Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Ahoj holky
Hibiscus
| 24. 1. 2008 13:27
Ahoj všem hubnoucím. Já jsem tady nová, právě jsem se prokousala vašima příspěvkama a jsou moc fajn. Byla bych ráda, kdybyste mně vzaly mezi sebe, přestože jak tuším jsem tady nejstarší. O to více mně to možná bude stát úsilí, ale chci to dokázat. Při mé výšce pouhých 160 cm jsem po vánocích docílila 68,9 kg. To mně dostatčně namíchlo a ke včerejšímu vážení mám 65,2. Musím aspoň ještě 5 kg shodit. U mně to je určitě jídlem, a věkem v únoru mi bude 49 let, cvičit chodím 3x týdnně, takže ubrat na jídle a méně kalorické. Holky, kdyby vám to nevadilo mohly byste každá napsat svůj věk, původní a nynější váhu. Třeba si uděláme větší přehled a byla bych ráda jestli se mezi vámi vyskytne aspoň nějaká 30-tka. Zatím ahoj Laďka
pro Domasovandu
heladoma
| 24. 1. 2008 13:19
Tak to když cvičíme tu Hanku tak je to v pořádku ne , ta dá vždycky cvik a pak protažení.
pro Meggi
domasovanda
| 24. 1. 2008 11:36
Meggi já taky cvičím buď 2krát půl hodiny,nebo hodinu v tahu,mám to tak na střídačku bych řekla,ale včera mě říkal kámoš,že by se mělo cvičit vždycky tak 2minuty pak 2minuty pauza a zase 2 minuty cvičit a 2 minuty pauza,ale takhle cvičit třeba hodinu,protože když to cvičíš v tahu tak prý se tvoří svalová hmota kterou už pak nezhubneš,tak to takhle teď budu cvičit,protože potřebuji zhodit hlavně stehna a zadek,nerada bych to měla už na pořád.
šmakoun
Mullik
| 24. 1. 2008 11:25
V Ostravským ho mají mezi biojogurtama a celý je to vedle normálních jogurtů a vedle majonéz z druhé strany
pro Quinn
Megii
| 24. 1. 2008 11:04
Já byla včera taky v Tescu a u nás ho měli. Našla jsem ho mezi knedlíkama pak byl šmakoun a pak byly zakýsané smetany jogurtové mléka atd. V každém Tescu to mají asi jinde, ale musíš ho hledat tam kde je chladící pult. Někde ho určitě najdeš. Hodně zdaru a dobrou chuť.
:-D
Quinn
| 24. 1. 2008 09:13
Tak to je fakt dobrý Kouknu tam, snad bude levnější
pro Quin
heladoma
| 24. 1. 2008 08:27
Já jsem ho včera taky heledala v Tesku a nenašla proto jsem se ptala, a Ilona říkala že u nich ho mají v Tesku mezi vajíčkama a majolkou.
posilování
heladoma
| 24. 1. 2008 08:25
Tak jsem si včera ještě koupila na to posilování vnitřní strany stehen, takový ten prsní a stehení posilovač od Olpranu , stojí to asi 130 Kč v kauflandu. Tak to hned za chvilku vyskouším

