Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

tabulka
Lilimi
| 25. 1. 2008 09:18
Teda ta tabulka je super moc děkujem aspon se bude takhle hicovat fakt bezva jsi poklad

Pro domasovnu: neblbni se podivej na mně ještě pořád máš rezervu nejtlustější jsem já...ale já to zhodím snad doufam

Zatím ahojky
a................
Megii
| 25. 1. 2008 09:13
To já už se těším, až se trochu oteplí a začnu zase dělat na zahradě. Máme dost velkou zahradu a práce tam na ní je dost. Tak mi přibude další pohyb a hned to hubnutí půjde líp, teda alespoň doufám. A hlavně bude čerstvá zeleninka přímo ze zahrady. Už aby nám ta zima skončila. Sice dneska to tady vypadá jak na jaře, ale na zahradu to ještě není.
Hibiscus
domasovanda
| 25. 1. 2008 09:03
Ta tabulka je fakt geniální,jen teda koukám,že jsem začínala jako nejtlustčí,ale já se na těch 70 i míň dostanu i kdybych měla ze sebe kůži sedřít,teď když je to tam černé na bílém tak je to ještě víc motivující-aspoň pro mě!!!!Dneska jsem se holky musela rozhodnout,že v dubnu budu muset jít na pracák,malé budou 4,v práci jsem dostala loni padáka(stejně bych tam nedojížděla,bydlím 25km od Brna už skoro na Vysočině a firmu nám přestěhovali do Rousínova,takže každý den bych dojížděla dobrých 80km,no a protože malé jede školka jen do prvního týdne v červenci(a jiná školka tady v blízkosti-která by jela není-musela bych jí vozit do Brna a to raději budu doma,protože bych víc projela-autobus nám do Brna stojí 32,-) a mamka chodí ještě do práce,tak mě nic jiného ani nezbude,tak aspoň budu mít čas na to cvičení,když už nic jiného(ale zase na druhou starnu už se těším na léto,napustíme bazén a já budu plavat a plavat a plavat a plavat až ty kila vyplavu jo a taky jezdit na kole po té naši úžasné ciklostezce .Tak se holky mějte já jdu obléct dceru a sebe,za chvilku jedeme do toho Brna,tak hezky pište ať mám co číst až odpoledne přijedu!
Tabulka
Quinn
| 25. 1. 2008 08:32
Ahoj holky, chtěla bych taky do tabulky
Je mi 23, výška 177cm, počáteční váha 77 a dnes 73
Vladi už jsi tam!!!!!!
Hibiscus
| 25. 1. 2008 08:06
Věk

Výška

Výchozí váha

Poslední vážení

Heladona

31

176

78

75

Domasovanda

30

168

85

81

Kibic

44

162

68

66,5

Adel

45

164

85

82

Ilona

36

164

74

72

Lili 6

20

76

71,5

Lilimi

20

173

98

96

Stefani

16

71,5

68,5

Bobík

29

180

72

Megii

36

165

79

77

Laďka

49

160

68,9

65,2

Vladi

49

164

77
Teda dobrý
heladoma
| 25. 1. 2008 08:04
to je fakt dobrý ta tabulka, teď to máme všichni černé na bílém a snad nás to také bude motivovat aby jsme vydržely.
Jenom malá oprava já jsem Heladoma
tabulka
vladi
| 25. 1. 2008 08:01
prosím taky do tabulky, je skvělá. údaje mám v předchozím příspěvku , novou váhu nahlásím v pondělí.
Výýýýborný nápad ta tabulka. Děkujeme.
Ještě něco
Hibiscus
Jsem ráda, že se mi podařilo vložit tabulku. Ještě jsem vás chtěla upozornit na celkem zajimavé stránky www.zhubni.net/ je tam hodně věcí.

