Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

rotoped
Lilimi
| 26. 1. 2008 11:39
No já jsem nezačinala na orbitreku ale na rotopedu nejdřív 20 minut a ted dám v pohodě i hodinku podle nálady...A podle toho na co koukam ted jsem si oblibila pořad na netu peklo s landou a na to koukam vždycky skouknu tak 4 dily a udělámi to asi 50 minut a včera jsem při jízdě koukala na film takže hodku a půl ale to už jsem citila nožky ted už se děla pekně tak asi příští víkend vyrazím na kolo ven
Krásnou sobotu
adel
| 26. 1. 2008 11:30
všem! Tak včera večer mi dorazil Orbitrec z TVshopu. Právě jsem ho složila a byla to pro mne taková fuška,že nevím, jestli mi vůbec zbyla síla na cvičení.Ráda bych věděla, na kolika minutách denně jste začínaly. Já šlapala deset minut a myslela jsem, že vypustím duši. Cítím stehna i lýtka.Ale je fakt, že jsem leta necvičila a nemám žádnou fyzičku.
váha?
Lilimi
| 26. 1. 2008 10:00
Nevim no asi taky těch 60 což je v mém připadě asi 25 kg fuj takhle napsane to vypadá hrozně No dneska sjem si před snidani na dvoře řazadila 15 m inutek se švihadlem ono tam pěkně svití sluničko a přimo svadí k pobytu venku a ted papkam ochucený tvraoh nizkokalorický ten mužu tak zatím ahojky viktorky
Jídelníček
Hibiscus
| 26. 1. 2008 09:05
Holky já si taky myslím, že si vyberu z každého webu jen něco a neberu to striktně. Třeba to ovoce si dávám dopoledně a po cvičení sí s chutí stním třeba mandarinku. Já se spí zkouším řídit častějšími porcemi a dopoledně více sacharidu a k tomu trochu bílkovin a odpoledně to vyměním více bílkovin a trošku sacharidů. Taky to nevážím a nepočítám. I když první dny jsem si pro zajimavost toto udělala. Na většině potravin máš udané sacharidy a bílkoviny na 100g. Nebo na netu jsou tabulky i jiných potravin. Tak jsem si to pro srandu zkusila vypočítat a ta porce nejsou zas až tak malé.
A to cvičení, když ti to vyhovuje každý den tak proč ne, jen aby ti to vydrželo, tělo si myslím na svůj příděl zvykne a co když pak když nebudeš cvičit denně, třeba bude zase tloustnou. Já cvičím pondělí, středa,pátek pravidelně, v neděli dlouhatánská procházka s pejsanem /Lucisho přesně jak říkáš já příjdu utahaná a on je v klidu a směje se mi.) a občas i mimo tyto dny si zařádím na Orbitreku.
Já mám vysněnou váhu, ale na tu už hold nemám, já měla do 40 let 53 kg. Teď bych byla ráda, kdybych měla 60 kg. Jsem totiž malá 160 cm a navíc drobné kostry, takže i při 53 jsem byla kus ženské s podprsenkou75 D. Jo bejvávalo....L.
pro Hibiscus
domasovanda
| 26. 1. 2008 08:54
já měřím 169,něco,tak mi tam klidně napiš 170cm,ale netrvám na tom ty dva cenťáky jsou jedno,hlavně když to nejsou dvě kila ,Holky s tím ovocem to si moc pravda nebude,strejda s tetou drželi dietu je to asi tak 2-3 roky,jedli teda jen ovoce a zeleninu(ráno rohlík a k tomu jablko,oběd nevím,ale se zeleninou,nebo hodně melounů atd. a večer jen zeleninu,nebo jenom ten meloun a chodili každý den hrát nohejbal oba zhubli dobrých 20kg strejda možná i víc(ale můžu vám říct,že vypadal hrozně)teď(co se rozvedli) tak přibral asi 10kg,ale konečně mu to sluší a nevypadá jako kdyby ho pustili z koncentráku(on totiž neměl ani svalovou hmotu,jestli jste někdy viděli někoho kdo je hodně vážně nemocnej a má jenom kosti potáhnuté kůží,tak to byl můj strejda,teď už má aspoň nějaký ten sval.Tak já jdu něco uvařit,Vy se zatím mějte a pište ať mám odpoledne zase co číst
pro bobíka
heladoma
| 26. 1. 2008 08:51
S tou vejškou jsem taky koukala , my tam vedem.

