazil Orbitrec z TVshopu. Právě jsem ho složila a byla to pro mne taková fuška,že nevím, jestli mi vůbec zbyla síla na cvičení.Ráda bych věděla, na kolika minutách denně jste začínaly. Já šlapala deset minut a myslela jsem, že vypustím duši. Cítím stehna i lýtka.Ale je fakt, že jsem leta necvičila a nemám žádnou fyzičku.
fuj takhle napsane to vypadá hrozně
No dneska sjem si před snidani na dvoře řazadila 15 m inutek se švihadlem
tak zatím ahojky viktorky
,Holky s tím ovocem to si moc pravda nebude,strejda s tetou drželi dietu je to asi tak 2-3 roky,jedli teda jen ovoce a zeleninu(ráno rohlík a k tomu jablko,oběd nevím,ale se zeleninou,nebo hodně melounů atd. a večer jen zeleninu,nebo jenom ten meloun a chodili každý den hrát nohejbal oba zhubli dobrých 20kg strejda možná i víc(ale můžu vám říct,že vypadal hrozně)teď(co se rozvedli) tak přibral asi 10kg,ale konečně mu to sluší a nevypadá jako kdyby ho pustili z koncentráku(on totiž neměl ani svalovou hmotu,jestli jste někdy viděli někoho kdo je hodně vážně nemocnej a má jenom kosti potáhnuté kůží,tak to byl můj strejda,teď už má aspoň nějaký ten sval.Tak já jdu něco uvařit,Vy se zatím mějte a pište ať mám odpoledne zase co číst

Teď přišli moji drahoušové z procházky, tak jsem hned byla zkontrolována
.. Je to taky nezmar k neutahání! Hotovej ďáblík. A o něm můžeme říct, že je i hrozná modelka- když ho fotíme, vždycky nám zapózuje a ten umělecký výraz ve tváři
jinak Smakouna si připravuju na panvi osmažím bez tuku a posypu trochu kari a uviřím si k tomu rýži a přidám plno zeleniny a vždycky si na něj pochutnám,zrovinka včera jsem ho měla