Jinak musím říct že mě včera manžel pochválil, prý už to na mě začíná být vydět . Myslím že tomu ze začátku moc nevěřil že vydržím, ale teď poznal jak jsem se do toho opřela tak my drží palečky.
Šmakoun
Quinn
| 24. 1. 2008 08:25
V jakém obchoďáku jsi hledala Šmakouna mezi vajíčky a majonézou? Já ho hledala minulý týden v Tescu a nic...vůbec nevím, kde ho tam hledat...regál se zdravou výživou vím kde je, ale není tam chlaďák. Kupuju ho v obchůdku se zdravou výživou, ale stojí 38Kč, to se mi zdá dost, když tady holky píšou, že ho normálně koupí za 30Kč.
pro Ilonu
heladoma
| 24. 1. 2008 08:14
No tedy mezi vajíčkama a majonézou mě to fakt nenapadlo toho šmakouna hledat, já jsem to spíš hledala mezi zdravou výživou. Tak děkuji za radu příště se podívám líp
pro Domasovandu
heladoma
| 24. 1. 2008 08:11
Jak jsem včera byla v tom Tescu tak jsem tam koukla po té Hance 2 ,jenže taky mají včechny díly za 399 tak jsem to nekoupila, ten bonton je fakt levnější akorád tam měly jenom 1 a nic jiného.
xyz
vladi
| 24. 1. 2008 07:38
Ahojte Viktorky, včera jsem to s cvičením moc nepřeháněla, jen jsem trochu posilovala břicho a vrtěla se na rotaně. jinak stále dodržuju odpoledne bez sacharidů a fakt bych řekla že jsou ty chutě na mlsání menší. jen vydržet. Gratuluju ke všem úbytkům cm i kg, doufám, že se časem taky budu moct připojit.
Cvičeníčko cvičení!
bobik
| 24. 1. 2008 02:36
Děti se rochní ve vaně. Až je zaženu na kutě, tak se pustím do cvičení . Dneska se mi tedy poprvé vůbec nechce. Určitě to je tím počasím. Ale nevzdám to. Jak se rozjedu, tak pak už to jde samo. A pocit blaženosti na konci je mi odměnou.

A jinak děvčata ještě devět dní a frčíme domů. Už se těším jako malá holka. Pak hned hupsnu na váhu a zjistím úbytky nebo taky přírůstky .

Taky teprve mrknu na tu Hanku. Dopoledne mi nejel internet, tak jsem tu musela zabalit. Všechny to moc chválíte, tak to asi bude dobrý .
Postupně!
bobik
| 24. 1. 2008 02:31
S tím cvičením si nedělej hlavu. Já taky začínala na 15-20 minutách a byla jsem zpocená a vyřízená. Ani si nepřidávej. Byla bys z toho jen otrávená a nebavilo tě to. Vydrž na těch 20 minutách a ono si tělo za nějaký čas zvykne a pak si teprve přidej. Najednou to půjde samo a budeš z toho mít i radost. Nakonec zjistíš, že cvičíš hodinu a jde ti to jako po másle.

Jen musíš zatnout zuby a překonat ten počáteční start. Mě to trvalo tak měsíc. Ale jsme s tebou a začínali jsme takhle všechny co si tu píšeme. Tak jen do toho. Uvidíš, že kilečka i cm půjdou dolů a to tě ještě víc nastartuje.
jste šikulky
Lucisha
| 23. 1. 2008 22:55
Moc Vám gratuluju!!!! Já se poměřím a zvážím po víkendu- po 14dnech, tak jsem zvědavá.. Přijde mi, že jsem pořád najezená, tak že nemůžu snad nic shodit, ale doufám, že jo.. Dnes jsem si dala zase svoji hodinku a půl posilka. Po obědě jsem měla jednu výbornou borůvkovou buchtu od babičky- jen tak na chuť místo mé čokošky. Občas si musíme dát něco sladkého, ale nesmí se to stát pravidlem.
Až na tu buchtu jsem tento týden nic sladkého neměla (krom toho mého čtverečku).
Zítra večer jedu k drahoušovi, tak pevně věřím, že se nebude opakovat to co posledně.. Jo, to byste nevěřily- přítel mi dnes volal, že si koupil Lipoxal!!!! Nejdřív jsem si myslela, že si dělá srandu, ale on si ho vážně koupil!!!!! Tak poreferuju, co to s ním dělá..
Jinak stále pěkně papkám každé 2h, piju kolem 3litrů vody+čaje.. To by v tom byl čert, aby se váha nebo míry nepohnuly...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přeju krásnou dobrou noc, mažu do hajan