Já si sestavuji svůj jídelníček snídaně a svačinky mám podobné jako vy. Na oběd jsem se naučila používat hodně celozrnné těstoviny, natural rýži a celkově používám více celozrnné mouky. Třeba, manžel má rád bramborové placky - já taky, což o to - tak jsem si k nastrouhaným bramborám dala trochu celozrnné mouky, trošku vajíčka a ostatní koření a na jen vytřené teflonové pánvi si peču malou placičku. Jindy klasika - knedlo-vepřo-zelo. Pro sebe odeberu uvařené kysané zelí, které už nemastím jen si odeberu trošičku cibuky a dochutím, knedlíky u nás takzvané chlupaté si uvařím ze strouhaných brambor, celozrnné mouky a jemně obalené v hladké (jinak by se ve vodě rozpadly) dělám takové malinkaté - průměr jen tak 3 cm tak si 3 ks dovolím a vepřové nahradím kuřecími prsíčky podučenými jen na teflonce. A nevěřily byste jaké je to mňmka. Začalo mně to bavit nahrazovat klasické recepty něčím zdravějším a méně kalorickým. Já bych jen na na zelenině a nevařeném jídle dlouho nevydržela. A takhle se učím vařit zdravě i do budoucna. Snad tím začnu krmit i manžela. Těším se na vaše příspěvky a nápady. Ahoj Laďka
Ještě něco
Hibiscus
Jsem ráda, že se mi podařilo vložit tabulku. Ještě jsem vás chtěla upozornit na celkem zajimavé stránky www.zhubni.net/ je tam hodně věcí.

Já si sestavuji svůj jídelníček snídaně a svačinky mám podobné jako vy. Na oběd jsem se naučila používat hodně celozrnné těstoviny, natural rýži a celkově používám více celozrnné mouky. Třeba, manžel má rád bramborové placky - já taky, což o to - tak jsem si k nastrouhaným bramborám dala trochu celozrnné mouky, trošku vajíčka a ostatní koření a na jen vytřené teflonové pánvi si peču malou placičku. Jindy klasika - knedlo-vepřo-zelo. Pro sebe odeberu uvařené kysané zelí, které už nemastím jen si odeberu trošičku cibuky a dochutím, knedlíky u nás takzvané chlupaté si uvařím ze strouhaných brambor, celozrnné mouky a jemně obalené v hladké (jinak by se ve vodě rozpadly) dělám takové malinkaté - průměr jen tak 3 cm tak si 3 ks dovolím a vepřové nahradím kuřecími prsíčky podučenými jen na teflonce. A nevěřily byste jaké je to mňmka. Začalo mně to bavit nahrazovat klasické recepty něčím zdravějším a méně kalorickým. Já bych jen na na zelenině a nevařeném jídle dlouho nevydržela. A takhle se učím vařit zdravě i do budoucna. Snad tím začnu krmit i manžela. Těším se na vaše příspěvky a nápady. Ahoj Laďka
Díky za přijetí!!!
Hibiscus
| 25. 1. 2008 07:46
Ahoj kočky, udělaly jste mi moc velkou radost, jak s přijetím do vašeho hubnoucího fanklubu tak tím, že jste napsaly věka a míry.

Věk

Výška

Výchozí váha

Poslední vážení

Heladona

31

176

78

75

Domasovanda

30

168

85

81

Kibic

44

162

68

66,5

Adel

45

164

85

82

Ilona

36

164

74

72

Lili 6

20

76

71,5

Lilimi

20

173

98

96

Stefani

16

71,5

68,5

Bobík

29

180

72

Megii

36

165

79

77

Laďka

49

160

68,9

65,2
Doufám, že se tabulka objeví a kdo ji nemá kompletní tak údaje doplní. Laďka
Hibiscus
vladi
| 25. 1. 2008 07:25
Ahoj Laďko, hurá jsi moje vrstevnice, je mi taky 49. Taky jsem měla pochyby zda sem patřím, když jsou holky spíš ve věku mých dětí. Já jsem prcek 164 cm váha 77kg, hubnu teprve od pondělka. Chtěla bych shodit 10 kg a chci si to nadělit k letošní padesátce, takže motiv mám pořádný. Nechci být v padesáti tlustá a protivná, když se s tím dá něco dělat. Jsem ráda , že ses tu objevila.
PS Jsem taky Laďka
Na kutě!
bobik
| 25. 1. 2008 05:38
Teď si jdu ještě vysušit vlasy a pomažu na kutě.