A s tím jídelníčkem já si přidávám také olivy do salátu a semínka do jogurtu a hubnu, tak snad to nebude tak strašný, když to nebudeme jíst po kylech. To by jsme nesměly jíst opravdu níc. S ovocem jak by smet jím ho k dopolední svačině a dopoledne cvičím ,tak by to také nemělo vadit, ale je pravda že my to tedy také vyrazilo dech. Večer jsem si psala jídelníček na dnešek a opravdu musím hodně špekulovat co ano a co ne.

Jo a to cvičení cvičím prostě tak jak mě to baví, nejaké dvě hodiny aerobiku nepřicházejí v úvahu to bych vypustila duši, a ani bych na to neměla čas.
Pustím si Hanku hodku zacvičím a je to, pak si když mě malej nechá ještě vezmu exerflex a ten můj stehení posilovač a ještě chvilku si na tom dám, odpoledne jedu s dětmi na cvičení nebo jdu s malým na procházku a myslím že to stačí až až, když se k tomu připočítají ještě domácí práce.

Jejda to jsem se ale rozepsala tak už končím
cvičení a zdravý jídelníček
bobik
| 26. 1. 2008 02:03
Tak jsem pročítala ty webovky co nám tu nabídla Hibiscus a byla jsem v šoku jako heladoma.
Tak teď nevím na čem jsem.

Pán tam uvádí, že cvičit každý den by se nemělo , protože si tělo neodpočne. Já cvičím každý den hodinku , pač mě to jednak baví a jednak mám strach, že jak jeden den vypustím, tak už se nenakopnu. A taky tady prostě cítím nedostatek pohybu za celý den , že jsem ráda, že se můžu večer v klidu při cvičení unavit a protáhnout.
Manžel mi říkal, když jsem mu o tom říkala, že se nikterak nepřepínám, tak by to nemělo vadit. Co si o tom myslíte?

Pak tam taky píšou , že ovoce by se nemělo vůbec a když , tak jedině po cvičení, kdy to tělo spálí.
No já ovoce miluji. Je fakt, že jsem slyšela, že by se mělo spíš dopoledne a odpoledne pak zelenina. Ale tady podle toho článku se po něm prostě tlouste , protože jsou to sice lehké, ale cukry.

Potom tam uvádějí naprosto nepřípustné potraviny:
olivy ( já si jich pár přidávám do salátu, protože mi moc chutnají )
marmeláda
oříšky, ale taky jakákoli semínka - jsou tučná
No a dál to nebudu vypisovat. Prostě podle těhle stránek já tedy nemám absolutní šanci cokoli shodit.

Tak si myslím, že to člověk musí brát s rezervou, jinak by opravdu nemohl sníst nic a nebo by to musel všechno poctivě vážit a z toho bych se teda za chvilku zcvokla.
Takže si z toho vezmu to co mi připadá vhodné a zbytek pojedu jak jsem zvyklá a jak si tady postupně radíme.
Zatím pááááááááá. Jdu si zacvičit
pro Hibiscus
Lucisha
| 25. 1. 2008 22:11
Krásnej ridgeback!!!!! Přítel má argentinskou dogu- má už minimálně 55kg, takže mám radost, když na mě nečekaně hopne.. Je to zlatíčko, jsem z něj totálně hotová Teď přišli moji drahoušové z procházky, tak jsem hned byla zkontrolována .. Je to taky nezmar k neutahání! Hotovej ďáblík. A o něm můžeme říct, že je i hrozná modelka- když ho fotíme, vždycky nám zapózuje a ten umělecký výraz ve tváři
No zhodnoťte..
pro Hibiscus
Lucisha
| 25. 1. 2008 22:10
Krásnej ridgeback!!!!! Přítel má argentinskou dogu- má už minimálně 55kg, takže mám radost, když na mě nečekaně hopne.. Je to zlatíčko, jsem z něj totálně hotová Teď přišli moji drahoušové z procházky, tak jsem hned byla zkontrolována .. Je to taky nezmar k neutahání! Hotovej ďáblík. A o něm můžeme říct, že je i hrozná modelka- když ho fotíme, vždycky nám zapózuje a ten umělecký výraz ve tváři
No zhodnoťte..
Je to pravda!
bobik
| 25. 1. 2008 21:07
ALESPOŇ VIDÍTE, ŽE MÁM TU VÁHU OPRAVDU VYSNĚNOU.
Promiňte!!!
bobik
| 25. 1. 2008 21:06
Děvčata promiňte. Teď se na to po sobě koukám a asi se mi zbláznil počítač.
Ještě jednou se omlouvám!
dokončení
bobik
| 25. 1. 2008 21:04
jsem si to asi odentrovala.

malému je 5 a za rok půjde k zápisu. Maličké budou v srpnu 3 a v září startuje ve školce. A já pomažu konečně do práce. To bude kolotoč .
Vysněná váha!
bobik
| 25. 1. 2008 21:02
Já bych se chtěla dostat na 65 kg , ketrá jsem měla před dětmi. Pak se uvidí. Hlavně se chci zbavit těch tukových polštářů, kterými jsem obložená.
Takže cvičit , cvičit a zase cvičit. Ale já to nevzdám. Do léta ještě cesta dlouhá to by v tom byl čert , abychom to nezvládly.