P.S.: díky, že tu jste.. Strašně mi to pomáhá! Celý den jsem natěšená na Vaše příspěvky a mám radost z Vašich kilíček- shozených,samozřejmě a z shozených cm..
Taková psychická podpora je hodně fajn a dělá vyloženě zázraky!
úspěchy
adel
| 23. 1. 2008 22:42
Moc blahopřeju ke všem úspěchům.Jste úžasné! Když to tak čtu, je to velká podpora. Díky.
ubytky
Megii
| 23. 1. 2008 22:28
Ty vaše úbytky cm jsou vážně super. Dívala jsem se na tan odkaz s tou Hankou a zalíbilo se mi to, že to asi zkusím taky. Holky chtěla jsem se vás zeptat to opravdu cvičíte hodinu v kuse ( někdo i déle ). Já po 20 minutách jsem mokrá jak myš. A nedovedu si představit, že bych měla cvičit hodinu, to bych padla jak za vlast. To už by mě nikdo nevzkřísil. Nebo si dáte mezi tím cvičením nějakou pauzu a pak zase cvičíte a když to pak spočítáte tak to dělá hodinu. Jestli jedete v kuse tak to jste fakt dobrý. Já bych hlavně potřebovala cviky na břicho, ta moje pneumatika to je strašné. Ale co mám dělat když mě to cvičení tak moc nebaví. Měla bych se polepšit, hlavně když jsem teď četla ty vaše úbytky v cm. Zase mě to trochu povzbudilo. Tak hodně dalších úspěchů nám všem.
stehna
bobik
| 23. 1. 2008 21:54
Myslela jsem na vnitřní stranu stehna. Nějak mi tam ty stehna vypadly. Tak sorry!
Díky kočky!
bobik
| 23. 1. 2008 21:51
Teda holky, to je úžasný jak jste šikovný a ty cm vám jdou dolů. Moc gratuluji!!!

Tu Hanku Kynychovou si tedy asi pořídím až přijedu domů. Já jsem někde četla, že by se ty cviky stejně měly po čase obměňovat. Když cvičíte delší dobu pořád ty stejné, tak si na ně tělo zvykne a už tak nezabírá.
Já jsem si včera dala svoji obvyklou sestavičku - 30 min. orbitrek a 30 minut posilování a už jsem vůbec nebyla tak spocená jako jindy. A to jsem cvičila poctivě. Tak to bude chtít změnu. Teď jsem si prozatím přidala na opakováních. A taky ty cviky od Brnenivkolenou. Na tu vnitřní stranu je ten cvik bezva. Tam to potřebuji jako sůl.

Zatím se mrknu na ten odkaz na Hanku na webu.
Tak díííííííky.

Jinak jsem dětem včera večer upekla tak dobré krosany s nutelou na snídani, že jsem neodolala a už snědla druhý. Takže do večera už si zobnu jen na talíř zeleninky a tím jsem dnes skončila. Když já tak ráda peču
A teď tady ještě ke všemu už druhý den prší a tak sedíme doma a není co dělat. Tak chodím okolo všeho jako mlsná kočka. Bože to snad nevydržím. Pomooooc.
heladoma
ilona
| 23. 1. 2008 21:01
Já ho heladomo koupila v Tesku mezi vajíčkama,majonézama,smetanama.Tak nevím,jak to je u vás! Jinak dnes sem byla u kámošky a celou dobu stál předemnou větrník a odolala sem.Tak snad to pujde!
pro Heladoma
domasovanda
| 23. 1. 2008 20:07
Já jsem teď byla u kamošky,její manžel taky hodně hubl a jezdil do posilovny atd,tak jsem se ho ptala jestli ho taky takhle bolelo pod hrodním košem a nohy a říkal,že jo,že to trvalo tak týden,tak jsem poctivě cvičila na té naší posilovací věži a myslela jsem si jak mám protáhnutý tělíčko,no tak to jsem se teda šeredně spletla,tak jsem si říkala že si dám jeden den oraz,ale asi nééé protože by mě to pak bolelo déle a korát v pátek to vynechám,jedu do toho Brna(kuknu se tam na tu 2 s Hankou)jedu s kámoškou do nemocnice s jejím mimim na nožičky už se těším jak si malou poňuchňám,to moje dítě mě dneska tak naštvalo,normálně mě holky řekla,když jsem jí nechtěla donést pití(seděla za stolem jak paša a úplně na drzo mě řekla ať jí donesu pití,že má žízeň,tak jsem jí řekla,že má nohy ať si pro něj jde)a ona mě na to odpověděla,že se o ní vůbec nestarám,tak to je vrchol,člověk je s ní sám,piplá to,koupí tomu první poslední a ona mě řekne ještě né ani ve čtyřech letech,že se o ní nestarám,to je síla-no jo chodí 14dní do školky tak co můžu čekat,že!!!!!!!!!!!!
šmakoun
heladoma
| 23. 1. 2008 19:29
Tak jsem dnes po dlouhé době byla v Tesku a toho šmakouna jsem tam nenašla, mezi čím to tam mám hledat poradte
pro Domasovandu
heladoma
| 23. 1. 2008 19:28
Musím se přiznat ,že mě také bolí pěkně nohy ,ale spíš stehna a zadek na to jsem se zaměřila zatím nejvíc. Ono když se to cvičí poctivě tak to asi jinak nejde.