Taky si holky musíte po každém cvičení mýt vlasy?
Já cvičím každý den, tak si je myju takřka denně, protože jsem skoro pokaždé durch propocená. Je to otrava - mám je dlouhé a pak je ještě vysoušet.
No nic jdu na to.
Tak zatím páááááááá!
Jako obvykle!
bobik
| 25. 1. 2008 05:34
Tak jen holky můj dnešní přehled.
Snídaně vzorná: 1 tmavý toust s nízkotučným sýrem a banán
Svačina: to jsem zhřešila a zobla jsem s dětmi v autě tři sušenky máčené v čokoládě
Oběd: tak jsem si dala na oběd jen čerstvou zeleninu s troškou jogurtového dresinku a tmavý toust
Svačina: kousek melounu
Večeře: troška cornflaků s bílým jogurtem

Do kalkulačky na floře jsem to nehazela, protože to strašně dlouho trvá a děti mě nenechají chvíli na pokoji. A večer po cvičení se mi už nechce. Tak snad bych se do nějakých těch 6000kj vlezla i stím prohřeškem.
Teď jak venku pořád prší a my jsme zavření doma, mě opravdu dělá problémy se hlídat. Mám děsné chutě a na všechno .

To cvičení mě každý večer vyloženě baví. Aspoň tím kompenzuji ty svoje případné hříšky. Tak snad se to tím vyrovná.
Dnes jsem zase dala 40 min. na orbitreku. Koukala jsem u toho na Hříšný tanec, tak mi to pěkně utíkalo. A pak ještě 30 minut posilovačky.
pro Ladku
Megii
| 25. 1. 2008 00:51
Tak už jsem tady zbyla já, abych dala svoje míry. Celý den jsem byla v práci a teď jsem dorazila domů, je to dost pozdě, ale co se dá dělat. Mě bude v létě 36let měřím 165cm a bohužel začínala jsem s váhou 79kg. Zatím mám dole jen 2kg tak teď 77kg. Chtěla bych těch 15kg dolů. Ale nějak nemám pevnou vůli a úplně obdivují ostatní, že tak poctivě cvičí. To já tomu cvičení moc nedám a asi proto mám dole jen 2kila. Budu se muset polepšit. To už jsem sice slibovala několikrát, ale holki jsou šikovnější než já. Už se jdu chystat na kutě.
Vyložili karty na stůl!
bobik
| 25. 1. 2008 00:18
Myslím si , že to byl dobrý nápad si tady napsat kolik každá z nás opravdu měří a váží a kolik by chtěla zhubnout.
Je opravdu vidět, že to všechny myslíme vážně.
Tak děvčata jeddééééééééééém!!!!
Laďka
bobik
| 25. 1. 2008 00:16
Vítám tě do našeho klubu Viktorek.
Na začátek bych chtěla podotknout, že na věku vůbec nezáleží. Naopak obdivuji, že ti na sobě záleží a chceš udělat něco zdravého pro sebe a svoje tělo. Tak ti taky držím palce.
Mě je 29 a měřím 180 cm. Jsme teď s rodinou ve Střední Americe. Když jsem odjížděla vážila jsem 72 kg a mým snem je se dostat na 65kg, která jsem měla před prvním těhotenstvím. Cvičím tady už od listopadu, ale od prosince jsem si pořídila orbitrek a začala jsem cvičit opravdu intenzivně. Kolik jsem shodila to zatím nevím, ale už příští týden v neděli budeme doma, tak to hned zjistím a podám hlášení.
hříšek
Lili6
| 24. 1. 2008 23:15
moc se stydím, ale dneska jsem zhřešila Jsem od rána jako přejetá, utahaná jako kotě ani nevím z čeho a hlavinka mě taky bolí, to asi z počasí... až z toho porušila papání, dopřála jsem si s ostatními (no, bylo to všechno zdravé jídlo, nic sladkého ani tučnějšího než obvykle, ale zobala jsem celé odpoledne něco, až mám teď plné bříško a ani jsem se kvůli té klavě neodvážila cvičit) jsme ostuda...
Říkala jsem si jak to zítra vzorňácky napravím, zacvičím si déle než obvykle atd. a teď jsem se dozvěděla takových změn v programu, že budu ráda když se zítra stihnu napít jak mám :o(
Bude to pekelný den, snad to nějak ustojím. Chjo ty okolnosti chci na pustý ostroooov!
Tak mě zítra držte palce, budu na vás myslet a snad to nějak zvládnu, abych si to moc nepokazila
Pro Ladku
Stefani
| 24. 1. 2008 21:50
Tak ahooj vítám tě tady,já jsem tady asi určitě nejmladší je mi 16 a začínala jsem 7.1 s váhou 71,5kg a ted u¨ž držím dietu 3týdny a mám o 3kg dole a chci shodit tak 10kg
pro Lilie 6
heladoma
| 24. 1. 2008 20:36
je to na straně 45
pro Lilie 6
heladoma
| 24. 1. 2008 20:31
Ja jsem si našla na netu inzerát na vypalovaný DVD, už jsem tady tu adresu jednou dávala. Napsala jsem si o seznam, jedno cvičení je za 50 a dobírka 95.
ňam recept
Lili6
| 24. 1. 2008 20:21
Jo a musím dát klobouk dolů, těch úbytků co jsem tu nebyla ale je Jste super kočky!!!