Lucasco - ty miminka jsou opravdu nádherný. Už jsem skoro zapomněla jaké to je. Ten čas tak strašně rychle letí. Mému klučinovi bylo
Vysněná váha!
bobik
Já bych se chtěla dostat na 65 kg , ketrá jsem měla před dětmi. Pak se uvidí. Hlavně se chci zbavit těch tukových polštářů, kterými jsem obložená.
Takže cvičit , cvičit a zase cvičit. Ale já to nevzdám. Do léta ještě cesta dlouhá to by v tom byl čert , abychom to nezvládly.

Lucasco - ty miminka jsou opravdu nádherný. Už jsem skoro zapomněla jaké to je. Ten čas tak strašně rychle letí. Mému klučinovi bylo
Vysněná váha!
bobik

Vysněná váha!
bobik

Vysněná váha!
bobik

Vysněná váha!
bobik

Bidlo!
bobik
| 25. 1. 2008 20:58
Jak tak koukám do té tabulky, tak jsem z vás asi největší bidlo .

Laďko pejsek je opravdu nádherný. Výstavní kus. Já jsem kdysi měla fenečku z brněnského útulku - Kociánka. Byla křížená s ričbekem (píšu to jak se to čte , jinak bych to asi zkonila). Vypadala jako ričbek, jen byla malinkatá. Měla jsem ji moc ráda. Ale byl to tedy hrozný živel. Každý den jsem s ní lítala 2 hodiny po venku, já přišla domů vyřízená a pes se na mě smál, že jako rozcvička to bylo dobrý .
Tak jestli jsi na tom se svým miláčkem podobně, tak máš o pohyb docela postaráno.
Jůůůůva
Stefani
| 25. 1. 2008 20:54
Tyyy brdo nás už tady teda holky jeee!!! Doufám,že to všechny zvládneme na svou vysněnou váhu a nevzdáme to!!Kolik chcete tak asi mít po zhubnutí?Já bych se chtěla dostat na váhu 59kg mám ještě dlouhou cestu před sebou,ale musim to zvládnout!jinak Smakouna si připravuju na panvi osmažím bez tuku a posypu trochu kari a uviřím si k tomu rýži a přidám plno zeleniny a vždycky si na něj pochutnám,zrovinka včera jsem ho měla
skloroza
Hibiscus
| 25. 1. 2008 20:18
Poslala jsem fotku svého miláčka, ale tabulku ne - napravuji chybu.

Věk

Výška

Výchozí
váha

Poslední
vážení

Heladoma

31

176

78

75

Domasovanda

30

168

85

81

Kibic

44

162

68

66,5

Adel

45

164

85

82

Ilona

36

164

74

72

Lili 6

20

76

71,5

Lilimi

20

173

98

96

Stefani

16

175

71,5

68,5

Bobík

29

180

72

Megii

36

165

79

77

Laďka

49

160

68,9

65,2

Vladi

49

164

77

Quinn

23

177

77

73

Lucas

26

174

66

64,5

Didi

40

158

60

Rendulina

28

172

132,5

Lucisha

22

173

67

65,5

Lucipajda

23

162

65

62
ja tady tabulku nevidim :-((
lucipajda
| 25. 1. 2008 20:17
Lucipajda ma britskou modrou kocicku, asi sis spletla jmena, ale to je fuk. BTW pejsek je krasnej.
nezapomnela jsi tu tabulku prilipnout?
Aktalizovaná tabulky
Hibiscus
| 25. 1. 2008 20:15
Hoky já to nevydržela, musím poslat tabulku, která se pěkně rozrostla - je nás už 18!!!!!!!!!!
Koukněte se jestli tam není nějaká chyby, nebo co chcete doplnit.
Pro Lucipajdu: co máš za psa, já tomu mému taky říkám telátko - je to ridgeback a má 48 kg, ale je to zlatíčko. Aspoň mně vytáhne na prochajdy.
ja taky taky taky taky
lucipajda
| 25. 1. 2008 19:26
Ahoj holky, tak jsem se dva dny nedostala na net a trvalo mi dost dlouho nez jsem se prokousala vsema prispevkama. To jsem si zase pocetla, hodne mi to pomaha a taky motivuje DIKY