Jo tu dvojku bohužel nemám já mám 1,3,4 ,ale chystám se jí pořídit. Podle mě je ta dvojka na způsob jedničky akorád trochu jiné cviky.
cviky
lucipajda
| 23. 1. 2008 18:37
Ahoj holky, posílám pro inspiraci linky na cviky od Hanky Kynychový, když jí máte v oblibě
http://ona.idnes.cz/ona_krasa.asp?…
Měření
Stefani
| 23. 1. 2008 16:37
Tak já jsem se dneska taky přeměřila mám v bocích o 4cm méně a břicho taky
pro heladoma
domasovanda
| 23. 1. 2008 14:18
děkuji,mě samotnou to taky překvapilo,ale to jsem se měřila,když jsem vstávala,takže teď to bude asi víc cm,než ráno,mýslím víc jako nahoru .Ale chtěla jsem se zeptat taky Tě tak bolí nohy z toho cvičení,mě bolí stehna ve předu nad kolenama jak hrom,když jdu ze schodů,tak bych se zbláznila jak to bolí,no a dneska se přidalo ještě břicho,ten sval dole a hned pod prsama,no asi jsem to včera přehnala,tak dneska jsem si dala jen to dopolední cvičení a asi víc nééé,ale půjdu se s malou projít,jedna paní tady od nás mi doveze ty brýle(jak jsem tady o tom včera,nebo v pondělí-já už nevím kdy psala)tak si pro ně půjdu a spojíme to s procházkou a počkáme rovnou na babičku.Prosímtě a máš doma tu 2 s Hankou?Můžeš mi napsat co tam je za cvičení?Jestli už je to trochu aerobní,nebo tak jako ten 1 díl,ten mě totiž vyhovuje víc něž ta trojka s tím p-class.
Vladi
heladoma
| 23. 1. 2008 13:39
S tím vážením to asi nebude zrovna nejlepší ráno i večer.
Já bych řekla ,že večer budeš mít na váze víc, protože se tam ukáže všechno jídlo a pití za celý den. Pro mne by to nebylo ideální byla bych akorád zklamaná.
pro Bobíka
heladoma
| 23. 1. 2008 13:34
S tou Kynychovou souhlasím s Domasovandou opravdu to stojí za to, já potřebuji cviky na vnitřní stranu stehen a ty jsou tady dobré opravdu se u toho člověk dobře protáhne.
Domasovanda
heladoma
| 23. 1. 2008 13:30
Teda to koukam a blahopřeju takový úbytek centáků je úžasný jseš fakt dobrá
Kynychová
Kibic
| 23. 1. 2008 11:00
domasovando, gratuluji ti k tak velkému úbytku, jseš dobrá. Já mám radost i z těch mých 2 cm.Hlavně, že se to hejblo.

bobiku, řekla bych, že ta Kynychová je fakt dobrá. Dneska jsem si zacvičila 4, ale trošku jsem to odflákla. Cvičí tam totiž s gumičkami a na to ještě nemám tolik síly. Hlavně tě někdo honí. Když cvičím sama, tak se trochu ulejvám. Už se těším na 5 a 6. Budou k dispozici od 1. 2. Beru si je z Bonus programu ze spořky a mám to zadarmo .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 5. 2025 18:32
14379
tepu
29. 5. 2025 19:55
73421
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55