Ještě se s vámi musím podělit o jeden recept. Jsem to zaslechla v tlece předevčírem a hnedka k véče vyzkoušela a teda - páne jo, měla jsem to udělat k obědu, abych si mohla dát víc!

Je to krémová polévka (ale podle vlastních zkušeností bych se to nebála použít ani jako omáčku, třeba s rejží to musí být mňam)

Mrkvovo zázvorový krém: (4 porce)
450 g mrkve
500 ml zeleninového vývaru
200 ml smetany
čerství zázvor cca velikosti vlašského ořechu

Mrkev nakrájíma na kousíčky a vaříme ve vývaru do měka. Zázvor najemno nastrouháme do polévky. Polévku rozmixujeme na krém. Přidáme smetanu a je hotovo.
K tomu jsou doporučeny topinky potřené majinko máslem a posypané skořicí.

Je to mňamka (mě to děsně připomínalo chuťově svíčkovou) a přitom dietní (když si nedáte kotel, je to vlastně mrkev a trocha smetany).
Já jsem z nedostatku ingrediencí udělalal tuhle verzy: houbový vývar z kostky (posolené trošičku zeleninovou bio solí z DM), mrkve víc, aby to bylo husté už bez té smetany, zázvoru taky trochu víc (protože ho miluju) a smetanu jsem měla jen kysanou a dala jsem akorát lžíci a půl, na zjemnění.
Oblizovali jsme se všichni až za ušima!!!
zítra nákupy
Lili6
| 24. 1. 2008 19:59
No a té inspirace tu teda je!
Zítra jedu nakupovat, takže už jsem si napsala seznam: v globusu šmakouna (doufám že tam bude a nepoženu se až do tesca, ale ochutnat ho musím) a fit polévku, v bontonlandu juknu na Hanku a v dm si udělám nějakou voňaovu radost (postavím na skříň a neotevřu, pokud mi příští úterý váha neukáže pod 71 - to bude motivace :o)

Jinak co se týče té Hanky Kynychové - Heladoma, ty jsi tady psala na záložce 75 o tom, že jsi si Hanku objednala za 270,- takových titulů. To jsi objednala VHS nebo DVD? A můžeš mi prosím napsat, kde jsi tovou super nabídku našla? Moc děkuju!
Lilimi
| 24. 1. 2008 19:58
No tak něco o mně je mi 20 a začinala jsem na 98 kg já vím je to hruza při výšce 173Cm. kolik važim nevím naposled jsem se važila u našich 14 dni zpatky a ukazovala mi vaha 96 ale v cm už o 21 centimetrů mín ale jako celkem na všech partii...

JIank jsem dneska dělala nakup a koupila si činky konec lahví s vodou a švihadlo na to se těším jak si zítra zaskaču no já si jdu dobumbat vodu a asi sednu na chvilku na rotoped zatím ahojky viktorky
konečně zase tu
Lili6
| 24. 1. 2008 19:36
To jsem moc ráda, že sem můžu zase juknout konečně - takové motivace co se taji za těch pár dní nahromadí, to je úžasné!!!
Vypadá to, že mé obtíže s PC se už konečně vyřeší a dostanu se sem teď častěji, trpím bez inspirace!