Ladko, prosim, ja bych taky chtela do tabulky. Je mi 23, merim 162 cm a zacinala jsem na 65. Naposledy jsem se vazila asi pred 10 dny a to jsem mela 62. Ted mam svoje dny, takze jsem na vahu radsi ani nelezla, to mam vzdycky vic, tak aby to nesnizilo moji motivaci, ale po vikendu nahlasim aktualni vahu. Dekuju
Centaky si nemerim, nemam doma metr a nejsem schopna si pro nej dojit, ale chystam se na to.
Tento tyden nehresim a byla jsem 4x cvicit. Dnes jsem si koupila overball, na aerobiku s nim cvicime a nadchlo me to, vzala jsem si k tomu i 2 knizecky jak na to a koukala jsem, ze i tady na victorce je tridilna sestavicka. Fakt doporucuju, je dobrej i na bolavy zada mit ho jen tak v kancelari.
Tak drzim paleceky at prezijeme vikend, ty jsou pro me nejhorsi, kor kdyz se tenhle musim ucit na zkousku....
tak zatim
konečně
domasovanda
| 25. 1. 2008 17:53
jsem se prokousala všema příspěvkama-teda holky Vy jste se dneska činily .Já jsem si dneska koupila další dva díly s Hankou mám tu 2 a 4,jen je neměli na DVD-čku,tak jsem si koupila kazety,ale to neva.Taky jsem dneska měla dlouhatánskou procházku,byla jsem s kámoškou na těch nožičkách s její dcerou tak jsme šly přes půl Brna pěcha,moje dítě se teda cukalo,ale když se mohla držet kočáru ,tak to šlo i bez toho kňourání,teď to hodím na Floru a jsem zvědavá kolik mi to hodí vydané energie.

S vážením souhlasím jen mě je vždycky připomeňte,mám zafixované to úterý .

No a jinak holky je tady opět víkend tak bacha na to!!!!

Tak se mějte a
Ladka
Lilimi
| 25. 1. 2008 17:46
No já mám jméno po mamce fakt a ta po svém otci takže mám jméno po Dědovi... Svátek taky slavím 27.6 na Ladislava....Ale musím uznat že mi přání pořád a stale chodí na vladěnu....Moje nejlepší kamarádka a rodina jediní snad vědí kdy mi přát
málem jsem zapomněla
Lucisha
| 25. 1. 2008 17:41
napsat, že jsem si dnes koupila toho "slavného" šmakouna. Než jsem ho teda našla, to byl boj- přítel už si myslel, že to ani neexistuje, když to nikde není- ani jsme nevěděli, co máme hledat... Ale našli jsme ho- v Tescu u majonéz a vajíček..
Ještě nikdy jsem ho neměla, tak jsem zvědavá.. Stáhnu z netu nějaké receptíky a pak si ho uděláme..
Jak Vám nejvíce chutná:nemáte nějaký dobrý recept na šmakose???
Děkujííííí
šup se mnou do tabulky
Lucisha
| 25. 1. 2008 17:37
Je to skvělý nápad!!!!
Já jsem před hubnutím měla 67- ještě před prvním zápisem do deníčku.. Poslední vážení bylo 65,5kg(před 14dny), měřím 173cm a je mi 22let..
Věnuju se odmala tancování a nějak mě škrtěj taneční šaty.. Přesný cíl nemám. Prostě až se budu sama sobě líbit, tak se budu sama sobě líbit.
Měla jsem naplánované vážení na ponděli, ale počkám na Vás na pátek
Jinak jste se tu nějak rozjely s příspěvkama- tolik najednou jsem jich snad nikdy nečetla
Prvních 24h u přítele je bez problémů.. A já věřím, že tomu bude až do neděle, kdy zase odjížím domů
Hezky jsem si dnes zase dala svou hodinku a půl posilování, tak mám dobrý pocit.. Ale než se k tomu vždycky dokopu... A ještě chodím tak na hodinku s přítelovým hafanem ven- má takové telátko.. Takže taky nějaký pohyb.
Přeju hezký večer a hodně sil!!!
pro Lucas
domasovanda
| 25. 1. 2008 17:31
Ahoj máš krásné dvojčátka,jsou jak malí andílci,já jsem si taky dneska poňuchňala malou od kámošky
Pro Didi
Hibiscus
| 25. 1. 2008 17:02
Ještě jsem se zapoměla zeptat těch 60 kg ti mám napsat do původní váhy, nebo nynější?
Pro Lili6 pro úplnost kolik měříš?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 6. 2025 18:40
14408
Alka...
1. 6. 2025 20:51
73433
rozvita.ruze