Vítám novou "spolupachatelku" Ze svého okolí vím, že po čtyřicítce je to skutečně ještě obtížnější, ale naději na lehčí zítřek máme všechny a určitě se to podaří i tobě mooooc držím palečky!!!

A tady je i můj profil: je mi 20, začínala jsem na 76 kg, teď je to čtvrtý týden mého snažení a v úterý mi váha ukázala 71,5

Centimetry zatím ubýbají v horních částech (nj, jsem holt totální hruška) - ruce a pas se viditelně ztenčují :o)
Boky a nohy zatím úplně stejné míry :o( ikdyž zrcadlo ukazuje trochu změny, bohužel ale ne v těch nejširších místech, kde se měřím. Ale nožky zatěžuju ve cvičení co se dá (eliptical, ty výborné cviky co jste tu psaly...), takže svalovina přibila, to je vidět a snad tedy časem i obvody se pohnou.
No mezi bříškem a boky už je rozdíl dvou konfekčních velikostí. Jeansy mě pomalu opouštějí, tak jsem si říkala, že nové si koupím, ale až za odměnu, za shozená kila a konečně o velikost menší. Když to půjde takhle dál, tak si budu muset koupit tytéž bombarďáky, zato s kšandama a na kaničku
hola
ilona
| 24. 1. 2008 18:21
Taky tě tady moc vítám!!!Tak mě je 36 měřím 164 a vážila sem 74.Hubnu 3 tyden a mám dole 2kg. no a určitě doufám,že půjde dole tak 10kg.Snáááád!!!
Laďka
adel
| 24. 1. 2008 16:47
Ahoj,taky patřím mezi ženy v nejlepším věku.Je mi 45.Snižovat váhu jsem začala 17.1., při výšce 164 jsem už byla na 85kg . Teď mám 82, ale není to asi mou zásluhou (ze začátku jsem byla dost neukázněná a zatím nemůžu cvičit, chodím jen na krátké procházky se psem, když nemůže nikdo jiný z rodiny), ale spíš tím, že už konečně po roce a půl nemusím zobat jakési hormony, díky nimž se mi tak krásně tloustlo .Teď už to půjde hůř.Ale když tady čtu všechny ty příspěvky a vidím, jak to všem jde, tak doufám, že vydržím a dál dolů alespoň 15kg.
pro Laďku
Kibic
| 24. 1. 2008 14:22
Ahojky, taky tě vítám mezi námi. Já tedy spíš patřím k těm starším. Je mi 44. Při výšce 162 cm jsem 7. 1. začínala na váze 68 kilo. Teď mám tak 66,5. Ale někdy je lepší se i přeměřovat, centimetry někdy ubývají rychleji než kila. Dolů to jde ale opravdu hrozně pomalu a těžce. Přesně jak píšeš, je to asi věkem. Takže ti držím palečky, ať to odsejpá..
pro Heladoma
domasovanda
| 24. 1. 2008 14:03
já myslím,že to cvičení s Hankou je v pohodě,on to myslel na těcj posilovacích strojích atd.,dneska jsem se ptala tady v jednom městečku nedaleko od nás na ten 2díl a neměli ho,tak musím vydržet až do zítra do Brna.
Laďko
domasovanda
| 24. 1. 2008 14:01
Taky Tě tady vítám a samozdřejmně jsme rády,že je nás zase o jednu víc .V srpnu mi bude 30.Já jsem začala 1.1.08.,měřím 169cm a začínala jsem s váhou 85kg,teď mám 81kg,chtěla bych zhubnout tak 12-15kg,zatím mám ty 4( ).
Vítám Laďko
heladoma
| 24. 1. 2008 13:50
Tak tě vítám mezi námi já jsem začala hubnout 8.1 při ¨výšce 176 jsem měla 78 kg, teď mám 75 kg ,je mi 31.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
31. 5. 2025 08:22
14393
cudlik
30. 5. 2025 22:35
73426
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55